A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

Mindjárt teszek Rékáról képet a gmailre!Cuki baba!

Eper is jól van,gyors szülése volt :wink:

Orsi!
jaj de jó ez a szerelés!!!!

annus11

Orsi!
Azt hiszem Sannah törölte magát :shock: :(

annus11

üdv lányok,

cicóka: nem császárral szültem, de megnyugtatott amiket írtatok. Hiába, sok mindenre jó ez a topik :-)

Az új babáinkhoz gratulálok!!!!!

Béenn: Zsófi mosoly nagyon édes :-)

Kirikiri: üdv köztünk!! örülök egy társ hárombabás maminak :-)

bocsi csajok ennyire volt időm, Petra türelmetlen. Igaz nem lehet egy szavam sem, miután letesztelte,hogy kibírok e 48 órát ébren, tegnap este 8-kor szopcsizott, majd hajnal fél 4-ig aludt!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

és a baba bókokat köszönjük!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

lovászkata
nekem van már ilyen anyu csak nem tudtam hogy így is működik ez mert ezt se a védőnő se az orvos nem mondta pedig voltak is itt azóta és mondtam is hogy adódott ilyen...sőt a védőnő hozott össze minket...lehet hogy ez itt Bp-en nem működik így mert van anyatejgyüjtő?...pedig jobb lenne nem lenne ilyen kellemetlen hogy mennyi pénzt adjak....és igen 1800 litere a gyüjtőben

katinkababa
akkor jövő héten kimegyünk végre :lol: bár ma is voltunk na de nem volt nagy öröm...vérvételen voltunk :cry:

eper
juj de jó!remélem minden jól ment és akkor a babával vagy együtt nem úgy mint mi voltunk...nagyon sok boldogságot és egészséget!talán karira otthon???

hadedit
jaj gondolom jobb esély van ünnep elött eladni hisz ajándékba megvennék őket így meg januárban nem lesz pénzük az embereknek...de azért remélem sikerül majd!

orsolymors
én simán bírom hisz vannak tartalékaim bőven :wink: látod császár elött is mikor kérdezték: mikor evett utoljára mondtam hogy csütörtök este és akkor volt szombat du.4 :roll: ...jó végülis ettem volna ha megmondja vki hogy lehet de nem sikerült nekik 27 órás ottfekvésem alatt válaszolni erre a kérdésemre én meg annyira nem harcoltam a dologért...
levegőzés:biztos így van mert mondta a védőnőm hogy adjak cumit a szájába akkor is ha nem megyünk ki hanem csak rányitom az ablakot...mondtam hogy nem kell neki a cumi erre azt mondta hogy akkor próbáljam úgy csinálni hogy ne a száján vegye a levegőt...könyvet köszi én is megnézem! minden tanács jól jön! első gyerekesek vagyunk ugyi :lol:

cicóka
ó a fonalat én is elvesztettem...már írom táblázatban mikor mennyit eszünk és mikor jön rá ez az "éjjségbetegség" de logikát még eddig nem látok...csak az derült ki eddig hogy ha a hordozóba teszem akkor nem kell órákig "büfiztetni" de viszont ha hagyom benne akkor meg a puki és kaki nem jön ki mert a popsiján ülve nyomja :roll: de hogy mikor mennyi kaja lesz elég??? jó lenne tudni mert már asszem az anyatej szavatosságának határait súroljuk néha

katinka
nektek is sok egészséget és boldogságot!!!Kincső igazi karácsonyi kincs :lol:

annus
julcsit ezer éve olvastam és akkor is rosszalkodott nem volt jól toxi és miegymás volt nála

hkirikiri
szia szívesen segítek ha tudok bármiben!de szerintem inkább te tudsz majd nekünk hisz 3 gyerekkel nagyobb rutinod van...gratulálok a 3.kisbabádhoz Noelhez!nagyon találó lett volna karácsony elött ez a név :lol: lehet hogyha mi is 9 hetesek leszünk akkor ennyi lesz a súlyunk...ügyik vagytok! mi most 3140nél jártunk 2 napja

hát mi meg voltunk vérvételen...a kicsi kezét próbálta először szúrni de csak forgatta benne a tűt :cry: ...próbáltam hatni rá hogy a fejvénát szurizza de csak a második próbálkozásnál adta be a derekát a nő...(babákat sose szúrtam szóval nem akartam megmondani mit csináljon)...végül 2 szúrásból remélem sikerült annyi vért nyerni amennyi elég a vizsgálathoz...de a szívem cincálta a hangja ahogy sírt közben és most is könnyes a szemem hogy rágondolok....aztán meg ránéztem a Lacira és olyan szerencsétlenül fájdalmas képet vágott hogy azóta megint szerelmes vagyok belé...
de ahogy kikerült a tű és megpuszilgattam azonnal abbahagyta a sírást!nagyon stramm lány! az elöttünk lévő kisfiú 3x ennyi ideig üvöltött :( én is erre készültem de mintha benyomtam volna egy gombot úgy elhallgatott...olyan hamar megvígasztalódik annyira jó baba

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Kirikiri!
Üdv köztünk!
simán szültél vagy császáros voltál?
És az ikreknél?Nagyon szép súlya van már a Noel babának.Meddig voltál bent Vele a kórházban?
Minden érdekel!

Én már napok óta hármasban vagyok a gyerekekkel.Hát feszegetik a határaimat elég rendesen.A Dominik hihetetlen szófogadatlan lett és folyamatosan visszadumál.Komolyan ,néha úgy szájon bírnám vágni!Ma már kihozott a sodromból és állt a sarokban egy fél órát persze üvöltve.A Doroti meg pont akkor kelt enni és Ő is rázendített.Volt olyan hangzavar!
Akartam ma főzni de esélytelen.

Hát mi kimentünk egy 10 percre délben.Olyan szépen sütött a nap.
És most is.Délutánra kaptam kimenőt apától.Azt mondta menjek vásárolni.Veszek magamnak egy pár itthoni göncöt.Ő lesz a gyerekekkel.
Hát nagyon kíváncsi leszek!Remélem neki is produkálnak egy ilyen dupla sírásos hangversenyt.

hadedit82

Sziasztok!

Sajnos csak most van lehetőségem írni nektek, mert nagyon rosszul lettem a szülés után, és egészen tegnap estig semmit sem ettem, inni is csak nagyon minimálisat, beszélni sem tudtam, remegtem, ... Nem ecsetelem, nagyon-de nagyon rosszul voltam. Még mindig kérdéses a kiszáradás nálam, de tegnap délután hazajöhettünk. Tudtam, hogy itthon könnyebb lesz majd. Székletem sajnos még mindig nem volt, remélem nem lesz ebből gond. És azt is, hogy végre fogok tudni enni. Volt valamelyikőtöknél esetleg hasonló? Tippek ételre, amit ilyenkor meg tudnék enni? És székletcsinálásra? :(

Térjünk szebb vizekre:
14.-én mentünk be a kórházba (Kistarcsa), éjféltől nem lehetett inni-enni, aztán reggel irány a császáros műtő. Kinga nagyon gyorsan megszületett; és semmi gond nem volt szerencsére sem a szívecskéjével, sem a méretével! :) 2890 grammal és 53 centivel 9:27-kor született meg.

Ettől kezdve nálam minden kitörölve, mert szinte semmit nem tudtam szegénnyel foglalkozni a szopikat leszámítva. De a lényeg, hogy tegnap hazajöhettünk, és remélem hamar felépülök!

Dorkát pedig Apa elvitte szüleihez még 14.-én. Mintha megérezte volna, hogy gond lesz. Így még nem is láthatta a kistesót. Holnap délelőtt hozzák anyósomék haza őt. Nagyon fura nélküle! Kíváncsi vagyok mit fognak szólni egymásnak! :)

Most csak ennyire tellett, de remélem már lesz erőm benézni hozzátok sűrűn!

Kép
Kép
ligetek
Veresegyház

Lányok én is vagyok, de olvasások kívűl még nincs időm semmire. Gratula az ujdonsült kismamiknak és babájuknak. Jó egészséget nekik.

Utolért a hasfájás minket is vettem szélcsövet, hát lányok azóta is el vagyok hülve mi volt a lányomba. Még jó hogy nem szált föl. Azóta lekopp. jól alszik. Hasfájosok mindenképp vegyetek ilyen cuccot. Meg az espumizánt használjuk, de még csak ma adtam elösszőr. Minden nap jövök olvasni, de már írásra nem marad időm. Nem tudom ti hogy csináljátok. Most apa itthon van és állítják a gyerekkel a fenyőt. Sajna végig dolgozik, és hát nem lesz idő ebben segíteni nekem. Így döntöttünk előbb lesz felállítva és kész.
Olyan jó sok praktikát olvasok tőletek köszönöm hogy megosztjátok velem is. Na most megyek mert a nagyom igényli hogy én is ott legyek vele. Ti nem vettetek észre más viselkedést a nagytesón? Olyan cicás lett pedig próbálok vele is sokat foglalkozni, de ennél több most egyszerűen nem megy.

Kép
Kép
pancsi76

ligetek
...és így kiengedtek????

pancsi
minden tesót megviseli az új "vetélytárs" még ha jól néz is ki a helyzet....kompenzálj ahogy tudsz és örülj hogy cicáskodik és nem másképp jön elő benne a dolog...látod hadedit is küszködik és még én is észrevettem vetélkedést a tesóm 3,5 éves lányánál...volt durcizás és anyamánia is most csak az van hogyha átjönnek kb 3 perc múlva "anyaaaa menjünk hazaaa" és addig mondja egyre hangosabban míg menni kell mi meg semmit nem tudunk megbeszélni.....még jó hogy ingyen van a telefon és azon dumálunk...vicces hogy egy házban vagyunk(ikerház) és mégis telefonálni kell hogy beszéljünk....bár meg vannak most fázva úgyhogy azért sem nagy baj....

Kép
menion
Budapest

Kincső és Noel babához nagyon gratulálok!!! :lol: Sok -sok boldogságot hozzájuk!

Várom a szép baba fotókat! :wink:

Kép
Kép
lovaszkata

Menion..hogy állsz a szopival?

Szerencsére az én kis manóm még nem hasfájós, nekünk inkább a szopival vannak gondok még mindíg, hiába van cicin 1 órát is,ébresztgetem mert mindíg bealszik,aztán mikor leteszem hogy már biztos jól lakott, utánna fél órával megébred és enni kér, van hogy bevág még 50ml lefejt tejet is(azt amit úgy hozatók a tejadónktól) :shock: :?
Ki érti ezt????? :roll:
Most előbb fejtem le 60 ml tejet, úgyhogy van tejem valamennyi, csak lehet lusta kiszívni Bazsi???

ligetek...Kinga baba születéséhez nagyon gratulálok, jó egészséget és sok tejcsit neki!!! :lol:
sajnálom hogy a szülés után ilyen sokáig rosszul voltál.Nekem is gond volt a Wc-vel szülés után.Csoda hogy téged így hazaengedtek. :shock: :( A háziorvosod nem tud adni erre valamit???
A mi kórházunkban valami édes szirupot itatnak az emberrel szülés után és kap glicerines kúpot, és csak joghurtot ehet , ihat addig még nincs széklete. :?
Én császáros voltam, velem nagyon szígorúak voltak, majd 3 napig nem ehettem, csak ittam. :roll: A baba elnyomta a beleket is, így nagyon nehéz volt produkálni. :( :oops:
Jobbulást neked, és pihizz amennyit tudsz!

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Eper! Kriszta! Nagyon sok boldogságot édes pici gyermeketekhez!!!! :)

Edit! Olyan jót nevettem ezen a cici illatán beájul a drága.:)

Na a helyzet az, hogy csak párszor fordult elő, hogy köztünk aludt Réka. Csak akkor, ha már más nem segített. Az éjjel és reggel pl. Megkapta a kajcit még nem aludt el, de leraktam ágyikóba, kicsit elbohóckodott, elszórakoztatta magát aztán aludt is. Az ébredés is így működik. Kb. 1/2 óráig nyöszörög,nyújtózkodik, kalimpál a kezével stb... Aztán mikor már én is fölébredtem eme hangokra,akkor veszem föl. :)
Szóval én sem szeretném elkényeztetni, hozzászoktatni, hogy köztünk aludjon, de talán még nem rontottam el.:)

kirikiri! Üdv itt nálunk! Jöhettél volna elöbb is. Igaz biztos nem könnyű 3 gyerekkel. Nekem a Réka is elég egyenlőre.:) Nem is tudom hogy bírnám 3-al. Már szép súlya van kicsi babádnak. Pont akkora,amekkorával a hónapban született volna.:)

Kép
bei

Hello Lányok!

Először is minden újdonsült Anyukának hatalmas gratula!!!! Sok boldogságot nekik!

Én nem tudom, hogy akik rendszeresen írnak, hogyan csinálják...:) Köszönjük a bókokat.
Látom nem csak mi vagyunk hasfájósak, nekünk eddig az Infacol segít valamennyit, de most volt itt a gyerekorvos és a hason fektetést javasolta...kíváncsi vagyok. :)
Ugyanis lányok, jelentem :a mi kislányunk igen élénk teremtés. Most áttért a 2 óránkénti 10 perces szopizásra és ha nem kap AZONNAL cicit, akkor torka szakadtából ordít, egészen addig amíg nincs töltőn. :) Akkor pedig őrült iramban majszol. Sebes volt a cicim, de kezd elmúlni, viszont a szopizás elején még eléggé fáj. Nektek nincs ilyen gondotok?
Rengeteg tejem van, este arra ébredtem, hogy átázott a pólóm teljesen. Éjjel nem vagyok képes szopizás után fent maradni lefejni, annyira álmos vagyok, pedig ki kellene üríteni a cicimet...:(
A mélyhűtőben már 3 Avent-es tele pohár van. Szóval nehéz ez a szopi-téma, de majd csak bele jövünk.

Orsi!
Nagyon édes a Bogi ebben a cuccban. Én is alig várom, hogy levegőzhessünk kicsit. Azt mondta a védőnő, hogy szerdán elkezdhetjük, hétvégén pedig, ha jó idő lesz sétálhatunk is egyet!! :)

Már egy baba sincs hátra? Mindenki megszületett a topic-ban?

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Na itt!

Eper 2 ágyas szobában van,tegnap még egyedül volt.Illetve Réka vele van.És ha minden ok akkor szerdán jönnek is haza!

Na nekem nem sokáig van el Niki hason...kivéve ha a mellkasomon fekszik :lol:

Ligetek!
Én is sajnálom h ilyen rosszul vagy/voltál.Nálunk is adtak bélmozgatót,és szerintem ha nem volt kaki akkor nem is engedtek ki.Próbálj vmi nagyon rostosat inni,vagy pl szilvalekvár.Vagy nem volt vmi ami meg szokott hajtani?Remélem h most már jobban vagy azért!Ja és semmi nehéz kaja,csak vmi pépes!!!!Joghurt,kefír,ilyesmi.

Én meg nem tudom h Niki min erölködik...más babája is csinálja?

annus11

Sziasztok!

Ligetek!

Nekem is volt ilyen problémám. :( Először nálunk tisasen-t adtak (azt hiszem 3 szemet) - attól semmi, utána jött a ricinus olaj, attól ugyancsak semmi... Már megfenyegettek, hogy nagy-nagy gondok lesznek.
Mondtam a páromnak, hogy menjen el a nagyimhoz, hozzon besztercei szilvalekvárt. Azt ettem kefírrel .... és használt.

Szopizás: én nem tudom, hova megy ebbe a gyerekbe ez a sok tejcsi... Éjjel szopizott 70-et, megevett még 50-et a fagyóból, majd ordított tovább, hogy éhes, s még elszopogatott 20 millit... Ezt követően hajnalban megevett 90-et, majd reggel 130-at.... Teszem hozzá mindezt 3 kilósan... :shock: Nem csoda, hogy szegény cicijeim nem bírják vele a ritmust. Még szerencse, hogy pár litert lefagyasztottam...

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

Sziasztok!

Ma nálunk is bélpokol van, Bogi óránként enne. Nem tudom mi van vele, alig elalszik, már tekereg is, ébred és ordít a kajáért. Úgy tudom, hogy csak 4-6 hetesen van a következő növekedési ugrás, nem? Igaz, ő a kéthetest is másfél hetesen produkálta. :) Csak a cicijeim bírják a rohamot.... :roll:
Ligetek: sajnálom, hogy ilyen ramatyul voltál, remélem otthon azért hamarabb sikerül összeszedned magad. Van segítséged?
A tegnap esténk megint a hasfájásról szólt, negyed éjfélig küzdöttünk, mire elaludt. Ma veszek espumisan cseppet, megpróbálom. Az infacol vmennyit segített, de nem az igazi. Bár mintha egy lenne a hatóanyaga mindkettőnek, de hátha...
Délután szeretnék kimozdulni, kéne még vásárolnom, nem tudom a kisasszony engedi-e, ha nem, akkor többek között neki sem hoz semmit a Jézuska! ;)
Itt süt a nap, csudajó idő van! :) Nálatok is?
Puszi

Kép
orsolymors

Szióka!

Nagy gratuláció a bábákhoz, sok tejcsit és egészséget nekik !

Nálunk is dettó téma a hasfájás, már se nappalom se éjszakám. Holnap én is kipróbálom az espumisant, mert az infacol szinte semmit sem ér már.

Ligetek! Nálunk a kórházban 2szem stadalaxot adtak, mert kaki nélkül nem mehettünk haza :)

Kezdődik a sírás ismét mert nem mozog a babakocsi amibe belebiggyesztettem az öcsikét... és közben már Noel is ébred..

JAjj nekem..

Szép napot nektek!

tyche

lovászkata
gondolom igen!a szopi azért nagy meló és cumiból sokkal könnyebb :D hát nálunk nincs szopizás mert kb csaszi után egy hónappal teljesen elapadt...akkor még próbálkoztam kicsikarni magamból és egy órás paszírozás után se jött össze 10 ml se ezért feladtam...meg hogy adódott ez a tejadó már nem erőszakoltam meg magam...az én kis manóm szopizna ha lenne mit de tök üres volt a cicim...a kórházban meg ugye cumiból etették pláne olyan óriás luku cumiból hogy alig bírta olyan gyorsan nyelni hogy ne fúlladjon bele...de emellett is tudna szopizni mert nagyon ügyes lány de nekem elmaradt...hogy az idegeskedés miatt vagy mert eredetileg nem is volt nem tudom de elvileg mindenkinek van teje ezt olvasom mindenhol...csak hát ha tényleg egy óra alatt egy korty jön össze akkor nincs értelme a kinlódásnak...azt az időt legalább a picivel tölthetem...
aztán meg azóta nem szedtem a gyógyszeremet ami az autóimmun betegségemre lenne mert az átmenne a tejjel és azóta nagyon durván fellángoltak a tüneteim...szóval ez is a szoptatás ellen szól...bár harcoltam nagyon hogy szoptassam de a szervezetem úgy néz ki eldöntötte mi a legjobb mindkettőnknek...mert az se jó ha én tönkreteszem magam a szoptatásért...
szóval ez a tejadó nekem maga a lottó5-ös...nagyon anyatej párti vagyok!és a gyüjtőből is kaptam már 2 üveggel mikor adódott ez a lehetőség na de az így vissza lett mondva...és hát azt pasztőrözik így az immunglobulinok 2/3-a kipusztul belőle...szóval most hogy kapok úgy rakosgatom a hűtőbe a felesleget mint az aranyat! tegnap is kereken 1 litert küldött nekünk úgy hogy neki is a 2 iker lánya megeszi amit kell és a fagyóban 24liter teje van már....elképesztő és egyben nekünk borzasztó nagy szerencse!
neked szerencséd volt akkor a hashajtóval...én is azt hittem hogy majd laevolacot kapok de sajnos valami iszonyat undorító kanalast kaptam...majdnem kihánytam és még ki is kaptam hogy ne ott öklendezzek a nővérszobába :( ...hát az ember nem direkt hánykolódik szerintem de kívánom nekik hogy egyszer jól rókázza tele valaki a szobájukat!akkor talán majd nem a hasvágott betegnek kell eléjük járulni hanem megemelik a seggüket és odaviszik a beteghez :roll:

bei
mi is ezt csináljuk...evés után büfizés és egyben szeretgetés is aztán megy az ágyába és gondolom hason tele pocakkal annyira nem kényelmes ezért kb fél órát még nyöszörög és mászik és amikor eljut a kedvenc pontjára az ágyban akkor elalszik...próbáltam már eleve odatenni de az úúúgy nem jó :D az csak saját erőből eljutva a kényelmes :lol:
és nem rontottad el!ha minden nap köztetek aludna akkor lenne gond szerintem mert akkor megszokja és már nem enged belőle késöbb

béen
nem baj szerintem ha nem fejed le éjszaka...a baba úgyis elveszi ami neki kell ha ilyen kis erős akaratú...szuper hogy ilyen gyors!vannak akik órákig szopiznak és abba mindketten jól elfáradnak
7végén nem biztos hogy ki lehet menni mert pont kari napján esik nagyot a hőmérséklet az előjelzés szerint...mi addig fogunk kimenni mert néztem hogy plussz 5 fokok lesznek péntekig

katinkababa
Lacinak olvastam amit írtál jót nevetünk mert mintha én írtam volna...tegnap este épp ezt mondtam hogy"hová lett az a sok tej benned gyerekem" na mert egész nap semmi kaka :shock: ...ilyen még nem volt és nekünk is ilyen evészeteket rendez a gyerek....
este 9kor már nem tudtam mit csináljak nekem semmi nincs ilyen esetre mert eddg nem volt gond...se szélcső se kúp :? Laci meg kitalálta hogy piszkáljuk meg a popsiját popsikrémes fülpiszkálóval hátha :roll: és lássatok csodát úgy telerakta a pelust hogy majd ki folyt :lol: aztán jött a fürdetés és kb felénél totál telecsinálta a vizet :lol: szóval volt eredmény bőven!
most délben 120 után is cuppogott...szóval készülj fel ez még lesz 3 és 6 hónaposan is!

Kép
menion
Budapest

juj lányok má megin sokat írtam...el is olvassa ezt vki? :oops:

ma vártam a dokit de nem jött...végül is nics semmi velünk és remélem nem is lesz...tesómék totál betegek a szomszédban napok óta nem is láttam őket nehogy áthozzák a taknyosságot...ma már AB-ot kezdtek hogy péntekre valahogy kinézzenek szegények :(
félek hogy ha együtt karácsonyozunk majd mi is betegek leszünk...

Kép
menion
Budapest

Micsoda történetek!
Jókat mosolygok némelyiken.
Tegnap nem sikerült csaviznom mert a Zsolti 6-ig dolgozott.Hátha majd ma.
A Doroti is elég hamar végez a kajával.Már rájöttem hogy egy jó pár korty után meg kell büfiztetnem mert akkor nem fáj a pocakja.utána már jöhet a hosszú cicizés.de az sem hosszú 10 perc alatt végez.utána meg úgy kifekszik.Nagyon édes.Jaa és éjjel csak egyszer kelt föl fél 2-kor.utána csak reggel fél 7-kor.

Ligetek!
Kitartás!Nagyon sajnálom a rossz napokat.Itthon hátha jobb lesz.Nálunk valami gyöngyös gyógyszert adtak 2. napon ha addig nem volt magától.Nekem elég sokára váltotta ki a hatását.Elméletileg pár óra alatt kellett volna hatnia de nekem nem jött össze.Hát utána éjjszaka meg 3-szor voltam.
Nekem a levegővel gyűlt meg a bajom.Nem tudtam a pukikat szabályozni.
Komolyan attól féltem varratszedéskor hogy odapukizok a doki orra alá.Visszagondolva elég vicces lett volna.Mondtam is a dokinak de azt mondta ez természetes,mert a szervezet így rakja vissza a helyére a beleket.lufit csinál belőlünk.

Na ébred a csajom.

hadedit82

hadedit
nekem puki nem volt de a kanalas jól megkínzott mert kár volt bevenni hiszen éreztem én hogy lent van "torlódás"és amíg az nem jön ki addig hiába hajtom magam...na de a klinikán ez volt az ukász :? ...még vissza se értem a kanalas után a szobámba már éreztem hogy menni kell...aztán meg fél nap múlva a kanalas hatása jött csőstül :oops: :oops: :oops:

Kép
menion
Budapest

menion!
Írjál nyugodtan jó sokat!én tuti elolvasom!néha én is szoktam.ha van időm.

Na ma délután apa vigyázott a gyerekekre.Szerintem mostanában nem fog még egyszer.Pedig hasak teletömve pelus tiszta "állapotban" hagytam rá őket és csak 2 órára mentem el.
Mikor hazaértem a nagy tv-t nézett még ruhában.A kicsi teli torokból énekelt apa nyakában félig levetkőztetve.Szegény apától nem mertem semmit kérdezni mert abból ordibálás lett volna.Láttam rajta hogy korán volt még ez a béby sitterkedés dolog.Csak elvettem tőle a Dorotit és ő szépen kisétált a másik szobába és mint egy durcás kisgyerek,leült a tv elé.
Úgyhogy mostanában nem lesz kimenőm hacsak más nem vigyáz rájuk.De azért holnap megdícsérem hogy legalább megpróbálta.
De legalább belecsöppent abba a világba ahol én töltöm a napjaimat amíg ő a "nyugis"munkahelyén dolgozik.
Szegényt azért sajnálom.De rendes volt mert nem telefonált rám 10 perc múlva hogy jöjjek haza,mert ordít mind a kettő.

Sírásmentes éjszakát mindenkinek!

hadedit82

Sziasztok!

Úgy irigylem azokat,akiknek annyi teje van.:( Van nekem is, de annyi, hogy lefagyasszak? :shock: Még sajnos minden evésre se jön össze,amennyi kell. Én picurom össze-vissza eszik . Máemint a mennyiségre értem. Tápiból pl most reggel csak 70-et evett és elég neki. Tejből valamikor megeszi a 110-et van amikor csak 50-et. Nagyon változó. Infacol nekünk is csak nagyjából vált be. Ha elfogy kipróbáljuk az espumizánt.

Egyébként azért elég jól alszik lelkem. Jó kislány nagyon. Tartsa meg a szokását.
NA azt hiszem elkiabáltam. Sír, úgyhogy megyek, mert egyedül vagyok.:(

Puszi mindenkinek!!!!!!

Kép
bei

Reggelt!

Na mi is elkezdtük az infacolt.Picit jobb talán...Az az igazság h soha nem ordított még Niki h fáj a hasa,viszont nem mindig megy a puki meg a büfi.És akkor elkezd erőlködni.Lényegében ez a legnagyobb "bajunk".Mert egy hangja nincs és eszik,alszik. :wink:

Ja és a sok tej se jó ám.Néha annyira jön a tejem,hogy szegénynek nem h szívni nem kell,de nyelni is alig győzi!Vagy ha nagyon tele vannak a kannék,be se tudja kapni,akkor fejnem kell előtte....Na és ugye nyeli a levegőt emiatt....én egyelőre nem raktároztam mennyiséget a fagyóba,amit lefejtem azt megitta Iza pohárból.Ha átalusszuk az éjszakát akkor úgyis fejnem kell hajnalban.

És akkor úgy látszik h a decemberi babák nagyon siettek tényleg.Már senki nincs a sorban,karácsonyra mindenki otthon is lesz!Szupi!!!Azért Julcsiról jó lenne hírt kapni!Majd írok neki ma smst!

És a decemberi babák imádnak enni ahogy olvasom,hihetetlen h ekkora mennyiséget bezabál mindegyik :shock:

annus11

Sziasztok!

Csajok! 8 óóóórát aludtam!!!! Igaz 2 részletben, de baromi jól esett. Bogi tegnap este nyűgös volt, de fél 11kor elájult, így én is elájultam és csak reggel fél 4kor ébredt! Lehúzott 5 órát egyben, ami nekem is baromi jól esett! Utána gyorsan kajált és még aludt 8-ig! Tök jól érzem magam! :) Most jön át anyukám pesztrálni, mert be kell mennem a boltba besegíteni kicsit az évvégi számlázási hajrába.
Edit: talán nem is baj, hogy apa belelátott kicsit a zűrösebb részébe, talán tényleg értékeli a mindennapi helytállásodat!
Bei: először cicit adsz mindig Rékának? Én úgy tudom, hogyha mellétáplálás van mindig először szopizni kell és csak ha abbahagyta, akkor a tápi. (Ha meg tudod inni, ajánlom az alkoholmentes sört. Én ha este iszok egy pohárral, reggel 2 dinnyém van és fejni is simán tudok. :) )
Na, felhívom anyukámat, hogy jöhet! :)

Kép
orsolymors

Sziasztok!

Menion!
Tegnap nálunk a fél szobát carta végig.... :oops: :twisted: Épp kivettem alóla az egyik pelust, tettem volna a másikat - amikor nagyívben lecarta a pelenkázót és a szoba másik felében álló ágyat, közte pedig engem is....

Most volt itt a védőnő, aki először ingatta a fejét a heti 49 dekás hízásunkra... De hát mit csináljak? Ha nem adok neki, üvölt. (Egyébként másért nem sír, de ezért nagyon tud). Aztán elintézte azzal, hogy hát igen, apuka sem kicsi...

Csak én győzzem tejcsivel a hirtelen jött 150-es étvágyát. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

Orsi!

na ez szupi!Tegnap Niki is este 7kor evett,aztán fél12kor.Igaz h én 9 után kerültem ágyba,de így is jó volt! :wink:

Kata!
Hát aki kisebb,annak be kell hozni a lemaradást!Mi is 360at híztunk a múlt héten!Most éheztetni én se fogom 8) :lol:

annus11

visszaolvasni reménytelen :?
de jövök nektek egy szüléstörténettel :)
már 8 naposak vagyunk... de energia semmire nincs még :/

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Katinkababa!

Hát ez szuper történet!Nálamn a Domi kakált le mindent egy éjszaka.A Doroti meg olyan ívben tud pisilni hogy a fiúk elbújhatnak mögötte.

Általában reggel tuti lepisili az egész ruháját.
Most megy a csórézás miatt nő a mosatlan.
Nekem is sokszor nem győzi nyelni szegénykém.és utána meg tök sokat bukik.De tegnap óta ha jóllakik kiköpi a cicit.
Egyre több mindenre odafigyel és egyre türelmesebb is.Már nem ordít végig minden pelenkázást ,ami nekünk a kengyel miatt tovább tart.

Tényleg nincs több kismamink?

hadedit82

Sziasztok!

Ahogy látom mindenki ugyanazokkal a "gondokkal" küzd. :) Nálunk is sláger a pelenkázás közbeni pisi, kaki. Szerencsére Bogi csak soft üzemmódban adta elő eddig, "csak" maga alá sikerült neki, nem lőtt le senkit! :D Nálunk a fürdés előtti/utáni pucérkodás hozza ki a pisit általában. :)
Julcsi: Végre, hogy jelentkeztél! Már aggódtunk érted rendesen!!! Remélem minden simánt ment!? Várunk a beszámolóval, tessék időt szakítani ránk!!! ;) :)
Nálunk ma megvolt az első levegőzés a teraszon, babakocsiban, egy kiváncsiskodóval az oldalunkon :)
Kép

Úgy bealudt a lelkem a friss levegőn, hogy olyan lett, mint egy puhatestű... :) Teljesen elernyedt, azóta is durmol. :)

Kép
orsolymors

Julcsi!!!
Most akartalak smsel bombázni,még jó h jöttem előbb ide!Örülök h minden oké veletek!!!

Kép
A gyerek többi része a blogomban :lol:

annus11

Huu,picit nagy lett a tappancs :oops:

Orsi!
Én is most készülök levegőztetni,de csak az ablakot nyitom ki,nincs erkély...holnap meg lemegyünk picit,addig míg nincs nagy mínusz :?

annus11

Sziasztok!

Julcsi..örülök nektek, majd gyere és mesélj! :D

Annus..nem baj, tök jó ez a kép! :lol:

Mi ma voltunk először levegőn, de még csak 20 percet, babkocsival!Bazsi jót aludt, még arra se ébredt meg mikor bejöttünk és levetkőztettem. :lol:
Tejem most több van, ma még nem is kellett pótlás! :D Annyira örülnék ha csak a ciciből meglennénk.
Mennem kell, felébredt a "nagy fiam".

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Végig olvastam, de a szita agyam miatt bizti nem reagálok mindenre.

Julcsi: nagyon örülünk nektek, már kezdtünk aggódni. És már 8 nap!!! Kérem az komoly kor!

Annus: tuti a fotó! Tuti a súlygyarapodás, nem tudom nálunk az e heti mennyi lesz, de sanszosnak tartom megint a 30dkg körülit.

Menion: írj csak, én olvasom mindig, sőt néha velem is elszalad a billentyűzet :lol:

Lovászkata: szuper a tejcsi ügy, mintha nálunk is több lenne, ma még nekem is csak kora délután kellett először pótlást adnom. Most pl mérleg szerint 80 g-ot szopizott :lol: soha ennyi nem volt még, na aztán még egyszer ennyi tápit is megevett. Ja, és egyre erősebben szív.

Katinkababa: szívesen fogadnám, hogy szoktattad le a kisfiadat a cumiról. Látod a kismanód felrúgja az összes tankönyvi leírást, és hízik.

Orsi: szuperek a Bogi képek, édi a babakocsiban, és a kíváncsiskodó se semmi!

Hát én egyenlőre várok, itt olyan ködös volt ma is az idő, meg ez a szmog sem a legjobb szerintem. Bár mi a város szélén lakunk, de nem messze dübörög a 11-es út.

Bei: én is mindig szopiztatok a pótlás előtt. Ne aggódj, biztosan hamar behozza a cicid a lemaradást és egyre kevesebb tápi kell. Vagy ha nem az sem gond, én mostanra már tökre megbékéltem a helyzettel, és lám mintha több lenne. Bár ezt a tejleadó reflexet még nem érzem.

Jelentem nekünk tegnap xar napunk volt, gyermekem egyfolytában kakilt, amitől megrémültem, és csak később tudatosult bennem, hogy nem folyékony, tehát nem megy a hasa. Persze ehhez bukott és elég gyakran ugyan keveseket, de eddig még ennyi sem volt. Ja és egyszer kisebb hányás is volt. Na ezektől így egyben egy kezdő anyuka otthon egyedül frászt kap, én talán jobban bőgtem mint a gyerek :oops: Valószínűleg túlette magát és még a pocija is fájt. Hétfőn, kedden egyedül voltunk, ma jöttek a párom szülei, takarítottak, vasaltak én meg elugrottam a DM-be. Na persze ma mintagyerek volt. Úgy tűnik csak engem tesztel, illetve tisztel meg. Bár apa is kapott belőle tegnap este mikor hazajött, a drága rögtön átvette tőlem a szolgálatot és elküldött engem aludni :wink:

Már csak 1 nap és karácsony!!!!!

cicóka

Sziasztok!

Annus: tök jó ez a kép!!!! :)
Lovászkata: de jó, hogy alakul a tejcsi helyzet! Szerintem be fog állni neked is, türelem! ;)
Cicóka: nem csodálom, hogy megijedtél tegnap, én is biztos becartam volna... Mára rendeződött a helyzet? Apa nagyon rendes! ;)

Nálunk újság van! Ma telefonált a gyermeksebész, hogy holnap dél körül jön hozzánk, megnézi Bogit és ad tájékoztatókat a műtéttel kapcsolatban. Remélem ő is azt mondja, mint a gyermekorvosok, hogy nem vészes, és gyorsan elfelejthetjük. Szorítsatok légyszi, bízom a fórum erejében! Egy kicsit azért ideges vagyok.... :roll:
Ha elment, jelentkezem!
Puszi

Kép
orsolymors

Sziasztok!

Nem tudom mikor lesz időm visszaolvasni titeket, egyre többet írtok! ;)

Gyors helyzetjelentés, aztán megyek aludni, mert már mindenki durmol a családban, csak én nem. Pedig már ragadnak a szemeim. :(

Sokkal, de sokkal jobban vagyok! Tudtam én, hogy csak haza kell jönnöm! Eszek, iszok, székletem is van, erőm is van, minden a legnagyobb rendben! És a kicsivel is minden rendben van! Erre ébredtem kedden! :lol:

menion: kiengedtek, mert tudtam, hogy a benti körülmények (kegyetlen meleg volt, és nagyon büdi) 99%-ban befolyásolják az állapotomat; és vasárnap reggel meggyőzően állítottam, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van. :oops:

Jó éjt nektek!

Kép
Kép
ligetek
Veresegyház

Ligetek: örülök, hogy jobban vagy

Orsi: persze, hogy szorítunk, de bizti rendben lezsnek a dolgok
Nálunk tegnap már jobb volt, bukni csak egyszer bukott, de kaksi szinte minden pelusban volt. Éjjel és hajnalban is kellett cserélnem most is. Kicsit lazábbnak látom a székletét, de tény hogy több nayatejet is eszik mind eddig. De dokival nem tudok beszélni, mert kari előtt senkit nem lehet elérni :evil:

cicóka

Orsi!

Majd gyere a hírekkel!!!Biztos minden oké lesz!!!

Ligetek!
Jaj örülök h jól vagy!!!Már aggódtam h lesz vmi baj!

Cicóka!
Szerintem nem baj ha picit lazább!Nikinek is szinte minden pelusozásnál van kaki,hol ilyen hol olyan,hol több hol kevesebb.Szerintem tudni fogod ha gond van a kakival!
Ja és olyan jót mosolyogtam a "sírós" napodon+Ne aggódj,minden oké a gyerkőccel!!!Csak tesztel:)))

Tegnap volt itt a dokinő.Minden oké,nem kaptunk ki a sok hízás miatt se :lol: A köldökét még ápolgatni kell,mert még nem gyógyult be teljesen.Remélem h nem lesz ott vadhús :roll:

annus11

Sziasztok!

Eper, Julcsi: gratulálok, és sok tejcsit kívánok meg persze boldogságot, egészséget is!

Orsi: szorítok, hogy jó híreket kapj, a műtéttel kapcsolatban.

Kamillánál befejeztük az antibiotikum adását, a hasija továbbra is nagyon fáj, az espumisan semmit sem ér, sőt talán rosszabb is lett a helyzet. Jövő héten szerdán már kipróbálhatjuk a GW-t, talán az majd segít. Egész nap kézben van csak el, úgy, ahogy szegénykém. Az orrát is sokat kell szívni.
Tejem sajnos továbbra sem elég, pótolni kell, de ez van, már beletörődök lassan.

Lányos anyukáktól kérdezem, ti milyen popsikrémet használtok?

Mi eddig a gyógyszertárit, de tegnap este észrevettem, hogy piros a puncija kívül. Éjszakára bekentem bepantennel, de eddig még nincs változás. Pedig sűrűn cseréljük a pelust, napi 8-10 biztosan elfogy.

Levegőzni nem mehetünk ki a betegség miatt már idén, és ebben a szmogban nem is vinném ki, Balázs is benn van napok óta szegénykém, hát elég nehéz lekötnöm őt.

Kép
cedis

Halihó!

Először is legfontosabb!
Katinka, Ligetek, Kirikiri, Julcsi: Nagyon gratulálok nektek és Sok boldogságot kívánok!

Tegnap hazajöttünk! Nagyon boldog vagyok!
Szüléstörténetem!
Írtam, hogy szombat délután fájt a hasam rendszertelenül, ezután éjszaka tök jól aludtam. Reggel 7-kor felébredtem és éreztem, hogy nagyon rendszeresen jönnek a görcsök, betettem egy filmet a dvd-be és elkezdtem nézni közben felírtam mikor jön a görcs, másodperc pontosan jöttek 5 percenként, elmentem zuhanyozni a párom elkezdett nagyon izgulni, nyugtatgattam, aztán felhívtam a szülésznőmet Ő mondta, hogy induljunk befelé vár.
9 körül értünk be, már két ujjnyira nyitva voltam, 10:30-kor burkot repesztettek, kb. 12-ig vajúdtam az elviselhető volt, aztán jött az amire sosem gondoltam, amikor azt mondták szülünk.
Hááát, a kitolási szak az kegyetlen volt, próbáltam úgy csinálni, ahogy mondták, de nem mindig sikerült mert annyira fájt, hogy nem mindig tudtam kontrollálni magam.
Elég béna voltam egy kicsit lelkiismeret furdalásom is van, hogy lehettem volna ügyesebb.
12:42-kor megszületett Réka.

A gyerekágyon jó volt minden, utolsó nap kaptam szobatársat addig egyedül voltam. Látogatási tilalom volt végig H1N1 miatt, senki nem jöhetett még a férjem sem, ez viszont nagyon rossz volt!

Tejcsi van bőven (lekopogom). Réka ügyesen szopizik 2-3 óránként.

Csinálok új vonalzót meg töltök képeket a gmail-re!

Majd még jövök!

Kép
eper74

hadedit
jaaaj nagyon jór röhögtem az apás sztoryn :lol: bocs!!!de nagyon poén! 2 óra és kikészülve drcázik :lol:

nemrég mondta vki(eügy-is) hogy kikisérletezték azt a gyógyszert ami a szülési fájdalmakat produkálja egy férfinál és megkapta egy pasi majd minden elszántsága ellenére 3 órát bírta és fájalom csillapítóért könyörgött és közölte hogy "férfitársaim higgyék el nagyon durva" :lol:

bei
mi se eszünk egyforma mennyiségeket a nap folyamán ezt a dokim mondta mert én is pontosan 3 óránként pontosan egyforma adagokat porcióztam aztán kiderült hogy ez nem így van kitalálva...nekem ezzel csak az a bajom hogy anyatejet nem lehet többször felmelegíteni ezért inkább kevesebbet adok aztán jön a vacakolás hogy még 20-at még 30-at stb...így jól elmegy az idő még ha már cumisüveg melegítőm is van...

annus
mert a decemberi babák szuper babák :D olyanok mint a medve és jól bespejzolnak télire :lol:

katinkababa
ne haragudj de óriásit röhögtem :lol:elég vizális vagyok szóval elöttem van a látvány
én csak azt szeretném ha a Laci is megjárná már egyszer mert én már 2x tele lettem trombitálva...
így van azt is figyelembe kell venni milyen a család mérete....törpének nem lesz óriás gyereke :D gondolom a mi kis porontynk is ezért zabál ennyire mert be kell hozni a lemaradást...(én 4kilóval születtem)

julcsi
teeee galád!megfosztottál minket a drukkolástól! na de azért sok egészséget és boldogságot kívánok! nagyon hiányoltunk!

orsolymors
tegnap akartam kimenni hogy melegebb van de a szmogriadó meg a sok tennivaló keresztbe tett...remélem ma sikerül bár apa segítsége is kell hozzá a kocsit összerakni mert úgy fáj már a kezem hogy alig tudok fogni...a patentok is kihívást jelentenek sajnos már
édes a kis kiváncsitok is!
sebészhez meg nagyon drukkolok!!!szuper hogy házhoz jön és nem nektek kell menni

lovászkata
alakul a tejcsi!ügyi vagy!

cicóka
bizony csak egy nap :shock: tegnap próbáltam előre dolgozni hogy ne főzéssel teljen a karácsony de. ma meg el kell mennem vásárolni mert vannak dolgok amit men lehet távirányítósban telefonon elmondani hogy mit szeretnék...de már így is seggére vertünk a 64ezernek amit a gyerekre kaptunk :( és még nem is vettünk szinte semmit...
lehet hogy én is betojnék ha hányna...nekünk még bukni se nagyon szokott...ritka dolog!

ligetek
hát én is állítottam volna mindent csak már otthon lehessek de mivel a babát nem hozhattam volna magammal így maradtam én is bent mert ingázni napi 2x kikészített volna...bár az is kikészített ami ott volt

cedis
nagyon sajnálom hogy ennyi baj van!szegény kis manó tele az orra biztos szenved rendesen...most jött haza Laci és mondta hogy baromi nagy a szmog szal mi se megyünk ki :(
popi krém nekünk is patikai...volt már nála is h kicsit piros volt a puni de szerintem mert a pelus nagy neki és ott a combik közt nyomja...eleinte nem mertem rá krémezni nehogy bemenjen középre de mostmár bátrabb vagyok és a hajlatoknál bekenem....a pirosság meg elmúlt magától szerintem nem felmaródás csak sok ott a pelenka ők meg már mocorognak ám

eper
jaj te milyen ügyes vagy!ennyi idő alatt és ilyen összeszedetten!és irigyellek a szoba miatt is de persze főleg hogy ilyen hamar kijöhettetek és minden jól alakult...akkor ezek szerint te szerencsésebben jártál a klinikával mint én...nagyon örülök mert gondoltam rá hogy az én esetem talán paráztatni fog hogy te is oda mész...nagyon sok egészséget nektek!nagyon szép karácsonyi ajándék :D na és le a kalappal hogy már rögtön tudsz írni is!

Kép
menion
Budapest

júj nekem már csak 2 nap volna hátra...milyen izgalmas lenne ez a pár nap....

most arra terveztük meg a vészforgatókönyvet (a szülés helyett) hogyha benyaljuk a takonykórt akkor hova tudunk szaladni ügyeletes patikába és miket kell venni...
jobb ha nem akkor kezdek gondolkodni mikor már a karomon ordítva fulldoklik a gyerek :roll:
jaj remélem nem lesz ilyen!az borzalmas látvány :(

Kép
menion
Budapest

eper.....valóban le a kalappal elötted hogy ilyen gyors tudtál is jönni.Nem hinném hogy bénább voltál mint más, vélül is gyorsan megszültél akkor nem lehettél béna. :wink: Mutassanak nekem olyan nőt aki mindíg tudta kontrollálni magát fájások közben.nincs ilyen.Szóval ügyi vagy!
És nagyon gratulálok a Rékához, tök jó hogy tudsz már szoptatni. :lol:

Kép
Kép
lovaszkata

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK!LEGYEN MINDEN A FA ALATT AMIT SZERETNÉTEK ÉS MINDENKI EGÉSZSÉGESEN ÁLLJON OTT AZOKKAL AKIKET A LEGJOBBAN SZERET!

nagyon köszönöm nektek a sok segítséget és bíztatást amit kaptam!remélem még lesz benne részem és mindenkinek kívánom hogy csak jó élményeket hozzon ide a topikra és senkinek ne legyen semmivel se gondja!

Kép
menion
Budapest

menion...igen, már van tejecske, nem mondom hogy abszolút nem kell pótolni, mert hajnalban is kevés voltam neki, és megivott kis pohárból kortyolgatva még 30 ml kapott anyatejet. :)
Most megnőtt az étvágya a fiatal Úrnak, és így nem biztos hogy tudom teljesíteni a kívánalmát. :roll:
Menion..takonykórral kapcsolatban, jó ha van otthon porszívós orrszívó, terngervizes orrspray, és calcium ampullás.Ha csak sima nátha van akkor pici baba korban az orvos is ezt javasolja! :)

Ma megjött Balázs Taj kártyája is, két ünnep között megigényeljük a családi támogatásokat.(családi pótlék, Anyasági,TGYÁS)
Intézte valaki ez neten???? Jobb úgy???

Külömben, most a baba étvágyával kapcsolatban leírnám, ho-y nagyon változó ez, mert nekem Norbi például sokkal többet (80-90ml-t is) evett 2 hetesen.
Balázs nem eszik annyit, mivel szopik így pontosat nem tudok mondani, de olyan 60ml körül fogyaszt!
Nem is tudom mi lenne az adagja egy 2 hetes babának?
Azt tudom hogy a tápszeres dobozon 90 ml van feltüntetve.

Kép
Kép
lovaszkata

menion...szívemből szóltál.
Én is kívánok neked és minden kedves topic társamnak és családjának BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT! :D

Kép
Kép
lovaszkata

Eper!
Nagyon gratula!
Jó,hogy jól vagytok!
Megyek is babákat nézni meg én is töltök föl.
A szüléssel kapcsolatban meg ne legyen rossz érzésed!Minden a lehető legjobban csináltál!
Ilyenkor már nem lehet a testet uralni.Csak hagyni kell,hogy tegye a dolgát.
Visszagondolva lehet,hogy én is kicsit hisztis voltam már a végén.Sokszor kérdeztek,hogy hogy vagyok de már csak bólogatni tudtam.
A zárlatot nagyon sajnálom.Biztos rossz lehetett.Én megőrültem volna ha a Zsolti nem lehetett volna velem!

Belegondoltatok már?
Ez lesz az első közös karácsonyunk a babákkal.
Annyira jó érzés![/img]

hadedit82

Sziasztok!

Eléggé el vagyok keseredve, mert tegnap szörnyű éjszakánk volt, Zsófi délután miután 4 órát aludt (ennek nagyon örültem, de megvolt a böjtje...), este 8-ra tudtuk megfürdetni, utána a szokásos szopi, de ami utána jött már nem volt a szokásos...egyszerűen nem volt hajlandó megnyugodni. Egyfolytában sírt, vígasztalhatatlanul. Próbáltuk maszírozni, ringatni, járkálni vele, újra cicire tenni. akkor szopizás közben megnyugodott, de ahogy abba hagyta folytatta a sírást. Ez ment fél 9-től hajnali fél 1-ig. Akkor gondolom elfáradt és az utolsó szopizás alatt elaludt...mellettem. Felvenni, az ágyába tenni esélytelen volt..:( Utána aludt 3 órát és folytatta,a mit abba hagyott éjjel. Most megint 2 órát fent volt, etettem fél óránként, mert cuppogott, hogy éhes. És délben elaludt végre.
Ráadásul a jobb mellem valószínűleg begyulladt, mert egyszerűen nem tudom belőle etetni, annyira fáj, ahogy szívja. Úgyhogy kézi mellszívóval próbálom lefejni, addig a másikból etetem. Tejem rengeteg van, ömlik a cicimből. A szoptatási tanácsadót próbálom egész nap elérni, hogy mi a sz@rt csináljak, de nem veszi fel...:(
Most Zsolti elment a gyerekorvoshoz, valami erősebb szerért hasfájásra. Hátha rendbe jön tőle. Bár kaki van rendesen, csak nehéz neki szerintem.
Baromi fáradtak vagyunk és már előre félek az estétől.
Közben pedig annyira édes és gyönyörű és imádom, de kikészít teljesen.
Remélem mindneki jól van csajok.

Annus!
Niki nagyon édes, szépek a fotók!!!!

Orsolymors!
Drukkolok a sebész miatt!

Cedis!
Látom ti is kínlódtok picit. Mi az a GW? Kérdezed a popsikrémet, mi azt használjuk, amit a doki felírt. És nekünk a kakilónál pirosodott ki neki. Azt mondta a doki, hogy kamillával mossuk le neki.

Eper!
Tök jó, hogy már otthon is vagytok. A szülésed szerintem nagyon szuperül sikerült, ügyes vagy!

Menion!
Nekem pont vajúdás közben mesélte a szülésznőm ezt a szülési fájdalmas sztorit. :)

Ti nem vagytok érzékenyek? Én egyszer egy nap tuti elbőgöm magam valamin, amin amúgy max. jót röhögnék...remélem elmúlik hamar, mert ez is zavar.
Remélem az ünnepek alatt nem lesz semmi gond Zsófival...megyek, mert megint sír...:(

Nagyon boldog karácsonyt Mindenkinek Anyukák!!!!!!

Kép

Kép
béenn
Szolnok

Sziasztok!

Nem is tudom kinél és hol kezdjem . Megint sok az írás.:)

Orsi!!! NAgyon drukkolok, hogy jót mondjon a doki a műtéttel kapcsolatban.:)

Annus!!! Tündéri és nagyon jók a képek!!!

Julcsi
! Már én is hiányoltalak. Gyere amint tudsz a beszámolóval!!:9

Eper!
NAGYON NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT RÉKÁHOZ!!! NAgyon ügyi voltál. Tényleg gyorsan meg volt. Kb 3/4 óra alatt megvolt a toló fájásoktól számítva. Ugye? És az egész gyorsan ment,ahogy leírtad. Persze ott gondolom többnek tűnt. NA szóval nagyon ügyi voltál és hidd el mindenki úgy érzi kicsit bénázik a szülés közben. Én is volt, hogy jól nyomtam, volt, hogy nem, pedig mindent beleadtam,amit tudtam és én is rosszul éreztem magam miatta, hoyg eddig elhúzodott a kitolási szak. Nálam ugye ez 1,5 óra volt. Szóval hozzám képest nagyon jó voltál. De külömben is a lényeg, hogy jól vagytok és egészségesek vagytok!!! :)

MA nagyon szép idő van, voltunk is kicsit kint sétálni. Igaz még csak az udvarban tologattam, de holnap kimegyek egy körre az utcára is.:) JA holnap karácsony szent este!!!!!!

Este mikor kigyúlnak a fények,
a gyermekkori álmok egy percre visszatérnek
Ekkor a szemekben a szeretet fénye lángol
s a gyertyafénynél még a csillag is táncol!!!!

NAGYON BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!!

Kép
bei

Béenn! Ne aggódj,biztos nincs nagy baj. Az tuti hogy a pocikája fájhat. De el fog múlni. Espumizán azt mondják jobb,mint az infacol. Bár azt lehet kevesen tudják, hogy az espumizán igazából 2 hét használat után kezd hatni rendesen. Persze addig bírja ki az ember és főleg a kis picike.:(

Szóval szorítok, hogy az éjszakátok ma jobb legyen.

Valaki kérdezte, hogy menniyi tápi kell 2 hetesnek. Nekem a dokinő 90 milit mondott. Persze ez csak egy szám. Mert igazából nem mindig ezsik annyit és van hogy többet kér. Igen ez elég sz@r hogy már én is úgy adom neki a kajcit, hogy 30-asával,mert nem akarom kiönteni. NA de ma párom életem a 100 mili anya tejcit kiöntötte, mert én elmentem még a táppénzes papírt meg a tgyás-os papírt beadni és páromtól nem fogadta el a tejcsit. Tápiból is elég keveset evett. Aztán hazaértem és én még adtam neki a tápit is,amit majdnem megevett mindet. Délben pedig ciciből is evett. Szóval nem tudom mért nem kellett neki Petitől a tejcsi üvegből, pedig máskor is üvegből kapja a kaját, bár Peti most etette először. Szóval lehet az volt a baj, hogy nem az én arcomat látta. :)

Ja és a tápszert meg lehet melegíteni még egyszer? Én eddig kiöntöttem,amit nem evett meg. Szerintem, azt sem lehet újra melegíteni, nem csak az anya tejet.

Kép
bei

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?