Új privát üzeneted érkezett!

Anita:nagyon sajnálom :(

 
 


Pipal
gratulálok! :) Mesélj még képekkel! Volt pár privim Neked, még 1968-ból kb. elolvastad most h. beléptél? :)

Ilba
Nem vagy semmi! :)
lehet h. érdekelnének a megmaradó jegyeid. A szomszéd is látni akarja.A márciusi délutánira van a miénk. :wink:

Kata
meggyógyult Kevin? Megbarátkozott a szandival?

Képzeljétek hugom kisfia (3éves), 4 napig korházban volt. Elesett a játszón, de olyan kicsit, h. tesóm várta h. felkeljen, de úgy maradt.Zavaros volt a tekintete, kóvájgott, majd bekékült a szája.Szerencsére bentfogták őket, bár a koponyarötgen nem mutatott semmi agyrázkódásra utalót. A vérébében megemelkedett a fehérvérsejt, ebből gondolták,ekkor még csak h. valami vírus vagy baci van benne.
Majd éjjelre 40 fokos láza lett és 1napra rá véres hasmenés.A tenyésztés még folyik de vszínű h. szalmonellás lett! Télen....
kin..r tejszeletet evett, meg valami pálcás jégkrémért könyörgött egész télen és a tesóm megenyhült :( . Csak azért írtam le, mert fura hogyan is kezdődhet egy ilyen fertőzés és először a dokiknak sem volt sok ötletük.
Ilba Beninél is hasonló volt anno?

Az a baj h. lágyéksérv, hiába kutakodok nem találok alternatív megoldást rá.Kis pukili a szeméremdomb egyik oldalán.A sok köhögéstől jött ki, születésekor már látszott, de akkor visszatették", márc közepén műtik.20perc, haza is jöhetünk ébredés után. De azért jó lenne megúszni...

 


Katica: hugod kidfia juj szegény azért nem semmi és akkor most mitől volt ez a jégkrémtől?
Kevin meggyogyult tényleg nagyon jó ez a sinupret feljött az a rengeteg trutyi és azóta nem köhög.
Szandival megbékélt :lol:

 
 

 
 

Nem hiszitek el, de kb. agyon törtem a fejem, hogy Kevin milyen Szandival barátkozott össze. :oops: :lol: :lol: :lol: Jelentem leesett. :lol: :lol: :lol:

Katica,
szalmonellát BÁRHOL össze lehet szedni. Én nem gondolom, hogy ezektől a kajáktól lenne. Nekünk anno azt mondták, hogy a banán héjától kezdve, a bevásárló kocsin át, az utcán megfog valamit és a kezét a szájába veszi ... ezen kár gondolkodni.
Kívánom, hogy hamarább rendbejöjjön, mint anno Beni. A családot nézték egyébként? Ha közösségbe jár addig nem mehet, míg a kakijában benne van, ez hónapokat is jelenthet, ezt tudják, ugye?

Kép
Kép
Kép
 
 


Ja nem Szandi hanem szandi! :lol: :lol:

Kata
de jó örülök,h . rendbejött!

Ilba
igen lesz majd még sz.vizsgálat. Pont most kezdené az ovit. 1napot már "járt" 3hete,azóta nem jutott még vissza...Hát jelentik az ántsz-nek azok meg vizsgálódnak majd,lehet..A család együtt volt előtte (mi is) és senkinél semmi.

 


Csajok melegitőt szeretnék venni Kevinnek valami szépet,kényelmeset de sehol se kapok,nem tudtok hol tudnám megnézni?

 
 


Kata
az adidasban voltak leárazva is szépek.3ezer vmennyiért.Esetleg keress rá a neten is hátha fent van a készletük?

Dalma
mi lett a munkával?

Anya
na milyen volt????? :)

Képeket rakjatok már a kicsikről! :)

 


Katica:de jó .és hol van a bolt?nemtudod belinkelni az oldalát?

 
 


Lillának nagyon boldog névnapot kívánunk! :)

Hogy Julcsi Júlia vagy Júlianna azt meg még kiderítem. :D

Kép
Kép
Kép
 
 


Kedves Topiklakók!

Ismét jó szándékkal spammelek itt (is): folytatódik a Babanet kommentjátéka, azok között, akik a héten kommentelnek, a Jaffa Kiadó könyvcsomagját sorsoljuk ki!

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, így nemcsak a cikkekről kaptok értesítést, de további nyereményjátékokban is részt vehettek.

És végül, de nem utolsósorban: várjuk a Ti történeteiteket is A Te történeted rovatba. Kinek ne lenne a tarsolyában egy olyan történet, amit 1-2 oldalban meg lehet írni? Lehet vicces, tanulságos, dühítő, szomorú, elgondolkodtató, szüléses, gyerekneveléses, párkapcsolatos, családos. Akiből kikívánkozik a grafomán énje, történetét Word dokumentumban küldje el erre a címre: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Köszi a figyelmet!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Kedves Topiklakók!

Ismét jó szándékkal spammelek itt (is): folytatódik a Babanet kommentjátéka, azok között, akik a héten kommentelnek, a Jaffa Kiadó könyvcsomagját sorsoljuk ki!

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, így nemcsak a cikkekről kaptok értesítést, de további nyereményjátékokban is részt vehettek.

És végül, de nem utolsósorban: várjuk a Ti történeteiteket is A Te történeted rovatba. Kinek ne lenne a tarsolyában egy olyan történet, amit 1-2 oldalban meg lehet írni? Lehet vicces, tanulságos, dühítő, szomorú, elgondolkodtató, szüléses, gyerekneveléses, párkapcsolatos, családos. Akiből kikívánkozik a grafomán énje, történetét Word dokumentumban küldje el erre a címre: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Köszi a figyelmet!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Lillának Nagyon Boldog Nevnapot kívánunk. :)

 
 


csajok merre vagytok?

 
 


Kata,
mi itt voltunk :wink:
Kép

Kép
Kép
Kép
 
 


Katica,
már nem találom mikor írtad ... mikor lesz a műtét????

Kép
Kép
Kép
 
 


Ilba:de jó ez a kép :lol: na és milyen volt?mesélj :lol:

 
 


Katica,
mikor mentek Rebeccázni pontosan? Van már szereposztás ... :)

Kép
Kép
Kép
 
 


Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Ilba
márc 12 du.Te is akkor? :wink:
Műtét;elvittük másik dokihoz másik korházba is.Ő legalább uh.-t kér előtte, mert nem biztos benne h. sérv..reménykedünk.
Jó a kép Berci is próbálkozott már??

Kata
találtatok tréninget végül? nem voltam gépközelben sokáig.

Évi
hogy van Lilla? Hiányzik neki a bölcsi?-vagy már jár?
Én közben feltúrtam a netet és felállítottam a diagnózist:hörghurut.Nem asztma és ki fogja nőni, és ha kinőtte sokkal kevésbé lesz beteges az iskolás éveire mint társai. :wink: ezt mind írták róla.
Amúgy minden este kamillás kakkukfüves gőzzel megy aludni, talán segít. Meg holnaptol indítom a salvusos párásítást. Ti próbáltátok esetleg? Vagy az a levegőtisztító gép hogy vállt be?

Anya
gyere mesélj már!! Milyen volt? Képeket is hozz!
Ez a többiekre is vonatkozik!!! :)
Beszereztem a hercegnős pelust, hát ez valami csoda! :lol: Léna szobatisztasága újabb fordulatokat vett. Átment tagadásba...és ha már letagadta, menekül h. le se cseréljük.Totális csőd. 8)

 


Katica,
nem, mi áprilisban majd ... már várom. :) Csuriban mindenem, hogy a 3 Danversből kifogjuk Lillát. :D
Műtéthez, illetve ahhoz, hogy mégse kelljen, drukk.
Igen, Berci is felcsatolt egyszer, ügyes volt. De csak egyszer akarta, nem erőltettük. Képek a blogon és a facebookon. :wink:
Szobatisztaság nálunk sem áll sehogy. :roll: Illetve annyi az újdonság, hogy 1. megy a hiszti, hogy miért nincs már Dora rajta (Pampers designt váltott), 2. a család minden tagja megkapja este a saját pelusát. Én csibéseket szoktam. :twisted: :lol:
Ha tényleg hörghurut, akkor arra ne meleg, hanem hidegpárát csinálj!

Kép
Kép
Kép
 
 


Kép

Ilba
Nagyon jók a képek, bizti szuper lehetett, bár nekem a meleg képek jobban tetszenek, főleg így március elsején. És ma mit látok? Esik a hó. :( Kiborulok!! :(

Katica

Köszi, nagyon jó volt! :) A klipet láttad? Az mindent elmond. ;) Majd rakok képet is. ;) Nálunk is csődbe ment a szobatisztaság. Mondjuk Neki itt a bili, ebbe kell tudod pisilni. Erre megfogja kiszalad vele az előszoba elejébe, megáll és jó messzire elhajítja egész az ajtóig repült. :? :lol: Drukkolok Én is, hogy ne kelljen műtét!!!!!!!!! Ezt hogy vettétek észre???

Kata
Kevin kezdi már megszokni a cipőt?? Vetettek végül melegítőt? Hogy vagytok?? Sajnálom, hogy nem sikerült beszélni a faceen.

A változatosság kedvéért betegek vagyunk. :(

Kinek van Brendon kártyája?

Kép
Kép
 


Anya: Kevin megszokta a sznadit,a cipő még mindig nem lett kész amit a doki irt fel.Melegítőt nem tudtam még venni mert mindenhol csak tréning gatyák vannak ,én olyat akarok ami alsó felső és szép,elmenős is.Nagyon sok helyen néztem nincs sehol lehet már kiment a divatból?

Katica:na örülök hogy van remény hogy lehet mégse sérv.ultrahang mikor lesz?

 
 


Anya:most hogy írtad a Brendot megnéztem ott vannak melegítők :)
kártyám sajnos nincs ,miért ugy olcsóbban lehet vásárolni?

 
 


Sziasztok! nem is tudom mikor voltam utoljára, nekem olyan rövid egy nap :oops:

Anya, van kártyám, ha érdekel elküldöm szívesen :D

Katica, írok privit :D

Ilba, nagyon vagány a síelős Beni :wink:
Bercinek, hogy tetszett? Nálunk a havas elfoglaltságnál az a baj, Lilla nem szereti a kesztyűt.
Színház miatt sárgulok rendesen, de nekem innen felutazni annyira nem éri meg jelen üzemanyag árak mellett.
Csuriról mit tudsz? Anna jár már oviba, ugye? Katus és a kis Julcsi? Egy képet dobhatna fel a gyönyörű lányokról 8)

Dalma, elmentél dolgozni?

Kata, árban meddig tervezel elmenni szabadidő anzugban?
Ha nem gond az ár, nézd meg márkaboltban (Nike, Champion...)

Lilla bő 1 hónap után tegnap kezdte a csanát, nagyon sokat betegeskedett és orvosi javaslatra téli szünetet tartottunk.
Szegénykém mindig kérdezte, hogy meggyógyultam már anya, mehetek a bölcsibe.

Nálunk az a baj, sok gyereket bevisznek betegen is, nem tudják kire bízni a munkahelyről pedig nem maradhatnak otthon :evil: Lilla általában felső légúti huruttal szenved, amiből egyenesen következik a köhögés és persze, hogy éjjel.


Várom már a tavaszt nagyon és bízom benne, hogy erősödik az immunrendszere és nem lesz ilyen gyakran beteg.

Szobatisztaság: elég érdekes téma ez nálunk, én már nem foglalkozom vele, de ő szól reggel, hogy pisilni kell...aztán egész nap semmi :roll: sőt nagy harc árán sikerül pelenkát cserélni.
Mondja ő, hogy kaka van, de szalad is tovább.
Én ezt nem értem, de biztos jól érzi magát a pelenkában , nem érett még erre a feladatra.

Evi és Lilla

Kép
 
 


Anya,
jobbulást nektek!

Évi,
jó rólatok hallani :!:
a képen Berci van. :wink:
Beni már nagyon nagyfiú, egyedül síelt a gyerekpályán, a nagyokon meg szépen jött le velünk, nagyon büszkék vagyunk rá. :)
Egyébként Berci sem tűri meg a kesztyűt, látszik is a képen, próbáltuk ráhúzni a kezére az anorákot, de a mínusz 15 fokban ez édeskevés volt ...
Csuriék hol jobban vannak, hol kevésbé, most mindenki jobban, Anna jár oviba.

Kép
Kép
Kép
 
 


Évi,
Beni :)
Kép

Kép
Kép
Kép
 
 


Évi
De jó, hogy írtál! :) A sok betegeskedést sajnálom. :( De jó, hogy Lillád ennyire szereti a csanát. Kártya nekem is van, köszi, de majd ha szólnak , hogy megjelent a tavaszi-nyári katalógus, menj el érte!! ;)

Ilba
Köszi! Eszembe jutott még, hogy Én hogy untam a dorát, úgyhogy Én már örülök, hogy dizájn csere volt, viszont a nagy dobozos pampersen még a régi dora van. :( Mi meg azt vesszük általában. Ha kell becserélhetjük. :lol: :lol: A mienk 4+-os. :D

kata
A Brendonban biztos van és azok csoda szépek! Oké, nem olcsó, de amit Évi írt ott is biztos vannak!! Na, meg tesz-veszen is sokat látok, Én ott vettem még régebben Kincsőnek egy eredeti Nike melegítőt 1.500-ért , épp most árulom, mert már kinőttük. Ha mész Brendonba kérjél kártyát!! :)

Akinek van kártyája, feltétlen menjen el a tavaszi-nyári katalógusért majd!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
 


Ebben az összeállításban keressük a jányt? :D

Kép
Kép
Kép
 
 


Neeem, ez még otthon készült. :) Kata kérte, hogy tegyünk képeket, azért raktam fel. :)

Kép
Kép
 


Anya
húú milyen nagy ez a lány!Mekkora haja lett neki is! És már nagyon hasonlít rád!!! :) A szerkó is csúcs.
Klippet nem láttam, átküldöd?
Bilidobáló?! :lol: hát úgy látom aki eddig nem lett szobatiszta az, felveszi a dackorszak tételei közé ezt is. :twisted:

Már van tavaszi katalógus? Tegnap voltunk, mit kapok ha kérek?

Kata
a borároson van az az adidas bolt, ha még érdekes.Pénteken du.5-10-ig állítólag jó akciók lesznek óránként.

Ilba
büszkék is lehettek Benira, hogy megy bot nélkül! :D ke4sztyű nálunk sem kell.
Én úgy látom nálunk Lilla lesz.bár nekem ez nem szempont.Ki játsza még?

Évi
De édes Lilla hogy így várta a csanát!Drukkolok nagyon hogy ne legyen már beteg. És hurrá március van, talán jön a tavasz is végre!!
Tényleg bele lehet hülyülni a sok keresgélésbe, de a végén azért tök jó h. feltelálták már a netet. Ma kipróbáltam a salvusos párásítást.A budiban (!) mondókáztunk fél órán át a ködben,sztem jó lesz. Nálatok akkor a pára magas volt, nálunk meg alacsony...tavaly még normális volt , most meg 25%-30%.Marha kevés. Muti már Lillás képet Te is!!!!!Persze Martinos is jöhet! :wink:

Dalmát én is hiányolom! :roll:

Ma volt az uh! És hurrá, hurrá, hurrá! Nem tartalmaz beleket, petefészket, és nagyon iciri így csak 3 havonta kontrol.A másik oldali 6hetesen volt kint, az elmúlt magától! Ami kisebb csoda, de ezek után bízom benne hogy ez is talán el fog. Van rá homeós, amiben nyilván egy sebész sem hisz, de vesztenivalónk nincs így el fogjuk kezdeni. Ja és a sotés műtétet lemondom.
:twisted: :roll: tanúság, sose hallgass csak egy orvosra ha operálni akar.

 


Anya, valami meglepi van a katalógusban?
Én már ritkán vásárolok a Brendonban, legutóbb 3 hete vettem ( Egerben) 2 cuki harisnyát, baromi drága volt, de szuper kényelmes.
Azta, KIncső mekkora, hány cm? Olyan nagy lány és milyen csini :lol:
A haját nagyon irigylem, Lillának nagyon vékony szálú kevés és még hullik is :?

Ilba, bocsi Benitől 8) remélem nem mondtad meg neki, hohy egy néni összetévesztette az Öcsivel :oops:
Berci is nagyon ügyes :D
Csuri azért olvassa néha az írásunkat?

Katica, de jóóóóóóó, annyira örülök, hogy nem kell műteni Lénát.
Mondtam én, hogy lassan diplomázunk :lol:
azért nem mellesleg jó kis dokik gyógyítanak, simán megműtötte volna Lénát :twisted:
Tényleg résen kell lenni.
Hogy viselte az UH-ot Léna?

Nálunk nyílászárócsere miatt van ilyen pára, de azt tudom a hörghurut kedvence a száraz levegő.
Salvusos párásítást nem ismerem, de mindjárt rákeresek.

dobok egy képet kb. 3 hete készült első nagylányos pizsije van a csajon :D


Kép

Evi és Lilla

Kép
 
 


Katica,
dejódejódejó! Basszus és tényleg ha nem viszed el máshová ... :evil:
Én úgy néztem 12-én délután J.Kata játsza. Ő is nagyon jó, már 2x láttam vele is. De Lilla jobb. :lol: :wink: Még N.Vera játsza, de ő ritkábban.

Csajok!
A katalógusban - ha jól értettem Anya célzásait :) - Kincsét lehet keresgélni. :D

Évi,
annyira édes Lillád! Tök olyan, mint Panna. :D
Olyan jó a tesókat nézni ... oda meg vissza van Martinért, nem igaz? :)

Én is hoztam egy pizsis képet, nyugis, lefekvés előtti állapot :twisted: :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
 
 


Ilba
Berci meg mit csinál??? :shock: :lol: mi ez repüléssegítő? Bomba ez a kép!De nem szólhatsz semmit, elővigyázatos, a bukót is felvette. :lol:
Ó tényleg, rosszat néztem. :( Sz-B.-t szerettem volna, J.Katát meg egyáltalán nem csípem. A megmaradó jegyeidre van már vevőd?

Szörnyű h. egyből vágták volna...meg sem uh.-zták ott, csak kézzel kitapintotta és már írta is a műtételőjegyzést. Az uh-t jól viselte, igazából annyit járunk dokikhoz mostanában, h. bárki bármit csinálhat vele :( plüssöket adnak neki, mert olyan ügyes.

Évi
olyan szép mind2!!Lilla is hatalmas, és sokat nőtt az Ő haja is, még ha neked nem is tünik úgy.Salvusozás második napján már én is érezm magamon, h. tisztít, meg felhozza a nyákot, pedig bajom sincs.

Anya
nagyon titokzatos vagy! :) Tényleg szupermodellnek állt Kincső? :wink:

 


Évi:Milyen nagy már Lilla sokat változott,nagyon szép kis csaj :lol:

Anya:Kincső iy nagyon édes,milyen hosszú haja van már :lol:

Katica:de jó hogy nem kell műtét,azért ez tök durva igy vigye az ember dokihoz :? :? :cry:

Ilba:ez a kép nagyon jó :lol: nagyon édes :lol:

 
 


Na, na csajok! Nem találgatunk. :D Majd meglepetés lesz! :lol: :lol: :lol: szerintem 17-e körül fog megjelenni majd.

Évi
Szerintem Lilla haja is nagyon szép és sokat nőtt!!! Édesek együtt irigykedem kicsit, hogy van nagyod is meg kicsid is. :) Tök jó lehet!! Tényleg nem mondják, hogy Ő az apukája??? :) Köszi a Kincső dicséretet, szerintem nem magasabb, csak a kép csalóka 92-98-as ruhákat hordunk.

katica
Köszi. :) Természetileg biztos, hogy Én vagyok!!! Azt nem tagadhatja! :) ;) Na, láttad a klipet??? Hogy tetszett??

kata
Te is tegyél Kevinről!!

Ilba
Én ezt már dicsértem, de akkor itt is, nagyon jó kis kép. ;) :)

Mi szóltok , hogy mekkora hó van?? Szörnyűséges!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
 


Sziasztok!

Aki ezen a héten kommentel a Babanet valamelyik cikkéhez, az egy cuki Figurka álommanót nyerhet!

Kép

Úgyhogy mondjatok véleményt bátran: mi az, amit feleslegesnek tartotok megvenni a babának? Mit szóltok az új, otthonszülést szabályozó rendelethez? Vagy pl. szerintetek milyen praktikákkal lehet ránevelni egy gyereket az olvasásra?

Kedden sorsolunk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Kép

Kép

 
 


Kata
Jaj, de édes és szépséges a fiad!! :) A második kép az, hogy készült??

Kép
Kép
 


Anya:köszönjük,hogy érted hogy hogy készült?
Felülről fényképeztem.A játszóház előtt volt ilyen játéksarok ott állt bent.

 
 


Sziasztok! Megvagyok ám én is, csak nem voltam itthon, meg nem volt sok időm írni.
Köszi a hiányolást!
Anita, nagyon sajnálom a kicsikéteket! :(
Katica, nem, nem dolgozok, nem jött össze a fejvadász cég, pedig már lebeszéltük, csak az uccsó pillanatban a Bp-i nagyfőnök kitalálta, hogy inkább HR-es társkollégát kellene felvenni. Igazából örültem is neki. Pannának marhán nem ment a bölcsiben alvás, mindig sírt már reggel, aztán ebédet már nem is evett, mert stresszelt, hogy aludni kell, majd 1 óra sírás, és fél óra alvás következett. A szívem szakadt meg. Így most visszatértünk a délelőtti bölcsizésre, amit imád. Nem ajánlották, hogy kivegyem, mert jól érzi magát, sokat tanul, és barátnőzik. Már 4 barátnője van, akiket mindig emleget. Így mondja, ha kérdezzük ki a barátnője, : A Ágika, a Lucus, a Kata meg a Polli. :) Olyan kis cukik. :)
A héten írtam alá a közös felmondásomat a Philips-nél. Tök jól jártam (najó, annyira nem ,mert megszünt a munkahelyem), de kifizettek 3 hónap szabit, egy hónap állásidőt, plusz 2 hónap végkielégítést. Ritja manapság az ilyen korrekt elszámolás. Ha valamelyikőtök olyan vállalatnál dolgozik, ahol tudható, hogy nem tudnak munkát adni, vissza kell kérni magát munkába. A cég köteles visszavenni, de ha nem tud elhelyezni, akkor állásidőre tesz, ami alatt jár a rendes fizu kb 70%-a. Én is ezen voltam miután lejárt a szabim.
Emellett elkezdtem grillázstortákat gyártani, a facebook-ra tettem fel pár képet róluk.
Most bocs, hogy csak magunkról írtam, igyekszek visszapótolni mindent.

Évi, Lilla egy gyönyörűség! :)

Kata, Kevin szívdöglesztő!

Ilba, Berci huncutka, és kész, mekkorát ugrik! Beni meg kérem egy általános sport virtuóz! :)

Anya, felcsigáztál, de én is arra találgatok, miont Erika! Kincső is nagyon szép nagylány.

Ja, erről jut eszembe, hogy nagylány. Pannának 2 hétig volt valami vírusos hasmenés szerűsége. Tudjátok hány kg.ra fogyott? Neeem, annál kevesebb! Neeem, annál is! 8,2 kg! El bírjátok képzelni hogy nézett ki? Nem túlzás, az össze bordája kilógott, a hátán, hasán. A csípőcsontja kiállt, a hasa beesve, az arca összeesve, a hatalmas kék szemek virítottak csak. Félelmetes látványt nyújtott. Aztán elmúlt, olyan étvágya lett, mint még soha. Másfél kg-t hízott vissza 1 hét alatt! Most visszaállt a normális alig eszekre, de legalább bennt marad, kicsit talán jobb az étvágya mint azelőtt.

Kép
Kép
 


Sziasztok!

Katica,
azért ne keseredj nagyon, bombasztikus az a szereposztás is! :wink: Hidd el, ha szereted a zenés darabokat, akkor nagyon fog tetszeni, ilyet garantáltan nem láttál még. :)
A megmaradt jegyeimre, amit ugye még nem tudok melyik lesz, már annyi vevőm van, hogy nem is tudom kinek adjam. :lol: Valószínű nagymama nyer majd, igaz látta már, de egy előadás nem elég. :lol:

Anya,
nekem van Brendon kártyám, de kölcsön adtuk egy pici babás baráti párnak, szóval lécci szkennelj, vagy fényképezz, hogy ne maradjak én se le semmiről. :)

Kevin nagyon édes és Kata, nagyon hasonlít rád!

Dalma,
de jó, hogy írtál!
Mégegyszer bocsi a torták miatt :D de én tényleg lemaradtam arról, hogy ilyeneket készítesz. Ez már több, mint hobbi? Rendelésre készíted őket?
Kicsi Panna, jajj, azért az a 8 kiló tényleg nagyon kevés. :( Szerencse, hogy újra a régi! Kornél egyébként szintén ilyen kis pillécske?
Munka ügyben most mi lesz? Keresel mást, vagy ráállsz a tortakészítésre?

Nekem az ebédkészítésre kéne ráállnom, semmi ötletem, szóval most :arrow:

Kép
Kép
Kép
 
 


Katica, még nem írtam neked, de tényleg jó lenne, ha Léna megúszná a műtétet. Hihetetlen, hogy nem az az első az orvosnak, hogy elkerüljétek valahogy, hanem hogy csináljuk. Még jó, hogy elvitted máshová is!

Ilba, még nem nagyon rendeltek, nem is hirdetem, de majd fogom, csak nem tudom hogy kellene propagálni! Ötletek?

Munkát nem keresek, de nem akarom kiírni ide, hogy miért, mert még nem 100%, hátha olyanok is olvassák, akiknem nem kellene.

Kép
Kép
 


Sziasztok Topiklakó!

Ha még ma kommentelsz, holnap a Tiéd lehet a Figurka Design álommanója a Babanet kommentelős játékán!

Kép

Például bakiparádét tartunk szülőségből itt! Ha Neked is van mókás bénázás a tarsolyodban, oszd meg velünk!

Folytatódik a Születésnapló is! K. immár a 30. héten jár, és cseppet sem unatkozik.

Talán végre tényleg szabályozva lesz az otthonszülés! Te kipróbálnád? Szerinted milyen alapvetéseket kellene belevenni a törvénybe?

Egyre több az olyan gyerek, aki nem szeret olvasni. Íme, néhány tipp, hogyan neveld olvasóvá a kicsit! Ha vannak további ötleteitek, mi kíváncsiak lennénk rá!

És továbbra is várunk Facebook csoportunkban mindenkit, aki még nem csatlakozott!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

Emlékeztek még rám?? :wink:

Azért én be-bejöttem olvasgatni, kivel mi van! Meg persze fotókat nézegetni!

Mi megvagyunk, szerencsére megúsztuk a telet komolyabb betegség nélkül, (1-2 náthás napot leszámítva) megy a duma ezerrel, bár néhány kifejezést csak én értek!

Bilizés: pár reggel már sikerült a bilibe pisilnie, meg mondja is, hogy a bilibe kell pisilni, de ennyi....Nap közben esze ágában sincs szólni! De 3. gyerekkel nem izgulok már ilyenen! Az első 2 is 2,5 évesen lett szobatiszta, de egyik napról a másikra! Szóval majd május-júniusban gyakorolunk, ha jön a jó idő!
Evés: jöhet minden, nem válogat!
Alvás: ahova leteszem, ott alszik el! De tényleg! Mamánál is aludt már párszor, de semmi gond az alvással! Egyedül alszik el du. és este is! Ennek nagyon örülök!

Anita!
Sajnálom.....A hugom is így járt, már 2. alkalommal....... :cry:

Dalma!
8,5 kg??? Húúúú.....az nagyon kevés! De ha alkatilag iylen, meg jól érzi magát, akkor nem tehetsz semmi! Legfeljebb kicsit hizlalod! :) :)

Gyorsan elküldöm, el ne szálljon!

Kép

Kép
 
 


Ilba!
Az a kép.......el lett kapva rendesen!:)

KAtica!
Örülök, hogy megúsztátok a műtétet!:)

Évi!
Hogy álltok a cumival??? Nálunk sajnos még nagyon megy.....Igaz, nap közben nem nagyon keresi, de alváshoz mindenképp!!!

Dobok pár képet:

Ez még egy téli:
Kép

HAjdúszoboszlón:
Kép

Ébredés után így szokott lazítani, itt épp a bebetévét nézi:
Kép

Kép

Puszi, Ditta

Kép

Kép
 
 


Én is dobok pár képet!

Buli vaaan!!!
Kép

Kis Woody és kis Tündérke
Kép

Ditta, te vagy az a csini 3 gyerekes anyuka? Akkor emlékszem! :)
Ágoston csúcs kispasi még mindig! Cumi, ne aggódj, nekünk is van még, ha bánata van, mindig kéri, meg alváshoz is. Játszásnál nem, de bölcsibe mindig cumival megy be, ott meg rögtön lerakja az asztalra. Tesódat nagyon-nagyon sajnálom!

Nálunk nem jön a hármaska, bárki feltételezhetné, mert lehet kicsit félreérthető voltam az előző hsz-ben. :)

Kép
Kép
 


Most jut eszembe, hogy Katica, kérdezted a lisztleveses kisfiút. :) Nincs vele semmi gond, cuki, olyan mint bármely kisgyerek. Bár alacsonyabb még Pannánál is (de a szülei is alacsonyak).

Ilba, kérdezted, Kornél is pille, ő 15 kg, de ennyi idősen, mint most Panna 12 kg volt. Gondoltam ám rád... 2 hete megnéztük a Győri színházban a Kabarét (elég jó volt), most vasárnap meg a Tizedes és a többiek-et. Szenzációs volt! Nagyon sokat nevettünk rajta, de mellette a történet is elgondolkodtató volt. Rebbeccát nagyon megnézném, elhoztam a nagyimtól a Manderley ház asszonyát könyvben, nekiállok ma. Az a baj, hogy egy bp-i színházért utazgatnunk kell jó sokat, pedig nagyon megnéznék pár darabot. Nagyon jó még a Mozart, anyuék látták. Nekem a kedvencem a Miss Saigon. 3x láttam, de a közepétől csak könnyfátyolon keresztül. Ha játszák valahol, feltétlen nézzétek meg!

Kép
Kép
 


Dalma:nagyon édesek a gyerekekek és ezek a jelmezek hát nagyon tündérik.

Már egy csómoszor írtam de mindig elszáll.Bosszanttó :?

Ditta:Nagyon édes Ágoston,sokat változott.Nagyobbak jól vannak?

Köszönjük a dicséretet,Örülök hogy rám is hasonlit Kevin :lol:

 
 


Kata!
Köszi!:)
Igen, jól vannak a nagyok is, a középsőm elsős, és kitűnő! Vág az esze, mint a borotva! Csak hát a magatartás...... :roll: NA, az négyes! VAalmelyik nap is jön haza, napközis tanító néni bejegyzése: "Társát megütötte!" és kapott egy fekete pontot!
Hát ez van...nem lehet minden tökéletes! :lol:

Dalma!
Igen, az, az!!! Jól emlékszel! :lol: :lol:
Jajj, de kis drágák!!! Tényleg, mint pöttöm Panna!!! :lol:

Kép

Kép
 
 


Ditta:nagy de ügyes ,nagyon okos :lol: az a 4es magattartás meg nem is rossz egy fiútól :wink:

 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: