Sziasztok Lányok!!
Cicóka:
Nagyon sok örömöt és boldogságot kívánok Nektek!!!! Gyönyörűek vagytok!!!
És ilyenkor úgy irigykedem, hogy valakinek ilyen férje van, hogy közvetít. Az én uram csak fanatizmusnak és marhaságnak tartja a fórumozást....
Edit:
Örülök, hogy otthon, és annak is, hogy Domi jól fogadta a hugit
Cicus:
Milyen szerencsés vagy, hogy 6 óra után már lefürdetve, megetetve stb... Nálunk olyan 10 órára lesz csend, és Bátony hajnal 2-kor kel, valamint fél 7-kor... Viszont valahogy könnyebb, mint az elsővel
Annus:
Hát igen, a nyákdugó után még 2 hét is benne van a pakliban, ha az én lustácska fiamból indulok ki

Mennek a drukkok, hogy azért már kifelé igyekezzen Niki leányzó!
Bei:
Te vagy a következő!!! A laptető eddig mindig bejött!!! Először én voltam laptetős, és én szültem. Utána Cicóka volt laptetős, és meg is szült. Most pedig Te
Mennek a drukkok!!!
Pancsi:
Neked is szorítok, hogy minden rendben menjen!
Kriszta:
Jobbulást Neked!!!
Manion:
Ment egy privi
Mi jól vagyunk eddig. Bár az uramat majdnem megfojtottam... Történt ugyanis vasárnap éjjel, hogy becsipogott a légzésfigyelő. Nem riasztott be, de akkor is halál parám lett. Odamentem a gyerekhez, és néztem. Amíg ott voltam becsipogott még kétszer. Láttam, hogy vesz levegőt, ennek ellenére becsipogott. 1 óra leforgása alatt 4-szer csipogott be, bár riasztásig nem jutott. Tiszta ideg voltam. Már ott jártam, hogy hívom a mentőket, amikor azért elővettem a használati utasítást. Felébresztette a zuram, hogy jöjjön, mert ő szerelte össze, és nézzük együtt. Kiderült, hogy van egy érzékenység állító rajta. 0-5 skálán van. A 0 a legérzékenyebb, ami 2-3 mp-es gyenge mozgásra becsipog. Gyárilag 3-as van beállítva, ami 15 mp. Az én uram azt hitte, hogy az a hang érzékenység, ezért letekerte 0-ra... Mióta ismét 3-ason van, nem volt csipogás és semmi. Hát a véreresbe kívántam a férfiakat... Ráadásul vastag takaró volt a háta alatt, ami még inkább tompította a mozgás érzékelést. Úgyhogy a légzésfigyelőnél senki ne állítsa el az érzékenységet kisebbre!!!!!!!!!
Puszi, felsírt. Mennem kell