A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

Jó reggelt csajok! :)

MONCSI!!!!! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS SOK-SOK EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK A KIS BALÁZSHOZ!!!!!!

Annus! Nekem először olyan hüvelyk új körömnyi + egy picike barnás kocsonyás,gumis valami - ebből gondoltam, hogy nyák dugó, de tuti az, aztán tegnap is meg ma a WC papíron láttam pici barna nyákos valamit, de kevesebbet,mint múltkor. Szóval nem sok,de azért valami jövöget. Aztán tegnap délután és este végig voltak össze-vissza fájások, de nem erősek. Azt hittem éjjel menni kell, de egész 5:30 ig aludtam és reggel sem fájt semmi. Aztán most megint fájdogál. Párom azt mondta ma éjjel biztos menni kell, de csak azért mert ő dolgozik. Még jó, hogy leváltják, ha menni kell. :)
Te hogy vagy??? Láttam képedet. NAgyon helyes pocak!!!!! :D Még mindig szép vagy!!!!

Kriszta! Sajnálom, hogy beteg vagy! Reméljük mielöbb meggyógyulsz,hiszen már te is nagyon a végén vagy!!!!! Pocak fotó nagyon szép!!!!! :)

Kép
bei

Sziasztok!

Megint le vagyok maradva 2-3 nappal,majd visszaolvasok,de láttam,amit látnom kellett azért :D :

MONCSI: GRATULÁLOK KICSI FIAD SZÜLETÉSÉHEZ, NAGYON SOK EGÉSZSÉGET,BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK AZ ÉLETBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szép Balázs súlya és örülök,hogy minden rendben ment! Lívia hogy bírta nélküled?

Megnéztem végre mindenkit a g mailen,micsoda óriási pocakok! :) Mostmár tényleg mindenki szinte minden pillanatos! :)
Látom,babákról is tettetek új képecskéket,de lehet hogy csak én maradtam le,mindenesetre most megnéztem végre! :D
Menion: ez a pici baba annyira kis tündéri,a kis szöszkétől mindig elolvadok! :lol: Imádnivalóan édes baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tyche: az újabb képeket most láttam csak,édesek a tesós fotók is,nálunk is így lógnak a tesók Zsófin! :lol:

Edit: látom,kisfiad szeme is csillog,miközben Dorotit dajkálja! :)

Nenu: Ti is nagyon szépek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Na,most csak a képekről,mert semmi újság,mi rendben vagyunk. Eszünk,alszunk és néha már nézelődünk hosszabb időkre is! :lol: Zsófi nagyon édes,nagyon nyugodt kislány,szinte sosem sír,talán néha fürdésnél,mikor fázik. Különben egy igazi angyal,miden elfogultság nélkül! :D

Puszi,ja szerintem ma lesz baba,remélem most jó megérzésem van!!!

Cicus

Kép
cicus78

Moncsi nagyon gratulálok a kicsi fiad érkezéséhez! Többieknek meg mennek a drukkok!

Leo rád meg gondolok sokat, +++++++++++++++++++++++++++++ hisz bármelyik pillanatban érkezhet a te kicsi fiad!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Bogi!
majd hozd a híreket Leóról!!!

Orsi!
Már otthon,ugye?Mesélj!!!

Bei!
Aha,értem.Na nekem picit több mint egy körömnyi,de ma is távozott reggel...na kíváncsi vagyok mi lesz velünk :lol:

annus11

Sziasztok!

Én is szeretnék gratulálni az újabb kisbabákhoz. Sok örömet és boldogságot kívánunk hozzájuk! Megnézegettem a képeket és szebbek már nem is lehetnének :)

Megint mennem kell, egy perc nyugtom sincs mostanában :) Ráadásul a nagyfiam takonykóros lett, és piszkosul hisztis. Én meg mint valami zombi közlekedek fel alá a házban, mert egész éjjel sírás-rívás van. Bízok a legjobbakban. :D

Szép napot mindenkinek!

tyche

Sziasztok!
Még itthon, kaptam 2 nap haladékot a dokimtól. :)
Norbi nagyon beteg, orrmandula -és garatgyulladása van, tök lázas, nem eszik és nem iszik csak keveset.így kikönyörögtem hogy még ma ápolhassam.
Persze próbálok feküdni mikor csak tudok, de elég nyűgöske.
a hegem nem vészesen vékony, de azért érzem ám, úgyhogy ha fájni fog jobban be kell menni a kórházba. :roll:
Férjem dolgozik, csak én vagyok Norbikának.Utánna meg anyósom lesz vele 3 napig, aztán anyu...
Nagyon rossz ez így! :( én is beteg vagyok, náthás és fáj a fejem. :( Kúrálom magam, hogy nehogy a betegség miatt ne műtsenek meg. :roll: :?
Drukkoljatok hogy gyorsan meggyógyuljunk.
Ha, már nem írnék, akkor mindenkit puszilok, és minden jót! :)

Moncsi..Szívből gratulálok, jó egészséget és sok tejcsit!

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Na, talán most lesz kis időm olvasgatni, meg írogatni.
Mi már csütörtök óta itthon vagyunk, minden rendben volt a kórházban, így hazajöhettünk. Bogi minden UH-ja negatív lett, jó lett az ortopédiai vizsgálat is. Megnézte az ottani gyermekorvos a hasadékát, és ő is úgy látja, hogy nem terjedt át a szájpadra. Azt mondta, hogy nagy mázlink van, a fogmedret sem bántotta túlságosan, max egy kis fogszabályozásra lesz szükség és ennyi. :)
Tegnap mozgalmas napunk volt, itt volt a védőnő, meg az itthoni gyerekorvos, persz apa épp tegnap nem tudott hazajönni. Szerencsére én tök jól vagyok, mintha nem is szültem volna, simán ülök, mozgok, jövök-megyek. Csak azért pihenek, mert tudom, hogy kell.
Bogi egy tünemény! Eszik-alszik. :) Egy rossz szavunk nem lehet rá. Nem sír, nem nyűgös. Tejcsi van bőven, ő pedig nagyon ügyesen szopzik. és most felébredt. :) Bocsi, jövök még! Puszi

Kép
orsolymors

babahír!
Leo:
"Megszületett Ábel 3270 gr 54 cm. minden ok. Puszi"

Rengeteg ölelés és sok tejcsit nekik! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

[quote="boglarkabiro"][ írta:boglarkabirocolor=red]babahír![/color]
Leo:
"Megszületett Ábel 3270 gr 54 cm. minden ok. Puszi"

Rengeteg ölelés és sok tejcsit nekik! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

sziasztok

megérkezett 2-án Sannah fia.
64 cm és 4499 g.
Vendég

SANNAH,LEO SZIVBŐL GRATULÁLOK KISFIATOK SZÜLETÉSÉHEZ :lol:

Orsi olyan jó volt olvasni amit irtál örülök hogy jól vagytok :) és kis Boglárka is egy tünemény :)

LKata sajnálom Norbit mennek a gyógypuszik :!:
Neked meg a drukkk+++++++++++++++++++

Annus nagyon kivi vagyok mikor fogsz szülni :wink: szerintem 6-án :wink:

Bei neked akkor most naponta kell járni CTG-re :?:
Nagyon drukkolok+++++++++++++++++

Cicus de jó hogy ilyen kis angyal a kisZsófi :)

Mi jól vagyunk szülésre utaló nyom nincs :wink: csak a lábaim nem akarnák már birni :cry

t katinka

Hunci köszönjük a hírt!

Gratulálok Sannah-nak! És a kis Zétényt isten hozta! :D
Nem semmi méretekkel bír ez a baba! :D Aztaaaa mindenit!

A fiúk születnek sorra, hol vannak a lánykáink???

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Gratulálok Leonak és Sannahnak az egészséges fiúkhoz! Minden szépet és jót kívánok!

Sannah: Zéténynek hívják a két éves keresztfiamat, Ő is egy kis vasgyúró!
Nemhiába volt akkora pocakod, valahol el kellett férnie a fiatalúrnak!

Szívesen leszek a következő, bár csak december 21-re vagyok kiírva, de itt úgyse tartja be szinte senki a sorrendet :D

Kép
eper74

Leo,Sannah!

Gratula a fiúkhoz!!!!!Jó egészséget neketk!!!

Tényleg nem semmi méretei vannak a fiatalúrnak.4,5 kiló majdnem...hát nem semmi! :shock:

Eper!
Nana,nem előzünk!!!Engem meg főleg nem!Nálam is lány van,majd én leszek a következő :lol: :lol: Vagyis remélem :wink: :lol: :lol:

Orsi!
jaj de jó h az ajakhasadék nem olyan vészes!És nagyon örülök h ilye rendes babád van!!!!

ma megjártuk a vásárcsarnokot,vettünk halat is karácsonyra.Ettünk a burgerben,szóval Niki igazán jöhetne....

annus11

Sziasztok!

Mondtam Én reggel,hogy babát érzek! :wink: És hogy kettő is! :lol: Ja,Sannah 2.-án szült! :-)

Leo,Sannah: gratulálok kisfiatok születéséhez,sok-sok boldogságot kívánok Nektek!!!!!!!!!!!!! :) Méretek Sannah :shock: ,nem semmi!!!
De Leo babájának is nagyon szép méretei vannak,sőt,tökéletes! :)

Tyche: kitartás,nagyfiadnak jobbulást!!!!!!!!!!!!!! Miért vagy zombi? :lol: Pici fiad sokszor kel éjjel? :shock:

Lovaszkata: Norbinak is jobbulást kívánok!!!!!!!!!!!!

Orsi: örülök,h. már Ti is otthon és hogy ilyen jól vagy! :D Bogiról pedig úgyis tudtuk,hogy egy kis tünemény lesz!
:wink:

Puszi mindenkinek!

Cicus

Kép
cicus78

SANNAH! LEO!!! NAgyon sokl boldogságot nektek!! Gratulálok!!! :)

Lovász Kata! Sajnálom Norbit és remélem gyorsan meggyógyultok mind a ketten!!! Nagyon szorítok nektek!!++++++++++++++++++

Annus! Ma többször is barnás váladék jött tölem is. Akkor ez még nyákdugó?

Orsi! De jó, hogy már itthon és, hogy minden oké! Látod azért be jött a sok jó energia meg drukk,amit küldtünk neked, hogy ne legyen nagy probléma az ajakhasadás. Örülök tényleg!!!! :D

tyche
! Örülök, hogy te is benéztél kicsit! Jobbulást nagy fiadnak!!!! Aztán teljesen át ne változz ZOMBIVÁ!!!!! :)

Most megyek nézni az X-et :) Aztán, ha lesz velem valami éjjel, majd küldöm sms-t Annusnak.

Jó éjt!!!

Kép
bei

lovászkata
mi az hogy vékony hegvonal? jaj sajnálom hogy betegen hagyod ott a gyereket borzasztó lehet!remélem 2 nap segít
zsanimanó
én is viszketek szülés óta azt hittem a kórházi víz miatt de azóta is tart és már nincs olyan testrészem aholnem lennének véres karmolások :( valami allergia de nem tudom mire...eddig soha életemben nem volt allergiám és ez is most jön ki
bogi
ez szuper súly én örültem volna ilyennek :D na de majd itt kint eljön ez is hogy ekkorák leszünk mi is :D és valóban hihetetlen mekkorát tudnak nőni rövid idő alatt a babák a pocakban az utolsó időben
bei-annus
barnás kocsonyás???nekem nem volt olyanom....na mg hogy napokig jön több részletben :shock:
cedis
azt mondják a tej elöbb utóbb követi a baba igényét hát ezt azért én enm így látom azoknál sem ahol megy a szopizás de azért remélem majd nálatok sikerül
mkriszta
bár a decemberi babák eddig főleg novemberiek de azért pl mi magunkra vesszük a dicséretet és köszönjük :lol: sok sok gyógyító energiát neked!
moncsi
nagyon sok egészséget és boldogságot nektek sok tejcsit!!!
cicus
köszönöm aranyos vagy...napról napra változik én már nem bírom követni mert akkor rengeteg fotó lenne róla...minap is el akartam kapni ahogy bebandzsít és közben a szájával úgy tesz mintha azt mondaná óóóó...ilyen kor iszonyú édes de nem lehet lekapni mert nagyon hamar abba hagyja...
leo
nektek is sok sok egészséget és boldogságot kívánok na meg tejcsit is!!!
sanna
neked is ismétlem magam sok sok egészséget és boldogságot és tejcsikét!!!
lassan elcsépelté válik ez a mondatom annyiszor írom le :lol: de a lényeg hogy őszinte jóindulattal írom!
pancsi???
drukkolok neked!

Kép
menion
Budapest

és hogy rólunk is írjak....
hát tegnap estére jött ki hogy az "idegen" anyatejet megittuk pedig nap közbenre szerettem volna időzíteni mert azt mondták hasfájást csinálhat...na de lekopogom semmi gond nem volt!
becuppantotta meg se kottyant neki :lol:
nem fog ki ezen a lányon semmi kaja :D

titokbaba elfelejtettem mondani hogy nem is 3 hanem 4 félével birkózik meg a kis gyomra! mert 2 féle tápot is írtak neki mivel a kórházból olyannal jöttünk ki ami nem koraszülött táp így a doki olyat is írt fel így megy 2 féle tápszer és mostmár 2 féle anyatej is :P

tegnap elvittek vásárolni :roll: akartam menni hogy végre megvegyem amiket akartam de szinte semmi nem volt...teljesen lerabolt polcok voltak :cry: semmi választék...
a végére meg totál kifáradtam...hiába rég nem voltam sehol és sokat talpaltam(vagy 2-3órát)
a tekkóba sokkal nagyobb a választék ami itt van a szánkban erre elmegyünk egy messzi hodályba és ott túrázunk a semmire :(
na de így is lement 12e de esküszön nem 0tudom hogyan...

kutyák felé is óriási a restanciám már lassan megszakad a szívem hogy mennyire elhanyagolom őket!talán ha itt leírom akkor sikerül megtartani:most 7 végén legalább 1 órát szánok rájuk szeretgetem őket!

lányok ne kövezzetek meg de a cicát nem bírom kitenni a szobából :oops: amióta hazajöttem a sarkamban van 24órán át!még ha tápit csinálni megyek le a konyhába akkor is követ sőt mikor Laci rávert mert épp etettem a kicsit és mondtam hogy lökje le akkor is ellenállt és csak sírt hogy ne bántsuk hagy maradjon :? amúgy egy mimóza nagyon nem bírja az erőszakot és mégis...máskor erre rég elszaladt volna
mindent szigorúan takargatok ami a gyereké sehol nem érintkezhet azzal ahol a macska járhatott és minden nap felmosok és persze csak az én heverőmön fekszik a cica amire nem teszem rá a gyereket csak ha az ágytakarót is letakarom pelussal szóval agyon bonyolítom de lényeg hogy nagyon vigyázok és a cicus se akar sehova menni ami a gyerek helye csak annyit akar szegény hogy ott lehessen a közelemben és még simogatást se igényel csak ritkán...annnyira hiányoztam neki már a telefonban a hangomra is sírni kezdett...14 éve vagyunk együtt nem tudom kidobni! első éjszaka kicsuktam de nem aludtam tőle kaparta az ajtót....vessetek meg érte de nekem olyan ő is mint a gyerekem :oops:

Kép
menion
Budapest

Sannah, Leo, elveszett Báránykák!
Szívből gratulálok mindkét KisPasi érkezéséhez :D :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na fél4től 5-6 perces fájások,rózsaszínes folyás.Fél5kor meleg zuhany,fájások 2-3 percesek.Jön anyós,mi meg megyünk be!Drukk h ne csak vaklárma legyen!:)))

annus11

Jujjjjj Hát mire jövök igy korán reggel!!!!! :)

[b]ANNUS!!!! NAGYON DRUKKOLOK NEKTEK!!!!! VALÓSZÍNŰ MÁR MEG IS VAN NIKI BABA! :D [/b] Gyere majd a hírekkel amihogy csak tudsz!!!

Na akkor most ki kit előzött be? :)

Nálam még mindig semmi , cak ez a folyás féle,amióta elment a nyákdugó,azóta barnás folyásom van. Meg néha rendszertelenül fájok. :( Tegnap egész délután bőgtem, hogy mért nem akar már kibújni Réka :( A fejem már olyan mint egy lufi a bokámról és lábfejemről nem is beszélve. Tegnap amikor kivittem a szemetet a kukába a párom cipőjét tudtam csak felvenni. 45-ös. :( Az én lábam eredetileg 41-es. Aztán már nagyon nehéz mindent csinálni és nagyon bezárva érzem magam. Szóval így minden miatt bőgtem. :cry:

Menion! Én megértelek téged. Én is imádom a cicákat és ha nekem is lenne ,aki már 14 éve velem van,akkor én se dobnám ki. Ne okozz stresszt a cicának ezzel, hiszen őneki te vagy az anyukája. :) HA vigyázol mindenre , hogy ne érintkezzen a babaával és cuccaival,akkor nem lesz gond. CSak a kiságyába bele ne ugorjon,de gondolom abba a szobába nem megy be. Szóval nyugi én biztos nem kövezlek meg. :)

Valaki kérdezte tegnap hogy megyek-e minden nap NST-re? Hál istennek nem kell menni, csak hétfőn. Gondolom azért sem, mert 40 km-re van tőlünk a kórház, meg ha nincs gond,akkor nem kell. HA valami lenne,akkor úgy is befektetnek és akkor néznék minden nap, de így nem.

Kép
bei

Sziasztok!

jajjdejó! Korán reggel ilyen izgalom! Hajrá Annus és Niki!
Gondolok rád+++++++++++++

bei: Hamarosan láthatod a kislányodat addig is kitartás! Nekem azt mondták, hogy barnás váladék lehet a méhnyak tágulása következtében is, de akkor lehet, hogy fájna is!?

Nem tudjátok mi van Katinkababáékkal? Hazamentek már a kórházból?
Nenuéknál jó lett az eredmény amiről egyszer írt?

Menion: Nekünk két cicánk van (családtagok), csak a hálószobába nem jöhetnek be ahol a kicsi is aludni fog, egyébként mindenhol járkálnak.

Kép
eper74

annus mennek a drukkok, bár lehet azóta már babázol! :)

Bei kijön a te kicsi lányod is! Ne izgulj tudj Ő hogy mi a jó neki, oka van hog benn van még! Mindig ez jusson eszedbe! Majd jön! Kitartás már csak pár nap maximum! De remélem hamar túl leszl most már rajta!

Na most ennyi puszi nektek!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Vannak képek a gmailen Kamillusról.
Most szaladnom kell szoptatni.
Majd még jövök.
cedis

Annus nagyon drukkolok nektek!! Várunk a hírekkel!

Én este elkezdtem tisztulni, kicsit meg is ijedtem,mert hányingerem is volt...na majd meglátjuk mi lesz,most csak ilyen rövid voltam.

Puszi mindenkinek!!!

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Jó reggelt!

Hurrá,hurrá Annus,megy a drukk,naná!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++ De persze lehet,hogy kicsi Niki ki is bújt már azóta! :)

Menion: jó az új vonalzód!!!!!! :) Cica ügyben pedig megértelek,ahogy sztem itt mindenki és ahogy Bei is írja,Te vagy a cicus anyukája,szüksége van Rád!!! :)

Bei: kitartás,max. holnap Te jössz,de lehet,h. még ma! :wink: Majd Cicus-boszi megbűvöli az üveggömbjét,jó? :lol:

Cedis: a kislányod annyira szépséges,mint egy angyal!!!!!!!!!!! Még 1x gratulálok és a tesós kép is szuper,nagyon helyes a fiad!!! Lassan már igazi férfi! :D

Na,várjuk a híreket Annusékról!!!!!!!!!!!

Pussz mindenkinek,elveszett Anyukák jelentkezzetek!!! (Cicóka,Nenu,Katinkababa...)

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok Lányok!

Moncsi, Sannah, Leo!
Gratulálok Nektek!!! Adjon az Isten sok-sok örömöt és egészséget egymáshoz!

Micsoda gyerekzápor van itt kérem szépen )!

Ahogy látom két véglet van ebben a topicban. Az egyik, hogy semmilyen tünet, és 2-3 órára gyerek van belőle, és van a másik, ahol már hetek óta készülődik a baba, és nem akar kijönni :D. Na ez voltam én is ;)

Annus:
Mennek a drukkok! Huhh, de izgi. Kívánom, hogy ne kelljen a Kikában kikötnötök :lol: :lol: és igazi lárma legyen, ne vak :lol: :lol: !

Cicus:
Nekünk is Angel Care van csak 301-es. Amióta 3-ason van, azóta nem volt probléma.

Kriszta:
Jobbulást Neked! Remélem hamar túl leszel rajta, és még mielőtt kibújik a kisasszony minden a régi lesz benned!

Bei:
Neked is mennek a drukkok! A doki nem mondta, hogy meddig engedi a túlhordást?

LKata:
Nyugalom, Norbi az apukájával és a nagymamákkal is jó kezekben lesz! Most neked a picire kell koncentrálni, mert megérzik ám ezek a kis manók a dolgokat, és megsértődnek, nem akarnak kijönni :). Szorítok hogy rendben menjen minden!

És ahogy látom már szinte mindenki elérte a 38. hetet! Nagyon izgalmas! Olyan jó, hogy minden rendben megy a topicban :)

Nálunk csend és béke van. Mára virradólag sokat nem aludtam, mert hol a nagy, hol a kicsi szórakozott :lol: A nagy megfázott és folyamatosan jött, hogy szívjam ki az orrát porszívóval, és köhög, adjak neki vitamint. Milyen rendes gyerek :lol: Nem kell itt könyörögni, jön magától. A kicsi meg nem bírt visszaaludni etetés után, és nyekergett :lol: Viszont idegesít, hogy bár leesett a köldökcsonk szerdán, még mindig be-bevérzik neki a köldöke. Furcsán is esett le a csonk, mert lógott egy kis eren még, de ahogy a pelenkát ráadtam, leesett. Nem levedzett, csak akkor enyhén - éppen hogy csak - amikor sír véreskés lesz neki. A dokinő azt mondta, hogy máig belefér, de ha hétfőig nem múlik, akkor hívjam fel. Gondolom az erőlködés miatt vérzik be neki a síráskor. Hiszen nyugalmi állapotban semmi nincs, és egész nap nem vérzik be neki, csak amikor kicsit hagynom kell sírdogálni a nagy miatt... No már most kiharcolja a fiatalúr, hogy sírásra anya ugrik, mert nem akarom, hogy bevérezzen neki :D Remélem hamar rendbe jön, és nem jelent semmi rosszat. A nagynál nem volt ilyen problémám...

Puszi, Kata

titokbaba

bei
nem megy be az ágyba de a pelenkázóra 2x megpróbált aztán azóta hogy kapott egy legyintést azt se meri szóval marad az ágyamon és örül hogy ott lehet...amúgy a gyerektől kicsit tart nem tudja hogy viselkedjen vele ezért biztos nem akarna az ágyába ugrani
te is hamarosan láthatod a kicsi kincsed!
annus
drukkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
titokbaba
nekem azt mondták a csonk helyét ezen a héten még kezelgessem alkohollal meg betadinnal....múlt hét végén esett le...de nekünk nincs semmi seb v vérzés

Kép
menion
Budapest

olyan szuper volt hogy a fél 6-os etetést átaludtam :lol: és mindezt tegnap megfejeltem a fél 9-es átalvásával is ebből pedig annyi energiát merítettem hogy éjszaka gond nélkül voltam fenn 1-ig aztán 3-kor és ma 9kor magamtól keltem mert a kis manó nem nyöszörgött...
azt hiszem szeretni fogom a 7végéket emiatt mert laci megoldja az etetést :lol:

mostmár csak egy nagy masszírozás kéne és hmmm.... :lol:
de azt ma behajtom mert az a névnapi ajándékom és az nem most volt már bizooooony!

tegnap vér volt a wc-ben pisi után :roll: azt hittem megjött de azóta még semmi :? most akkor vajon mi ez? a császár után majdnem 3 hétig maszatoltam és örültem hogy végre vége erre rá 1 hétre ez van....
ha kicsi tejem is van de azért van akkor nem úgy kéne legyen hogy ne jöjjön meg?
bár úgy tudom vannak akik szoptatás alatt is mensiznek lehet hogy én is ilyen leszek?

Kép
menion
Budapest

10:00-kor megszületett Borsi Niki! 3100 gramm 49 cm!

Kép
eper74

Szívből gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Annus mindenkit puszil!

Kép
eper74

ANNUS: SZÍVBŐL GRATULÁLOOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!! NAGYON-NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT,ÖRÖMÖT,EGÉSZSÉGET ÉS TEJCSIT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!! Na,micsoda szép méretek,szuper! :) Várjuk majd a beszámolót! :wink:

Puszi: Cicus

Kép
cicus78

Húúúúúúúúúúúúú, mire jövök!!!

Moncsi, Sannah, Leo és Annus: Szívből gratulálok!!!!!!!!!!!! Sok boldogságot, örömöt, egészséget kívánok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bei:
azt hiszem, mostantól mi erősítjük egymást!!! Nekem tegnap volt hasmenésem és fájásaim is reggeltől úgy este 7-ig, de a meleg víztől elmúltak. Estére Lukács belázasodott és köhög, remélem nem kapom el tőle, most kezdek jobban lenni. Neked már tuti 1-2 nap, nyugi, bent nem marad, arra még nem volt példa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .... bár könnyű ezt másnak mondani, már én is nagyon türelmetlen vagyok!!!!!!!!!!!!!! Kedd, szerdára 8-10 fokot mondanak.....talán akkor......... kívánom,hogy szülj meg még ma, vagy éjszaka!!!!!!!!!!!!!!! Szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Annus Niki gratulálok nektek!
Sok boldogságot és tejcsit!

menion ez még mindig lehet a tisztulás, nyugi!! Látod annak is an előnye hoyg tápszer is kap, legalább nem kellesz minen etetéshez te!

Titokbaba remélem hamar rendbejna gyerkőc, és te is tdsz pihenni kicsit!

Bei, mkriszta lassan jön a ti babátok is!

Pancsi???

Na megyek megnézem a képeket már rég voltam!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

annus
nagyon sok sok egészséget és boldogságot nektek is immár nem is tudom hanyadszorra írom :lol:
remélem még párszor ismétlem magam!
talán beinek boginak vagy pancsinak mondom legközelebb???
pancsi már eltünt egy ideje remélem minden rendben van velük!
drukkolok!

Kép
menion
Budapest

bogi
ez igaz nagyon jó hogy nem csak az én privilégiumom az etetés :lol: bár csak a pelenkázásról is el tudnám ezt mondani.....na de ami késik... :P

Kép
menion
Budapest

Tettem fel új pocakfotót, remélem legközelebb már a Rékáról fogok hozni!

Kép
eper74

Hűha itt aztán tényleg babazápor van kérem.

Sannah, Leo és Annus hatalmas gratuláció a babákhoz nektek! Jó egészséget, sok tejcsit és minden jót kívánok nektek.

Bei: nyugi, most már te jössz! :)

Lovaszkata: sajnálom, hogy betegek vagytok, próbálj azért pihenni kicsit.

titokbaba: Balázs is meg van fázva, ő is többször kelt éjszaka orrot fújni, pisilni, meg csak úgy, de apa rendes volt intézte a dolgokat, így nekem maradt Kamilla.

Kellene már nekem is egy új csúszkát csinálnom, látom nektek már milyen szépségesek vannak.

Annus: várjuk majd nagyon a beszámolódat a szülésről, és képeket is Niki babáról.
cedis

Igazi babaeső van, de jóóó!
[b]Sannah, Leo, Annus...igazán örülök nektek, nagyon sok boldogságot, jó egészséget és sok tejcsit![/b] :lol: :lol: :lol:
Sannah...kiváncsi vagyok a történetedre, mennyire volt nehéz ilyen nagy babát világra hozni??? :shock: :D szerintem ő a legnagyobb topic baba eddig, nem?

menion...az hogy vékony a hegvonalam annyit jelent hogy (Norbi császáros lett sajnos) és a belső, tehát a méhemen végzett vágás hegvonala, a nagy babától vagy csak a gyengébb szöveti állománytól van akinél elvékonyodik.Ezért van hogy nem engednem símán szülni. :( Ha kiszakad, elvérzik a kismama mire bármit csinálnának. :roll:
Uh-on meg lehet ezt a hegvastagságot mérni, az enyém 3 mm alatti és azzal már vigyázni kell! a nagy hó miatt a doki szeretne a kórház közelében tudni, mert ha tovább vékonyodik megcsászároz.A baba se lesz kicsi azt mondják...majd meglátjuk. :wink:

Amúgy köszi a drukkot és a bíztató szavakat, aranyosak vagytok!
Én is mindenkinek könnyű szülést és egészséges babákat kívánok! :D A friss anyukáknak meg sok sikert a babázáshoz, nyugott éjszakákat és sok tejecskét! :wink:

Szerencsére Norbika jobban van , ma már csak hőemelkedése volt, és evett is egy kis husilevest. :)
Én is gyógyulgatok. De azért nagyon rossz itthagyni a gyereket! :cry:
Búcsúzom, üzenni lehet nem fogok tudni rögtön, de írok ahogy lesz lehetőségem.
Pussz!

Kép
Kép
lovaszkata

Orsi: úgy örülök, hogy a kis Boglárkával minden rendben. Akkor egy icipici műtéttel minden rendben is lesz. De jó!!! :) :) :)
És szuper, hogy még egy kis tündér is mellé ráadásnak. :P

Kép
cedis

Kata: drukkolok neked, és majd várunk a hírekkel!

Kép
cedis

ANNUS GRATULÁLOK NAGYON-NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KIVÁNOK :lol: :lol:

Majd várjuk a hireket.

t katinka

ANNUS!!!! GRTAULÁLOK!!! NAGYON- NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT A KICSI NIKIHEZ!!!! SOK-SOK TEJCSIT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK!!!! :D

Akkor ha van valami velem, akkor Bogi neked írok. ok?

Köszi csajok a lelkesítést! Jól esik! :)

Kriszta! Remélem nem fogod elkapni a lázat. Sűrübben szellőztess, ha tudsz, bár ilyen hidegben nehéz. Remélem gyorsan meggyógyul a pici fiad!!!!! Azért lehet még te is elöbb szülsz,mint én.:) Mondjuk örülnék, ha holnap a MIKULÁS meghozná nekem a kis Rékámat. NA akkor itt üzenek a MIKULÁSNAK!!!!!!

KEDVES MIKULÁS!!! SOHA NEM KÉRTEM SEMMIT TŐLED, EZT TE IS TUDOD!!!! AZT HISZEM MINDIG IS JÓ KISLÁNY , MAJD JÓ NAGY LÁNY VOLTAM. MOST CSAK 1 KÍVÁNSÁGOM LENNE. A VILÁG LEGSZEBB AJÁNDÉKÁT NEKEM ADNÁD, HA RÉKA MEGSZÜLETNE. SENKI NEM LENNE OLYAN BOLDOG,MINT ÉN. RÁADÁSUL NEM CSAK ENGEM ,DE 2 CSALÁDOT IS BOLDOGGÁ TENNÉL. :D
MOST CSAK BENNED BÍZOM, HOGY ELOLVASOD AZ ÜZENETET ÉS MEGPRÓBÁLOD EGY KIS VARÁZSLATTAL TELJESÍTENI A KÍVÁNSÁGOM!!!!!

kÖSZÖNÖM! BEI!

Kép
bei

Titokbaba! a doki azt mondta, hogy ha nem történik semmi csütörtökig,akkor megbeszéljük, hogy mikor kell befeküdnöm és indít. Én úgy gondolom, hogy hétvégén indítana, mert akkor ő is nyugodtan velem tud lenni, mert hétvégén nincs rendelési ideje.
De most remélem Mikulás segíteni fog nekem és akkor nem kell indítani sem. :)

Kép
bei

lovászkata
óóóó nem semmi mi minden látható uh-al...mindig meglepődök a technika csodáin...

jaj bei olyan édi levelet írtál hogy elpityeredtem...nekem már van ilyen csodalény lánykám nagyon kívánom neked hogy te is mihamarabb átéld ezt a boldogságot!

Kép
menion
Budapest

Hát ez szép!
Egy napig nem vagyok és ennyi baba születik!!!!!

Szívből gratulálok mindenkinek!
Már Ti is érzitek ezt a csodát!!!!

Lehetetlen visszaolvasni!

Az én Csillag virágom egész nap olyan ügyes kisbaba.
A Dominik meg teljesen bele van szerelmesedve!
Imádom őket!
Hát csajok a szeretet az nem tud ketté osztódni két gyerek közt.Inkább megduplázódik!
Mindenkinek ilyen életet kívánok.Nagyon féltem,hogy milyen lesz két gyerkőccel ,de már nem félek.Tök természetes minden.Mintha egész életemben erre vágytam volna!

De a varratom nagyon fáj még mindíg és az aranyerem se semmi,de sokat próbálok feküdni mert akkor jobb egy kicsit.
úgyhogy van árnyékos oldala is a dolognak de remélem ez hamarosan elmúlik.
Sajnos fürdetni még nem birok de ma már megkockáztatjuk az apával fürdést.Na olyankor van egy kis sirdogálás de nem vészes.
Tejcsi van szépen és nagyon ügyesen is eszik a Doroti.
A hasam az kicsit ment csak lentebb.De használok hasszorítót .Hátha könnyebben lemegy majd.Ja és 72kg-al mentem szülni és 68-al jöttem haza.Éppen a baba súlya ment csak le,De ráérünk még fogyni.

Kifogtam a világ legtündéribb szülésznőjét és az orvos is nagyon nagyon aranyos volt.Sokat segítettek és gyorsan ment minden.

hadedit82

megnéztem a képeket már nagyon rég nem láttam őket csak feltettem a sajátokat de nézelődni nem jutott időm...
hát csajok nagyon szépek a kicsik és a pocakok milyen óóóóriások :lol:
jól kimaradtam és ezekből a dolgokból....beelőztem a csapatot és nekem nem lett óriás pocakos fotóm...

Kép
menion
Budapest

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ csajok most látom hogy laptető :shock: :shock: kiváncsi vagyok a lánykám azt mondta Télapó hozza a kistesót :wink: :lol:

Mindegyik baba meg anyuka szépséges :lol:

Edit olyan jó volt olvasni amit irtál én is igy gondolom a szeretet többszöröződik :lol: :lol:
Látszik a Dominik szeme csak ugy ragyog mikor Doroti az ölébe van :lol:

Bei megkönnyeztem a leveled a Mikulás csak meghallgassa és elhozza a Réka babát :!:

Többiek Julcsi pancsi vajon mi van velük :?: babáznak már

Menion már 4hetes Anna baba :?:

t katinka

bizony 4 hét telt el...

Kép
menion
Budapest

Köszi mindenkinek!képek a blogban!

annus11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X