Sziasztok!
Nos lányok tényleg a legszebbek a mi topicunk babái, és ez az egyenruci
Eper: na igen a szoptatásról nekem is ez a véleményem. Őszintén nem nagyon értettem, amikor a több gyerekes anyukáink már a terhesség alatt izgultak a szoptatás miatt, azt hittem én is ez olyan természetes. Remélem hamar túl leszel a nehezén. Látod nekem a cicim nem fájt különösebben, tejem is van, de még sem elég. Vasárnap pl úgy vettem magamnak egy kabátot, hogy alig győztem takargatni a blúzom, mert átázott a melltartó betétem

Ilyen tünetekkel még sem elég! KI érti ezt? DE már nem görcsölök, adom a tápit szinte minden szopi után hol kisebb, hol nagyobb adagban. Éjjel azonban csak cici van.
Bogi: édes lehet Csani a kis hugival! Milyen jó, hogy nem féltékeny.
Sterilizálás: hát a cumit azt én is kb 3 naponta főzöm csak, ki többnyire mindig akkor jut eszembe, amikor már az üvegeket kifőztem. DE: a DM-ben lehet kapni olyan cumitartót, amiben mikróban lehet sterilizálni 1 perc alatt, azt hiszem 600 pénz volt, és Babylove-s
Vasalás: én vasalok, nagyon nehezen érem utol magam, de a saját ruháinkat is vasalom. Azt hittem ebből majd adok fel, ha gyerekem lesz, de egyelőre nem megy.
Bei: én is úgy tudom, hogy etetés előtt kell itatni, ha kéri. Lehet akkor a vizet is elfogadja majd, de nekem azt mondta védőnő, hogy ha nem fogadná el akkor sincs semmi baj, hiszen tél van.
Menion: nem változott semmi, lehet előre rakni, csak ha van légzsák elől azt ki kell kapcsolni - már ha lehet.
Szemszín: én úgy tudom, hogy féléves korukra alakul ki a végleges! Engem is nagyon izgat a dolog, mert a Barni szeme elég világos - lehet, hogy kék lesz. Annak nagyon örülnék, mert akkor azt tuti apukámtól örökölte, aki mindig is nagyon szeretett volna egy fiú unokát, közel s távol a két családban nincs más kék szemű.
Átalvás: nálunk is volt már, ahogyan Menioin írta mutatóban két éjszaka is, este 11-től reggel 7-ig. De ez akkor volt, amikor még nagyon kínlódtunk a napirend miatt. Most ismét kétszer kell éjjel, de van amikor 5-6 perc szopi elég.
Pihiszék: kérdeztétek mit tud: rezeg, ha a baba mozog hintázik, zenél több dallamot is. Van rajta olyan funkció, hogy akkor zenél ha van valamilyen hang, pl a gyerek megüti a csörgőt. Felül van benne egy tükör_azt nagyon imádja nézni. Néztem a Vaterán használtat, de mindenképpen FP-ot akartam, pusztán azért mert valakitől azt halottam az jó. Szóval volt 6 ezerért, de annak már nem működött minden funkciója, meg 13-ért, de azért Bugyiba kellett volna menni. Meg volt ez 20ért, akciósan, amiből kapott még az uram 20% kedvezményt. Így 16-ban van, kb ugyanannyi mint a másik, ha érte megyünk és számoljuk a benzint. Kicsit szívtam a fogam, de mivel szinte minden mást megkaptunk ... na meg anyukám már annyira akart venni valamit az unokájának