Karácsonyi baba: Bence szülinapján van anyum szülinapja, előtte 2 nappal sógornőmé, mamám névnapja 18-án. Decemberben, kistesó születési hónapjában van 4-én a névnapom, 5-én sógorom szülinapja, 12-én anyósom névnapja, szóval ő is jó hónapot választott magának.
Évi, Ircsi, Mares! Szedtek valamilyen kismamavitamint? Bencével pár napig szedtem az Elevitet, de nagyon rosszul voltam tőle, barátnőm most a Ladeevit-et ajánlotta, Omega-3 is van benne, mit gondoltok? Folsavat már elkezdtem szedni, de nem emlékszem, hogy 2x1-et vagy 1x1-et kell-e.
Dokihoz a 6-7. hét környékén szeretnék menni, nem tudom, hogyan bírom majd ki, de Bencével 7+2-nél volt szívhang, előtte 1 héttel még csak petezsákot látott. (akkor 33 napos ciklusaim voltak, most meg 36, ezért is várnék, bár tudom pontosan a fogantatás idejét
Voltunk ma Bencével doktornőnél, még mindig hallani zörejt, de már nem olyan rossz, mint kedden volt. Szerdán kell visszamennünk. Allergiás cseppek mehetnek, Spiropent szerdáig, keveset legyünk kint, és ne legyen meleg odabent, 18-20 fokot ajánlotta éjszakára. Sóbarlangot azért nem ajánlotta, mert ha olyan kisgyerek van bent, akinek előzőleg fertőző betegsége volt, és kicserélgetik/megkóstolják egymás játékait, akkor megfertőzheti Bencét, ami nem lenne jó, inkább akkor sólámpa legyen otthon (vagy saját sószoba, de egy sópárologtató 90000 Ft, úgyhogy felejtős
Tényleg, ha minden jól megy, következő hétvégén már pakolászunk át!