Sziasztok Csajok!
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat őssejt témában!!!!! Valószínű nálunk is az anyagiak lesznek a meghatározója.

Jó volt olvasni, hogy szinte azonosakat írtatok.
Andi, Domán gyönyörűséges!!!!!!!!!! nagyon klassz a montázs, amit készítettél!!!!
Meskete, neked nagyon sok drukk!!!!!!!!!! +++++++++++++ Küldök neked, sokat gondolok rád, hogy minden a legjobbak szerint menjen!
Seruzad, nálam totál így volt. Első terhesség, mintha észre sem vettem volna, nagyon klasszul voltam! A másodiknal nagyon gáz voltam, hisztis p.... semmi sem volt jó, a szagokra nagyon érzékeny voltam, 1-2 hányás a 13-14. hétig. A 3. terhességemnél szagokra olyannyira rosszul voltam, hogy nem bírtam főzni, hánytam a 16-17. hétig, hangulat ingadozás már nem volt..., ezért reménykedtem én is hátha kislány lesz, de nem így lett...Nálam valószínű, hogy hormonális volt a dolog, nem pedig "nem-meghatározó". A szülés utáni dolgok is úgy voltak, ahogyan te írtad.
Napsugár, azért ha tudod, lécci írd majd meg, hogy milyen % arányban jöttek be az agusztusi babáknál a káposzta teszt-nem dolog.
Szerencse, drukk az újabb teszthez.