... N.
2004.11.17 10:25

2004.11.17 10:28
amúgy borzasztó szimpi. egy orvosról tudok csak akit jobb messsze elkerülni, majd elmondom a talin. Ma megyek a dokibácsimhoz, úgyis ki akartam kérdezni a szülésznőkről, de megkérdezem neked a dokikat is, hogy legyen infod!
Aura 2004.11.17 10:34
CSüt, 3 óra, burgerking, oktogon. Rékacs, telefonszám ment emilben. Jöjjön mindenki! Vica, ti is, és mi meg majd kismamák edzünk, és próbáljuk belopni magunkat a gyerekeid szívébe
De ha előbb szólsz szerintem lehetett volna szerda is simán.
Sőt, annyira nincs, hogy 3 napja még a fésülködéshez sincs
Még jó, hog ynem megyek el annyit itthonról. Megtapogatom, hogy nagyon kiáll-e a hajam, azt ha nem, akkor indulás
Azért megvannak ennek is az előnyei!
Egyébként a rettentősok dicsérettől nekem is megjött a kedvem a szentimréhez, elvégre még nem is kérdeztem meg a dokimat, hogy elvállal-e.
bocsi, de ez vicces.
Mindenesetre drukkolok, hogy minden jól történjen
Azért gyere holnap talizni, ha mégsem szülsz meg!
és ahogy hallom, azért így már benne vagy te is, nem?
szóval nem vagy kirekesztve. És különben is, itt vagyok én is, aki csak 2 héttel vagyok előtted, és Lici is, nem? Vele meg egész egyszerre vagytok.
Még írnék, mert ráérek, de befejezem.
2004.11.17 10:36
2004.11.17 10:44
!!! Irogass csak, majd én elolvasom
Meg nézik a méhösszehúzódásokat. Biztos minden rendben lesz. Ha nem, akkor meg kijön legfeljebb a babuci, nem? 
2004.11.17 10:51
2004.11.17 10:54
De jó, hogy valamelyik istennőnek eszébe jutott ez a 3 óra
A végén kiderül, hogy csak ez jó mindenkinek
</blink> Ha valaki bizonytalan, késik, stb, szőljon, adok telefonszámot.
2004.11.17 11:02
2004.11.17 11:17
Még jó, hogy a Gergőm elég hallgatag, és jól tűri, hogy folyamatosan beszélek...
Mondjuk, ha ő megszólal, akkor teljesen elhallgatok, mert olyan ritkán hinti az igét, hogy ha kinyitja a száját, akkor annak jelentősége van. Kivéve, ha ivott már 2 sört, mert akkor elkezd mindent megmagyarázni, de azt is imádom (tkintve, hogy szintén ritkán fordul elő).
Szerintem elég viccesek vagyunk így együtt. Nekem a múlkori tali egy nagyon depis hétnek vetett véget pl. 
2004.11.17 11:31
Sok sikert Nektek is
2004.11.17 12:02
csak nehogy valami baja legyen!2004.11.17 12:19
Doki is biztos megnyugtat majd délután. Ha meg kórház, akkor meg legalább mindig kéznél lesz egy doki, aki megnyugtat szakértő módon
És majd hozzád szervezzük a talit legközelebb
Gyorsan elolvastam a nagykönyvemben, amit a túl kicsi babákról írnak, és tulajdonképpen a legjobbkor kezdett nem nőni a babád. És azt taáncsolja, hogy a bal oldalon kell feküdni, hogy jobb legyen a tápanyagellátottsága a kismanónak. Ennyi telt most tőlem. Egyébként mekkora a baba maga uh alapján? mert ha a 2és fél kilót meghaladja, akkor királyság van. Na, fel a fejjel! 
2004.11.17 12:24
2004.11.17 12:45
Ha be kell feküdnöd, akkor se gáz. És 34 hetesen is elég érett, a férjem is annyira született
Szóval csak nyugi, most oda fognak figyelni, nem lesz semmi baj.
2004.11.17 13:21
!
!
!
! 
2004.11.17 13:58
És veled izgultunk, hogy lesz-e baba, vagy sem
Azóta szerencsére mindketten "bebabásodtunk"
Képesek lennének 70-80gr-kat megenni az első napokban
Mindig azon viccelődtünk, hogy ezek a babák azt hiszik, hogy ha dupla mennyiséget esznek, akkor még gyorsan behozhatják a lemaradásukat.
2004.11.17 14:53
Köszi mindenkinek a tanácsokat
Még nem is látta a kérót de azt mondja kicsi (jegyzem meg 1+2 félszobás, külön wc, fürdő, előszoba.) Most terveztem megvenni a kiságyat, erre szerinte a teljes konyhabútor sokkal fontosabb, mert minek még nekem gyerekágy. Hát nem tudom... Mi jól megvagyunk hiper-szuper honyha nélkül is, de a bébimnek már úúúúúúúgy szeretném már megvenni az ágyat. Mert mi van, ha korábban jön, bár ne így legyen. Vagy én vagyok nagyon önző?
De napközben is. Tudom hogy a súlynövekedssel jár, de már tényleg úgy megyek mint egy pingvin
Nem is merek fekete kabátot venni mert még bevágnak valami jégverembe.
Annyira várom már, hogy ne kelljen melóznom
El is terveztem, hogy jövő héten még teljes punnyadás otthon, aztán megyek az Istvánba terhestornára, meg előadásokra. Bár lehet, hogy tervezés szintjén marad. 2004.11.17 15:17
Harmadik harmad 
) 
)
2004.11.17 15:26
2004.11.17 15:36
2004.11.17 16:00
Hihetetlen hogy már babád van! Legutoljára egy villamosmegállaoban talalkoztunk. Nem semmi! 2004.11.17 17:52
De tényleg ne érdekeljen anyós, mégha jót akar is, ez nem az ő dolga. És teljesen normális, ha kiságyat szeretnél először!
2004.11.17 17:56
2004.11.17 17:56
Olyan peches vagyok. 

2004.11.17 18:28
jól vagytok? és mi van a ma megint megjöttösökkel?nem jösssz te is pocaktalira holnap 15óraoktogonburgerkingelőtt??

2004.11.17 19:51
Innen vidékről nem szívesen utazgatok már fel Pestre
És hát nem is ismerlek titeket
De érezzétek jól magatokat
2004.11.17 20:35
,na nem baj a szándék a fontos!
Ráadásul én is csak a bal oldalon tudok aludni, különben megy a hiszti, aztán reggelre jól elgémberedek! Na jó, kiharcoltam magamnak esténként 20-30 perc jobb oldalt is, bár ez inkább csak nevelési célzatú mert jobb nem lesz tőle

2004.11.17 21:00
Így biztosan minden rendben lesz. Sőt, lehet, hogy akkor mégis egyidőben szülünk majd?
Négy párnál 1,5 év alatt már az ötödik bébi lesz, jó termékeny társaság vagyunk.
Aztán elküldött NST-re, és ezentúl hetente mennem kell. Olyan jó volt 15 percig Babucim szívverését hallgatni!
Persze a kis huncut 2-3-at moccant az elején, aztán bealudt (szerintem a saját szívhangjára), hiába bökdöstem, semmi.
Még jó, hogy azt a 2-3-at is lehetett értékelni.
Ja, és mostantól minden du. 5-től figyelni kell a mozgását és beírni, mikorra moccant 10-et. De mivan, ha épp akkor nem tudok rá figyeni???
És olyan szépeket mondott, meg fényképeket mutogatott friss családokról, hogy néha majdnem bőgtem! Komolyan egyre pozitívabban gondolok a szülésre!
Remélhetőleg... 2004.11.17 21:47

2004.11.17 21:54
sszem bátor voltam ma megint, és sokat mászkáltm, meg segítetem takarítani, meg... szóval nem feküdtem rendesen, gondoltam, már tegnap is egész jól voltam... Most iszom a levét, megint elkezdtem görcsölni.
pedig tegnap már tényleg jól voltam, és ma sem mentem el itthonról, csak a vérvételre, meg este sétálni egy fél órára
Szóval majd inkább holnap írok nektek. Fel sem fogok állni, hogy el tudjak menni délután
Na, jóéjt, átadom a terepet az éjszakai műszaknak... puszik
)2004.11.17 22:00
kismamik
na...de végre holnap
2004.11.17 22:50
elvégre pocak egységfornt vagyunk! Vagy nem? DE!!!
! 2004.11.18 09:20
2004.11.18 09:24
Én még alszom hanyatt, sőt, úgy a lagjobb, egy nagyon lapos párnát keresztbe-fordítok, hogy a derekam is rajta legyen, és úgy vigyázzállásban alszom. Vagyis vigyázzfekvésben. Aztán felébredek, mert ki kell mennem, aztán utána jó nehezen alszom vissza, és akkor egy takarót összegyűrök és a térdem alá teszem,mert ha kinyújtom a lábam, akkor már feszül a pocakom. És ilyenkor néha szoktam oldalra is fordulni, de mindenesetre én is fájós háttal ébredek pár napja, ami nem az igazi.
Ez különben nagyon fog hiányozni a munkából, hogy mindig megbeszéltük 4-en az asztalnál, akik együtt dölgoztunk, hogy ki milyen volt, meg kit kellett volna továbbjuttatni, meg szavaztunk-e, és aki kiesett mennyire érdemelte meg, és ki mit mondott
Úgyhogy most veletek osztom meg
Nem tudom, meddig fogja bírni...
Lehet, hogy azért, mert egészen medvének érzem magam
Merhoty úgy casmmogok
De én amondó vagyok, hogy nem lehet a súlynvekedéstől, ha Aura is így megy, mert ő 4 kilót hízott eddig... Az meg nem tesz ki egy pingvint
Az ember úgyis meggondolja, hogy főzzön-e nem?
És egyszer csak bennfognak, és viheti utánad a párod a cuccodat, és egy teljesen egészséges kisbabád fog születni, akivel semmi baj nem lesz az égegyadta világon!

2004.11.18 09:24
!!!Holnaptól forgalom, úgyhogy ne gyertek Zugló felé
!
!
!!!
!!!2004.11.18 09:35
Gratulálok a rutinhoz, ez elég necces szokatt lenni azért a lányoknál, nem?
Főleg így pocakosan nagy szó!
Tuti előre vesznek. És akkor ideérsz teljesen jól! Nemá, hogy ne legyen haszna a sok derékfájásnak!

2004.11.18 09:50
2004.11.18 10:11
)2004.11.18 11:40
!Sajnos nem az a típus vagyok,aki előnyt kovácsol ezekből a helyzetekből, de majd azért igyekszem
!
!Tehát az éjszakai felkeléseket még színesíti az a tevékenység is,hogy a macskát 4X-5X arrébb rakom, és vissza-vissza fekszik, úgyhogy nagyon jól elvagyunk!Nem tudok drasztikus lenni vele, mert hát így is 16 fokra letekertetem a fűtést éjszakánként, hogy tudjak aludni, és hát fázik a lelkem!Még így sem lehet különösebb okom a panaszra, valahogy mostanában egy kicsit jobban alszom megint(csak nehogy elkiabáljam)! 2004.11.18 12:14
A monitor kellően lefárasztja az embert.
((!!!
(((!!!! Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|