Új privát üzeneted érkezett!

látom számtalan kismama érdeklődik még ismeretlen szülészek iránt. Én is szeretnék csatlakozni ehhez a népes táborhoz.
szóval a lényeg a lényeg, hogy a Máv-os dr.Tidrenczel Zsolt személye, szaktudása és hozzáállása érdekel. Júniusban hozom világra második gyeremekemet, az elsőt a BM-ben szültem.
előre is hálás köszönet a hasznos információért.
 
 


Szia Emianyu!
Én megosztanám veled a tapasztalataimat,de csak priviben,a profilomban megvan a címem.
Kriszti

Dorcsi,Domcsi,Kriszti


Kedves Emianyu!

Nem találtam a profilodban mail címet, de ha Te írsz nekem, szívesen válaszolok, ha még aktuális.

Ági
Kép
Kép
 
 

 
 

szia Hagnosz,

írtam Neked emilt, viszont a megszólítást félregépeltem, bocsánat.
 
 


Sziasztok!
Én is szeretnék dr.Tidrenczel Zsolt személye, szaktudása felöl érdeklődni. Kérlek ha tudtok valamit írjatok.
Előre is köszsönöm
Noyka
 
 


a mávos topikban rengeteget írtunk már róla, keressetek rá! én mindkét gyerekemet nála szültem (2001 és 2003), azóta is hozzá járok, csak a legjobbakat mondhatom róla! ha van konkrét kérdésetek, szívesen válaszolok!

márti
 
 


Sziasztok!

Én hozzá járok és nagyon tudom ajánlani, egy nagyon rendes, segítőkész lelkes orvos, és fiatal nagyon, mindent elmond amit csak kérdezel válaszol bármire. A magán rendelője a II. kerületben van. Én orvost eddig még sosem szerettem igy, tudom, hogy bizhatok benne és ez nagyon jó.
Irjatok ha tudok segitek.
Katka

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Nov. elején kiderült, hogy babát várok.Bejelentkeztem nála a magánrendelőbe, de sajnos oda nem jutotam el, mert 15-én elment a baba. Most azon gonolkozom, hogy hozzá járnék. Hátha a köv. alkalommal nagyobb szerencsével járok.
Sziasztok
Noyka
 
 


Sziasztok,

Noyka01, nagyon sajnálom, ez olyan rosszKépDe fel a fejjel, biztos hamar összejön a köv. babaKép

Nekem nem ő az orvosom, de nála szültem, és csak csatlakozni tudok Goofyka-hozKép
A doki nagyon ott van a topon mind emberileg, mind szakmailag. Lelkiismeretes, és türelmes, lehet bármit kérdezni tőle, szóval tuti!Kép

manó
 
 


Sziasztok,


Én is érdeklődhetek A doktor felől, mert én is szülész orvos választás előtt állok, és Mávos dokik érdekelnének.

Üdvözlettel,

Niki

A profilomban van email cím.
 


Sziasztok!

Nem tudok az általatok említett dokiról túl sok jót mondani, de elmesélem röviden mi volt.
Ikres voltam, igen kevés problémával. A doktor úr szaktudása igen magas, viszont emberileg semmi. 40. hétig hordtam a babáimat, az utolsó hónapot végigbőgtem, mert minden egyes alkalommal éreztette, hogy mélységesen csalódott, hogy nem szülünk. Végül a határidő előtt meg akart császározni, de kértem, hoyg legalább próbáljuk meg. Rossz volt a méhszáj, mégsem kaptam méhszájérlelést, igaz ő kötötte be az infúziót, de lényegében felém sem nézett, csak vizsgálatkor. Egy biztató szót sem kaptam, minden a császár körül forgott. meg sem borotváltak alul, mert a császsárhoz úgyis máshogy kell majd. 10 órát kaptam, hogy a semmiről elindulva megszüljem a babaáimat, bár semmi gond nem volt!!!!! A vizsgálatok alatt csak húzogatta a száját, hogy sehová sem jutottunk, szörnyű volt. A leghülyébbnek éreztem magamat a világon, végül 10 óra tájban mondtam neki, hogy akkor műtsön meg, mert én ezt nem bírom (egyébként a legboldogabb voltam, hoyg vajúdhatok). Kifejezte ezt is, hogy nemmegyünk bele az éjszakába, gondolom aludni szeretett volna. Mikor megműtött nem jött gratulálni, nem is láttam, csak hogy a papírokat tölti ki az asztalnál. Másnap reggel jött csak, odaadott egy papírt és otthagyott. Mindezt akkor még természetesnek vettem, csak akkor derült ki minden, amikor 6 hetes kontrollra mentünk, és kenyérre lehetett kenni......
Összevetve életem legszebb élményére készültem, de valami szörnyűséget kaptam vissza. A legjobb megjegyzése a folyosón volt, amikoris visszaszólt, hogy majd a harmadik......
Ezen felül nagyon jókat olvastam róla a neten, csak 1 hozzászólás volt, ami végülis nem mondott róla szépeket.

Sok sikert mindenkinek, és kívánom, hogy az általatok választott orvos szuper legyen, akár ő is.

Kép
 
 


sziasztok,
ha érdekel, nekem sem volt szimpi, csak idáig még nem irtam ide...
nála kezdtem a második fiammal, aztán a 16. héten váltottam.
Pont a stilusa miatt.
Az már külön poén csak, h a fiamat sokáig cisztának nézte. :? Persze ez simán előfordul az elején.
Most szült vele a sógornőm, elég ronda szülése volt az elbeszélése alapján, ő mégis vele maradt. Nem értem miért...azaz igen, az emberek olyan nehezen váltanak.
Ő azt mondta, h megbizik benne, mint orvos...hát, sajnos ez nálam édes kevés.
Én inkább emberben akarok megbizni, és csak másodsorban az orvosban. A legtöbb szüléshez uis nem az orvos a legszükségesebb...

szóval, nekem sincs túl jó véleményem róla.
Igaz, nagyon jóképű fickó, de ez is kevés...

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
 


zsanci!
Mi történt a sógornőddel? Kíváncsi vagyok rá nagyon.

Egyébként a doktor úrral nagyon meg vannak elégedve azok, akiknek nem volt semmi probléma, időben elindult a szülés és norm. ütemben zajlott. Amint valami nem úgy történt, ahogy a doki elképzelte egyből kimutatja a foga fehérjét, pedig erre tartogatjuka dokikat nem?

Kép
 
 


szia,
csak gyorsan:
a negyvenedik héten szült egy 2,7 kilós babát. ez nem is lenne gond, ha pl. az apuka nem lenne majd' 2 méter magas, tehát nem családi örökség a "piciség"
Ami igazán rosszul esett neki, h SEMMIT nem mondtak gyakorlatilag szülés közben, és nem derült ki a mai napig, h miért kellett megcsászározni (2x a nyakán volt a kölödkzsinór mondjuk) és az sem fog kiderülni, h miért lett ilyen kicsi súlya a babának.
Tehát, VALSZEG a köldökzsinór miatt történt az egész, de ez furcsa mód nem derült ki a korábbi nst-k alkalmával, pedig a végén már hetente van, és ha "csak" 1 hete nem kap elegendő táplálékot, attól még nem fogy le egy baba ennyire (bár, tény, h nem vagyok orvos, tehát jogom sincs felülbirálni őt)...
de nekem kicsit homályos a dolog, és furcsa, h senki nem tudott semmit szülés alatt, a kismami sokszor elég bizonytalannak érezte a helyzetet.
Ennek ellenére nem tartja felelősnek a dokit, én mondjuk annak tartanám... :roll:

szóval neki az "fájt" a legjobban, h se vele, se a dúlával, se a férjével SENKI SEMMIT nem közölt, egyszercsak zsupsz a műtőbe, és császár. És rendben, lehet,h akkor életmentő volt (nem tudom) DE utána is el lehetett volna mondani, h mi történt, azonban erre sem vette a fáradtságot a doktor úr.

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
 


Zsanci!
Sajnálom a sógornődet:(
Viszont ami nekem kiderült eddig, hogy ha nincs baj, akkor nagyon szuper doki. Viszont ha bármi baj van, akkor egyből császár, nem igazán érti, hogy miért akartunk mi természetes úton szülni. Nem nagyon tudja, hogy mit jelent egy nőnek a császár. Bár nekem többször elmondta, hogy ő csak legvégső esetben, mert nagy műtét. Ahhoz képest indok nélkül kaptam egy bizonyos kórházi szolgáltatást.

Kép
 
 


Sziasztok,

Rég jártam erre csak láttam voltak új hozzászólások és benéztem!
Hát én elkeseredtem amit írtatok róla!Természetesen biztos úgy is történt, nem feltételezem, hogy valami is nem lenne igaz, de......nálam annyira az ellentétje volt, hogy el sem tudom mondani.Pedig nekem nem is ő volt az orvosom, én "csak"nála szültem!A dokim ugyanis akkor egy konferenciára utazott, és kérdezte, hogy ügyeletes legyen vagy ajánljon valakit.Én meg mondtam inkább ajánljon, és őt ajánlotta!
Nálam is volt komplikáció a szülés előtt, kezdve onnan, hogy buokrepesztés stb. mert az se magától indult be és 12 órát vajúdtam.De nekem minden egyes mozzanatot megkérdezett, hogy csak akkor avatkozik be, ha akarom, elmagyarázott, hogy mért kell stb.stb.Pedig folyamatos CTG-n kellett lennem, mert nem vvolt jó a baba keringése, Meconiumos magzatvíz, köldökzsinór 2x a nyakán, szóval sorolhatnám!
A lényeg,, hogy ő a császárt nekem csak végső esetben javasolta, én meg úgy meg voltam ijedve nehogy baj legyen, hogy azt mondtam neki, ő a szakember, és rábízom magam, csak a babának ne legyen baja, és a legjobb legyen neki!
Végül természetes úton született meg, makk egészségesen 10/10-es Appgarral!
Minden nap bejött meglátogatni, és még a babámat dédelgette is a kezében :)
Szóval nekem csakis +++++++véleményem van róla, mind szakmailag, mind emberileg!

Akinek nem így történt azt sajnálom, és nem értem mi lehetett a gond!
 
 


Sziasztok!

A magánrendelője a Horvát utcában van, a páros oldalon. Hát nekem nem tünt túl szimpinek, túl fiatalnak igen. A 12 hetes terhességemet funkcionális cisztának nézte és adott időpontot a további kivizsgálásra. Más orvoshoz mentem ezután.

Üdv.
 
 


Aerdna,
az én második terhességemet is cisztának nézte... :wink:
de a lényeg, h nem az volt!!!! :lol: :lol:

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
 


és persze, h vannak sokan, akiknek jó tapasztalatuk van vele!!!
nincs ebben semmi furcsa, sőt!!!
Én is úgy kerültem hozzá, h volt egy rokonom, aki nála szült kétszer is, és nagyon megbizott benne, és nem is csalódott...
amit én irtam róla az főleg saját tapasztalat, és amit a sógornőm elmesélt.

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
 


Zsanci, te kinél fogsz most szülni?Ja, feltéve ha a Mávban maradtál :)
Hátha egy a dokink :wink:
 
 


Sziasztok
Én is nála szültem ikreket 2006 nov. , de nekem is az a tapasztalatom , hogy csak jót lehet mondani róla (részemről) mert én meg az ellentéte vagyok az előttem szült ikres anyukánál.
Nálam mikor elkezdődőtt a szülés végig jött és érdeklődőtt vizsgált ha kell hanem, meg nekem végig azt monta szülünk mindenféleképpen nem akar császárt és hogy én se akarjak, ha csak nem muszáj. Minden nap jött be és megnézett minket segített ha valamit nem tudttam, ugy hogy én is csak jót irhatok róla.
Persze vannak akiknek nem jött be , én az vagyok akinek bejött!!!
 
 


Én 2003-ban szültem nála a második gyerekemet. Nem volt komplikáció, hacsak nem:

- meconiumos magzatvíz már az elején,
- gyenge fájások.

