2004.11.19 20:31
2004.11.19 21:57
Nagyon elkeseredtem. Holnaptol megint csinálom becsületesen a diétát. Nem jo ez igy....
2004.11.19 22:27
2004.11.20 00:17
2004.11.20 01:34

oLYAN VICCES. Mondtam is, ezentúl őt is kenegethetjük terhes krémmel
Nem tehetek róla, én azt aaaannyira szeretem. De próbáltam "megspórolni" azon kívül csak főzeléket, meg salátát ettem (jó, ez utóbbit kis kenyérrel).
)
De szerintem ha a baba vígasztalgat (szóval a lelki köldökzsinór visszafelé is működik) annál jobb vígasztalás nem is kell!! (azért ha mégis, csak szólj, az egységfront mindent bevet!!!)
2004.11.20 02:11
2004.11.20 08:01
Úgyhogy én még egy picit várnék, és csak a 32. hét környékén kezdenék el mindenféle praktikákat alkalmazni. Van direkt erre a célra egy homeos bogyó, aminek most nem tudom a nevét, de utána tudok kérdezni. Hallottam még a reggeli gyertyaállásról is (éhgyomorra és pisilés után!), meg az ún. "imádkozó misszionárius" pózról is. Ja, és persze a zseblámpázás.
). 2004.11.20 09:23
2004.11.20 12:12
2004.11.20 12:16
Akkor majd elmesélem a következő talin, nem lesz tőle rossz kedvem egyáltalán
(mostmár)
Lehet tényleg csak emlékeztetsz valakire
majd egyeztetünk hátha
és édes a kis manó képe is. szép nagy pocid van
2004.11.20 16:29
2004.11.20 16:45
2004.11.20 17:19
És nagyon örülök, hogy Edwig is odaért
2004.11.20 17:26
, meg ilyenek. És valahogy mindig elmegy az idő, bármilyen furcsa is
2004.11.20 18:28
Persze ez még csak a nappali. az összes többi helyiség rettenetes állapotban van, mert mindent, amit innen kivittünk, valahova kellett tenni, de vágülis itt töltjük az idő nagy részét, és nem idegesít halálra, hogy ha felnézek a könyvemből vagy a monitorról, mindig eszembe jut, hogy még mindig három hét... (mint lassan két hónapja mindig, de már többet nem dőlök be az apósomnak, asszem...
) A maradék már olyan, hogy szépen lassan meg tudom én is csinálni, és van hova menni erőt gyűjteni.
Szóval nekem ez volt a napom, hulla fáradt vagyok. Babóca most örül, mert végre figyelek rá is, egészen fizikailag is kellemetlen érzés most már, hogy megmozdul, és nem tudok rá figyelni. Azért elég hamar megszokja az ember.
De most megint nem sikerül leírni, hogy mit is akarok ezzel mondani...
Na, erről bezsélek pont.
De most pl. sokkal jobban érzem magam, mert úgy tűnik, három parám is megoldódni látszik, az egyik, hogy nappali nappali formájú, másik, hogy haza tudok menni anyukámékhoz autóval (barátném elvisz), és végre hozzájutok a kiságyhoz és egy rakat babaruhához, a harmadik pedig, hogy tudok egy kicsit segíteni nekik otthon, amit eddig elutasítottak, de most elfogadták végre. És akkor nekem is nyugodtabb lesz a lelkem, hogy tettem valamit azért, hogy azért nyugdíjig kihúzzák valahogy. Úgyhogy jövő héten nem is leszek egyátalán, csak majd hétvégén, kivéve, ha nagyon stresszes lesz otthon, mert akkor jövök a béke és nyugalom szigetére, a nappalinkba
)2004.11.20 19:11
Örülök, hogy nem lett görcsöske belőle, és jó, hogy nem mentél el a partira. Olyan érdekes, én is mindig így próbálgatom, hogy mi fér bele, aztán egyszercsak azt mondom, hogy na akkor nem kockáztatunk... Most már egyre bátrabb vagyok, így a 32 majdnembetöltöttnél, de még mindig eszembe jut, hogy mi van, ha én csinálok szegénykémnek valami bajt. Úgyhogy ez ált. meggyőz. Azt hiszem, csak a 36 betöltött után leszek teljesen nyugodt.
És úgy sajnálom, hogy nem tudtál elmenni, az ilyen bulik jót szoktak tenni az embernek...2004.11.20 20:22
?2004.11.20 20:46
2004.11.20 20:50
2004.11.20 20:54
2004.11.20 20:57
Megtaláltam. És Gigi széééép !!!
És óriási nagynak tűnik a kis keze, mikor az utolsó képen színésznősen mondja, hogy most inkább hagyjatok, nem az igazi a sminkem
Valahogy mostanában kevésbé tőnik aktívnak a topic, pedig biztos nem így van, csak állandóan benézek, régebben meg max 1-2szer sikerült egy nap. Most meg gyakran erőltetem magam, hogy ne az legyen, hgoy egy másik hozzászólás, egy Kikocska
Már így is sikerül mindig a 40. hozzászólásokat nekem megtenni, és a nevem alatt archiválnak
Sebaj, Gergő majd elmeséli. Legalább beszél majd velem sokat
És egyébként is, megérte, hogy tiszta a nappali! Asszem a kutya még nálam is boldogabb, mert ugye előkerült a játékos-doboza (eddig csak két játéka volt elölhagyva), és hatalmas hely lett, és óriásikat tud futni (lévén kicsi kutya) az újra felfedezett sípoló gumicsontjával, és végre én is tudok vele játszani, mert az új kanapéra nem jöhet fel, és nem kell félteni a pocakomat tőle. Pedig egyébként olyan szépen tiszteletben tartja, de a játék hevében néha elfeledkezik magáról. Egyébként nem tudom, hogy lesz majd a babával... majd mindig kilopja a sípoló játékokat a gyerekágyból szerintem, vagymi... Na, Bagzer, lehet érdektelen dolgokról is írni, csak elég fáradtnak kell lenni hozzá...
Mondjuk így, a kismanó veszekedést még csak ott hallott, még úgy is, hogy tekintettel voltak rám. Mindent rendkívül zűrösen oldanak meg. De tényleg csupa jóindulat mindenki, csak kicsit keveset pihennek, mert mindig dolgoznak. Két tesóm van még otthon, az öcsém a vállalkozásban, a húgom meg művész, azért hisztis, egyébként fazekas, és fantasztikus dolgokat csinál. Ha elront valamit, el szoktam tőle kérni, meg néha csinál is nekem valamit. Nagyon szeretem a dolgait. Mondjuk mindig lehet rájuk számítani, bármikor, de azért meggondolom 3x, mielőtt megkérem őket. Leeht, hogy ezeket privát levélben kellene írni, Sebaj, most már belejöttem
Na, szóval csak el kell képezlni ezt a famíliát bajban, ahogy meg próbálnak oldani egy problémát, és 4 embernek négyféle megoldása van. Ebbe megyek én az ötödikkel, meggyőződve róla, hogy a helyes...
Ami mellettem szól, hogy amíg otthon voltam, és csináltam én is, nem volt gond. De úgy döntöttem, hogy én más életet akarok, és eljöttem. Valahogy körülöttünk mindig nyugalom van
Barátnőm szokta mondani, hogy ha eljön hozzánk, az mindig olyan, mintha elmenne valami békeszigetre, és nem is a nyüzsgő budapesten lenne...
Gondolom ma nem ezt gondolta, szegény, másnaposan pakolászott.
bocsi érte... SZóljatok ám rám nyugodtan! 2004.11.20 21:24

(Csak a seggünk
)

(Magyarul: mehetek takarítani, pakolni, aztán előkereshetem a babacuccokat, kezdhetek mosni-vasalni, és éjjelenként egy emelettel magasabbra mászhatok fel, ha jön az "anya-nem-találom-a-párnám"
) 2004.11.20 21:27
Van még ebédről maradék pizza, meg néhány zsemle
Azt hiszem, nem veszi komolyan, de majd megoldjuk. Legfeljebb csak minden 2. héten mehet majd el 
2004.11.20 21:40
Úgyhogy "csak" dolgoznia kell, meg tanulni, de én is kétségbe tudok esni, hogy miért nem velem van már. De ahogy itt írjátok, szerintem nekünk tök jó. Úgyhogy végülis örülök
Esztyx, Bagzer, hát kitartás, meg Rékacsnak is, és jó, hogy tudunk itt barátnőzni
Az nekem is elvonja a figyelmem arról, hogy nem együtt vagyunk.
úgyhogy lécci,lécci írd le, hogyan láthatom őket!
Jubíleum!!!
Nem,, ez már a 102. Akkor lehet, hogy lemaradtam a jubíleumról... Nem baj. 2004.11.20 21:49
Egyébként szerintem ez is baromi gyors már...
Már mostanában sem nézzük meg a filmeket, amiket letölt, mi lesz, ha kétszer ilyen gyorsan lesz, és kétszer ennyi film, mi meg másfélszer ennyien 
2004.11.20 21:50
2004.11.20 21:56
2004.11.20 22:11
2004.11.20 22:15

2004.11.20 23:53
2004.11.21 00:05
csak ez nekünk olyan fontos
2004.11.21 00:17
Hajj, holnap kenhetem át megint. Viszont, most már szipi-szupi meleg szobánk lesz a bébivel. Apu szegény, láttam rajta, hogy sajnálja. Annyira jót akart, és jót is tett, szóval holnap festés! Ha valaki unatkozik, segíthet

2004.11.21 04:57
) 
2004.11.21 10:50
Gézengúz, nagy gratula! Főleg, hogy volt annyi lélekjelenléted, hogy még írtál nekünk az 5 percesek között! LE A KALAPPAL!!!
)2004.11.21 11:29
!Ez gyerekkorom óta így van, úgyhogy én imádom a telet, főleg, ha esik a hó, és meg is ,marad!
!Persze, hogy kijavítom!
!Nekem is bejött Esztertől függetlenül! 
2004.11.21 11:34
Tudom előre, hogy regény, mert előbb már írtam, és egyszer csak lefagyott a gép, elvesztette a vincseszterét
De már megjavult. Tök jó lenne emlékezni rá, hogy miket írtam. Most a Gergő tanácsára már wordben írok, és majd átmásolom, mert ha ebben lefagy, akkoris elmenti. Azért megpróbálom újra összehozni. Írok száz oldalt, úgyse leszek jövő héten néhány napot, csak ha olyan rossz lesz otthon, hogy haza kell jönnöm
Én azt mondom, hogy hisztivel senkinek a z odafigyelését nem lehet elnyerni, csak elkergetni lehet. Főleg, hogy azt mondja a párod, hogy szerinte bomlasztasz... Ha iilyeneket kitalálnak a hapsik, szerintem arra azért figyelni kell, még akkor is, ha te nem így érzed, mert ő viszont igen, és az legalább olyan fontos, még akkor is, ha a kapcsolatban a 3-ból kettőt te képviselsz... Nem tudom, érted-e, mit akarok mondani, és nem akarok kioktató lenni egyátalán, tudom, hogy a természetemben van. Én azt vallom, hogy az embereket úgy kell szeretni, ahogy ők szeretnék, hogy szeressék őket, és ehhez mindakét részről meg kell hozni az áldozatokat. Ami nehéz, de nem lehetetlen. Szerintem a kettőtök kapcsolatát illetően ne bizonytalanodj el, biztos jól választottatok, csak ti kicsit kiélezettebb helyzetben élitek meg ezeket a konfliktusokat, amiket az ember minden párkapcsolatban megél. Én is biztos nagy beszélgetést rendeznék, és egy bocsánatkéréssel kezdeném, még akkor is, ha úgy érzem, igazam van, azért, mert a másiknak fájdalmat okoztam. És nem csak a saját igényeinkre figyelnék, még akkor sem, ha szerintem sem vagy önző, hogy jól szeretnéd érezni magad. De nem csak egyféleképpen lehet jólérezni magát az embernek.
2004.11.21 12:50

)

nyíltan nem. 
2004.11.21 12:56
2004.11.21 14:26
Ja, és köszönöm a szénsavasról az infót, megnyugodtam eléggé
Úgyis visszafogom magam nagyon, de akkor nyugodtabban iszom meg egyszer-egyszer az életmentő szénsavasat.
Meg minden jelkép máshol van, és azokat nem tudom vakon, úgyhogy elég vicces kitalálni... Meg még van drótja, és igy sokkal nehezebb. Na, most megint irtam egy darab semmit. csakúgy. lehet, hogy inkább olvasnom kellene?
2004.11.21 19:06
2004.11.21 20:32
Párom Anyukája jól van.
Sokat babáztam (egy 15 és egy 6 hónapossal), meg "szültünk" a barátnőmmel, aki a második babát várja. Sokat segített a szülés lelki megélésében, mert neki az elsőnél ez nem jött össze, és most tudatosan készül a másodikra. És kaptam "előajándékot" a névnapomra, a sógornőméktől egy szupercsini kismama- és szoptatós pizsit, amit a múltkor néztem ki egy katalógusból.
Meg újabb 3 zsák bébicuccot (ruhákat meg ágyneműt), szóval nem fogok unatkozni a jövő héten. És Kikocs, lassan már én sem tudom őket hova tenni, jó lenne, ha már meglenne a pelenkázó.
Azaz elért a vizesedés! Az én karcsú lábaimat, amit mindenki irigyelt a gimiben! Szerencsére reggelre elmúlt, most kínosan ügyelek, hogy felpolcoljam őket!
Nekem is nehéz volt megszokni, hogy esténként szinte soha nincs velem az én petim és néha én is kiborultam és összekaptunk ezen. Aztán rájöttem, hogy mégiscsak én vagyok itthon, ő meg dolgozik addig, és az összes szabadidejét mégse töltheti velem, mert hát a barátai is fontosak. Persze nem örülök, ha elmegy a szabadnapján (nem túl gyakran van ilyen), de igyekszem nem kimutatni és valami programot szervezni olyankorra. Vagyis mostanában egyszerűen csak korán lefekszem, jól is esik.
És tényleg ne balhézz vele, mert az nem használ.

2004.11.22 07:43
...és a munka amit csinálok igazán jó lenne, csak semmi korlátot nem jelent, azaz most ez így hülyén hangzik de a szétfolyós egyetemi lét mellett olyan jó lenne, ha napi beosztású,rendszerű munkám lenne...
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|