Új privát üzeneted érkezett!

Mona, szivem csucske! Neked nem is irtam!sirok, sirok! Ne haragudj! Nem tudom miert nem lattam, hogy Pedi folott ott vagy raadasul fotoval!
A poci mar alakul, egesz szepen latszik!:):):) Es cuki a ruci a csoppsegnek! Tetszik!
Jajj, most ugy rostellem, hogy csak most irok. Szomoru vagyok, ne haragudj!
Vendég
 


Pedi, legyen igazad, hozzon ez a kis fa szerencset Nekunk!:) Ez latod eddig eszembe sem jutott! :D

Ma mit csinaltok csajok?
Vendég
 


Bogi ne legyél szomorú!!!!! Puszikázlak!!!!
Én elpakoltam ma a megszáradt ruhákat, mást nem nagyon csinálok, tv-t nézünk Apival! Vacsira megyünk Anyósékhoz, jönnek a Sógornőmék is!
Te mi jót csinálsz?

Kép
Kép

Moncsi
 
 

 
 

Mona, jo progi mara! Pihenes! Legjobb!:)

En ma fozok mert tegnap megettunk mindent+takaritgatok is de csak egy cseppet. Tegnap egesz nap ultem, semmit nem csinaltam, ma mar aktivalom magam.:)
Vendég
 


Sziasztok!!!!!!!

Dike gondolom hogy örültek a szüleid!!
most karikor anyuékkal mi is megnéztük a Barni4d uh-t!!!!:):

Bogi akkorát nevettem amit anyóssal művelnél!!!!!!!!
máris jó kedvem lett!!!!!!

Virág Barni nagyon oda volt a karácsonyfáért.csak nézte a fényeket ahogy villog.utána mindenáron egy gömböt akart hintáztatni.
majd szaloncukrot akart enni!!!:)):
gyönyörű család vagytok!!!!!!!
Gergő azokkal a szép szemeivel így távolról is leszda lábamról!:):)

Pedi köszi jól vannak a fiúk.Barni most alszik Mátét meg minjárt lecsapom,
mert visitozik.játszik apukámmal.itt vagyunk a szüleimnél..

NIka ti is nagyon szép család vagytok....ésnem vagy bányarém!!!

Cham nem értem párod mért tagadta le:(:(
én mindí elmondtam mindenkinekamikor megtudtam...

Mona jaj nagyon tetszett nekik a kari+ajándékok meg a finomságok!!!!!!!!
nagyon cuki a pocid és szép a fátok is!!!:):)

Pedi nagyon nagyon csini vagy!!!!
a rucik is nagyon helyesek!!!!:):)

Bogi nagyon szép a ti fátok is!!!!!!:):):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bogárkám, én a sas szemeimmel egyből kiszúrtam, hogy kicsit furcsa a fátok, de hajszál pontosan ugyanaz jutott eszembe, mint Pedinek... meg fogja az élet köszönni Nektek, hogy egy ilyen fácskát befogadtatok! ha jót teszel valakivel, valamivel, az visszaszáll Hozzátok! :wink:

Pedi, nagyon csini vagy! És akkor én most hivatalosan is leadom a szavazatomat arra, hogy Fiacskátok fog születni! Így szemből nézve totálisan fiús a pocid! Nekem ugyanilyen volt mindkét gyerkőcnél!
A rucik nagyon édesek, a melegítő meg egyszerűen csúúúúúúúcs!
Micsoda menő bébikétek lesz! Ja, kérem szépen, és már bicikliülése is van! Hát nem semmi! Éljen a sport!
A bejglitől nekem is összefutott a nyál a számban... én úúúúúúúúúgy szeretem (szeretném...) a mákosat, de sajna az epém úgy döntött kb 10 éve, hogy ő meg nem szeretne ilyet kapni... azóta ha mákosat eszem, akkor fél napig fetrengek és rosszul vagyok. Ha nem szoptatnék, bizony leküldenék pár szeletet Anyukám bejglijéből, de most nem merem megtenni... hátha Gergőt is érzékenyen érintené...

Nita, ha tudsz, Te is tegyél fotót magatokról meg a fiúkról! Szívesen megnéznélek Benneteket!

Mona, bizony bizony látom én is azt a kerekedő pocit! És mindjárt Uh-ra is mehettek! Jaj, de kíváncsi vagyok, hogy mekkora a babókátok!

Mi ma itthon maradtunk, csak Bencét vittem el a szüleimhez délelőtt, mert itt vannak egy hétre a húgomék a két kiscsajukkal és így tudnak egy jót játszani a gyerekek egymással. Tegnap mi is ott voltunk Gergővel, de szegénykémnek még sok ez a kavalkád. Pedig Anyuék összeszerelték a kiságyat neki, hogy tudjon aludni, de valahogy nem tetszett neki... :? szinte egész nap a karomban kellett fogni, ami a szívemnek-lelkemnek jót tett, de a hátam meg a derekam... totál kész van. Minden tiszteletem azoké, akik hordozókendőben cipelik egész nap a gyereküket. Én ilyenre alkalmatlan vagyok.
Ma egyébként "jól" indult a napom. Fél öt körül etettem Gergőt, közben éreztem, hogy a szél miatt hűvösebb van a házban, mint kellene, ezért gondoltam lemegyek a földszintre a kazánházba és befűtök. Beléptem az ajtón és mit láttam?????? Fa egy szál sincs bent... A Zuram úgy gondolta, hogy majd ráér reggel is behozni. Mivel nem akartam hajnalban szócsatázni, ezért szépen felöltöztem, kimentem abban a Qrva hideg szélben és hoztam be két adagot. :x (Ez is betett a derekamnak...) 5 után tudtam visszabújni az ágyamba. A gyerekek aztán 7 körül ébresztettek, ekkor mondtam a férjemnek, hogy milyen programot "szervezett" nekem hajnalra, erre csak csodálkozó tekintet volt a válasz... Azt sem vette észre, hogy szoptattam és azt se, hogy kimentem fáért és begyújtottam... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép


Karácsony tiszteletére betanultunk egy kis táncot a családommal. Fogadjátok szeretettel (hangot is kapcsoljatok hozzá...)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://elfyourself.jibjab.com/view/X4vr ... elf&ref=nf

Kép

Kép


Sziasztok!

Gyorsan elszaladnak az ünnepek. Jól telt, és a legjobb érzés, látni a gyerkőcőt, hogy mekkora csoda ez neki.
Nekem nagyon nehéz szembesülni a korlátaimmal, és este már sokszor kikészülök emiatt. A derekam, hátam leszakad, enni alig bírok valamit. 3 napja már nem tudok rendesen aludni, mert óránként ébredek, hogy nagyon fáj a bordám, most már napközben is érzem. Bár az orvos is meglepődött, mennyire hosszú baba, és hogy mennyire fent hordom, hosszasan méregette, mert láttam rajta, hogy ilyet ritkán lát. Úgyhogy megpróbálom átvészelni ezt a néhány hetet, de úgy néz ki, hogy két-három nap múlva leállok a magnéziumról, mert alig vannak görcseim, és nem akarom a 40. hétig kihúzni mint Regivel. Már most is csak napi 2-3-at szedek.

23-án este még sütöttem, éjfélig, aztán sikerült elégetni az újjam, fel is hólyagosodott, (pedig kesztyűben fogtam meg a tepsit), és annyira fájt, hogy könnyem jött ki, és csak úgy tudtam létezni, hogy hideg víz alá tettem az újjam, vagy hideg vizes edénybe lógatva jártam-keltem a konyhában. Aztán hajnali 2-kor már aludni szerettem volna, úgyhogy bevettem egy algopyrint, még épp szabad (ugye az utolsó 6 hétben már nem). Meg egy pipholphent is, aztán befújtam firsttel, nagyon fájt, de aztán talán használhatott a fájdalom csillapító, mert sikerült elaludnom, reggel már meg sem látszott, és nem fájt. Most is már csak kicsit látszik. Szóval ilyen béna vagyok én, pedig vigyázok magamra.
Tegnap meg olyan rosszul lét jött rám este, hogy alig bírtam megállni a két lábamon. Pedig csak egy tortaszeletet ettem (mert anyu erősködött, hogy azért legyen szülinapi tortám, pedig mondtam, hogy úgy sem tudok már ilyenkor annyit enni), meg néhány bejglit, husiból is kevesebbet ettem, vacsira is kevesebbet. Úgyhogy úgy néz ki mégjobban le kell csökkentenem, mától csak kiadós reggeli, és délutáni ebéd-vacsi. Közben max gyümölcs. Legalább nem hízok már többet.

Regi most a mamáéknál van apával. Nemsokára én is átmegyek, csak már nem tudok egy helyben annyit ücsörögni, mert tegnap 2-3 órát ültem egy helyben, Gazdálkodj okosan társasjátékkal játszottunk 6-an, szóval az elég hosszú. Regi közben rohangált, de meglepő milyen ügyesen játszik már a társasjátékokkal.

Szenteste jól telt, szerencsére nyugisan, direkt úgy szerveztem a dolgokat, hogy ne kelljen kapkodnom, a fát is feldiszítettem fél óra alatt. Így mire hazaértek a betlehemes játékról, a vacsi már kész volt, és az ajándékok meg a fa is a helyén. Regi előbb ajándékot akart bontani (ez érthető, nagyon izgatott volt), úgyhogy utána vacsiztunk. Nagyon örült mindennek, sok kis csomag volt, meg egy nagyobb, de minden egyes csomag bontásánál hatalmasat csodálkozott, nagyon jó volt nézni.

Karácsony napján misére mentünk, aztán anyuéknál voltunk, este meg még anyósoméknál egy kicsit, addigra apa is hazaért a munkából. (ő meg éjféli misére ment el barátokkal Pannonhalmára).

Most meg csak lézengünk, pihenünk, még délután jönnek vendégeink, meg még mi is megyünk majd holnap egy helyre.
Képek. Kép Kép Regi fája, a konyhában, ő diszítette Kép
Vendég
 


mona! szép pocifotó!:) karácsonyfa is!

pedi! csinin vagy,tök jók a rucik:)

bogi! bocsi, én is néztem a fát....gondoltam biztos lemaradt a fényképről a teteje.

fél 12re jöttek és most mentek el, végem van, sírni tudnék....:((kikészítettek és csak arról ment a duma h miért ilyen nevet adok a gyereknek. :twisted: majdnem elsírtam magam a kurrrrva anyjukat már!

rita! szép a fátok! jók a képek!

KépKép
 
 


Sziasztok!
Jaj lányok, gyönyörűek vagytok (bog, a fátokon jót nevettem 8) 8) 8) )
most egyenként nem írok senkinek, mert nincs vmi jó hangulatom.....de majd jövök ígérem.
Elmondtam anyámnak a nagy hírt és totál kiakadt -mondjuk nem számítottam másra, de akkor is nagyon rosszulesett. Hogy vetessem el, meg különben is, rá ne számítsak, semmi segítségre -nem anyagi, mert egy fillérje nincs, 28 ezer segélyből él, meg öreganyám nyugdíjából-hanem hogy oldjam meg az életem, ha ilyen ostoba vagyok, hogy orvosi egyetem mellett szülök még, amikor amúgy is életképtelen vagyok. Soha nem volt rám büszke, mit tettem le az asztalra, mert még egy szaros érettségije sincs, kit érdekel hogy a 3. diplomámat csinálom család mellett (és nem levelező tapsképzőbe járok).Boldog karácsonyt......

ne haragudjatok rám, de nagyon szomorú vagyok :cry:
chamomilla
Pécs
 
 


sziasztok!

mindenki gyönyörű a képeken!!! mona, nika, csillag, pedi!!!

mi is túl vagyunk a nagy ünnepeken.
nem sokat pihentünk, szinte semmit.
pénteken kezdődött, amikor reggel 6-tól sütöttem-főztem. apa segített fát díszíteni, meg összeporszívózott, de a többi az mind az enyém volt. egészen jól bírtam, amíg le nem ültem. aztán volt éjszaka egy hatalmas görcsöm. nem is aludtam vissza, mert nem mertem, figyeltem bogit, de ő sem mocorgott annyit. Aztán óránként pisi. végül 4 körül beindult a kislányom, ekkor elaludtam.
aztán kelni kellett, mert indultunk a párom rokonságához debrecen mellé.
a kicsikém egész úton szuper aktív volt, majd amikor a nagy hangzavart érzékelhette, akkor nem nagyon mocorgott. délután indultunk vissza, akkor már újra rúg-kapált. szerintem a hangok zavarták meg. :shock: :shock: :shock: nem a megszokott hangokat hallotta, hanem mindenki túl akarta kiabálni a másikat...

ma elég sokáig aludtunk, mégpedig egyhuzamban. fél3kor felébredtem, de nem volt erőm pisilni menni-gondoltam, még bírom egy picikét- egészen 6ig aludtam, majd gyors pisi és utána 9ig sikerült még.
elindultunk a szuper szar úton anyuékhoz. a 60 km másfél óra volt. ettünk-ittunk. bogi megint nyugis volt-szintén a hangzavar miatt, mert amikor beültünk a kociba és csak mi bezsélgettünk, azonnal mozgásba lendült.
annyira jó volt, mert hamar indultunk, hogy még világosban hazaérjünk. mindenki csodálta, hogy miért is jövünk már 2kor el, de az én tündér férjem mondta, hogy még világosban haza szeretné vinni a családját!!! (azaz bogit és engem) ekkor bennem valami hihetetlen boldogság gyulladt fel. és még több szerelem apa iránt. és érzem, hogy szeret minket, pedig sokszor van olyan érzésem, mintha nem- de ez nincs így, csak ő nem az a hassimogató, meg babához beszélő férfi. ő nem ilyen, de elfogadom ilyennek.

ti mit kaptatok karácsonyra?
én már nagyon régen kinéztem egy boltban egy gumicsizmát. fekete alapon szürke virágok vannak rajta. annyira szuperül néz ki! csak elég drága volt és tudom, hogy nem vettem volna fel sokszor, de azért mindig megnéztem a kirakatban, mert gyönyörű. és mondtam, hogy szívesen tologatnék benne tavasszal babakocsit.
hát itt van, mert apa megvette nekem. meg kaptam a többi családtagtól könyvet, edényeket, parfümöt, zoknit, boginak csomó hasznos dolgot.

kicsit hosszú lettem, de bocsika! és bocsi, hogy nem írok mindenkinek, de majd holnap megpróbálok.

holnap megyünk este 4 d-re már nagyon várom!!!!

Kép

Kép
 
 


Rita, nagyon helyes a képeken Regi!

Dike, sajnálom, hogy ennyire felhúztak a "kedves rokonok"... de azt kell, hogy mondjam, ne foglalkozz velük. Ő a Ti gyermeketek, Ti fogjátok felnevelni, szeretni és az a világ rendje, hogy úgy szólítsátok majd egy nap alatt akár 100x is ahogy Nektek tetszik!
Egyébként pedig a szülőszobán úgyis Te leszel ott és mondod majd meg, hogy mi legyen a neve a babátoknak! :wink: )

Cham, annyira sajnálom, hogy így reagált az anyukád a babára... el is hiszem, hogy szomorú vagy! Nem is tudom mit mondjak... illetve talán annyit, hogy húzd ki magad, és légy büszke mindarra amit elértél eddig az életben és légy még büszkébb arra, hogy egy pici ÉLET kezdett el fejlődni a szíved alatt! Egy baba, aki semmivel sem ér kevesebbet, mint Te vagy az anyukád vagy bárki más a földön! Tiszteld és becsüld meg Őt, hisz nem akármilyen úton-módon "jutott el" Hozzátok!

Kati, örülök, hogy Nálatok is minden jól sikerült ezen a szép ünnepen.
Ha van jó fotód, Tőled is szívesen venném, ha feltöltenéd!
Meg persze a holnapi 4D-s képeket is várom NAGYON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Holnap mi is megyünk a kórházba Gergővel a kötelező csípőultrahangra (megnézik, hogy nem csípőficamos-e). Eredetileg hallásvizsgálat is lett volna ezen a napon, de kaptunk egy levelet, hogy technikai okok miatt arra majd később kell mennünk. Január 5 után kell új időpontot kérnem. (Pedig jó lett volna egy kalap alatt elrendezni ezeket a vizsgálatokat... Így most minden héten mehetünk a kórházba. Most a csípőuh, jövő héten a hallásvizsgálat, nekem meg a 6 hetes kontroll, azután a sérv miatt kell visszamenni és még ugyanezen a héten 2 hós vizsgálat a gyerekorvosnál +oltás... unatkozni nem fogunk...)

Kép

Kép


Sziasztok!

Mona! Nagyon cukik a ruhák, és a családod is, hogy máris ajit vesznek a picinek. Ez szerintem nagyon szép dolog.

Dike! Sajnálom, hogy a család felhúzott, de gondolj arra, hogy túl vagy rajta, és ez a lényeg. És tényleg ne foglalkozz azzal, hogy mit gondolnak a névről. Emberek vagyunk, és ezért szerencsére nem egyformák. Ha mindenkinek az Ármin név tetszene, akkor minden kisfiú Ármin lenni. De nekem ettől függetlenül tényleg tetszik. Nagyon szép név. :wink:

Cham! Annyira sajnálom, hogy így reagálta le anyukád a babát. Nem is értem az embereket, hogy lehet egy pici életre azt mondani, hogy vetesd el! Csillagnak igaza van! Húzd ki magad, és legyél büszke Magadra. És tudod, mit mondok?! Ettől a kis embertől több szeretetet fogsz kapni, mint bárkitől ezen a Földön. Szóval, tessék neki örülni, és nem törődni mással!

Brita! Hát, Te sem vagy semmi. Minket össze kellene kötni! :lol: Sajnálom az ujjadat. Én is mindig megégetem magam. Regi egy kis tündér a képeken. Csodaszép ünnepetek volt Nektek is. Ígértél pocakfotót, azt mikor kapjuk meg?! Szépek az új vonalzóid!

Kaaaatiiiiiiiiiiiiiiiii! De jó, hogy jöttél! Már annyira vártam a beszámolód. Gratula a csizmához, majd hozz róla képet, meg persze magatokról. Én is várom a holnapi uh képeket! :wink:

Csillag! Besz@rtam a videótól, annyira de annyira tetszett! Köszönjük! Nem irigyellek a kórházi "látogatások" miatt. :( De biztos minden rendben lesz! Ami a reggeli begyújtást illeti, hát nem semmi. De ha ez megvigasztal, a múltkor mi is ezen vitáztunk össze, hogy miért kell nekem mindig könyörögni azért, hogy legyen bent fa?! Aztán azóta Zoli begyújtó!

Ma anyuméknál ebédeltünk, és képzeljétek! Hazaértünk, lefeküdtem a kanapéra, és elaludtam. Amióta kismama vagyok, még sosem aludtam du-án. Mondjuk ez sem du-i alvás volt, mert fél6kor aludtam el.

Na, és itt a várva várt rucis fotó! Ígérem, több képet már nem hozok! :lol:
Kép Szenteste nálunk
Kép Tipikus Edi :oops:

pedi
Kalocsa
 
 


csillag: videó nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó:)

chamo: nagyon sajnálom,hogy ezt kell hallgatnod anyukádtól.dehogy vagy te életképtelen.igenis fasza csajszi vagy aki orvosi egyetem mellett még két gyereket is nevel háztartást vezet és várandós is :) Fel a fejjel :)

Dike: látom te is kifogtad a rokonokat:( sajnálom:( az a gond hogy az ember sokszor nem választhatja meg a rokonait:( neked is csak azt tudom mondani hogy fel afejjel és úgyis az lesz a baba neve amit ti szeretnétek :)

nika70
Salgótarján
 
 


Cham, nagyon sajnálom, én is csak azt tudom mondani neked, amit a többiek is írtak, ne foglalkozz anyukáddal, és igenis nagyon büszke lehetsz magadra, hogy két pici gyermek, + egyetem mellett még vállalod a 3. Babát is, erre nem sok ember lenne képes, de Te tele vagy energiával, és nagyon jól fogod bírni majd! Az a fontos, hogy Ti örültök a Babának, és akarjátok Őt!!!

Dike, hát nem semmi, tudod én nem tudtam volna körbeugrálni őket, ha így viselkedtek volna velem! Nem semmi csajszi vagy! Ne foglalkozz velük, mindenkinek megvolt az esélye, hogy nevet adjon a gyerekének, nektek kell dönteni, hiszen Ti lesztek a szülei! Én is hülyét kapok attól amikor adják a tippeket, majd mi eldöntjük...nem szorulunk senki segítségére ezen a téren! Fel a fejjel! Egyébként az Ármin nagyon szép név!!!

Pedi, nagyon aranyosak vagytok a Pároddal!!! Cuki a ruhád!

Kép
Kép

Moncsi
 
 


Chamomilla
Ne hagyd, hogy elrontsák az örömöd. Elég szomorú, hogy a szüleid nem tudnak egy csodának örülni. Inkább gyere velünk beszélgetni, mi biztos jobb kedvre derítünk.

Pedi
Írtó csini vagy. Nekem már csak egy-két rucim van ami csinosabb, azokat hordom most az ünnepek alatt. Szerencsére ezek nagyrészét majd később is tudom hordani, mert csak a pocak nőtt, és a hosszított fazonok mind jók most és később is.
Majd lesz pocifotó is. Most csak egy közös képem van Regivel, a poci takarásban.
Hát igen, vannak napok amikor jobb ha fel sem kelek, mert minden kiesik a kezemből, vagy leforrázom magam. A férjem szerint néha kapkodok, valójában néha csak sokminden jár a fejemben, és szeretném hamar megcsinálni. A munkahelyemen is rámszóltak néha, hogy hadarok. De én már csak ilyen vagyok, pörgős.
Most nézem, az én macim is siet, már majdnem a finischben jár. :lol:

Egy kép tegnapról...
Kép
Vendég
 


Jó reggelt!

Brita! Hihetetlen, hogy mennyire nem látszik rajtad, hogy kismama vagy. Ezt a ruhát amúgy a C&A-ban vettem(4ezer Ft volt)és később is jó lesz, mert nem kismami ruha, csak mell alatt szabott. Jövőre két esküvőre már biztosan megyünk, akár oda, de még a keresztelőre is.

Én ma reggel megyek védőnőhöz, holnap este uh, doki.
Itt olyan szépen esik a hó. Végül mégis fehér Karácsony lett, mert szombaton és vasárnap fél nap esett.

pedi
Kalocsa
 
 


cham! sajnálom, h ved sem voltak kedvesek....le kell szarni mindenkit,én is ezt fogom tenni! persze elvetetni.... :evil:

rita! tényleg olyan vékony vagy...nekem már a karjaim is tök vastagok lettek....csajok nem fogtok rám ismerni mielőtt megyek szülni:)helyesek vagytok a kislányoddal!

pedi! csini vagy!!!!!drukk mára!!!

virág! nagyon szuper a videóóóóóó!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
 
 


mi ma nagy születésnapi meglepetés buliba megyünk, nem tudunk róla semmit, szóval nekünk is meglepi....4kor van gyülekező egy étteremnél onnan busszal visznek 1 órás út...passz h hova megyünk, a szülinapos anyu barátnője 40.szülinapja lesz és a palija rendezi neki.

KépKép
 
 


sziasztok!

pedi: tényleg őrült csinos vagy! és a férjed is nagyon helyes! mi volt ma a védőnőnél? kíváncsiskodnék, hogy milyen neveket találtatok ki a babának!!! ja, szerintem is kisfiú lakik a pocakodban. és hát a melegítő.... az egyszerűen fantasztikus.
képzeld, nekem is van már bicikli ülése a gyerekemnek. nekem sárga-szürke bicajom van. két éve vettük, de pont akkor kezdtem kecskemétre járni dolgozni autóval, így nem sokat használtam. de mi is kaptunk a boltostól egyet ajándékba, pont egy sárga-szürkét.
holnap vigyázzatok az úton kecskemét felé, mert nagyon sz@rok.
gratulálok a 30. héthez!!!

dike: neked is gratulálok a 15. héthez!!! ármin... :? én nem adnám a gyerekemnek, de tényleg SZÉP név és nem jön vele szembe kettő az oviban. ne engedd, hogy más döntsön!!! te fogod megszülni, nevelni. apával egyezz meg, aztán mással ne foglalkozz.
te felfogtad már, hogy fiús anyuka leszel? fiút szerettetek volna? gondolom mindegy volt... :lol: :lol: :lol:

csillag: gyönyörű a családod! és te milyen helyes vagy! nem is látszik, hogy hat hete szültél!!!
gátsebed? fáj még?
az a csípő szűrés minden babának kötelező? a hallásvizsgálatot nálunk a hazaengedés napján csinálják a kórházban.

nita: ti is nagyon helyesek vagytok!!! miket kapott a nagy fiad?

mona: milyen rendesek, hogy már a babóckának vásárolnak. már nagyon várják biztos.

bogi: én annyira kiröhögtelek a karácsonyfa miatt!!! de én nem vettem ám észre, csak amikor írtad is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: amit pedig dike írt, azon pityeregni kezdtem. :cry: de nagyon igaza van!!!!
berendezkedtetek?
mikor készültök haza? tudod, hogy itt is jelenésed van?!
nita: fiúk? karácsonyra megszállta őket a kisangyal? örültek mindennek?

brita: ti milyen helyesek vagytok! hol van rajtad az a tizenkiló?????? reginek nagyon szuper a saját fája. ötletes!

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

A csípőuh-n minden OK volt Gergővel, a veséit is megnézték és azok is rendben vannak. A csípőit egyébként már a kórházban is megnézte kézzel egy gyerekorvos. Itt Győrben az a szokás, hogy először megnézik kézzel aztán 6 hetes korban uh-val is. Nekünk sajna még egyszer vissza kell majd menni a kézi vizsgálatra az ortopéd orvoshoz, mert én csípőficammal születtem és emiatt (mivel örökölhető) inkább többször vizsgálják.

Pedi, annyira jól nézel ki a fekete rucidban!!!!!!!!!!! És tényleg olyan ruha, amit simán felvehetsz majd az esküvőkön is.
tegnap elfelejtettem írni Neked arról, hogy mi a véleményem a 3 hónapos gyerekkel való utazásról... :oops: szerintem is el lehet menni vele, csak arra figyelj amikor az időpontot egyezteted, hogy 3 hónaposan oltásra kell majd vinni a babátokat és utána be is lázasodhat. Jobb ha olyan 2-3 hetet választasz, ami tutira nyugisabban telik. (Halasztani ezeket a szurikat nem lehet, mert 2-3-4 hónaposan is bökdösik a babókákat...)
Ilyen hosszú útra (igaz autóval) Bence 1 éves korában vállalkoztunk és simán kibírta! Kb. 10 óra alatt értünk le az olasz tengerpartra. Gondolhatod, hogy hogy izgult mindenki a családban, hogy hogy fogja egy izgő-mozgó 1 éves gyerek kibírni azt, hogy beszíjazva ülni kell a gyerekülésben, de semmi gond nem volt. Egy 3 hónapos baba meg elpihenget az öledben a repülőn. :wink: Ott tutkósan fogja érezni magát. :wink:

Kati, nálatok mennyi hó esett? Itt most semmi nincs, de én nem is bánom... :oops: nem vagyok egy nagy hóimádó. Bentről a meleg szobából szívesen elnézegetem, de utálok fázni, meg hóban autókázni.
A gátsebem teljesen begyógyult, ha tud fogadni a dokim, akkor a jövő héten el is megyek a 6 hetes kontrollra (igaz már 7 hete lesz hogy szültem) és szabad lesz az út a ...-hez! Na, majd utána nyilatkozom, hogy mennyire érzékeny az a "környék".

Rita, én sem látom rajtad azt a 11 kilót. Nagyon csinos vagy!!!!!!!!
A homeós bogyókat eljuttassam január elején Neked?????? Vagy ajánljam fel Pedinek vagy Katinak???????????????

Csajok, én annyit gondolok Bettikére! Nemsokára babázni fog! Ki lesz a hírhozója????????????????

Mona, gyere majd és meséld el, hogy mi volt az uh-n!

Kép

Kép


csillag: bettinek én is megadtam a számom. ma még nem írt a naplójába, pedig minden nap szokott...én is sokat gondolok rá.

nálunk megállás nélkül szakad már két napja. olyan 25-30 cm. 5kor indulunk a 4d-re, mert annyira sz@rok az utak. pedig csak 30 km-re megyünk. full havas minden.
én hó imádó vagyok, de ez már elég!

szupi, hogy gergőnél minden oké!!! szuper kis kölyök.

Kép

Kép
 
 


ja! előre is köszi a bogyókat, de én azt hiszem most még maradok a málnalevél teánál... majd második körben kipróbálom ezeket a bogyókat is. nyugodtan pedinek ajánld fel, ha ritával nem tudtok egyeztetni.

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Kati! Hát, persze a neveket teljesen elfelejtettem! :oops: Szóval, a fiú: Bálint, majdnem 100%, mert ott van még az Ádám is, de egyenlőre úgy állapodtunk meg, hogy legyen Bálint, mert az egyik barátnőm is nemrégen szült(októberben), és Ők is Ádám nevet adtak a kisfiuknak. Nagyon jóban is vagyunk, szóval, elég sokat leszünk együtt, meg nagy valószínűséggel ugyanabba az oviba, suliba= ugyanabba a csoportba, osztályba fognak járni a srácok! Hát, lány névvel nagyon küzdünk! Nálunk is szóba jött a Boglárka, de az tuti nem lesz, mert Zolinak nem tetszik, pedig a családban többen is felírták a papírra, meg nekem is tetszik. Most a Zsófia, Dorottya, és az Eszter vannak még számításban. De azt mondom, legyen fiú, és akkor le van tudva! :lol: Védőnőnél minden ok volt, az utóbbi egy hónapban csak 1kg-t híztam(összesen 8,5kg eddig), de ezt éreztem is most, hogy nem jött rám semmi, csak pocakra/pocokra! :lol:
De jó lesz ma Nektek! Nagyon kíváncsi vagyok Bogira! Szerintem most már látni fogjátok, hogy kire fog hasonlítani. Nagyon várom a fotókat!

Csillag! Jaj, de jó, hogy minden rendben Gergővel! Nagyon örülök neki, na de ránézésre is tökéletes, mi gond lehetne vele?! :wink Köszönöm a véleményedet az utazással kapcsolatban, és a tippet is, akkor a szurira figyelnem kell majd!

Dike! Jó szórakozást ma estére!

pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Megjöttem! Annyira jó volt, most már láttam rendesen a Babánkat!
És pont rúgott egy jó nagyot, annyira édes volt!
CRL.: 35 mm, azt mondta a doki, hogy 10 - 11 hetesek lehetünk, holnap kell felhívnom a klinikát, és január 11-re kell időpontot kérnem a 12 hetes uh-ra! Akkor kell majd mennem vérvételre is, de papírt még nem kaptam hozzá!
A méhszáj teljesen zárt! Magnéziumot szedhetek 2*1et + elevit!
Képet a 12 hetesen kapok :)
Nagyon boldog vagyok!!!:)

Kati már nagyon várom a képeket!

Kép
Kép

Moncsi
 
 


Mona: de jóóóóóó úgy örülök neked nektek :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 



Mona, annyira orulok!! Boldog vagyok, ez csoda jo hir!! :D :D :D :D

Kati, gyere a fotokkal! Varom, varjuk!

Csajok bocsi, nem irok most nev szerint, cseppecsket be vagyok csicsokazva, megittam 3 pohar borocskat, jupp! ihhh! Csuklok is! Sziasztok! Puszi! Egeszsegetekre!
Vendég
 



Mona, ez annyira szuper! Gratulálok! A Férjecskéd is látta a Babátokat, ott volt Veled az uh-n?

Bogi, egészségedre!!!!!!!!!!! küldj le még egy pohárral helyettem is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kati, GYEREEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép


képzeljétek, még azt akartam mondani Nektek, hogy már nem is érzem Gergő pocija alján azt a vízsérvet. :shock: Lehet, hogy ennyi idő alatt felszívódott????? Vagy kisebb lett?????? Eddig pelenkázásnál tök nagy dudort éreztem neki ott, ma meg nem is nagyon találtam... :shock: Még nem akarom elkiabálni a dolgot, de annyira bízom benne, hogy teljesen el fog tűnni!!!!!!!!!!! Kíváncsi vagyok, hogy mit mond majd a gyereksebész január közepén.

Kép

Kép


Csillagvirág
Nyugodtan küld el Pedinek, vagy Katinak. Lehet nem szedek homeós bogyót majd, az a baj, hogy a magnéziumot meg a vitaminokat is mindig elfelejtem bevenni. De málnalevél teát nemsokára ihatom, így legalább megihatom a napi 1 l teámat, végre.
Akkor talán megússzátok a műtétet. Drukkolok nektek!

Kati
Ez a 8,5 kiló jó, Regivel nekem is kb ennyi jött fel 30 hetesen. Most egyébként 11,5-nél járok, még egy mérlegelés lesz. A baba kb még egy-másfél kilót hízik, attól függ meddig marad bent. De lehet visszaesek a súlyomból, mert feleannyit bírok enni. Napi egy-két sütit max, ilyenkor az ünnepekkor simán megbírtam ennek enni a négyszeresét, vagy még többet. Úgyhogy 13-nál biztos megállok. Éjjel pocsékul alszok, de délután jót aludtam, most meg még tévézek, aztán később fekszem le.

Pedi
A fiú név közül a Bálint nekem is tetszik. Lány neveid közül meg a Zsófia. Reginának a legjobb barátnője is Zsófika, nagyon aranyos kislány.

Mona
Biztos jó lehetett látni, ilyenkor már szépen mozgolódnak, és néhány hét és te is érezni fogod.
Vendég
 


sziasztok lányok :)

Mi jól vagyunk,minden oké.holnap uh,a többit meg utánna látjuk,de gondolom még mindig faros a gyerkőc.

szépek vagytok a képeken,karifák is szépek...nekem semmi karácsonyi hangulatom nem volt,beleestem valami nyavalyába,most azzal küszködök.igy pont a végére sikerült megfázni.torkom sem az igazi.De muszáj magam kikurálni mert ha császár után köhögök akkor nagyon rosz lesz.

dike

gratulálok a kisfiúhoz.aranyos a képeken :)

nika

sajnálom h ez a honap sem lett a tiétek,de remélem h jővőre végre sikerülni fog.Gergő de aranyos volt a képen,igazi öszinte öröm látszik rajta,ez az igazi :)

csillag

szép kis család vagytok :) És köszönöm hogy gondolsz ránk,nagyon jól esik :)

KépKép
 


sziasztok!

itt vagyok, de képet holnap rakok, mert a gépemre újra kell tenni a telefonom programját.
rövideeN. hozta ismét a formáját és végig aludta az egész vizsgálatot. azóta viszont meg sem áll. bogi napra akkora, amekkorának lennie kell. súly 1680g. ja! 13 mm a haja.
tiszta apukája!!! de komolyan. egy az egyben az ő arca és orra és füle.
imádom!


mona: gratulálok!

pedi: gyönyörűek a nevek! nekem a bálint a befutó!!!

Kép

Kép
 
 


Jó reggelt!

Kati! De jó, de jó, de jó! Én is annyira szeretném, ha Zolira hasonlítana! És van haja...azt is nagyon szeretném, ha lenne hajacskája! Várom a fotókat! :wink:

Csillag! De jó is lenne, ha tényleg eltűnne Gergőci pocijáról/ból az a pukli=sérv!

Bettike! De jó, hogy jelentkeztél! Sajnálom, hogy elkaptál vmit, szurkolok, hogy minél előbb meggyógyulj, mert az tényleg nagyon rossz lenne, ha így kellene köszöntened a kis picurt! Jelentkezz ma uh után!

Brita! Köszi, nekem is a Zsófia a befutó lánynévben. Ami a kg-at illeti, én is úgy gondolom, hogy már nem fog sok feljönni, hacsak vmi csoda folytán nem tudok majd újra úgy enni, ahogy szoktam. Én is egész ünnepek alatt alig ettem vmit. Pedig úgy ettem volna, jobbnál jobb kaják voltak. Na, de majd ha megszületik. Én amúgy nagyon jó evő vagyok(anyósom mindig mondja is, hogy bár a két fiú lett volna ilyen jó étvágyú, mint én), és szerencsém is van ebből a szempontból, mert nem vagyok hízékony. És ami a fogyást illeti, én még azt is el tudom Nálad képzelni, mert lehet, hogy az eddig elraktározott kg-at fogja a kis picur felhasználni.

Most sajna rohannom kell, indulunk Kecskemétre! Így nem fogom látni a képeket, Kati! Sietek haza! :wink:

pedi
Kalocsa
 
 


Kati, gratulálok és várom a fotókat!!!!!!!!!!!!!!!! De jó, hogy van haja is, biztos cuki lesz amikor megszületik! Gergőnél is mondták, hogy van haja a tarkójánál, na ebből gondoltam, hogy pont olyan lesz a buksija, mint Bencusnak. Neki is úgy volt haja, hogy fent csak nagyon picike, a tarkója fölött pedig végig körben rendes hajacska. Az idő múlásával aztán persze szépen kinőtt mindenhol és a színe is totál megváltozott. (amikor született, barnásabb volt neki és akkor volt szőkés amikor rácsillant a nap fénye. Most Gergőé ugyanilyen, úgyhogy biztos, hogy szőke lesz Ő is. Erre utal az is, hogy nem látszik a szemöldöke, annyira szöszi, meg a szempillái is szöszik.)

Pedi, Nekem is a Bálint név tetszik! Ádámból szerintem jó sok szaladgál manapság mindenhol.


Bettike, de jó, hogy jöttél! Jobbulást Neked, remélem rendbe jössz hamar. Az uh-ról nagyon várom a beszámolót!

Kép

Kép


Virág, nem jött be a Férjem, mert megvizsgált a doki most, és én így nem akartam.....de majd két hét múlva, ha megyünk a 12 hetesre, akkor bejön Ő is! Most már látszik rajta, hogy Ő is nagyon szeretné látni a Babócánkat!

Bettike jobbulást Neked! Kíváncsi vagyok, hogy mi volt a dokinál!

Kép
Kép

Moncsi
 
 


kATI: DE JÓÓÓÓÓ Az én Gergőmnek sem volt semmi haja születéskor:) most már elég sűrű de ez annak köszönhető jobbára hogy nyáron mindig nyírjuk kopira a haját.

nika70
Salgótarján
 
 


csak gyorsan képek, mert szaladok.

Kép

Kép

Kép

Kép
 
 


Kati, nagyon édes Bogi baba!!!!!!!!!!!! Olyan helyes kis pufi pofikája van, megzabálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép


csillag: köszönöm. igen, úgy tűnik, hogy apa-pofája van. nekem csontos, hosszúkás. hát úgy tűnik, bogi nincs behorpadva. a tegnapi doki olyan 4 kiló köré saccolja, ha végig bent marad. most 1640 g volt.

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Kati! Nagyon tündér Bogi baba! Tényleg milyen kis kerek pofija van, annyira édes, és az a kis picur kéz! Majd el bőgöm magam! Mi ma 6ra megyünk, de sima uh lesz, nem 4D-s. Lassan megyek is készülődni.

Majd utána jövök, és mesélek!
Épp most hozták meg a fiúk az ágyunkat! Végre, végre, végre! :lol:

pedi
Kalocsa
 
 


Pedi : képet kérünk az ágyról :):):)

Kati: nagyon szupi baba bogi fotó :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Mevolt az uh.

bpd 94,súly 3230gramm,sokat hizott,egy honap alatt több mint 1 kilót.végére tuti lesz 3500gramm.ja és farosak vagyunk még mindig.

születésnapunk pedig január 4.e :) szép nap :)

KépKép
 


betti! nagyon gratulálok!!! igazán tényleg szép dátum! és mi van, ha addig elindul? akkor is csaszi?

lányok, én most nézem, hogy bogi nem ennyire kerek a többi képen. valami csúszott a méretezésnél.

Kép

Kép
 
 


de mégis... :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
 
 


pedi: nagyon várlak a hírekkel!!!
ja! pont ne te bőgd el magad, benned épp egy ilyen tündérke lakik ám!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
 
 


laptetőőőő!

bettike, a tiéd!!!!
milyen érzés tudni, hogy egy hét múlva kezedben tarthatod a gyönyörű és nagyon-nagyon várt fiadat?

Kép

Kép
 
 


Pedi
Regivel sem híztam a végén. Az utolsó 9-10 hétben mindössze 2 kilót. Szóval biztos hogy az addig felszedett kilókból kapott. :)
Vele se tudtam aludni az utolsó hónapban, meg enni is alig.

Betti
Barátnőm kislánya is január 4-én született, ő a szekrénytársa Reginek az oviban.
Szép súlya van. Regi 3380-al született 40. hétre. Zalán biztos nagyobb lesz, mert ő már most sem kicsi.

Kati
Helyes Bogi, ilyenkor már nagyon jól látszik a kis arcocskájuk.
Vendég
 


kati

fura érzés,de jó :) nemsokára szülök leszünk :)

Rita

meg a fiúk általában nagyobbak is,hosszabbak.persze ez megint csak egy kalkulált mérés,ettől lehet nagyobb is,kisebb is.

KépKép
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: