Új privát üzeneted érkezett!

Kissedi: nagyon-nagyon sajnálom!!! Annyiszor eszembe jutottál, szorítottam, imádkoztam értetek... :cry: :cry: :cry:
Hátha csak korai volt a teszt... Én még reménykedem bennetek... Meg a laptetőinkben...

Meg 2013-ban... Lányok! Túl vagyunk a "világvégén" innen már felfelé vezet az út... :) :) :)

Azt hiszem folyton, hogy túl vagyok rajta, de minden este sírva alszom el... 23-án este jött meg, egész addig abban bíztam, hogy tévedett a teszt. De akkor összetörtem, az járt az eszemben, hogy az egész világ várja a Megváltó megszületését, mi pedig épp elvesztjük az angyalkánkat... Rémes görcseim voltak, de szerintem leginkább lelki okból éreztem sokkal erősebbnek, mint máskor... :cry:
Bocs, abbahagyom a nyöszörgést. :(
noeeka1978
Budapest
 
 


És íme egy kép a pásztorjátékunkról (én mozgattam Máriát, aki olyan 2,5m magas volt) ;) :
Kép
noeeka1978
Budapest
 
 


Sziasztok!!
Beze ovis Dari csak már itt Baján.Ott is sikerült ovit találni de apával úgy döntöttünk jobb nekünk itthon a megszokott helyen környezetben nyugalomban.
Nem szerettünk ott lakni idegen volt minden.meg hangos a Dari allergiás lett a sok kipufogó gáz és por miatt.Itthon semmi baja allergia terén egyenlőre.
Igaz most éjjel lebetegedtünk hányt meg lázas.
Dari visszakapta az igazi énjét. Szekszárdon teljesen más volt mint az előtt.Most haza pakoltunk karácsony előtt és első éjszaka után az volt az első cselekedete hogy megállt a gardróbnál a tükör előtt és táncolt közben mondogatta hogy nem hiszek a szememnek hazaköltöztünk....
nekem ez a mondat mindennél többet ért:)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 

 
 

Noeeka sajnállak én is téged :cry: Nagyon szép lehetett a pásztorjátékotok. Nekünk sem volt még ilyen szar karácsonyunk. Minden nap bőgtünk. Ráadásul 25-én reggelre beteg lett a kutyánk is. Hány, nem eszik semmit, csak fekszik. Pedig nem is evett olyat. Mondjuk api szerint valami régen elásott dolgot hozott elő, lehet, hogy attól. Nagyon sajnálom szegényt, mert nem tudok rajta segíteni. Nem veszi be a gyógyszert sem... :cry:
Vius Dari nagyon ari lehet. Az biztos, hogy mindennél többet ér, hogy neki jó legyen!

Kép
 
 


Kissedi! Menni kell tovább, minden bukás után felállni és küzdeni!! Ahogy telik az idő egyre nehezebb, az újabb és újabb kudarc után, de az lebegjen a szemetek előtt, hogy a göröngyös út végén ott vár a babócátok!!! És tessék már Neked is laptetőd van ez azért jelent valamit:) :)

Szerintem a kutyust mutassátok meg dokinak, jobb félni...

Noeeka!
Meg 2013-ban... Lányok! Túl vagyunk a "világvégén" innen már felfelé vezet az út... Smile Smile Smile


Na ezen jót vigyorogtam :lol: :lol: De így van!!! Nagyon megértem, hogy mennyire bíztál abban, hogy a teszt tévedett, és mennyire szarul esik ilyenkor, ha tényleg megjön :( :(

Na de akkor valami kis pozitívat (már kis dolgoknak is örülünk :) ) Ma voltam dokinál megbeszélni hogyan tovább. 10. ciklusnapon 18mmes tüszőm van :D Sajnos 2 ünnep között nem dolgoznak, így inszem nem lehet, de mondta, hogy ha beáldozok egy tüszőrepit, akkor szúrjam be szombaton, és hétvégén élvezzük egymást amikor csak lehet :D

Szóval szilveszter előtt van mivel búcsúztatnuk az óévet!!! :oops: :oops: :oops:

Évi
Kép
Kép
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


Kissedi: mi újság? Hogy van a kutyuska?

Ahugika: hajrá-hajrá! Tudod, ebben a ciklusban én sem kaptam semmit, mégis összejött valami... (más kérdés, hogy nem maradt velünk, de meg vagyunk győződve, hogy spontán sikeredett :lol: ) Ebben a vacak időben úgy sincs az embernek kedve kimozdulni... Tessék elütni az időt... :lol:

Vius: mennyire aranyos a kicsikéd, milyen pici és milyen érett gondolatai vannak. Egy tündér lehet, de tényleg! :)

Beze: bocsi, kínomban (meg fiyelmetlenségemben) észre sem vettem, hogy írtál, köszönöm hogy gondolsz ránk! :)

Vicky: nagy a csend, mi újság? :)
noeeka1978
Budapest
 
 


Ahugika akkor jó a szilveszteri programotok :) Hajrá!
Sajnos a kutyusunk azóta is rosszul van. nem eszik, nem is iszik. Állatorvost nem érem el :twisted: Olyan rossz, hogy nem tudok rajta segíteni. Főztem neki kamillateát, egy kicsit iszik, de ki is jön belőle (bocs) :cry:
Ma is megcsináltam a tesztet (feleslegesen), azóta egyre jobban fáj a hasam, sztem még a hétvégén megjön. jajj, lehetne már február, és mehetnénk!!! :roll:

Kép
 
 


Hát ennyi rossz után remélem már csak jó jön! Voltun állatorvosnál és veseköve van a kutyusnak és tele van kővel a hólyagja is. Szörnyen szenved, így még ma este megműtik. Úgy sajnálom szegényt :cry: , de csak így lehet segíteni rajta, mert különben elpusztul. :cry: Remélem több baj nem ér már el minket! :evil:

Kép
 
 


kissedi: Drukk a kutyusnak.

Kitartás csajok! Mindig van remény. Lesz ott baba.

Mi a mamáéknál voltunk, ma jöttünk haza. Minden rendben egyébként.



 
 


Köszönöm a vigasztalást, és a drukkot, de sajnos tegnap éjjel elment a kiskutyusunk :cry: Nagyon sokat szenvedett
Ma reggel meg is jött, úgyhogy.... :cry:

Kép
 
 


kissedi: Nagyon sajnálom. :cry: Mind a kettőt. Szörnyű lehet elveszíteni egy ilyen kis társat. Nem túl jól alakulnak nálatok az ünnepek, de remélem a jövő évetek jobb lesz. Ennél már csak jobb lehet.



 
 


Kissedi, kimondhatatlanul sajnálom. :( Anno amikor a KUTYÁM lánya is eltávozott, pont akkor menstruáltam én is, nehéz volt felállnom. :(
Közhely, de ilyen sok rossz után már csak JÓ jöhet!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Köszönöm Lányok!nagyon nehéz lesz ezt feldolgoznunk :cry: Reméljük a jövőév csak jobbat hozhat! És hoz is majd! Küldd nekünk a kis Bogyónk egy kis babát! Kívánok Nektek Boldog Új Évet, Feledhetetlen perceket kis babáitokkal és a vágyakozóknak beteljesülést!
Kép

Kép
 
 


Kissedi: kimondhatatlanul sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Igazán rosszul zárul ez az év nektek, örüljünk, hogy vége van. :(
Közhely, de pont ezért igaz, innen már fölfelé vezet az út! Bízzunk ebben! :)

Lányok! Mindannyiatoknak nagyon boldog új évet kívánok, és mindannyiunknak babaesőt! :D
noeeka1978
Budapest
 
 


Boldog és Zebracsíkos tesztben bővelkedő Új Évet Mindenkinek!

Évi
Kép
Kép
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


sziasztok!Szeretnek csatlakozni Hozzatok.Egy ev sikertelen probalkozas es szamtalan vizsgalat utan 2 het mulva lesz az elso inszemunk.Mar nagyon varom es persze remenykedunk:(
Elozmenyek:parom rendben,hormonjaim rendben.Inzulinrezisztencia kiderult,ugyh.szenhidratra odafigyeles es napi 1500Meforalt szedek ra.Peteeres nem nagyon van sajnos,Clostilbegytet probaltuk harom honapig,lett is egy szem kicsike erett petem,nem volt elegendo :( Raadasul utolso honapban mar mindennapossa valt a random sirogorcs.
Ugyh.ezek tukreben hetfotol nyolc napig gonal f 300 szurit adok magamnak,11.ciklusnapon uh,tobbi aznap derul ki.
Egyebkent mi az Istenhegyi Gendiagnosztikara jarunk Gasztonyi doktorhoz.Elegedettek vagunk vele,erti a dolgat.
Olvastam mar sokmindent.Ti otthon maradtok inszem utan?En kiiratom magam tappenzre es pihenek sokat m.eleg stresszes a munkahelyem.Neha ebedelni sem tudok menni,sot van h.du otkor veszem eszre magam h.nem ittam egy korty vizet sem:(Ugyh maradt az otthonlet.
szanita084
Budapest IV. kerület
 
 
 


Üdv köztünk szanita084! :)

Inszem után általában nem szoktak otthon maradni, de ha tényleg ilyen stresszes a meló, akkor biztosan jobban jársz ha otthon leszel :) Személy szerint én már másnap mentem dolgozni, úgy gondoltam, jobb ha elterelem a gondolataimat, és nem egész nap a babatémán pörög az agyam.
Kívánok mielőbbi babásodást Neked is, 2013 a mi évünk lesz!! :D

Évi
Kép
Kép
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


Szia Szanita! Én szerintem minden inszemem után otthon voltam egy pár napot. Nekem nem olyan vészes a melóm, de a háziorvosom ragaszkodott hozzá, hogy kiírjon. Ő nőgyógyász is, szóval csak tudja.



 
 


Szia Szanita! Én az első után othon voltam (pont hosszú hétvége jött), a másodikra meg jóformán úgy estem oda (csak kontroll uh volt és ottfogtak...) és utána is dolgoztam már másnap. Az elsőnél semmi eredmény, a másodiknál valaki elindult, de aztán nem maradt velünk :( ;( :( . Szóval nincs összefüggés szerintem, de ha otthon tudsz lenni (és ki tudsz kapcsolni közben :) ), az nem válik károdra. Hajrá! :)

Én holnap megyek uh-ra, kis izgalom, nagy letargia van bennem... Pfff. Ez is jól kezdődik... :o
noeeka1978
Budapest
 
 


szia Noeeka!

Drukk a holnapi uh-hoz! Ez most spontán hónap, vagy szuriztad magad?

Nekem hétvégén kéne nem megjönnie, de ha mégis akkor indul a Gonal-kúra ...

Évi
Kép
Kép
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


Ahugika: Köszike! Ez is spontán, voltaképp az előző is az volt, utoljára októberben szuriztam magam (leszámítva az egy ovitrelle-t a decemberi inszem után). :) Azért ez jó, tekintve, hogy évekig még a peteérés közelébe sem jutottam... nyomorult IR... pfff :o :shock: :lol:

Na csajok, ez a mai uh igazi meglepetést hozott nekem a giga-ciklus-királynőnek... ma vagyok a 16. napon és lássatok csodát egy tüszőcském pattanásig feszülve várja, hogy történjék valami... annyira meglepődtem, hogy amikor doktorkám diktálta az adatokat még fel is sikkantottam... :) Szigorúan ránk parancsolt, hogy házi feladatot végrehajtani és pénteken biztos-ami-biztos kapok egy "apakoktélt" ráerősítésnek... :D :D :D Ennek igazából azért örülök ennyire, mert az előző ciklusra ráfogtuk, hogy még az előtte lévő stimu hatása miatt lettek tüszőim, de erre már nem tudjuk. Szóval, ha jól rakom össze a képet, akkor lassacskán rájön a szervezetem, hogy hogyan is kellene működnie. Hihetetlen.
Bocsi lányok, hogy így kifakadtam, de tényleg alig hiszem el... most azon izgulok, hogy nehogy lekéssük az akciót. Bár, ne legyek elégedetlen, spontán peteérek!!! :D :D :D
noeeka1978
Budapest
 
 


Noeeka! Ezek fantasztikus hírek!!! :) IR mondjon le!!! Diéta és met megteszi már a hatását! Lekésni nem hiszem hogy lekésitek , főleg ha tegnap rendes diákok voltatok, és házi feladatot megoldottátok :D

Évi
Kép
Kép
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


Ahugika: Köszi, ari vagy! :) :) :)

Háááát, nem kellett reggel "kőre lépnünk", hogy ne feleltessenek... :D :D :D

Te hogy állsz a hármas kezeléssel, sikerült belerázódni gondolom. Azért kérdezz bátran, hátha tudok/unk segíteni... :)

Holnap. Hmmmm. Holnap. :shock: :)
noeeka1978
Budapest
 
 


Végre! " hete minden nap próbálok belépni és nem tudtam :twisted:
Noeeka örülök, hogy végre "rájött a tested, hogyan is kell működnie"- ez jó :lol: Eredménye is lesz remélem! szorítok nektek!
Szanita üdvözöllek én is. Én most itthon voltam aznap és másnap, de utánna dolgoztam. óvónéni vagyok, vigyáztam magamra, nem emeltem, nem bicikliztem, nem jártam zumbára és mégsem sikerült, pedig 3 peténk is volt :cry:
Most nekünk pihi az év eleje miatt, majd hó végén ha megjön (remélem nem) kezdődik előlről.
Lehet olyan hogy stimus hónap után még a következőben is hatnak a hormonok? Tele vagyok ragyával és most van pém és érzem is rendesen.

Kép
 
 


Kissedi! Elvileg lehet még hatása, ezt már több dokitól hallottam. Ha érzed a pé közeledtét akkor hajrá-hajrá! :D :D

Noeeka? Megvolt inszem? Drukk-drukk!

Nekem tegnap hajnalban sajna megjött, szóval ma este kezdhetem magam szúrni. Mivel nekem rövid ciklusaim vannak, szerintem hétvégén menni kell uhra, nehogy lekéssünk (11-12nap szokott pé lenni). Majd kedden hívom a dokim, és megbeszéljük.

3as kezelés? Khmm... Met és diéta megy, mozgás sajna még nem rendszeres :( Mondjuk tegnap adtam neki, mivel megjött hajnalban, dühömben fogtam magam, és elmentem síelni, van is izomlázam rendesen :lol:

Évi
Kép
Kép
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


Ma voltam a 8. napi Gonal 300 utáni uhon. Van egy db domináns pete. Doki aranyos volt, mert megkérdeztem egy elég- e, erre visszakérdezett, hogy miért Maga mennyit akar? :) Csak azt hittem az injekciótól sok lesz, vagy legalábbis több mint egy. Nem baj, csak sikerüljön. Ma adott ovitrelle tüszőrepesztőt, holnap lesz az inszem. Izgulok. Pedig ez a két hét még nagyon hosszú lesz mire tesztelhetünk. Kérdeztem mit lehet még tenni az ügy érdekében, pihenés, séta, kikapcsolódás, sok vitamin, sok zöldség gyümölcs és pozitív gondolatok mellett. Válasz: igyak meg minden este egy pohár vörösbort :))) Hát rendben. Ezen ne múljon:) Úgyhogy drukkoljatok nekem mostanság, két hét múlva jelentkezem. Hajrá mindenkinek!:)
szanita084
Budapest IV. kerület
 
 
 


szanita: Mennek a drukkok. Pihengess, próbálj kikapcsolódni.



 
 


Kissedi: Köszi, köszi! :)
A kérdésedre pedig, igen, simán. Nekem is azt mondta a doki december elején, hogy lehet "utóhatás", de most már nem. :) Azért lehet jó is, ha ilyen van... :)

Ahugika: Igen, megvolt köszi, minden rendben ment. Sőt olyan gyorsan, hogy majdnem kabátban esett meg az eset... :D :D :D Egyelőre nem izgulok, sőt mélyen letargikus vagyok. Majd a jövő hét vége felé már fogok. :)

Szanita: Drukk, drukk, drukk!!! :)
noeeka1978
Budapest
 
 


Tegnapi nap összefoglaló: 10re mentünk. Páromat beküldték akciózni. Szegény 3/4 óra múlva szinte sírva jött ki, hogy nem megy neki:( Annyira rágörcsölt, és annyira szeretne már ő is babát, hogy egyszerűen nem tudott produkálni. Nagyon furi volt, mert vegyes érzéseim voltak. Egyrészt sajnáltam őt, mert steril helyen biztos nem olyan könnyű, másrészt nagyon mérges voltam, hogy adott egy érett férfi aki minden nap szexelni akar és nem tudja kiv...i. Úgyhogy hazajöttünk, sírtunk egyet mind a ketten, és összehoztuk valahogy:) Spuri vissza a rendelőbe a cuccal, másfél óra várakozás, majd délután 3kor a helyükre kerültek.
Péntektől 200 Utrogestan kapszula, és január 31 TESZT. Már beszereztem egy 12,5 erősségűt. 10est sajnos nem kaptam.

Kérdés: Nem értem, hogy ha az én ciklusom 32-34 napos, akkor hogyhogy tegnap, a 12. napon volt az inszem (11. napon kaptam a tüszőrepesztőt), és hogyhogy a 28. napon tesztelhetek? A Gonaltól 28 napos lenne a ciklusom? Azt hittem félidőben van az ovu, tehát nálam 17. nap körül. Tudom, ezt a dokitól kellett volna megkérdezni, de mindig nagyon megszeppent vagyok nála, ő meg nem mond semmit csak ha kérdezed meg ha baj van. Inzulinos eredményemet úgy közölte, hogy kezébe vette a papírt, majd elhajította, hogy "na ez úgy szar ahogy van" :D:D:D Nem sértett meg, mert tudom, hogy vérprofi. Mondtam neki hétfőn, hogy most 34 napra jött meg, erre válaszolta, hogy holnap akció. Úgyhogy biztos tudja mit mikor kell, csak furcsa.
szanita084
Budapest IV. kerület
 
 
 


szanita: Nagyon nehéz lehet ott produkálni. Én teljesen megértem. De akkor a végén ügyesek voltatok, kitartás és drukkok mennek.



 
 


Szanita! Nekem is mindig ez a parám, hogy csak sikerüljön apának... Szóval teljesen megértelek!
A Gonaltól lehet hamarabb peteérés, a doki látta, hogy érett a tüsző, azért volt inszem. És igen most "elvileg" 28 napos lesz a ciklusod, ezért kell akkor tesztelni. De mivel nem fog megjönni, (ugyanis ebben a ciklusban mindenkinek pozitív lesz a tesztje)ezért nem derül majd ki pontosan hány napos is lett volna :lol: :lol:

Nekem kedden kell mennem uhra, 11ciklusnap lesz, kicsit tartok tőle, hogy nehogy meglegyen addig a tüszőrepedésem. Spontán 12-13nap szokott lenni, de Gonal ugye lerövidítheti a ciklust. Na de negatív gondolatok HUSSSS!!! :D

Évi
Kép
Kép
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


Szanita: ez tipikusan az az eset, hogy minden jó, ha vége jó... :) Engem is nagyon szokott nyomasztani, hogy szegény drágám mire kényszerül a gyerekünk érdekében. Ámbár az első után, mikor még a kezelőszékben voltam behívták (elég riadt arcot vágott, hogy kiterítve talált, pedig le is takartak) és neki is ez volt a véleménye az én hozzáadott "munkámról". Az is igaz, hogy azzal még jobban megijesztenék, ha tűvel kózelítenének felé a mintáért... Szóval az előkészület egyik félnek sem a legjobb, de majd a gyümölcs mindent feledtet... :D A gonal-lal nincs tapaszalatom, de szerintem minden ilyen szuri rövidíti a ciklust. Mennek a drukkok! :) :) :)

Hugika: szerintem ezt a havas időt töltsétek otthon és melegítsetek be. :D :D :D persze csak azért, hogy nehogy lemaradjatok... :shock: :D :D :D
És remélem, hogy a megérzésed beigazolódik. :)

Egy héttel vagyok utána. Semmit nem érzek. Csak letargiát. :( :( :(
noeeka1978
Budapest
 
 


Pont valami ilyesmi volt a tervünk hétvégére :oops: :oops: :lol: :lol:

Naaa! Letargiát kergesd el!! Pozitív gondolatok, kikapcsolódás hétvégén, séta a hóban, összebújós filmnézés... És máris jobb a kedved :) Pik-pakk eltelik ez a hét, és végre meglesz az első pozitív tesztünk :)

Évi
Kép
Kép
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


Koszi a drukkokat,en is gondolok mindenkire.Rajtam is van letargia,panikroham,oromhullam,sirogorcs,egyszoval a kovetkezo 11nap kritikus lesz:(Egyik percben ket csikos tesztet latok lelki szemeim elott es elkepzelem az erzest,masik percben borulaton....
Egyszer teszteltem digitalissal 1-2 hetes pozitivat.Kb.fel eve.Masnap megjott.Aznap igazabol nem hittem el h.babas vagyok ennyi probalkozas utan.Rettegtem h.biztos a teszt csalt meg ugyis elveszitem es biztos minden honapban babas vagyok csak eszre sem veszem olyan hamar elmegy.utolag bevallom magamnak is h.hibaztam.Hibaztam h nem hittem el es elore lemondtam rola.Most nem fogok ebbe a hibaba beleesni,beleadunk apait-anyait,szedem az utrot iszom a palastfu teat es velunk marad m.mar nagyon varjuk,es elhisszuk.
Kitartast mindenkinek!
szanita084
Budapest IV. kerület
 
 
 


Hugika: Próbálom, próbálom, de úgy félek... Tiszta hülyeség, de csak attól, hogy telefonálnom kell az eredményért... Kezdek teljesen meghülyülni... :cry: :cry: :cry: Igen, szerettem volna összebújós hétvégét, de az uram most robogott el dolgozni (igaz nem egész napra, szóval még összejöhet... :) ), úgyhogy a macskával próbálom feldobni magam, ő meg szunyál... Hát nem egy szociálisan érzékeny jószág... :lol: :lol: :lol: Egyébként, semmi, de semmi okom nincs a letargiára (leszámítva a saját agymenésemet), úgyhogy jó lenne ha elmúlna. Ez most rosszul fog hangozni, de kicsit azért is rossz, hogy a múltkori eset úgy alakult ahogy, mert bár akkor nem figyeltem fel bizonyos jelekre, de most tudom, hogy mik azok a dolgok amiket nem érzek... Úgy sírnék, de igazából nem tudok. :( :( :( Pláne azért, mert tudom, hogy ha velem van az a kicsi ember akit nagyon várunk, pont ezekre a hülye érzésekre nincs szüksége...

Szanita: hát hülyén jön ki, hogy pont én mondom, de ne izgulj! Te is tudod meg én is, hogy mi a dolgunk, úgyhogy hajrá boldogság!
:)
noeeka1978
Budapest
 
 


Nagyon szorítok nektek lányok! Noeeka, Szanita +++++++++++++++++++
Ahugika mi is ilyen hétvégét terveztünk, bár én már a 21.napon vagyok ma, de attól össze lehet bújni :wink: :lol:
Nem tudom mi van a babanetemmel, de mostanában nem vagy ritkán tudok belépni a társalgóba :twisted:

Kép
 
 


Szanita!Tudod csak pozitív gondolatok!! Pikk-pakk eltelik ez a 2 hét! Kösd le magad valamivel. Írtad, hogy táppénzen leszel, de szerintem ne ülj otthon egész nap magányosan, mert akkor csak ezen kattog majd az agyad.

Noeeka! Tudom nem könnyű, de ne idegeskedj. Ha félsz az eredményért telefonálni, kérd meg a párodat, úgy máris más egy kicsit :) És Te nem szoktál otthon tesztelni? Mert azért más úgy megtudni az eredményt, mint telefonon. Legalábbis szerintem. Sírni meg ráérsz majd pénteken, a boldogságtól!!! :D

Kissedi! Összebújni mindig lehet, sőt kell is :D :D Ti mentek valamikor Debrecenbe?

Vicky! Veletek mizujs? régen írtad, mi a helyzet Veletek.

Nemrég telefonált a főnököm, holnap be kell mennem este 6ig ügyelnem, mert kolleganőm lebetegedett.. F@sza. De legalább tereli a gondolataimat az érő petécskéimről, amelyek majd kirúgják a ház oldalát. :D Remélem kibírják keddig a helyükön, és nem repedeznek meg idő előtt. :?

Évi
Kép
Kép
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


Ahugika sajnálom, hogy menned kellett ügyelni, de már nem sok van hátra :wink: :)
Majd megyünk Debrecenbe, igen. Elvileg hó végén megjön és majd megyek vv-re. Reméljük amúgy erre nem kerül sor :wink:

Kép
 
 


Kissedi: Köszi,köszi! :) És hajrá összebújás! :oops: :D :D

Hugika: igen én is gondoltam rá... Bár épp tegnap beszéltünk arról, hogy mindketten úgy érezzük ez most nem sikerült... Frankó. :( minden esetre szedem a gyógyszereket, vigyázkodok mindenre amire kell, aztán pénteken kiderül... Nem szoktam tesztelni egyébként, az nekem plusz egy para. Majd ha már biztosan fogom tudni, akkor tuti napi egyet el fogok lőni, hogy lássak végre zebracsíkos tesztet... :D :D :D :D
Munka: pfff... Hát ez nem túl kellemes.

Vicky: tényleg nagy a csend feléd... Reméljük megtörted a jeget és elindítod a 2013-as babazáport... :)
noeeka1978
Budapest
 
 


Nincs igazából semmi különös, csak Barbus szülinapját ma tartottuk. Egyébként már meg kellett volna jönnie, de hát a legutóbbi 55 napos ciklus után még nem gondolnám hogy tesztelnék. Majd talán a jövő hét végén.



 
 


Kissedi! Reméljük tényleg nem kell menni Debrecenbe, hátha az összebújós hétvégék meghozták a várva várt eredményt :) :)

Noeeka! NA pont ezért fog sikerülni, mert nem számitotok rá!

Vicky! Neked is mennek a drukkok!

LÁNYOK KAPJUK ÖSSZE MAGUNKAT, ÉS LÁSSUNK MÁR ZEBRACSÍKOS TESZTEKET!!!! :lol: :lol: :lol:

Évi
Kép
Kép
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


Sziasztok!!!

Vicky Barbusnak boldog szülinapot!!!!
Férjemnek is ma van a szülinapja :)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vicky: Isten éltesse a Kicsilányt! :)
Ez az 55 napos ciklus sajnos ismerős, én is simán produkáltam ilyeneket még nem is oly régen. :shock: Sajnálom, de remélem ezúttal más lesz a dolog hátterében! :wink:

Hugika: :lol: :lol: :lol: Hát úgy legyen! :) De ez a letragia botrány, ma a kollégáim is rám szóltak, hogy olyan fancsali a képem, mintha birsalmába haraptam volna. :shock:
És valóban össze kell kapnunk magunkat, ha meg akarunk felelni Vicky jóslatának és a karácsonyfát akarjuk mutogatni a babánknak... :) Hajrá!

Vius: a férjedet is Isten éltesse! :)
noeeka1978
Budapest
 
 


Köszönöm.

vius: Férjednek is boldog szülinapot!

noeeka: Mindenkinek bele kell húznia. Nekem is többek között. :-)



 
 


Sziasztok!

Sajna nem jó hírekkel jövök.. 6 nap Gonaltól meg sem moccant semmi, de PCOs petefészek gyönyörűen látszik :( Doki is mondta, hogy ilyet még nem látott, 3 évig egyetlen uh-n sem látszottak a picike ciszták, csak most novemberben először... Hormonjaim, sem mutattak PCOra utaló jeleket, egyedül ez a picike inzulinrezisztencia... Most kimarad egy hónap, kicsit magamhoz kell térni, addig is met+diéta+mozgás, aztán megpróbálkozunk egy Clostylbegitkúrával, meglátjuk arra hogyan reagálok.
Tömören-röviden ennyi!

Szóval lányok egyelőre rátok vár a nagy feladat, hogy pozitív teszteket hozzatok!!

Évi
Kép
Kép
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


ahugika: Sajnálom, de a gonal nekem sem csinált semmit. Mondjuk nálam a closty sem csinált semmit. Nálam csak a merional vált be. Az fel sem merült, mint lehetőség.



 
 


Most megpróbáljuk a Clostylt, még soha nem kaptam, és éppen most anyagilag sem bánom, hogy nem egy újabb szurikúra jön. Ha Closty nem válik be, akkor biztos merional...

De most kicsit pihi, mert agyilag és lelkileg elfáradtam de nagyon...

Évi
Kép
Kép
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


Elég érdekesnek tartom a sorrendet. Először szoktak a clostyval kezdeni, pont hogy ne kelljen a szuri. 3 hónap itán a meddőségiben már merionált kaptam 3 inszemnél. A negyediknél próbálkoztunk a gonallal, mert hogy a 3. inszemnél csak egy tüszőm ért. A gonaltól semmi nem történt, így ahhoz az inszemhez is kaptam merionált. Ez lett sikeres. A pihi mindenképpen jót tesz. És ne keseredj el, jönni fog az a prücsök.



 
 


Azt igazából én sem tudom, miért szurival kezdtünk rögtön... Merional eddig azért nem jött szóba, mert 2 hónappal ezelőttig semmi, de semmi nem utalt PCOra. Sőt az első Gonalos hónapban 2 szép érett tüszőm is volt... Teljesen megzavarodott a hormonrendszerem.

Nem ígérem, hogy a következő hónapban (sokat) fogok jelentkezni, persze azért továbbra is olvaslak Titeket (várom a pozitív teszteket :) )
Mindenkinek a legjobbakat kívánom, és váljanak valóra az álmaink!

Évi
Kép
Kép
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


ahugika: Nálunk is szerintem az ára miatt adják hamarabb a merionált és csak utána a gonalt. Pihenjetek egy kicsit. Jót fog tenni.



 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: