Stella!
Nagyon szép ez az eredmény! Jó úton haladtok! nekem 4 volt ami szépen fejlődött megtermékenyítés után, de csak 3-at rakattam vissza. (18-at tudtak leszívni, és nekem is nagyon fájt a hasam utánna)
Szóval a történetem:
Endometriosom volt. Így nekem nem kellett az inszemet végigcsinálnom, hanem rögtön mehettem a lombikra. Jól sikerült minden - 3 került vissza a pocimba. (1 azóta is eszkimó bébi). Szóval végigfeködtem 2 hetet, csak pisilni, meg fürdeni keltem fel, még enni is fekve ettem, de sajna 2 hét után elkezdtem görcsölni. A vérvétel kimutatta, hogy nem sikerült. Tökre elvoltam keseredve, de már készültem lélekben a következő lombikra, nem akartam feladi. Tudtam, hogy nekem lesz gyermekem. A következő hónapban nem jött meg mensim, azt hittem a gyógyszerek hatása, de viszont nagyon szarul voltam minden reggel. Aztán a kolléganőim unszolására vettem tesztet és halvány 2 csík látszódott. Nem akartam elhinni. 2 nap múlva voltam UH-n, ott nem láttak semmit, azt mondták méhenkívüli terhességem van, mert a labor teszt kimutta a terhességet. Így telt a karácsonyom, ha görcsölök akkor azonnal kórház és műtét. De semmi bajom se volt, csak szarul voltam. Janurbán az Uh-n látszott 5 hetes babám. Szóval Ákosom egy "csodagyermek", de én csak úgy hívom, hogy a mi kis karácsonyi angyalkánk. Testvérről álmodni sem merek!
Szóval nagyon szorítok Nektek és bízzatok - az nagyon sokat segít. Sok lombikos párral megismerkedtem és nekik mindnek sikerült!
Eszti

!