Új privát üzeneted érkezett!

meso:csak a belső félelem hogy minden rendben lesz..Tudjátok a páromék 9 en vannak tesok és mindig is több gyerkőcöt akartam.
És el sem hiszem hogy 2 hónap proba után sikerült.A két lányom csodálos az életemnél is jobban szeretem őket..De még egy gyerkőc hiányzik hogy teljes legyen az életem:D

Kép

Kép
 


Sziasztok!

Most találtam rá erre a fórumra. Van 3 pozitív tesztem az elmúlt 2 napból. Első próbálkozásunk a férjemmel. Győriek vagyunk, és éppen doki keresőben vagyok. Olyanhoz mennék először, akinél adott esetben maradhatnék is végig. Tudnátok ajánlani valakit?

Ha hihetek a teszteknek, 3-4 hetes lehetek.

Gratulálok nektek a babákhoz.
lara02
Győr
 
 


Sziasztok!

Köszönöm hogy be fogattatok.

Szia Niki!

Én most 4-5 hetes lehetek és szeptember vége az időpont.
Szerdán megyek uh.-ra remélem valami már látszani fog.Szerintetek?
Na megyek főzni tovább! :lol:

Lina

Kép
Lina

Kép
lina*30
Szápár
 
 

 
 

lara üdv földim! :) ajánljak dokit? van egy fantasztikus dokim ha gondolod, de ugye mindenkinek más a jó :) írd le milyet szeretnél ás belövöm hogy ő olyan-e

hol laktok Győrőn belül?

Kép
Kép
 
 


Szabadhegyen lakunk. És ti merre?

Olyan doki kell, figyel rám, megbízható, és persze legyen tapasztalt. Szívesebben járnék magánrendelésre - tudom, nem olcsó-, mert nincs időm órákig várni egy rendelőben.

Kit ajánlanál?

Köszi
lara02
Győr
 
 


mi Szigetben :)

az én dokim Dr.Stummer János, fiatal (34éves) de tapasztalt (rebgeteget dolgozik, a terhesgondzóban a nőgyógyin, a tiniambulancián,a meddőségin) szóval tapasztalat van rengeteg. Nagyon kedves és odafigyel mindenre. Én pl totál para vagyok és nagyon érzékeny, ezt ő tudja és így is kezel, hívhatom éjjel nappal bármilyen szarsággal is. Ez nekem fontos...Szülésnél egyből jött,bátorított,segített. Nem pénzéhes, szülésért semmit nem kért (sértőnek vette a kérdést) persze azért kapott, de láttam rajta hogy jobban örült a fényképnek a gyerekről. Minden nap 2 szer benézett szülés után ,leült az ágyamra és beszélgetett velem ,Lilivel is elvolt...na nem fényezem tovább.MAgánrendelője a Bem téren van az Egészségházban,nem occsó,de teljes kényelem,van Uh-ja (elég profi) meg mindene...sima vizsg,uh val mindennel 8000, citológiával 9000.

reklám off...:) én imádom és kész :)

Kép
Kép
 
 


Üdv: Lara!

Lina: Petezsákot szerintem már látniuk kell... :)
Drukkolok!

 


Szia Mara!

Köszi Niki az infokat. Mennyire nehéz hozzá bekerülni? Sokan járnak hozzá? Utána olvastam pár fórumon, mindenhol jót írnak róla, és a képét is megnéztem, egész jóképű :-)

Tudsz hozzá egy telefonszámot?
lara02
Győr
 
 


sziasztok lányok!

bocsi h így eltüntem msot is csak addig érek rá mig a kicsi fürdik! elnézést amiért nem irok külön külön mkinek, de most csak erre futja.folyton rohanok..de holnaptól egy hétig szabin vagyok hacsak nem jön közbe semmi...így remélhetőleg több időm lesz irni nektek! Holnap reggelm egyek védőnőhöz és lesz végre terheskönyvem! TEgnap nosztalgiáztam a meglévő két kiskönyvemet nézegettem..

Üdv az újaknak!!Nagyon örülök h már ilyen sokan vagyunk!

Az oltással kapcsolatban: én nem oltatom se magam se a gyermekeimet a körzetim se ajánlja, de ezt is csak halkan sugta meg nekem.

rólam: pest megyében lakom, 33 leszek. A párom 4o, és mi anno 17 éve ismertük meg egymást de az élet más felé sodorta őt, majd engem is ,és pár hónapja találkoztunk újra. JElenleg a házasságkötésünket szervezzük, és várjuk a közös picurkánk megszületését. Ebből is láthatjátok, h én egyedülálló anya voltam két gyerekkel. Nagy vágyam volt nekem is h 3 gyermekem szülessen, s zámomra is ezzel lesz teljes az életem, ésa boldogságom! AMugy közgáz érettségim van, és szeretem amit most dolgozom, ezért is fáj, h elküldenek mivel ebben a formában nem lehet tovább dolgoztatni. SEbaj előre tekintek, jobb kell h jöjjön, főleg amin eddig keresztülmentem életem során!

most mennem kell, holnap jövök!

szép estét mkinek!

Kép

Kép

Kép
 


Sziasztok!

Szeretnék én is jelentkezni a csapatba :)
Annyira nem vagytok ismeretlenek, mert már 1 hete olvasgatlak benneteket, de csak a szívhang után akartam jelentkezni. Sajnos, volt egy méhen kívüli babám májusban, így a legutóbbi babanetes emlékeim nem pozitívak.

29 éves leszek a jövő héten, ő lesz a második babánk. Több mint 2 éve várunk rá, pedig annak idején a kisfiam azonnal megfogant. Bendegúz most 6,5 éves. Volt inszemünk, egy halom vizsgálat, egy extrauterin terhesség, és most, miután Győrben beállították a pajzsmirigyemet, megkaptuk ezt a kisbabát. Ma vagyok 6+1, 10 napja már láttuk, hogy méhen belül van, ma pedig már a dobogás is megvolt. A babám 4,8 mm, a petezsák 12 mm, ha jól értettem. Mindegy is, a korának megfelel.

Szombathely mellett élünk a párommal és a kisfiunkkal. A kórházválasztás engem is érint: elképzelhető, hogy Győrben, vagy Zalaegerszegen szülök (Szhelyt kihagynám a májusi akció után...).

Csillához hasonlóan idénre terveztük az esküvőnket (ha már a baba nem jön, akkor ezen túlleszünk alapon), de így meghagyjuk arra az időre, amikor már nem szopizik a pici sem. :wink:

Mindenkinek jó babásodást!

Kinga

Kép

Kép
 
 


kinga, akkor ajánlanám Győrt :) na jó erzse te döntöd el
üdv a csapatban
Bendét hol szülted?

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Voltam tegnap ultrahangon,4,5 mm-es a baba.Volt szívhangja.És ami a legjobb hír:Nincs már bevérzés,beszervült.
Bár a héten még pihenek,utána vége a szigorú fekvésnek

Kinga:Üdv itt.Én is tegnap voltam 6+1 napos :D
meso81
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!

Remélem ma nem száll el amit írok, mert vacakol a netem.
Tegnap megkaptam a kiskönyvemet, már hivatalosan is "elmondhatom" h kismama vagyok! Viszont elszámoltak, egy héttel így ez már a 6 hét vége.

Köszönöm h ilyen aranyosak vagytok és írtok magatokról, Szerintem így sokkal jobb, mert lassacskán "megismerhetjük" egymást.

Nektek vannak terhességi tüneteitek? számomra teljesen új h most van, mert az első kettővel nem volt, vagy csak egy-két alkalommal, de nagyon jól viseltem. MOst meg azon túl h fáj a mellem, szédülök , a hasam is fáj, folyton ÉHES vagyok!!!!!!!!!!asszem többet szedek fel 13 kg-nál.

Laro, Kinga, LIna, üdv itt köztünk!

Kinga! én is hasonló nehézségeken mentem át, a fiammal, h ő megszülethessen négy évig kellett orvoshoz járnom, kezelésekre,inekciókra mig végül megtörtént a csoda, az utolsó orvosi vizsgálat májusban volt,ahol ismét negativ szakvéleményt kaptam és szeptemberben spontán terhes lettem! Ezért is csoda h a pici baba a pocakomba mondhatni elsőre összejött (pedig nálam vannak eü problémák).

Meso! Irigyellek, már van szívhangotok..anno ez volt az egyik legszebb pillanat az életembe amikor a gyermekeim szívhangját először meghallottam..és természetesen ezenkivű számtalan ilyen pillanat volt, én bevallom szeretek várandós lenni, és ha azéletem úgy alakult volna szívesen szültem volna akár 7 gyereket is. de nem leszek telhetetlen!


Szép napot nektek!

Kép

Kép

Kép
 


Sziasztok!

Kinga: Üdv!

Én ma is voltam dokinál. Elengedtek a kórházból. Már egyértelműbb volt a szíhang. 140/perc. :D És formásabb is volt :)

 


Hófehérke!

ez tök jó, gratula!


LÁnyok, akik már szültetek, szeretnék vmi fontosan kérdezni.:

Szülés után közvetlen amikor a méhlepény is megszületett, a doki csinált vmit? mert engem mindkét esetben nagyon megkinoztak és fogalmam sincs h ez mindig így van, vagy csak rossz dokit fogtam ki. Kérlek írjátok meg nekem! köszönöm.

Kép

Kép

Kép
 


Sziasztok!

Köszi a fogadtatást :D

Én ma kínlódom nagyon, ma volt eddig a legrosszabb napom: iszonyú hányingerrel, egész nap fehér vagyok. Reggel levettek tőlem 6 kémcső vért, utána védőnőztem (van kiskönyvem is, ami nagy meglepetésemre sima fehér). Sajnos, hiába írtak ki táppénzre, ma még el kellett mennem egyet tárgyalni, és nagyon rosszul viseltem az utazást. Tárgyalópartner végig hülyén nézett rám, majd a végén megkérdezte, hogy ha nem haragszom, van-e valami betegségem, mert nagyon lefogytam, meg nagyon fehér vagyok... :? Köszike :shock: Most halódom az ágyamban éppen.

Niki, Bendit Keszthelyen szültem, akkor még ott laktunk, így az nem jön számításba. :)

Meso, hű, akkor ugyanakkorák vagytok, mint mi :) Nagyon örülök, hogy már nincs bevérzés.

Csilla, hát, nekem a hányingeren kívül van még mellfeszülés, álomkór, nadrágpara (tegnap kismama nadrágot kellett vennem, mert a farmereimet nem tudom felvenni, pedig lement rólam 1,5 kiló). A kisfiamnál nekem sem volt semmi tünetem, és a 7. hónapig azt sem tudtam, mi az a kismama ruha. Remélem, ez azt jelenti, h lányka a hangyánk.
Nekem amúgy hypothyreozisom van, csak későn diagnosztizálták. Valszeg emiatt volt a két év kínlódás.
Engem a méhlepény után varrtak össze, mert volt egy gátmetszésem. De nem fájt különösebben, csak fura volt. De úgy tudom, hogy jobban fáj, ha a hüvelyt is stoppolják.

Mara, jó, hogy kiengedtek :) És rád hasonlít a kis lurkó? :D Bocs, nem tudtam kihagyni, én is úgy lesem az uh fotókat, mintha látnám, kire hasonlít. Már nagyon várom a 31-ét, m akkor megyek legközelebb uh-ra.

Szép napot mindenkinek!

Kinga

Kép

Kép
 
 


Kinga: Nem voltam ám bent... csak a meddőségi centrum szívhang után útjára bocsájtja az embert. Ez történt meg most. :)
Hát persze, hogy rám hasonlít.... meg az apjára ;) Remélem a biológus nem volt épp szenilis ;) Egyébként olyan kis helyes paca, hogy csuda! :P

 


Tünetek: Nekem csak a kevésbé bosszantóak jutottak. Pl. én a nagy csokiimádó most még a szagától is rosszul vagyok... álomkór... mellfeszülés... itt-ott kis émelygés. de a tönkölypászka még eddig elmulasztotta.

Kiskonyvért nekem azt mondta a doki, hogy csak a 10. heti UH után jelentkezzek...

 


Kép Közös többszörös

ezek vagyunk ma :.) 7+2 nap
Derékfájás, hasfájás, mellfeszülés, napi 4 óra alvás :)

Üdv!
Eszti
esti
Szigetszentmiklós
 
 


Eszti: Nahát.... hogy hasonlít a mi kicsikénkre :shock: :D :lol:

 


hát...mmmm...őőőőő.... :)
Akkor nektek is csodaszép babátok van!
Üdv!
Eszti
esti
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Hillsdeli vagyok. Amint a vonalzón láthatjátok, már van egy kislányom.
Mi korban közel szerettük volna a kistesót, és hála Istennek sikerül is ha minden jól megy:) December 20. az utolsó menszim, elvileg a kalkulátor szerint szeptember 26-ra vagyok kiírva, de még nem voltam dokinál, 31-én megyek...

Nem tudom milyen gyakran tudok majd jönni, mert a kislányom nagyon igényel, totál kis pióca, mostanában nem sok időm jut netezni:))) de persze tündéri, nagyon szeretem...

Mindenkinek egészséges, boldog babvárást kívánok!

Kép
Kép
Kép
 


Sziasztok!

Jelentem, ma reggel kicsit émelyegtem, azóta semmi bajom.

Mara, ja, tényleg, lombiknál így megy. Barinőm is lombikos, 12 hetes. Nekem a pajzsmirigyem miatt hamar dokihoz kellett mennem, meg a veszélyeztetettség miatt, azért kaptam ilyen hamar kiskönyvet.

Eszti, hatalmas a babád. Kétszer akkora, mint az enyém :lol:

Hillsdeli, üdv itt, és gyere, amikor a kislányod engedi.

Mindenhol szakad az eső???

Szebb napot!

K.

Kép

Kép
 
 


Sziasztok.
örömmel jelentem, hogy én is kismama lettem :)
Van már egy 25 hónapos kisfiam, meg egy kb 5 hetes csöppségem.
Hétfőre kaptam időpontot a dokinál. :)
csbdiana
Kaposvár
 
 


Alig bírom követni már ,olyan jó sokan vagyunk! :D

Ti mikor mentek vérvételre?Nekem még nem mondta a doki,3 hét múlva megyek vissza hozzá,gondolom akkor veszik le.
De az nem késõ?És csak utána menjek a védõnõhöz?

Nekem azért fura,mert 4 éve,amikor szültem,6 hetesen már vérvétel volt.
Most is kötelezõ még az ekg,fogászat stb........?
És 12.hétig meg kell jelenni a védõnõnél?

Eszti:Hány hetes vagy,hogy ilyen nagy a babád?Én is alig tudok aludni éjjel,végig fent vagyok.Reggel meg úgy érzem,mintha szenet lapátoltam volna egész éjszaka.Te is ezért alszol csak 4órát?

Kinga:látom,ti is kislányt szeretnétek.Nekem is egy fiam van..........
meso81
Budapest X. kerület
 
 


Üdv az újaknak!

Nekem adott a dokim egy részletes listát arról, hogy mikor milyen vizsgálat lesz, és azon az van, hogy 10. heti UH alkalmával irányít védőnőhöz meg vérvételre. 12. héten genetikai UH és integrált teszt ezeknek az eredményével kell visszamenni a 14. héten

Én ma egész jól vagyok :) Ha gyakran eszem, kutya bajom :)

 


Sziasztok!

Hát, én jövök, mert nagyon ráérek. Hosszú lesz ez így, a kisfiammal a 38. hétig dolgoztam. TÉNYLEG nincs két egyforma terhesség.

Dia, üdv itt.

Mesó, helyzete válogatja a vérvételeket. Nekem a pajzsmirigyem miatt kellett ennyire korán, de nekem havonta lesz is egy vérvételem emiatt, úgyhogy hozzám nem érdemes viszonyítani. Meg orvosa/védőnője válogatja. Nekem kedden levették a vért, van beutalóm EKG-ra, meg fogászhoz is küldtek. Ráadásul én UH-ra is kéthetente megyek az elején (legközelebb 28-án). De ez tényleg nem a szokványos dolog.
Én kislányt szeretnék, de csak ha rám hasonlít. Ha apja gyereke lesz megint, akkor legyen fiú. A fiam is egy apaklón, mintha én nem is adtam volna hozzá géneket. :roll:

Mara, ma én is jobban, így azért könnyebb lenne :) Nekem mostanában mindenki beszól, hogy mennyit fogytam (persze, a pocakomat takargatom, csak a lábamból meg az arcomból indulnak ki), én meg bizonygatom, hogy semmi bajom. Elmondani még nem akarom, így is túl sokan tudják a táppénz, a korai vizsgálatok, stb miatt.

Kitartást a délutánra (én vasalni fogok :evil: )

Kép

Kép
 
 


Kinga: Uhh.. rám is vár még egy vasalás... én főztem délelőtt, meg utána jártam honnan rendeljek magamnak kaját. Egy emberre főzni nem szeretek. És most kaptam egy rakat étkezési utalványt, így kapóra jött...

Az endokrinológusom nekem vérvétel nélkül megemelte a gyógyszerem és csak a 12. hétre hívott vissza vérvételre. Nekem L-thyroxin-t kell szednem. Inzulinrezisztens is vagyok, így van mire figyelni nálam is.

 


Sziasztok Lányok!

Érdekes, hogy mennyire más mindenhol az eljárás. Én holnap már viszem a pisimet,véremet, sőt terheléses cukorvizsgálat is lesz. Itthon meg kell innom azt a 75g. glükózt és utána úgy bemenni, hogy pont 2 óra múlva csapoljanak le. Mondjuk lehet azért mert van túlsúlyom és jobb az elővigyázatosság...
Ma be is kellett jelentkeznem a 12 hetes uh-ra a kórházba, mert sokan várnak rá, bár még egy kicsit korainak tűnik, de tényleg február 22-re adtak időpontot, ami kb jó is.
Ennek ellenére a dokinő minden alkalommal meguház.
Ja,... és ott meg valami átfogó vizsgálatot ajánlottak 12 e forintért, amit nem is nagyon értettem, de majd holnap kiderítem mi is ez.

Mesó:Most a 7. hét 3. napján vagyok és 11,5-12,5 mm az ülőmagassága a babának. ez egy héttel ezelőtt még csak 7 mm volt.
Én lassan megőrülök a nemalvástól. Kb éjszaka 2-3 óra között felébredek, hogy pisilnem kell és onnantól kezdve nincs alvás, csak vergődés az ágyban. Mostmár kezd nagyon kiborító lenni. És jövőhéttől megint dolgozom. Vicces lesz.

Üdv!
Eszti
esti
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Új vagyok itt!
Van egy 5 éves kisfiam, és egy ideje próbálkozunk a kistesóval.
Ma sikerült 3X :D kétcsíkosat tesztelnem! (remélem nem kiabálom el :D)
És ma megyek is dokihoz. Sajnos elég parás vagyok, mivel az elmúlt hónapban 3-szor volt mandulagyulladásom, és 2X szedtem gyógyszert is rá.
Még nem volt időm visszaolvasni, de igyekszem mielőbb képbe kerülni!
Remélem befogadtok :D
gabalex
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!

gabalex:Persze,hogy befogadunk.Szurkolok ma az orvoshoz.

eszti:Én ugyanez.Csak én 1-kor ébredek fel,és kb 5körül beájulok,és a férjemnek 6-kor csörög az óra.Úgy várom már,hogy tudjak aludni egy jót!Légyszi,szólj,ha majd neked elmúlik ez a tünet.......

hófehérke:Ha találsz olyan céget,ahol tényleg jó a kaja,légyszi ird meg nekem.Én is gondolkodom rajta.
Egy ideig rendeltem én is.Jó volt,de a végén már untam.Olyan egyforma íze volt mindennek.

Egyébként az étellel hogy vagytok?
Van olyan,amit nagyon kívántok?

Én este 6után nem bírok enni,olyan hányingerem van.Reggel meg nagyon éhes vagyok.Tegnap reggel ettem jóízûen tonhalat,este a párom,amikor ette,még a szagát sem bírtam....Olyan fura..
meso81
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok mindenki!:) Jaj, attól tartok nem fogom tudni rendesen követni az eseményeket, meg hogy ki kicsoda, mert olyan sokan vagyunk...Pedig szeretném. De olyan jó, amikor összekovácsolódik egy fórum:) Kislányommal is fórumoztam, csak nem itt a babaneten, és azóta is együtt vagyunk....

A nem alvás nekem is van...egyik nap 4 körül tudtam először elaludni:(( szörnyű, aztán nem úgy volt mint az első terhességnél, hogy sokat aludtam, kelhettem a kiscsajhoz:)
Nekem egyenlőre nincs semmi más tünetem, bár még csak az 5-ik héten járok...huh, hol van még a vége:)
Várom hogy halljam már a szívhangot...


Én az első terhességem 3. szakaszában rendeltem kaját, mert magas lett a cukrom a terhelésre, és diétáztattak..Én a teletáltól rendeltem, kifejezetten cukorbeteg kajákat, és nagyon finom és változatos volt...

Lányok, a másik fórumon csináltunk egy listát, ahova beírtuk mind a nevünket, hány évesek vagyunk, mikorra vagyunk kiírva, hol fogunk szülni, stb.....így jobban letisztult hányan is vagyunk, meg egy gyors kép volt mindenkiről...
Csinálunk ilyet?

szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
 


Elkezdem a listát, ha gondoljátok csatlakozzatok:

Hillsdeli, 26 éves, Budapesten élek, 2. baba-szept 26. a kiírás és az ÁEK-be fogok szülni...

Kép
Kép
Kép
 


hillsdeli:Nagyon jó ötlet.Én is akartam mondani,csak én sajna nagyon béna vagyok az ilyen táblázatos dolgokban.

Nem akarom az ördögöt a falra festeni,de 5.héten nekem sem volt még semmi tünetem.Remélem elkerül téged.

Kicsit szégyellem magam,hogy rendelni fogok kaját,mert én minden nap szoktam fõzni,de annyira nem bírom a szagokat.Alig bírok a fiamnak vacsorát csinálni.(meleget adok neki,mert az óviban szinte semmit nem eszik)

Adataim:Emese(vagy meso),29 éves,I-es nõi klinikán szülök,szeptember 12 a céldátum
meso81
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!

Én a foodexpressztől rendeltem, mert nekem az IR (inzulin rezisztencia) miatt kb 50-60 g szénhidrátot lehet enni ebédre, és itt a speciális étlapon és a fittness cuccoknál fel van tüntetve az érték. A jövő héten kezdenek szállítani. Majd beszámolok a minőségről. (A szomszéd bácsinak is hordanak, és ő dícséri)

Én szívesen megcsinálom a táblit. Küldhetitek az adatokat! :)

 


Hogy tetszik?

Kép

 


Sziasztok!

Én ma elsütöttem azt a viccet,h kétpetéjű ikerterhes vagyok, az egyik lány lesz, a másik fiú, mert én csak minden 2. nap vagyok rosszul, de akkor nagyon... Érdekes, a párom, annyira nem örült :twisted: Mára benyaltam vmi náthát is, Oscillococcinumozok, meg Schüsslerezek ezerrel, hogy jobb legyen.

Mara, én Hashimoto-s vagyok, Letroxot szedek én is. Most normál tartományban van a TSH-m (január 4-én), az anti-TPO-m magas. Ezért is kértek január 18-án új TSH-t. Amúgy nekem csak kevéssé volt emelkedett, és eléggé az elején jártunk a történetnek, amikor összejött a baba. Most próbálunk így adagot beállítani. Nekem nagyon sokáig nem vették tudomásul a bajt, mert amúgy vékony vagyok, senki nem gondolta, hogy hypothyreosis-om lehet. :x

Eszti, én egész éjjel pisilni járok, de szerencsére azért tudok aludni.

Gabalex, én meg alaposan beszilvesztereztem már pötyivel a hasamban. A dokim mondta, hogy ha megmarad,m akkor nem ártott neki :)

Az adataim: Kinga, 29 éves, Szombathely, szept.11., 2. baba, nem tudom, hol szülök egyelőre.

Többiek eltűntek?

K.

Kép

Kép
 
 


Mara, jó a táblázat :) Ügyi vagy! Ilyesmivel dolgozol?

Kép

Kép
 
 


Kinga: Informatika tanár vagyok ;)
Egyébként én 47 kilóval vagyok pajzsmirigyes és inzulinos. Nálam sem hittek a szemüknek, amikor meglátták a leleteket. És ha én nem erősködök orvos nem küldött volna el inzulinterhelésre.

 


Sziasztok!

Az adataim:
Eszti, 34, Szigetszentmiklós, Péterfy kórház, első baba, szept 5.

Üdv!
Eszti
esti
Szigetszentmiklós
 
 


Mara, így már értem. Én egy kis mezei júzer vagyok, nézek is néha nagyokat. Na, jó, az excell-hez értek. :wink:
Akkor mi nagyon hasonló cipőben járunk: nálam a dokim meg is tagadta a vizsgálatot anno, egy magánközpontban végezték a vizsgálataimat végül, amikor már éreztem, hogy biztosan baj van, és ott ki is derült a bajom. Most már a házidokim (ez már egy új) is kiírja a vizsgálatot, de csak próbálna meg mást... Nekem is nézték az inzulint, de az szerencsére normális. :D Hát, majd cseréljük a tapasztalatot, egyelőre most érdeklődve várom a holnapi napot, mert ha minden jól megy, addigra lesz újabb eredményem. Vagy csak hétfőn.

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

annyit irtatokh követni se tudlak titeket!

Én a védőnőtől kaptam egy listát akötelező orvosi vizsgálatokról. Elvileg egy hónap mulva fogok menni vérvételre, és állitolag majd a dokimnek kell a beutalót adnia. ez számomra teljesen uj 6 éve még nem ez volt a rendszer nálunk. Eddig még csak a nőgyőgyásznál és a védőnőnél voltam. A lányomnál 9 vérvétel volt sőt még szülés előtt és után is volt. A fiamnál ha jól emlékszem talán csak 5 vérvétel volt. viszont 14 uh! A mostani várandóságomat meg majd meglátjuk, hogyan alakul.

Én általában "még " jól alszom, edig egyszer volt h nem tudtam aludni éjjel. Az előző terhességemnél viszont elég sűrűn előfordult ez. A fogorvostól már most írtozom, nemlehetne megúszni szerintetek?A terheléses cukortól szhintúgy elég rossz tapasztalatom volt ezen a téren.


Kinga!

A lányomnál kaptam érzéstelenitőt igy a belső varratokat sem éreztem, meg a külsőket sem, csak a legutolsót, és felszívodoval vartak amivel 4 hétig szenvedtem, se ülni se feküdni nem tudtam. A másodikkal ,a kisfiammal az érzéstelenitő nemhatott, igy igaz csak külső varratok voltak de minden egyes varrásnál orditottam a fájdalomtól. ezeket kiszedték és akkor sem voltam éppen csendben viszont kitünően tudtam ülni feküdni előtte utána. A szülés utáni méhösszehuzodás viszont tényleg erősebb volt az elsőhöz képest.

Esti!

szerintem arraa vizsgálatra gondolnak, ami fizetős és kb. a 12 hét környéklén csinálják vérből és ha az pozitivitást mutat, tehát baja lehet a babának akkor tovább küldenek magzatviz vételre. Nem biztos h ez az, csak tippelek mert a barátnőm ezeken esett át, neki is vmi kombinált vizsgálata volt. de őt a kora alapján küldték el, mivel 38 évesen szült.

Nálunk egyenlőre még nem tudom milyen vizsgálatok lesznek mert a páromnak van egy autoimun betegsége ami mellett még lisztérzékeny is, és a védőnőtől mkor rákérdeztem azt mondta ez nem örökletes. Remélem tényleg igaza van!

Rólam: Csilla vagyok, 32 éves (még), Isaszeg, 6. hét és még nem tduom hol és kinál fogok szülni, az időpont szept. 13. (ez ráadásul apum szülinapja is, és a párom is szeptemberi..))))))) )

Most mennem kell viszem a lányomat táncórára, holnap majd jövök, és elnézést a sok hiábért amit elüthettem de tudjátok én mindig rohanok..

szép estét mkinek!

Kép

Kép

Kép
 


amit elfelejtettem: én 5o kg -ról indulok most, eddig (érdekességképpen) 52ről indultam és 65,5 mentem szülni, most szerintem többet fogok hizni.

most már tényleg megyek, sziasztok

Kép

Kép

Kép
 


Még gyüjtöm az adatokat... aztán megint felteszem a táblát!

 


adatok
mniki, 26 év, második ded :), Győr-Pamok, ööö mi kell még, ja aug.28

Kép
Kép
 
 


Köszi, hogy befogadtok!

Sajnos a doki még nagyon nem látott semmit tegnap, szerdán megyek megint UH-ra!

Egyébként 30 éves vagyok, budapesti, Ha minden igaz a nagy nap szept. 23 lesz és második gyerkőc. Utolsó mensim Dec. 17.. Szülni a SOTE II.-n fogok!

Kinga! A kisfiamnál 8 hetesen lettem bárányhimlős, nem szeretnék még egyszer akkora parával gyereket várni!

És valahogy még mindíg nem hiszem el ezt az egészet!!!!! (Ma már 3 tesztet csináltam :D:D:D)

Üdv: Gaby

KépKép
gabalex
Budapest X. kerület
 
 


Kép

 


Sziasztok!

Csilla, elvileg kell a fogorvos plecsnije a kiskönyvedbe. Nekem szerencsém van, mert amúgy is most voltam ősszel, és minden okés volt akkor is. A fiam jól lefejelt és majdnem a fogam bánta, azt kezelték.
Elvileg az autoimmun nem öröklődik, nekem is ezt mondták, mert én meg magam vagyok az. Meg a barátnőm is, aki szintén most babás.
Hát, én nem tudom, én tényleg nem éreztem semmit a varratokból, meg utána sem volt bajom, tudtam ülni. Szerintem téged jobban össze kellett varrni talán.

Gaby, belőlem is megélt volna egy kisebb tesztgyár :lol: Engem oltottak bárányhimlő ellen, mert én nem voltam. Bendi már túl van rajta. De nem irigyellek, nagyon kemény lehetett.

Ma megyek a dokimhoz az eredményeimért. Meglátjuk, mit mond.

Szép, napsütéses napot!

K.

Kép

Kép
 
 


Hát kemény volt tényleg! Azt mondták süket-vak lesz a gyerek!
Nehéz ilyet elfogadni, mikor 2 évet vártunk rá. Aztán apája azt mondta az ő gyerekének nem lehet semmi baja, nem vetetjük el. És hál'istennek igaza lett. Egy igazi kis ördögfióka lett! :D

Üdv: Gaby

KépKép
gabalex
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!

A bárányhimlőről jutott eszembe, (ha írtam ezer bocs mkitől), a lányom 6 évesen lett bárányhimlős én akkor voltam terhes a fiammal, most meg a fiam volt téli szünetben bárányhimlős és akkor még nem tudtam h terhes vagyok..de szerencsére én gyerekkoromba átestem rajta. igy utolag kevésbé aggódom.

Kinga, igen a doki is azt mondta nem öröklődik az autoimmun, igy merjük vállalni a babát. Privibe megirod nekem h nálad miről van szó? persze csak ha nem titok. A lisztérzékenységre a védőnő mondta h mivel nem gyerekkora óta az, hanem a betegsége hozta magával igy kevés az esély h a baba is az legyen. valamint a páromnak van már két gyereke és egyik sem beteg.

Mi kislányt szeretnénk, bár igaz nekem és a páromnak is van egy fia és egy lánya, igy igazá n mindegy lenne, csak egészséges legyen, viszont a kislány áll közelebb a szívünkhöz..(és már nevet is kiválasztottuk, annak ellenére h talán még korai..))))))))

Tegnap ajánlották a bajcsy korházat is, meg dokit onnan így erősen meditálok, mégm indig nem tudom mit csináljak.

Lányok, én nem tudom mi lelt engem de olyan fázós lettem h az csuda..két pulcsi két nadrág van most is rajtam fűtés mellett vacogok..este detto..pizsi, két takaro pléd fűtés és megfagyok..normális?????????????????

na most megyek takaritani..szép napot nektek!

Kép

Kép

Kép
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron