Sziasztok
Jó rég voltam itt tudom, dehát annyi dolog van hajj...
Először is ha már oltások, gondoltam megosztom, hogy Hanna még mindig nem kapta meg a 4 hós oltását mert ugye 4 hónaposan éppen a kórházban voltunk, utána 1 hónap antibigyó kúra miatt nem lehetett aztán meg várni kellett 2 hetet hogy helyrejöjjön a szervezete, mire az letelt kapott egy kis torokgyuszit, most meg megint találtak a vizeletében baktériumot, meg a tenyésztésből kiderült (most hívott a doki) hogy megint e-coli, úgyhogy tegnap csináltattunk egy megismételt vizelettesztet, mert azt mondták, lehet csak sokat állt a pisi, vagy kaki került bele, nem lett rendesen lemosva mielőtt felragasztottuk a zacsit, szóval most azt várom hogy 11 óra legyen és rongyolhassunk át az eredményért. Hétfőn lesz 6 hónapos ha minden rendben lenne végre kedden kaphatná meg az oltást, de bele se merek gondolni mi lesz ha mégis tényleg megint vesemedence gyulladása van.
Én már mellesleg 2 napja fel vagyok fázva de hogy az is mitől... tegnap este már kb 2 percenként jártam a wc-re. A délelőttök mindig jobban de estére egyfolytában rohangálok. Most mondjuk mintha kicsit jobb lenne, de lekopogom.
Amúgy Hannával minden rendben, nagyon cuki, nem viseli meg ez a f*s időjárás hogy hol esik hogy százezer fok van, engem annál inkább, napok óta fáj a fejem.
Kezd esténként is egyre jobban aludni, bár ezt is lekopogom, nem kell hozzá 20 percenként felkelni hogy a cumit a szájába tömködjem, maximum már csak egyszer, de hál istennek van hogy egyszer se, valamikor 5 kor kel enni, de aztán alszik is tovább, attól függően hogy mi még meddig alszunk ő is akkor kel kb, vagy kicsit később. De képzeljétek hétvégén már sikerült 9ig is aludni
Kifejlesztette a pofáncsúszás képességét, bár gondolom minden gyerek így kezdi a mászást

Popi az égbe pofán előre, nagyon édes
Magától még nem ül fel, bár nagyon erőlködik rajta, viszont bármilyen döntött pozícióból gond nélkül felül, és nagyon szépen tartja magát ülve. Na rólunk kb ennyit.
Ildóca: Remélem azért vagy 2 hétig még bennmarad a kiskirályfi, bár azt mondta nekem az orvos anno, hogy a 36. héttől már fejlett annyira, hogy megállja a helyét a kinti világban, tehát nem kell aggódni.
Jah, másik gyerek. Én úgy vagyok vele, hogy inkább egyben legyünk túl a nemalvós korszakon, amíg míg bírjuk, meg fiatalok vagyunk

Hanna szerencsére nem olyan hisztis fajta mostanában olyan ügyesen eljátszik magában is, bár nyilván igényli a foglalkozást is főleg most hogy kúszni tanul. De mi nem szeretnénk 1,5-2 évnél nagyobb korkülönbséget az első 2 gyerek között.
Nah egyelőre ennyi, legközelebb megpróbálok hamarabb írni