Sziasztok!
Kihagyok két napot és nem győzök visszaolvasni!

De jó is ez így!
Veronika, nagyon drukkolok, remélem, hogy ennyi volt az ijedelem és most már inkább nyugi vár rád! Néhány unalmas hét, utána már bátran jöhet Adria!! Gondolom, a pihenés egy csöppet sem egyszerű!! Nekem is nehezen megy, de már kezdem lassan megszokni.
Magnolinak igaza van, fejben legnehezebb átállni arra, hogy a harmadik trimeszterben már nem mennek olyan könnyen a dolgok. Mindig azt hittem, hogy stramm és fitt vagyok, erre most nyüsszögök egy jobbról balra fordulástól is, nem beszélve a lehajolásról, stb.
Savariaa, a nagyon lazulós napok nekem is mindig úgy végződnek, hogy végtelenül fáradt és nyomi leszek nap végére! Ez vajon mitől van??
Magnoli, az ötlet Mosonmagyaróvárral jó, szerintem Győr lehetne a közös keresztmetszet, mert Sopron-Móvár a Fertő-tó miatt nehézkesebb. Én egyébként is terveztem egy győri hétvégét, ha sikerül az időzítés, időben keresni foglak!! De mehet a facebook is!
Kedves ötlet ez az sk levelezőlap, illetve hogy postán értesítettétek a rokonokat. Lehet, hogy mi is bevállaljuk - ha jut rá idő - én nagyon szívesen bíbelődöm ilyenekkel!
Ancsa, Picur, nagyon helyesek vagytok! Picur, a képen fáj a fejed, vagy csak nagyon unod már, hogy állandóan fotóznak?

Hát, a sonkás képrejtvényt én sem tudtam megoldani!!
Tető beázás – jaj!

Egy hobbimeteorológus ismerősöm még egy kör hidegbetöréssel riogatja a népet, remélem ezúttal nem lesz igaza – bár eddig mindig nagyon bejött, amit mondott!
Ancsa, ne mérgelődj a hólapátolás miatt! Bár tudom, a fiúk már csak ilyenek, maguktól a csillagokat is lehozzák, de kérésre a szemetet sem hajlandóak levinni.

Ezért imádjuk őket, nem??
Sandie, szegény párod, de jó, hogy legalább a benzinkúton tudott maradni! Örülök, hogy végül mindenki gond nélkül megúszta a márciusi havat! Itt nálunk alig volt valami, a hétvégén csodás napsütés volt (bár mellé rémes, hideg, erős szél).
Hozzá még a show a fiúkkal… Zéti de jó hobbit talált magának! Ne haragudj rám, de ezen jót nevettem – gondolom hullafáradtan az éjszaka közepén nem is volt annyira vicces…
Zoárd tök jó név, gratulálok a választáshoz!
Kat, ti csináltátok jól a hétvégét! Kandalló, Balcsi, kaja!

Minden megvolt a jó hangulathoz, remélem jól éreztétek magatokat!!
Viszont az éjszakai tortúrád, de rosszul hangzik! Tegnap én is eljutottam odáig, hogy már utálom az éjszakákat, állandóan megébredek és kis agresszív is leszek ilyenkor – pl. elkezdenek idegesíteni a zajok, stb. Néha unom magam, de tényleg. Reggel meg totál összetörten ébredek, fáj minden csontom… Ilyen érzés lesz majd öregnek lenni? Csicsi, a keretedre én is befizetek!
Kutyák: imádom őket, remélem nekünk is lesz majd egyszer saját. Lánykoromban mindig volt kutyánk – mindig skótjuhász (vagy legalább félig skótjuhász)

Csodálatos állatok mind, fajtától függetlenül. Én mostanában a border colliért vagyok oda. Ha lenne egy birkanyájam és egy tágas legelőm Skóciában, nem haboznék beszerezni egyet!
Savariaa, én jóformán a nulladik nap óta nem alkotok formatartót – már ha érted, mire gondolok. Az elején még aggódtam, de úgy tűnik minden rendben, a gyarapodásom láthatóan nem látja kárát.

Én inkább erre szavazok, mint a székrekedésre! Bár aranyér szempontjából tényleg édesmindegy…

A vas sem változtatott a helyzeten, a több magnéziumra pedig rosszul reagálok. De még az is lehet, hogy az omega6-os terhesvitamin a ludas. Ja nem, a hormonok – mint mindig!!
Saját sütésű kenyér, de finom lehet, én még nem sütöttem soha. Nagyon macerás?
Mmc, de jó, hogy a férjed megúszta a havat! Anno nem derült ki, hogy Liza miért született kis súllyal? Remélem, hogy csak egyszeri eset volt (pl. már akkor figyelt az alakjára, vagy ilyesmi

) és Botond kellő húsban lesz!
Hű, nekem előtejem még nem volt, furi lehet. Nekem ez az egész tejtermelés kicsit szürreális még, de nagyon-nagyon szeretnék szoptatni!
A hétvége legjobb történése nálunk, hogy úgy tűnik, megvan a lakás, annyira örülök neki!! Most már "csak" berendezni kell, meg persze átcuccolni, de azt csak apránként. Szerintem szülésig marad a mostani is, mert egyelőre nem tudom, Bécsben szüljek-e vagy inkább itthon...
Jaj, Magnoli, most olvasom, hogy te sem voltál jól… Szerintem volt valami a levegőben, de tényleg… Most mizujs? Rendbe jöttetek? Ez is Murphy törvénye – amikor senki sincs otthon és hókatasztrófa tombol odakint, akkor van helyzet… :S
Dupla bunda?

Duplafront?

Szuper, ma sem alszunk? Azért most, hogy megírtam ezt a kisregényt, mégiscsak leteszem magam holnapra… Nyugodt éjszakát mindenkinek!!