A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

sziasztok!
visszaolvasni reménytelen :?
vérnyomásom ingadozik, vizeletben kevés fehérje. 3 napja nem ehetek csak nagyvizit után... és ma úgy megvizsgált a dokim, hogy azóta legalább vérezgetek, fájdogálok :)
nst-n baba mindig alszik, de most pl hasfalon keresztül tör a gép felé :lol:
szóval ez van. mondtam a dokimnak, hogy hétvégén szülök... remélem, segíteni fog holnap ebben... annak ellenére, hogy szülést nem vállal... de gondolom a mai vizsgálattal is segíteni akart...

puszi!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok aranyos hölgyek! :D
Köszönjük a drukkokat, továbbítottam Nórinak! Üdvözol mindenkit!
Hihetetlen önfegyelemmel és nyugalommal várunk arra, hogy a kisasszonyunk önhatalmúlag úgy döntsön, hogy kikukucskál erre a világra.:) Magzatvíz továbbr is folydogál, a fájások Nóri szerint szép lassan erősödnek, de még odébb vagyunk a babázástól...de nem vagyunk türelmetlenek.:)
Most jött egy nővér...'ön mire vár itt?'......(buszra öcsém)....mondom:'arra hogy megszülessen a kislányom...' Gondolom egy SZÜLÉSZETEN ritkán várnak erre emberek. Erre azt mondja: 'de ma még nem fog megszülni...' nnnnah...spanyol viasz...mondom, 'tudom,mert beszéltem az orvosunkkal, de Nóri annak örül, hogy itt vagyok még vele'....erre vág egy flegma pofát a nő....jó nagy hülye vagyok, mert azt teszem, amitől nyugodt a párom szülés előtt ezek szerint.....
Tehát ha valami jót tesz egy kismamának, akkor azt ne csináljuk, mert az úgy jobb?
milyen egy korlátolt agyú emberek vannak....

Kép

Kép
béenn
Szolnok

beén Zsolti szorítunk! A laptető már megvolt! Az írásodon meg jót nevettem, és remélem hamar megkesz a kicsi, és tévedett a flegma nőci!
Szorítok ektek nagyon+++++++++

Krisztáról van valakinek valami híre??

-j- olyan jó hoyg jelntkeztél! Sokat voltál eszembe, remélem hamar babázhatsz már végre te is! Drukkolok nagyon! Puszi

Leo máris mellgyulladás, szegéynkém! Reéem hamar elmálik. MAjd Lea reakcóját azért írd meg! Pussssz

Ligetek bár Leot kérdezted de mivel uyanaz az orvosunk Leoval és én is kedden szülök programozott császárral, (ha a kisasszony másképp nem dönt) azthiszem tudok válaszolni helyette. Nem kellett előtte befeküdni aznap reggelre kell menni 7 órára és csak annyit mondott a doki hyog éhgyomorra menjünk! Ennyi. Ja és 3 nap után kiengednek ha nincs baj se a babűval se a mamával.

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Jó reggelt!!!

Mi ismét átaludtuk az éjszakát és Zsófi csak reggel 1/2 7-kor kelt! :D Sőt,már én keltem 6-kor,hogy lefejjek tejet,mert már majd' szétdurrantak a cicik! :)

Béenn& Zsolt: talán már karotokban is tartjátok kicsi Zsófit! :D Várjuk a híreket,gondoltam és gondolok is Rátok, a drukkok továbbra is mennek!!! ++++++++++++++++

Cedis: Remélem Kamilla jobban van és nem fáj a pocija! Tudtatok pihenni? Amúgy Zsófi is hasfájós,de ő nem szokott sírni,inkább tűr szegénykém és belealszik... Nekem is kell vmi hascsikarás ellen,majd megkérdezem a patikában,h. mit ajánlanak!
Csütörtökön akartam kérdezni az orvost,de új védőnőt kaptunk és az ott toporgott,azt sem tudta mit csináljon és annyira idegesítő volt,h. elfelejtettem megkérdezni az orvost,mit adjak pocifájásra! :? Nagyon unszimpi a csaj és ez jön ki kedden majd,ő lesz a mi védőnőnk! :evil: Áááááááááááááááááá!!! NEM AKAROM!!! Egy pályakezdő,tityi-totyi emberkét képzeljetek el,tök negatív kisugárzással. De már annyira béna volt,h. már én is elfelejtettem mellette,hogyan fogjam meg a gyereket,stb. :shock:
Tök gáz! Na,a panaszkodásról ennyit! Bocs érte.

Julcsi: örülök,h. jelentkeztél és ahhoz képest,hogy mindig a kórházi befektetéssel ijesztgetett a dokid,már majdnem 40 hetes terhes vagy,ez igen!!! :wink: Tuti,h. 2 napon belül Te is babázol végre!!!

Kriszta???

Pussz mindenkinek,ma megpróbálok visszaolvasni!

Cicus

Kép
cicus78

béenn szorítok még mindig, de remélem már babáztok! Várjuk a híreket!

Kriszta ha eddig nem is akkor ma mindenképp, ugye? Na akkor neked is továbbra is drukkok.

cicus Éljen a átaludt éjszaka! Még sok ilyet! Zsófi egy angyal!
Mi Csanival terhesség elejtől kb 3 hónapos koráig 3 védőnőhöz tartoztunk mert állandóan szervezkedtek valamit, már a is kiakasztott, de nekünk szerencsénk volt mindegy rendes volt, és segítőkész. A szoptatás sikerben s közrejátszottak, mert hagytak mindket próbálkozni annak ellenére hoyg nem hízott, csak stagnált, és nem eröltették hoyg tászerezzem, ezt másol már nem engedik ennyi nap után! (Mondjuk jó súllyal is született nyilván közrejátszott, de akkor is!)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Zsófi???Itt vagy már?? :lol: :lol: Várunk nagyon!Szóval tessék sietni!Elmegy apának a busz amire vár :wink: :lol:

Julcsi!
Huuu,lehet h már nálad is ott a baba?Ilyenkor meglepő gyorsasággal jön ám a bébi!És grat a majdnem 41.héthez!!!!!

Cicóka!
Sajnálom a fejfájást!Remélem már jobb!Álmok...én nem is álmodtam mostanság,mondjuk amennyit alszom :lol: :lol:

Cicus!
Túlélted a tegnapot?Nagyok azért segítenek?Én is várom már h mikor alussza át az éjjelt ez a zabagép :lol: :lol: Hajnali fél4kor már 80at evett :shock: Reggel meg már az 1 cici is elég volt...jaj,nem akarok fejni...de ha így halad,akkor muszáj lesz :roll: Pedig nem akarnék bezavarni a tejcibe.

Kriszta engem is érdekelne 8)

annus11

Még nem olvastam vissza :oops: ,de itt vagyok! :D Figyelek,várom kicsi Zsófiról a híreket! :P Bár már bizti babáznak a szerelmesek! :D :lol:

Bogi: köszi! :) Ez már a 2. átaludt éjszakánk! :lol: Bár nem hiszem,hogy ez minden nap így lesz?! :roll: Az eddigi védőnőnk egy fiatal csajszi volt (huszonéves) és szuper volt,imádtam!!! De ez a mostani...hát... nagyon nem úgy tűnik nekem,mint aki ért ehhez az egészhez! Férjem is ott volt és ő is tök para lett,mert a csaj nem tudta normálisan megfogni a gyereket! :shock: Meg toporgott ott össze-vissza,azt sem tudta,mihez kezdjen! :? Kedden jön ki hozzánk,majd akkor jobban szemügyre veszem! Lemeózom! :lol: :lol: :lol:

Annus: zabagép! :lol: Enyimé gyerek is az! :lol: Köszönöm,még élek! :lol: :wink: Az igazság az,h. a nagyok nagyon sokat segítenek,nagyon jó gyerekek,az biztos! Tehát velük gondom nincs. De Regina... Na ő egy kis :arrow: :twisted: Szóval kisördög. Nem fogad szót,amit mondok egyik fülén be,másikon ki... Igazából vele van csak "gond",de valahogy megoldom Őt is. :lol: Mondjuk őt Apuka kényeztette el baromira és most ő sem bír vele,ezen szoktam kacagni és ilyenkor jólesik férjem orra alá dörgölni ezt! :twisted:

Na,majd jövök,Regike "igényel"! :lol:

Jajj,amíg el nem felejtem,szóval megnéztem g mailen új képeket,nagyon szépek a babócák egytől-egyig!!! És Eper,gratula a szép nagy pocihoz!!!

Cicus

Kép
cicus78

Jó reggelt :lol:

Cedis bocsánat én is a GRIPE WATERRE gondoltam :oops: egy kicsit elirtam :oops:

Julcsi örülök hogy jelentkeztél akkor te is babázol hétvégén de jó
:lol: :lol:

Remélem Kriszta is és Béennek is már babáznak :lol: :lol:

Cicus nálunk is Kinga nagyon rossz meg tudlak érteni,el van kényesztetve.De Zsófi egy angyalka akkor hátha megmarad ez a jó szokása :lol:

t katinka

Sziasztok!

Béen Zsoltija! Várjuk a híreket. :)

Titokbaba! Mielőbbi gyógyulást!

Annus! Ezek szerint nagyon ügyes Niki baba. :)

Császáros anyukák: tegnap este minden átmenet nélkül elkezdett fájni a hasam alja, s most is érzem, ha emelem a lábam, vagy hajlok. Lehet ennyire érzékeny az időváltozásra? Eddig nem volt semmi gondom vele... :(

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

Kata!
Mennyire fáj?Húzódik?Vagy bele bele szúr?
Amúgy maga a heg fájhat ilyenkor,mármint frontnál.Ez már velünk marad örökké :wink:

annus11

Annus!

Húzódik,amikor erőlködöm, emelek vagy hajlok. :( Csak úgy, simán nem fáj.
Sajnos keresztanyám is azt mondta, míg élek, megérzem.

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

Sziasztok!

Annyira jó olvasni a kisbabákról, hogy mikor esznek, mennyit alszanak, pocifájás megoldási tanácsok nagyon hasznosak lehetnek még.

Nagyon drukkolok továbbra is Béen, Kriszta!!!!
Várom a híreket!

J: Örülök, hogy jelentkeztél! Ügyesek vagytok kibírtátok végig komoly probléma nélkül. Kíváncsi vagyok mikor érkezik Áron.

Cicus: Köszi a dicséretet. Ne nevess ki, de pont arra gondoltam, hogy itt már mindenki babázni fog én meg még mindig pocakfotókat fogok feltölteni, DE nem fogok mert már szerintem senkit nem érdekel:)
Ahogy látom akik még pocakosak, szinte mindenkinek megvan a császár időpontja, nekem meg ugye nincs, mert nem császárra készülünk.

Kép
eper74

Eper!
Ne hülyéskedj!Engem érdekel a pocakod :lol: :lol: Töltsed csak a képeket!!!!

Amúgy hol a többi kismama????Ki fognak kapni,nagy virtuális fekete pont nekik! 8)

Kata!
Próbál nem emelgetni azért olyan nehezeket.Aztán ne lesz az szerintem olyan érzékeny,vagyis idővel megszokod majd!

annus11

Eper nyugi :P nekem sincs időpontom császáros majd nézegessük egymás pocifotóját :P de a mi időnk is eljön :lol: és akkor babázhatunk :wink:

Kata sajnálom :cry: de próbálj meg vigyázni magadra ne csinálj nehéz dolgokat :wink:

t katinka

Eper örülj neki hogy nincs időpontot, hidd el nekem, nem nagy öröm! Csak hozzászoktam a 9 hónap alatt hogy ez lesz, ezért már igaziból szeretném is ha nem indulna magától ha eddig nem tette!
Amúgy meg én is töltöttem a héten új poci képet! :)
Hiszen még csak 11-van, hol van még a december vége!
Csak itt mindenkinek olyan sietős volt! :lol: :lol: :lol:

Katinkababa, még próbálj pihenni amíg lehet... aztán majd gyengül az érzékenysége a sebnek!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

boglarkabiro:
Most esett csak le, hogy neked is programozott császárod lesz kedden. Csak ez a sok név így egyszerre nagyon sok, de remélem idővel sikerül bekapcsolódnom.
Te melyik kórházban leszel?
Ha nem gond, kérdezhetek? Csak hétfő este megyek az orvosomhoz megbeszélni a részleteket, de az még olyan soká van. :lol:
- a baba megszületése előtt mennyivel kell befeküdni?
- baba születése után mennyi idő elteltével lehet hazamenni?
- van valami szigor, hogy előtte/utána mit ehetsz/ihatsz, vagy semmi megkötés nincsen?

Kép
Kép
ligetek
Veresegyház

Elkezdtem olvasni a legelső oldaltól kezdve a hozzászólásokat, de feladtam. Azt kerestem, hogy mi ez a Gmail dolog!? Vagy ez egy zártkörű dolog?
Engem is érdekelne...

Kép
Kép
ligetek
Veresegyház

feltettem a képeket a gmailre

Kép

Kép
leo50

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat. A képek amit igértem, Kép Kép igy egy hetesen Palmira Anna.

Kép
Kép
pancsi76

pancsi76:
Nagyon édes, és milyen nagylány már most. :)

Én pont azon gondolkoztam, hogy olyan fura lesz újra egy picurkával. Sőt: UH szerint nagyon kis apróka, nem nagyon hízik már. És ezen a héten volt 2390 gramm csak. Remélem elérjük a bűvös 2500-at. :(

Kép
Kép
ligetek
Veresegyház

Sziasztok!

Cicus: de ügyes lány ez a Zsófi baba, hogy így alszik!

Béenn: hírek???

Az éjszakánk rossz volt, csak a mellkasomon tudott kicsit aludni, nagyon csavargatta a hasát a szél. Használtunk szélcsövet, de nem igazán segített. Még ma is tekereg, felsír, de nem anynit mint tegnap. Szerintem a More Milk kapszulától van, és bár mára több lett a tejem, már nem vettem be belőle, mert annyit nem ér az egész, hogy szegény Kamilla kikészüljön tőle. Tegnap este még vettem be kettőt, a hajnali 1 órás szopi után nagyon fájt a hasa, szerintem abban nagy koncentrációban voltak még a gyógynövények, azért fájt neki annyira.
Most adhatom el, kár pedig tényleg jó.

Eper: nem igaz, hogy nem érdekelnek a pociképeid senkit, engem érdekel!
:D

Annus: na akkor megnyugodtam, mert Kamilla is 90-eket eszik, anyósom szerint ez sok, de hát ha ettől lakik jól, akkor mit csináljak vele? Holnap lesz mérlegelés, szerintem már túl vagyunk a 3 kilón. Elvileg 15-20 deka heti gyarapodás a kezdeti időkben normális, de ha nem az, akkor sem éheztetem őt. Most hogy fáj a pocija, nem is eszik meg csak 70-eket. Tudja ő, hogy mennyire van szüksége.

Pancsi: Palmira tündéri!:)

Kép
cedis

Katinka: a grippe water tényleg jó, nálunk is bevált Balázsnál, de még két hét mire használhatjuk. Ma már se kapszula, se gyümilé nem volt, mindent kizárok, amit lehet. Inni is csak vizet és alkoholmentes sört ittam.

Kép
cedis

Pancsi csoda szép Palmira

És Leo mind Ábeltől mind Leától oda vagyok!
Hiába na gyönyörűek a babáink!

Ligetek tudod sacc amit mondanak... ne aggódj nő ő amennyit kell! Még van egy kis ideje! Mikor lesz a császár?
Kedden szülök programozott császárral, (ha a kisasszony másképp nem dönt). Nem kellett előtte befeküdni aznap reggelre kell mennem 7 órára és csak annyit mondott a doki hogy éhgyomorra, semmi más extra tilalomról nem esett szó. És 3 nap után kiengednek ha nincs baj se a babával se a mamával, rosszabb estben 5 nap, de én optimista vagyok! (Csanival is kiengedtek 3 nap után)
Ja és MÁV-ban leszek.
(Barátnőm aki az Szt, Imrében szül majd, prog. saszival, annyiban különbözik hogy neki előző nap kell bemennie, gondolom ezt orvosa/kórháza válogatja)
Az újra picurka kérdéshez én is így állok, pedig nem is oylan rég volt Csani is pici, de mégis....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boglarkabiro 2010.12.11 16:36-kor.

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

boglarkabiro:
Köszönöm a bíztatást és az infókat! :) Hétfőn megyek az időpont miatt a dokihoz, de azt mondta ezen a héten, hogy vagy jövő csütörtök, vagy jövő péntek. Hm... ez a 3 nap dolog jól hangzik. :oops: Hétfőn minden kiderül, majd írok utána...

Remélem béenn vagy Zsolti csak azért nem írnak, mert el vannak foglalva a babázással!!!!!!!!!!! Drukkolok ám nektek!

Kép
Kép
ligetek
Veresegyház

És reméljük Kriszta ugyanezért nem írt!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Nagyon kedvesek vagytok! Jól esett!
Tényleg Katinka! neked sincs időpontod :D

Pancsi: Tündéri Palmira! Milyen okosan néz már!

Béen, Kriszta: Jó lenne valami hír rólatok! Lehetséges, hogy ilyen sokáig nem születtek meg a babák?

Ligetek: Szerintem ne aggódj a súly miatt, ez csak egy kalkulált érték!

Megyek a gmail-re hátha vannak új képek! Egyik baba szebb mint a másik!

Kép
eper74

Sziasztok Hölgyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

12:06-kor megszületett az egészséges és gyönyörű és csodálatos és édes és ennivaló és tündéri és szemünk fénye és...és...és.....hát, mit is mondjak...

Szóval megszületett Takács Csodálatosanvarázslatosanszép Zsófi!!!!!

53 cm, illetve 3130 grammot nyom. Császárral szültünk, ezért nem is jelentkeztem eddig, most jöttem picit haza.
A lányok pihenik a fáradalmakat, és üdvözölnek mindenkit, egytől-egyig. Mindenki üzenetét név szerint tolmácsoltam, és nagyon örült a sok-sok drukknak, amivel elárasztottatok minket.Hálás vagyok nagyon!
Mérhetetlenül büszke vagyok Nórira, a kitartására, az erejére, a bátorságára, az odaadására, mindenre! Hatalmas és megható dolgot vitt véghez ma. Én a tizedére sem lettem volna képes, amire Ő, amire ti!
....nem is csoda, mert nekem tegnap már Kökény Attila dala is majdnem betette a kaput, amikor énekelte, hogy "...aludj el..kisember...aludj el...". Megható volt erre hazaérkezni a kórházból tegnap. "Bepárásodott" a szemem kicsit tegnap. :oops: Akkor még csak nem is sejtettem, milyen gyönyörűek lesznek, ahogy ott fekszenek, mindketten kimerülve, de egyik akkor is mosolyogva, a másik meg marhára éhesen... :D
Sem gondolkozni, sem gépelni, sem kommunikálni nem tudok egyelőre, ezért ne haragudjatok, ha esetleg összefüggéstelenül írogattam eddig. :) Hamarosan töltök fel fotót Nektek, de reggel 6:00 óta egy kávé és kb fél liter víz volt a mai betevőm, úgyhogy "töltőre kell raknom" magam.
Minden kismaminak kitartás! És küldjük mindenkinek mi is a drukkokat!

Üdv:
Takács Zsolti

Kép

Kép
béenn
Szolnok

NÓRI ZSÓLTI GRATULÁLOK NEKTEK NAGYON-NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT EGÉSZSÉGET :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon szép volt amit irtál,várjuk a képeket!!

Kriszta tessék jelentkezni sokat gondolok rátok :lol: +++++++++++++++remélem már babázol :wink:

t katinka

Beénn Zsolti Gratulkálok nektek a kislányotokhoz!
Zsófinak egészséget és finom tejcsit!

Zsolt az írásodat jó volt olvasni, meg is bőgettél, (mint minden apuka aki itt leírja amit érez).
Köszönöm neked hogy így elmondtad!
Puszi a lányoknak! És várjuk majd a fotókat meg a híreket!

Kriszta remélem te is babázol már!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Béenn&Zsolti: SZÍVBŐL GRATULÁLOK ZSÓFI KISLÁNYOTOK MEGSZÜLETÉSÉHEZ!!! :lol: SOK-SOK BOLDOGSÁGOT,EGÉSZSÉGET,TEJECSKÉT ÉS MINDENFÉLE FÖLDI JÓT (piros almát,mogyorót :lol: :lol: ) KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon drukkoltunk ám és köszönjük Apukának a híreket!!! :) Én 1 hónapja szültem és már nem vagyok túlérzékeny,mint a terhesség idején és a szülés utáni napokban,de Zsolti engem is jól megbőgettél :lol: ,na nem baj,mert csak örömkönnyek voltak! :wink: Szóval még 1x gratulálok,ja és a képeket nagyon várjuk!!!

Kriszta: ???

Eper: kikérem magamnak,engem igenis ÉRDEKEL a pocakod!!! :lol:
Ha nem érdekelne,meg sem néztem volna a Te albumodat! :wink:
És Katinka pocakja is érdekel és nyugi,már nem sok és Ti is babafotókat fogtok feltöltögetni! :D :wink:

Na pussz mindenkinek,Kriszta tessék jelentkezni,mert szétaggódjuk a fejünket! :evil:

Cicus

Kép
cicus78

Tettem fel képeket!Tessenek nézelődnil! :P

Zsolti

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Zsolt!

Szívből gratulálok a kicsi Zsófihoz!!!Nórának meg gyors felépülést!!!Biztos nagyon ügyesek voltak mind a ketten!És nagyon boldogak lesznek ha otthon egy ilyen szerető apuka várja majd őket!Öröm volt olvasni minden szavad!Pihenj te is,mert kell az energia hamarosan!!!

Palmira nagyon édes!!!

Ligetek!
Szerintem se aggódj!Néha úgy el tudják számolni...ez tényleg csak egy tipp! :wink:

Na pocakosok,tessék.A babák már le is vannak sz*va,mindenkit a pocak érdekel :lol: :lol: Még jó h ez egy kismama fórum,nem más :wink: :lol: :lol:

És ma Niki is evett már 90et...ma érdekesség kedvéért megmérem h mennyt eszik,eddig 430ml...és még nincs vége a napnak...lesz vagy 2 etetés még.....

annus11

Megnéztem pici Zsófit!Gyönyörű!!!!Sok puszi neki!!

Ábelt is meglestem!Tündéri pici fiúcska!ÁÁÁÁ,kell egy 3. is,hiába:))))

annus11

16 órakor 3900 grammal és 56 cm-el megszületett Csillik Petra Orsolya.Mindketten jól vagyunk.

Szívből gratulálok Krisztának!!!!
á
Ma 2 babnk is van :lol:

annus11

ligetek
operáció elött 6 órával nem szabad inni enni de császárnál ha nem altatnak akkor is elővigyázatosságból mert ha gond adódik be tudjanak altatni....amúgy nem kéne spinállal lesz vagy hogy terveztétek?
cedis
jaj szegényke! azt mondják a lányok nem hasfájósok...akkao ezt kamilla nem tudja
cicóka
na ez se semmi álom :shock: fejfájás nekem is volt ma is tegnap is arra keltem...de már a kezem is fáj mert a betegségem úgy tűnik kezd elhatalmasodni dagad az ujjam és nem tudom letekerni a kupakot és a cumisüvegeket csak nagy nehezen...jövő héten hívom is a dokit hogy akkor ha már úgysincs tejem milyen gyógyszert szedjek...
julcsi
uhhh hát így ne segítsenek nekem...remélem hamarosan láthatod a kis kincsedet
zsolti
ez csak a bemelegítés volt sajnos nagyon sok bunkó és alkalmatlan van az eügyben.....nagyon cuki a lelkes apuka :lol: sok egészséget és boldogságot nektek!!!!
cicus
jaj sajnálom én látod már tudom milyen ha szuper a védőnő :D intézett nekünk tejcsikét :lol:
boglárkabiro
bizony számít a súly nekünk nem lehetett próbálkozni!az meg nem tudom mire jó hogy 5-10percig cicizzünk...addig fel se ocsudik a gyerekem hogy most akkor nem a cumisüveg van a szájában és dolgoznia kell....
katinkababa
én nem érzek semmit csak a gyógyuló sebet ami gondolom el fog múlni...persze ott ahol ki kellett bontani a bőrt hogy kiszedje a varratot ott jobban érzékeny...sajnos nagyon benőtt és hiába húzta beleszakadt
annus
jól belehúztatok az evéssel:-) én nem vagyok ilyen bátor mert félek hogy kihánnya ezért inkább kevesebbet adok de most 60 után tátogott és még lehúzott egy szuszra 20-at...de van mikor elég a 60 és volt már hogy 85nél úgy cibáltam szinte ki a cumit :shock:na persze az nem sokszor volt
mkriszta
nagyon sok egészséget és boldogságot kívánok nektek is
szuper hogy sorra jönnek a babák és azért mindenki probléma mentesen viszonylag! pedig ugye sokan idő elött is...
ma egész nap ez járt a fejemben hogy azért hála az égnek nagy bajok senkivel nem történtek...
védőnéni mesélte hogy van egy kismamája 37 hetesen meghalt a baba és ott ülnek szerencsétlenek egyedül az üres kiságy mellett karácsonykor és ráadásul első nagyon várt baba volt :cry: így nincs is mivel elterelni a gondolatokat...borzasztó lehet!
nagyon szerencsés vagyok hogy bár kicsi és kora babám van de mindene ilyen jól működik és ennyire erős és így igyekszik hogy nagy legyen :D

Kép
menion
Budapest

Zsolti Papa!

Gratulálok csodálatosanvarázslatosanszép Zsófi babához és a kitartó anyukának is sok puszi!
Én is innen Szolnokról drukkoltam Nektek!!!
Majd mesélj milyen A Hetényi "művekben" császáros maminak lenni, mert én is az leszek, remélhetőleg csütörtökön, ha a fiatalúr nem akar hamarab jönni!

Szóval sok sok egészséget és boldogságot nektek!

Kép
Kép
zsanimanó

KRISZTA!!! GRATULÁLOK NEKTEK! :D

Édes kis tündér, Zsófi baba.

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Na megmértem Nikit
3100g-al született
2880g-al jöttünk haza
6 naposan 2940g

És az előbb 100mlt szopizott 1mellből
Ma eddig 530ml csúszott le :lol:

annus11

Sziasztok!

Igazán jó hírekre jöttem :D

Béen-Zsolti: Nagyon gratulálok a kis Zsófihoz és nagyon sok boldogságot kívánok!

Kriszta: Gratulálok Petra babához! Neked is minden szépet és jót kívánok!
Szép méretekkel rendelkezik a kisasszony!

Kép
eper74

Sziasztok Lányok!

Kriszta és Béen!

Gratulálok a lányaitok megszületéséhez!!! Boldogságos életet kívánok Nektek!

Annus:
Nekem két mellből sikerül 80-at kisajtolni a fiamnak :lol: Pedig gyerekkoromban nem laktunk messze a tejcsárdától :). Úgy látszik rám ez nem volt hatással :lol: :lol: Én is megnéztem, hogy Bátony mennyit eszik. Nos, napi 8 étkezése van, és átlagosan 130 ml-t eszik meg... November 26-án, azaz két hete 2700 grammal jöttünk haza a kórházból, és most 3370 gramm a fiatalúr a tegnapi mérés alapján :shock: Az elmúlt napokban napi 10-13 dkg-t hízott. Pedig a doktor nénik a lelkemre kötötte, hogy heti 20 dkg-nál nem hízhat többet. Na, de kérdem én. Most hogy mondjam meg egy alig 3 hetes gyereknek, hogy fogyókúra van :lol: . A két hét alatti 70 dkg-s hízást nem merem megemlíteni, és megpróbálom elódázni a kérdést a védőnő és a doki előtt :lol: :lol:

Orsi:
Ne haragudj, amit most írok, de jót nevettem azon, amikor a mellgyulladásnál írtad, hogy melltartó nélkül aludjunk és nyugodjunk meg, ha tiszta tejes is lesz minden :lol: Na, én olyat még nem láttam, hogy folyik a mellemből a tej. Még csak a melltartóm sem szokott tejes lenni szoptatás után. Örülök, hogy megoldódott a probléma, és már nem fáj a melled.

Katinkababa:
De jó, hogy Ti is otthon vagytok már! És az is, hogy Balázs is szépen gyarapodik.

Cedis:
Jaj, szegény Kamilla! Sajnálom, hogy ilyen görcsei vannak. Remélem, hogy nálatok is hamar oldódik ez a probléma!

Menion:
Nekem is az volt a parám a vége felé, hogy fel ne akassza magát a babám a méhemben. Nekem az ismeretségi körömben két nő is van, akinek bent halt el az első babája. AZ egyiknek a 39. héten, a másiknak a 38. héten. Azóta szerencsére mind a kettőnek van már gyereke, de rettenetes lehetett! Amikor nekem a 21 hetes ment el, akkor valahol még örültem is, hogy ilyen időpontban ment el, hiszen 24. héttől kiadják a babát, és el kell temetni... Így csak a szívemben van benne, mindig emlékezni fogok rá, de nem kell egy sírhoz kijárnom... Azt nem tudnám feldolgozni! Na, ne is beszéljünk ilyen témákról! Örüljünk, hogy egészséges babák vannak itt, és ehhez képest a tej kérdés, tényleg annyira utolsó szempont!

Mennem kell. Eddig volt kimenőm :). Kezdünk alakulni egészségügyileg, bár még nem az igazi. Viszont jövő héten végig egyedül leszek a két gyerekkel. Ha ekkor nem, akkor soha nem fogok idegzsába lenni
:lol: :lol:

Puszi

titokbaba

KRISZTA GRATULÁLOK A KIS PETRÁHOZ :!:

A kis Zsófi baba Béenn nagyon édes mint mindegyik gyerkőc :lol:

Titokbaba szépen fejlődik a fiatal úr :lol: érdekes ez mit a dokik mondanak ők is biztos hagynák hogy orditson a gyerek éhesen met nem szabad hizni :evil: kiboritot mindig ez a dolog :evil:
A jövő hétre kitartást
:wink:

Annus nem korai még a 3.-on gondolkodni :lol: 8)

t katinka

katinka!
Oh,nyugodtan gondolkozhatok a 3.babán,mert legközelebb minimum 5-6 év múlva lesz aktuális a téma :lol: :lol: QAddig meg emésztema dolgot!Csak hát apánk nagyon hajt egy fiúra! :wink:

Titokbaba!
na ne is mondd!Niki is szopizik,eszik eszik mint a gép.Leszedem néha büfizni,de utána sír még a ciciért.Most ne adjak neki???Tudom h utána vissza fogja bukni,meg pár óra múlva jön az emésztetlen tejes cucc,de hát ha nem zabálja fullra magát akkor meg nyugtalan.Ha teli van,akkor édesen mosolyog utána,olyan tündéri akkor!

Hát nekem hajnalban mikor felkeltem az egyik mellem olyan volt mint egy labda,nagyon durván tele volt :shock: Szopi után le is fejtem még belőle 20at,azt nem mértem h mennyit evett a kisasszony.Szóval valószínű fejnem kell,nem szeretnék mellgyulladást.Bár apának nagyon tetszik a 2 új csaj :lol: :lol: Tényleg mint 2 sárgadinnye :lol:

annus11

Teszek képet Petráról a gmailre!!!!

annus11

Na beszéltem Krisztával!Minden oké volt,normál szülés volt,gátvédelemmel.Petra is folyton cicizne :lol: De majd elmeséli ő a részleteket! :wink:

annus11

Sziasztok!

Bár Zsófi nem alszik még,de van 1-2 percem(Apa levitte a parkba a nagyobbakat hógolyózni és hóembert építeni :lol: ),az elmulasztott dolgokat pótolom most:

BEI,LOVASZKATA,PANCSI és KRISZTA: GRATULÁLOK KICSI BABÁITOK MEGSZÜLETÉSÉHEZ,MINDEN SZÉPET ÉS JÓT KÍVÁNOK NEKTEK AZ ÉLETBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Megnéztem babó képeket is,gyönyörűek egytől-egyig!!! :D Hiába na,mindig mondtam: a decemberi kismama-team varázslatos!!! 8) :lol:

Most mennem kell,puszi mindenkinek!

Cicus

Kép
cicus78

Lányok!

Irigykedve olvasom a babázós sorokat! :D
Már én is úgy szeretném látni a mi kis makikánkat. Jaj az egész család tiszta para már.
Tegnap óta folyamatosan vizes a tisztasági betétem, ki tudja lehet ez már a magzatvíz? Holnap kiderül,m ert úgy is mennem kell dokibácsihoz. Csütörtökre drukkokat kérek, már kezdek parázni a csaszitól!
Büfitől hangos szép napokat kívánok mindenkinek.
Nekem minden nap görcseim vannak és úgy hányok mint a terhesség elején. Ez már lehet , hogy annak a jele itt az idő???

Na mennem kell, puszi és kitartás mindenkinek!!!

Kép
Kép
zsanimanó

Zsani: nagy-nagy drukkok csütörtökre!!! :D Végre Neked is a kezedben lesz pici babád!!! :lol: Már ha addig kibírod,hiszen ezek a jelek már a közelgő szülésre utalnak és ha tényleg a magzatvíz folyik... :roll: Írj holnap is,hogy mi volt dokibácsinál!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bogi: Neked kedden lesz a császár? Jesszus,már csak a holnapi nap és aztán a Te kis csöppséged is megszületik! :D Nagyon drukkolok!!! ++++++++++++++++++++++

Cedis: Kamilla baba jobban van poci-ügyileg?

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!

Itt voltak ma tesómék, meg anyuék, anyu maradt is segíteni, péntekig marad.
Kicsit kifáradtam. Hiába érzem magam jól, azért fáradékony vagyok még. Meg nem tudom van-e még így valaki, de borzasztóan száraz lett a bőröm, a sarkaim ki vannak nagyon repedve, és tiszta száraz mindenhol máshol is a bőröm, plussz jött egy csomó pattanás a nyakamra. Tutira valami hormonális dolog zajlik bennem.

Hála az égnek Kamilla hasija megnyugodott, tippem a More milk kapszula, amitől fájhatott neki, így már nem szedem, lehet később újra elkezdem, ha már erősebb a pocija is.

Zsanimanó: és nem kell bemenned, ha folyik a magzatvíz?? :shock:

Bogi: nagyon szorítunk neked!!!!

Kriszta: ügyi voltál!!

Kép
cedis

Bocsánat, amiért csak most írok. Kislányom is, és Apa is lerobbant a hétvégére. Nagyon brutális napjaink voltak. Azt hittem végig pihizhetek, hiszen mindjárt csütörtök; ehhez képest az összeesés kerülget. Holnap meg megint hétköznap és Apa megy dolgozni.

eper 74, annus11: Köszi a nyugtatást, remélem nem lesz semmi gond, és elérjük a 2500 grammot. :)

béen, mkriszta: HATALMAS GRATULA!

menion: Köszönöm az infókat. Császárnál a mi kórházunkban alapból érzéstelenítenek, nem kell előre szólni. Holnap ilyenkor már okosabb leszek, mert holnap du. megyek az orvoshoz.

zsanimanó: Egy napon lesz a császárunk ezek szerint! És én is holnap megyek a dokihoz. :wink: És én is nagyon szeretnék már babázni. Így a vége felé meg olyan lassan megy az idő. :(

Kép
Kép
ligetek
Veresegyház

Sziasztok Lányok!

Először is Kriszta és Béeen részére óriási gratula a lányok születéséhez. Kívánok nektek minden szépet és jót, boldog babázást!
Zsolti. neked külön köszönet a hírekért, tetszett az írásod, és mivel én a baby blues szakaszban vagyok jót bőgtem...maj dújra elolvastam az uram bejegyzését is :lol:

Cedis: bocs, hogy csak most válaszolok, de esélytelen vagyok behozni a hiányzó három oldalt is. Szóval én a More Milket hétfő óta szedem, szerencsére úgy látom Barninak nem okoz gondot, sajnálom Kamillát ezért, biztos nem lehet könnyű, de ha ezt elhagytad és attól nem fáj a pocija, akkor nincs más.

Eper: poci szép és csak tessék töltögetni a képeket, nálunk már itt vannak a babák, de pl nekem még a pocim is nagyon hiányzik - hülye vagyok?

Ligetek: ne aggódj a méretek miatt, nekem pl nagyobbnak mondták és nem jött be. Biztosan minden rendben lesz vele.

Annus: szép kis zabagép a kiscsaj, jaj bár én tudnék neki ennyit adni egy mellből.

Cicus: irigy vagyok a sok tejcsi miatt :oops: és sajnálom a védőnéni sztorit - hát a mienk sem valami világszám, ráadásul ez még mindig a helyettesítő, nem tudom mikor jön vissza a mienk

Titokbaba: a 80 ml egy alkalommal fejed vagy egész nap? Barni is akkora súllyal született mint Bátony és mi is 2700 g-mal jöttünk haza hétfőn, aztán szerdán 2560-at mértünk itthon egy másik mérlegen, ettől persze bepánikoltunk és elkezdtük tápszerezni, szépen növelve az adagokat, így tegnap este már 2680g volt. 130-at még nem eszik egy evésre de a 80-an már becsúszik. Ahhoz képest, hogy a koriban azt mondták 50 az ő adagja :?: :!: :?:
Tegnap óta én is tudok fejni mérhető mennyiséget, tegnap már 3szor fejtem 20-25 ml-t, remélem ez jó jel. Szóval előszőr szopi a ciciből, hogy ez mennyi nem tudom, aztán lefejt tej 20 ml, majd még 50-60 ml tápszer.
Szóval a hasonló méreteink miatt izgatnak ezek a kérdések. Szépen növekszik a napi mennyiség, apa pontos naplót vezet róla.

Julcsi: mennek a drukkok, na látod látod pont te vitted el a végéig:wink:

Zsani: háááááááááát ezek már jó jelek, szorítunk!

Keddi csaszis kismamiknak már előre szorítok!

Ja, még egy kérdés: mikrós sterilizáló ügyben. tudom volt már róla szó, de érdekelne, hogy kinek milyen és milyen méretű van. Megmértük a mikrónkat a tányér 24 cm átmérőjű és 16-17 cm magas edény fér bele. Van olyan,a mi ebbe belefér?

Na megyek még képeket kuksizni mert iszonyatosan kíváncsi vagyok, aztán meg jön a szolgálat :wink:

cicóka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?