Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nyitottam egy topicot az erről-arról-ban is, de mivel még új vagyok az oldalon, nem tudom pontosan, hogy hol célszerűbb.

Írok ide isKép.
Szóval szeretnék kaját rendelni, mert a kisfiam bölcsis lett, ott is eszik, a párom a munkahelyén kap enni, egy főre meg nem szeretnék főzni. Tudtok esetleg ajánlani olyan céget, akitől érdemes rendelni?

Előre is köszi a tippeket!!!
 
 


Lucki,
en a Menuettel probalkoztam egy ideig a telen,de neha nagyon rossz volt a kaja es egyszer fel 3-kor jutottam ebedhez. Ja,szoptatas mellett ugyhogy beragtam,panaszt tettem es feladtam. Kép

Most a Foodexpressztol rendelek/rendeltem (nagyfiam beteg most,nem jar oviba,ugyhogy jelenleg fozok). Veluk meg vagyok elegedve,jo a kaja tenyleg. Normalisan ,pillanatok alatt lehet online rendelni.
Egy problemam volt mult heten veluk. Uj ember hozta az ebedet,2-re ert ide!! Elotte majdnem 2 hetog okitotta az elodje,nem ertem,miert enm kepes rendesen megtanulni, mi a munkaja. Ezuttal is panaszt keszultem tenni,de inkabb varok,hatha belejon. Ha meg egyszer elofordul,hogy ilyen keson hozza,biztos szolni fogok.
Szerintem probalkozz meg veluk,ha meg nem valasztottal. Ha nem jon be,keresel masikat es kesz.
Irj a fejlemenyekrol.
Szia!

Inimma
 
 


Szia Lucki!

Én a második fiam születése után a Gastroyaltól rendeltem kb. fél évig. Alapvetően elégedett voltam velük, kb. 2 hét után meglátod, hogy mit nem érdemes rendelni. A menü nem egy nagy durranás, az a la carte viszont finom. Gyümölcslevesek nagyon jók.

Mi Zuglóban lakunk és mivel sokan rendeltek, a futár már kb. reggel hatkor kihozta. Megbeszéltük vele, hogy hetente egyszer kitesszük a pénzt, ő pedig leteszi a kaját, így nem kellett felkelni, meg a gyerekek sem ébredtek fel a csöngetésre.
Egyszer csúsztak meg a szállítással, de akkor is itt volt 11-re a kaja.

Az on-line rendelés biztonságos.

Üdv, Mona
 
 

 
 

Napkonyha nagyon jo !
Kép
Van kismama menu is, meg mindenfele mas is.

Indian.
 
 


Sziasztok!
Én is FoodExpressz-től rendelek, és elég jó kajákat hoznak.
Ki kell ugyan tapasztalni, hogy mit érdemes, főleg, hogy fiam is ezt eszi, de egy csomó minden bejön még az ő finnyás izlésének is...
Kati
Vendég
 


Sziasztok!
Az "örökbebabára várva beszélgessünk" topicosok nevében szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy jótékonysági koncertet, ha tudjátok, terjesszétek és gyertek el! KÖSZÖNJÜK!!!


"Muzsikával az újszülöttekért!"

Különleges eseménynek, a Gólyahír Egyesület javára szervezett gálakoncertnek ad helyszínt hamarosan a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme!
Valóban különleges koncert ígérkezik ez estére, ami így is van rendjén: a segítendő cél sem hétköznapi!

A Magyar Állami Operaház művészei - jelenlegi és volt énekkari művészek, korrepetitorok - a Gólyahír Egyesület nemes és önzetlen tevékenységének segítésére muzsikálnak majd ez alkalommal!
A koncert fővédnöke Medveczky Ádám, a Magyar Állami Operaház karmestere.

A Gólyahír Egyesület a nem kívántként születendő újszülöttek életben maradásához és családba kerüléséhez nyújt segítséget.
Válsághelyzetbe került várandós anyák fordulnak hozzájuk, ezért egy ingyen hívható krízisvonalat működtetnek, mely Magyarország területéről az év minden napján reggel 6-tól este 22 óráig ingyen hívható.
Megyénként egy mobiltelefonos karitatív munkatárs végez szolgálatot, mely önfeláldozó munka nélkül megannyi sorsára hagyott várandós anya és születendő gyermek sorsa maradna továbbra is kilátástalan.
Fennállásuk óta végzet munkájuk eredményességéről legékesebben a tények beszélnek:

Az elmúlt öt év alatt:
- 234 anyát sikerült elhelyezniük anyaotthonban, hogy fedél legyen a fejük felett
- 311 esetben gondoskodtak kelengyéről a rászoruló újszülöttek számára

A Gólyahír Egyesület által gondoskodásba vett terhességek közül:

- 112 gyermeket előzetes örökbeadási szándékának megváltoztatásával végül
saját családja vállalt
- 220 újszülött alig egy hetesen örökbefogadó családokhoz kerülhetett
- 620 házaspárt világosítottak fel az örökbefogadással kapcsolatban.
- 39 családi találkozót szerveztek örökbefogadó családoknak Budapesten, Tatabányán, Veszprémben, Százhalombattán és Székesfehérváron
- 3 konferenciát is tartottak a nyílt örökbefogadásról szakemberek számára
- folyamatosan biztosítanak ellátást és szállást a krízishelyzetbe került várandósoknak
- 2004-ben könyvük jelent meg GÓLYAMESÉK címmel
- Az újságokban, rádiókban, televíziókban, 5 év alatt 145-ször esett szó munkájukról
Sajnos azonban az állami támogatás megvonása miatt mostanában igen nehéz anyagi körülmények között kénytelenek küzdeni pártfogásukba vett várandósaik és aprócska újszülöttjeik sorsáért.
A 2006. február 6-án, 17 órától tartandó jótékonysági operagála teljes bevétele ezen nemes tevékenység támogatására kerül majd felajánlásra!
Az este műsoráról Töreky Katalin, a koncert szervezője mesélt nekünk:

"A gálakoncert műsorának összeállításakor fontosnak tartottuk, hogy minden kedves megjelent számára emlékezetes pillanatokat jelentsen majd ez a korafebruári hétfő este!
Választásunk végül az operairodalom négy remekművére:
- Mozart: A varázsfuvola,
- Rossini: A sevillai borbély,
- Bizet: Carmen és
- J. Strauss: A denevér című művére esett.

Az opera műfaját jól ismerők bizonyára örömmel hallgatják majd e méltán népszerű művek felejthetetlen pillanatait, az operai dallamokkal ismerkedők pedig olyan ízelítőt kaphatnak, mely reményeink szerint kedvcsináló lehet az opera műfajának mélyebb megismeréséhez!
A koncert sikere a népszerű dallamokon túl természetesen az előadóművészeken is múlik.
Személyes érintettségem okán külön figyelemmel igyekeztem az operakórus olyan tehetséges művészeit - énekeseket, korrepetitorokat - megnyerni ez estére, akik személye már önmagában is garancia, hogy színvonalas és szórakoztató koncertnek lehessünk majd részesei!"


A Jótékonysági operagála időpontja tehát: 2006. február 6. (hétfő) - 17 óra.
Helyszíne a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme - Bp. VI. ker., Jókai u. 4. (az Oktogontól 1 percre!)
Jegyek 2006. január 9-től kezdve válthatók a Magyar Állami Operaház jegypénztáraiban és szervezési osztályán (Bp. VI. ker., Andrássy út 22.), valamint beszerezhetők a Gólyahír Egyesület segítségével (tel. 06-30-529-8329, bankszámlaszám: 64800073-10705005).

Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokak döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni a remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával - melyek ára 1400 Ft - segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!

KépKép


Sziasztok!

Nekem az a gondom hogy diétát tartani nehéz és ha nem készülök előre előző nap, akkor meg is bukik a dolog mert a munkahelyem melletti kisboltban nincs túl nagy választék. Én most candida diétát csinálok egészségügyi okok miatt és ehhez még nem találtam meg az igazit. Elég sok megszorítás van és nem szeretném feladni de olyan nehéz mindig előre készülni. Ha valaki tud ilyet akkor szóljon, mert még pár hónapig biztos tartanom kell és szedni a candid plust. Néztem pl a Norbis diétát de az sem az igazi.

Andi
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

cron