Új privát üzeneted érkezett!

Én teljesen természetesen szültem.Őszintén nem is gondolkodtam gátvédelemben,de mint lehetőség sem merült fel.De talán a szülésznők mondanak valamit a gátvédelemről,de szerintem első babánál ne fűzz hozzá sok reményt.Gátmetszés előtt kaptam helyi érzéstelenítést,a vágás és varrás miatt,de epit nem kértem,ez is elég volt,nem éreztem semmit.Különben a fájdalom sem volt akkora,mint vártam,bár engem jó előre ijesztgettek azzal mennyire fog fájni,de szerintem ki lehet bírni,sőt!3 ágyas szobába kerültem,nem volt annyira rossz csak itt az volt a gáz hogy nem adtak tápszert a kicsinek.Nem volt tejem,úgyhogy 3napig koplalt szegény.A barátnőm nem egész két hete szült,ő a kisebb VIP szobában volt,de sokban nem különbözik a többitől.Igaz oda bemehetnek a hozzátartozók,és ha nincs tejcsi adnak tápszert a babának.Már én is bánom hogy nem kértem 1 ágyast,mert az ára is jó.A kicsi ahol nincs tv és internet,ill nem alhat ott veled apa az 10.000ft/nap,a nagy az 15.000ft/nap,de ott van tv,internet,és ha kéred visznek be pótágyat és a párod végig ott lehet veletek.

Kép


Tudom, hogy első szülésnél általában vágnak, de azért ellenpéldát is tudok rá, nem is egyet. Legalább egy próbát szeretnék tenni, ha nem megy, akkor elfogadom.
3 napig nem kapott semmit a baba? Ez pedig nem a szobától függ, elvben orvosi rendelvényre adhatnak neki, különben nem (legalábbis ezt mondták).
Én pár hete beszéltem az illetékessel a privát szoba ügyében, akkor még 5 és 10 ezer volt. Ennyit emeltek volna közben??
Mindenesetre ha szabad lesz, én majd szeretném igénybe venni.
nedytta
Gyöngyös
 
 


Próbáld meg mindenképp,azért nem mindegy,hogy vágnak vagy nem!
A súlyvesztéstől függ hogy kap-e kajcsit,de amúgy máshogy bánnak a VIP szobában az emberekkel.Dóri 2900grammal született,és 2650grammal vittem haza,kicsit már be volt sárgulva.De se baj,behozta a lemaradást.Mikorra vagy kiírva?Tudjátok már hogy kislány vagy kisfiú?Előlünk 36.hétig rejtegette mije van.
Kitartás ebben a nagy melegben!Ha bármi kérdésed lenne írj még bátran!

Kép

 
 

Zizike, nagyon aranyos vagy, köszönök szépen mindent! (előre is)
Általában azt hallom, hogy mindenki kicsit kevesebbel megy haza, mint a születési súly, de a babák gyorsan behozzák.
Dec. 12-re vagyok kiírva, most 18 hetes vagyok. Hétfőn voltunk genetikai uh-n, nagyon úgy néz ki, hogy kis tökös! :) Már a 12. hetin is ezt mondta a doki, de akkor még nem nagyon akart állást foglalni.
A meleget egész jól bírom, nem irigylem, akik most vannak a végén, az nehéz lehet.
Ma reggel kaptam egy ismerőstől sms-t, hogy megszületett a kislánya, itt szült ő is Gyöngyösön, pont Pap dokinál. Majd őt is kikérdezem, ha már egyenesbe jöttek. :)
nedytta
Gyöngyös
 
 


Nagyon szívesen!Azért majd írd meg hogy növögettek!Vagy valamelyik közösségi portin?Ha gondolod küld el privin hol talállak meg,és lehet ott egyszerűbb lenne levelet váltani!

Kép


Írtam mailt az itt megadott címedre!
nedytta
Gyöngyös
 
 


Sziasztok!

Mindenki jol eltünt. :(
Én az Albán pékségben vagyok, ugyhogy a munka sokat elvesz. Látom már csak ketten aktívak erre.

Nedytta
Gratulálok, akkor te is kisfiu anyukája leszel :) Mondjuk teljesen mindegy, a lényeg minden rendben legyen. Majdnem akkorra vagy kiírva amikor a szülinapom van 10én. Legyen gondmentes a hátralévő időszakod is.
Nekem sikerült gátmetszés nélkül szülni, igaz nem itt, Gyöngyösön nem merik bevállalni, eléggé fájdalmas volt, de megérte, én sem akartam hogy vágjanak, többek közt ezért is mentem inkább Pestre. Nem kaptam érzéstelenítést se, már csak a varráshoz, utána tök jo volt mert nem fájt, de mikor kiment az érzéstelenítő ujra, de hát túléltem. Ugyhogy végülis ugy szültem mintha itthon lettem volna, de mégis biztos kezekben. Nekem a szülésznő a gátvédelemhez ajánlotta a napi gátmasszázst búzacsíraolajjal és a 36. héttől szedtem homeopátiás bogyót is. A búzacsíraolaj nagyon sokat számított. Ha van valami kérdésed nyugodtan kérdezz, szívesen válaszolok.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
 
 


Nedytta
Nem kaptam meg az üzid sajna.Facebook,iwiw megtalálsz.Mayerné kovács Zsuzsanna

Kép


Sziasztok!
Még új vagyok itt...
A második babámat várom 2012.03.28-ra, ha minden igaz... Smile
A nagyobb lányom októberben lesz 3 éves.
Ti hogy vagytok?
Én épp doki választás előtt vagyok. Ti döntöttetek már? Smile
anyuci27
Jászárokszállás
 
 


Szia anyuci, üdv itt!
Grat a kistesóhoz! :D
Eddig kihez jártál? Nem akarsz hozzá járni? Gyöngyösön tervezel szülni?
nedytta
Gyöngyös
 
 


Hetti, köszi a jókívánságokat! :D
Igen, kicsit behalóban a topik, de azért ha néha írogatunk ide, akkor legalább történik valami.
Itt is van állítólag egy szülésznő, aki otthon van a homeós témában, még nyomozok, hogy ki az, jó lenne megismerni. Szeretnék fogadni mindenképp.
Gyöngyösön 100%, hogy vágnak, minden esetben?? Ez a hozzáállás nem annyira frankó... Én örülnék, ha megtennénk mindent az elkerülése érdekében, és csak akkor kerülne sor gátmetszésre, ha tényleg szükséges. Részemről mindent meg fogok tenni, hogy elkerüljem.
Én nem akartam máshová menni, kifejezetten ellenezzük a távolra rohangálást a vizsgálatokra (pláne az utolsó hetekben), meg a szülésre. Nekünk 6 km a gyöngyösi kórház, az még pont belefér a számomra biztonságos távolságba. Egyelőre mindenki nagyon szimpatikus itt, akivel a terhességem során megismerkedtem, bízom benne, hogy a további tapasztalataim is pozitívak lesznek.
Neked mennyi idős a kisfiad?
nedytta
Gyöngyös
 
 


Szia Anyuci!
Üdv itt!Gratula a pocaklakóhoz!Hogy vagy?

Tegnap voltam Dórival tanácsadáson.8705gramm és 72.5 centi a drágám.Ó és pasizik ezerrel.Udvarolt a rendelőben egy kisfiúnak,aztán a játszótéren kiszúrt magának egy apukát és addig addig udvarolt még meg nem hódította.Apa azt mondta jó előre betölti a sörétest,és nyak magasságba drótot húz a pasik ellen!:)
Már most arra gondol mi lesz pár év múlva!! :)

Kép


:lol:
Zizike, apa jól felkészül a támadásra! :wink:
nedytta
Gyöngyös
 
 


Fel ám! :D De hát milyenek a lányos apák?Milyen volt a torna?

Kép


Sziasztok!
Jól, vagyok, köszönöm, bár kicsit hányingeres az időszak... :-)
De, nagyon szeretnék annál szülni, akinél Zsóficát is szültem, de sajnos már nincs közöttünk... egyébként Jászberényben született, dr.Balog Jánosnál.
Most meg meg vagyok lőve... egy barátnőm ajánlotta Gyöngyösön Csépány Adriennt. Tudtok róla valamit?
anyuci27
Jászárokszállás
 
 


Zizi, jó volt a torna, köszi, írtam iwiw-en! :)
nedytta
Gyöngyös
 
 


Anyuci, én eredetileg jászberényi vagyok, Balog doktort sokan nagyon sajnálják, állítólag jó szakember volt (bár én nem is mertem személyesen).
Csépány doktornőnél voltam tavaly, nekem szimpatikus volt, de ha jól tudom, ő már nem dolgozik Gyöngyösön. Vagyis magánrendelése van, de ha jók az infóim, átment Hatvanba, ha nála szeretnél szülni (ha egyáltalán vállal szülést a télen történtek után), az Gyöngyösön nem lehetséges. De ezek tényleg csak az általam ismert infók, nem 100%, hogy minden így van, nézz utána.
nedytta
Gyöngyös
 
 


Anyuci!

Én is így tudom,Csépány doktornő hatvanban van,de én úgy tudom,szülést már nem vállal.De meg is értem.Szerintem jobb lenne ha keresnél valaki mást.

Na megyek festeni meg költözni,de jövök ahogy tudok!!!!

Kép


Sziasztok!

Légyszi tudnátok infót írni, hogy Nadim dokinál mennyi a magánrendelés? És még kit ajánlanátok? Illetve másoknál a magánrendelés milyen árakon megy? Sajnos nem tudok dönteni, hogy kit válasszak, eddig egyszer voltam szakrendelésen, de sajnos olyan bunkó volt az orvos, hogy már nem tudom kihez kéne mennem. :roll: 7.hetes vagyok.
bunny3
Hatvan
 
 


bunny

Gratula a pocaklakóhoz!Hogy vagy?
Ki volt a szakrendelésen,melyik doki?
Nadimról én semmi jót nem hallottam.

Kép


Köszi! Jól vagyok, kicsit hányingeresen. Pásztón voltam dokinál, nem is tudom mi volt a neve. Csépány doktornőhöz szerettem volna menni, de sajnálattal olvastam, hogy már nem vállal szülést. Pedig én pont Hatvani vagyok, ha igaz, hogy átjött Hatvanba. Te kinél szültél?
bunny3
Hatvan
 
 


Én Pap dokinál szültem,sokan nem szeretik,mert van egy stílusa,de nagyon jó orvos,tudja mit csinál és lelkiismeretesen kisérte végig a terhességem,és a szülésnél maximálisan meg voltam vele elégedve.

Kép


És nála mennyi a magánrendelés nem tudod?
bunny3
Hatvan
 
 


A magánrendelés 5000ft,rákszűréssel 6500,ha vizsgálaton felül kérsz uh-t,akkor 9000,mert 5000 a magánrendelés,4000 az uh

Kép


Sziasztok!

Bocsi a kotnyeleskedésért,de Pap dokinál július 1.-től 6000 a magánrendelés,rákszűréssel 7000.Most járok hozzá,így biztos az infó.
De telefonszámokat és egyéb információkat találhattok a következő oldalon: http://www.3duh.hu/
Én néhány hét múlva szülöm a 4. gyermekemet nála,én is csak ajánlani tudom,de csak akkor ha nem túl érzékeny valaki,mert valóban nem egy mézes.mázos alkat.

Mona

l]
 
 


Mona, csatlakozom, júli 1-től ezek az aktuális árak Pap dokinál. De a bevezető uh-árak nagyon meggyőzőek!
Csajok, kezdem ufónak érezni magam: velem Pap mindig hihetetlenül kedves és aranyos, figyelmes, válaszol mindenre, amit kérdezek, szóval egy halk panaszom sincs rá. Hallottam én is sokfélét, hogy nyers a stílusa, meg ilyenek, de én ebből eddig semmit nem tapasztaltam, pedig ápr. eleje óta hozzá járok, most 22 hetes vagyok... Állítólag azokkal könyörtelen, akik sokat híznak a terhesség alatt. De az meg jogos, mert a babára is veszélyes, ha a mama sokat hízik.
Nem tudom, kivel, milyen körülményben nyers vagy lekezelő. Ha tudtok konkrét szitut írni, azt én is megköszönném.
Zizike, majd ha lesz egy kis időd, írhatnál a szülési tapasztalataidról, milyen volt a doki, mire figyeljünk, mit beszéljünk meg vele előre, ill. esetleg ha a szülésznőkről is tudnál pár szót írni, azt nagyon megköszönném. :)
nedytta
Gyöngyös
 
 


Sziasztok!

Én 26 hetes kismama vagyok első babámat várom :)
Nem tudom, tudtok-e nekem abban segíteni, hogy Nadim doktor körülbelül mennyiért vállal szülést? Sok helyen utána néztem már, de sehol nem találtam a kérdésemre konkrét választ. (Ő meg még nem mondott semmit :? )
Lehet még korai ezen gondolkodnom, de talán jó ha minél előbb tudja az ember mire számítson :)
Előre is köszönöm :)
fnebetty
Visznek
 
 


Betty, miért nem jársz tornára meg utána kismamaklubba?
nedytta
Gyöngyös
 
 


Viszneki vagyok, és nem igazán tudtam, hogy van ilyen :)
Tudnál róla bővebben infót írni? :)
fnebetty
Visznek
 
 


Betty!

A dokiknak szüléskor a magánrendelés árának tízszeresét szokták adni.Tehát ha 5000 a magánrendelése,akkor 50ezer a szülés.Persze ez nincs kőbe vésve,csak egy általános tétel.
A dokid nem hiszem,hogy megmondja konkrétan,hogy mennyit vár a borítékban.

Mona

l]
 
 


Igen, köszönöm, erre már én is gondoltam. Ha eljön az idő :) majd ezt veszem alapul :) Igaz ez nálam nem 50e-t hanem 60e-t jelent :? De mindegy, csak rendben menjen minden :)
fnebetty
Visznek
 
 


lányok!

Volt valakinek közületek olyan,akinek az uh-n több magzatvizet láttak?A dokival nem tudtam még beszélni és csak túráztatom magam.A szonográfus azt mondta nem lát semmilyen eltérést,ezért szerinte nincs jelentősége.

Mona

l]
 
 


Betty: Hát, ja, akkor nem olyan egyszerű megoldanod a bejárást. Gyöngyösön van szerdánként 2-től kismamatorna, utána meg kismamaklub (az nincs minden héten, általában megbeszélés vagy igény szerint). Bár csak a tornáért lehet, hogy nem éri meg bebumliznod, mert 30p, de szerintem hasznos, nekem jólesik. Én a 14. hét óta járok.
nedytta
Gyöngyös
 
 


Mona: passz, nem tudom, mit jelent, ha sok a magzatvíz, meg hogy pontosan mennyi is a sok. Szerintem dokit kérdezd, tőle kapsz hiteles infót.

Leírnád a tapasztalataidat Pap dokiról? Nagyon kíváncsi lennék, komolyan. Pozitívat is, negatívat is. Köszi előre is.
nedytta
Gyöngyös
 
 


Szia!

Ne haragudj,hogy ilyen későn válaszolok.
Szóval Pap doki...
Mint már írtam nem egy mézes-mázas alkat.A magánrendelésén kedvesebb,nyugodtan kérdezhetsz tőle,szívesen válaszol.Alaposan megvizsgál stb.Mivel sok betege van,nem minden esetben tud beazonosítani.Amikor már NST-re jársz,akkor nem kell menni a magánrendelésére,csak az eredménnyel kell felkeresni.Amikor a kórházban vagy az SZTK-ban dolgozik,sokkal morcosabb és felületesebb.
Bármikor szülsz,biztos,hogy bemegy(ha otthon van).Az elsőnél hazaútról fordították vissza,a másodiknál hajnali fél kettőkor riasztották,hogy nagyon gyorsan jöjjön,úgy ahogy van,ha szülésre be akar érni.Odaért:-)A harmadiknál ügyeletes volt,hááááát....Az volt rá érvényes,amit a fentiekben írtam róla munka közben...Viszont amikor szülés után 2 órával elkezdett ömleni belőlem a vér és meg kellett műteni,akkor már nagyon rendes volt,mindenre válaszolt és szépen rendbe hozott. Másnap elutazott 2 napra,de utazás előtt még benézett hozzám,megnézett,hogy vagyok és hallottam,hogy mondta a dokiknak és nővéreknek,hogy figyeljenek rám.
Ennyit tudnék róla mondani,ezek a tapasztalataim vele kapcsolatban.
Most még van kb. 3 hetem a szülésig,majd beszámolok utána is,hogy most milyen volt.:-)
Addig is szorítsatok,mert én rettenetesen félek mindig a szüléstől,pedig nagyon könnyen ment mindegyik.Remélem a mostani sem lesz rosszabb...
Mona

l]
 
 


Mona, köszi a részletes leírást! Hát, én eddig csak a nagyon jó oldalát ismertem meg, igaz, végig a magánrendelésére jártam. Ezek szerint akkor elégedett vagy vele, ha most is nála szeretnél szülni, nem?
Neked ez már harmadik baba? Erről lemaradtam valahogy... Huh, és ha még te is parázol, akkor mit szóljak én...? :) Nagyon várom majd a beszámolódat szülés után, hogy most mik a tapasztalataid. Nekem decemberig még van egy kis időm, bár tudom, gyorsan el fog repülni.
nedytta
Gyöngyös
 
 


Szia!

Nem a harmadik,hanem az ötödik :D
És a negyedik lesz,akit Pap dokinál szülök.Igen,összességében elégedett vagyok vele,azért is nem váltottam.
Igen ez az idő nagyon furcsa dolog.Valóban gyorsan telik ,kb a hetedik hónapig,utána pedig mintha ólomlábakon járna...Illetve inkább az ember lelkiállapotától függ.
Mona

l]
 
 


Sziasztok!

Megjöttem,beköltöztünk,de hogy ne hogy már jól érezzem magam,Szeptember 1.-én műtenek epére.Hurrá!!!!!!! :(

Aki kérdezni szeretne már itt leszek,még a kórházba is viszem a lapit a nettel,mert hülyét kapnék nélküle a sok öreg nyögdécselős néni között!!!

Sziasztok!!!!

Kép


Szia Zizike!

Hát ez nem jó hír!Meddig kell bent maradnod a kórházban?Ki fog vigyázni addig Dórira?És mi baja az epédnek?Remélem nagyon gyorsan túl leszel az egészen!

Mona

l]
 
 


Mona!

Elvileg 3 nap,szóval csütörtökön műt,szombaton jövök haza.Köveim vannak,de nem is a kicsi kövek a legnagyobb baj,hanem van egy másfél centis ami teljesen elzárja az epevezetéket,és ettől máj,hasnyálmirigy veszélyben van.Dórikám apával lesz,mert senki nem vállalja,hogy vigyázzon rá.Így Joci szabin lesz,kb. 2.5 hétig mert műtét után két hétig nem emelhetem meg a Manót.Csak az altatástól félek nagyon,a többin hamar túl leszek,szülés után is hamar rendbe jöttem.

Nedytta!

A szülésnél nekem minden nagyon gyorsan ment.SOS-ben kellett a dokinak jönnie,de le a kalappal előtte,mert 15 perc alatt odaért.Rám kötötték az infúziót,és hirtelen jöttek az erős fájások.Kicsit rám jött a para,izegtem-mozogtam,az nem nagyon tetszett neki.Folyton mondta lazítsak.Aztán mindent úgy csináltam ahogy mondta,és akkor megint tök rendes lett.Beszélgetett velem,mondta mit csináljak,aztán mikor kibújt Dodó megszámolta az újjacskáit.Mikor már varrt össze,elmondta mi jön megfigyelés után,meg hogy reggel megnéz.Minden reggel bejött megnézett minket,megkérdezte jól vagyunk-e.Varratszedésnél is nagyon aranyos volt,mi akkor adtuk oda a borítékot.Mi 30ezret adtunk neki,de szerintem meg volt vele elégedve,mert 6hetes kontrolon is kedves volt elmondott mindent amit tudni szerettem volna,és ami a legfontosabb nagyon óvatosan vizsgált.De összevetve a terhességet és a szülést velem soha nem volt mogorva vagy bunkó,még Dórit is megnézte 6hetes vizsgálat után pedig az nem szokása.És ahogy írta valaki,hogy azzal viselkedik furán aki sokat hízik,azt nem írom alá.Én is sokat híztam,pedig minden diétát és utasítást betartottam.Bár utólag kiderült,hogy a felszedett 15kg-ból 8.5 csak maga a víz volt,mert én nagyon vizesedtem.
Na szűken ennyi mert már regényt írok!!!

Sziasztok!

Kép


Mona, ötödik baba? Azta, az már teljesítmény! Ritka manapság, aki ennyi gyereket be mer vállalni, ez már abszolút főmunkaidős állás.

Zizike: jaj, szegény te... Szorítok, hogy minden rendben menjen a műtétnél és utána. De az epénél állítólag annál jobb, minél előbb műtik, mert hamar rosszabbodik. Kitartást a felépüléshez.
Örülök, hogy neked is jó tapasztalataid vannak Pap dokival, bízom benne, hogy majd minden rendben lesz.
Szülésznőt is fogadok, szeretnék tudatosan felkészülni az egészre, érdekel a homeopátiás szüléselőkészítés. Én azért egyre jobban parázok, ahogy közeledik az időpont. Jaj, mi lesz velem nov-decemberben...
A 15 kg, ha 8,5 víz volt, akkor nem is sok egyáltalán. Én írtam, mert ilyeneket hallottam, de nem saját tapasztalat szerencsére. Szóval velem mindig nagyon kedves.
nedytta
Gyöngyös
 
 


Zizike: túl vagy a műtéten? Hogy viselted?
Mielőbbi jobbulást kívánok Neked! :)

Írtad, hogy nálad minden gyorsan ment a szülésnél, hogy beértél, és rád is kötötték az infúziót. Mit adtak be, nem emlékszel? A doki a gátsebet varrta össze?

Én tegnap voltam védőnőnél, büszke vagyok mert 4,5 kilónál tartok (most 24 hetes vagyok). Azt mondta, ez nagyon jó. Enyhén diétázom is, bár ez annyiba merül ki, hogy kicsit jobban odafigyelek, mit és mennyit eszem. +sok folyadék és sok gyümölcs. Ez így beválik, úgy néz ki.
Amúgy minden ok, csak a parlagfű-allergiával küszködök. Ugye normál gyógyszert nem lehet bevenni, bár egyébként nem panaszkodom a homeós cuccokra, simán használnak annyit, mint az elmúlt években a hagyományos szteroidos gyógyszerek. Szóval egyelőre túlélhető, remélem, ennél már nem lesz rosszabb. A száraz meleg a legkedvezőbb a növénynek, így most csúcson van a koncentráció. :(
nedytta
Gyöngyös
 
 


Nedytta

Jövőhét csütörtökön műtenek,írtam is még múltkor,hogy 1.-én.Bár jó lenne már túl lenni rajta.A doki a gátat varrta,nekem jó nagyot vágott.Fájásgyorsítót szerintem,vagyis azt hiszem.De tényleg nagyon gyorsan ment minden,erre nem nagyon emlékszem már.A beöntés is kimaradt,borotválni is gyorsan kellett,semmire nem volt idő.Nagyon ügyi vagy hogy csak ennyit híztál,bár nekem is kevesebb jött volna fel.Na de most a napi 3 szelet pirítóssal,meg majd 3 hónap diétával lemegy a fölösleg.Együtt érzek én is allergiás vagyok,és nem szedhetek most semmit,szóval kitartás neked is.Mekkora már a pocaklakód?Becsültek mostanában?
Vigyázz magatokra!

Kép


Sziasztok!

Hogy bírjátok ezt a meleget?Engem teljesen kikészít,patakokban folyik rólam a víz,naponta 2x-3x zuhanyozok,de hiába.
Nedytta!
Nagyon klassz,hogy eddig csak ennyit híztál.Sajnos én mindig az utolsó 2-3 hónapban szedem fel a rengeteg kilót,de ez nem törvényszerű.Én sajnos szoptatás alatt is hízok,nem fogyok.Pedig lenne miből,mert sajnos dagi vagyok.Nagyon rossz lehet ebben a melegben ,babát várva még az allergiával is küszködni!Jobbulást kívánok!
Tegnap voltam uh.n,kiscsaj már 4 kiló fölött jár,de még van kb 2 hetem.Ha kihúzom addig.Azért szeretném,ha még keddig bent maradna,hogy a lányokat el tudjam kísérni hétfőn az oviba,utána jöhet nyugodtan.
Zizike!
Neked is nagyon szorítok,hogy minél előbb és probléma mentesen túl legyél a műtéten!A férjed pedig biztos helyt fog állni Dóri pesztrálásában.Hihetetlen mikre képesek a férfiak,ha rá vannak utalva!Az én férjem is nagyon ügyes amikor rá vannak bízva a gyerekek,pl tavaly amikor kórházban voltunk a kisebb lánnyal,nagyon szépen rendezte a többieket,és most nyár elején is amikor a kissráccal voltunk Hatvanban,mert leesett az emeletes ágyról.....
Megyek,lezuhanyozok,mert főzés,mosás,takarítás után ismét tiszta csatak vagyok.
Mona

l]
 
 


Sziasztok Lányok!

Ezek szerint mást is megvisel a meleg :) Nektek nem zsibbad a kezetek is rettenetesen? Nekem főleg éjszaka és reggel (pedig nagyon vigyázok, hogy rá ne feküdjek :( ) , de csak a tornásztatást találtam rá mint "gyógymódot"

Mona, bárcsak már ott tartanék, ahol Te, két hét! az már a célegyenes :)
Majd, ha tudod megírod milyen volt, hogy zajlott?
Nekem novemberig még van időm, de már most parázok nagyon (első terhesség, az utolsó uh-n a picur farfekvéses volt, ráadásul a gyöngyösi kórházat nem is ismerem, régen hatvani voltam, oda jártam ha bármi volt)

Kitartást Mindenkinek ebben a melegben :)
(Jó hír: a köpönyeg.hu szerint jövő hét végétől jön a lehűlés 24-25 fok :) )
fnebetty
Visznek
 
 


Sziasztok, nagy itt a csend mostanában...
Zizi, túl vagy a műtéten? Remélem, minden rendben ment és már jobban vagy, hamar helyrejössz!

Nekem a meleg nem volt olyan megterhelő, az allergia annál inkább. Bár nem bánom, hogy végre hűlt kicsit a levegő, ezt az őszt nagyon évezném, csak ne lenne a parlagfű. :(

Mona, te már nagyon a finisben vagy, majd mesélj, mi hogy ment! Szorítok, hogy minden rendben legyen!

Betty, ha novemberre vagy kiírva, akkor még nem gáz, hogy nincs befordulva a baba, nem? Még addig van ideje behelyezkedni, vagy nem jól gondolom? Úgy hallottam, hogy valami homeopátiás módszer is van a baba befordítására, ha érdekel, jövő hétre megkérdezem (tegnap voltam Pesten jógázni, egy dúla nőci tartotta, és ott hallottam ezt).

A doki mostanában nem mondott méretet, de kb. 35-40 centi és 60-70 deka a baba. Már most is jó nagy boxmeccsek vannak odabent. :)
nedytta
Gyöngyös
 
 


Sziasztok!

Megjöttem,túl vagyok rajta,és már itthon vagyok.Nem könnyű,sőt,de majd idővel.

Betty

Nekem Dóri a 30. héten fordult be és ő is novembeben született.Szóval csak nyugi.

Nedytta

Szép nagyok vagytok már.

Na megyek,mert még alig van erőm,de jövök holnap is.

Kép


Sziasztok Lányok!

Örömmel tudatom veletek,hogy szeptember 2.-án megszületett a kisfiunk Lóránt.Az "apró" legény 5 kg-mal és 59 cm-rel látta meg a napvilágot.Természetes úton született.Éjfélkor mentünk be a kórházba,mert szivárgott a magzatvíz,és fél 3-kor már meg is született.Gyors volt,de az utolsó,kitolási szak,nagyon nehéz és fájdalmas volt.A doki nagyon rendes volt,gyorsan beért és korrektül levezette a szülést.A gyermek nagysága is meglepetés volt,de a legnagyobb meglepetést a neme okozta,ugyanis a genetikai tanácsadáson,magztavíz elemzés után,azt mondták,hogy lány lesz.Nem volt fiú nevünk és gyönyörű,csajos rucikat vásároltunk neki.Senki nem tudja hogyan történhetett.Vagy az én szöveteimmel volt szennyezett a minta,vagy egyszerűen összecserélték egy másik,hasonló nevű nőével.
Tegnap végre hazajöhettünk és remélem hamarosan rendeződnek mindennapjaink.
Mona

l]
 
 


Mona, azta, gratulálok! Úristen, mekkorára nőtt a kistöki! Azért tényleg nem véletlen akkor, hogy uh meg genetikai elemzés ide vagy oda, mindenképp kell készülni fiú és lány névvel is. Akkor most csereberélhetsz rucikat, mert azért egy kislegényt csak nem öltöztethetsz rózsaszínbe... :DD
Én is 59 centivel születtem, de csak 3,55 voltam. Akkor Lóránt igazi kis vasgyúró lehet. És hogy hogy 5 kilóval sikerült természetesen megszülni? (Bár, neked már ugye igencsak nem az első baba, szóval ez is közrejátszhatott.) Doki fel sem vetette a császár ötletét? Most is Pap dokinál szültél akkor? Tényleg, majd ha lesz lélegzetvételnyi időd, írd le kicsit részletesebben, mik voltak esetleg új tapasztalatok a dokival, az osztályon, stb. Kíváncsi vagyok, nagyon! Képet tudsz majd feltenni babócáról?
Gratula még egyszer! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nedytta 2011.09.06 08:48-kor.
nedytta
Gyöngyös
 
 


Zizi, örülök, hogy rendben vagy, minden ok volt a műtétnél, mielőbbi regenerálódást kívánok Neked! Pihenj sokat!
nedytta
Gyöngyös
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: