Sziasztok Lányok!
Moncsi, Sannah, Leo!
Gratulálok Nektek!!! Adjon az Isten sok-sok örömöt és egészséget egymáshoz!
Micsoda gyerekzápor van itt kérem szépen )!
Ahogy látom két véglet van ebben a topicban. Az egyik, hogy semmilyen tünet, és 2-3 órára gyerek van belőle, és van a másik, ahol már hetek óta készülődik a baba, és nem akar kijönni

. Na ez voltam én is
Annus:
Mennek a drukkok! Huhh, de izgi. Kívánom, hogy ne kelljen a Kikában kikötnötök

és igazi lárma legyen, ne vak

!
Cicus:
Nekünk is Angel Care van csak 301-es. Amióta 3-ason van, azóta nem volt probléma.
Kriszta:
Jobbulást Neked! Remélem hamar túl leszel rajta, és még mielőtt kibújik a kisasszony minden a régi lesz benned!
Bei:
Neked is mennek a drukkok! A doki nem mondta, hogy meddig engedi a túlhordást?
LKata:
Nyugalom, Norbi az apukájával és a nagymamákkal is jó kezekben lesz! Most neked a picire kell koncentrálni, mert megérzik ám ezek a kis manók a dolgokat, és megsértődnek, nem akarnak kijönni

. Szorítok hogy rendben menjen minden!
És ahogy látom már szinte mindenki elérte a 38. hetet! Nagyon izgalmas! Olyan jó, hogy minden rendben megy a topicban
Nálunk csend és béke van. Mára virradólag sokat nem aludtam, mert hol a nagy, hol a kicsi szórakozott

A nagy megfázott és folyamatosan jött, hogy szívjam ki az orrát porszívóval, és köhög, adjak neki vitamint. Milyen rendes gyerek

Nem kell itt könyörögni, jön magától. A kicsi meg nem bírt visszaaludni etetés után, és nyekergett

Viszont idegesít, hogy bár leesett a köldökcsonk szerdán, még mindig be-bevérzik neki a köldöke. Furcsán is esett le a csonk, mert lógott egy kis eren még, de ahogy a pelenkát ráadtam, leesett. Nem levedzett, csak akkor enyhén - éppen hogy csak - amikor sír véreskés lesz neki. A dokinő azt mondta, hogy máig belefér, de ha hétfőig nem múlik, akkor hívjam fel. Gondolom az erőlködés miatt vérzik be neki a síráskor. Hiszen nyugalmi állapotban semmi nincs, és egész nap nem vérzik be neki, csak amikor kicsit hagynom kell sírdogálni a nagy miatt... No már most kiharcolja a fiatalúr, hogy sírásra anya ugrik, mert nem akarom, hogy bevérezzen neki

Remélem hamar rendbe jön, és nem jelent semmi rosszat. A nagynál nem volt ilyen problémám...
Puszi, Kata