Új privát üzeneted érkezett!

Légyszíves valaki meséljen milyen a II.nőgyogyin a császár. Minden részletre kivácsi vagyok, ha valakinek lenne kedve leírni (beöntés, katéter, eda-spinál beadás vagy kombinálása stb.)
Előre is köszi
Egy aggódó "anyuka"
kivancsika
Budapest
 
 


Szia kivancsika

ma megyek be a II klinikára és elvileg holnap cssászároznak igérem amint tudok irok az élményekről B.

Kép
 
 


Szia.
Engem dec-6 császároztak.
Mi érdekelne konkrétan?
beöntés nincs csak kúp előtte este.
Nekem spinális érzéstelenítésem volt, ezt gerinc mellé szúrják, nem a gerincbe mint az epidurálisnál.
Nálam minden oké volt, mikor kimegy az érzéstelenítő,hát fáj-fáj de ki lehet bírni, én elég hamar felálltam és kimentem tusolni.

Kép


Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
 
 

 
 

Kedves Topiklakók!

Csak azért írok ide (is), hogy szóljak: a Babaneten múlt hét óta kommentelős játék van! Írjatok kommentet cikkeinkhez, és ezt nyerhettek a héten.

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, mert ott is leesik ez meg az hébehóba!

További szép napot kívánok a Babanet csapata nevében:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


beataa, beus84 köszi a válaszokat. Gratula a babákhoz :)
Katétert mikor teszik fel? Már az érzéstelenítés után, vagy még előtte? Ha programozott császár, akkor tuti nem érez az ember semmit?? Mert az edánál úgy hallottam, hogy előfordult, hogy nem hatott még az érzéstelenítő és elkezdték, spinálnál ez ügye nem fordulhat elő?!? Nagyon be vagyok tojva ám, de szerintem még mindig jobb lehet mint az altatás?!?
Köszi a válaszokat
kivancsika
Budapest
 
 


Nekem a katétert utána rakták fel.
Azt nem mondom, hogy nem érzel semmit, annyit érzel, hogy
mozgatnak, meg hogy valamit csinálnak, de semmi fájdalom nincs.
Az meg nagyon fura, hogy úgy kezdték el, hogy nem hatott az érzéstelenítő.Nekem fogadott dokim volt, és minden rendben ment.
Ne félj tőle, én is nagyon féltem de olyan pikk-pakk megy az egész...
Én sokkal rosszabbra számítottam.
Az altatás annyival rosszabb, hogy mikor ébredsz erőltet a köhögés, és hát friss hasi sebbel köhögni...na meg a fájdalom rögtön elő jön, az érzéstelenítésnél pedig fokozatosan, így jobban hozzászoksz.
De ne ijedj meg ki lehet bírni.

Kép


Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
 
 


jaaa a spinál az nagyon gyorsan hat,kb 5 perc, sokkal gyorsabb mint az epidurális.
Nem hiszem hogy előfordulhat fájdalom érzet...

Kép


Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
 
 


Köszönöm a választ, próbálok arra gondolni, ami utána lesz az már mennyivel jobb, de azért persze a szülés gondolata is foglalkoztat. Próbálok a legrosszabbra készülni, hátha kellemesen csalódok :) Ha nem titok, neked ki volt az orvosod? Ha gondolod priviben is megírhatod. Köszi :)
kivancsika
Budapest
 
 


Ja, mégegy: szülésznővel ilyenkor nem nagyon kell nekem foglalkozni, igaz? Gondolom most nem ő lesz a "főszereplő" hanem a doki. Értem ezt anyagilag is.
kivancsika
Budapest
 
 


Szia:)
Nekem a Gidai a dokim. Én nem fogadtam szülésznőt császárnál teljesen fölösleges úgy gondolom.
Én is a legrosszabbra számítottam, és ez is volt a véleményem
"rosszabbra gondoltam" minden menni fog!!!

Kép


Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
 
 


Köszi a biztatást! :)
Az tényleg igaz, hogy a műtét előtt lekötik az ember kezét, lábát?? :(
kivancsika
Budapest
 
 


Húú hát ez annyira jelentéktelen , nem is emlékszem:D
Szerintem igen.

Kép


Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
 
 


Köszi, hát én azért ettől is parázok... Na persze nem lenne jó, ha műtét közben az ember "ugrálna", de akkor is szörnyű belegondolni :( De most legalább tudom mire számítsak!
kivancsika
Budapest
 
 


Ne parázz az egyik kezedbe az infúzió van, azt azért kötik le, a másikon meg csak a vérnyomás mérő van. Ne gondold, hogy olyan brutálisak.
Minden rendbe lesz, és ha túl leszel rajta, akkor majd azt fogod mondani mint én,hogy csak ennyi volt az egész?? Kitartás.

Kép


Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
 
 


Köszi :) Remélem tényleg így lesz!
K.
kivancsika
Budapest
 
 


Kedves Topiklakók!

Ismét jó szándékkal spammelek itt (is): folytatódik a Babanet kommentjátéka, azok között, akik a héten kommentelnek, a Jaffa Kiadó könyvcsomagját sorsoljuk ki!

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, így nemcsak a cikkekről kaptok értesítést, de további nyereményjátékokban is részt vehettek.

És végül, de nem utolsósorban: várjuk a Ti történeteiteket is A Te történeted rovatba. Kinek ne lenne a tarsolyában egy olyan történet, amit 1-2 oldalban meg lehet írni? Lehet vicces, tanulságos, dühítő, szomorú, elgondolkodtató, szüléses, gyerekneveléses, párkapcsolatos, családos. Akiből kikívánkozik a grafomán énje, történetét Word dokumentumban küldje el erre a címre: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Köszi a figyelmet!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok

Kivancsika:


Titusz Lehel megszületett február 10.én 3850 58 cm

Tehát ha tervezett cssászárod lesz akkor előző nap befekszel a patológiára(lehet még mindig karantén van az influenza miatt(javaslom vigyél vizet, gyümilevet mert a büfé elég borsos áron van)
Előző este kapsz egy kupot mert nincs reggel beöntés, és javaslom otthon borotválkozzál meg teljesen mert ha nem teszed a nővér fogja elvégezni.
Másnap levisznek a szülőszoba vajudó részébe !!!oda a férjed beejöhet , veled lehet amig lefolyik az infuzió ,kapsz savlekötött stb..
Utána apa bemegy egy másik szobába téged meg bevisznek a mütőbe!!

Ja legyen egy kis táskád amibe azt a cuccot teszed amit felvisznek veled az örzőbe mert a többi ott marad patologián: legyen benne sima viz, szőlőcukor,császáros eldobható bugyi, betét ,tisztálkodási cucc és telefon+ töltő mnert azt lehet használni az örzőbe..!!!!hacsak nem a gonosz nővérke van aki csak sms engedélyez majd neked.

Mütőbe természetesen lekötik azt a kezedett amibe megy az infuzió de csak azután h beadták a spinálist....
Utána amikor már fekszel rakják fel a katétert de azt már nem is fogod érezni és majd akkor veszik ki az örzpőbe amikor megiszol 3 l vizet minimum és felkelsz és lefürdesz!!!

Én már az elején ficánkoltam mert ugy könnyebb lesz felkelni mütét után 6 órával , nem érdemes lehagyni magadat mert annál nehezebb lesz.


HA CSÁSZÁROS VAGY NEM KELL SZÜLÉSZNŐ!!!!MINEK PÉNZ KIDOBÁS CSAK !!!!

Aztán amikor már hatott az érzéstelenítés a dr elkezdi a császárt , kiveszi a babát ..nem érzed a fájdalmat DE érzed a kellemetlen érzést nem jó de kilehet birni

Odaviszik mázasan a babát meglehet nozizni és amikor kivisznek akkor a férjed a folyóson még odaadhatja neked.

ha nincs karantén akkor még az ö9rzőbe is felmehet a férjed!!


Hu most ennyit ha kérdésed van kérdezzél.

Beáta

Kép
 
 


Kedves Beataa!
Először is gratulálok a babádhoz, szép méretei vannak :)
Másodszor nagyon köszönöm az infókat, azt hiszem nagyjából kimerítettél mindent, amit kérdezhetnék :) úgyhogy köszi mégegyszer :)
kivancsika
Budapest
 
 


Vagyis volna valami: a műtét alatt vannak bent gyakornokok?
kivancsika
Budapest
 
 


Sziasztok!

Gartula a babához, jó egészséget mindkettőtöknek!
Bocsi, én is kíváncsiskodnék kicsit. Nálam ez lesz a második babó, az első császáros lett, csak akkor még nem ebben a kórházban dolgozott a dokkerem. Úgyhogy erős az esély, hogy a mostani is császáros lesz...

Úgy vettem le, itt őrző van a "császáros" szoba helyett. Meddig vannak az őrzőn a kismamik? Mennyi idő múlva engednek haza?

Egyébként fenti leíráshoz csak annyit, hogy a borotválkozós és nem elhagyós részt a múltkori császárom alapján tapasztalatból tudom, hogy nagyon praktikus megfogadni!! :):)
Kösz
Macs
 
 


Sziasztok !


teháűt gyakornokok nálam nem voltak és nem is engedtem volna....


Én is az elsőt máshol szültem(Kútvölgyi) és a dr.om után jöttem ide.
Az örző az nagyon profi hely engem reggel 10 kor vittek fel és másnap reggel kb 8 kor mentem a simán szültek közé.Tehát 24 óra kb mert amig nem pisilsz eleget nemveszik ki a katétert + megvárják amig van szabad hely lent + nővérváltás stb..
Köszönöm a gratulációkat
Én 10.én szuültem és 13.án már délben hazamentem= nem próblémáztam + a baba csak kicsit sárgult határesett alatt+ voilt már előtejem
Minélk hamarabb szabadulsz annál jobb!!
B.

Kép
 
 


Sziasztok!

Beataa!
Gratulálok a babához!Jó egészséget Nektek!

Kiváncsika!
Nekem 2 császárom volt a II-es Klinikán.Az elsőnél ikrek születtek.Az a császár nagyon jó hangulatban telt,még dumálgattam is a dokikkal...igaz,mikor a "B" babát,vagyis a fiamat vették ki,olyan volt,mintha gyomron vágtak volna,de ez volt a legkellemetlenebb,ha lehet mondani erre,hogy kellemetlen volt. :D Persze éreztem végig,hogy húznak,vonnak,cibálnak,de nem volt fájdalmas!Este 22.41 és 42-kor születtek a babák,reggel 6-kor már kísérettel mentem mosakodni.Hú,az első felkelés kemény volt,azt mondtam,hogy képtelenség felkelni,de fel KELLETT kelni.Meg hajtott a vágy a gyerekeim után,hisz csak 1 pillanatra láthattam Őket..."rohantam" hozzájuk a PIC-re amilyen hamar csak lehetett. :D Hamar regenerálódtam.
A kistesó már programozott csaszi volt.Hú,ott kicsit mellészúrták a spinált. :roll: Egy fiatal anesztes szúrta...olyan rendezetlen szakállal,kicsit a fogai sem voltak rendben...megmondom őszintén,amikor a vajúdóba jött bemutatkozni,már akkor berezeltem tőle.Csak néztünk egymásra a Férjemmel...Na,kicsit mellé is szúrt,vagy nem tudom,de eltalált egy olyan ideget mikor már félig bent volt a tű a gerincem mellett,hogy megugrottam.Na,egyből összefutottak a dokik és nyugtatgattak,hogy semmi baj és fektettek azonnal vízszintbe. :roll: Nem tudom,hogy e miatt,vagy csak úgy alakult,de a vérnyomásom is nagyon alacsony volt a műtét alatt,többször is kérdezték,hogy jól vagyok-e?Hát le voltam lassulva az tuti...
Miután megszületett a kicsi lányom,felkerültem az őrzőbe...24 órás figyelésre,mint minden császáros.A fejem 5 napig nagyon fájt,semmilyen gyógyszer nem mulasztotta el.Pedig figyeltem,hogy ne emelgessem a fejemet stb,de úgy látszik nem ezen múlt a dolog.Szerintem a félreszúrás miatt lehetett...nem tudom.
Ja,én nem kaptam kúpot egyiknél sem...mondjuk a 2. csaszim 1 éve volt,azóta biztos változtak dolgok.
Szóval még így is azt mondom,hogy nem kell félni,nem nagy dolog!A 2. után is hamar rendbe jöttem...1 héttel szülés után már emelgettem az ikreket,akik 19 hónaposak sem voltak akkor.
Ha vállalnék még babát,akkor azt is csakis császárral szülném!

Mindenkinek jó babázást!

Ági

 
 


Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Köszi mindenkinek a beszámolót :)
K.
kivancsika
Budapest
 
 


Sziasztok!

Aki ezen a héten kommentel a Babanet valamelyik cikkéhez, az egy cuki Figurka álommanót nyerhet!

Kép

Úgyhogy mondjatok véleményt bátran: mi az, amit feleslegesnek tartotok megvenni a babának? Mit szóltok az új, otthonszülést szabályozó rendelethez? Vagy pl. szerintetek milyen praktikákkal lehet ránevelni egy gyereket az olvasásra?

Kedden sorsolunk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Beataa! Köszi! :) Én is Kútvölgyis voltam, Dr. Tóth Ferencet követem ide.. :) 3 nap? nem semmi! :) akkor tényleg kint van az ember lánya hamar....:)
 
 


Kedves Topiklakók!

A Babanet kommentelői között, nyereményjátékunk keretében, a jövő héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat sorsolunk ki a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Érdemes hát elmondani a véleményeteket, például arról, hogy szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem!

Osszátok meg velünk (is), Ti milyen példát szeretnétek mutatni a gyereknek, és mi mindenben változtatok a gyereknevelés során.

Folytatódott Születésnaplónk is: K. már betöltötte a 30. hetet, most Á. naplójába kukkanthattok bele, ha kíváncsiak vagytok, mit él át egy férfiember várandós felesége mellett.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

4 éve szültem a kisfiamat itt a Klinikán császárral, és most a második babámmal vagyok várandós.
Hogy császár lesz-e vagy sem, nem tudom.
Arról szeretnék érdeklődni, hogy a babának mit kell vinni? Anno még adtak napi 5 pelust, textilt is, csak azt hiszem, hogy popsitörlő kellett, ruha és a köldök ápolásához sem kellett semmi. Változott ez mostanában?

Előre is köszönöm segítségeteket!

Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
 


szia Szilvi


A babának pelust vigyél,alkohol+hintőpor van
törlő is kell + ruha amibe hazaviszed(ha fizetősbe mész oda minden kell)
Ha fejni akarsz akkor vigyél ahhoz mellszivót de olyan hamar kiraknak h felesleges mert előtej van utána meg otthon beindul a tej és fejheted ha kjell
Ja és lent eltudod intézni az anyakönyvet+taj ha viszed a párod papírjait/másolat+ a házassági papírt vagy élettársi igazolást

B.

Kép
 
 


Szia Beataa:-)

Nagyon köszönöm az infókat. 4 éve még a Baross utcába vagy valahová arra felé kellett menni a papírok miatt, akkor most nagyon fejlődött a Klinika.

Anno is kiraktak három nap után császárral, gondolom nem lesz ez most sem másképp.

Fizetős szoba is szóba jöhet, mert hát már itt van a gyerekem, akit szintén szeretnék magamhoz ölelni, megmutatni majd a testvérét neki, de még ez nem eldöntött. Oda akkor kell alkohol meg minden a köldökhöz, vagy inkább ruhát vigyek, h ne kelljen lerohangálni mindig egy emeletet?

Nekem mondjuk nem volt rossz tapasztalatom az 5 ágyas szobákkal anno, csak az őrzőről vannak negatív élményeim, így alig vártam, hogy onnan kijöhessek.. Az ottani vérvétel helyét a mai napig őrzöm a karomon, és hát az a stílus, ahogy ott egy-két nővér beszélt.. Gáz volt nagyon..

Köszönöm a válaszodat, és jó egészséget kívánok Nektek4

Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
 


Szia

tehát a fizetős szobát ajánlom mert az 5 ágyas katasztrófa ,piszkos a fürdő a takarítónő egy valamivel mossa a wc zuhany és mindent
az ágyak katasztrófálisak nem lehet dönteni nincs lábtámasz stb..
Alkoholt csak receptre kapsz de ha van vigyél
ruha, pelus ,törlő ,rongy pelus ,hintőpor és gézlap vagy fülpiszka a köldökhöz
Amikor én szültem csak azért nem mentem a fizetősbe mert influenza zárlat volt és senkit nem engedtek be igy a fiamat én sem láttam(mármint a nagyot)
B.

Kép
 
 


Szia Bea!

Köszönöm az infókat. Még egy kérdésem lenne: anno én naponta 3x kaptam szurikat a császár miatt.. Most is ez van még? és akkor mész le egy emelettel lejebb, hogy a nővér bebökje? A gyerekhez vagy hozzád amúgy feljönnek, vagy neked kell levinni vizsgálatra, fürdésre?

Bocsánat, csak anno az 5 ágyasban voltam, de Barátnőm is egy éve szült, mondta, h menjek 1 ágyasba, mert bár a fürdő ott is katasztrófa, de legalább tudott pihenni:-))) Szóval erősen az egy ágyas felé tendálok.

Még mindig zárlat van amúgy... Az uh-ra nem engedték be a Páromat, telefonálnom kellett, h most megyek be, jöjjön.. Nagy gáz...

Hány napot voltál bent császár után?

Köszönöm a sok segítséget!

Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
 


sziasztok!
bocsi, de közelítő árat tudtok esetleg a fizetős szobával kapcsolatban?
Macs
 
 


Szia!
Én 2009.márc.-ban császárral szültem a kórházban,úgy tudom akkor 10e Ft/nap volt a fizetős ára,de lehet hogy egészségpénztárra el tudod számolni,kérdezz utána.Úgy néz ki ismét császárom lesz júniusban.
Éva

Kép

Kép


Szia Évi!

Köszi! :) Egészségpénztáros elszámolásban én is reménykedtem, akkor majd utána nézek még pontosan!

Macs
 
 


Sziasztok

Az ára a fenti egy ágyasnak 10/éj de nem tudom h lehet Epre fizetni

Császár után én is kaptam méhösszehuzót+ otthon még 10 napig szuriztam magam/a férjem segített.
Igen ha a privi szobában van az ember akkor le kell napi 1 alk vinni a gyereket mert ott fent a kutya sem néz rád!!!!!!DE LENT SEM !!!
AZ EGY ÁGYASAT JAVASLOM:a kórházi szobák számomra nem voltak megfelelők ahol feküdtem
B.

Kép
 
 


Szia Bea!

Köszönöm szépen a sok infót, és hogy elmondtad a véleményedet, mit javasolsz!

Minden jót kívánok Neked és családodnak!

Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
 


Sziasztok!

2011.05.21.-én megszületett a második babánk, Viola - egészséges és gyönyörűűűűű - természetesen. :D:D:D
Császár lett, ami azért az előző császáros szülésre való tekintettel némiképpen várható is volt.
Szóval tapasztalatok.
1.) A fogadott szülésznő akkor is nagyon nagy segítség, ha császárra futsz. Nekem Horváth Éva segített és fantasztikusan megnyugtató és megbízható volt. Örülök, hogy mellettem /és apus mellett is/ volt.
2.) Sajnos a műtétnél a gerinc érzéstelenítő nem hatott, ezért el kellett altatni, és a következő nap ismét került egy ilyen hölgy az örzőbe, úgyhogy vagy az anesztes volt gyenge, vagy a cucc amit beküldött, de tény, hogy sajnos ilyen is van. :( Nem t'om lehet-e anesztest is előre választani itt, de ezek után legközelebb azt is fogadnék.
3.) Az örzőbe du. 5-6 óra között bejöhet egy ember meglátogatni. Nagyon profi rendes és gondos nővérek voltak. De halálosan élhes voltam, ott csak kekszet adtak másnap hajnalban.. Ásvány víz legyen nálatok! :)
4.) Azon a hétvégén telt házas üzem volt, /35 baba/ úgyhogy hiába kértem nem lett 1 ágyas szobám, sőt az osztályra is csak dél után jutottam le. A szoba 5 fős, hát nem voltam elragadtatva, de arra a 2,5 napra simán kibírtam. Gáz hogy ennyi baba van együtt, állandóan ébresztették egymást - pedig nálunk az 5. baba inkubátorban volt.... Amúgy 50.000 fok, ellene csak a huzattal lehet védekezni, de akkor meg a kicsik kezdenek szemgyulladni, prüszkölni... Van egy idős taksi nő, olyan hangerővel közlekedik és dolgozik, mint egy kozák század... :) DE ha ad neki az ember egy 500-ast akkor ágyba jár a kévá, tea, és Tiéd az első kaja... :)
5.) Na ha már itt tartunk, a császárosok ugyibár csak pépeset ehetnek 2 napig... Előírás szerint friss gyümit sem... Ez az étrend azért elég "karcsú", javaslom jó kis házi krumplipürét megrendelni anyucitól/anyóstól! :):):)
6.) valóban 72 órásan hazaengednek, ha a baba srágasága illetve az anyuci produkciója (széklet, vizelet, felállás, stb...) engedi.
7.) Én is 10 napig szurkáztam itthon magam anti trombózis ügyileg, nem gáz a dolog. Full előkészített kis szurkákat kap az ember lánya a patikában a receptre...
8.) Pelust a Pampers biztosít néhányat reklám céllal, de ált. csak az első napon, max a másodikon.. és akkor is csak 2-3-at/kopf. Popsi krém nem volt bent, nedvestörlőt is nekünk kellett vinni, a köldök csonk ápoláshoz viszont volt minden. Ja és a hét évvel ezelőtti köldökcsonkoz képest itt hatalmasat hagytak most, úgyhogy erre lehet készülni! :)
9.) Csecsemősök itt is nyomatnák a cukros vizet, de én onnantól fogva, hogy lekerültem az osztályra csak az esti fürdetéshez adtam ki a babát a kezeim közül, akkor meg nem piszkálnak a szobában... Főleg, ha ügyesen mellre tudod tenni és le is kezd szopizni. Nem muszáj tejnek lennie, csak próbálkozzatok. Nekem ugye ez az első terhesség és szoptatás miatt nem volt gáz. De van egy ügyes szoptatási tanácsadó néni is, ahogy a többiektől hallottam. Van egy külön fejő szoba....
Na most hirtelen ennyi jutott eszembe! :)
Megpróbálok linket rakni a két kis mukikáim képeiről, remélem működik:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 1610696445

Üdv
Macs.
 
 


Sziasztok!
Én új vagyok, áprilisban lesz a 3. császárom, Tóth Ferencnél a II. Nőin! A kérdésem az lenne, hogy abban a 24 órában, amíg az őrzőben vagyok, a Babát nem is láthatom??? Ha egy ágyas szobát szeretnék, akkor is muszáj a 24 órát letölteni az őrzőben?
Köszönöm, Üdv: Judit
gyjudit78
Budapest
 
 


Szia Judit,

én aug elején szültem a második babámat császárral a Klinikán. Most (szerencsére) nem volt hely az őrzőben, így a vajúdóban voltam a műtét után 6 órát még, aztán fel lehetett már kelni, kivették a katétert, és utána már mehettem is fel az egyágyas szobába.
Amikor 4 éve szültem a fiamat ott, akkor az őrzőben voltam én is 18 órát, és utána lehetett felkelni, és le a gyerekágyra. De most 6 óra után már felkeltettek, és a műtétnél is ezt mondták, hogy két óra múlva folyadék, és hat óra múlva már fel lehet kelni. Szóval talán nem kell akkor sok időt az őrzőben tölteni.
Az egyágyasnál nagyon nagyon rendesek a nővérek, nyugalom van, szóval én azt csak ajánlani tudom Neked!

Jó babavárást!

Üdv,
Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers



Lilypie First Birthday tickers
 


Kedves Szilvi!
Nagyon köszönöm a választ, akkor ezek szerint nem leszek 24 óráig távol a Babucitól! Ezek szerint érdemes megpróbálni az egyágyast... feltéve, ha lesz hely.. bízunk benne!
Mindent köszi!

Üdv: Judit
gyjudit78
Budapest
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron