Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok!
jaj, de rég voltam errefele, mindig csak olvasok, valahogy annyi minden van, hogy az csuda.

Panna, mindig vártam az SMS-t a szökőkutazás előtt, de sosem jött...:( cserébe viszont a rosszidő és a felhőszakadás igen... Be is ázott 2* a pince)
Tegnap viszont meg akartalak csörgetni, a babauszi miatt, hogy ha Mira betöltötte a 3 hót, akkor mehetünk majd együtt. Bizti jobb, mint egyedül, csak beszélni kell az oktatóval, hogy mikor van olyan időpontja, ahol van 2 szabad hely. Veresen egy boltban rendeltem uszónacit Bercinek, lassan meg is kell jönnie. Nagyin vagány, nem ám az a fecske típus. És ha kell, akkor van fürdőspelenkánk, 9kg-ig, vagy 2 csomagot örököltünk nővéremtől, azt megoszthatjuk, mert mire az összeset elhasználom Berci kinövi... Ő már 4-es méretet hord, mert nekünk az már kényelmesebb...

A 4 hónapos fiam 67 cm, és 7650 gramm:)
Június 5-én megkereszteltük, hangosabb volt, mint Balázs atya, nem sírt, csak röhögött, és motyorékolt. 2 hete fordul hasról hátra, hátról hasra, úgyhogy ez néha bezavarja az alvását, pl. tegnap este is 2* kellett visszaaltatni mert megfordult, arra meg felébredt, vagy előtte ébredt fel, és utána fordult meg, nem tudom...
Ha fogom a lábait, akkor szépen "kúszik", és végre megakpta a nagyobb ágyat, ami szélesebb és hosszabb, mint a 120*60-as régebbi, de azt nagyjából kinőtte... Az ment nagymamihoz, ha ott vagyunk, arra jó, hogy aludjon benne... És végigéri a babakocsit is

Bercinek remélem még messze van a fogzás, csak állandóan ömlik a nyál, és tömi a kezét a szájába. Minden nap nézem, de nincs megduzzadva meg semmi egyenlőre. Szeretnék neki venni borostyán láncot, de még nem jutottam oda, hogy vegyek, vagy rendeljek...

Bercinek a pocakfájás kb. 3 hónaposan múlt el, mi Infacolt adtunk neki...nemsokára nálatok is vége Panna!

Mérnökasszony! Pocakpötty hogy van?

Ildi! hatalmasak a gyerkőcök, és a fiad, hát nagyon édes (ahogy múltkor olvastam valahol, megacukker...)

Jövő héten 4 hónapos oltás, megint Prevenáros, úgyhogy tuti belázasodik....

Néhány kép a keresztelőröl, és nagypapáról meg a két legkisebb unokáról:)

Kép Kép nagypapával Kép szülők, keresztszülők Kép Varga Bertalan György:)

Kép
vargabori82
Csomád
 
 


Borka: nagyon gyönyörűséges Berci baba, imádom a tökéletes formájú szép fejecskéjét!:) És hogy ilyen jókedvű, látszik, hogy imádjátok!:)
Borostyán lánc van a Veresi Mosoly bababoltban, a pulton. Lehet válogatni. Nem akarok hülyeséget mondani, de talán 3000 Ft-ért láttam...... nem tudom... meg kéne nézni.

Panna, köszi szépen az sms-t, nagyon szívesen mentünk volna szökőkutazni, de ahogy választoltam is, a vonatunk 18.05-re van Erdőkertesen, így már lemaradtunk a taliról. Inkább hétvégén jó nekünk.
Rékával bizti jót rohangálna Dorka. És a gyönyörű Mira babucit is szívesen megnéznénk:)

Gabolino, ti hogy vagytok?

Mérnökasszony, mekkora a poci, már látszik? Minden okés?

Ildi. Szökőkutas képek jók! Ez a kutyus is nagyon helyes. A tiétek?
Vendég
 


Bori!
Gratu a keresztséghez Bercinek! Nagy fiú már ő is! Hihetetlen milyen gyorsan nőnek!
Hát, csütörtökön végül szökőkutaztunk, de nagyon az utolsó pillanatban dőlt el a dolog, úgyhogy bocs neked is a késői sms-ért.
Most a héten tuti nem megyünk, mert holnap jönnek anyósomék, csütörtökig maradnak, aznap este meg indulunk Nyíregyre anyumékhoz.
Na de majd jövő héten összehozzuk!

Kriszti! Elfelejtettem, hogy dolgozol, és vonatoztok, bocsi. Pedig múltkor már "beszéltünk" róla. A 6 óra mér tényleg késő, akkor szoktunk hazaindulni.

Hétvégén itt voltak a melósok, volt gép is, elsimult végre a két nagy humuszbucka. Még a végén kertünk is lesz előbb-utóbb.
SZombaton kerti partin voltunk egy barátunknál, sok gyerek, sok felnőtt, jól éreztük magunkat, éjfélkor indultunk haza. Réka is pörgött ezerrel, jól kijátszotta magát. Kocsiban persze bealudt (Mira meg már hamarabb), úgyhogy csak beraktam az ágyba és átöltöztettem.

Tegnap még Csabim elhozta az ágyunkat a Kikából, estére sikerült is összeraknia. A szekrénykék még persze dobozban, és az ágy hátlapja sincs még kész.
Ma végigtakarítottam a lakást, és RÉkával elmentünk bevásárolni. Mirára apa vigyázott addig, (mellesleg ma annyira rendes gyerek volt, szinte egész nap nem is volt hangja.)
HOlnap főzök, mosok ezerrel, hogy kész legyek mindennel. Most meg jó lenne pihizni már, mert eléggé hajtós volt a mai nap, és anyósomékat ismerve az elkövetkezednők se lesznek túl pihentetőek.

Ha tudok még jövök!
Pusz: Panna

 
 

 
 

Bori!

Tegnap este elalváskor jutott eszembe, hogy mintha a babausziról is írtál volna, én meg nem reagáltam semmit...Bocsi.
Júliustól jó lehet a babauszi, sztem egy hétköznap lenne jó,mert hétvégén mindig megyünk valahova, pláne nyáron. A délelőtt nekünk jobb, mint a délután.
Júl. 22-ig Réka még bölcsizik, akkor a hétfőm szabad, de a babauszi nyilván hosszabb távú, úgyhogy Csabival is kellene egyeztetnem, vagy ha ő nem ér rá, akkor a baby-sitterrel, mert niylván valakinek RÉkával kell lennie...
Megérdeklődöd esetleg addig, hogy mikor indul tanfolyam, és milyen időpontban van még szabad hely?

Anyósék 10-kor elmentek haza, úgyhogy itt a gép előtt kifújom magam, most meg pakolok, megyünk NYíregyre délután.
Tegnap Réka kb f5-től vagy 2 órán keresztül fürdőzött a napon a medencéjében, estére hőemelkzedése lett, reggelre ugyan lement. Remélem csak emaitt volt, és nem nyelt be újabb bacit.
De emiatt a kullancs2. oltását (amit végre a nátha miatt ma reggel beadattunk volna neki) ismét halasztottam jövő hétre, mert hátha mégis vminek az előszele volt a hőemelkedés...

Na megyek, mert lassan Mira is ébred, és mg sehol se tartok...
Köszi!

 
 


Panna: mi újság Rékával? Nem lett beteg? Mit csináltok ebben a rossz időben?
Vendég
 


Bori:Tündériek a keresztelős képek!

Dorka:Kutyus a sógornőmé :)

Többiek ,hogy vagytok ???

Mi megvagyunk, szombaton 5 éves szülinap a Csajnak :)

Gabó nől, 10 kg 82 cm, jön-megy, intézkedik,pakol és magyaráz :)

Baba, apa, lámpa , nem szavakat mondja,pápázik,tapsol és bárhol megmutatja kérésre,hogy hol van a lámpa :)



Kép Kép
Vendég
 


Hú fannigabi! Micsoda katalógusfotók! Igazán szépek a gyerekeid!

Dorkaanyu! Nem lett beteg Réka szerencsére. Nyíregyen voltunk, nagyon jól telt, aztán 4 nap itthon, takarítás, kipakolás, intézkedés.

Szombaton esküvőre mentünk Tatabánya mellé egy tanyára. Ott is aludtunk, jót táncoltunk APával a gyerkők fektetése után.
Csak baromi hideg volt. na meg nem az a hagyományos esküvő volt, kicsit kertiparti jellegűt kell elképzelni.
Szét is voltam csúszva vasárnapra teljesen, és hát nem is sikerült kipihenni magam:
Tegnap este RÉka a vacsi közben elkezdte fájlalni a hasát. Pukizott néhányat, de nem múlt el. Fürdés közben már ordított, nem engedte, hogy hozzáérjünk a hasához, mert nyomásra is nagyon fájt neki. Végól elaludt úgy, hogy meleg cseesznyemagos párna volt a hasán.
Aztán kicsit azért bepráztam, mert kb egy óra után felébredt, rázta a hideg, remegett a takaró alatt, a hasa még mindig fájt. Láza semmi. Mármindenféle vacakra gondoltam: vakbélgyulladás, bélelzáródás, bélcsavardás, stb nyalánkságok.
Hívtam az ügyeletet, kúpot javasoltak, hogy hátha az kicsit meghajtja, meg fájdalomcsillapító is.
2 óra múlva megint ébredt, addigra lázas is volt. Megkapta a kúpot, láz le, 1 óra múlva távozott a kúp feloldódva, puki kíséretében. Kaki még mindig nem volt, és továbbra is hasfájás. Nagy nehezen elaludt, reggel még mindig hasfájással kelt,de láza nem volt.

Hogy szép legyen az éjjelünk, Mira is 2x kelt, holott sose szokott, és ő is küzdött a pocakkal.
Reggel oltásra kellett vinnem Mirust, persze Rékit is vittük.
Mira 62 cm, 6600gr, megkapta a 2 oltást.
RÉkát le kellett vinni még a misszióba UH-ra, szerencsére semmit nem találtak. Mikor hazaértünk, rövidesen kakilt is egy jó adagot, azóta rendben van a kiscsaj.
Illetve még annyi, hogy délután felfedeztem egy kullancsot a fejében, úgyhogy apa megint kikapta. hétvégén szedhette össze a lagziban.

Remélem letudva a betegeskedés, mert pénteken utazunk nyaralni, és addig még sok dolgom is van. RÉka ma persze nem is ment bölcsibe, úgyhogy tolódott minden.

Kívácsi lesze Mirusra, hogy lesz-e vmi oltás utáni tünet... A prevenár azért durvább volt RÉkánál is, mint a sima kötelezők. Remélem nem lesz azért gond..
Na mentem teregetni, aztán ágynak dőlni...

Többiek? Mizu?

 
 


Ildi: nagyon szépek a gyerkőcök!:) Mi azóta sem mentünk még el a modellügynökséghez, pedig régen nagyon szerettem volna. Kicsit elfelejtődött a dolog.

Panna: juj, én vakbélgyulladásra gondoltam volna egyből. Még jó, hogy nem volt semmi baj. De a láz vajon mitől lehetett? Szerencsétek volt, hogy minden okés. Rendesek a dokik, hogy így kivizsgálták a kiscsajt. Az esküvő jó lehetett és apával is kettesben.

Rohanok fürdetni.
Vendég
 


Mérnökasszony: a másik fórumon mintha azt olvastam volna, hogy a héten volt a szülinapod. Ha igaz, akkor nagyon boldog szülinapot kívánok!:)
Mi újság a babával? Már tudjátok a nemét? Minden rendben?

Panna: na mi volt az oltás után Mirával? Hogy viselte egyáltalán az oltást? Mesélj!

Mi túlestünk a 18 hónapos oltáson és soha nem volt még ilyen, de egyáltalán nem lett lázas. Na, végre egy ilyen oltásunk is volt:)
Vendég
 


Na csak futólag...

Jó, hogy Dorka simán vette a 18 hós oltást.
Mi megjöttünk a nyaralásból, és egy esküvőt is letudtunk még szombaton. A nyaralás tök jó volt, csak baromira lefáradtam (ez az ára, ha az ember társasággal megy, mert éjjelente azért nem feküdtünk túl korán). GYerkők baromira élvezték, na meg mi is. VOltak jó programok, kirándultunk, fürcsizünk sokat.

Hétfőn meg voltunk Boriékkal együtt babauszin. Az is nagyon jó volt, sztem Mira is élvezte (no meg én is). Örülök, hogy járunk.

Rékának holnap van az utolsó bölcsi napja... :cry: Nem is tudom mi lesz vele, velünk...Sztem még fel se fogja, én szomorkodok helyette is, hogy a kis barátaitól elszakad.

Én szét vagyok csúszva, tonnányi pakkot pakoltam szét (na megy péntek este szét és vissza a lagzi miatt), a ház még mindig fut, és mosnivaló is van rengeteg, pedig tele a szárítóm.

Réka meg baromi hisztis mióta hazajöttünk, remélem lassan visszaáll, mert már nem volt ennyire gáz. Pedig a nyaraláson semmi gond nem volt vele.

Hétvégén Szegedre megyünk, névnapozás-hegyek lesznek, na meg RÉkinek szülinap is.

Na csak ennyi, gyors helyzet jelentés volt, mennem kell aludni mert elég ramaty vagyok...

Pusz: Panna

 
 


Panna: Akkor nálatok már csak ovi lesz, a bölcsinek vége. Mennek oda a bölcsis társak is?
Nálunk 1 hónapig bölcsi szünet: aug. 1-jén kezdődik. Majd kitalálok minden nap valami jó progi Dorkával, hogy ne unatkozzunk. Majd veszünk bérletet a játszóházba, meg a Medve Farmra:)
Babauszira csak 3 hónapos baba mehet? 1,5 évesen is mehetnek?
Vendég
 


Kriszti!

Sztem babaúszást már nem érdemes akkor elkezdeni. A búvár-reflexnek addigra már nyoma sincs.
Ki kell várni a kb 4 éves kort, akkortól meg sima úszás-oktatás.
Hát a múltkori babauszin volt egy 2 év körüli kisfiú aki jár már régeb óta Krisztához. Elég gáz volt sztem: többet sírt mint amit nem. És hát a merülés pláne nem tetszett neki. Mondjuk nem tudom, hogy betegség vagy vmi miatt muszáj volt-e járnia, vagy csak anyuka volt túl lelkes...
Mi is vinnénk már RÉkát oktatásra, de még várni kell sajna. Addig marad a karúszó, úszógumi, meg a kézben tartás és pancsolás. De a vizet így is imádja. De nem érzem azt, hogy ez a babuszinak lenne köszönhető.
Sztem 1,5 éves korban ha lehet le kell vinni strandolni (és nem csak a gyerekpancsolóba), és annyi a lényeg hogy megszeresse a viizet. Réka baromira fosós lett amúgy, tavaly több mindent mert a vízben csinálni (merülni azért nem, pedig baba-korában merült is), de erőltetni nem akarjuk, mert ha elmegy a kedve és megmakacsolja magát akkor nehezebb lesz az egész.

Amúgy hogy oldjáok meg a bölcsiszünetet? Te addig nem dolgozol, vagy nagyik vigyáznak Dorkára?
Mi ovinkba sajnos semelyik bölcsistárs nem jön, mert szinte mindenki veresi. De tartjuk azért a kapcsolatot páran.

Én is kicsit eltűntem, szökőkutazni is rég voltunk már, mert olyan vacak volt az idő mostanság.
Réka bölcsis kis társával talizunk néha, akivel sokat játszott míg jártak. Na meg a szomszédékkal bandázik.

Amúgy meg próbálom túlélni a napokat. RÉka 3 napja cumi-mentes és hát nem egyszerű (fanatikus volt) . Délutáni alvás nincs, mert sírás van a cumi miatt, este viszont cserébe nincs gond az elalvással, mert szinte beájul a fáradtságtól. Pláne, ha apjával még össze is ugrik, mint ma: Fáradt, persze akaratos, az apja meg nem enged, sőt csakazértis (ő is akaratos)... Egyre jobban megy a hiszti. ma kb 10 perc után sikerült bejutnom hozzájuk (Mirát etettem), addigra RÉka szinte önkívületben ordított. Az ördögűzős csúcsjelenetek semmik ehhez képest... Szóval nem egyszerű, de csak túl leszünk rajta.
Mira meg szépen nő, 7240gr, és továbbra is jó gyerek. Bár a hét elején elromlott, mert két éjjel is felébredt egymás után, és mitöbb, enni akart. TIsztára ki is voltam akadva. Persze mert megszoktam jót... :wink: De most szerencslre visszaállt, RÉka most úgyis minden éjjel átvándorol megint...

Többiekkel mizu? Gabó hogy vagytok a kis poronttyal?
Mindenki nyaral?
Na mentem teregetni, meg aludni se ártna.

 
 


Panna: Az 1 hónap bölcsi szünetet felváltva oldjuk meg apával, van, amikor mindketten itthon vagyunk. Engem nem engedtek el olyan sok szabira, mint akartam, de így is jó lesz:)
Egy gond van csak, hogy Dorkám nagyon korán kel fel reggel, mint a bölcsis hétköznapokon, pedig vakáció lenne kérem szépen...
Azt sem tudom, hol vagyok, amikor 5-kor zeng a ház, hogy anya, anya, enni, inni.....
Ma már mi is ki tudunk mozdulni, mert olyan rossz idő volt hétvégén, hogy bent kuksoltunk sajnos.
Gratula Réka cumimentességéhez, majd megszokja nélküle. Huh, nehéz lehetett az esti lefektetés, ami horroros volt. Nálunk pl. csak akkor megy az alvás, ha tele van a pocak és akkor is nehezen tudom a tv elől elcsempészni a kisasszonyt. De amint az ágyában van, pár mp múlva már alszik is.) Ritkán megy be magától aludni, mindig tessékelni kell, pedig már látom rajta, hogy ásítozik és dörgöli a szemét. Amikor megkérdezem, hogy aludni? Akkor a válasz egyértelmű: Nem! (még a fejét is rázza ezerrel hozzá):))))
Vendég
 


Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre. Elég nehéz időszakon vagyunk túl, édesanyám kórházba került, válságos volt az állapota, de már jobban van. Azóta is mindig van vele valaki a családból, beosztottuk a tesóimmal. SZívburok gyulladása volt, de az orvosok még mindig nem tudják az okát, és a folyamatos erősödés ellenére úgy tűnik kezd neki visszatérni :( Persze az orvosok a jászberényi kórházban tojnak rá (oda tartozik), most próbálunk neki beutalót szerezni a Szent Imrébe. Na mindengy, nem akarokpanaszkodni.

Kriszta: köszi, tényleg júliusban volt a szüliapom.
Jól vagyunk egyébként, a kistesó fiú lesz, dec 8 a céldátum. Most sokkal hamarabb látszott a pocakom, mint Esztinél. NAgyon aktív baba, sokat mocorog.
Eszti nagyon ügyes nagylány, nagyon ügyesen eljátszik egyedül is, inkább csak a babusgatást és a mesekönyv-nézegetést igényli, mint közös programot. Most voltunk 18 hós szurin, egyet nyösszentett, de nem volt semmi sírás. Csuda ügyes :D
Mostanában kicsit szégyenlős lett, de egy pár perc alatt feloldódik. És félős is lett, sötét szobába nem megy be, mert "cica van bent". Pedig egyébként nem fél a cicáktól, állandóan megsimogatná bármelyiket.
Ildi: Gyönyörűek a gyerekek!

Piri

Kép
Kép
Kép
 
 
 
 


Sziasztok Lánykák!!! :D

Elveszett bárányka szeretne visszacsatlakozni ;)

Bocsánat,hogy így szó nélkül eltűntem... :( Annyiszor akartam már belépni, de valahogy mindig úgy jött ki,hogy gondoltam nem csak írni szeretnék de visszaolvasni is, azt meg tudtam,hogy annyi időm nincs így nem néztem be. Így igen el vagyok maradva, de igyekszem visszakapcsolódni.

Különösebb oka nem volt az eltűnésnek, csupán a 2 gyerekes pörgős lét, +jó idő (már amikor az volt) meg ilyenek.

Azért írok gyors jelentést magunkról, képeket próbálok holnap hozni, mert azok a másik gépen vannak (most laptopozok, hogy végre kinyújthassam és feltehessem a lában).
Andorkám naffiú és jóóóóó dacos. Mindenben ellenkezik, de nagyon okos ügyes kis fráter. Imádni való, máskor meg kiborító.
Blanikám meg továbbra is tündérke. 21-én, vagyis 4hós korának fordulója előtt kijött az első foga, tegnap pedig a 2. is.
Hasról hátra már vagy 3 hós kora óta átfordul, hátról pedig nagyon eldől 2 lábbal oldalra, szóval olyan,mintha az is nagyon közel lenne.
A popójához húzza ezerrel a lábait, olyan, mintha pár hónapon belül 4kézlábra állna (mármint 6 hós koráig). De persze a fene tudja csak a mutatványa meggyőző :D
Nagyon vidám, kacarászós, tényleg mindig tök hamar mosolyog. Már olyan 2 hós korától este 8-9től reggel 9-10ig nyomja. Persze vannak kivételes idpszakok, mint most is pl, 2 napja hajnalban felkel (tegnap5kor előtte 6kor) Remélem megint hamarosan visszaáll a rend.
Eddig csak szopizott, nem is fogadott el sehogy semmilyen más pótlást (mert volt már,hogy kevés volt a tej 1.5 hónapja) de vettem more milk-et és az helyrehozta a dolgot. De tegnap óta megint kevesebb (Piroska közeleg) és ez nekem hazavágja a tej termelést :( Viszont a rossz hírben a jó, hogy tegnap este pótolnom kellett -nem is, vasárnap este- és végre elfogadta cumisüvegből a tápszert. Ez van. Nem tudok mit tenni úgy érzem. Rossz,hogy kevesebb a tej, de megnyugvás, hogy meg tudom etetni a kis csöppömet valahogy ha éhes. Mert korábban ez komoly fejfályást okozott.

Amúgy meg nagyon jól megvagyunk, élvezem a gyerekeket, voltunk Balatonon is ebben a "jó" időben, szóval nekünk a nyaralást Andornak való strandolás szempontjából nem sikeredett, de azért jó volt. Itthon meg hálószoba bútor csere van, új már megvan, régit még kerülgetjük holnapig lapraszerelt változatában... elvateráztam sikeresen :) Ha érdekel benneteket akkor beszámolok még róla ;)

Visszatérve még az eltűnésemre, azért volt egy komoly 1 hónap júni végétől, amikor Szabolcsomnál beindult az új projekt tesztelés, majd élesben bevetés és ezért naaaagyon sokat túlórázott éjszakába nyúlóan. Én kicsit kész voltam már a két kicsivel folyton egyedül segítség nélkül. Mindig egyedül fektetni, alig találkoztam mondhatni Szabolccsal, hisz reggel ment legkorábban 9kor jött. Ő is kész volt már meg én is. Majd júliusban 1 hétre levezettem a 2 kölökkel Pécsre anyumékhoz, mert akkor indult a go-live és arra az időszakra tuti éjszakázásokat ígértek nekik,szóval mondom akkor nekem ez már sok lesz (fel is ment egyébként akkor a vérnyomásom, szerintem az idegeskedéstől, hogy szegény Andoromat esténként le kellett passzolnom a mese elé, hogy Blankát füdretni, etetni, fektetni tudjam ,ő meg szegénykém lent egyedül vacsizott meg mesézett míg rá került a sor. Szar volt-nekem legalábbis.)

Most kicsit kikapcs, mert pihizni is kell. Szabolcsom céges vacsin, szóval egyedül vagyok most a kölkökkel. De már csend honol-LEKOPOGOM :D

Szép estét mindenkinek!

(Jah, Blankának van fülbevalója és olyan 3 hete volt 7630g!)

KépKép
KépKép
 


Júúúúj Jesszusom Mérnökasszony! GRATULÁLOK!!!!! Aztaaaa jól lemaradtam erről a szép eseményről!!! Már félidős elmúltál. De jóóóó! Hogy bírod Eszti mellett?Nemét akkor még nem tudni? Vagy nem is akarjátok?

KépKép
KépKép
 


Sziasztok Lányok!

Akkor jelentem ma Blanka átfordult hátról hasra is!!! Most forgolódik ide-oda, láthatóan élvezi. :D Jó tempót nyom, akár karácsonyig fel is állhat simán! 4.5hós most, szóval neki szerintem nagyon sokat segített a hason alvás mozgásfejlődésben, izmok fejlődésében. Hisz ő sem pehelysúlyú.

Egyéb: olyan mintha most meg szopi sztrájkolna Eddig tök jól volt tejem, most meg nem nagyon akar cicizni, csak kora reggel (most megint elkezdett hajnalban kelni. Remélem nemsoká megjavul a gyerek). Szív kettőt, majd kiköpi, vagy el sem fogadja. A cumisüveget meg igen. De ma délben ismét szépen cicizett.... szerintem a foga. Remélem nem apasztja el a tejet. Majd csak bő 1 hónap múlva gondoltam elkezdeni a hozzátápit.

És akkor a képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
 


Gabolino: Nagyon szépek a gyerekek! Blanka nagyon hasonlít rád! Nem semmi, hogy 4 hónaposan kijött a foga és hogy át is fordul már, nagyon ügyi:)
A képek szuperek! Irigyellek, hogy Andor hordja a napszemcsit. Dorkának is vettünk, de ő letépi magáról, pedig jó lenne, ha védve lenne a szeme.

Mérnökasszony: Gratula a mozgékony kisfiúhoz! Mi lesz a neve, tudjátok már? Az jó, ha dec. 8-ra várjátok, a nyilas jegy szuper!

Nálunk ismét fogzás van, a szemfogak jönnek, nem aludtunk éjjel semmit. Dorka csak apa karjaiban volt hajlandó megnyugodni és mondta is, hogy "Apa enyim!". Ez van, apa Dorkáé, és kész:)))

Mutatok egy képet, ilyen gyönyörű kettős szivárványt fotóztam:
Kép
Vendég
 


Jó fotó Dorkaanyu!

Gabó! De jó, hogy jelentkeztél te is!
Szépen növöget a kisasszony nálatok is! Nagyon édesek a gyerkőcök a fotókon! Nem csodálom hogy besokalltál a sok egyedülléttől, azért baromira le tudja fárasztani az embert a két gyerek, és az a legrosszabb, hogy szinte nem is tudsz senkivel beszélgetni.

Nalunk is zajlik az élet megint. Réka Andorodhoz hasonlóan jó akaratos, és ő is hol ördög, hol angyal... Imádja egyébként Mirát, és ő is viszont RÉkát. HA meglátja már fülig ér a szája, ha meg bohóckodik is neki vagy játszik vele egy kicsit akkor határtalan az öröm, kacag, nevet a kismanó.

Mira is szép nagy baba, lassan megyünk mi is az 5 hós státuszra. Olyan 7700gr körül van, és sztem 64-65 cm. De majd lemérik pontosan. Ő is elkezdte a forgást, vagyis hasról hátra már ügyesen fordul, hátról hasra még nem teljesen, mert még maga alatt hagyja az egyik kezét, és akkor nincs tovább...
Nálunk is volt egy nehéz időszak ami az evést illeti: Valahogy keveseket evett Mirus, és ha nem jött rendesen a ciciből, már nyüglődött is. Én meg buta fejjel nem fejtem, így elég rendesen megcsappant a készletem. Ráadásul húzós időszak is volt, mert RÉka is otthon, ráadásul egy családi parti amit tartottunk és egy naposra terveztem, egész hétvégés lett, vagyis 15 embert kellett vendlgül látnom, így eléggé kikészültem a végére, gyakorlatilag a kb f2-es etetéshez mis már kiegészítés kellett.
De aztán RÉka elment nagyszülőkhöz nyaralni, tudtam pihenni, meg odafigyeltem a kajára, ivászatra és persze minden evés után még fejtem, így nagyjából sikerült visszaállítani a mennyiséget. Most ott tartunk, hogy (Mivel Mira éjjel alszik, és jó esetben nem is eszik) reggel amit lefejek, odaadom neki az utolsó esti evésnél, és így elegendő neki a tejcsi. A nehéz időszakban amikor pótolni kellett és a fagyasztott készleteket is feléltük Sinlaccal egészítettem ki, de most már az sem kell.
Hihetetlen hogy lassan kezdődhet a hozzátáplálás. Át kell gondolnom, hogy mit is és hogyan, mert olyan rég vol már.
Bár azt el kell mondanom, hogy a dinnyét már megkóstolta Mirus, vagyis hagytam, hogy kiszívja a levét, de aztán olyan botrány volt, amikor elvettem tőle, hogy inkább nem adok neki csak amikor már majd tényleg ehet.
Kakilással küzd szegény kiscsaj sokat, mert hetente 1x vagy max 2 x kakil, és az utolsó napokon már sokszor fáj a pocakja.

Közben itthon is haladgatunk, külső javítási munkák zajlnak, jövő héten lerítésezünk, aztán bent kandalló, szegők stb.
Réka meg már kezdi az ovit lassan, úgyhogy kíváncsi leszek, hogy alakulnak majd a napjaink.
Na most mennem kell, mert ebédeltetek, pedig annyi minden volt még a fejemben és így is tök kusza lett az egész iromány. Na mindegy, ha lesz időm még idülök.

Üdv: Panna

 
 


Sziasztok lányok! olyan jó régen jártam itt, hogy azóta annyi minden történt velünk, hogy csuda...
Berci szépen nő, elmúlt 6 hónapos, 9 kg és 68 centi ( a védőnő szerint kis dugó, de nem is bosszantom magamat már emiatt, bár bevallom családom férfitagjai akkorák mint a kutya ülve, apukám is csak 165 centi, meg a férjem apukája sem egy égimeszelő, egyedül a férjem magas a környéken, úgyhogy lehet, hogy Berciből sem lesz 180 centis pasi...).
Forog, kúszik-mászik, ül egyedül, és tegnap előtt fel is állt a kiságyában kapaszkodva, úgyhogy hamarosan szaladni fog.
Gagyog ezerrel, mamama, tatata, tetete ezek már mennek, és veszekszik is, ha valami nem tetszik neki, és ha valami nem azt csinálja, amit ő akar, igazi kroki könnyekkel hisztizik érte...
Bár mostanában többet sír, mint a megszokott, mert ugye sokszor huppan le a földre az állásból, és hát ha a járókában van, vagy a kiságyban néha beveri a buksiját...

Közben Pannáékkal járunk szorgosan babauszizni, és szerintem ez jót tesz a gyerkőcöknek, szépen fejlődik az izomzatuk.
Berci így itthon sem fél a fürdetéstől, sőt, ő maga szokta totál összevizezni magát, amikor még folyik a víz a csapból, azzal pacsál, és ilyenkor arca, orra mindene tiszta víz, de nem zavarja, jókat kuncorászik rajta, és persze saját magán...
NO meg azért is élvezi az uszit, mert a mi csoportunkban ő az egyedüli kiskakas, és hát ezt persze élvezi...:)

Panna, akkor nem volt ám könnyű hétvégétek, nálunk is buli volt, de szerencsére csak vasárnap, egy csomó szülinap, na meg Berci névnapját tartottuk, és egy 2 emeletes tortával leptem meg a fiacskámat, úgy maszatolt a csokis részével, hogy hú...
Berci is kapott ám dinnyét, imádta ő is, és amikor már nem akartam adni neki, akkor aztán volt zokogás... de ő, ugyan foga nincs még, de az ínyével leharapta, én meg féltem, nehogy túl nagy legyen a darab, és valami legyen a nyelésnél, mert ugye darabosat még nem eszik.
Mi már a hozzátáplálás oroszlánrészén túl vagyunk, de Berci tápis gyerek volt, mi már 4 hónapos korban kezdtük, már csak reggel-este tejcsizik, a maradék 3 gyümi és főzelék, de mindent csak akkor eszik meg, ha savanyú... az a jó, hogy anyuéknál is, meg nálunk is vannak gyümifák, és így sajátot evett, ha nem volt, akkor meg tudtam neki bio-t adni, mert tesóm egy bio-s embernél dolgozik, és mindig feltöltött minket gyümikkel.... Zöldség meg van a kertben, úgyhogy tuti minden egészséges volt, nem génkezelt, felfújt, ízetlen, stb... Télen sem lesz gond, a zöldségek mennek a fagyasztóba, és persze ott lesz a fincsi alma, szintén kertből:)

Gabó, jó, hogy jelentkeztél, szépen a gyerkőcök, és hogy rohan az idő... a minap még a szülésről beszéltünk, aztán mostmár arról, hogy kinek milyen ügyes a gyerkőce... lassan elkéredzkednek itthonról, és mennek bulizni, aztán meg előbb-utóbb nem is szólnak...:)
Fodrásznál voltam múlt héten, és épp egy kiskamasz fiú haját vágta a fodrász, aki mondta, hogy itt egy kicsit ki lehet vágni, de ott maradjon, amilyen volt... Pár pillanat és én is viszem Bercit majd... Mert persze végre nő a haja, és nem kis kopasz:)

Mi meg végre állandóan kolbászolunk Bercivel, jövünk-megyünk, és a végén mindig csak azt veszem észre, hogy hétvége van, és nem sikerült itthon egy csomó mindent megcsinálni:) aztán ismét kezdődik egy hét, és megint lemarad sokminden. Berci mellet most pl. kertészkedni már nehéz, mert 2 órát alszik egy nap max, és nem is merem már egyedül hagyni, mert ahogy forgolódni, sokszor beüti a fejét, és olyankor felsír, a kertből meg nem hallom...

Hogy vagytok Dorkáék?
Rakok fel pár képet, most a hétvégi buliról...



Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vargabori82
Csomád
 
 


Bori: Köszi szépen jól vagyunk:) Mármint egészségileg minden okés, csak sajnos pici lánykám nagyon szorong. Nem alszik el éjjel, csak felkapcsolt villanynál, illetve éjjel sem lehet belopakodni, lekapcsolni, mert felsír. Tul.képpen 30 percenként felzokog éjjel, így aztán egyikünk sem alszik. A fél éjszakát köztünk tölti végül a nappaliban, nincs már megoldás. Valószínűleg azért van ez, mert a bölcsiben változott a csoportbeosztás, néhány új dadus lett, új csoporttársai vannak stb. És 1 hónapig zárva volt a bölcsi, így szinte újra kéne kezdeni a beszoktatást. Jaj, olyan rossz ez így, én is kivagyok:(((

Berci baba nagyon kis édi:)))) Azt a sok cuccot ő pakolta ki? Nagyon ügyi! Remélem, hogy sok zöldség jutott a fagyasztóba is, télen is fincsik lesznek. A babaúszás szuper lehet! Sógornőmék is járnak, egészen megerősödött, ügyesedett a kislánya, jót tesz neki, látom.

Többieket is puszilom, de rohannom kell.
Vendég
 


Sziasztok

Elnézést,hogy csak így berobbanok,és rögtön kérdéssel kezdek,de nagy segítségre lenne szükségem. (Egyszer tán már jártam is itt
:oops: )

Kb egy éve lakunk Veresen,de nem igazán ismerek senkit.
2012-ben lesz ovodás korú a lányom.
Hozzánk a Széchenyi -téri ovi van a legközelebb,így arra gondoltam abba iratom be. Tudtok valamit mondani erről az oviról?

A másik kérdésem az lenne,hogy van-e esetleg valamiféle várólista, amire érdemes már most feliratkozni,hogy legyen helyünk majd jövő év szeptemberében?

Minden segítséget és információt nagyon köszönök!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok,

most csak rapid.

Pingi, szia :)
A széchenyi téri ovit nekem sokan nem ajánlották...a többit majd priviben. A ligetekben lévő ovit és még egy másikat ajánlottak, majd kiderítem és megírom.

Gabó,
gyönyörűek a gyerkőcök!

És persze minden baba az :)

Gratula a tesókhoz.

Majd jövök, ha lesz egy kis nyugtom. De most dolgoznom kell.

puszi

Esztó
Kép
 


sziasztok!
Ismét előkerültem :) Jól vagyunk, Eszti már nagyon nagy lány. Kistesó nagyon aktív, kisfiú lesz, neve még nincs. Szoktuk Esztinek mondogatni, hogy tesó van anya pocakjában, ő me olyan édes, mondja, hogy tesó, megsimogatja és puszit ad rá :D
Hétfőn megyünk családi napközibe próbanapra, ha tetszik Esztinek, akkor benevezünk heti 2 napra. Talán nekem is könnyebb lenne, elég fáradékony vagyok manapság, Eszti pedig hiperaktív :D Annyira aranyos korszaka van :) Persze vannak nehézségek, pl nagyon zavarja a kakis pelus, egyből leveszi, bárhol, ahol eszébe jut, ha én nem cserélem ki neki egyből, mikor szól
Még egy kép a szépségről:
Kép

Piri

Kép
Kép
Kép
 
 
 
 


Sziasztok!

Nincs időm sajna jönni, egyedül tartom a frontot itthon,apa külföldön dolgozik,mi is megyünk ki karácsony körül.

Gyerekek nőlnek,Fanni úszik,balettozik és judozik-mégsem fárad el :D
Gabi nagyon helyes babapasi :)

Nem nagyon fogok tudni jönni,igy elköszönnék nagyon jó egészséget és minden jót kívánva a régieknek és az újaknak egyaránt!


Kép Kép
Vendég
 


Ildikém, kár, hogy kimentek, mármint hiányozni fogtok. De jó lesz apával lenni. Nehéz lehet két picivel egyedül tartani a frontot. Helyes a motoros kiscsávó!:))) A kis sellőd is nagyon szép:) Azért még Karácsonyig csak benézel.

Mérnökasszony, nagyon helyes Eszterke és már látom, világos hajacskája nőtt. Vicces lehet, hogy bárhol letépi a pellusát, ha tele van.)))) Észnél kell lenned, figyelni.:) Gratula, hogy mindjárt betöltöd a 30. hetet. Nemsokára jön a kisöcsi. Mi lesz a neve?

Mi jól vagyunk. Dorka az unokahugicájával jár egy csoportba a bölcsiben, így családiasabb:) Volt egy hónap szünet, utána nehéz volt visszaszoknia, de most már minden okés. Sikeresen kikúráltam egy náthából házilag. Végre valami sikerül!:) Most 16 foga van, két hete jött ki a 15-16. fogacska, emiatt volt náthás és 1,5 napig lázas is.
Házfelújítás van nálunk, szépülünk. Ma lesz leparkettázva a hálószoba, most már sehol nincs szőnyegpadló, sokkal egészségesebb a ház:)

Esztó, mi újság veletek?
Ha egyszer játszóházazni szeretnétek, megyünk szívesen! Péntek délután, vagy hétvégén tudunk csatlakozni.
Ezt másoknak is üzenem:) Szóljatok és megyünk játszani szívesen:)
Vendég
 


Sziasztok!
Új vagyok ezen a fórumon. Mi is Veresegyházon lakunk és bölcsis lett a kisfiam. A Meseligetbe járunk.
Veterán bölcsisek véleményére lennék kíváncsi. Kisfiam negyedik hete jár és első két hétben nagyon élvezte, szívesen ment. Aztán egyszer-csak valami történt és azóta sír és "böcsibe neeeeeeeem". Ma reggel konkrétan a nevelőnő nevét emlegette a neeeeeeem szócska előtt. most délután meg a "nevelőnő neve nem szejet", és ezt csak úgy a semmiből, semmi kérdezés nem előzte meg a kijelentését. egy kicsit el vagyok bizonytalanodva és keseredve.... a leválás amúgy is nagyon nehéz....
szívesen fogadom a tanácsotokat, meglátásotokat, tapasztalatokat.
köszönöm!
 
 


Sziasztok!

Ildi! Hát nem semmi lehet a két gyerekkel egyedül! De akkor Karácsonyig kell még kibírnotok, és egyesülhet a kis család! Netezni meg onnan is tudsz majd, nem? GYerekeid még mindig szépek! Király a body Gabón! Naná, hogy bekapcsolt állapotban van a gomb :-)

Márnökasszony! Hihetetlen, hogy már lassan te is szülsz! Megy a drukk, hogy minden sima legyen! Esztókád nagyon aranyos! Családi napközi hogy tetszik a kisasszonynak?

DOrkaanyu! Akkor ti se unatkoztok otthon! Felújítás, építkezés milyen jó is pici gyerek mellett... :wink:

Szia mefike! Üdv itt köztünk (bár mostanság eléggé csendes ez a topic)!
Nálunk RÉka 1 évet járt a Meseligetbe, igaz ő a családi napközis csoportba, csak heti 2 napot. Nálunk is húzós volt az eleje, nagyon változó. Első 2 hét sírós, aztán 3 hét vidám, aztán egy hónap nagyon sírós, azután bedig bölcsi-imádat egészen a végéig!
A gyerkőcből nem valószínű, hogy ki fogod tudni szedni (pici még), hoyg mi történt, ha valami történt. A dadusokat kérdezted, ők nem mondtak semmit?
Nalunk az egy hónapos sírás oka az volt, hogy egyik nap délelőtt az első udvarra mentek ki játszani (ők egyébként hátul voltak még az átalakítás előtt), ahova egyébként csak délután mentek, és ott voltak, amikor mentünk értük. És mivel a első udvaron voltak, azt hitte, hogy megyek érte, de persze ehelyett ebéd és alvás következett. Kb azért nem akart bölcsibe menni onnantól, mert azt hitte, hogy nem megyek majd érte. De ez is csak hetekkel később derült ki. Szóval nehéz kinyomozni, mi is állhat a háttérben.
Mondják, hogy van olyan gyerek, aki az elején tök lelkes, látszólag zökkenőmentesen beszokik, és 1-2 hét után amikor tudatosul benne, hogy ide mindig menni kell, akkor keseredik neki... Minden esetre próbáld megkérdezni az emlegetett nevelőnőt is, meg a másik két dadust is, hátha kiderül, hogy történt-e valami. De az is lehet, hogy pár hét után magától elmúlik, és megint szeret majd bölcsibe járni. Addig is kitartás!


Velünk minden okkés. Hihetetlen, hogy Mira is már fél éves. 8 kiló, és 68-as ruhákat hord. Továbbra is imádnivaló mosolygós a kisasszony. Eszik már gyümölcsöt, zöldséget, és nagyon lelkes. Amikor lenyelte a falatot, tátja a száját mint egy kis madárfióka, hogy adjam már a következő falatot. Nagy bánatomra továbbra is eszik éjszaka valamikor 3-5 között. Ritkán előfordul, hogy kbírja f7-ig, de akkor meg nyilván RÉka kel éjjel, hogy nehogy nyugi legyen. Mondjuk mindkét csajra igaz, hogy nem kel fel f8 előtt, de én még ilyenkor is tiszta holdkóros vagyok az éjjeli műszaktól.
Réka simán beszokott az oviba, nagyon szereti, de örül neki, hogy nem kell ott aludnia. Nekünk meg elég rohanós mindig a napunk emiatt, hogy f1-re emnni kell érte. Pláne, hogy 8 előtt alig bírom ébreszteni RÉkát, úgyhogy épp csak beesünk 9-re. Szóval ez a napi 3 óra félszabadság azért elég kevés.
Most mindketten takonykórosak, Mira már lassan kilábal belőle, RÉka még a közepében.
Én lökött vállaltam melót az építész pasi nagy könyörgésére, de mos fél évig tuti nem fgok, mert besokalltam. Pedig 3-4 órás munka az egész, csak ha azzal foglalkozok, minden mással úszok itthon. És miután ezt eldöntöttem, jelentkezett az az ürge, akinek közvetlenül szülés előtt még kviteli tervet javítottam, pótoltam, hogy be kéne fejezni teljesen, mert nekiálltak építeni. Szóval azért most se lesz pihi. De azt a házat már nagyon utálom... :twisted:

Építkezés most félbemaradt nálunk, vagyis oldalt és hátul már kész a kerítés, elöl még nem. Szeretnénk kutat fúratni, meg locsolórendszert csináltatni, és úgy kertet, de nem tudom mi lesz belőle... Idebent a kandalló még mindig csupasz, karnisok már felkerültek, szegők már megvéve, csak fel kéne rakni. SZóval lazán lehetne melózni a házon is pár hetet, csak erre persze senkinek nincs ideje. Mindig ez szorul háttérbe. Nem tudom, készen leszünk-e valaha...

Hétvégén lagziban voltunk Nyíregyen (unokatesóm), RÉka éjjel f1-ig ropta rendületlenül, és nagyon jól viselkedett. Apjával büszkék voltunk rá nagyon. Na meg Mirára is, aki aludt, amikor csendben kellett lennie, és csak akkor éhezett meg, amikor én is ráértem (tanú voltam)... Ha lesznek fotók, rakok majd fel ide is.

Pusz: Panna

 
 


Mefike: Szegénykém, ez biztosan nagyon aggasztó lehet:( Beszélj a dadussal, hogy a kisfiad szorong, nem akar bölcsibe jönni és figyeljen oda rá jobban, játszanak sokat, barátkozzanak össze. Én is szoktam szólni, ha gond van otthon. Nálunk most új csoportba került Dorka és nagyon szorongott emiatt, és együtt dolgoztunk ezen a dadussal és most már minden rendben, de jó sok időbe tellett.

Panna: Hát igen, kisgyerek mellett felújítás...ismerős, mi?:-) Már nagyon vártam, hogy vége legyen. De már kész, szép lett a ház (csak belülről, mert kívülről még nagyon nem), mindenhol parketta van, frissen van festve minden, szép lett és egészségesebb (mert nálunk penész volt). Az volt még nehéz, hogy alig fértünk el a bútoroktól, amiket ki kellett pakolni a szobából, valamint zsákokból öltözködtunk, mivel a szekrények ki voltak pakolva. Ráadásul folyamatosan jöttek a vendégek, gyerekestől és nem tudtak leülni sem. Én álltam, hogy a többiek ülni tudjanak és 5 óra után már remegtek a lábaim :?

Panna: hozzátok is elért a csatorna építés? Most Erdőkertesen mindenhol lámpák vannak, mert a fél út le van zárva a csatornázás miatt. Most értek el hozzánk is, úúúúgy örülök! 2012-re valamikor lesz csatorna és nem kell állandóan szippantatni drága pénzért, de jóóó:) Hozzátok mikor viszik oda a csatornát? Mert csak a főúton láttam, hogy építik. De a mellékutcákba mikor él el vajon?

Dorcikám is mindig taknyos. Adok neki C-vitamint és HOHES-C-t iszik állandóan, hogy hátha hamarabb gyógyul és megy az orrcsepp is és az orrszívózás. Hol jobban van, hol taknyosabb, változó.
Nagyon édi különben:) Sokat tanult, fejlődött az utóbbi időben és vicces is. Idegenekre rákiabál, hogy Szia! Akik szimpik neki, azok mind megkapják:) Továbbá bemutat engem és apát is akinek csak tud. És hozzáteszi, hogy Anya szép, Apa szép! - ez általános derültséget okoz:) Biztosan azt hiszik, hogy mi tanítjuk neki, hogy milyen szépek vagyunk:))) :oops:
Vendég
 


Sziasztok

Egy kérdéssel fordulok hozzátok! Hogy itt Veresen melyik gyerekorvost ajánlanátok? Olyan orvost keresünk, aki végtelenül türelmes a sok kérdésre válaszolni és akire bármikor lehet számítani. Köszönöm előre is a válaszokat!
suegirl25
Veresegyház
 
 


Sziasztok! Csak, hogy legyen egy novemberi bejegyzés is:
Mi újság a többiekkel? Mérnökasszony, nemsokára megérkezik a kistesó. Hogy vagytok?

Akinek van tapasztalata: tejérzékenységet ki lehet nőni? Mennyire számít veszélyesnek? Dorci a tejtől másnapra kap ekcémás kiütéseket és hasi-masit. De nem azonnal és még fél óra múlva sem, mint amiket hallottam másoktól. Akkor neki enyhe érzékenysége lehet? És esetleg várható, hogy kinövi?
Vendég
 


Sziasztok!

