Új privát üzeneted érkezett!

Szia Reni!

Nagyon köszi a szavaidat, nagyon jól esik a megértésed, támogatásod.
Most sajnos újra el kellett kezdenem gyógyszert szedni, mert nagyon elmélyült a depim és már ö.gy. gondolataim voltak, muszáj volt. Remélem segíteni fog. Holnaptól a Ladeevitet akarom szedni, abban van omega3 zsírsav is, remélem az is segít. Drukkoljatok nekem, hogy a baba egészségesen fejlődjön, mert csak attól félek, hogy valamit bekavarok neki ezzel a gyógyszerrel. Néha keménynek érzem a hasam és úgy tudom az nem jó.
Üdv neked, nektek!
andee80
Székesfehérvár
 
 


Szia Andee,
Az előbb küldtem egy választ neked, csak nem találom, úgyhogy újra leírom..
Szoval engem is bipolaritással diagnosztizáltak.. Amint olvastam a forumon a leveled, olyan volt mintha én írtam volna.. Szinte ugyanazok az érzések vannak bennem is.. Én Lamopet és Cipralexet szedek, valamint Xanaxot is.. Félek én is, úgy mint Te a gyógyszerek, valamint az állapotom miatt... Most 23 hetes terhes vagyok, és nekem is voltak, vannak rossz gondolataim.. Én nem tettem le a gyógyszereimet, a kezdetektől fogva ezeket kell szednem.. Muszáj, de még így is van hogy nagyon rossz állapotban vagyok, biztos a hormonok is "rásegítenek"..

Ha van kedved írni, akkor a címem: gacsikisskriszta@gmail.com
kackic74
Kecskemét
 
 


Sziasztok!

Végre találtam egy normális topicot!!!

Nos 17 éves korom óta pánikbeteg vagyok,a legerősebb tünetekkel (napi 4x ájultam el otthon pánikroham miatt,stb...) 19éves koromra csak sikerült végre felállítani a "tökéletes" orvosoknak a diagnózist...addig csak találgattak mi a bajom...az összes létező vizsgálaton átestem,mind negatív lett...fogalmuk sem volt mi a bajom...de úgy képzeljétek el,hogy vagy 5orvosnál jártam (így utólag mindig rossz helyen kopogtattam) Lényeg a lényeg,hogy 2év alatt annyira elhatalmasodott rajtam a betegség,hogy valóban már otthon is ilyen napi 4ájulás,folyamatos rosszullét...csak az udvarra mertem kimeni, közelítettem a kapu felé,és jött egy ember,visszaszaladtam (emiatt az iskolát is később tudtam befejezni,azóta egyetem :) ) szóval pokol volt az életem...nos..az akkori barátom édesanyja is pánikbeteg,és ő jött rá,hogy ez az...elvitt az ő pszichiáteréhez,és azóta szedem a gyógyszereket,ami megszüntette ezeket. Persze tömegbe,tömegközlekedésre,és ami akkor kiváltotta a rohamokat,a mai napig nem tudok elmenni :/ szóval én azóta pl discoba nem is voltam...max úgy,hogy kocsival,és tudják a bnőim,hogy lehet 5perc,és lelépek,mert besokallok...jó nem hiányzik pont a disco,de egy jó koncertre sem tudok elmenni...ez kicsit zavar. Most 26 éves vagyok,a napi "adagom" :) 2 szem a 20mg-s Paroxat-ból. De szerencsére a párom egy tünemény (orvos,de pszichológusként "üzemel" mert sajnos nem ért egyet a Magyar orvoslással,főleg,hogy mennyi félrekezelt beteg jön hozzá :( )
Lényeg a lényeg...most nyáron lesz az esküvőnk,és szeretnénk már nagyon babát,de én nem merem még csökkenteni sem a gyógyszerem,ugyanis minden próbálkozás dugába dőlt....fél szemet sem tudok csökkenteni...3hónapig jó,majd kezdődik elölről a rosszullét....a párom is tanácstalan :/ most fogunk felkeresni egy genetikust. Tudtok nekem ajánlani vkit,aki kimondottan erre van ráállva?

Köszönöm
mazsika86
Miskolc
 
 

 
 

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni a topikhoz :)
Egyelőre még csak tervben van a család bővítése. Van egy 6 éves kislányom, de sajnos 4 éve Paroxatot szedek. Szerencsére napi fél szem elegendő, amit 1,5 hónapja 2 naponta szedek be. Letenni nem merem, mert volt rá példa, hogy 1 hónapig nem szedtem, de nagyon ingerült voltam és újra éreztem a pánik tüneteit.
Mennyi idő kell, hogy kitisztuljon a szervezetemből? Vagy szedhetem esetleg várandósság alatt is? Ha igen milyen következményei lehetnek?
Kérlek segytsetek!
judeat
Edelény
 
 


Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni én is! antidepresszánst szedek.Lassan gyereket szeretnék. Jo lenne beszélgetni ilyen anyukákkal,akik már wzwn tulestek,h szedtek gyogyszert terhesség alatt.
Irjatok!!!!!!!!!!
sszandra
Szolnok
 
 


Szia Szandra. Úgy látom megállt az élet a topikban. Idő közben én 3 hónapja nem szedek gyógyszert. Sajnos újra érzem a bizonytalanság és az önbizalom hiány jeleit. Nem tudom mivel próbálkozzak, de gondot okoz a közlekedés egyedül. Ha van velem valaki semmi gond. Közben rajta vagyunk a baba-projekten a párommal 2 hónapja. Nem kellene újra Paroxatot szednem. A lányommal 6 éve nem szedtem semmit. Akkor is fenn állt a probléma csak nem voltam orvosnál, viszont nagyon nehéz volt, amikor senki nem kísért a vizsgálatokra. Ezt sem szeretném újra átélni :cry:
judeat
Edelény
 
 


Szia Judeat!!!!!
Végre valaki a forumon!!!!!!!!
A paroxat az mire valo gyogyszer.nem ismerem. Én fevarint meg rivotrilt szedek,Ismered öket?
Szeretnék leszokni,de nagyon nehéz
sszandra
Szolnok
 
 


Szia! A PAROXAT is egy antidepi bogyó. Korábban leírtak alapján le tudtam tenni,de sajna a tünetek újra előjöttek így 1 hete 10 mg-ot szedek / nap. Dokim azt mondta ennyi nem gond, jöhet a baba.
3 hónap alatt fokozatosan csökkentettem a napi adagot, de így is volt tünete. Hányinger 2 hétig meg idegesség, de mindenen. Amikor ez elmúlt minden oké lett. Sajna csak rövid időre.
Te már terhes vagy? Esetleg későbbre tervezed?
judeat
Edelény
 
 


Szia!
Nem vagyok terhes,még csak tervezgetem.
Én most csökkentgetem az adagot.
10mg az nem sok. Én most 25mg-nál járok. Ezt lentett kell vennem,de nem tudom még hogy. Az a baj rögtön megérzem,ha kevesebbet veszek be. Pár hét mulva megyek a dokihoz,beszélni akarok vele,h ö mit javasol,hogy legyen,mit szedjek,mire váltsak át.
Nagyon félek a beszélgetéstöl is............... Remélem biztato lesz........
sszandra
Szolnok
 
 


Tuti nem lesz gond. Simán fog menni a csökkentés. Én szurkolok :-)
A 25 mg sem nagy adag, nem lesz gond. Kb. mikor szeretnéd a babát? :-)
judeat
Edelény
 
 


Szerintem jövöre:) de csak terv még:)

és ti? probálkoztok folyamatosan? bármikor jöhet a baba?
genetikussal beszélték már? vagy majd csak akkor,ha aktuális lesz.
sszandra
Szolnok
 
 


Mi 2 hónapja próbálkozunk.:-) Genetikus majd akkor, ha a baba is jönni akar. Alig várom, hogy pozitívat teszteljek :D
judeat
Edelény
 
 


Szia Judeat!

Mizujs? Még semmi? Majd megirod,ha van valami:)
sszandra
Szolnok
 
 


Sajnos most sem jött össze. De nem adom fel :-)
Persze, megírom. :D


Sziasztok!egy új jelentkező vagyok hasonló problémákkal. él még ez a fórum? éjszakánként olvasgatom,és már az is megnyugtató,hogy nem én vagyok az első terhesen szorongó,pánikoló. nincs véletlenül vki, aki most éli át ezeket terhesen? köszönöm!
 
 


Sziasztok!

Én sem tudom mennyire él még ez az oldal, de jó lenne egy kis segítséget kapni. Mi is szeretnénk babát a férjemmel, de én enyhén bipoláris zavarban szenvedek, ami szorongásból és pánikbetegségből alakult ki pár éve. Nagyon jól be vannak állítva a gyógyszereim, így teljesen tünetmentes vagyok, teljes, boldog életet élek. :) A gyógyszereim napi 100 mg Lamolep, 2 mg Rivotril és este 25 mg Asenta. A gondom az, hogy amikor megemlítettem az orvosomnak(Pszichiáter), hogy szeretnék babát, hát nem nagyon tetszett neki. Szerinte nem tudok leszokni a gyógyszerekről meg különben is csak azok miatt vagyok jól. Viszont határozottan "megtiltotta", hogy gyógyszert szedjek a terhesség alatt, amivel végül is egyetértek, mert én sem szeretném, hogy baja legyen a babának. Szóval megbeszéltük, hogy 2 heti periódusokban csökkentsem a gyógyszereket 1/4 szemenként. Ez ment is egészen az utolsó periódusig, amikor már 1/4 szemeket szedtem kezdtem furcsán érezni magam, szorongás, negatív gondolatok, enyhe pánikrohamok. Mikor már elhagyhattam volna a bogyókat olyan rosszul lettem, hogy dolgozni sem bírtam menni. Borzasztó volt az a szédülés, izzadás, szorongás, mint valami zombi. 5 napig bírtam, de feladtam és orvosi utasításra elkezdtem az eredeti adagra visszaállni. Mondanom sem kell, hogy amikor bevettem az első adagot 1 óra múlva már semmi bajom, nem volt...félelmetes. Utána olvastam a rivotrilnak vannak ilyen elvonási tünetei.
Ezek után kaptam egy fővárosi doktornő illetve alapítvány elérhetőségét 10 nap múlva megyünk a férjemmel, mert ő állítólag nagy szaktekintély a témában és neki vannak olyan kismama betegei akik szednek gyógyszert. Valakinek egyéb ötlete hová fordulhatnék még: Genetikus, stb.. Mindent megszeretnék tenni, hogy a gyógyszerek melletti terhesség alatt ne legyen baja a babának.
Köszi, ha segítetek :D
 
 


Sziasztok!
Korábban már jártam itt, írtam is ide, de akkor nem volt itt senki. Persze, nem jó, hogy most sokan vagyunk és többünknek e betegséggel kell szembenézni.
Én bipoláris depresszióban szenvedek, Lamolepet, Kventiaxot és Olwexyát szedek. Próbáltam letenni őket korábban, de nagy mélyrepülés lett a vége.Mi is szeretnénk babát a párommal, csak ezek nem tudom be merjem-e vállalni.

squirrel
Budapest
 
 


Senki :( ?

squirrel
Budapest
 
 


Sziasztok!
Vagyok, akinek már van egy 22 hónapos gyönyörű babója! Most csak bejelentkezem az utolsó kedvéért, hogy nem halt meg a fórum, és fogok írni bővebben, az én tapasztalataimról.
netti74
Budapest XIV. kerület
 
 


Szia!
Várom a tapasztalataidat illetve a történetedet!
Jó egészséget!

squirrel
Budapest
 
 


Szia!

Én is várom! Segítsünk egymásnak és szülessen minél több egészséges baba! :D
 
 


Sziasztok!

Bells voltál már a dokinál? Mit mondott?

A másik forumba szoktam irni. Én fevarint szedek meg rivotrilt. Jelenleg fél fél szemet egy nagy,két részre elosztva. Most csökkentettem le a rivotrilt,pár napja,de csak negyed szemmel merem,mert februárban probáltam nagyobbal de pfu... Sok pánikroham,meg negativ gondolat,meg szorongás jött. Nehéz a rivotrilt megvonni a szervezettöl,nagyon ovatosan lehet csak. Remélem leszokok,nem akarok ilyen gyogyszert szedni. Augusztusban akarok menni Czeizelhez,h mit mond. Most akartam,de juniusban nem rendel.
Már én is,vagyis mi is a férjemmel(8án volt az esküvönk,még friss az élmény) :)
akarunk gyereket.
Irjatok!
sszandra
Szolnok
 
 


Sziasztok!
Nekem anno a teratológián a velaxinra azt mondták, h nem okozhat a szedett mennyiségben gondot. Sőt, mivel a terhesség elején voltam, mind lelkileg, fizikálisan nagyon rossz állapotban voltam. Még fel is emelték az adagot. Ekkor voltam kb 10 hetes terhes. Sajnos mindezek mellé én szedtem a xanaxot is. Erre azt tanácsolták, hogy ha lehet ne szedjek semmit mellé,mert nem jó és inkább legyen rivotril. Akkor még olyanokról beszéltünk, hogy nyílt szájpadlás, nyúlszáj és ilyen rendellenességek, amit okozhat.
Nem voltam képes letenni a gyógyszereket, sajnos gyenge voltam, de a terhesség második felére sokkal jobb volt minden. Úgyhogy, annyit elértem, h amennyire lehetett csökkentettem a gyogyikat. Már írtam korábban, h szépen fejlődött a magzatom. Ez sok erőt adott, illetve mások tapasztalatai is.
Nagyon szégyellem magam a gyengeségemért, de közben férjem beteg lett, kórházba került majd 2 hónap, és 1 hónapot anyósoméknál laktunk. Imádom őket, de azért elég nehéz időszak volt. Tovább nem voltam képes csökkenteni a gyógyszert.
Sajnos az utolsó hónapra férjemnek megint kiújult a porckorong sérve..... Közben átmeneti albérletbe költöztünk....
35.hét táján nekem már erősen dagadt a lábam és a vérnyomásom megemelkedett erősen. Fehérje nem volt még, placenta gyönyörűen működött, baba nagy volt. Senki (kivéve én) nem gyanakodott, h egy kezdődő toxémia van kialakulóban.
Ami miatt is a 38. hétben már volt fehérje, előtte baktérium is és bizony a 39.hétben császárral megszületett az én kicsi fiam. Még nagyon maradt volna, mert semmit nem tágultam és nem is vajúdtam, nagyon váratlanul érte őt a születése. De hát 180/100-zal nem szórakozunk, ugye.
A drágám tökéletes volt 10/10 es apgar, 3580 gr, no sárgaság. Anya 3 napot az intenzíven töltött.
Gyönyörű egészséges baba hibátlanul, légzési, kardiális nehézségek, eltérések nélkül!!!!
DE! Bizony anyuci (én)37 éves volt, amikor született a manó és ő volt az első baba. A kockázati tényezők összeadódtak.....
Mivel hosszú távú tapasztalat nem áll rendelkezésre mindegyik SSRI-vel kapcsolatban, ezért azt is figyelembe kell venni, hogy mik az egyéb paraméterek. Anyai életkor, környezeti hatások.
Akkoriban nagyon elleneztem ezt az oldalt, de mostanra megtaláltam Szendi Gábor "Tények, tévhitek" oldalán egy mondatot... Bizonyos SSRI-k megnövelhetik a toxémia előfordulásának kockázatát!!!
:oops:
Ami sajnos szinte észrevehetetlen méretű oxigénhiányt okozhat a magzatnál. Okozhat-,nem feltétlenül.
Mondja ezt a dévényes gyógytornászunk is, aki a kisfiamat kezeli 8 hós kora óta,valamint a TSMT-s konduktor is említette.
Ezek nem bizonyított dolgok, hogy mi mitől van és ha nem szedem a gyógyszert, kialakul e bármi komplikáció.....Vagy mi lesz a babával, ha végig rosszul vagyok??? Fejlődik-e egyáltalán, megmarad e????
A lényeg:
Kisfiam a mai napig nem állt fel még egyszer sem sose, nem jár!!!! 22 hós lesz!!!
Hála a tornának és kezeléseknek mindent végigcsinált, kúszás, mászás. Jelenleg 6 hónapja mászik és 3 hónapja térden szalad. Szépen eszik magától, gyűjti a szavait, hihetetlen okos, rafkós és imádnivaló gyönyörűség. A TSMT-s idegrendszeri éretlenségre gyanakszik, amely csak egy bizonyos területet érint, tehát részképesség-zavarról beszélünk.
Hmmmm... most mit mondjak???? Senki nem fogja tudni soha bebizonyítani, h mi mitől van! De én most az őrület határán vagyok és csak azért nem fejezem be az életem, mert van egy küldetésem és kötelességem, hogy átsegítsem ezt a pici embert az Ő nehézségein, mert szüksége van rám.
Az már egy más kérdés, hogy hogyan számolok el valóban magammal és Vele majd később. Meg tud e bocsátani nekem..?....

Egy ma is generalizált szorongással és pánikbetegséggel küszködő anyuka
netti74
Budapest XIV. kerület
 
 


Szia!

Netti74! Milyen adagot szedtélterhesség alatt? Miböl mennyit?

Végülis mindene egészséges a babának? Reflexe? Eszik? Beszél?

Üdv.:Szandra
sszandra
Szolnok
 
 


Szia Szandra!

Velaxint 75mg-ot. Negyedekbe osztottam. A végére már csak 3x vettem be a negyedet.
A Rivotrilból elég sok volt... :oops: 0,5mg illetve volt h.kellett az 1mg....

Elvileg mindene egészséges a babónak.
Az első időszakban zabált konkrétan... 6 hónapos korára 9kg volt. Amikor bejött a szilárd kaja, akkor már válogatott kissé.
Most a dackorszak és önálló evés idején katasztrófa, de ez tulajdonképp természetes.
Szépen gyűjti a szavakat (70-80 szó), még mondatokban nem beszél, a többit babadumaként löki.
Hááát reflex... A kirúgással voltak, vannak gondok. Emiatt vagyunk gondban. Ez mostanra úgy működik, h ha leteszem, és látom, h felhúzza a lábát, akkor mondom neki, hogy -Tedd le a lábad! -ekkor leteszi, érti h mit akarok, és innen pottyan le a fenekére.
Ennyi.

Üdv: Nati
netti74
Budapest XIV. kerület
 
 


netti74
Budapest XIV. kerület
 
 


Szia!
Netti74!!!!!!!!
Hallod,teljesen beparáztattál,ahogy leirtad a helyzeted. Most meg megnézem a kisfiut és teljesen egészséges,szép,mosolygos kis tündér!:) Én meg már kezdtem aggodni,mert én is szedek rivotrilt és majd most kezdük a babaprojektbe. Szülés elött sem tetted le ugye? 1mg? Azt mikor és meddig szedted? A dokik mit szoltak? 0,5-t végig szedted? Az elején is? Tele vagyok kérdésekkel.
Nagyon szép a kisfiad!!!! Császárral született?
szioka
sszandra
Szolnok
 
 


ja,olvasom:) látom,h császárral született:)
sszandra
Szolnok
 
 


Szia!

Mint olvashattad, a dolgok összeadódnak, illetve összeadódhatnak.
Jelezhették volna anno a teratológián, hogy az életkor is számít. Valamint olyan közvetett kockázati tényezők, amelyek befolyásolhatják a terhesség lefolyását, illetve beszélhetünk e egészséges terhességről, ha ez és ez van.
Az, h 37 éves voltam+a gyogyik, biztos számított és ki tudja mi....

Mindegyik gyogyit végig szedtem. A rivotril alap volt a 0,5 mg-mal. Az elején és ha bizonytalanabb voltam, akkor szedtem 0,75-öt, vagy 1 mg-ot.

Valószínüleg az is számított, hogy együtt szedtem a velaxinnal.

A dokik általában nem örülnek neki, hiszen ez egy plusz probléma, egyfajta misztikum a számukra is...Vagyis kockázati tényező.
Náluk a minél kevesebb mennyiséget, és egyfajtát szedjünk, ha már muszáj, című dolog a "legelfogadhatóbb".
A magyar orvostársadalom, illetve a nőgyógyászat erre nincs felkészülve. A pszichiátria sincs. Megy az egymásra mutogatás, mert senki nem akar felelősséget vállalni.

Köszi, aranyos vagy, amit a fiamról írtál. Egyebekben egy ördögfióka, aki időnként ki is használja rendesen, hogy "nincs"lába és ha szeretném ennek az ellentettjéről meggyőzni, akkor megy a hiszti!

Üdv Neked is!
N. :)
netti74
Budapest XIV. kerület
 
 


SSzandra!

Igen voltam dokinál és azt mondta, hogy a Lamolepet el kell hagyni, a másik kettő maradhat, de a Rivotrilt megpróbáljuk Seduxennel elhagyni. Na ettől már előre félek, mert a múltkori Rivotril leszokás borzasztó volt, ugyanolyan tünetek, mint amiket leírtál. Az mondta az új dokinő, hogy nekem lassabban kellett volna csökkenteni, mert én 2 mg-ost szedek és azt nem negyedenként hanem 1/8-onként kellett volna tehát -0,25 mg két hét alatt. Egyébként nagyon pozitív volt, azt mondta mehet a babaproject szeptembertől. Ha véletlenül mániás lennék akkor pedig Olanzopinet ír fel, de szerinte én inkább nagyon szorongó vagyok és a bipolaritás csak minimális nálam. Viszont a szorongást oldani kell, erre mutatott, illetve adott lazító gyakorlatokat és ha augusztusban megyek akkor a pszichológusukkal megtanulom az autógén tréninget, hogy jobban tudjak lazítani. Én is megyek a Czeizelhez is, de csak július 1-én tudnak időpontot adni, mert addig valóban nem rendel. A dokinő szerint egyébként felesleges, nehogy ő is beijesszen, de Én el akarok menni. Úgyis kell a korom miatt genetikai vizsgálat, hát akkor miért ne a legjobbhoz menjek.

Üdv minenkinek
Bells
 
 


Sziasztok!
Bells! Ja,hogy neked az egy szem a 2mg! Nekem egy szem 0,5mg. Képzeld ezt is negyedelve csökkentem,annyira rossz az elvonási tünete.
Jo hireket kaptál!!!! Jo dokid van! És akkor leirod nekem pontosan,h mi az amit szedsz,amit megengedett a doki?
Czeizel beijeszt? Én épp azt várom töle,h megnyugtasson. Nekem a pszihiáterem mondta,h menjek el,vagyis szerinte le kell tenni a gyogyszert,utána azt mondta az egyikre,h azt kell letenni... szoval nem vagyok vele megelégedve! Te magánhoz jársz? Nagyon gondolkodom rajta,h el kellene menni magánhoz,ott mégiscsak jobban foglalkoznak az emberrel.
Seduxen rivotril helyett? Hm.. Kiprobáltad már? Milyen?
Kell még visszamenned a föorvoshoz? Ök állitják be a gyogyszereid? Terhesség alatt is kell menni? Drága?


Netti74!
Mi ujság veletek?
sszandra
Szolnok
 
 


Ungeszbugesz??
sszandra
Szolnok
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy beleszólok, de szvsz a Czeizel nem hinném, h beijeszt.
Viszont, amíg nem vagytok terhesek marhára máshogy látjátok a világot.
Ez nem mindenkire igaz, de az első trimeszter nagyon bezavar(hat).Piszok érzékennyé válik mindenki.
:)
netti74
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok!

Én sem gondolom, hogy a Czeizel beijeszt! :D Én eredetileg Asentrát szedek antidepresszánsnak, az maradhat. A rivotrilt adták mellé szorongáscsökkentőnek, ez végül is maradhatna, de megpróbáljuk leépíteni a seduxen segítségével. A Lamolep amit az eredeti dokim adott anno bipolaritásra, az ami nem maradhat. Az én pszichiáterem akihez 20 éve járok, az nem engedi, hogy terhesen szedjek bármit is, de mivel sajnos nem sikerült leszokni a gyógyszerekről az elvonási tünetek súlyossága miatt, ezért kértem segítséget és ezt az orvost ajánlották. Nem, nem drága és igen kell még visszamenni, terhesség alatt is kell járni, hiszen kezelnek.
 
 


Szia!
Bells köszi a privit!
Akkor meg vagy elégedve velük?
Milyen gyakran kell járni?
sszandra
Szolnok
 
 


Még nem tudom, gondolom havonta kell járni. De majd aug. 7.-én kiderül akkor megyek újra. Eddig meg vagyok elégedve, de hát még csak egyszer voltam és abból azért ne vonjunk le messzemenõ következtetést. A pszichológusukhoz most megyek elõször, szóval õt nem tudom milyen, a dokinõ nagyon szimpi. Sajnos Czeizel doktor aug közepéig nem rendel, mert beteg. Pedig már jó lenne veée beszélni.
 
 


Sziasztok!

Bells olvasom, hogy megtanítanak az autogén tréningre. Én tavaly decemberben kezdtem, csak dícsérni tudom. Tényleg nagyon sokat segít.
Bocs, hogy csak így ismeretlenül beleszóltam.
 
 


@kanyakriszti:


Szia! Érdekelne, hogy minden rendben zajlott-e le és hogy végig szedted-e a cymbaltát. Én is azt szedem egy éve. Most kb. 4 hetes terhes vagyok.

Köszi a választ előre is!
 


Sziaztok.Én segíteni szeretnék azoknak akik szeretnék letenni az antidepreszánst.Én 3-4 évig szerdetm antideperszánst.Végül a gyógygomba a Pecsétviaszgomba 300 mg - mos segített az antidepreszáns letevésében.Úgy csináltam,hogy elöször lefeleztem az antidepreszánst éos minden nap vettem be egy pecsétviaszgombát.Két hét mulva csak pecsétviaszgombát szedtem.Sok sikert mindenkinek!!!!!
judit333
Szlovákia
 
 


Sziasztok, remélem él még ez a topic! Van itt valaki?
 


Sziasztok
Senki nem.jár már erre?:/
 


Sziasztok!

Van még itt valaki esetleg?


Sziasztok, jelentem, én! Beszélgessünk!
 


@lillybee:


Szia, Én szívesen beszélgetnék veled nem tudom milyen típusu a problémád de gyanítom egy cipőben járunk, Üdv Barkinca
barkinca
Pusztavám
 
 


Sziasztok! Ocd kényszergondolatok tünetekkel Rexetin nevű gyógyszert kaptam. Nem mertem elkezdeni szedni a baba miatt. Van aki ezt szedte, vagy más parotexin hatóanyagú gyógyszert?
Választ köszönöm!
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: