Új privát üzeneted érkezett!

Bozza sajnákom, de eljön a ti hónapotok is!
Mimoka, idöpont ma?ünnep van! Mikor csinálsz új tesztet?
Én jól vagyok, nem fáj semmi. 2pisinél még volt kis rózsaszin valami, este már nem viot semmi.
 
 


babus, minek csinálnék új tesztet? :) 2 pozi lett, ráadásul erősödő tendenciát mutatnak, felesleges több tesztet csinálni. Majd UH.

Itt nincs augusztus 20, az magyar állami ünnep :)

mimoka77
Külföld
 
 


Ja, és lett időpont! :) Igaz, a szomszéd városba, de szeptember 6ra sikerült szereznem egyet :)

mimoka77
Külföld
 
 

 
 

Jah bocsi Mimoka, elfelejtettem, hogy nem itt tartózkodsz! :oops:

És az is kimaradt, hogy megcsináltad a második tesztet, biztosan átfutottam rajta amikor írtad. Na akkor szept. 6. uh, akkor minden kiderül! :))
 
 


Így van :) A teszt sajnos nem mutatja, hogy van-e baba/él-e. Tapasztalat :(

mimoka77
Külföld
 
 


Így van Bozza... Majd eljön a Ti hónapotok is. Igazi tavaszi gyerek lesz, az egyszer már biztos :) Te úgyis azt szeretted volna.

Nálam semmi újdonság nincs... Legközelebbi UH jövő péntek, annyira messze van!!!! :( bár biztosan gyorsan elszalad majd ez a hét, hiszen már kedd!!! van :)

Mimoka, drukkolok nagyon!!!!! csak pozitívan, és minden negatív gondolatot most zárj ki!!!

Wigyorka :)

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
wigyorka
Budapest XVIII. kerület
 
 
 


Wigyorka, igen nehéz várni a következő uh időpontját... én jövőhét szerdán megyek másodszorra. Bár már ott tartanánk! :)

Tegnap voltam tüdőgondozóban, éves kontroll volt. Mindent rendben találtak. Természetesen tüdőszűrőt nem csináltak, mondtam hogy kismama vagyok. Rá is írták a papíromra. Jó volt látni.

Hétvégén egy kicsit beparáztam, mert a bimbóim érzékenységén kívül semmit tünetem nem volt, egyik percről a másikra elmúltak. Ja a székrekedés az nem, eléggé kellemetlen és még a gázok is. Na de tegnap már pici émelygés visszatért, ma meg már nagyon rosszul vagyok! Jöttem dolgozni, de alig tudtam kimászni az ágyból, azonnal hányingerem lett. Most is itt szenvedek a gép előtt, legszívesebben hazamennék és lefeküdnék. :( De sajnos túl kell esnem ezen, mert sok melóm van, ma és holnap szeretném megcsinálni, mert pénteken elvileg megyünk Erdélybe, habár tegnapi nap folyamán nem tudom változott-e valami.
 
 


Babus, inkább örülj annak, hogy néha elmúlik az émelygés.... Nálam még a poci nem annyira látszik, egy bővebb ruha simán eltakarja. Én már azt várom inkább, hogy másoknak is észrevehető legyen... :)

Képzeljétek, tegnap vettem szívhang figyelő készüléket, olyat, amit a 12. héttől lehet használni... Hát csúcszuper!!! Tegnap rögtön kipróbáltam, mikor hazaértem, meg este a férjemmel is. Annyira érdekes volt, hogy du teljesen fel volt pörögve, állandóan elúszott.. De este már szundizott... Úgyhogy nem volt nehéz megtalálni... Tudjátok az előző elhalt babó után ez most annyira megnyugtató, mégha tudom, hogy most mindennek rendben kell lennie :)

Hogy bírjátok a meleget??

Wigyorka :)

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
wigyorka
Budapest XVIII. kerület
 
 
 


Örülök is meg nem is, azért ma már szépen megmutatta magát az émelygés, de még mindig nem hánytam, pedig már 8+4 nél tartok!
Én eléggé dundus vagyok, de én felfedezem magamon a változást már most. Eddig is volt hasam, de most megváltozott, teljesen más az állása és a "feszessége". Alul kezdek jobban gömbölyödni, felül pedig fogy a hájam. Kb. úgy nézek ki oldalról mint egy körte, a pocimat illetően. De én ezt a felfújódásnak és a hosszas székrekedésnek tudom be, a méhem még biztosan nem akkora hogy a háj ellenére is látszódjon már.
Egyébként a szorulásos kérdésem megoldódott, almát eszek és vettem rost tablettát, így már szuperül vagyok, ezt a kérdést illetően! :)

Jajj a melegről ne is beszéljünk. Melóhelyen nem lehet kibírni, sőt én még minden nap buszozok fél-fél órát és ebben a hőségben hányingerrel és szagundorral megspékelve rohadtul kellemes az utazásom. A zötykölődés is kimondottan jót tesz, a melleim majd le akarnak szakadni minden egyes kátyúnál, na meg belül is összeráz. Nem tudom meddig fogom bírni. Télen meg hideg lesz, mert ezeken a nyavajás buszokon a fűtés nagy luxus, na meg átfúj rajtuk a szél is....
 
 


Sziasztok Lányok!

Örülök,hogy a babásaink jól vannak és szépen növögettek.

De jó lehet hallani a picike szivecskéjének dobogását.
A többiek nagyon lemaradoznak,vajon mindenki "jól" van?

Én most a béka feneke alatt vagyok,nehezen tudom feldolgozni,hogy a baba nem akar összejönni,meg hát a magány sem túl jó társ.
Hétvégén megyek osztálytalálkozóra,már várom :evil:
Kövér voltam még az álltalános suliban és ahhozképest elég sokat fogytam,meg sem fognak ismerni :D ,majd néznek :shock: bután. Vasárnap bátyám kislányának a keresztelője lesz,ha minden jól fog menni.Cegléden laknak és most elég nagy mozgolódás van ott,gárdisták lepték el az utcájukat és a szomszédos utcát(roma) írtás van. Én nem vagyok rasszista,de vannak olyan rétegek köztük akik még a levegőt sem érdemlik meg és tisztelet a kivételeknek. Talán ha szombat éjszaka nem lesz ismételten túl nagy gáz, akkor meg lesz tartva a keresztelő.

Rost tabletta? még nem is hallotam róla,gondolom gyógyszertárban lehet venni.Sajnos nagyon sokat kínlódok én is az emésztésemmel és a keserűsót már nem szeretném alkalmazni,de talán szeptemberben már mondanak valamit,hogy mitől állt le az emésztésem :cry:

Kitartást nektek és vigyázzatok magatokra.

Bozza? Zsuzska? és a többiekkel mivan?

Üdv:Teréz
delfinke6
Vecsés
 
 


Delfinke, ne legyél a béka segge alatt, az nem tesz jót! Próbáld meg elfoglalni magad valamivel.
Biztos jó lesz az osztály talitok, majd jót mosolyogsz rajtuk, hogy nem is ismernek meg! :)
Nekem a terhességgel együtt jött a székrekedés, hiába ettem mindenféle természetes hashajtót (pl. szilva), egyébként is iszom rendesen legkevesebb a 2l naponta, gyümit és zöldséget is eszem de semmi. Mostanság már magos kenyeret veszek, almát eszek és vettem ezt a rost tablettát és így már sokkal jobb.
 
 


Szívhang-figyelő...heheeeejjjj....de jó lehet!

Babus, nem jól hangzik ez a rosszullétes buszozás és munka. :S
Vigyázz magadra!

Hát, nekem a kukorica, magvak mind olyanok, hogy hát hmm....:S

bár az sem szerencsés, ha görcsösen érkezik babásan a hasmars :S

Szó szerint nehéz ügy....inszem után mondta a doki, hogy inkább hashajtó, de meg ne erőltessem magam!
A hormonok képesek itt megszorítani a dolgokat. :S

Jól hangzik ez a rostbigyóbogyó, én sem hallottam még róla.

Delfinke!
Elhiszem, hogy a magány még megspékeli ezt a letargiát....:S
De úgyis eljön mindenkinek az ideje, mert akarjuk.
Múltkor azon agyaltam egy piacon járva-kelve és mindenhol babásokat, kisgyerekeseket figyelve, hogy hm....lehet, nem is olyan misztikus az egész, hanem egyszerűen az élet rendje.
Mint ahogy az ember öregszik és felkel reggel és nő a szőre és izzad....jó hasonlatok. :D
De ugyanígy lesz baba is.
Így kéne tán felfogni, lehet, könnyebb lenne.
Próbálkozom én is. :)

Na, megkezdődtek a sulis dolgok, boldog vagyok, mint állat.
:roll: :lol:
Egyetemről ne is beszéljünk, mert a kiborulás olyan foka ért el, hogy férj már kiabált, mert úgy sírtam és hogy finom legyek, megutáltam megint az életemet.
Szóval, Delfinke, tökéletesen megértelek, ha magad alatt vagy.
Más is van néha, csak nem mindenki olyan érzékeny és elesett.
Na, érkezik apajelölt.
Puszi Nektek!
Tessék vigyázni magatokra és babásoknak Pöttyeikre! :)
Mimoka?
 


Elköszönök egy időre! Holnap hajnali 5!-kor indulunk Erdélybe. Végül rendeződött minden kérdés és így vihetem magammal a párocskámat is. Úgy alakult, hogy saját kocsinkkal kell menni, jönnek velünk még ketten. Szerencsére állja a hivatal az útiköltségünket. Párocskám sajnos ezt az éjszakást nem tudta kivenni szabira, de megbeszélte a kollégákkal, hogy igaz hogy éjszakás műszakban van, de ő majd 11 körül elmegy aludni, ha nem lesz nagy nyüzsgés. Remélem tud majd kicsit pihenni és nem nekem kell majdnem 600 km-t levezetni.

Egyébként jól vagyok, hányinger jön-megy, de még mindig nem hánytam. Már bekészítettem az összes bogyómat az útra, vettem banánt is a b6 vitamin pótlására!
Majd kedden jelentkezem, addigra már jól be leszek sózva a szerdai dokilátogatás miatt!
Mindenkinek szép hétvégét kívánok! :)
 
 


Sziasztok!

Csak átszaladtam a dolgokat, mi most itthon rohanunk, egyik helyről a másikra, nagyjából... Ezért nem nagyon tudok jönni.

Delfinke, kíváncsi leszek, milyen lesz az osztálytali :) Béka segge alól tessék kimászni, most ott is meleg van.

Meleget mi jól viseljük, törpöt kiütötte a melegkiütés, szóval vele kell inkább bajlódni :( Szegény, nehezen viseli a kánikulát, kinn nincs ilyen meleg.

Wigyorka, szívhallgató kütyü nekünk is van, nekem végig nagyon hasznos volt :) Engem riogattak a program csaszival anno, mert a fiam a 32. héten visszafordult farosba, és ugye első babát nem lehet úgy megszülni (beszorul a feje), aztán a 35. héten visszafordult (gondoltuk mi), és ezzel a kütyüvel hallgattuk ki, hogy tényleg a köldököm alatt dobogott a szíve :)

Babus, jó utat nektek, vigyázz magadra!!! :)

Nekem a hasam megy, még jó, hogy az van a palástfű teám zacskójára írva, hogy hasmenés ellen van :D Na mindegy...

Zsuzska, sulit ne is emlegesd, még nekem is be kell majd telefonálnom :S Váááááá!!!

Na megyek, szerintem jövő kedden tudok jönni legközelebb, addig is, legyetek jók :)

mimoka77
Külföld
 
 


Áh végül mégsem mentünk, de ez hosszú történet!
Mimóka nekem is ment a hasam az első időkben... :( Jobbulást! :)
 
 


Sziasztok Lányok!

Szombaton este hazaértünk a horvát tengerpartól. Tegnap pakolás-mosás, ma meg már dolgozom. Igyekszem mielőbb utololvasni Benneteket. :)

Remélem mindenki jól van és hamarosan gyarapszunk! Én ma megyek újra dokihoz (9hét+5 nap), remélem minden rendben lesz.

Puszi

ryenn85
Szekszárd
 
 


Ryenn bizti nagyon klassz lehetett a nyaralás!
Mi is ma megyünk dokihoz,de mi még csak 9+2 vagyunk. Úgy izgulok, hogy jól van-e. Olvastam a blogodat, ismerösek a tüneteid. Most màr én se vagyok anyira fáradt,gyomrom nem az igazi de még nem hánytam. Ssékrekedésre nem volt jó csak a rost tabletta. Pocim pufibb kicsit, bimbóim is duzzadnak és érzékenyek.
Majd írd meg mi volt a dokinál! Jövök majd én is!
 
 


Sziasztok Hölgyek!

Ezer éve...! Ki hogy van???

Mi (is) szerencsésen hazaérkeztünk, nagyon jól esett a kikapcsolódás - pihenésnek azért nem mondanám, mert rengeteg új élmény volt, de mindenképp feltöltõdtem. Sajnos ma már a munkarengeteg közepén kóválygok, még nem látom (már megint nem látom) a fényt az alagút végén.

Persze nem is ez, ami miatt szomorkás a hangulatom (máma), hanem az az átok bizonytalanság, hogy lesz-e nekünk valaha...? Persze, lesz - mondja az okos énem, de a félõs énem azt kérdezi,: ugyan honnan tudod, hogy lesz? Mármint egy gyereket nem akkora ügy összehozni, ha minden okés. Ti vagytok rá a legjobb példa! Persze, ha van valami gond, akkor azt kezelni kell, stb. De nálunk eddig nem találtak semmit... És mégis. Vagyis mégsem. :roll:

Na de mindegy, nem ez az, ami ma érdekes, hanem hogy Ti hogy vagytok és mizujs volt az UH-kon? Fotózzatok szorgalmasan!!

Ölelés, B.
 
 


Bozza kérlek ne add fel!

Linda barátnőm erre a legjobb példa. Harmadik próbálkozós hónapjukban összejött a baba, aki az 5. héten távozott is. :(
Ezután következett 1 év kétségbeesett próbálkozás, dokik (akik persze mindent rendben találtak, egészségügyileg minden OK volt), de semmi. Már nagyon kiborult és mikor agyban eljutott odáig, hogy elege van, ráment idegileg (hogy görcsösen akarva teltek a hónapjai) és megfogadta: laza lesz, lesz ami lesz.
És ekkor hoppá, "véletlen" pozitív teszt karácsony előtt, az eredménye egy csodaszép kislány, aki szombaton született meg!!! :D

Ugyanez a PCOS-es másik barátnőmnél, 1 hónap múlva születik meg Luca.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy éveket kell rá várjál, sokkal inkább, hogy fejben kell rendbe tenned Magad! Tudom könnyű mondani, de ne légy letört, szomorú. Minél természetesebben és lazábban kezeled, annál előbb eljön (saját példa újfent). Kitartás ás bizakodj! A tuti recepthez azért - szerintem- hozzátartozik a napi 1-2 alkalmi összebújás is! :P

ryenn85
Szekszárd
 
 


A második doki látogatás is megvolt.
Megjöttünk és kissé csalódott vagyok. Csak kézzel vizsgált meg, nem volt uh. :(
Amúgy azt mondta, hogy tapintásra szépen növöget a baba, minden rendben van, az előzőleg levett leletem teljesen jó. Semmi baci, semmi gomba nem volt benne. Ha semmi panaszom akkor 2 hét múlva találkozunk ismét.

Hát a váróban volt egy furi szitu. Ültek ott a kismamik sorban. Ott az a szokás, hogy van három öltöző és mindben várakozik valaki, aztán majd onnan szólítja a doki. A negyedik ajtó mögött van az uh szoba. Amikor megérkeztünk akkor épp befejezte a vizsgálatokat és mondta hogy akkor jöjjenek az uh-sok és átment oda a doki. Aztán egy idő után ismét a vizsgálóba, bement a három öltözőbe három nő, aztán jöttek is ki soraban, de még mindig volt aki előttünk már ott volt de nagyon nyugodtan beszélgetett, az ajtó meg már percek óta nyitva állt. Hát én felálltam, körbenéztem, félig hangosan kérdeztem, hogy akkor senki nem megy?! A többiek csak beszélgettek tovább, hát jó akkor én meg bementem. Amikor jöttem ki akkor mesélte párom, hogy jól nekiesett egy kismama, hogy itt érkezési sorrend van és mi az hogy....stb. Miki mondta,hogy már mióta nyitva volt az ajtó és senki nem mozdult meg, csak dumáltak tovább, azt hittük csak uh-ra várnak. Na fogta magát és át is ült párocskám a váró másik felére. Hát még ilyen HP-kat! :))

Szóval várhatok még két hetet, remélem akkor már lesz uh. Most azért nem nyugodtam meg teljesen. :(

Bozza fel a fejjel! :)

Ryenn, nálatok mizu?
 
 


Na, lánykák, lassan megszokjátok, hogy én igen ritka leszek. :S
Megkezdődik a hajtás.

Bozza! Nyugi! Én sem parázom, pedig már 6 éve....tojok bele, majd lesz. Az nyugtalanít, hogy most tuti nem jó valami, de ez lehet a barátcserje "jótékony" hatása.

A héten muszáj elmennem dokihoz....nincs már ilyen kifejezett dokim, néha ehhez szoktam elmenni....de akkor még közelebb rendelt. Szóval csütörtökön megrohamozom, mert mióta meddőségibe járunk, nincs dokim, így 2 éve nem is volt rákszűrés. :( Pedig én igazán minden évben menni szoktam! :(
Aztán meg valszeg candida van itten, már minden hónapban vakarózás van. :(
Megőrülök, velem lehetne reklámozni a Can...t...:(
És nem tudom, mitől. Azt sem mondhatom, hogy édességet eszem.
Talán havonta egyszer csoki, semmi extra édességfogyasztás, amit ez a devla szeret. :(
Attól tartok, ha nyoma van ilyesminek, akkor nem vesz le kenetet. Passz. Vagy épp azért vesz le. Mittudomén. Ciki, de nem tudok vele mit tenni. :(

Aztán, ha már ott vagyok, megbeszélek vele egy olyasmit, hogy nézzünk jövő hónapban egy peteérést, szerintem olyanom sincs.
Már nagyon rég volt pl. nyákom. :(
A hőt talán majd valamelyest tudom mérni, hogy 6-kor kelek, ha újra járok dogzani....húdejó....örömbódottág.... :roll:

Ryenn, tök jó, hogy jól sikerült a nyaralás!

Babus, az viszont nem kóser, hogy te nem mentél Erdélybe. Én is szeretnék végre eljutni már, de gondolom, milyen ramatyul esett, ha rákészültél és jól itthon maradtál. :(

Mimoka! Hogyhogy itthon, itthon itthon? :)
Meddig? Milyen hosszú az út? Hogy bírja a fióka és a kistesó? :)

Delfinke!
Apajelölt volt otthon mostanában, vagy mikor várható?
Meddig lesz ez így? Nincs más munkalehetőség, hogy együtt tudjatok lenni? Amúgy tudom, nem lehet ugrálni....de nincs tervben?

Elteszem magam, holnap kemény napjuk lesz a gyerekeknek! :D
Pótvizsga....huhú
:twisted:
:lol:
 


Sziasztok csajok, én is bejelentkezem :)

Bozza, tudod, csak pozitívan!!! Kicsit lazítsatok a témán, ne mérj hőt, ne figyelgesd a nyákod, ne vedd észre, ha ovu jönne... Hanem csak legyetek együtt a férjeddel 2 naponta!!! Tuti sikerülni fog...

Babus engem meglep, hogy nem volt uh. Tapintással persze sokmindent lehet érezni, de azért UH-n fontos megnézni, hogy tényleg jól fejlődik-e. Nem kérdeztél rá, hogy miért nem UH-zott meg?? Én tuti megkérdeztem volna...

Ryenn, de jó, hogy jól érezted magad a nyaraláson :) Írtam privit, ha nem baj... Mi is most készülünk még utoljára majdnem kettesben nyaralni :)

Nálam még csak csütörtökön lesz a következő bekukk... annyira várom már, mindig az előtte lévő napok a legrosszabbak :)

Wigyorka :)

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
wigyorka
Budapest XVIII. kerület
 
 
 


Rengetegen voltak a dokinál, gondolom szanálta az embereket, nem is mertem megkérdezni, hogy miért nincs uh.
Ma bejelentkeztem a védőnőhöz telefonon. Hát érdekes szitu volt. Szépen illedelmesen bemutatkozom, éppen mondanám, hogy gondozásba vételre szeretnék jelentkezni... erre a nő meg belesikít a telefonba, hogy szííííííjjjjjjaaa! Hú, hát nem kicsit lepődtem meg, de gondoltam összetéveszt valakivel, elmondtam még egyszer a nevem. Mondja tudom... és közölte van egy húgom is akit így ... hívnak. Kérdezett anyáékról is én meg még mindig nem értettem. Mondja hogy hát én az ő kisbabája is vagyok. Még mindig nem értettem, mert én úgy tudtam nekünk Aranka néni volt a védőnénink, őt meg nem így hívták. Mondta, hogy amikor én/mi születtünk sokat helyettesítette Arankát és így ismer minket. Igaz nem nagyon követi mi van velünk, de iwiw-en rám szokott nézni (amit már évek óta nem frissítek, csak úgy van, inkább facebook!). Tyű, ez meglepő volt!
Szóval a lényeg, hogy megbeszéltük hétfőn reggel mehetek hozzá 8-12-ig van, majd akkor felveszi az adataimat...stb.
Aztán felhívtam a barátnőmet, mert mondta hogy ők sem választhattak annak idején védőnőt, így kaptak valakit, de ő nagyon nem volt vele megelégedve. Alig ment ki hozzájuk, a legtöbb kérdésére nem tudott választ adni... Kiderült egy védőnőt kaptunk! NA klassz, remélem azóta már kiokosította magát, pedig ha a mi születésünk óta védőnő akkor tán már valami tapasztalatot kellett volna magára szednie.
 
 


Sziasztok!

Zsuzska, látom te sem vagy formában, remélem a pótvizsgán sikerült levezetni a feszkót!! :twisted: Nem tudom, merrefelé laksz, Bp-n tudok egy jó és (részemrõl) szimpatikus nõgyógyit. Aranyárban méri ugyan a tanácsait, de úgy éreztem, ért és szakért mindent. Barátnõmet clostyval kezelte a régi kuruzslója (mert ha nincs gyerek, a clostytól majd lesz), még jó, hogy idõben eltévedt ehhez a dokihoz, mert nem is azzal volt a gond. Pedig olyat is hallottam, hogy a clostys félrekezeléstõl még egy jó kis PCOS is befigyelhet. Na de nem akarok senkit félreinformálni, mert lehet, hogy épp valami bõdületes hülyeséget mondtam... Végeredményben, ha kellene a név és cím, akkor szólj!

Babus, biztos nagyon gondoskodó lesz a védõnéni, ha így emlékszik rád - pedig gondolom te sem tegnap születtél! Szóval ez nekem azért pozitív jel, reméljük beválik! A barinõm szerint (a clostys, akinek most született a babája) úgyis teljesen mindegy, mert mást mond a védõnõ, a gyerekorvos, a nõdoki, a barátnõ, a google és anyukád is. Úgyhogy hallgass majd a megérzéseidre! :lol:
Amúgy mekkora arc, hogy iwiwen csekkoli a gyerekeit, talán ezért nem is ment ki a barátnõdékhez, úgyis minden fent van a neten. Bár szólni kellene nekei, hogy az iwiw már nem menõ és helyette fácsé van! :lol:

Ryenn, Wigyorka, nem is hallottam még errõl a szívhallgató kütyürõl, de kell nekem is, azonnal! :D

Mondjuk szívhang ugye nincs hozzá, de majd talán... Köszi mindenkinek a biztató szavakat, én most tartok ott, ahol Ryenn barátnõje, hogy nagyon elegem van. Úgyhogy nem mérek hõt már 3 hete, nem iszok teát, nem figyelek ovut (na jó azt igen, de csak azért, mert azt érzem :roll: ) - szóval Wigyorka tanácsait is szépen megfogadtam. Az okos bozza tényleg tudja is, hogy mit szabadna, és mit nem szabadna érezni és tenni, de nem olyan egyszerû kiverni a fejembõl a témát... :?

Sajnos úgy érzem, kezdi rányomni a bélyegét a kapcsolatunkra is... Nálunk nem feltétlenül automatikus a kétnaponta összebújás, fõleg nem naponta többszöri, mi ilyenek vagyunk (elég hajtós melónk van mindkettõnknek, vagy nem tudom, mi miatt...). :roll: A "kényszerre" pedig elég rosszul reagál apa, én erre beduzzogok és kész a konfliktus. Én úgy érzem, nem érti, min megyek keresztül, õ pedig azt mondja, túlspirázom a dolgot és miért nem hagyom már megtörténni azt, ami meg akar történni? De hát ha egyszer nem akar megtörténni!! Gnnn. Hát nem egyszerû...

Bocsi, hogy megint ti vagytok a lelki szemetesek :oops: , de a barátnõim épp szülnek vagy szoptatnak, úgyhogy egyre zsugorodik az érdeklõdõk köre. :lol:

Mimóka, te hogy vagy, hogy alakulnak a dolgok? Akkor jól értem, hogy épp itthon vagytok? Totál le vagyok maradva, de majd belejövök...

Delfinke, nálad mi jó történt mostanában?? Oszitali! Szerintem jól hangzik! Majd számolj be! :)

Ágyõ, a legközelebbi viszontlátásig.
 
 


Bozza, az összebújásról annyit:
én alig bírtam levakarni magamról anno az apajelöltet, nagyon élvezte a 1,5-2 héten át tartó non-stop szeretkezést! :D

Jó, alapból a heti 2-3 összebújás mindig megvolt, de kettőnk közül Ő volt az "aktív projektben" a kitartóbb és nem hagyta, hogy reggel nyugodtan szuszuzzak az együttlét helyett. :oops:

És jól is tette, mert mint kiderült nem akkor volt ovum, mint hittem (félidőben), hanem 3-4 nappal később. Így sikerült a ma 10 hetes babácskánk.

Egyébként minden percét élveztük, nem volt "kényszer"! Csak ne gondolj közben arra, hogy ebből baba lehet, max addig, míg utána bedugod a feneked alá a kispárnát és ilyen pózban fekszel még 10-15 percet. :P

Ha apajelölted muszálynak érzi az összebújást, vess be egy kis női praktikát! :wink:

ryenn85
Szekszárd
 
 


Ryenn, és mi volt a dokinál?? várjuk a beszámolódat!

Bozza, igazat kell adjak Ryennek... A szexnek azért vannak jó oldalai is, ellazít, felszabadít... Szóval egy nehéz nap után segít levezetni a stresszt. :lol: Szóval Bozza elő a harisnyakötővel :)

Nálnuk holnap reggel uh. Többiek?? hogy vagytok??

Wigyorka :)

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
wigyorka
Budapest XVIII. kerület
 
 
 


Sziasztok :)

Wigyorka, éljen az UH :)

Bozza, nekem is van olyan barátnőm, aki elvetélt az 5. héten (kettő is), az egyiknek rá másfél évre jött össze a baba, az most született, a másiknak egy évre, az ő kislánya már 7-8 hónapos. Senki nem tudta megmondani, miért nem sikerül a baba, csak nem sikerült. Aztán egyszer csak lett :) Nem biztos ám, hogy baj van veled :) Muszáj szex: annyira rühellem... főleg amikor már be kellett vetnem dolgokat, hogy ne tűnjön muszájnak :DDD Nálunk nem is volt olyan jó, mint amikor csak úgy magától jön a dolog, de ugye egy pici gyerek leszívja az ember energiáját, csontig :( Akkor, este 6-8kor már nincs kedve hancúrozni, csak aludni vágyik...

Babus, ismerős, én magánba jártam anno, 5re volt időpontom, 3/4 5 volt, ott ültem a váróban csont egyedül, kijött az előttem lévő, hát mit csináljak? Bementem. Tényleg nem volt senki. Már fel is öltöztem a vizsgálat után (kb. 10 perc volt a dolog), amikor hallom, hogy csapódik az ajtó és kinn őrjöng egy nő, hogy de neki 3/4 5re volt időpontja!!!! Mondta a dokim felesége neki, hogy akkor legközelebb ne 5re érjen ide... de persze én voltam a legutolsó, legköcsögebb, leg... pedig 2 percet kellett várnia, amíg fizettem és mentem...

Ryenn, én azért olvastam a blogodat :)))) Nyaralás jó lehetett :)

Zsuzska, az itthon itthon az Magyarország, most értünk vissza, tegnap. A kicsi elég nehezen viselte, a végén már nagyon hisztizett, de végül is ez egy 10 órás út. Megértem, én is nehezen viseltem. Főleg, hogy hányingerem is volt...

Na, megyek, icuri felkelt, megreggeliztetem :)

mimoka77
Külföld
 
 


Nyugi, Bozza!

Ismerős a muszáj-bújás itt is....
Van az a szitu, mikor bújnék (nekem sem nagyon fűlik a fogam hozzá, mert fáradt vagyok, egyéb, de nem mutatom :roll: ) és akkor apjuk: na, de akkor gyorsan, mert már ilyenkor nincs kedvem, fáradt vagyok.
Hát, anyád! :lol:

Akkor durci bevág, apjuk meg: :roll:

Szóval nem mindig partner a férfi. :)

De én már rég elhatároztam, hogy következő életemben leszbi leszek! :lol:
Képzeljétek el, hogy minden házimunkának csak a fele jutna!
:lol:

Jófej voltam pótvizsgán, na! :)

Nem úgy kollegina, aki 3 gyerekemet kaszálta el, ismételhetnek.... :?

Én nem tudom, hányadik napon tartok, mi van, hogy van, már utána kéne számolni, mert az Utrot lassan abba kéne, hagyjam, hadd jöjjön, aminek jönnie kell.

Most jön az az időszak, hogy arra nem lesz időm, hogy félrenézzek....

Kismamik, hajrá a pocaknövesztéssel!
Kép?
Valami nem csurran-cseppen nekünk, hogy levegyük a mintát, ha már azt nem vagytok képesek elárulni, hogy kell babát "készíteni"?!
Én nem tudom, még sosem csináltam! :lol:

Mimoka!

10 órás út, hát, egy szó jut eszembe: fúj!
:lol:

Babus! Onnan jó messze vagyok, Somogy megye ez itten....
Azért köszi!
Clostyval van rossz tapasztalatom, egy "doki" felírt 5x1, 5x2, 5x3 adagban, szedjem, ha nem jön össze első hónapban, vegyem 5x2-ben, ha akkor sem, 5x3-ban.
Internet azért az eset után jóval később kikupált, miszerint uh-ellenőrzés igencsak kéne!
Na, az nem volt, helyette iszonyú rosszullétek, az első két hónapot végigcsináltam és botor, a 3.-at nem szerencsére....
Így is 70 napos ciklusom lett, ugyanis szép kis cisztát produkáltam tőle.

Azt a "dokit" akkor otthagytam.
Ennek kb. 5 éve, akkor 5000 ft volt már a magánrendelése.....
Szóval....mit is mondjak?! :roll:
 


Mimóka, akkor te érted talán, mirõl beszélek. Csak nálunk nem pici gyerek van, hanem munkahely. Na de majdcsak túl leszünk ezen is. :) Legfeljebb tovább tart, amíg bejön a találat, én pedig addig gyakorlom a türelmes várakozás mûvészetét.

Wigyorka, mi szépet láttatok UH-n? Olyan jó, amikor hosszú várakozás után végre be lehet kukucskálni! Úgyhogy Babust megértem, hogy csalódott, mert csak turkálás volt. De gondolj arra, hogy a babának talán jobb is, ha nem kukkolják folyamatosan! :)

Ryenn is dokinál volt, de szerintem a blogból kiderül majd! Úgyhogy megyek és máris utánanézek... :shock: (és ez most nem meglepõdött smiley, hanem olvasószemüveges...)

Jó lenne, ha nem állna le ez a fórum, nekem tök jól esik bekukkantani néha és tájékozódni a dolgok állásáról. Gyertek majd!!

Kismamák, voltatok már beszerzõ körúton? Persze ráértek még, csak olyan szívmelengetõ érzés egy érkezõ babának vásárolni. Mondjuk én el is siettem, mert a 7. hét körül rendeltem neten egy nagyon személyre szóló babarugit... Gondosan elpakoltam az emlékes dobozomba, remélem egyszer tényleg használni fogja VALAKI! :D
 
 


Szia Zsuzska! Szóval akkor te is érted. Ryenn, Wigyorka, szeretjük egymást a férjemmel, Isten a tanúm rá, és minden ok köztünk, de ugye egy éve nyúzzuk a "projektet" és nem vagyunk már 18 évesek... Bárcsak egy harisnyakötõn múlna! Vagy az én férjem is Herr Kaninchen lenne, mint Ryenn szerelme. :lol: De akkor meg azt mondják ugye, hogy a kiskatonák elfáradnak...

Haha, ez a leszbis házimunka-megosztás mekkora jó! Lehetek a következõ életedben a leszbi szerelmed? Mondjuk nem panaszkodom, mert a férjem pl. imád mosni. Mindig õ mos és tereget. Esküszöm, egyszer sem szóltam rá, hogy segítsen, valahogy ez a hobbija. :lol:

Mimóka, ha 10 óra, akkor ti nem is valahol München bajorhonban lakhattok. Pedig a hegyekbõl azt hittem. 10 óra az már a Ruhrpott, nem? Nálunk is vannak rokoni szálak egész északon (HH), a rekoridõnk 10 óra volt, de inkább 11 szokott lenni, úgyhogy teljesen együtt érzek veled! A hányingert már a kis trónörökös produkálja? Illetve koronaherceg vagy mi, hisz a trónörökös már ügyesen reggelizik. :D
 
 


Most tényleg szófosásom van... :roll:

Zsuzska, ha gondolod, mi is tehetünk fel képet, én mondjuk kinézek vagy 3 hónapos terhesnek, mert a frisslevegõ meghozta az étvágyamat. Öööö, milyen frisslevegõ...? A lényeg, hogy pocakot küldök neked szívesen, ezen ne múljon! :lol: :lol:
 
 


Sziasztok Lányok!


Bozza örülök,hogy vissza tértél:) fáraszthatlak én is? Nyugi a muszáj (a tehén szája:) ) az múszáj,ha várni kell és úgy jön össze az a kis picike élet akkor ezt meg kell tenni (ha nekem írnák ezt a baromságot ,dobnék egy hátast) Komolyan,remélem azért lelkileg jól vagy,mert Téged is gondolom a lelkirésze visel meg a legjobban.

Kismamik képek? jelentések? :) kíváncsi vagyok és nem szeretnék a kíváncsiságtól megöregedni :)

Az osztálytali az elmondhatatlan volt :evil: a 28 fő helyett voltunk 4-en :D ,brutál jó volt ennek ellenére. Dobtak egy hátast mikor megáttak,sokat változtam előnyömre :P ,van akit az idő megszépít önmagához képest. :oops:
A Tesóm kislányának a keresztelője is nagyon ott volt :)

Nálunk sincs még baba :cry: és ez nagyon megvisel lelkileg :? ,de majd csak sikerül.

Üdv:Teréz
delfinke6
Vecsés
 
 


Oké, Bozza!
Bár, jól hangzik a férj munkája is, ha bevezetik a többnejűséget, beszállhatok harmadiknak?
Majd mos ránk, mi meg megosztjuk a házimunkát!
:D

aha...pocakfotó, mi?
Mikor az a nagy étvágyam volt pár hete, elküldtem egy fotót a hasamról mms-ben egy netes barátnémnak....
A válasz: :shock: baszkiiiiiiiiiii
:D
Szóval, ha nem tudta volna, hogy nem, azt hitte volna, hogy igen.
:roll: ööö, ja....értitek ti, tudom! :lol:

Herr Kaninchen,

:lol: ez jó!

Valóban más kezdetben, meg más 14 év után, bááár, más volt nyaraláson is, nem tudtunk betelni egymással.
De napi egy!
Gyenge idegzetűek ne olvassák a következő mondatot:
Volt havi egy is!!!!! Sőt, havi 3-4-5....
Lehet, hogy gáz, de hulla fáradtan mindketten....
Ő fizikailag, én szellemileg, de az egész napos állástól és lótás-futástól fizikailag is.
Szóval azért olyan nagyon ritka lehet, hogy mindenki happy és bújás akár kétszer is!
Reggel meg....a tttt..ömnek van kedve még moccanni is, nemhogy komoly fizikai erőfeszítést tenni, hogy örömködjek.
Inkább alszunk fél órával tovább.
:roll: :lol:
Delfinke!
4-en.....ez ám az ideális osztálylétszám! Nekem elhiheted! :)
 


Óh szia Delfinke, rég jártál már te is erre! Igen, én is tudom, mennyire megterhelõ (elsõsorban lelkileg), ha nagyon sokat kell rá várni és nem tudod miért és bizonytalan a jövõ. Két napja még azt mondtam volna, nem vagyok jól, de szerencsére elmúlt, remélem, hogy megint túlléptem egy hullámvölgyön. Az élet egy nagy szörfdeszka! Úgyhogy kösd fel te is a gyatyát - vagy így õsszel jobb azért egy neoprén kezeslábas - és irány a hullámok! :lol:

Párod van most, leszt valamikor? Tudtok azért idõzíteni? Mert az tényleg kell hozzá, mármint egy jó pasi, jókor, jó helyen! :roll: Ha már többnejûség, akkor bevezethetnénk a hímnõsséget is, nemde? :lol:

Zsuzska, tegnap este gondoltam még rád a pocak kapcsán, este zuhi után nézem a tükörben... atyaég, hát szerintem bármely kismami megirigyelhetné, akkora puffanat vagyok. Gondoltam én is, hogy csinálok fotót és posztolom nektek. :)

Amúgy azt gyanítom, talán pé lehet, mert mára meg nagyon szurkál. De ugye nem mérek, nem tesztelek... Kicist azért hiányzik, nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz lejönni a "szerrõl". :lol:
 
 


Halihó! :)

Bozza, igen, én megértelek... régen a suli+meló+utazás trió szabdalta a házaséletet, utána a gyerek. Sajnos ez ilyen. Én is szeretem a férjem, de mindent nem bírok :D Amúgy rossz a tájolás, még nyugatra, Ulm felé, Svábország irányába kell kacsingatni. Stuttgarttól lakunk nem olyan eszméletlenül messzire. :) A hányingert valószínűleg már a kisebbik okozza, mert azóta sem múlt el, sőt, most mát úgy fest, nappalra is marad. Hajnal 3tól este 9ig non-stop. De mindegy, ennek örülni kell, icuri jól van, az a lényeg :)

Én anno semmit nem vettem a fiamnak a 14. hétig. Még nézelődni sem mertem, mert amikor előtte elvetéltem, már az 5. héten nézelődtünk. Rossz ómennek tartottam. Most nincs mit nézni, a nagyobbról mindent örököl a kicsi, pár ruhát akarok neki venni, de az meg ráér. Body-k, harisnyák, hálózsákok, főképp. Más igazán nem is kell egy kicsinek kb. 3 hónapos koráig. Anno én is megvettem a sok kantáros nacit, meg kispólót, kispulcsit, hogy majd milyen vagány lesz! Egyiket sem adtam rá soha. Most nem veszek ilyeneket, felesleges pénzkidobás lenne :D

Delfinke, szerintem ne szomorkodj, előbb utóbb mindenkinek lesz babája! Komolyan! Ez nem üres duma, én olyat még nem láttam, akinek nem lett!

Zsuzska, szuper, hogy ilyen jó fej vagy :) Engem megszopatott a suli, de ezt asszem már írtam, végül abban maradtunk a nőcivel, hogy 2 passzív félév és távokt. Vagy íratkozzak ki. Már alternatívát nem tud. Jófej, nem?

Na, megyek, mert még fel sem öltöztem, bár ki sem látok a fejemből, a kicsi egész éjjel kelt, félóránként, azt hittem, falnak megyek... de holnap már szombat, lehet aludni, yeee :)

mimoka77
Külföld
 
 


Szia Mimóka! Zsenge ifikoromban én is éltem Stuttgartban, közel egy évig. Gyekornok voltam egy cégnél, ráadásul ösztöndíjjal, na azóta sem keresek annyit... :lol: Mindenesetre sokat kirándultunk akkor a környéken, és igazad van, arrafelé is vannak hegyek. :) Atyaég, de régen volt!

Hm, nektek is rossz ómen volt, nálunk sem alakultak jól a vásárlás után a dolgok... Akkor én ezennel felterjesztenék egy javaslatot a babona szakmai tartalmának módosítására: "rosszat jelent, ha a harmadik hónap betöltése elõtt nyilvûnosságra hozzuk várandósságunkat" paragrafus módosítását javaslom az alábbiak szerint: "rosszat jelent, ha várandósságunk elsõ harmadában rákattanunk a babakelengyére". :lol:

Végül is valószínûleg nekem sem kell majd nagybevásárolnom, hiszen az összes barinõ elõbbre tart, majd ellátnak õk, ha odáig jutunk... Muhahaha dúskálni fogok a kismamrucikban és 52-es rugikban! :twisted: (Van olyan, hogy 52-es rugi?) :lol:
 
 


Lányok, hogy tudtok a nevetek alá olyan kis képet hozzáadni?
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak beköszönök hozzátok,pár napig eltünök és köszönés nélkűl nem illik távozni :)

Bozza bármilyen képet hozzá tudsz adni ,csak nagyon át kell méretezni.A profilod szerkesztésénél tudsz képet hozzá adni.


Vigyázzatok magatokra és vissza jövök :twisted:

Ja a párom majd csak szeptember 8-tól lesz itthon :cry:

Megyek Prágába,galambokat kergetni,vagy lehet az Velence? :oops:

Puszi nektek

Üdv:Teréz
delfinke6
Vecsés
 
 


Hát, én eddig két terhességet titkoltam volna a 12. hétig, mindkettő elment :D A fiamat elmondtuk már a 6. hét előtt, ő megszületett. Most is elmondtuk, mert mire legközelebb megyünk haza, már nagy hasam lesz, az úgy ciki. Hát talán :DDD

Delfinke, várunk vissza :D Ami a galambokat illeti, szerintem akár a Hősök tere is lehetne, annyi van már belőlük mindenhol :D

mimoka77
Külföld
 
 


Sziasztok Lanyok!

Remelem mindenki jol van:-)
Minden gond nelkul megerkeztuk,hideg van es esik az eso. Baratnommel jottem es erdekesen nezett a recepcios fiu:$ azt hitte,hogy "meleg" a helyzet0:)
Lesetaltuk a labunkat ,de megerte. Ne ertsetek felre nem vagyok halatlan,de a parommal sokkal jobb volt meg csak a seta is. Jo Nathas lettem a kinaiak tele robbantottak a buszt:-P minden joban van valami rosz:-D
Vigyazzatok magatokra,puszi0:)

Üdv:Teréz
delfinke6
Vecsés
 
 


Sziasztok Lányok!

Delfinke, persze hogy a pároddal jobb lenne, de azért ne aggódj, tutira jó móka lesz a csajos Prága is! Hogy mi csináltak a kínaiak? És te ettõl miért fáztál meg? Mindegy is, jobbulást!

A többiekkel mi újság? A kismamik nagyon leléptek, tán csak nem egy külön titkos kismamafórumban csevegtek? :D Amúgy hihetetlen, hogy rohan az idõ, Wigyorka már a 17. hétben, Babus és Ryenn is lassan túl vannak az elsõ trimeszteren! Remélem annak ellenére, hogy így eltûntetek, azért jól vagytok és élvezitek a kismamaságot. :D

Minden jót!!
 
 


Sziasztok! Akkor bejelentkeznék! :) Lehet hosszú leszek! :)

A hétvégére tervezett meglepik jól sikerültek.
Péntek este hugi meglepi szülinapi partija volt, nagyon meglepödött, hogy még mások is ott voltak. Fincsi volt a torta,jól éreztük magunkat, 1után már itthon voltunk, mert én már hulla voltam.

Vasárnap pedig jöttek szüleim és hugi,mentünk innen egy étterembe. De elötte még odaadtam a könyvet a körítéssel. Vettünk egy babáknak való könyvet és az elejére ráírtam, hogy "Kedves Nagymama , Nagypapa és Nagynéni! Szeretném, ha a közeljövőben ebből olvasnátok nekem. Unokátok"
Ja és még hozzátettem majd szóban, amikor már feljöttek anyuék a lakásra, hogy várunk még egy vendéget, de úgy néz ki, hogy ő még hugi névnapját (márc. 16.) is le fogja késni 1-2 héttel! Aztán gondolkozzanak el hogy mit jelent ez. Anya olvassa, nézegeti, de hirtelen nem értette hogy az a vendég akire várunk miért küld nekik mesekönyvet. Átadta apának is hogy nézze meg és akkor esett le neki. Kérdezi, hogy ez akkor mi? Csak nem hogy jön az unoka? Mi meg hevesen bólogattunk. Na ekkor kitört anyából a sírás, össze-vissza ölelgetett minket alig tudott megnyugodni. Szóval örültek a szülők is! Aztán meg jól degeszre ettük magunkat az étteremben.

Párom családjának majd kb. 1 hónap múlva mondjuk el. Egyébként se kíváncsiak ránk. Anyósom is valamikor májusban járt nálunk, azóta 1-2 telefont eleresztett, vagy a fiát kapta el az utcán pár szóra. Apukája meg már több mint 1 éve fel sem hívja, itt ebben az albérletben még sosem voltak, sőt jobban belegondolva az előzőben sem. Eddig mindig mi jártunk hozzájuk, mi hívtuk őket. De mióta mi nem megyünk és nem telózuk, ők sem. Már nem is emlékszem mikor voltam utoljára apóséknál. Na de ez van ha nem érdeklejük őket. Sajnálom szegény párocskámat, hogy ilyen szülei vannak. Azt hiszem a nagy bejelentés ott csak annyi lesz, hogy elmegyünk hozzájuk (anyóshoz és apóshoz) egyszer gyorsan kibökjük, hogy kismami vagyok aztán jön az jópofizás, az áll-örömködés aztán fél óra múlva már itthon is leszünk. Szerintem semmi segítséget nem várhatunk arról a térről, de ezt már megszoktuk, megoldjuk mi magunk! :)

Ma voltam védőnőnél. Hát nem ájultam el a kedvességétől. Felvette az adataimat, kitöltötte a kiskönyv rovatait, adott beutalót (ált.vérvétel, vércsop. meghatározás, 12.heti genetikai uh és vérvétel), belgyógy.beutalót nem adott mert a házidokim megcsinálja majd, megmérte a súlyomat, vérnyomásomat, adott egy felicitas-os könyvecskét és 4 hét múlva találkozunk ismét.

Kigondoltam, hogy e hét csütörtök reggel elmegyek laborba, ha idöben végzek akkor háziorvoshoz is megyek. Ö megcsinálja a belgyógy.vizsgálatot.
Jövöhét szerdán megyek visza nögyógyászhoz.
Szept.18án meg genetikai uh+vérvétel.
Minden hétre jut valami.
Nagyon remélem minden rendben lesz.

Az utóbbi napokban idönkén érzek valamit a méhem környékén. Olyan mintha pici izomgörcs/rezgés lenne egy pillanatra. Vajon a baba?Habár az még nagyon korai lenne. Vagy hogy nyúlnak az izmok idönkét tényleg begörcsölhet?
 
 


Babus, szerintem még ilyen korai fázisban nem lehet érezni a mozgást. Már csak azért sem, mert a baba ilyenkor még inkább hullámzó mozgásokat végez. a 13. heti UH-n láttam, hogy jobban mocorog... ott pl a keze és a lába is mozgott. Azok az anyukák egyénbként, akiknek a hasán nincs annyi felesleg hamaraqbb érzik, hogy mocorog a bébi. Nálad szerintem inkább a méhszalagok nyúlnak, azt érzékelheted, hogy növekszik a pocak :)

Én azon vagyok meglepődve, hogy a hasamon még alig látszik valami.. Az alsó része a pocakomnak van kicsit jobban kidudorodva, mint eddig... Kb én meg a férjem észreveszem, hogy másabb... De a külső szemlélőknek még nem nyilvánvaló... Úúúgy szeretném, ha valami már most is látszana!!!

Legutolsó dokivizit nálam múlt csütörtökön volt... mindent rendben talált. AFP-n hétfőn voltam... legközelebb szept 18-án megyek UH-ra, nemét nem sikerült megnézni, annyira ficánkolt. :)

Bozza nem érdekelnek a megmaradt terhességi tesztjeim?? szívesen elküldöm postát, persze ellentszolgáltatást nem várok el cserébe :) Vagy többiek??

Wigyorka :)

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
wigyorka
Budapest XVIII. kerület
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Gyors "letolás" után bejelentkezik az összes kismami... :)

Bővebben általában (hetente) a blogomba írok, éppen hol tartunk mi volt/mi lesz.
Ma sikerült mindenhova időpontot kérjek. Holnap lesz az első védőnő vizit, szept. 18-án 12 hetes kórházi uh és kombinált teszt (dokim ránk bízta szeretnénk-e), szept.24-én magándoki.

Tegnap endokrinológusnál voltam kontrollon (terhesség miatt előrébb hoztuk), a TSH-m és vérképem nagyon szép, de autoimmun pajzsmirigy gyulladásom van, ami elég összetett dolog (diétával, életmódváltással lehet rajta változtatni).

Babus, a betöltött 10. hét után én is érzem(érzem), hogy olykor-olykor (inkább hirtelen mozdulatoknál vagy ha délutánra már elfáradtam), hogy beleszúr a méhembe. Éles fájdalom, ami hamar el is múlik. Én arra tudok gyanakodni, hogy -ahogy a ciklus hírlevél is írta :) - gyors növekedésnek indul a baba a 10-11.héten, valószínűleg ez lehet az oka. Ebben "már volt kismamák" is megerősítettek, de ha legközelebb doki közelben leszek, azért rákérdezek. Egyébként nem minden napos dolog. Remélem minden rendben van.

Én egyébként már a 9 hetes uh-n láttam mozogni a babánkat! Tök cuki volt, ahogy ficánkolt a leselkedés közben. :)

Csütörtök-vasárnap Sopronba utazunk a 4. házassági évfordulónkat ünnepeljük (Nagycenk, Fertőd, Schönbrunn-i kastély, Sopron), majd csak jövő héten jelentkezem!

Kitartás és hajrá lányok!

ryenn85
Szekszárd
 
 


Wigyorka, majd fog látszódni a pocid! Biztosan nekem is jóval később fog majd növögetni!

Úgy látom szept.18 mindhármunknak fontos dátum lesz, én is akkor megyek 12 hetes uhra! :)

Sajnos én a 9.hetes kontrollon nem láttam a picit, sajnos akkor a doki nem csinált, de ettől függetlenül nagyon remélem hogy 18-án nem csalódom majd!

Ryenn, nagyon klassz helyre mentek! Imádom Sopront! Boldog házassági évfordulót nektek! :)
 
 


Sziasztok!

De jó, hogy jelentkeztetek! És olyan szívmelengetõ ezeket a leírásokat olvasni, mocorgó babákról, meg hasonlókról. :) Én véletlenül belefutottam múltkor egy jutyúbos 9. heti UH felvételbe, hát ott úgy ficánkolt a kis bébi, hogy öröm volt nézni. Bár tényleg azt mondják, ilyenkor a kismamik még nem érzik ezt a mozgást, Babusnál én mindent el tudok képzelni - hisz a pé utáni harmadik napon már kiélesedett a szaglása! :lol:

Wigyorka, szerintem se aggódj, nõni fog majd az a pocak! Lesz majd idõ, amikor azt kívánod, bárcsak ne lenne ekkora. A barátnõs tapasztalatok alapján elég egyéni, mikor mekkorát nõ, az átlagos testalkatú barinõnél az 5. hónap végére már egész formás volt. De csak akkor, ha kimondottan kismamaruhát húzott, különben inkább csak formátlanul jóllakott óvódásnak tûnt! :lol:
Egyébként tényleg igaz, hogy az ember legszívesebben világgá kürtölné, hogy baba érkezik a családba, és ennek legegyszerûbb módja egy szép gömbölyû pocak. :D

Eszembe jutott már, hogy megkeresselek a tesztekkel kapcsolatban, csak nem tudtam eldönteni, hogy a nagy antiprojektelés közepette jó ötlet-e teszteket vásárolni. Végül, hogy így rákérdeztél, azt mondom igen, legfeljebb én is továbbadom õket a következõ jelentkezõnek. Írok privit a címemmel és a részletekkel, de feltétlenül ragaszkodom ahhoz, hogy az árát átutaljam neked! (Különben lehet, hogy nem hoz szerencsét... :lol: )

Babus, a szülõi tájékoztatás nagyon tetszett, tök jó ötlet a "meglepetésvendég". Remélem azért anyós-apóséknál is jó fogadtatásra talál a dolog, a férjednek biztos számít.

Ryenn, én olvasom szorgosan a blogodat, akartam is már írni, hogy a) nagyon szép helyeken jártatok, b) gyönyörû a hajad! Hogy lesz ilyen hosszú? Én egy ideje nem bírom a mostaninál hosszabbra növeszteni (kb 10-15 cm hiányozhat a tiédhez képest), mert elkezd törni a vége és már nem szép. Ha van tuti házi praktikád, szívesen veszem. :)
Üdv Sopronban, ha nagyon unatkoztok (házassági évforduló... nyilván!!! :lol: ) elmehetnénk kávézni! :D Vagy teázni...

Hát, minden jót nektek, gyarapodjatok ügyesen és ne felejtsétek el: minden rendben van/lesz! :D
 
 


Hú, kismamik, de izgi!

És ez a 18-a is az lesz!

Minden rendben lesz, mert máshogy nem lehet!

És Babus, tuti, hogy már megsasolhatod, amúgy meg mondom én, hogy hozd el az uhugépet!

Mondd meg, hogy csak pár hónap és visszaviszed....bár, remélem, addig meg én kérem kölcsön....szóval hozd csak el, kell az ide! :)

Ryenn, hmmm, de jó így házassági évfordulót ünnepelni, hogy közben ott mocorog a kis gyümölcs! :)

Én már hosszú évek óta minden karácsonyra és szülinapra babát kérek....mindig elképzelem, hogy karácsonyfára tesztet akasztok, kiscipőt, vagy már ott simizem a pocakom a fa alatt....hm....aztán beleér a seggem a tűlevélbe és felébredek. :)

Nehéz az iskolatáska, lányok!
:O
Képletesen.....

Valami praktikával dobjatok már meg babulás-ügyben, mert már azért már na!

Mimoka!
Hogy iszod azt a teát pontosan?
Már valami peteérést kellene produkálni....
Amúgy most is toltam az Utrogestant és gyönyörűen semmi pecsét, csak tegnap a fehér miniszoknya, fehér tangabugyi....aztán hopp....ippenpont hazaértem, de már mosni kell a cuccost....
Nem szoktam hozzá én ehhez, hogy ez csak jön minden bejelentés nélkül! :O
Egy hétig pecsét, aztán tudtam, na, akkor kb.....de ííígy...azéééé necces....:O
Most egy nappal előbb jött, mert Utrot úgy hagytam abba....khmm....de már tudom, hogy abbahagyás után 4-5 nap és érkezés.

bááááááár ne lenne már többet.....bárcsak.....
Ez nem kattogás a témán, le sem tojtam, hogy megjött, örülök, hogy nem utazás közben vagy munka közben....ez is valami.
Na, elteszem magam, holnap ne egy nyúzott tancinéni nézzen vissza a kölkekre, nehogy bejöjjön anyúúúúúúúúúú panaszra, azt hiszi, csúnyán néztem a gyermekre! :O

Jó éjt!
Vigyázzatok magatokra, babákra!
 


Bozza!

Én úgy "hallom", hogy most jól vagy és örülök ennek! :)

Ezt érzem a leveledből és ez jó és tetszik!

Persze, hogy kérd a tesztet, az meg van már vuduzva pozitívan és becsíkozódtak, szóval hajrá! :)
 


Olyan hülye vagyok....
Elfelejtek reagálni.....

Babus!
Jó ez a meglepi a szüleidnek! :)
Biztos aranyosak voltak, ahogy örültek! :)

Sajnos az én apukám már nem örülhetett az unokáinak, de bele akarok húzni, mert már férj mamája sem örülhet és az én 81 éves mamámnak szeretném még ezt megszerezni, hogy a karjában tarthassa.....

No, csőváza vagy mi, már aztán tényleg vízszintbe vágom magam, ha már más nem..... :roll: :lol: majd pár nap múlva.....höhö :D
 


Szia Zsuzska is!

Persze, én 31 napból 29 napot jól vagyok! :D

Amúgy nagyon aljas ez a bejelentés nélküli Piri. Úristen fehér szoknya, tangával, ééés veled szemben 30 gyerek*!! Azért ha ezt álmodom, akkor simán izzadságban úszva, sikítva ébrednék... :lol:

Amúgy engem is nagyon idegesít, hogy mióta iszom a teákat, nem fáj elõre a hasam. Ha fáj, akkor már gyakorlatilag vérzik is, úgyhogy nekem is volt már meglepetés. Ennek apropóján feltennék egy technikai kérdést: tapasztalt valaki palástfû-cickafarktól olyat, hogy kevesebb lett a vérzés? Nekem már két hónapja látványosan kevesebb (de a szokásos 5 nap maradt). Kicsit aggaszt is...

Lehet hogy nekem is ideje lenne egy orvosi bekukk?

* Zsuzska, már olyan régóta meg szerettem volna kérdezni, hogy mit tanítasz? És milyen pulyákat? Egész kicsiket vagy szemgyönyörködtetõ 18 éves deákfiúkat?? :lol:
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: