Sziasztok!
Én is tegnap voltam uh-on, ahol a 12 hetes bébi 13 hetes méreteket produkált, előbbi fogantatás kizárt, szóval nagy lesz ő is, mint Marcikám....ő is mindig nagyobb volt, a végefelé már 4 héttel

Most lesz 3 éves, de a házidokink is azt mondta, úgy néz ki, mint ha 4 lenne. A nagyobbikat hamar le fogja körözni az tuti, pedig ő sem picike, csak olyan madárcsontú.
Nekem azt mondta kedden a védőnő, hogy lehet, hogy majd kell fizetni a kombináltért, 15 ezret, mert úgy hallotta. De ingyen volt, azt mondta a doki csak pár napig volt fizetős és most visszacsinálták. (szerencsére)
A dokim egy tündér, már most belezúgtam

nem tudom honnan csekkolt le, de mindent tud rólam, hol laktam Budakeszin, hol végeztem az orvosi előtt....szerencsére most nem tanít, nem is mernék ránézni a suliban, fiatal és ilyen mosolygós kedves.
brigi, nekem is rossz az emesztéséem, eleve nagyon lassú az anyagcserém. Régen úgy tudtam elmenni 2 naponta WC-re, hogy rengeteget mozogtam, rostokat ettem, sokat ittam + kávé. Most nem mozgok, nem kávézom, eredmény borzalmas...van hogy 1 hétig semmi. Vmelyik nap felnyomtam egy glicerines kúpot, ami fél perc múlva ki is csússzant, viszont estére meg ment a hasam, hogy ihaj. Na az is szörnyű volt
gg: cuki a kisfiad!
addisz: nekem is most megy majd suliba a nagyfiam! Én már úgy várom. Remélem felveszik oda, ahova szeretnénk.
korybon, szerintem is a legjobb a gyereknek ha otthon van vele az anyuka. Az elsőnél én is 3 évig otthon voltam, mellette levelezőn befejeztem az egyetemet. Ritkán kellett bejárni, de akkor még jó is volt, hogy kicsit kimozdulok és nem csak a játszón beszélgetek az anyukákkal, hanem van más téma is mint a gyerek. (amúgy utálok itthon lenni és félre ne érts, imádom a gyerekeket, de szellemileg nem elégít ki, ha másról nincs szó csak hogy mennyit eszik, mekkorát nőtt, mit főzzek) A kicsinél már nem tudtam anyagilag megtenni, hogy otthon legyek, az orvosit ugye elkezdtem közben, ott meg levelező nincs és halasztani sem lehet csak max 2 félévet egyhuzamban. Szóval másfél volt, mikor visszaültem az iskolapadba. Hogy most mi lesz, azt még nem tudom. Mindenesetre többet vagyok így is velük, mint amikor dolgozik vki, az igaz, hétfő kedd brutál, mert este esek haza. De pl csütörtök meg péntek csak ea van, simán itthon lehetek, meg ugye ott a vizsgaidőszak, a nyár. Sehol nincs ekkora szabadság. És nekik is sokkal jobb lesz majd később, hogy ennyi sulit elvégeztem, egyenlőre nem állunk jól anyagilag, de majd ez változik. Én szerettem volna mindig családot, karriert, úgy hogy akár egyedül is boldoguljak, ki tudja mit hoz az élet, a családomban rengeteg rossz példa van. Szegény és iskolázatlan családból jövök, nekem volt, van és lesz akaraterőm. Nehéz egyszerre mindent, de már most tudom, hogy megéri.