Végre eljutottam ide is. Tesó még a pocakban, Nándi lesz a neve. Nekem annyira nem tetszik, Eszter választotta neki ezt, és apának is nagyon tetszik, úgyhogy le vagyok szavazva. :)
Már eléggé készülődik kifelé, már a múlthéten is többször voltak jóslóim, pedig Eszterrel semmi nem volt, csak a szülés előtti éjszaka. Eddig úgy voltam vele, hogy várjon még, de már a neki szükséges dolgok megvannak, + végre a frankhitelünk átváltása is megvan, úgyhogy már jöhet.
Kriszta: sajnálom Dorci tejérzékenységét, én nem tudok segíteni a témában, de talán kérdezd meg a védőnőtöket. Rakj fel légyszi képet a nagylányról, hihetetlen, hogy már lassan 2 évesek, nem? És teljesen ledöbbentem, mikor a védőnő a múltkor azt mondta, hogy tavasszal már be kell iratni a nagylányt a bölcsibe :)
Most kertesre jár egy családinapközibe, heti 2 napot, nagyon szereti. Örülök, hogy bevált, mert azért így nekem is könnyebb a dolgom. Lehet, hogy januártól még hozzá csapunk 1 napot, ha lesz hely. Igyekszem gyakrabban jönni + esetleg még képet is feltölteni :)

Piri

Kép
Kép
Kép
 
 
 
 


Sziasztok!

Piri: Úgy örülök nektek,nagyon szép neve lesz a kistesónak (is) ! :)

Panna:Igen,kari előtt megyünk ki ha minden jól megy!

Kriszta: Nálunk Gabi a laktózmentes tejjel elvan a simával nincsenek haverságba de kinőhető-a Tiétek is még simán, okosabbat sajna nem tudok én se irni.

Tegyetek képekeeet! :)

Lenne egy kérdésem viszuont,lányok!

Most hétvégére nem lenne kölcsön egy felesleges utazóágyatok / járókátok nekünk?

Utazás előtt (kari előtt megyünk ki) kint leszünk anyósnál péntektől hétfő reggelig, az viszont egy maximálisan gyerekbarátmenes hely, kb. a hajam fog kihullani bármi babaágy vagy hasonló szerkezet nélkül (magas ,kanyarodós lépcső,amin a fokok közt is kifér, két 65 kilós bernie pásztor,kő boritás mindnehol és nyilván leesésgátló mentes felnőtt,magas franciaágyak.)

Eddig is ezért nem mentünk..

Köszönöm előre is ha lenne valakinek kölcsön egy ketrece! :)

Ildi
Vendég
 


Ui:Szereztünk egyet! :)
Vendég
 


Sziasztok,

Amióta megjelentem itt újként, sajnos nem igazán jöttem. Most jó lenne ezen változtatni. :-)
Amikor regisztráltam, akkor volt 4-5 hós a kislányom, Viki.

Akkor ilyen volt:

Kép Viki

Meg ilyen:

Kép Viki1

Az egész család meg ilyen: :)

Kép csalad
dius77
Veresegyház
 
 


Sziasztok!
Dius: Viki nagyon édes, jók ezek a műtermi fotók:) És nagyon hangulatosak. Van már fotókönyvetek a kicsiről? Én most azt szeretnék Karácsonyra, mert tényleg annyit változott már amióta megszületett, egész más lett Dorka és nagyon látványos ez a változás.

Ildikém: olvastam, hogy kell neked utazóágy, csak azért nem írtam, mert nekünk nincs. Örülök, hogy sikerült megoldanotok a dolgot.
Bocsika a többiektől, de most nincs időm írni. Még teszek fel fotókat Doriról, már fodrász után készültek a képek.

Kép Kép Kép
Vendég
 


Mérnökasszony, mi újság? Megszületett már a kistesó? Várom izgatottan a híreket!
Vendég
 


Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!

Karácsony szavakban :)

Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső.

Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nemb...ajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska.

Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg.

Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést.

Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik.

Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfőzzél, főzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska.

Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba.

Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, kurvadrága, neagyerekelőtt, nehisztizzél, feldőltafa, kurvaélet, égazégő, mondtamkontaktos, deszépnyakkendő, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged!
Vendég
 


Ildi: végre valaki!!!:))))) Hát, nem semmi ez a karácsonyi szójáték, jót nevettem:) Amúgy hogy vagytok? Vannak új képek? Hogyan és hol ünnepeltek?

Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Mi még ma dolgozunk, aztán délután már lehet pihenni, készülődni. Elég gáz, hogy nem tudtunk még bevásárolni sem, mert annyira sok meló van/volt. Az év végi hajtás eléggé megviselt, és minden az utolsó pillanatra marad. Az ünnepek alatt először is aludni szeretnék, aztán jön a karácsonyfa díszítés, sütés-főzés stb.

Nálatok milyen finomságok készülnek?
Vendég
 


Dorka!
Jól vagyunk,köszi,Jan közepén megyünk ki apa után.
Fanni már februártól suliba jár ott :)

BUÉK Mindenkinek !!!
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Ildi: látom törölted magad, biztos az utazás miatt! Jó utat nektek, jó lesz újra apával lenni:)

Dorci baba holnap lesz két éves, olyan aranyos nagylány már!

Jó lenne, ha újra beindulna a topic, hiszen olyan nagyon sokan laknak kisgyerekesek, babavárók Veresegyházon és környékén.
Vendég
 


Kedves veresi Anyukák!
Most regisztráltam és tök káosz még nekem ez az oldal, de majd igyekszem belejönni. Addigis érdekelne, hogy itt Veresen milyen elfoglaltságot tudnátok ajánlani nekem és a 7 hónapos kisfiamnak?? Úszni már járunk, de úgy vettem észre, hogy nem 100%-osan nyerte el a tetszését. Szeretnék érdeklődni milyen lehetőségek vannak még. 1x voltunk baba-mama tornán is, de azért sem volt oda, mert sok gyakorlatnál a játszószőnyegre volt "száműzve", ő pedig ez az "anyán lógni jó" tipusú gyerek... :D
Valami mókás, mondókázós foglalkozásra vagy baba-mama klubbra gondoltam.
Köszönöm a segítségeteket!!
ricsianyu
Veresegyház
 
 


Van a művelődési házban a Ringató. Aszem keddenként van 9-30-tól, fél órás. Zene, mondókázás, szuper az egész:) Amikor mi jártunk 800 Ft/alkalom volt és 3500 Ft a bérlet. És jó volt, még most is hiányzik:)
Vendég
 


SZiasztok!

Panna!
Légyszi keress meg, mert szükségem lenne az övlehúzóra. Köszi!

Kép
Kép
 


Sziasztok!

Hogy vagytok?

Nagyon leállt a topik !

Jár még erre valaki?
 


Szia! Én még járnék erre: Dorka anyukája vagyok:)

Voltatok majálisozni?
Vendég
 


Szia!

Én Fanni & Gáboré,Ildi :)

Mi külföldön vagyunk ,itt nincs Majális, de otthon mentünk volna.
Hogy vagytok?
Szépséges KisNő?
 


Szia Ildi!
Jó, hogy benéztél:) Itt, ugye a Fenyvesben volt Gyereknap most. Nagyon jó volt, Dorkával már mindent ki lehet próbálni. Egyedül az arcfestést nem akarta. Ő találta ki, 1 órát álltunk sorba és végül nem akarta. Sebaj, kaptunk játékot helyette.
Szóval, lovagolt is picit és körhintázott is és ugrálóvárazott is, jó volt:)

Kép Kép
Vendég
 


Szia!

Milyen nagylány már Dorka!Nagyon édes :)

Nálunk is már mindjárt 2 ill. 6 évesek (nyáron) a gyerekek!



Kép
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: