Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Kedves Kismamik!

Újra zavarnálak Benneteket egy hsz erejéig. :)
Hoztam Nektek sok-sok újdonságot.
Amit figyelmetekbe szeretnék ajánlani, az továbbra is a saját készítésű Gremese Mei Tai nevű szuper kis hordozóeszköz, valamint a hideg időben segítséget nyújtó hordozótakaró.
Mindezeket megtaláljátok itt, a honlapomon:
www.mei-tai.hu
A mei tai-ok kérhetők szettben is, ha valamelyik mintából nem találsz a kedvedre való fazont, azt jelezd kérlek.
A Babanetes kedvezmény továbbra is él, keressetek priviben!!!!!!
Érdemes időnként ellátogatni az oldalra, mert hamarosan jön a Gremese Erszény, ágynemű garnitúrák, a kismama bandázsok, derékmelegítők, ovis szettek, és még ki tudja, mit találunk ki. :)
További kellemes estét! :)

Üdvözlettel:
Gremese

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Bocs a zavarásért!

Vannak vadiúj harisnyáim Primark és Dunnes Store-ból.
Ha valakit érdekel, most raktam fel képeket babaszobára. Dec 18-án tudnám postázni. Gyönyörűek!

http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/G ... ?#h8960974

Izelítő:
Kép Kép

Ha vennél, légyszi babaszobára írj, vagy privit!
Köszi!
 


Sziasztok!

Bocs a zavarásért. Az alábbi képen látható színű Bergon Xspr babakocsim eladó. Könyen irányítható, mély kocsi ami sportkocsivá alakítható. Hozzávaló táskával, esővédővel, szúnyóghálóval, téli lábzsákkal.
Alig használt, még több mint másfél év garanciával.
Irányár 42.000 Ft.
További tájékoztatás priviben.

Mindenkinek nagyon boldog utolsó hónapokat. Könnyű szülést és gyors felépülést.
Beatrix
Kép

Kép

 
 

Sziasztok!

Kép
Kép
 
 


De jó lenne, ha ide tévedne még valaki 8)

Kép
 
 


Hahó, Benta, mennyi eszed van! De fb-n csak Tabati meg Zsu van, nekik írok,mert nincsenek fent az AT lájkolói oldalán.
Mi Savaria Karneválon voltunk.

Kép

Kép

Kép
 
 
 


Sosi, mizujs?

Kép

Kép

Kép
 
 
 


hű, ezen a vonalzóképen Borcsa olyan, mint Emma volt kb egy hónapja...

remélem, jöttök!

Kép

Kép

Kép
 
 
 


Hello Mici :D , de jó, hogy ide találtál! Már nagyon hiányoztok, bosszantó ez a tanya-dolog.

Nosztalgiáztam itt egy kicsit, mintha 1000 éve lett volna :lol:

Velünk rengeteg minden történt, lehúztam a Balatonra még a múlt héten 3 napra a fiúkkal, barátnővel, 2 felnőtt 5 gyerek, isteni volt, í parttól 20 m-re van a nyaralójuk, egész nap a vízben voltak a nagyok, kenuztak, úsztak, néha kértek enni, Benőke meg mintagyerek volt, annyira élvezte a partot, a homokot, a vizet, hogy nem volt vele semmi gond, most 1 hónapig nem fogok rá panaszkodni, mert übercuki volt végig. Mindenben követte a nagyokat, türelmes volt és boldog.

Szombat-vasárnap meg a Savaria karneválon voltunk, erről nem is írok csak annyit, hogy vissza akarok menni, valami frenetikus volt.

Írjatok! Mi van a pici babáinkkal? Hogy bírtátok a meleget?

Kép
 
 


Hali!

Írok majd Noéminek, meg Tökmagnak, hogy itt vagyunk!

Mi az a Savaria karneál? Gondolom Szombathelyen van. Olyasmi, mint a velencei? Felvonulás ilyesmi?

Benta!

Írtam a gáztűzhelyre, hogy nekem kéne sütő is, de végül kiderült, hogy még nem is olyan sürgető, úgyhogy még van időm átgondolni és utánajárni a dolgoknak. De azért köszi szépen!

Kép
Kép
 
 


Ezen a képen Noé 4 hónapos. :D

Kép
Kép
 
 


Na, Tökmag már tudja és Noéminek is írtam sms-t, remélem jó száma van meg nekem.

Épp írtam Tökmagnak, hogy én is elég fáradt vagyok. Szombaton 10-től egész napos bográcsoláson voltunk. Rengeteg gyerek volt, Noé nem aludt délután, cserébe viszont iszonyú jól érezte magát. Este az utcánkba érve elaludt mindkét gyerek este 7 órakor. Bevittem őket, egyik sem ébredt fel. Aztán fél 8kor muszáj voltam felkelteni őket, mert pl. Noé csurom kosz volt. Sírt egy fél órát, aztán sikerült rávenni egy fürdésre, közben is sírt és csak akkor nyugodott meg amikor már az ágyában volt a cumival. Utána ők aludtak reggelig, ámde én annyira kiütöttem magam a bográcsos jó zsíros pincepörkölttől (amit tudom, hogy nem bírja a gyomrom, de nehéz neki ellenállni), hogy egész éjjel fájt a gyomrom és éjjel 3 tól csak a wc-n ültem. Reggelre teljesen kivoltam, de menni kellett az állatkertbe, megígértük. Az is egész napos program. Éjjel meg Mircsi belázasodott és sírás is volt, nem tudtam megnyugtatni. Kapott Nurofent és magam mellé vettem az ágyba. Gondolom a fog jön. Szóval megint nemalvás, szegénykém ő sem aludt sokat, aztán ma meg reggel mentünk Dévényeshez megint. Jól megkínozták, meg a fáradtság is rárakhatott egy lapáttal, esetleg a foga mégmidig fáj, de nagyon üvöltött. Jobban, mint máskor szokott.
Remélem ma éjjel lesz végre alvás. Már mióta átalussza az éjszakát elkényelmesedtem, remélem csak ez az egy két fog jön neki nehezen, különben hiába szoktattam le az éjszakai szopiról...

Benta, Mici, Noémi!

Tudom ezerszer átrágott téma, de láttam végre élőben használatban mosható pelust és annyira megtetszett, hogya lig bírom kivárni a költözést. Neki pop in volt és szuper kényelmes, babának mamának azt mondta. Szerintetek megéri újonnan megvenni egy 10 -es (asszem ekkora kiszerelésben van) készletet? És nektek is bevált a bambusz betét? VAgy vegyek ilyet is olyat is? Mert hallottam, hogy a bambusz nehezen szárad?

Beszéltük a szept 5-ei talit. Jó mindnekinek? És ha igen hány óra? Mert nekem van időpontom Dévényeshez, de odaérek szerintem utána is, mert elég korai, vagy átrakom másnapra, nekünk mindegy. Benta itt voltál amikor beszéltük? Jó neked is? Jöttök? Na, akkor majd jól kikérdezek mindenkit a moshatózáról!

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Én is idetaláltam.
Már nagyon hiányoztatok!

Tegnap eszembe jutott, hogy csinálok egy táblázatot, névvel, telefonszámmal (aki akarja) és mail címmel, és körbeküldöm ilyen esetekre.
Szóval küldjétek az adatokat - itt inkább priviben!

Megyek, Emma éhes.

KépKép
KépKép
 


NA, végre jelentkezett a rendszergazda a Tanyán, de valami nagy geb@ssz van, még várni kell. Csütörtök óta csak ezen dolgozik állítólag! NEm semmi!!

Kép
Kép
 
 


Nekem előre láthatóan jó a hétfő, és ugye de. ? A du. az necces, mert a fiúkat össze kell szednem.

Tabati,
eszedbe ne jusson pop-int venni!!!!!!!!!!! Max. 1-2 db-ot, és próbáld ki. Nekem egy idő után elkezdtek átázni, és Micinek is. Ha moshatózni akarsz, sokkal olcsóbb és tutibb pelenkák is vannak, szívesen mutatok a talin, vagy írok privit. Mircsinek akarod vagy mind2-nek?

Savaria karnevál:http://www.youtube.com/watch?v=mbfToNw9b8Q

Az egész város beöltözve, mindenhol programok, buli, fantasztikus hangulat. És persze barátosnőm meg a családja, közös progi volt, délben már kellemesen becsiccsentettünk a sörtől meg a 38 fokos melegtől :D

Kép
 
 


Benta: Savaria Karnevál????? Mi is voltunk!!! Miért pont most döglött be a tanya,h nem tudtunk egy talit megbeszélni!! Amúgy én évekig felléptem, idén csak apukám vonult (fekete seregben), de jövőre már megy az egész család, varrok Istvánnak+lányoknak is római ruhát, nekem meg megvan még a régi. Milyen programokon voltatok?
Mi Ferences kert (Savaria Legio bemutató, kelták, nagy csata), Iseum Sosztarics Ottó vezetésével (én is dolgoztam az ásatásán anno, olyan jó volt visszamenni, kicsit átalakult a terep :lol: ), meg a Fő téren néztük meg többször a vásárt, kézműveseket stb. Voltunk a japán dobosok koncertjén. Hű, és a Cafe Frei nekem nagyon bejött, végre van egy normális hely Szombathelyen! Tiszta budapestes fílingünk volt odabent, és én ezt most imádtam! Meg persze voltunk a Kalandvárban is, bár Borcsát csak a játszótér érdekelte, még mi sem, elég messze elment tőlünk, és totál nem félt, pedig nem látott minket, mi meg döbbenten lestük, hogy te jó ég, mi lesz még ebből...
Csak a vasárnapi felvonulásra vittük őket, de azt Borcsa nem élvezte, félt. Először a nagyapjával sem állt szóba, amikor a jelmezben meglátta, hiába vette le a sisakot. :P

Tabati: ha mindenáron pop-int akarsz próbálni, nekem van eladó... Én egyébként a bumgeniusra esküszöm, jó sok pelust kipróbáltam már, és az a csúcsmárka! A Happy Heiny's is bevált, de azt Magyarországon nem nagyon lehet kapni. Nekem még jó a Kawaii is, ez elég gagyinak néz ki, mert vékonyak a betétei, de meglepően sokat szív, még nem volt vele baleset.

Én meggyógyultam, kaptam egy bélfertőtlenítő cuccot, de István ma olyan rosszul lett, hogy nem tudjuk még, menjen-e az ügyeletre, vagy holnap kihívjuk-e a dokit... Neki valami más baja van... Úgyhogy totál elegünk van már a betegségből, fáradtságból!

Borcsa kb egy hete a nagyágyon alszik! Olyan ügyes, nem? Ott vannak körülötte a párnák+plüssök, meg az apja oda szokott feküdni beszélgetni elalvás előtt hozzá, és ezt élvezi. Ma megkapta az ágyneműt is, végre befejeztem a múlt héten a varrást. Annyira meg volt hatódva, édesen mondta, hogy "köszönöm", és olyan boldog volt! Meg múlt hét óta nincs cumisüveg sem. Remélem, azért nincs nagyon megviselve az én nagykislányom!!! És most olyan anyás esténként, úgy szeretem!

Kép

Kép

Kép
 
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok! (köszi Mici)

Pénteken már éppen lett volna időm is, energiám is jönni, erre nem működik a tanya. Pedig neki akartam fogni a szüléstörténetnek. Na, mindegy, a héten itt a tesóm, (magától) úgyhogy lesz időm jönni.
Látom jól telt a hétvége mindenkinél, nem unatkoztatok. Mi sem. Hol Zalán hisztizett, hol vásároltunk, játszótereztünk.
Szegényt azért eléggé megviselte a múlt hét. Most már talán helyrebillen, bár biztos lesznek még mély pontok. Szombaton pl. úgy ébredt,hogy nagyon fáj a nyaka,és apa ölébe volt csak jó. 40 fokban 2 órát ült Ati ölébe, úgy hogy mozdulni sem volt szabad. Aztán Ati bohóckodással próbálkozott,és nagy vihogás, meg fejforgatás lett a vége. Szóval csak kamu volt. Itthonról elmenni nem akart egész héten, mindig sírással mentünk, de haza jönni már nem akart.
Csütörtökön kettesben játszótereztünk, azt nagyon élvezte. Másnap mondta is,hogy csak ketten menjünk.
Most sokat szeretgetjük, bizonygatjuk neki,hogy mennyire imádjuk,és így most jó. Ma voltam először hármasban velük, (de fura ezt így leírni) és szuper volt.

Tabati sajnálom a rossz napokat, remélem Mircsi hamar visszaáll a megszokott rendbe, kijönnek azok a fogak,és újra alhatsz éjjel.

Na a számomra egyik legfontosabbat nem is írom. (jaj remélem nem kiabálom el) Lotti éjjel alszik. 3-5 óránként eszik, ami egyenlőre változó, de meg se nyikkan. Én meg alszom,és akkor eszik,ha én kelek. Ha nem lenne ilyen meleg, nem is erőltetném a gyakori kajákat. Remélem hamar átalussza majd az éjszakákat,és akkor jóban leszünk.

Zsu



Kép
 
 


Mici,
mi is ott, pont ezeken :twisted: , de sajnálom, hogy nem futottunk össze!!!!!!! Én is be akarok öltözni jövőre :D Mészáros cukrászda volt? A Café Frei-ben vasárnap de. voltunk, a felvonulás után, isteni a capuccino, meg forró csoki. Utána mentünk a kalandvárba, de megállapítottam, h. a fiúk kezdik kinőni :roll: Borcsa nagyon ügyes!!!

Zsu,
szia, klassz az éjjeletek, meg ezek szerint a nappalotok is! Jól csinálod nagyon!

Akinek fia után lett lánya, meséljetek, más?

Kép
 
 


Hello csajok!

Végre enyhült az idő, brutál volt a múlt hét! A lányok szobájában 29fokot mutatott a bébiőr, pedig nappal nem győztünk kereszthuzatot csinálni és a redőnyöket is lehúztuk.
Pénteken hazament hugi, hát nagyon visszasírom, irtó nagy segítség volt nekem! Azt ígérte még karácsony előtt jön, alig várom. :)
Adél szombaton anyósnál aludt: éjfélig sírt, engem és a babát kereste... Pedig mondtam hogy hívjon nyugodtan ha nem bír elaludni, Peti meló után simán érte tudott volna menni. :( Hétfőn P. és Adél elmentek pancsolni Haraszti mellé, holnap állatkertbe mennek, jövő héten pedig Alma koncert lesz a Savoya- ban (jön valaki?) úgyhogy el van látva programokkal a csaj.
Én nem hallottam még a Savaria- karneválról de mindenképpen meg akarom nézni, tök jól hangzik!
Flóra általában 3- 5 órát alszik éjjel úgy, mint Lotti, de a visszaaltatással problémák vannak + fájdogál kicsit a hasa, néha bömbi van míg nem tud büfizni vagy pukizni. Egyelőre mindenfélével próbálkozunk hogy jó neki, most éppen a seggrázás a favorit, így alszik el leghamarabb. Hosszú távon viszont ez nem lesz jó megoldás, de tudom hogy még korai próbálkoznom a magától elalvással.

Tabati: remélem jobb éjszakáitok lesznek, szörnyű a kialvatlanság! Noé nem kelt fel a sírásra? Mit csináltak Mircsivel a tornán hogy nem tetszett neki?

Mici: teszel fel majd képet a takaróról? Ügyes vagy hogy így tudsz varrni, ez egy áldás, nagyon sok pénzt lehet spórolni!

Benta: de jó nektek! Imádom a Balatont, este sétálni a városban, etetni a hattyúkat, nézni a vitorlásokat, borozni és éjszaka fürdeni. :) Úgy látszik Benit megnyugtatja a víz- látod, fel kellett volna állítani azt a medencét idén is. ;)

Nekünk még mindig jó a hétfő délelőtt!
 


Benta: hát mégis elgondolkozol a negyediken? ;)
 


Nem-nem, de szívesen olvasom és csorgatom a nyálam!

Kép
 
 


Benta!

Köszi a pop in infót, ismerősöm talán nem rég óta használja. Remélem neki nem lesz ahasonló tapasztalata, inkább nem szólok neki, ha már megvette a szettet jó drágán. Nekem végülis mindegy, ha vannak jobbak akkor inkább hallgatok a jótanácsra, nem ragaszkodom, bár bevallom ez a fajta egyben mégis külön nagyon megtetszett és ha jól tudom nincs hasonló más márka a piacon. De megköszönném ha a talira hoznál pár fajtát és kiokosítanál engem is. JA! Meg még ami nagyon tetszett benne az az, hogy nem kell több méretet venni, hanem állítható. És fura, hogy a mamamin is utánaolvastam és mindenki ódákat zengett róla, igaz nem jutottam a topic végére, lehet onnan kellett volna kezdeni? :)

Szívesen használnám már Noéra is, hátha könnyebben menne a szobatisztaság amitől mi igencsak távol állunk. Ahogy így elnézem örüljek, ha ovi előtt jövő nyáron lerakjuk a pelust, ezért szeretném ha már Karácsonytól próbálkoznánk a moshatóval, hátha lenne változás a témában. És amúgy is kizárólag akkor kezdeném, mert itt már nem tudok többet alkalmazkodni így is elég nehéz a mosás, nem jutok mindig akkor a mosógéphez amikor szeretnék.

Egy szó, mint száz, igazából olyat szeretnék, ami jó Noéra is, Mircsire is, és majd hármaskát már mindenképpen csakis moshatózni szeretném. Nem tudom számít-e, de Noé elég sokszor kakil egy nap és nem olyan kiszámítható, Mircsi meg sokkal kiszámíthatóbb és pl. éjszaka mióta átalussza, szárazon veszem le róla reggel a pelust. Lehet, hogy két gyerekre amúgy is inkább két különböző fajta pelus kéne?

Tali!

Igen, mindenképp délelőttöt beszéltünk, nagyon jó!!! :) Valaki tudja ági számát? Megpróbálok iwiwen írni neki, de nem biztos, hogy azt is sűrűn olvassa, viszont neki is a délelőtt tuti jó lesz. Ha épp nincs aznapra valami próbája. Ha minden kötél szakad, akkor elvileg gyorsan meg tudom szerezni a telószámát, mert ismerem az öccsét, csak nem nagyon tartjuk a kapcsolatot.

Zsu!

Szerintem idővel mindenképp jobb lesz, Zalán Lottihoz való viszonya is. Érdekes, hogy Noé pont mostanság kezdi azt mondogatni, hogy anya, velem foglalkozz. Ilyenkor mindig mondom neki, hogy ne butáskodjon, és elmondom azokat az eseményeit a napnak, amit csak ketten szoktunk csinálni és ebbe bele szokott nyugodni. Ő pl. rendszeresen belemászik az ölembe és kéri, hogy ölelgessem és mondjam neki, hogy babácskám. :) Mert egyszer valamikor mondtam és nagyon tetszett neki. :)

Tökmag!

NAgyon durva volt ma a Dévény. A nyakát és a vállait masszírozta, meg a csípőjét nyújtotta. Ez úgy néz ki, hogy térdel Mircsi neki háttal és ahogy nyújtja felfelé a nyakánál úgy forgatja is el egyik irányba. Amikor meg a nyakát és a vállát masszírozza, arra azt mondta a Dévényes csaj, hogy olyan, mint amikor egy felnőttnek jó csomós a válla és azt próbálják kimasszírozni. Gondolhatod, az nekünk is fáj... :( Viszont ettől a beszéd is fejlődik. Ma mondta is, hogy véletlen (vagy legalábbis valami hasonlót, próbált leutánozni amikor ráejtettem kis híján egy könyvet, nagyon megijedt és vigasztaltam. :) Meg a csigás játékra, hogy csiga biga. Persze ezt sem tisztán, de valami hasonlót. Már Noé is nevet, mert ő meg aztán még abba is belemagyaráz valamit ami még csak gügyögés. :) Vagy ki tudja, lehet ő jobban érti. :)

Mici, Benta!

Ez a karnevál nagyon jól hangzik, egyszer tuti elmegyünk mi is. :)

No, léptem aludni, puszi!

Kép
Kép
 
 


Hú mennyit írtatok!
Most esélyem sincs visszaolvasni - majd holnap!
Csak annyit, hogy részemről áll a hétfői tali, és várlak titeket délelőtt.
Ki mikorra ér ide?
Írok sms-t holnap Mormotának is!

KépKép
KépKép
 


Sziasztok!

Sikerült visszaolvasni!
Ez a karnevál nagyon jól hangzik. Jövőre mi is megnézzük!
Mi szombaton elindultunk a Balcsira...bárcsak ne tettük volna! 1,5 óra alatt Tárnoknál visszafordultunk. Barátnőmék 2,5 óra alatt jutottak le Velencére. Brutál volt a forgalom!

Viszont múlt hét csütörtök óta Viktor itthon van, és csak csütörtökön megy, úgyhogy ez a hét tök jól alakult. Én is sokkal nyugodtabb vagyok.

Akkor, Benta, Tabati Ti biztosan jöttök, ugye?!
Tökmag?!
Mormota számát tudom, Lys-é nincs meg.

Timi, nekem van Bumgeniusom állítható - ezt majd meg tudom mutatni. Elméletileg ez is végig jó, de ÁRonra már kicsi - így Emmát várja.
Vannak belső-külső kombinációim is, prefoldok, belső, két féle külső.

KépKép
KépKép
 


Noémi!

Köszi neked is, már alig várom, azt hiszem már értem milyen ez a szerelem. :)

Mikorra lehet menni hozzátok? Megadnád priviben a pontos címet és engem még érdekelne, hogy Keletitől hogyan lehet eljutni hozzátok bkv-val, már ha képben vagy. Ha nem az sem baj, majd megnézem az útvonaltervezőben. Én már átjelentkeztem másik napra Dévényre, úgyhogy teljesen szabad a hétfőnk. :) Úgy örülök és nagyon várom már a talit!! Végre nem csak egy órát tudunk ott tölteni! :) Én üdítőt viszek, mert sütit ilyen messziről nem vállalok be, ez a legegyszerűbb és úgyis kell. :) Áginak megszerzem a számát, olyan jó lenne ha ő is tudna jönni!!

Kép
Kép
 
 


Tabati: egy csomó pelus állítható, én csak olyanokat vettem.

Nekem olyan fura, hogy megint nyilvánosan írogatunk, engem most már kicsit zavar. Az emmás topiccal van egy titkos csoportunk a facebook-on, oda kicsinyítés nélkül lehet feltenni képeket, videókat, eddig erre használtuk, most meg jobb híján oda irogatunk. És amit oda írsz, azt nem látja a többi ismerősöd, csak a csoport. Most már, hogy egyre többen fent vagytok a facebook-on, nincs kedvetek ilyet csinálni?

Emma ma éjjel megint alkotott, 6x kelt. Most bezzeg alszik, így majd a nagy melegben mehetünk a boltba éljen. Viszont délelőtt itt volt az asztalos, a lányok szobájába meglesz végre a teraszajtó, ami szigetel is (télen elég hideg volt ott), meg itt van az az emberke is, aki az udvar terepét rendezi, mert még itt a sitt+ a munkagépek nyoma miatt elég veszélyes az udvar. ÚGyhogy lassan alakulgatunk.
István meg most megy orvoshoz, elég rossul van.

Kép

Kép

Kép
 
 
 


Mici!

Tőlem alakíthatunk ilyet a facebookon, ha a többieknek is jó, nekem mindegy, engem nem zavar ez sem. Most Mardor azt írta, hogy vissza tudja állítani a Tanyát az tuti, de ki tudja mikorra lesz meg.

Ennyire gáz férjed állapota? :(

De jó, hogy nálatok már a kert is alakul. Nálunk az majd....nem kis írom le mikor lesz szép...

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Nem akarok zavarni, csak jelezném, hogy már a Babaneten is van lehetőség ZÁRT TOPIK NYITÁSÁRA! Szóval, ha szeretnétek csak egymás között lenni, küldjetek nekem levelet a szerkeszto@babanet.hu címre - vagy privit -, és írjátok meg, mi lenne az új topik neve, illetve ki vállalná (felhasználónév, mailcím) a moderátori feladatokat.

Jó Titeket látni!

Üdv:

Dia
a felelős szerkesztő

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Én benne vagyok, hogy a javításig máshol folytassuk, csak szóljatok, utálok itt írni, az tuti.

Noémi,
hány órától?

Kép
 
 


Egyetértek. "Titkosan jobb"
Viszont én visszavágyom a tanyára - ha jó lesz! Én szeretem hogy automatikusan a legrégebbi beíráshoz ugrik. És a sok :D -t is!

Lányok, mondjatok egy időpontot, ki mikorra tud ideérni.
9-nél előbb gondolom nem nagyon, szerintem az jó kezdésnek. MIt szóltok?
Timi, keletiből egyszerű: Batthyányi térig metroval, onnan pedig a 11-es busszal.

KépKép
KépKép
 


Hello!

Mi szerintem fél tíz körül odaérnénk ha úgy jó! Viszek péksütit (fornetti- félét) villásreggelinek. :)

Nekem jó az is ha Facebook-ra megyünk, már kezdem megszokni.

Flóra ma nagyon sokat sírt, fáj a hasa szegénynek. Kb. fél órája elaludt, de előtte felváltva cipeltük a hátsóját P.vel.
 


Noémi!

Hát a metro nem a legegyszerűbb nekünk, de lehet, hogy nem babakocsizunk már Noéval és akkor jó lesz. :) MAjd nézek vonatot, hogy kb mikorra érünk oda, de szerintem mi is "kezdésre" . :)

Azért majd írsz pontos címet?

Tökmag!

Nekünk még as grip water vált be legjobban. Kipróbáltátok már?

Kép
Kép
 
 


Egyelőre nem akarok semmit adni, hátha hamar túl lesz rajta, mint anno Adél és még nincs is egy hónapos Flóra ezt meg úgy tudom akkortól lehet elkezdeni. Már nincs a kakiban emésztetlen anyatej, most kezd el működni gondolom a kis pocija.
 


A fél 10 jó nekem is, lemondtam a hétfői bölcsit, szóval ott leszünk.

Perverz módom imádok tankönyvet csomagolni, most van kb. 40 :D

Kép
 
 


Ez tényleg perverzió! :D Múltkor a Tényekben a hatalmas könyvhalmokat nézve gondolkodtam el azon, hogy vajon még van- e ker. forgalomban bedugós bekötő mert én viszont utálok csomagolni.
Milyenek Krisz könyvei? Nagyon mások, mintha maradt volna a régi sulijában?
 


Én is imádtam csomagolni!
Az öcsémét is mindig én csomagoltam!
Olyan jó az új könyveket megszagolni!

Akkor várlak Titeket! Pontos címet írtok, csak gondoltam hátha jó lesz a tanya, és akkor csak 1x kell!

Emma a 6 hetes fejlődési ugrásban van. Az előző etetésnél evett 190-et, majd rá kb. 3 órára 150-est. :D

Tökmag, nem ettél valami olyat, amitől fájhat Flóra hasa? Emmának pl. a paradicsom nem jött be, sőt tegnap előtt a sárgarépától is fájt. (mástól nem lehetett csak attól)
Én adok néha espumisant.

KépKép
KépKép
 


Elküldtem a pontos címet priviben.
Azt nem írtam, hogy ezek 10 emeletes toronyházak, így könnyen megismerhetők. Az A épület a város felől a legutolsó (nem túl logikus).
Barnával nagy "A" betű van ráfestve.
A telefonszámomat tudjátok, ha valaki eltéved!

KépKép
KépKép
 


Jó talit nektek!

Akkor csináljak egy titkos facebook csoportot? EGyébként nekem is az anyatanya a legszimpibb, ez itt már olyan fura, a facebookon meg nem lehet normálisan fórumozni, mert egy-egy téma össze-vissza jön fel, aszerint, hogy ki mihez szólt éppen hozzá, nekem kicsit követhetetlen. De átmenetnek jó lesz, és utána pedig megtarthatjuk képnézegetésre, videóra. Az emmás fórumon pl azóta van fent sok kép, videó, mióta nem kell kicsinyítgetni vagy a youtube-al szórakozni.
Ha beleegyeztek, akkor megcsinálom.
Ha valaki tud szólni Pretának, Lysnek, hogy regisztráljanak a facebookra, és jelöljenek be, az jó lenne! Noémi, te is regisztrálj akkor a fb-n! Ha nem akarsz egyébként fb-ni, akkor elég csak a neved, meg bejelölsz engem, semmi mást nem kell a nyilvános oldalra feltöltened.

Nekünk ma katasztrófális napunk volt:István ugye itthon, elég betegen=semmit nem tudott csinálni, csak feküdt, inni is alig volt ereje szóval... Emma meg szinte egész nap ordított. Csak a kendőben volt jó, egy darabig abban volt, meg néha aludt egy kicsit. Borcsa du most egész felhasználóbarát volt. István egész este hajtogatta, h egy hős vagyok, és ő nem is tudja, hogy bírom ezt, hogy Emma általában így viselkedik. Csütörtökön megyünk Borcsának beadatni a meningococcus ellenit, megkérdezem a dokit, nincs-e valami baja Emmának, ez már nem normális. Mondjuk a kezét is ezerrel tömi a szájába, remélem, csak a fogzástól van, de már komolyan aggódunk, hogy van valami baja a gyereknek...

Kép

Kép

Kép
 
 
 


Benta: én is úgy szeretem a tankönyvcsomagolást!!!

Kép

Kép

Kép
 
 
 


Nekem jó a facbúk.

Nem irigyellek, de tuti nincs baja Emmának, valószínű ő ilyen. Ismerek hasonlót :roll:

Kép
 
 


Áginak még nem sikerült megszereznem a telószámát de rajta vagyok az ügyön.

Kép
Kép
 
 


Oké, regisztrálok.
Ezen ne múljon! :D
Mici esetleg a viburcol nem segítene neki? Tényleg egy hős vagy!
Ma pont arra gondoltam, hogy mennyivel egyszerűbb így, hogy V. most itthon van. Erre megjegyezte este, hogy azért mennyivel nehezebb 2 gyerekkel. Én meg mondtam neki, hogy most milyen könnyű, és egyedül a kemény!

KépKép
KépKép
 


Tabati, Benta, Zsu, Tökmag hozzáadva. A többiek akkor jelöljenek be (tudjátok a nevem, ugye?) és akár folytathatjuk ott.

Kép

Kép

Kép
 
 
 


Sziasztok, csak jelezni szeretném, hogy itt a Babaneten is lehet zárt topikot indítani. Csak egy levelet kell küldeni a szerkeszto@babanet.hu címre - vagy privit egyenest nekem -, benne az új topik nevével és a leendő modi felhasználónevével, mélcímével.

Üdv, szép napot, jó beszélgetést:

apa :)
apa
 
 


Noémi, Lys, Mormota,

gyertek át! Aki nem tudja hogyan, írjon privit!

Apa, Dia,
köszönjük a lehetőséget, még megvitatjuk!

Kép
 
 


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kép

Kép

Kép
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: