Én olvaslak benneteket,és kicsit meg vagyok ijedve,mert mindenki írja hogy volt,vagy van előteje.Hát nekem semmi jele,és az utóbbi hetekben még azt sem érzem a mellemen hogy terhes vagyok
Én ma töltöttem a 33.-hetet,holnap lépek a 34.-be.És a babókám egész nap még éjjel is ha felkelek,folyamatosan mozog!
Én azt olvastam,hogy ebben a terhességi szakaszban már nagyon sokat alszanak!Akkor nem értem az én gyerekemet,itt kint mit fog csinálni.Vannak érdekes dolgok!A másik két gyerekem sem volt nyugodt,ebben a szakaszba,de Benjike felül múlja együtt a kettőt!Szép lesz!
Meg nekem még,az a problémám,hogy egyre rosszabb kedvem van,minél közelebb van a szülés.Szerintem hormonálisan lehet.Legszívesebben belekötnék az élő fába is
Kaptam ultrahangra időpontot,január 4-re.Akkor dől el milyen szülésre számíthatunk.Kíváncsi vagyok a súlyára majd.Én a sima szülésnek jobban örülnék,de szerintem nagy súlya lesz,már most is óriási.És hát császáros heggel félek ekkora babát megszülni sima úton,nehogy a hegem megrepedjen.!Na majd kiderül.Már szültem kétszer mégis pánikolós vagyok,lehet azért mert itt kint az idegenben szülök most.Na meg én nem tudom hogy csak én lihegem e túl,de észre vettem mióta terhes vagyok,a hírek is tele vannak szülő nők,és a gyermek tragédiájával.Engem nagyon megvisel.Már megfogadtam,nem nézek ilyen műsorokat.
Régen is ennyit mutattak?
Bocsika a panasznapért!Jó kiírni itt magamból.
Nagyon szép napot mindenkinek!