Ettől függetlenül mindent megtett, hogy ne legyen császár, azt mondta, hogy ő nem császár-párti. Kaptam még vajúdás alatt antibiotikumot, hogy ne legyen baja a babának a magzatszurok miatt, illetve kaptam némi oxitocynt.

A szülés normális volt, ő nagyon kedves és végig biztatott, s páromat is támogatta. Oldott volt a hangulat és nagyon kedves volt mind a terhesgondozás, mind pedig a szülés során. Bármikor felhívhattam, bármit megbeszélhettem vele.

A fiatalsága nem volt gond, sőt - hiszen ő friss ismeretekkel és újító, nyitott gondolkodással bíró orvos is ezáltal. Nincsenek meg a berögzött rigolyák, elavult nézetek a fejében. (Nem arra célzok, hogy az idősek ilyenek - bizonyára azért akadnak.)

Én is ajánlani tudom őt.
 


Sziasztok!

Esetleg valaki tudja,hogy a dr. Tidrenczelnek van e családja, feleség, gyerekek? Egyszer voltam nála és nagyon fiatalnak találtam. Korábbi tapasztalatom az, hogy ha már van családja egy dokinak sokkal jobban odafigyel a kismamára, mint egy egyedülálló. Lehet ez az én hülyeségem, de ez a tapasztalatom.
Köszi a segítséget!
 
 


Szia! en magam ketszer szultem nala-vele, es a harmadikat is igy fogom aprilisban.
Igen, biztosan tudom, hogy van sajat gyereke az elso babammal majdnem egy idoben szuletett, 2004 februarban, pontosabban 8 nappal az en kisfiam szuletese elott, tehat kb. 3 es fel eves kislany, ha jol emlekszem Hanna Dora a neve.
 
 


Szia Bonca!

Köszi az infót! Remélem én sem csalódok benne!
 
 


Sziasztok

Örülök, hogy megtaláltam a fórumot, és talán egy véleménnyel több segít majd azoknak, akik orvosválasztás előtt álnak.
Félidős kismama vagyok, és egy kedves ismerősöm (ráadásul orvos) ajánlotta dr.Tidrenczel Zsoltot, hogy a lánya nála szült, és nagyon meg volt elégedve vele. Ódákat hallottam az alaposságáról, hogy milyen körültekintő és kedves, így hozzá mentem. De bevallom, én eddig ebből semmit nem tapasztaltam.
Már a 4.-hét óta hozzá járok, és én próbáltam időt adni, nem egyből ítélkezni róla, és mikor már ott tartottam másfél hónappal ezelőtt, hogy ha emberileg nem is találok benne semmi vonzót és bizalomgerjesztőt, orvosként biztos jó. De egy hónapja már kezdtem kételkedni, és mára már végleg elment minden bizakodásom az orvosi körültekintését illetően is.

Ne haragudjon az, aki szereti, és dicsére, de én sem emberileg, sem szakmailag nem találtam benne semmit, ami visszatartott volna attól, hogy a napokba ne nézzek új orvos után.
A pohár Vele kapcsolatban egy hónapja kezdett el betelni. Az hogy addig se nagyon adott információt semmiről, a férjem minden egyes alkalommal elkísért, egyszer sem szólt hozzá egyetlen szót sem, még csak kezet sem fogott soha, csak a bemutatkozáskor, ez még egy dolog. Az ember rákenheti a kommunikációs problémákra, zárkózottságra. De mikor az AFP vizsgálatra nem kaptam beutalót, mondván majd a háziorvos ad, és mivel azt nem fogadták el az AFP előtt egy nappal rohangáltam beutaló után mert nem volt képes faxolni egyet, ráadásul azt sem mondta hogy vele együtt a hepatitisz szűrést is meg kell csinálni (amit a védőnőtől tudtam meg az utolsó pillanatban, és úgy kunyeráltam beutalót a háziorvostól), akkor akaratlanul is elkezdtem az alaposságában és a szakértelmében kételkedni. A férjem noszogat hogy a genetikai ultrahangon adjunk még egy sanszot a dolognak, és így is lett, de kár volt. Azon kívül hogy feküdjek az ágyra és viszont látásra, semmi érdemlegeset nem hallottam. Az asszisztensnek bediktálta a számomra érthetetlen adatokat, aztán körülbelül 10 másodpercre felém fordította a monitort „fej, gerinc, láb, kéz” kaptam a magyarázatot, és el is fordította. Még csak annyit sem mondott, hogy minden rendben, hogy úgy van minden ahogy lenni kell…semmit. Sírva jöttem ki a kórházból, hogy voltaképpen azt sem tudom hogy mi van. 20 perc múlva mentünk vissza a leletért, már ott sem volt, valaki a kezünkbe nyomta, és elolvashattuk az alján hogy elváltozás nem látható. Mindemellett elvittem neki a leleteimet, nyújtottam is neki, mert bőven esik a vasam, a hemoglobinom, kérdezni akartam pár dolgot, hogy jó-e amit szedek, szedhetem-e, de meg sem nézte, hiába mondtam hogy a leleteim. Úgy ahogy van, visszaadta szét sem nyitva a papírt. Meg nem kérdezte, végül hogy szereztem beutalót, (mert nem tőle) most sem ejtett egy szót sem a hepatitiszről, vagy arról, hogy mi a következő teendő, hogy mikor kell cukorterhelést csinálni, hanem fogta magát és angolosan távozott. És mindezt az egészet olyan rideg, belefásult, flegma stílusban, hogy egy idegennel nem bánik így egy normális ember, nemhogy egy kismamával, aki azért nem kevés bizalmat fektetett bele.
Nekem ennyi a tapasztalatom a vele kapcsolatban, és nem vártam meg hogy több legyen, még ha nem is a legtanácsosabb félidőben váltani. Úgy gondolom, ennél csak jobb lehet, mert azonkívül hogy általa 100% bizonyosodott be az hogy kisbabánk lesz, mást nem tudtam meg a közel 5 hónap alatt.
 
 


Meglep, amit sokan írtok róla.
Én akkor kezdtem hozzá járni, amikor felmerült a gyanú, hogy babát várok. Rögtön meg is erősítette, hogy van baba. Minden alkalommal megkérdezte, hogy van-e valami kérdésem azokon kívűl, amiket elmondott. Tény, hogy nem dől belőle a szó, de én ezt egyáltalán nem bántam. Amit tudni akartam megkérdeztem és normálisan válaszolt rá. Én nem szeretem az olyan dokikat, akik tök hülyének nézik a kismamát és Ádám-Évától kezdik a magyarázatokat.
Az én párom is minden alkalommal elkísért a vizsgálatokra, mindig kezet fogott vele és egy csomót beszélgettek, még fociról is. Mesélt a saját kislányáról is.
Egy vasárnap reggeli napom folyt el a magyzatvizem, 10re mentünk be a kórházba, ő 6-kor ment haza, mert előző éjjel ügyelt. Az ügyeletes orvos megvizsgált, és mondta, hogy sehol semmi, egyébként fájásaim sem voltak. Amikor bekötötték az oxitocint, akkorra megérkezett ő is. Nekem az aneszteziológus szúrta félre az EDA-t, ami elég súlyos komplikációkat okozott, mégsem merült fel a császár. Én nagyon féltem tőle, nagyon nem akartam és ő is azt mondta, hogy csak a legvégső esetben vágunk. Annak ellenére, hogy hosszadalmas szülés volt és a vasárnapi ebéd mellől rángatták be egy átügyelt éjszaka után, végig nagyon kedves volt. Miután megszületett a kislányom kézbe vette, megkértük, hogy fotózzon le minket, stb és még jó ideig ott maradt velünk. Minden nap bejött hozzám érdeklődni, mert a gyerekorvos keltette kicsit a pánikot, felvitette a gyereket az intenzívre, Tidrenczel meg végig bíztatott, hogy nincs annak a gyereknek semmi baja, és tényleg nem is volt.
Nemsokára szeretnénk egy második babát és annak ellenére, hogy közben vidékre költöztünk tutira hozzá fogok járni és nála fogok szülni másodszorra is.

Egyébként a magánrendelőjében van egy album (már több is) amiben az összes nála született baba fotója benne van, már akiről vittek neki képet. Szerintem ez pl nagyon kedves dolog, a várakozás alatt szeretik a kismamák a baba-fotókat nézegetni:)
Vendég
 


Meglep, amit sokan írtok róla.
Én akkor kezdtem hozzá járni, amikor felmerült a gyanú, hogy babát várok. Rögtön meg is erősítette, hogy van baba. Minden alkalommal megkérdezte, hogy van-e valami kérdésem azokon kívűl, amiket elmondott. Tény, hogy nem dől belőle a szó, de én ezt egyáltalán nem bántam. Amit tudni akartam megkérdeztem és normálisan válaszolt rá. Én nem szeretem az olyan dokikat, akik tök hülyének nézik a kismamát és Ádám-Évától kezdik a magyarázatokat.
Az én párom is minden alkalommal elkísért a vizsgálatokra, mindig kezet fogott vele és egy csomót beszélgettek, még fociról is. Mesélt a saját kislányáról is.
Egy vasárnap reggeli napom folyt el a magyzatvizem, 10re mentünk be a kórházba, ő 6-kor ment haza, mert előző éjjel ügyelt. Az ügyeletes orvos megvizsgált, és mondta, hogy sehol semmi, egyébként fájásaim sem voltak. Amikor bekötötték az oxitocint, akkorra megérkezett ő is. Nekem az aneszteziológus szúrta félre az EDA-t, ami elég súlyos komplikációkat okozott, mégsem merült fel a császár. Én nagyon féltem tőle, nagyon nem akartam és ő is azt mondta, hogy csak a legvégső esetben vágunk. Annak ellenére, hogy hosszadalmas szülés volt és a vasárnapi ebéd mellől rángatták be egy átügyelt éjszaka után, végig nagyon kedves volt. Miután megszületett a kislányom kézbe vette, megkértük, hogy fotózzon le minket, stb és még jó ideig ott maradt velünk. Minden nap bejött hozzám érdeklődni, mert a gyerekorvos keltette kicsit a pánikot, felvitette a gyereket az intenzívre, Tidrenczel meg végig bíztatott, hogy nincs annak a gyereknek semmi baja, és tényleg nem is volt.
Nemsokára szeretnénk egy második babát és annak ellenére, hogy közben vidékre költöztünk tutira hozzá fogok járni és nála fogok szülni másodszorra is.

Egyébként a magánrendelőjében van egy album (már több is) amiben az összes nála született baba fotója benne van, már akiről vittek neki képet. Szerintem ez pl nagyon kedves dolog, a várakozás alatt szeretik a kismamák a baba-fotókat nézegetni:)
Vendég
 


sziasztok!Tidretzel dokihoz kétszer is volt "szerencsém", a máv-ban csinált genetikai uh-kat.
a 13 hetesen semmi extra nem volt, megmérte a babát, és kész, semlegesnek éreztem.
a 18 hetesen viszont nagyon negatív élményeim voltak vele. felém sem fordította az uh-t, egész a végéig (na nem mintha soká tartott volna, 5 percben a vetkőzés-öltözés is benne volt!) azt se tudtam, él-e a gyerek bennem vagy meghalt, olyan fapofát vágott, szót se szólt. még jó hogy ott volt a párom, ő látta hogy rendben van minden. a végén: "semmi kóros eltérés nem látszik, alacsony afp miatt genetikai konzílium javasolt" (akkor kértem ki a leletem, meg se néztem, csak beadtam a kiskönyvemmel együtt uh előtt) mi van??? kérdeztem mennyire alacsony ez,mit jelent, de csak annyit mondott, hogy beszéljek az orvosommal, és már lépett is le. azt a 24 órát, amíg a szabolcsba el nem jutottam ismételt uh-ra senkinek nem kívánom. a dokim se tudott megnyugtatni.
én nem hiszem, hogy bárki is siethet ENNYIRE, akinek ez a hivatása. ha a választott orvosom, ha nem.

Kép
Kép
 


Sziasztok!

Én márciusban szültem Tidrenczel doktorral, és csak jókat tudok róla mondani. Ha bárkinek kérdése van szívesen leírom a vele kapcsolatos tapasztalataimat.

Kép
 
 


Sziasztok!

Én még 2008-ban szültem nála meg voltam vele teljesen elégedve, habár én úgymondottan csak úgy ismertem meg, hogy ő volt éppen az ügyeletes doki, de az egyik szobatársam már a 3. gyermekét szülte vele/nála és folyton áradozott róla. Szóval én is csak ajánlani tudom őt.

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=http://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Én a harmadik babámat szültem nála! Teljesen meg voltam elégedve! Ha még szülnék akkor csakis nála!

Kép
Kép
Kép


Sziasztok!
Én is Tidrenczel doktornál szültem tavaly áprilisban.Csak jót
tudok róla mondani, pedig nem voltam problémamentes.Első babával, asztmával, cukorbetegséggel, a terhesség végén magas vérnyomással.Mégis csupa jó élményem van mind a terhességgel, mind a kórházban töltött idővel (sajna már hamarabb be kellett feküdnöm) kapcsolatban.A szülés sem volt egyszerű, de 12 óra után, érzéstelenítés nélkül is pozitív élmény maradt. :D
 


Sziasztok!

Mi a párommal még csak tervezzük a babát. Augusztusban volt az esküvőnk, és most már szeretnénk egy babát. Tidrenczel Zsoltnál kb. 4 éve voltam egyszer a MÁV kórházban. Akkor hihetetlenül aranyos és alapos volt. Most úgy gondoltam, őt keresném fel. Csak egy szimpla vizsgálatra, arra, hogy megbeszéljem vele, hogy ha terhes lennék járhatnék-e hozzá, mi a teendő, ha babát szeretnénk, stb...
Tudna nekem valaki segíteni, hogy hol van a magánrendelője helyileg? Esetleg a telefonszáma? Mennyit kér egy vizsgálatért? A MÁV kórházban mikor rendel?
Köszönöm előre is a segítséget.


Tímea, sajnos az új árakról nem tudok mondani semmit. A névjegykártyáját előástam, elküldöm a címet, telefonszámot.
Még 2008-ban szültem Nála, és nagyon meg voltam elégedve Vele. Kedves volt a rendelésen mindig. Sajnos farfekvés miatt végül császár lett, de ez sem jelentett nekem negatív élményt. Nagyon szerettem volna természetes úton szülni, viszont mindenképpen császárt akartam farfekvés esetén, úgyhogy teljes volt az egyetértés. :) Semmi komplikáció nem volt sem műtét közben, sem utána, hamar gyógyultam. :)

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Tanulságos végigolvasni 2005-től a különböző bejegyzéseket. Igen ellentmondóak.

Az én tapasztalatom, most 2011 nyarán genetikai UH kapcsán:
Tidrenczel Zsolt doktor úr unott köszönése, majd a félhomályban történő igencsak antikommunikatív magatartása nem volt túl meggyőző, hogy emberileg kedvem lenne rábíznom magam pl. szülésnél.
A párommal voltunk bent nála, kértük, hogy a gyerek nemét ne mondja el. Lehet félreértett valamit, mert ezek után semmit nem mondott. A monitort kb. 20 fokos szögben "láttam". Megkérdeztem egy másfél perces teljes csönd után, miközben ő vizsgálódott, hogy ilyenkor mit kell megnézni a magzaton? Válasz: mindent. Mégis ez mit jelent? válasz: hát mindent. Így egy darabig hallgattam. Majd próbáltam meglesni aképernyőt, hogy vajon mit néz oly gondterhesen, egyik kezével az állát támasztva. Ekkor megszólalt amonitor mellett lévő mobilja, fölvette, röviden beszélt, majd letette. Ekkor kérdeztem, hogy az ott a feje (egy nagy kerek valamit láttam...), mire a válasz: nem, a törzse.
Feladtam, hogy akkor le van izélve a cica elvitte anyelvét, végül is doki, majd úgyis le kell írnia, hogy mit látott, mit mért stb.
Igen ám, de nekem nagyon fájt az UH!!! Valószínűleg azért, mert tavaly 3 hasi műtétem volt és bár meggyógyultam, tuti vannak összenövések stb.
A párom észrevette, hogy valami gond van (konkrétan már majdnem sírtam, hogy ez miért fáj ennyire, amikor nem kéne) és megkérdezte, hogy valami vaj van, mire én odafordultam a szófukar dokihoz és úgy mondtam, hogy "á dehogy csak rohadtul fáj, ahogy a doktor nyomja a hasamat". Erre kicsit felkapta a fejét, hogy ja, mindjárt végez, mire mondtam neki, hogy nem kell mindjárt végeznie csak csinálja a vizsgálatot a lényeg, hogy agyerekkel ne legyen gond, nekem meg végül is fájhat ahasam, biztos a korábbi 3 műtét miatt van. Erre se reagált semmit.
Valamit nagyon hosszan nézegetett majd annyit mondott, hogy hát úgy tűnik rendben van.
És még nemokultam a szűkszavú válaszokból és meg mertem kérdezni, hogy mi arról a véleménye, hogy korábbi hasi műtétet után lehet-e természetes útón szülni, hogy ez nem jelent-e problémát valamilyen okból a következő választ adta:
"Kérdezze meg az orvosát."
Kis híjja volt, hogy nem kérdeztem vissza, hogy miért akkor maga nem orvos? (Erősen kétségbevontam, hogy akkor szakmailag milyen lehet, hiszen én mint páciens tőle mint orvostól kérdeztem valamit és a kitérő válasz azt jelenti, hogy fogalma sincs a dologról szakmailag, ha meg volt csak ő is antipatikusnak talált engem és ezért tagadta mega választ, akkor meg képzelhetem mi lenne, ha mondjuk kérnék fájdalomcsillapítót és azt mondaná, kérjen a takarítónőtől, majd otthagyna).
Utólag azt szoktam ilyen helyzetekben sajnálni, hogy mégis én vagyok a kiszolgáltatott helyzetben és fölöslegesen az ember nem kezd el vitatkozni valakivel, amikor még az is lehet, hogy később kénytelen újra hozzá menni...

Nincs fogadott orvosom, de ezek után elgondolkodtam, hogy a sima TB támogatással igénybevett szolgáltatás mellé, ha kifogok egy ilyen kaliberű "míszdokit" majd aszülésnél, akkor nem lenne-e jobb mégiscsak eleve százezreket költeni a sok magánrendelésre, meg előre fixálni valakivel egy árat a gyerekért? :-( szóval nem ez az első csalódásom orvosokban, de azért lehangoló volt az egész.
Annyit sikerült vele elérnem, hogy elmentem egy magánzóhoz még egy UH-ra, hogy legalább értelmesen elmondják mit kell ilyenkor megvizsgálni, miért fontos és hogy igen ezek rendben vannak.

Persze biztos szegény doki ügyelt előző nap és amúgy is megcsalták vagy fájt a gyomra stb., de ha én így beszélnék ügyfelekkel ilyen indokok miatt, akkor már rég az utcán legelnék...
komplikacio
Budapest
 
 


Sziasztok!

Véleményemmel csatlakoznék az előttem szólóhoz! Genetikai uh-on jártunk a dokinál, 4D-s felvételt kértünk DVD-re. (nem ő a fogadott orvosom) Egy szót nem szólt a vizsgálat alatt, csak diktált majd közölte, hogy ez a gyerek nagyon nincs jól. Hát az agybajt hozta rám, majd kiderült arra gondol, hogy háttal van és ő így nem látja az arcát, valamint alszik is. Dühösen mondta, hogy jó lenne ha felébredne, mert így csak egy fülkagyló lesz a DVD-n. Mondtam neki, ha nem sikerül most a felvétel nem baj, majd jövök máskor. Erre elkezdte a uh fejet durván nyomkodni a pocaknak, hátha erre felébred a baba. Hát nem voltam boldog. Aztán elküldött, hogy egyek valami édeset, igyak kólát(!) és járkáljak. Rajtam kívül még két kismama várt ugyanilyen problémával...(úgy tűnik mindegyikőnk babája fáradt volt) No, mindegy, visszafeküdtem, megnézett újból, de megint csak az elégedetlenségének adott hangot, mert bár megfordult a baba, de bebújt egy nehezen megtekinthető zugba, és ráadásul még baromi nagyokat is ásított. Megint elkezdte ütögetni az uh fejjel a hasamat, amire az én kisbabám egyre nagyobb ásításokkal felelt, aztán föladta a doki és közölte, hogy nem tud velem így mit kezdeni. Azért a DVD elkészült, (ki is fizettem)elég maszatos a kép,főként az látszik rajta, ahogy rezeg a kép az ütögetés miatt . A véleményem az, hogy nem kell -bár nem ártana-, hogy a doki kedves legyen, de legalább azt közölje már, hogy minden rendben van és ha nem tud elfogadható minőségű felvételt készíteni, akkor egy kakit ne adjon ki a kezéből, hiszen én nem erőltettem, hogy mindenképp készüljön el az a felvétel. És ne haragudjon a babámra látványosan, mert éppen azt csinálja ami ilyenkor a dolga...:-) Ennyit erről a dokiról. Modortalan, udvariatlan, és valószínűleg pénzéhes. Jó hírét nem fogom terjeszteni!
beu8
Budapest XIV. kerület
 
 


Szeretném az orvosomat kicsit megvédeni, főleg az előző hozzászóló utolsó mondataitól. Sok mindent el lehet róla mondani, de, hogy pénzéhes lenne azt biztosan nem!!!
Mindkét lányomat nála szültem. Tény, hogy nem egy bőbeszédű ember. De mindig mindenre normálisan, érthetően válaszolt, amit kérdeztem tőle. És minden vizsgálat végén megkérdezte, hogy van-e még valami kérdésem. Én is voltam nála 4D UH-n és az én babóm sem volt valami ficánka. De eszembe nem jut őt hibáztatni amiatt, hogy a gyerekem elbújt és nem látszik jól a képen. Ha nem adott volna a kezedbe egy DVD-t, akkor azon háborognál, hogy nem kaptál. Azzal, hogy próbálta felébreszteni és kólát itatott Veled a Te kedvedre akart tenni, hogy legyen normális video a gyerekedről. Amúgy a kóla után úgy raktad a felkiáltó jeleket, mintha ciánt itatott volna Veled...
Korábban egy "híres" orvosnál voltam 4D-n egy másik magánrendelőben és az ott készült felvételen még annyi sem látszik, mint a másodikon. Még azt sem tudta biztosra mondani a 20. héten, hogy kisfiú vagy kislány. (Előtte a kórházban genetikai UH-n megmondták)
A nagyobbik gyerekemről pedig a Brendonban hozzá teljesen nem értő ember olyan mozit csinált, hogy ihaj. Ez egy ilyen dolog, ha szerencséd van, akkor pózol a gyerek, ha nincs akkor alszik és akármit is tesztek nem lehet róla normális anyagot csinálni.

Az első szülésem nem volt komplikációmentes ,(nem az orvosom hibájából!!!)az aneszteziológus túladagolta az EDA-t és szépen lebénította még a légzésemet is. De az orvosom jelenlétében teljesen biztonságban éreztem magam, tudtam, hogy nem lesz semmi baj és végül hosszas kínlódás után hüvelyi úton teljesen egészségesen megszületett a kislányom. A második szülésem pedig 2 óra alatt lezajlott, EDA és komplikációk nélkül.

A magánrendelésén az árak kifejezetten barátinak mondhatók más magánrendeléshez viszonyítva. A szülésnél pedig nincsen tarifája, ha megkérdezed róla fülig pirul.

Egy előző hozzászólásra reagálva, hogy a doktor úr nem válaszolt arra a kérdésre, hogy lehet-e hüvelyi úton szülni 3 hasi műtét után, az tök normális. Nem azért nem válaszolt, mert nem jó szakmailag...A hüvelyi szülés kontra császárról minden orvosnak eltérő álláspontja van, van aki bevállal kockázatosabb dolgokat a hüvelyi szülés kedvéért, mások vágnak ha kell, ha nem. Ha nem az ő páciense vagy teljesen normális, hogy azt mondja, hogy ezt azzal az orvossal beszéld meg, akinél szülni szeretnél. (egyébként nekem eszembe sem jutott volna ilyen kérdésben a saját fogadott orvosomon kívűl bárki másnak a véleményét kikérni)
Én sem vagyok egy nagydumás és nem volt túl sok extra kérdésem se a vizsgálatokon. Mégis egymásra hangolódtunk és teljesen úgy zajlott mindkét szülés, ahogy elterveztem. (persze leszámítva a túladagolt EDA-t) Pont annyit segített rá a dolgokra amennyit kellett. Nem többet és nem kevesebbet. Olyan nyugalom árad belőle, ami nagyon jó dolog egy szülésnél, főleg első babánál és ha netán valami gebasz van...

Összegezve emberileg vagy bejön valakinek vagy nem a szűkszavúsága és "flegmasága" de a szakmai hozzáértését megkérdőjelezni és pénzéhesnek kikiáltani egy rosszul sikerült 4D felvétel miatt finoman szólva nem korrekt.
Vendég
 


Lehet nem derült ki teljesen a levelemből, nem azért voltam mérges, mert "nem pózolt" a gyerek, hanem mert ez a dokit idegesítette. Én mondtam neki, hogy hagyjuk, nem kell minden áron felvétel!

A kólát pedig nem terhesen sem iszom meg, de ez egy másik téma...
Azóta voltam szonográfusnál, türelemmel és kedvességgel
foglalkozott velem! Szuper képek készültek!

A pénzéhes jelzőt pedig azért használtam, mert aki kiad egy olyan dolgot/munkát a kezéből ami értékelhetetlen, és ezért elfogad annyit amennyit, arra szerintem illik ez a titulus!
beu8
Budapest XIV. kerület
 
 


Lehet nem derült ki teljesen a levelemből, nem azért voltam mérges, mert "nem pózolt" a gyerek, hanem mert ez a dokit idegesítette. Én mondtam neki, hogy hagyjuk, nem kell minden áron felvétel!

A kólát pedig nem terhesen sem iszom meg, de ez egy másik téma...
Azóta voltam szonográfusnál, türelemmel és kedvességgel
foglalkozott velem! Szuper képek készültek!

A pénzéhes jelzőt pedig azért használtam, mert aki kiad egy olyan dolgot/munkát a kezéből ami értékelhetetlen, és ezért elfogad annyit amennyit, arra szerintem illik ez a titulus!
beu8
Budapest XIV. kerület
 
 


Az ideje elment vele, a pénz pedig nem az övé, hanem a cégé. Nem teheti meg, hogy nem kéri el, ha egyszer időpontod volt, ott voltál, adott DVD-t, stb.
Attól, hogy Te nem iszod meg a kólát attól ő még jó orvos.
Vendég
 


Sziasztok!

Jár mostanában valaki terhesgondozás Tidrenczel doktor Úrhoz?
Illetve szült valaki -mostanában- nála, jól jönnének a friss információk! :)
gitta82
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!

Jár mostanában valaki terhesgondozás Tidrenczel doktor Úrhoz?
Illetve szült valaki -mostanában- nála, jól jönnének a friss információk! :)

Szia!Írj priviben és elmondok pár hasznos dolgot.
Pá!
angel8
Budapest VII. kerület
 
 


Szia Angel8!

Elvileg írtam Neked privit, remélem meg is kaptad!
Ha nem, akkor szólj! ;)

Szia
gitta82
Budapest X. kerület
 
 






Én nem terhesgondozáson voltam Tidrenczel Zsoltnál, hanem egy ultrahangos vizsgálaton. Az SZTK-s rendelésen endometriózisgyanút, csokoládécisztát és miómát diagnosztizáltak nálam. Miután az állami rendelésen kb. 5 perc jut egy betegre, ezért úgy döntöttem magánorvost keresek, aki végre elmondja, hogy mik ezek a rendellenességek, amiket diagnosztizáltak és mik a kezelési lehetőségek. Teljesen ki voltam készülve, rettegtem, hogy majd emiatt a sok probléma miatt soha nem lehet gyerekem vagy hogy ki kell venni valamelyik petefészkemet.
A családból ajánlotta valaki Tidrenczel Zsoltot, aki áradozott róla, hogy mennyire profi szakember és mennyire alapos és milyen részletesen elmond mindent. Ebben bízva jelentkeztem be magánrendelésre.
A vele történő találkozás előtt csak ki voltam készülve, ám a találkozást követően teljesen összeomlottam. Nem bírtam abbahagyni a sírást, halálfélelmem volt és fogalmam sem volt, hogy most mégis mi van /mi lesz velem.
A szakértelmét nem vonom kétségbe, mivel kevés vagyok ahhoz, hogy ezt megítéljem, de úgy közölt bizonyos dolgokat, hogy azt hittem menten elájulok... Kíméletlenül, szűkszavúan, unott fejjel és flegmán.
Azt mondta, hogy ő ha már úgyis műteni kell kiszedné a miómát a méhfalból... egy  másik orvos, aki sokkal kedvesebb és emberségesebb volt, mondta, hogy a mióma ártalmatlan mivel kifele nő és felesleges felvágni a méhfalat, ha az a mióma nem akadályozza a teherbeesést és nem okoz panaszt. Ha felvágják a méhfalat, akkor terhesség esetén rögtön veszélyeztett terhes kategóriába fogok esni... Erről Tidrenczel Zsolt semmit nem mondott, csak annyit, hogy ha ő már ott van, akkor gyorsan kikapná...Azt, hogy ez egy durva és lehet, hogy felesleges beavatkozás, ami veszélyekkel jár, egy szót sem szólt.

Aztán ott volt a kérdés, hogy a ciszta jó vagy rosszindulatú...  A tumormarkerre csak ránézett, de nem mondott semmit, úgy kellett rákérdeznem, hogy azokkal a leletekkel minden rendben van-e? Mit jelentenek azok a számok. Erre mondta, hogy "A tumormarker emelkedett értéket mutat... mondjuk ez alapján még nem mondom, hogy petefészekrákja van." Hogy lehet ilyet mondani ebben a stílusban minta nem is rólam lett volna szó...??? Ebben a pillanatban teljesen elsápadtam... eszembe sem jutott addig, hogy akár petefészekrákom is lehet.... Erről többet nem mondott. Nem mondta el, azt, amit később tudtam meg, hogy a tumormarker mástól is megemelkedhet, pl. az endometriózistól is... A vizsgálat után nem tudom hány éjszakát végigbőgtem mire a másik magánorvos szépen, normálisan elmondta, hogy a tumormarker mástól is megemelkedhet... Próbált megnyugtatni. Mondta pl. hogy az ultrahangon pontok szoktak látszódni, ha az elváltozás rosszindulatú.

Meg ez a hálapénz dolog... ezt is úgy adta elő, hogy úgy éreztem magam mintha egy maffiafilmben lettem volna...

"Ha a páciensek elégedettek a műtéttel azt általában meg szokták nekem köszönni" Mindezt kimérten, olyan szenvtelenül, hűvösen mondta, hogy megfagyott a vér az ereimben. Mondta, hogy ez egy elég komoly műtét és ha engem magánklinikán műtenének, akkor 300 ezer forint lenne... gondolom ezt azért mondta, hogy meg ne próbáljak neki 10 ezer forintot adni a végén.

Volt egy kis folyásom is, arra meg felírt egy rakat gyógyszert.... valami krémet is, amiben kőolajszármazék van... és fizettem 8000 forintot érte..... Összesen 20 ezer forintot mindennel együtt, ezért a csodálatos élményért. A másik meg mondta, hogy nem érti miért kellett engem teletömnie gyógyszerekkel...

Azt nem tudom eldönteni, hogy szakmailag ki a jobb, a két orvos közül, de nekem emberileg T. Zs. nagyon nem jött be... teljesen ki voltam készülve utána... Persze elfogadom, hogy más nagyon meg van elégedve vele + lehet, hogy mással emberségesebb.... Nem mindenkinek jó ugyanaz...
 


Csatlakozom az előttem szólóhoz. Én is nála voltam és kétségbeesve sírva jöttem el a rendelőjéből, annyira azt éreztette velem, hogy egy selejt, hulla semmilyen ember vagyok. Bármit felfedezett rajtam, a leleteimben, érezhetően élvezte, hogy rosszat talált és mindent negatívan közelített meg.
Szerencsére egy másik doki jót nevetett a teóriáin és lassan megszületik a kisbabám.


Nekem sajnos nem volt vele jó tapasztalatom. Pedig a fizetős magánrendelőjében jártam. Nem volt kedves a stílusa, hideg, kissé lekezelő volt. Durván nyúlt hozzám. Nem éreztem, hogy megkaptam volna a kellő tájékoztatást, inkább azt éreztette, hogy most már leléphetnék végre, pedig még lettek volna kérdéseim. Műtétet javasolt, de amikor kiderült, hogy nem Magyarországon, hanem egy másik EU országban dolgozom, kifejezett sértődöttséget éreztem rajta (mellesleg az asszisztensnőjét tájékoztattam erről a bejelentkezésnél, azt mondta, ez nem jelent gondot) , pedig itthon terveztem, hogy megműttetem magam és probléma nélkül ki is fizettem volna. Negatív volt a hozzáállása szinte mindenhez. Szóval, köszi, én többet nem kérek belőle. Hál Istennek, pár héttel később találtam egy fantasztikus orvost, akinek összahasonlíhatatlanul nagyobb a tudása, és mellé még emberséges és kedves is. Ennyi.
 
 


Most olvastam az előttem szólókat.
Juccc1981 kommentjét "A vele történő találkozás előtt csak ki voltam készülve, ám a találkozást követően teljesen összeomlottam. Nem bírtam abbahagyni a sírást, halálfélelmem volt és fogalmam sem volt, hogy most mégis mi van /mi lesz velem.  (...) úgy közölt bizonyos dolgokat, hogy azt hittem menten elájulok... Kíméletlenül, szűkszavúan, unott fejjel és flegmán." csak megerősíteni tudom, pontosan ugyanezt éreztem én is!

A miómámra szinte felhörrent mérgesen, mintha szégyellnem kéne magam, hogy hogyan mertem kinöveszteni. Közölte, hogy műteni kell, de megvan a nagy valószínűsége, hogy kiveszik a méhemet a mióma nagy mérete miatt. Azt is odaböffentette, hogy 100 százalék biztos, hogy ilyen miómás méhhel nem tudok gyereket kihordani, mert el fogok vetélni.
Később hiába találtam egy szuper orvost, aki bizonygatta, hogy biztos ki tudja műteni a miómát méhmegtartással (külső mióma, a méh falán), nem mertem már bevállalni a műtétet, mert még mindig dr Tidrenczel hatása alatt voltam. Aztán teherbe estem. És csodák csodája, minden simán, gond nélkül ment. Ne hallgassatok rá feltétlenül. Inkább keressetek más orvost.
 
 


Sziasztok!
29 hetes várandós kismama vagyok és szeretnék érdeklődni,hogy doktor úr mennyiért vállalja magát a szülést?
 
 


A Czeizel intézetben voltunk a doktor úrnál, 2. trimeszteri ultrahangon. Számunkra negatív élmény volt. Zsolt részéről a kommunikáció minimális volt, kérdéseinkre egy rövid válaszokat kaptunk. (”Ez egy kislány.”) Technikailag elvégezte a vizsgálatot, de emberi oldalát nem láttuk. Utólag arról beszélgettünk a barátnőmmel, hogy nagyon szerencsések vagyunk, hogy minden rendben volt a vizsgálaton, mert ettől az orvostól különösen rossz lehet megtudni, ha valami fejlődési rendellenessége van a babánknak, az empátia látszólagos hiánya miatt. Nem mennénk vissza hozzá.
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: