Új privát üzeneted érkezett!

Detti,
Gratulálok!!! :D :D

Judy
KépKép
KépKép
 


Sziasztok!

Én nemrég voltam Sára dokinál egy előzetes teljes kivizsgáláson, mert most tervezünk belevágni a nagy kaladba a férjemmel. Az elérhetőségét is Tőletek tudom, nagyon köszönöm.

Első benyomásom nekem is nagyon jó volt. Sok nődokinál megfordultam már életemben, sosem ragaszkodtam ugyanahhoz, de most már biztos nem megyek máshoz. Annyira kedves és megnyugtató személyisége van. És még a kérdéseimet sem kellett feltennem, mindent elmondott magától, amire kíváncsi lehettem.

Most először láttam saját kis petekezdeményeimet meg az éppen fejlődő petémet ultrahanggal. Már ez is nagy élmény volt. :)

Üdv.,
Orsi
 


Köszi a gratulációt Judy.

Drpultos: én is így kezdtem és lám 3 hónapon belül - ahogy megígérte:

Kép
 
 

 
 

sziasztok

Sára doktor úr,tényleg nagyon jó! Nagy tudással rendelkezik, és maximálisan segít mindenben. Sajnos én nem szülni voltam nála, hanem műtőt. 1000%-san megbíztam benne. Bármikor bárkinek szívesen ajánlom. Nagyon-nagyon ritka az ilyen orvos!
Olvastam,hogy szülésnél is rengeteget segít.
Kár,hogy a legtöbb orvos a közelébe sem érhet,lenne mit tanulniuk tőle!!! :D

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
 
 


Sziasztok,

érdeklődnék, hogy járt vagy jár-e valaki Sára doktor úrhoz Százhalombattára?
Lehet nála úgy szülni, hogy az sztk-ba jár az ember és nem a magánrendelésére?
Ilyenkor a hálapénz hogy alakul, kell valamit alkalmanként vagy csak a szülésnél?

Köszönöm, ha ír valaki!

Gabi
 
 
 
 
 


Szia Duckylion!

Nekem van egy ismerősöm aki jár a Sára doktor úrhoz Battára.A sote 2 fog nála szülni.Terhesgondozásra az sztk-ban nem add semmit,de a magánrendelőbe kell adni.Szülésnél utólag fogja átadni amennyire gondolt.A második babáját fogja nála szülni,és nagyon meg van vele elégedve.Viszont azt mondta,nagyon sokan vannak,rengeteget kell várni...


Ha jól látom a Timmerman betege voltál...

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
 
 


Köszönöm a választ!
Sajnos tegnap óta én is ezt tudtam meg róla, hogy nagyon sok betege van mindenhol. Én is még éppen csak két csíkos teszttel kértem hozzá időpontot és már 9 hetes leszek, mikorra kaptam...

Igen, Timmermannhoz jártam a második babámmal terhesgondozásra, de végül nem ő volt benn a szülésnél, mert szabadságra ment, aztán konfliktusaink adódtak a kinek, mennyit honorálni dologban, így hogy a helyettese volt benn :-(
 
 
 
 
 


Duckylion
Szívesen!!
Nem értem miért kellett volna bármennyit is adnod ha éppen szabadságon volt...?Ilyenkor a helyettesnek szokták adni,hiszen az volt a végén veled.

Nem is csodálkozok azon,hogy sokan vannak Sára doktor úrnál.Szakmailag és emberileg is magasan veri a legtöbb orvost!
Nagyon sajnáltam amikor eljöttem tőle,mert tényleg szerettem volna nála szülni,de már ez van.Most éppen én is keresek,de egyikben sem tudok megbízni,sőt nem látom bennük azt a tudást ami a Sárában meg volt.
Remélem erre járnak a kismamák akik nála szültek,és talán több információt kapsz tőlük.
Gratulálok a 3.babádhoz!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
 
 


Szia duckylion,

Én nála szültem az első gyerkőcömet 2008-ban. a 32.hét környékén kerültem át hozzá a kútvölgyiből mert magas volt a vércukrom. A SOTE II-re jártam hozzá végig, pedig akkor már volt magánrendelése, de először a szülés után a 6hetes kontrollon említette meg, addig egyszer sem. Csak a szülés után adtam neki borítékot, nem volt fix tarifa, annyit adtam amennyit gondoltam, nem kommentálta.

Nagyon meg voltam vele elégedve, most a másodikat is nála tervezem szülni, bár most a magánrendelésére járok. De most is mondta, hogy a 12 hetes uh-ra nyugodtan bejelentkezhetek a SOTE-ra is ha akarok, de ő is szívesen megcsinálja a magánban, döntsem el mit szeretnék. Úgyhogy abszolút nem a pénzre hajt, és szerintem szakmailag és emberileg is a legjobb orvos akit ismerek...

Ha van konkrét kérdésed, akkor tedd fel bátran :)

Üdv

Judy
KépKép
KépKép
 


Szia Duckylion!

Én tavaly jártam terhesgondozásra Sára doktorhoz Battára. Kb. a 18. héten találtam rá, egyből adott névjegyet, elmondta, hogy járhatok a magánrendelésére vagy Battára, ahogy nekem jobb. Valóban rengetegen járnak hozzá, még akkor is sokat kell várni, ha időpontod van. Nekem a CTG-t is megcsinálták Battán, amiatt sem kellett a SOTÉ-ra bemennem. Fórumon olvastam, hogy nincs fix ára a szülésnek, úgyhogy nem is kérdeztem rá, enélkül is természetesnek vette, hogy szüléskor ott legyen, csak utána adtam borítékot. Már túlhordásban voltam, mindenáron be akart fektetni, de nem akartam a patológián tehetetlenül várni a soromra, úgyhogy mindaddig hazaengedett, amíg jók voltak az eredményeim, aztán befeküdtem a saját és a baba érdekében. Minden nap bejött hozzám (bár összesen csak 4 napot töltöttem kórházban), volt pár kedves szava. Vajúdás alatt sokat velem volt, nem úgy, mint sok más orvos, aki csak néha benéz.
Ami különösen jó, hogy nem betegnek néz, hanem nőnek, és a terhességet sem betegségnek, hanem egy természetes folyamatnak.
A legjobb szülészorvos, akivel valaha találkoztam.
Ezek szerint még nem voltál a doktor úrnál? Ja, az asszisztense, Bea is végtelenül kedves!

Egyébként az első gyermekem Timmermann doktornál született, 2006 óta jártam hozzá.

Üdv:
Iboly

Kép
 
 


Szia Duckylion!

Én is a Timmermatól mentem át a Sára dokihoz, és nagyon meg voltam elégedve vele, jól döntöttem. A terhességem felénél mentem át hozzá, normálisan fogadott, és utána lelkiismeretesen csinálta végig a terhesgondozásomat, és a szülést is. Tényleg nem a pénzre hajt, nem mond konkrét árat. Én a Timmermannál a törõdéssel nem voltam megelégedve, futószalag volt az egész vizit, pedig magába jártam hozzá, semmi nem tudtam megkérdezni tõle, mert mire feltettem volna a kérdéseimet már kint is voltm a rendelõbõl. A sors fintora, hogy amikor mentük szülni, pont õ volt be este ügyeletben, és meg sem ismert, csak késõbb látta a saját nevét a kiskönyvem elején.

Sára doki: nagyon sokat foglalkozott velem, volt, hogy szabiról visszajött és már a vége felé jártunk, és rákérdezet, hogy hogy vagyok, minden rendbe -e...stb. Ilyet sem szoktam nagyon hallani. Timmerman meg meg sem adta a számát soha (nem mintha hívogatni akartam volna, de azért volt két olyan esett a terhességem alatt amikor jó lett volna elérni õt). Sára doki a szülés után is benézett hozzám, megnézte a gátsebemet...stb. És én csak a szülési utánai 6 hetes kontrollon adtam neki a pénzt. Szóval csak ajánlani tudom. :)
picuri2
Budapest
 
 


Sziasztok,

köszönöm szépen mindenkinek az infokat Sára doktorról!
Örülök, hogy ilyen jó véleménnyel vagytok róla.
És úgy látom nem fog meglepődni, hogy Timmermann doktort őrá cserélem :-)

Egyébként holnap megyek hozzá Sz.battára, 8+1 leszek, remélem minden rendeben lesz!
 
 
 
 
 


Szia,

Egyszer jártam nála, de akkor még csak 1 napja volt kicsi pötty a hasamban, így nem is emiatt mentem, hanem pont a lombikos kivizsgálásomhoz beutalókért.
Nagyon szimpatikus volt már akkor, hogy nem csak megírta a beutalókat, hanem építőleg hozzászólt, biztatott. :-)
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Úgy látom mindenki eljön Timmermann dokitól.Bejelentkezek hozzá,kell majd sok vizsgálatot csináltatnom.Az is lehet én meg nála fogok szülni. :wink: Majd meglátjuk mi a probléma vele,pedig azt olvasni róla nehéz bejutni hozzá. :shock:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
 
 


Sziasztok!

Én is Sára dokinál szültem a második babámat, mert a saját dokim nem hagyta ott a magánrendelését, és ő volt ügyeletben. Baromi rendes volt. Tényleg sokat bent volt, kedves és megértő volt, pedig én nem is az ő betege voltam. Mindent elmagyarázott, igyekezett megnyugtatni (császár után természetesen született a kisebbik lányom). Az osztályra is feljött, és mivel szombaton engedtek haza, aznap bejött csak kiszedni a varrataimat is.

Viszont én is azt hallottam, hogy nagyon sokan járnak hozzá.
 
 


Sziasztok

Ismét egy fórum ahol áradoznak Dr Sáráról. :roll: Egyáltalán nem ajánlom senkinek Dr Sárát!Első vizsgálat alatt nem vette észre kis babát várok,a fertőzést sem.Pár nappal rá egy másik orvostól meg kaptam a kezelést rá és igy nem vetéltem el.
Ajánlom Dr Gidait,fantasztikus orvos!Meg voltam vele elégedve sokat segitett.Rendel a 2 nőin a magán elérhetösége http://www.betegmagzat.hu/component/content/article/59
Egy fórumon meg írtam a történet Dr Sáráról de törölték.Következö lépés a babaport lesz ott komolyan veszik.Válasz meg felelöen!
 
 


En sem ajanlanam Sara dokit.Igaz en korhazba fekudtem ugy talalkoztam vele.A szobatarsaim sem voltak megelegedve vrle.

Allandoan fontoskodik,mindent o akar eldonteni a kezeloorvosod nelkul.
Velem nagyon taplo volt ahogy kommunikalt es csunyan beszolt.Hozzateszem minden ok nelkul!!!!!


Lehet szar napja volt de akkor sem beszelunk ugy a beteggel ahogy o beszelt velem

Lilypie Premature Baby tickers
 
 


Sziasztok! Új vagyok,és lenne pár kérdésem,hátha ti tudtok valamiben segiteni. 37 éves vagyok,van4 gyönyörű gyerkőcöm,a 3. után császár közben elkötöttek.azóta tönkrement a házasságom,és rátaláltam egy csodálatos emberre,és 5 éve hogy majdnem teljesen boldog vagok.csak egy közös babát nagyon szeretnénk.eddig azt olvastam,hogy van rá lehetőség hogy visszaállitóműtétet végezzenek,ami nem biztos hogy sikeres.és nagyon drága.amit sajnos mi nem engedhetünk meg magunknak.ahogy a lombikprogramot sem,de valami megoldásnak csak kell lennie,olyan nincs hogy lehetetlen! nektek mi a tapasztalatotok ebben a témában? Válaszotokat előre is köszönöm :)  Móni
hompim
Budapest III. kerület
 
 



Andi
kovács andrea
Tatabánya
 
 


Sziaztok.Én először vagyok ezen az oldalon.Én csak dicsérni tudom a Sára Doktorurat.Neki köszönhetem hogy van méhem,és mostmár van egy gyönyörű Fiam.Miómám volt ,és ő megmentette a méhem.Nagyon türelmes,nyuktató hatással van az emberre,okos és nagyon tudja a szakmáját.Bár minden orvos ilyen lenne mint ő.

Andi
kovács andrea
Tatabánya
 
 


@szellocske:


szia.arra nem gondoltál hogy még akkor olyan kicsi volt a bébi hogy nem volt látható?1 ,2 hétre rá meg igen.énis így jártam ,amikor már babát lehetett vállalni a műtétem után.söt volt olyan is hogy nem volt szív hang,és el kellett vetetnem mert csak a burok volt.azért mert röktön nem az van amire te gondolsz,egyből orvost váltasz?mértnem ismered meg jobban?én mondom.mert én csak megjártam a hadakútját amíg a Doktorúrhoz érkeztem,és nem bántam meg.neki köszönhetem  hogy most van egy gyönyörű fiam.én igen is javasolom mindenkinek a Sára Doktorurat.

Andi
kovács andrea
Tatabánya
 
 


sziasztok valakinek csinált a dr ur refertilizacioos mütétet ha igen legyetek szivesek meg irni a véleményt és az árat hogy menyibe került a mütét .köszönöm szépen.
moni7803
Madaras
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: