Új privát üzeneted érkezett!

Adri! Dórinak nagyon sok boldog névnapot kívánok!
 
 


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szhajnal 2012.02.09 12:34-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
szhajnal
Vecsés
 
 


és,sikerűlt.
Ügyes vagyok:))))!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
szhajnal
Vecsés
 
 

 
 

Hajni, teszvesz vagy vatera? Ott szerintem mindent el tudsz adni!
K.

KépKép
KépKép


Reni!
Köszönjük a köszöntést!

Drága Villő!
Neked pedig mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!


Katával minden oké, 200 g-ot hízott egy hét alatt! :P :P :P :P :P :P
Csak a csípője kötött egy kissé, így az ortopédián 2 hónap múlva kontrol.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
 
 


Dórikának utólag mi is nagyon boldog névnapot kívánunk! Nagyon régen láttam már a nagy leánykát :-(

Szandra, hogy vagytok? Jobbulást!

Emőke

Kép


Kép
 
 


Kata:Köszi,fent van mindkét oldalon.Remélem igazad lesz,és sikerül eladni).
Mert eddig nem sok mindent sikerült ott eladni:((

Betegeknek jobbulást!!

Hajni

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
szhajnal
Vecsés
 
 


Adri!
Látod, látod :lol: :lol: :lol: :lol: de jó! Akkor megnyugodtál?

Dórinak boldog névnapot kívánok! Kép


Reni!
Milyen volt a doki? Adott beutalót?

Szandra!

Jobban van a csajszi?? Remélem! Gyógypuszika neki!

Hajni!
Viola 1-2 óra után fázik??? :? :lol: :lol: csodálod :lol: :lol: Brrrrr.......és fél óra után fázok...bár örülök a hónak, mert szép és a csajok nagyon élvezik! :lol: :lol:

Üdv a kövér anyák klubjából...... :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
 


Sziasztok!

Dórinak utólag is Sok Szépet kívánok Névnapja alkalmából!!!

Hajni!
Vigyázni kell, sokat nem is szabad kint tartózkodni-fagyásveszély... unokahuginak is felhólyagosodott a pofija a hideg miatt.. :cry:

Szandra!
Jobbulást! Illetve remélhetőleg már túl vagytok rajta..
Megérkezett a könyved, ha erre jársz vmikor vagy talizunk majd valahol ha ráér... :?:
 


Gyöngyi, köszi az érdeklődést :-) Túléltem. Nem lelkesedett a dologért, de megírta a beutalót. Azt mondta ezt így nem lehet egyébként. Amúgy is sok papírmunkával jár. Csinálja a választott orvos a háttérintézményben. Na, ugye nekem ez volt az Uzsoki, ahonnan meg lakhelyhez küldtek, így most nekem választott nincs ??!!.... Kezdem érteni, hogy ki hova fizet ebben a rendszerben. A lényeg, hogy ma megvolt a vérvétel is. Néhány hét az eredményig. A cukros hétvégére meglesz. Szerintem azzal nem is lesz egyébként gond. :-)
 
 


Sziasztok.

A változatosság kedvéért megint eladok valamit(válság van):)))
Egy családi BT,eladó-átadó.Ha valakit érdekel légyszi szóljon,vagy ha kérdése van nyugodtan kérdezzen.
Bocsi,hogy ilyenekkel zaklatlak benneteket....

Hajni

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
szhajnal
Vecsés
 
 


Manka!
Ha nem nagy gond a héten nem mennék érte mert mind a 4-en influenzásak vagyunk. Jövő héten ha elhagyott minket a kór akkor elszaladok érte, jó lesz úgy?

Hajni!
Nem akarlak megsérteni!!!!!!, de tényleg ne itt áruld az eladni valókat (Kata nagyon kedvesen felhívta rá a figyelmedet). Sorolhatnám, hogy ki mennyi mindent próbál értékesíteni a vaterán de itt mégsem látjuk nyomát ezeknek a dolgoknak. Mindenkinél válság van de ez a topik ne erről szóljon. És most kérlek ne haragudj meg.

Nálunk az egész család meginfluenzásodott :) (kellő magyarságot belevíve) . Ma Tami a 39.2-vel a nyerő. első nap Edó, másnap apa, harmadnap én, negyednap Tami. Még jó, hogy nem vagyunk 8-an :wink:



Szandra,

Jobbulást Mindenkinek! Ezt jól kikaptátok...
Oviban nem tudod mi a helyzet? Zorka nyekereg, hogy szeretne menni...Merjem vinni jövő héten?
Vendég
 


Szandra.
Jobbulást nektek!!
Nem sértődöm meg,csak az ismerősök között is próbálok érdeklődőket találni,és azt ,hogy válság miatt árulom itt azt csak viccből írtam.
A Bt(amit ráadásul nem is eladni akarok,csak átadni ) és a csizma felesleges,a képeket meg már régóta árulom,a teszveszen,és már nagyon-nagyon sokat eladtam belőle.Ezért gondoltam,hogy megkérdezlek benneteket is.
Szóval vicc,volt.:)

De többet nem csinálok ilyet,ha ez zavar benneteket:))

H

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
szhajnal
Vecsés
 
 


Hajni!
Köszi, hogy nem vetted magadra. A betegséggel egy adag bunkóság is belém költözött, ennyi :) ;)

Judit!
Pénteken kérdezz rá az Andinál, hogy merjed-e vinni. Bár???? Anyósodhoz nem tudod lepasszolni egy hétre? Szerintem nem lenne baj ha még egy hét kimaradna, utána már az egészségesek mennek vissza (mert addigra már tuti mindenki benyalta), te sem mész a falnak 2 hét teljes gyerekfelügyelettel.



SZandra!

Nem gond, elfér... :wink:
Jobbulást nektek!!!!
 


Szandra, gyógyultok már, azért? :(

Villő belázasodott estére. Asszem elegem van.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
 
 



Szandra,

Hát, lehet, végülis még hiányzik neki 4. De nagyon bújós volt, tök bágyadt. Nem volt magas, 38 körül, de mégis. Semmi más tünet, eddig nincs. Most le kellett tennem az ölemből, az ágyában alszik, én meg megcsináltam Ancsi jelmezét holnapra. Hát, remélem, hogy felveheti, hogy ő nem betegszik meg, ha mégse fog Villőnél.

Áááá, nem hiszem el.

Reni,
elég gáz ez az ide-oda küldözgetés, ha legközelebb szükségem lesz rá, akkor jól felvértezem magam mindenféle jogszabályokkal, hogy melyik orvosnak mi a feladata, mire van engedélye. Már Ancsinál is összevissza passzolgattak, mint valami labdát, mennyire utáltam. Komolyan, ha arra gondolok, hogy megint babát szeretnénk (MAJD, EGYSZER, ESETLEG ), ettől a részétől, a vizsgálatoktól ráz a hideg - rohangálni jobbra-balra, béna és undok orvosokkal küzdeni, jaj.

Szorítok nagyon továbbra is.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
 
 


Betegeskedőknek jobbulást.

Na elkészült a sárga markoló jelmez :-) egy igazi caterpillar :-) Hétfőn avatja fel :-)

Kép

Kép


Kép
 
 


Ügyi vagy szomszédasszony:))))

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
szhajnal
Vecsés
 
 


Emőke, ezt Te csináltad???? Hoppá. Gratula :)
K.

KépKép
KépKép


Emőke, gratulálok :-) Remek munka :-)

Katus, köszönöm, hogy szorítasz!

Ma mentem a terheléses leletért. Sokkolt a látvány. Nem a cukor eredmény miatt, az jó. DE lemaradt valamilyen okból az inzulin, és hát az esetünkben ez lenne a lényeg. Így semmit nem ér az egész. Hétfőn futok neki újból. Ilyen nehéz nem elrontani egy beutalót... én amatőr, meg nem ellenőriztem, hogy a dokinak sikerült-e átmásolnia a kért vizsgálatokat :evil: Hétfőn házi doki, ha ő nem adhat beutalót megint belgyógyász, időpont, hónapok... Kicsit kiakadtam :cry: Ez van...
 
 


Adri, Ati mesélte, hogy volt egy boszorkány az oviban :-) Úgy mondta, hogy a Mókus csoport átment, és annyian voltak, hogy még lépni sem bírt :-) Nagyon élvezte a napot, alig tudtam hazatessékelni :D Micsoda változás :-)

Olyat is mesélt, hogy az egyik kisfiú teli volt pöttyökkel. Azt mondta bárányhimlős lett... Nem tudom így van-e, lehet, hogy a verselős könyvből szedte, abban van bárányhimlős mondóka. Kiderül, de most azért örülök a 2 oltásnak. Természetesen ő, mint doktor bácsi meggyógyította :D
 
 


Emőke,

Naggyon jó lett a jelmez, gratula!!!

almi

Hát nem vagyok meglepve...anno pocakosan az OEP figyelmetlensége és a házi orvos hülyesége miatt rohangálhattam orvosi bizottság elé, hogy visszavegyenek táppénzre, amiről így közös erővel letiltottak...
De ha felhívod a belgyógyászt és elmondod, hogy ez történt biztos ír egy beutalót soron kívűl, csak nem kell ezért hónapokat várnod. Egyébként szerintem inzulinszintet kérhet a házi orvos is.

Katus,

Neeee! Hogy vagytok?

Szandra

Ti? Javultok?
Vendég
 


Judit, tudod min gondolkozok! Lehet aki a leletet adta ki nem tudja jól. Esetleg mégis levették, de az tovább tart, mire elkészül. Talán mégsem egy papíron szokott lenni az eredmény! A hormonok legalább 2 hét, lehet, hogy az inzulin is! Hétfőn felhívom a labort... Hihetetlen.... most reménykedek, hogy azért hátha előkerül.

Jobbulást kívánok a betegeskedőknek!
 
 


Sziasztok!

Emőke!
Most már tudom kihez kell vinnem a varrni valóimat :), szuperügyi vagy!! Ábel gondolom pózol benne ezerrel!!

Katus!
Hogy vagytok?

Reni!
Hátha igazad lesz, de ha mégsem akkor az jónak tűnhet amit a Judit mondott, hogy kérj telefonon egy másik beutalót, tuti adnak.

Judit!
6-an voltak a csoportban. Ők 6-an még nem az egészségesen visszajött gyerekek hanem a még nem kapták el kategóriába sorolandóak. Csilla mandulája is oda lett!!

Mi jó vagyunk, Tami ma még hőemelkedett estére de ezen kívül már csak az orrfolyás van, arra meg adom a köptetőt, hogy nem tapadjon le neki. Edóval még egy kicsit köhögünk de ennyi (kopp-kopp-kopp). Beszéltem egy nagyon kedves barátnőmmel aki védőnő :wink: és szoptatási tanácsadó :wink: :wink: (mindig is tudtam, hogy közel áll hozzá ez a dolog :) ) és azt mondta, hogy az influenza magasabb és több ideig tartó lázzal jár de van mikor ilyen tünetekre is "ráhúzzák", hogy influenza de csak vérvételből lehetne megállapítani. Na azt köszönjük de nagyon nem kérünk, így hivatalosan fenesetudja betegségünk volt. Ami az influenza mellett szól, hogy mindenki elkapta!

Képzeljétek el, Tami mellettem aludt az egyik éjjel és ugyanazt álmodtuk. Mikor reggel felkelt akkor megkérdezte, hogy Edó fogát betettük e a párnája alá. Majd frászt kaptam, hogy ez a büdös fogtündér már megint nem teljesítette jól a feladatát, de nem mert ezt csak álmodta, hogy kiesett Edó foga. Ne de én is ezt álmodtam....., tisztán emlékeztem mikor felkeltem, hogy Edó foga kiesett álmomban. Tök durva volt és amellett meg olyan jó érzés, hogy így mi ketten és szeret és mellettem alszik és ua álmodik és anyalánya és Edóról. Jó volt!

Jóccakát



Köszi lányok, jobban van a kiscsaj, ma 5-kor bírt felkelni, kész vagyok :)

Szandra, ez tök megható!

Körkérdés:
Ti mit vacsiztok? Azt hiszem Villő éhes volt, azért ébredt ilyen korán, és arra gondoltam, talán nem adtam elég jó vacsit neki. De ugye mindenhol azt olvasom, hogy este nem szabad sokat enni. Jó, mondjuk most beteg is volt, ilyenkor nem nagyon eszik, de azért elég vacak lenne, ha minden nap 5-kor ébredne.
Szóval? Meséljetek légyszi, nálatok milyenek a vacsorák?

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
 
 


Katus.

Nem félj,nem hiszem ,hogy az éhség miatt kell korán.Mi mindig meleget vacsizunk(vagy is én nem ).Tegnap is a Dia 2 tányér levest evett,meg 1 tányér tarhonyás húst,utána még 1 narancsot is benyomott,és reggel f5 kor jött,hogy ő már kialudta magát.Szóval ő nem azért kell korán mert éhes,reggel is alig evett pár falatott...
Nálunk mindig meleg kaja van.Megszoktuk,mert míg a Gábor dolgozott addig csak este tudott meleget enni,és ez már azt hiszem így is marad,már megszokta a család.Jó azért néha előfordul a hideg vacsi is,pl:virsli,főtt tojás,vajas kenyér,de ez kb egy hónapban egyszer....
De van olyan is,hogy nem is eszik semmit,mert elég válogatós,és akkor meg alszik 7 ig....
Szóval igazándiból a fene tudja miért kelnek ilyen korán...

De azt hiszen ezzel az állandó meleg vacsival mi kilógunk a sorból(abból gondolom,amiket eddig hallottam személyesen) :) :) :)

Szép napot.

Ma csináltunk madáretetőt,a lányok nagyon élvezték:)))

Hajni és

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
szhajnal
Vecsés
 
 


Ja, azért gondolom, hogy éhes volt, mert kérte a reggeli innivalóját (még tápot kap). Akkor ötkor megitta a tegnapi maradékot, kb 1 decit, aztán próbált aludni, de nem sikerült neki, fél 6-kor megint kérte, akkor megivott 2,5 dl-t. Szóval ebből gondolom.

Meleg vacsi - én tuti nem bírnám ki, és telezabbantanám magam :) Mondjuk lehet, hogy ez megoldás lehetne nekik, nekem meg önmegtartóztatni kéne.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
 
 


Katus,nálunk a vacsit apa intézi,én oda sem megyek az asztalhoz,mert így meg bírom azt állni,hogy ne egyek.Távolról figyelem őket:),ha oda ülök akkor nem bírom megállni azt ,hogy ne egyek....
na jó azért néha elcsábulok: :) :)

Hajni

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
szhajnal
Vecsés
 
 


Katus,

Spec a meleg vacsi adott esetben kímélőbb lehet, mint a hideg. Husit salival, levest, ilyesmit Te is nyugodtan ehetsz. Pont kenyeret nem szabad este enni!!!Ki vagyok művelve a téren:)))(és beválni látszik a módszer...25 napja update-elek és -4 kg-nál tartok :D )
Én úgy vettem észre egyébként, hogy a gyerekek nem annyira csípik a hideg vacsit. Legalábbis Tamara pl kenyeret egyáltalán nem eszik. Virsli nálunk is sokszor van. Nagy sikert aratott a tésztával tüzdelt virsli. Vagy tojás, bármilyen formában, tejbegríz.
Tamara is nagyon válogat mostanában és alig eszik meg valamit, ő is szinte csak tejet iszik, azt viszont vagy napi másfél litert. Gyerekeknek vacsira még a bundás kenyér is jó, meg nálunk a tészta tuti siker bármilyen formában. Mindenki kedvence a sajtos tejfölös. (én nem eszem tésztát sem:) )
Vendég
 


Szandra

Hú de durva, asszem megválaszoltad a kérdést, nem viszem Zorkát jövő héten sem.
Nektek további jobbulást!!!
Vendég
 


No, mindenki szedje a cókmókját és költözzön át a zárt fórumba :!: Merthogy megszületett. Most aztán kidumálhatjuk egész VECSÉST :wink: :lol: :lol: :lol:

Szerintem hiánytalanul beregisztráltam magunkat, ha valaki mégis kimaradt volna attól 1000 bocsi és természetesen pótlom!

Ja, a hozzánk vezető út Társalgó utolsó "Vecsés" című fóruma.

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


megtaláltam :)
mostantól akkor csak oda???
K.

KépKép
KépKép


Sziasztok,

én is megtaláltam a zárt topikot, oda írtam!!!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép


Sztem, ha valami fontos, közérdekű infó van, az jöhet ide is.

Meg ki tudja? Hátha feléled ez a topik, új tagokkal, akiknek szükségük van társaságra, ahogy ezt az alapítók megálmodták a létrehozásánál ;)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
 
 


Sziasztok!

Persze! Közérdekű jöhet ide is. Mint pl. most:

Képzeljétek ez éj leple alatt valami lelki nyomorékok megrongálták a Thomas jégszobrot :evil: Az egész hátulját letörték/lerúgták. Nagyon remélem ennél nagyobb örömük nem lesz az életükben.
Az alkotó most renoválja...

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!

2005-ben jó, hogy Ildi létrehozta ezt a fórumot:)
7 év telt . Nem én voltam a legaktívabb tagja és évek óta csak bele-bele olvasok.
Szomorú vagyok, hogy vége, nekem kisgyerekes anyukaként nagyon sokat jelentett, hogy nem voltam egyedül Vecsésen...
Ma a lányok nagyok, sokat dolgozom, de öröm, hogy még ma is találkozok jó barátokkal , akiket ennek a kis közösségnek köszönhetek.
Gondoltam, ha már írtam az első oldalra írok az utolsóra is :).

Minden jót nektek! Köszönök mindent!

anett
 
 


Anett!

És milyen kár, hogy már nem írsz még ha nem is voltál a legaktívabb.
Szonja valami fantasztikus!

És nekem személy szerint az Ildi írásai is hiányoznak. Nemhiába, öregszem, egyre szentimentálisabb vagyok :)


Mindenkinek:
A topik zárolására azért került sor mert rengeteg látogatója volt de azért olyan sokan nem írtak. 2 nap alatt pontosan 720 megtekintője volt a fórumnak és csak 13 db hozzászólás. Még ha azt nézem, hogy valaki benéz van e új hsz az akkor sem von maga után ennyi megtekintést. Úgy éreztük kicsit nyitott könyv ez a dolog, ami persze vele jár ha az ember ír egy ilyen topikba de ez túl nyitott lett. Emiatt alakult meg egy zártabb fórum ahová könnyű bebocsátást nyerni és minden mehet a régi kerékvágásban.



Anett!!!

Nincs vége!!!!Csak nem szeretnénk továbbra is kiteregetni mindenféle ügyes-bajos dolgainkat olyanoknak, akiket nem ismerünk. A zárt topikban pontosan tudjuk, hogy kik azok, akik olvas(hat)nak minket. Gyere, várunk odaát:)
Vendég
 



coming soon...
Kép
 
 


Sziasztok,
ma regisztráltam magam, sajnos MÉG nem ismerem az oldalt, de ez hamarosan nem így lesz :)
8 hetesek vagyunk :) az első babánnkal. Mivel ahogy olvasom már mindannyian túl vagytok 1 -2 babán :wink: így valsózínűleg hasznos és okos dolgokkal tudtok majd szolgálni, esetleg megnyugtatni. Hál istennek nincs rosszullétem, émelygésem, csak állandóan éhes vagyok!!! Igyekszem odafigyelni, így naponta kb 5ször eszek a főétkezésekkel együtt inkább kevesbbet. Az egyedüli tünet ami szinte minden nap előjön az a torokviszketés. Nem tudom ti már tapasztaltatok e ilyet... :roll: nem jó érzés, de csak percekig tart. Alapból nem vagyok allergiás... van valami jótanács?
A másik kérdésem, hogy ma kb másodjára hasogat a fejem, elég kellemetlen, mivel fejfájós sem vagyok. Algopyrin nem elérhető per pillanat, van alternatív gyógyszer amit esetleg bevehetek? Nagyon köszi és szép napot Nektek! Réku
reku33
Vecsés
 
 


Szia Réku!

Gratulálok :) Szuper időszak ez... ;)

Torokviszketésre nincs tippem, fejfájásra, ha szoktál homeopátiás gyógyszereket szedni, a Belladonna jó lehet. Illetve e szerint a link szerint (http://www.dokimami.hu/2009/08/10/terhe ... k-listaja/) panadolt lehet szedni.

Az émelygés meg hamarosan elmúlik, remélhetőleg!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
 
 


Szia Réku!

Üdv köztünk!
Fejfájásra én csak algopyrint szedtem, de csak ha már muszály volt.
Torok viszketés nekem is volt néha, de én allergiás vagyok, így lehetett attól is. De arra nem szedtem semmit, mert mindig gyorsan elmúlt, és így nem foglalkoztam vele.
Émelygés, hányás nálam mind a három terhességem alatt igen kitartóan megvolt, kb 20 hét körül lett jobb, így nálam az állandó éhség érzet kizárt volt. Reméljük te szrerncsésebb alkat vagy.
Boldog babavárást neked!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
 
 


Megnyitottuk :-)

www.csaladika.hu

Emőke

Kép


Kép
 
 


Réka.

Üdv köztünk.Remélem majd kapsz te is hasznos tanácsokat.Sajnos a rosszullétekre nem tudok mit ajánlani,mert hála égnek nekem egyik terhességemnél se volt semmi ilyen.Állítólag 3 hónap után elmúlik.:)
Merre felé laksz?

Kitartást,és örömteli babavárást kívánok neked.

Hajni

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
szhajnal
Vecsés
 
 


sziasztok!

Falusi oviban március 14-én nevelés nélküli munkanap lesz, vagyis nincs ovi.
Beszéltem Mónival, ezen a napon a 11.15-ös cinit megtartaná ovis korúaknak. Nekünk nagyon hiányzik hogy itt helyben nincs ilyen jellegű torna, ha csak egy pár alkalom is összejönne az tök jó. ha megvan 5-6 gyerek, akkor meg lesz tartva :)
kérlek írjátok meg priviben, hogy előreláthatólag ki az , aki jönne (hétfőn legkésőbb!!) julia.timari@gmail.com utána írom meg Móninak, valszeg megvan az 5 fő, de jó lenne ha többen lennénk :)
Julcsi
 
 


Sziasztok,

köszi a jókívánságokat:) hányinger émelygés nincs :) és sztem már nem is lesz. Székrekedés van, sajnos ami kissé megvisel, mivel ilyen gondom sosem volt .... amúgy minden a legnagyobb rendben!
Puszi nektek!
reku33
Vecsés
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: