Új privát üzeneted érkezett!

Nikiee, természetesen én Nektek már mindörökre bbercsi maradok. :)

nehéz újra elindulni nem tagadom, de ismét optimista vagyok. csak egy kicsit tartok attól, hogy holnap milyen problémákkal fognak szembesíteni.

szóval, volt Nálad vérvétel? meg a szokásos mindenféle vizsgálat? (nőgyógyászati, belgyógyászati, szűrés meg ilyenek? ilyen- olyan teszt? (persze, csak ha akarsz róla írni)

szerencsére - a férjem áldott jó stílusának köszönhetően- már a nővérekkel is okés a kapcsolatunk. így ettől a részétől már nem tartok. :) meg helyén kell kezelni a dolgokat.
jana73
Ácsteszér
 
 


ja igen. nézzétek majd meg, elírták a topikunk címét: "Gyeremkvállalás 35 év felett" :) sebaj, mi így is szeretni fogjuk, mert csak a miénk lesz :)
jana73
Ácsteszér
 
 


Na most talán tudok egy kicsit írni. Az új csevegdét megtaláltam, de akkor még utoljára ide válaszolok a hétvégiekre. :)

Mirci:
Jó időtöltést neked a hétre! :) Kicsit irigyellek ám, én is akarok Tűztornyot nézni... Igazából hívtak is a múlt hétvégére Valétálásra, néha sajnálom, hogy nem tudok egyszerre 2 helyen lenni.

Vagy fefényképezem a szemeimet és naponta többször belenézel.
:D :D Nem jó. Félek, hogy a környezetem félreértené... :twisted: :oops: :D :D Különben is, logikusan annak olyan hatása lenne, hogy gyerekfotókkal gyarapodom, nem igazi babával. :roll: :D :D

Ja igen, és a zárt topicban tessék ám majd mesélni arról a különös esküvőről, mert felkeltetted ám a kíváncsiságom. :D

Málna:
Illatmentes finomságos lentmaradó táplálékokat és sok energiát neked!

Nika:
Sajnálom, hogy nem csatlakozol a "nyuszihozta babásokhoz". A kivizsgálás jó ötlet, de ugye nem vársz augusztusig?
Én nagyon eltökéltem, hogy ha most nem jön össze, máris zavarom el a páromat vizsgálatra. Aztán megyek én is gyorsan. (Persze könnyen vagyok eltökélt, mert végre hozzájutok egy kis tavalyról elmaradt pénzemhez.)

Nikiee:
Akkor most pár hétig még dolgos hétköznapok? :roll: Nem baj, legalább van időd lélekben rákészülni a görög útra...

Veronika:
Aranyos lehetett az az anyák napi ölbeülős műsor. :)

Most akkor mi az álláspont a szénhidrát-diétával? Folytatod újult erővel, vagy rájöttél, hogy így is milyen csinos vagy? 8) :D :D

Korenka:
Kertészkedés: látom, nem bírsz magaddal... :roll: :D :D Pedig egy jólnevelt kismamához jobban illik ám, hogy a hűvös szobában tanulgasson... :twisted: :D :D (Na persze én is utáltam a tavaszi vizsgákat...)

Szerintem is csak óvatosan azzal a diétával. És nem kell túlzásba vinni ám az önkritikát, nem sok az a 69. Jut eszembe, még mindig nem kaptunk pocakos fotót... :roll:

Tényleg a sráccal mi van?
Felvették egy tanfolyamra, amiért nemcsak hogy nem kell fizetnie, de ha minden igaz még valami pénzt is kap majd érte. Valami alapítványi képzés. Szakácsnak tanul. Még nálunk lakik, de az új helyre persze már nem visszük. Jövő hónapban lesz először egy kis pénze, remélem talpra áll lassan.

Bbercsi:
Gratulálok a szakdolgozatodhoz!
Nagyon szorítok neked a holnapi naphoz, tudod, csak bátran és optimistán!

Te hogy állsz ciklus ügyileg?

Nálam reggel óta semmi változás. Nemsoká megyek ki tesztet szerezni.

No a továbbiakat akkor már a zárt kis kuckónkba... :)

Lilypie First Birthday tickers
rilka
Vác
 
 

 
 


Sziasztok!

Közérdekű: a Babaneten már van lehetőség zárt - mások által nem olvasható és nem is hozzászólható - topikok létrehozására! Ha szeretnétek ilyen topikot nyitni, küldjetek levelet a szerkeszto@babanet.hu címre. A Tárgy sorba írjátok be: ZÁRT TOPIK.

Aki pedig nem rest kommentelni a Babanet cikkeihez, az ezen a héten három ruhát választhat a gyereknek a Mumoo's-tól. Részletek itt!

Kép

Szép napot!

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok.

Bocsánat eltűntem 3hónapra. Kiváncsi vagyok azonban ki , hogy van.
Korenka: Veled együtt lettünk majdnem babásak. Mesélj mi van veletek.

Rólunk: Lejárt a 3hónap szünet most múlt el a mensim remélem hamarosan kopogtat a gólya hozzánk is és most sikerül ki is hordani a babát.

Kép
csucsu2005
Halásztelek
 
 


Csucsu!

Szerintem írj valamelyik ismerős régi tagnak privit, mert a topiklakók átköltöztek zárt topikba, oda pedig csak meghívással jutsz be.

Üdv:

Dia a Babanettől

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Csucsu:
Szia! Én utánad jöttem, de olvastalak. Örülök, hogy visszatértél. :) Tényleg zárttá tettük magunkat, és Bbercsi lett a topic moderátora de új néven (Jana73). Máris szólok neki, hogy küldjön neked meghívót.

Lilypie First Birthday tickers
rilka
Vác
 
 


Szia Csucsu,
felvettelek a zárt fórumunkba. a főoldalon "gyeremkvállalás 35 év felett" címmel megtalálsz minket.
jana
jana73
Ácsteszér
 
 


én 39 múltam és most megyek nov.ben inszemre...nagyon bizakodom, mert 13éve várok erre a babára..

HCG és LH tesztek, babásodást segítő gyógynövények: babatszeretnek@indamail.hu
 
 


Én 38 vagyok és most gyártjuk a harmadik babot!! de még várat magára!
blackyke
Budapest IV. kerület
 
 


:)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
 
 
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: