Új privát üzeneted érkezett!

Örülök, hogy ok volt a doki:) Ha még vállalunk babát majd, lehet, hogy nem szeretnék Pestre bejárni...de még nem tudom. Remélem addigra lesz itt a környéken nagyon jó doki, nemcsak magán alapon.

Gondolom, hogy nem egyszerű gyerekek mellett a pocisság...én nem is tudom elképzelni, hogy egy ugyanilyen terhességet, mint ez (mindenféle bajommal), hogy lehet megoldani....de erre még ráérek:)

Mi most töltjük elvileg a 32.hetet...izgi...de lehet, hogy csak 31.:)
maszatka821123
Gyömrő
 
 


Itt vagyok én is. Kicsit irigykedve olvaslak titeket. Nekem olyan jó volt a pocakosságom. Jó voltak bajok, de azt leszámítva egy nagy élmény. Úgyhogy használjátok ki minden percét:))
Pamcim szépen fejlődik elérte a 7 kg-ot Minden nap megyünk, nem bírom ebbe a szép időben a bezártságot. Na megyek is mert ezer dolgom van, még fel nem kel.

Kép
Kép
 


Hát, biztos az én hibám, de én nem vagyok annyira oda a terhességért...Komoly bajaim szerencsére nincsenek, csak az zavar, hogy korlátozva vagyok a mozgásban:) Nem tudok sokat sétálni, vagy ácsorogni, meg ilyenek...Persze tennem kellett volna azért, hogy nem 73 kilóval kezdjem, nyilván könnyebb egy olyan nőnek, aki terhesen is csak mondjuk 38-as méret :wink: Dehát ez van! Majd utána lefogyok :wink:

Maszatka, neked milyen vizsgálatok jönnek még?
andrea777
Gyömrő
 
 

 
 

Sziasztok!

Én meg Titeket írigyellek, akiknek már van babájuk:)

Még lesz a 36.héten labor+kenetvétel,aztán már csak NST...kövi látogatás a dokinál május 6. Elvileg az már a 36.hét...

Andrea, én is így vagyok....nem tudok rendesen menni, hajolni estére kizárt, le akar szakadni a hasam..kényelmetlen, már alig kapok levegőt néha, és a gyomorsav....aaaaa:(

De azért azt imádom, mikor ficereg a bébi:) Pedig az elején idegenkedtem tőle:)

Doki kérdésen agyalunk még ezerrel...szerintetek van esély a dokinőnél? Vagy esélytelen? Hordjam át Üllőre??:(Ahh:(

Szép napot NEKTEK!
maszatka821123
Gyömrő
 
 


Figyelj csak, a márciusi gyömrő újságban lehet olvasni egy új rendelőről, ahová 0-99 éves korig lehet jelentkezni. Igaz messze van, a bimbó utca és a nefelejcs utca sarkán, de bármelyik körzetből lehet oda jelentkezni. Még én is gondolkodom rajta, mint felnőtt, mert a mi dokinkat nem nagyon szívlelem...
andrea777
Gyömrő
 
 


andrea777 írta:Figyelj csak, a márciusi gyömrő újságban lehet olvasni egy új rendelőről, ahová 0-99 éves korig lehet jelentkezni. Igaz messze van, a bimbó utca és a nefelejcs utca sarkán, de bármelyik körzetből lehet oda jelentkezni. Még én is gondolkodom rajta, mint felnőtt, mert a mi dokinkat nem nagyon szívlelem...


Ez igaz,de annak a dokinőnek nincs gyermekorvosi végzettsége...én nem merném sztem....
maszatka821123
Gyömrő
 
 


Hát, valamilyen végzettsége biztos van hozzá, máskülönben nemigen mondanák, hogy lehet hozzá gyerekeket vinni..."képzett szakember", így írják, hivatalosan családorvos.
Még pelenkázó helyeket is alakítottak ki...
Nézd meg a cikket, a gyomro.hu-n fenn van a márciusi újság, abban olvastam.
andrea777
Gyömrő
 
 


Tudjátok, hogy hétvégén lesz a nagy bababörze? Mi mindig ott vagyunk barátnőmmel, nagy élmény:)
andrea777
Gyömrő
 
 


Sajna én nem vagyok túl mobilis mostanában....alig bírok sétálni is:(
Andrea, írtam neked privit!
maszatka821123
Gyömrő
 
 


Nekem azt írja, nincs privim...
andrea777
Gyömrő
 
 


hová lettetek??
andrea777
Gyömrő
 
 


Szia!

Hogyan tudnék hozzászólni én is a témákhoz? Lehet bénázom de nem lelem, hogy hogyan tudnék én is írni és kérdezni. Sosem tudom, hogy Gyömrőn hol és mikor van bababőrze csak mindig utólag, tudjátok esetleg hogy ez hol szokott megjelenni vagy kiírva lenni?

előre is köszi
tidetide
Gyömrő
 
 


Szia!

Hát, úgy látom, hozzászólnod sikerült a témához:)
Én még nem voltam gömrői bababörzén, és sokat nem is hallottam róla. Viszont szoktam látni a hírdetéseket, mégpedig az oviban, bölcsiben, védőnőnél.
Milyen holmikra lenne szükséged?
Gyömrői vagy? Terhes, vagy már van gyereked?

Andi
andrea777
Gyömrő
 
 


vagyok ám, csak épp már egy bébivel itthon:)
2011.06.07-én megszületett Léna babánk:)
maszatka821123
Gyömrő
 
 


de jó neked...
mesélj, milyen volt a szülés
andrea777
Gyömrő
 
 


gyors...2óra alatt megvolt a bébi, de meglett az ára, rengeteg vért veszítettem, és szakadtam, repedtem ahol lehetett....nem kívánom senkinek az utána lévő napokat!!!vérmasszát kaptam, szétmentek a vénáim a sok infúziózástól....szóval nem volt egyszerű...azért most már jobb sokkal:)
ma 1 hónapos a kiscsajunk!
maszatka821123
Gyömrő
 
 


szoptatni tudod?
hol szültél, kinél?
akkor, mikorra ki voltál írva?
andrea777
Gyömrő
 
 


igen, szopizik:)
Pesten szültem, Uzsokiban, dokim már nem vállal szülést:(
Igen, a kiírás napján szültem.
maszatka821123
Gyömrő
 
 


Hát igen, amint elküldtem már láttam is , hogy megjelent a hozzászólásom.

Gyömrői vagyok és most 12 hónapos a kisfiam. Eddig nem nagyon kellett vennem rucikat, több helyről is kaptunk kinőtt dolgokat, de kezdjük már kimeríteni a készletet és vhogy nem jön az utánpótlás, ezért nézelődtem helyben a börzéken. Sikerült eljutnom ebben a hónapban a bölcsiben volt, véletlenül láttam a kiírást vhol,de elég gyenge volt a felhozatal, kb 3 árus volt, de csak egynél lehetett kisfiú ruhákat kapni, de abból sem volt túl sok. Még szerencsére nincs gond, de szeretek előre körülnézni!
tidetide
Gyömrő
 
 


Igen, erről én is hallottam, hogy nem túl nagy az érdeklődés ezek után a helyi börzék után.
Sajna fiú ruhát én sem tudok adni, hamarosan nekem is szükségem lesz rá:) 3 lány után most fiút várok...
Én a baby markt börzére megyek évente kétszer. Itt nagy a választék, aránylag olcsó, viszont be kell utazni pestre, parkolójegyet, és belépőt venni. Viszont lehet válogatni, alkudni:)
A másik lehetőség a vatera, ahol viszont postaköltséget kell fizetni, és nem is látod az árut. Viszont keresgélhetsz napokig is:)
Esetleg próbálj meg a gyömrői fórumon érdeklődni, van ott egy keres-kínál rovat, hátha...

Merre laktok gyömrőn?
andrea777
Gyömrő
 
 


A Bimbó utcában lakunk, az a Nefelejcsről nyílik, annyira nem ismerem Gyömrőt, mert csak pár éve lakunk itt, és ugyebár a baba előtt ment a robot csak, reggel el, este vissza és csak most kezdem fgelfedezni a környéket, ismerem meg az utcákat stb.Ti merre laktok?
Nem tudsz estekeg mondani vmi lehetőséget h hova lehet egy 1 éves állandóan unatkozó kisfiút elvinni, mert itthn nem nagyon van el és senkit nem ismerek, de nem is oyln nagyon nyitottnak tűnnek nekm a helyiket, bár lehet h csak nem a megfeleő emberekkel taliztam.
Hű 3 gyerek és jön a 4. . Ez nem semmi!Óriási türelmed lehet, minden elismerésem :D Na akkor nagy gyakorlatod lehet a babázás terén, én még a szenvedés fázisánál tartok, bár vannak terüéletek amik már elég jók, de az alvás, evés és hiszti még kezelésével még nagyon gyengén állok!
Jól viseled a meleget?
tidetide
Gyömrő
 
 


Mi 8 éve költöztünk ide, a "faluba" :) Ez kb pont a másik vége gyömrőnek, mint a tiétek:) Itt van az ártézi kút, ha ismered, meg a tőzeges tó.
Türelmem semmi nincs, bár elsőre mindenkinek halál nyugodtnak tűnök... Itthon meg leordítom a gyerek fejét:))
10-én megszületett a 4. gyermek is, és épp azon agyaltam, most mennyivel könnyebb, mint az elsőnél...Anno én is úgy éreztem, be vagyunk zárva a lakásba. Aztán jött az ovi, és mivel már évek óta viszem oda valamelyik gyereket, így mindig új embereket ismerek meg:) A nagylányom iskolás lett, így onnan is van ismeretség. Pl a baba születésének a hírét sem én adtam le a védőnőnek, hanem hallotta valakitől:)
Nekünk egyik kedvenc helyünk a bölcsiben lévő mikkamakka játszóház. Ott lehet ismerkedni, és jókat játszik a gyerek. Persze ilyenkor nyáron semmi sem üzemel:( , de nemsokára nyitnak!
Ilyenkor lehet menni strandra, uszodába, játszóterezni...
Meg asszem 3-án lesz a lecsófesztivál itt a tó mellett. Mindenképp gyertek el, ha tudtok, mert lesznek gyerekprogramok, ingyen, vagy nagyon olcsón:)
andrea777
Gyömrő
 
 


Andrea! Gratulálok a babához!!!!!!!
maszatka821123
Gyömrő
 
 


Köszönöm:)
andrea777
Gyömrő
 
 


Igen a játszóházba mi is járunk ill mikor még nem volt nyári szünet akkor mentünk. Nagyon élvezte, pedig akkor még csak mászott kb 8 hósan már vittem,de az énekléshez nem volt türelme, azt elnapoltuk :D Lehet már össze is futhattunk ott...

Hű, nem semmi hogy már meg is van a baba! mesélj, mekkora súllyal született, jó baba vagy sírós? Éjszaka alszik szépen? Ugyanolyan izgatottan vártátok a negyediket mint az elsőt, vagy kicsit azért más már? szopizik? Hol szülted?Te elválasztottad a nagyokat vagy megvártad míg maguktól abbahagyják? Nálunk az evés a legnagyobb gond, egyszerűen nem jutok dűlőre a gyerekkel vele... :(

A lecsófesztiválra elmegyünk,bár pontosan ne tudom, hogy ott hol lehet ilyen nagy terület, de a körforgalmat ismerem és majd legfeljebb megyek a tömeg és a gyerekzsivaj után :D
tidetide
Gyömrő
 
 


3700 grammal született, kb másfél óra alatt, kistarcsán. Szerencsére minden rendben volt a szüléssel, épp nem volt "front" a kórházban:) Oda is adták rögtön, addig szopott, míg el nem kezdett gyöngyözni a homloka:)
Mikor hazajöttünk, stabilan 3 óránként evett, most kicsit sűrűbben...Nem hasfájós, csak akkor nyöszörög, ha éhes. Jövőhéten megyünk 1 hónapos kontrollra, kíváncsi leszek, mennyit hízott:)A babavárás az kb olyan volt mint máskor is, de itthon sokkal nagyobb volt a nyugalom, mint az első gyereknél. Gondolom, a rutin, meg anyukám segítsége miatt is!

Az evés nálunk is gond, az első és harmadik lány válogatós, keveset eszik, stb. Gyakorlatilag kekszen ellenének egy hétig is:( Őket 17 hónaposan el kellett választani, különben még ma is szopnának... A középső lány jól eszik, már kis korában sem volt gond, így 10 hónaposan " elválasztódott". Mindenki a mamánál volt egy hétre, addig leszoktak:)

Láttam lesz börze a bölcsiben! Én 2 hét múlva megyek az expóra, mert a Dani nő mint a bolondgomba:) nem győzöm ruhával...
andrea777
Gyömrő
 
 


:)
Milyen volt Kistarcsa?
Én most épp nődokit keresek, váltanom kell, mert Pestre babával macera bejutni+nem is vállal már szülést a dokim, így időszerű lenne újat keresnem a közelben....
javaslat?:)

hogy vagytok gyömrőiek?
mi szépen növünk, mindig van kisebb nagyobb nyűg...de elvagyunk:)
maszatka821123
Gyömrő
 
 


A kórházat bátran ajánlom! A doki, akinél szültem, Pájer Petra volt, se jót, se rosszat nem tudok róla mondani:)
A Szentágotai dokit szokták dícsérni, meg tudom, hogy a Várkonyi is jó, de ezzel együtt gondolom drágák is...
Én itthon a Gonda Zoltánhoz "járok", nekem bejön:)
Mi is szépen növünk. Az iskola és ovi kezdésnek megfelelően a nagyok felváltva betegek...Azért élvezzük a szép őszt:)
andrea777
Gyömrő
 
 


Sziasztok!

Lehet csatlakozni? Én idén júniusban fogom világrahozni első gyermekemet.

melanim89
Gyömrő
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: