Új privát üzeneted érkezett!

Szia!

Nagyon jó lett ez az idő vonalzó :)

Imádom ezt a jó időt :) annyira jó ma kimentünk a csajszikkal homokozni, kis pasi meg hintázott :) Szuper ez a jó idő.
Voltatok kint ti is a jó időben?
Tornázik már a nagy fiú?
 


Szia!

Bocs, hogy nem jöttem, de valami gond volt a nettel.

Először nagyon bénáztam a vonalzóval. :lol:

Már én is nagyon örülök a jó időnek! Arnival is végre tudtunk nagyot sétálni, nem kellett annyira igyekezni haza. Tegnap is, ma is voltunk.

Biztosan élvezték a gyerkőceid, hogy már ki lehet menni homokozni és hintázni. :)

A nagyfiú mozgolódik, igen. ...bár, még mindig inkább csak repülőzik. Nagyon megy az idő, lassan megyünk a következő oltásra. :shock:


Így kidőlt a jó levegőtől :D

Kép

Mosoly :D

Kép

:D

Kép

 


Szia!

Nagyon édes Arni baba és mekkora :) Látszik hogy szeret enni azok a kis pofik :)
Bizony látom, hogy 3 hónapos lassan :)
Mi is imádjuk végre a jó időt be se lehet hozni őket :)
Nagy erőkkel készülődünk össze kell hoznom a családi szülinapozás :) Niké kicsikém jövő hónap elején már 2 éves lesz :)
Egész család hozzánk jön és főzök nekik, a tortát is lassan meg kéne rendelni:) , de nem tudom hogy milyen legyen nálunk mindig forma tortájuk volt idáig a csajoknak, most is ilyen szeretnék csak nem tudom milyen is legyen :)
 

 
 

Szia!

Igen, most hízott végre. Már kezdtem aggódni. Viszont a bukás még mindig megvan, ma reggel jól elintézte a kanapét is, meg engem is... Kapja a tejsűrítőt, de mégis akkorát bukott, hogy ihaj! Megitattam vele a reggeli kamilla teáját, hogy ne fájjon a pocakja (nem volt könnyű, nagyon nem szerti), majd mikor sikerült beleerőszakolnom egy keveset a teából, megkapta a reggeli tejecskéjét is, mondanom sem kell, hogy az már nagyon csúszott. Mikor végzett, a vállamra tettem, hogy büfizzen. Miközben én nyugodtan veregettem a hátát és azon gondolkoztam, hogy mit főzzek ma, egyszer csak egy hatalmas böffentés (még az apja is fejet hajthatott volna előtte :lol: ) kíséretében végig hányta a hátamat és a kanapé támláját is, aminek nekidőlve üldögéltem. Meglepődtem rendesen, pedig tudom, hogy bukós. Pár másodtpercig csak ültem és gondolkoztam, hogy most akkor mit csináljak. Aztán Arnit beleraktam a babakocsiba, megtöröltem az arcocskáját, letakarítottam a fotelt, majd indultam volna zuhanyozni, mikor az én kicsi fiam üvölteni kezdett, hogy csak nem képzelem, hogy nem fog enni kapni ahelyett, ami kijött. :D Így mászkálhattam vele még 15 percig "koszosan", majd mikor végzett, már enyhe fenntartásokkal vettem a vállamra, de már csak egy szolíd kis büfi volt. Mondtam neki, hogy tartozik nekem annyivel, hogy most szépen elalszik, hogy én nyugodtan le tudjak zuhanyozni. Aludni nem aludt, de aranyosan elnézelődött, amíg én rendbe szedtem magam. Nem volt semmi... :lol:

Azt elhiszem, hogy nem lehet behívni a gyerekeket a házba. :) Mi is voltunk lent sétálni. Szép idő van, nyitva az ablak is.

Repül az idő! Milyen "nagy" már a Niké! :) Jó lehet sokan összeröffenni. Nálunk nem annyira nagy a család, de azért össze tudunk mi is jönni.
Nincs valami nagy kedvence? Valami, amiről meg lehetne formázni a tortát?

 


Szia!

Örülök,hogy jobban van és hízik, ez is merős mikor bukik és most mi legyen, nekem a gyengémet képezi még mikor ugyan ezt csinálják mondjuk a kakis pelussal, mikor már letudják venni és az ágyuk még te is ruha minden olyan lesz... ez a gyengém :P
és igen nem csak a gyereknek viszek általában váltás ruhát hanem magamnak is pólót mindenképp azt tuti össze koszolja valamelyik drágaságom :) és akkor nagyon szép mikor a gyerkőc már tiszt anyuci meg tiszta kosz meg minden más :P

Olyan szép idő van itt nálunk képzeld már két napja 30 fokot mutat a kinti hőmérőnk így déltájban :P
Szép "kis" változás :P télikabátból lett egy fürdő ruhás naptejes idő :P lassan tényleg kell vennünk, a tavalyi megvan még de csak 12 hónapig jók általában ...

Nagy pakolást tartottam minden téli ruhát el, meg gondolom te is így vagy vele Arninál folyamatosan kinövik a ruhákat Alex babánál is még mindig egyfolytában csak rakom az új méretet teszem a régit rengeteg olyan ruhánk van amit egyszer sem tudott felvenni, mert vagy már az idő nem engedi hisz még azért bőven van hosszú ujjas body-k amit ha ilyen idő marad akkor nem is volt rajta :P
te is pakolod folyamatosan a ruhákat?
Már annyi dobozunk van a csajok után is hogy már ránk szakad a padlás :)
Hogy bírod a meleget,szereted a nyarat?
Kíváncsi leszek Arni hogy viseli majd.
Nálam Zoé nagyon nem szereti látszik hogy téli baba, de Niké is a nagyon meleget már nem igazán bírja Alex pasinak meg szinte mindig melege van így érdekel hogy viseli majd a meleget:)
 


Kép Tortáink ,


Idáig ilyen torták voltak a csajoknak :) Nem tudom mi legyen a cicát imádja de az már volt Zoénál :)
Valami jót kitalálok :) Ha már nem ehetnek belőle szép legyen kívülről :P
 


Szia!

Nem lehet semmi ugyanezt eljátszani a kakis pelussal... Én is vinni fogok váltófelsőt, ha megyünk valahová, tanulva Arni bukó tudományából. :lol:

Itt is gyönyörű az idő! Tényleg nemrég még kabátban voltunk, most meg izzadunk pólóban is. Itt a panelban főleg. Be is húztam a sötétítőket, így elviselhetőbb a hőmérséklet. Nekünk is van még naptej, de már az sem mostani.

Igen, már én is benne vagyok a pakolászásban. Vettem Arninak egy aranyos kis szabadidőt, de az még nagy Neki. Tesz-veszen volt és nem akartam otthagyni, olyan aranyos volt. Nálunk is van, ami még nem volt rajta, mert kinőtte, mielőtt ráadhattam volna. :)

Szeretem a nyarat, igen. Csak asztmás vagyok és ebben a melegben eléggé szoktam fulladni. De jobb, mint vacogni.
Én is kíváncsi vagyok, hogy hogyan viseli majd Arni a meleget.
Épp' kérdezni akartam, hogy a Te gyerkőceid hogy' bírják? ...hát, Arni is még a télbe született szinte, de majd meglátjuk, hogy' bírja a meleget.
Na, szegény Alex, ha mindig melege van, akkor a nyár nem lesz Neki valami jó. Ha nagy hőség lesz.

A tortáitok nagyon aranyosak voltak! :) Ja, hogy a cica már volt. Akkor nehéz lehet választani.

 


Szia!

Olyan szép időnk volt a hétvégén mentünk is kirándulni :)
Voltatok már Arnival kirándulni valamerre ? Vannak kedvenc helyeitek az ilyen egy napos kirándulásokra?

Képzeld Niké nagyon ügyes már napközbe bugyiba van csak alvásra kap peluskát úgy tűnik hamar lefog szokni róla :)

Asztmás vagy, mire jön ki neked, virágporok,fűre,fára ?

Még minidig gondolkozom a tortán :P ,de majd megszáll az ihlet :) hogy mi legyen :)
 


Szia!

Tényleg szép idő volt és ma is. Lent is voltunk sokat. De jó, voltatok kirándulni? Merre jártatok?
Még nem voltunk kirándulni, viszont hamarosan megyünk ki külföldre, nagy Arnold :lol: tesójához. Felér majd egy nyaralással. :) Pár napot leszünk ott. Kicsit tartottam az dologtól, de olvasgattam a témában és kisebb babával is repültek már nem túl hosszú távon. Arni pedig elég nyugodt, szóval nem hiszem, hogy gond lesz. Csak a hasfájás ne jöjjön Rá... akkor nem bírom megnyugtatni. :oops:
Igen, a kedvenc helyünk a Hűvösvölgy. Majd Arnival is elmegyünk valamikor.

Na! :D Gratulálok Nikének, nagyon ügyes! Szerintem gyorsan átáll majd a szobatisztaságra, ha ilyen ügyes.

Igen, a porra jön ki az asztmám, meg ha stresszelek, akkor is.

Majdcsak bevillan hirtelen, hogy milyen torta lenne a jó. :)

Péntekre nagyon meleget mond... akkor megyünk majd az oltásra. Milyen gyorsan elment ez a 3 hónap. :)

 


Szia!

Margit szigetre szeretünk kimenni :) De vannak még kedvenc helyek minden évbe megyünk az állatkertbe is :)

Merre lakik kint külföldön ? Ti jártok rendszeresen külföldre a férjeddel ? gondolom rokon látogatóba igen,de nyaralni vagy nászúton?
Mi még nem utaztunk repülővel még akkor sem mikor ketten voltunk meg családilag sem :)
Egyszer voltam csak külföldön az sem volt túl messze amikor Fősuliba jártam kötelező sítáborba kellett menni az meg Szlovákiába volt :P ennyi volt a nagy külföldi kalandom :P

Porra van asztmád, az nem semmi lehet jó sokat kell takarítanod hogy otthon se legyen gond, nálunk is Niké miatt semmi nyitott könyves polc szoba növény semmi ilyen nincs nehogy gond legyen.

Biztos ügyes lesz Arni az oltásnál :)

Szegény Pasi babámmal nagyon szenvedünk a fogzás miatt pedig még nincs is semmi, illetve most már hogy tud kúszni az édesem a kiságy rácsai között kidugja a lábait annyit forog meg megy az éjjel aztán meg sípol hogy anya szedjél ki beszorult a lábam :P
idáig nem volt gond ezzel de most hogy nincs hálózsákja még szokja a helyzetet :)
 


Szia!

A Margit szigetet mi is szeretjük, de csak ritkán megyünk oda. Nem is tudom, miért. De még nem késő "rászokni". :) Az állatkert is jó! Én már régen voltam. De majd Arni miatt mindenképp' megyünk.

Bulgáriában lakik a Férjem tesója, nagyjából másfél óra repülővel. Ezért bízom abban, hogy Arni fogja bírni, nem olyan hosszú ez az idő, főleg, ha alszik majd. Nyaralni még nem voltunk külföldön, csak a nászút volt ott és ugye a tesójához mentünk már ki 2x.
Jó dolog a repülés! :)
Szlovákia mellett laktunk egyszer mi. De soha nem mentünk át. Jó lehet a síelés, bár, magamat ismerve biztosan jó nagyokat esnék.

Igen, sűrűn takarítok. Porszívózás, portörlés, sűrűn kell, hogy ne szálljon a por. Niké is allergiás?

Remélem, hogy ügyes lesz Arni.

Szegény Alex baba. :( Aranyos lehet, ahogy bedugja a lábait a rácsok közé. :D

 


Szia!

Nekem bejön nagyon a Margit sziget szeretik a gyerekeim is, rohanó világba élünk csak bepakolom/pakoljuk a gyerekeket a kocsiba cél állomásig és ott kiszállunk majd vissza, de ilyenkor nem végig de letesszük a kocsit és tömeg közlekedéssel utazunk nekik már az is nagy élmény metróval, villamossal, busszal vagy vonattal menni :P és a szigeten szabadon játszhatnak, van egy picike állatkert is meg ott a Duna ahogy mennek a hajók :) összességében mindig jól elfáradnak és a kocsihoz már alig várják hogy vissza érjünk beindítjuk és már alszik mindenki :P

Szerencsére igen időben a repülőút nem sok, biztos tetszik majd neki :)

Nikének sajnos rengeteg tiltó listán lévő dolga van, főleg az ételek terén, nem ehet : tojást és származékait, tejet, tejtermékeket, szóját, paradicsom, hal, uborka,körte,málna,eper ezek a főbbek amikből egyáltalán nem kap és van amiből csak kicsit 1 évesnél kicsit kisebb volt ekcémás lett nagyon kórházba is voltunk vele, azóta is nagyon ekcémás de még nem tudják mitől lehet ezeket az ételek nélkül kell enni adni neki,
Légúti allergiája meg a házipor,penész, parlagfű, mogyorófa,
Nagyobbik lányom Tojás fehérjére allergiás így már közel 2 éve nem csináltam olyan ételt amibe tojás kerül, Apával ha szeretnénk enni rántottát akkor este mikor lefekszenek vacsizunk, mert nem adhatunk nekik akármennyire is szeretnénk...
Alex már nem hiszem hogy 1 évesen max 2 vezetjük be nála a tejes és a tojást ilyen előzmények mellett...

Remélem nálad majd egyszerűbben megy a hozzá táplálás.
Étel allergiás van a családban ?
 


Szia!

Aranyosak lehetnek a gyerkőcök, ahogy élvezik a tömegközlekedést. :) Tényleg jó a Margit sziget, mert többféle inger is éri őket. Lehet rohangálni, ott az állatkert, nézhetik a hajókat. Jó, hogy kikapcsolja őket is a kirándulás. Nektek is biztosan jólesik.

2 hét múlva fogunk utazni. Kicsit izgulok. Nem az út miatt, hanem hogy hogyan viseli majd a gyerek. :roll:

Hú, szegény Niké! Nagyon rossz lehet, hogy ennyi mindent nem ehet meg! Az ekcéma is nagyon rossz! Szegényke. :(
Ahogy látom, elég sokmindenre allergiás is.

Zoé is allergiás a tojásfehérjére?

Az kedves dolog, hogy nem előttük eszitek a tojásrántottát. :) Rossz lehet. :(

Remélhetőleg Alex rendben lesz ilyen téren és nem lesz allergiás.

Én is remélem, hogy nem lesz sok gond a hozzátáplálásnál. Bár, Arninak meg refluxa van, szóval majd nekem is figyelni kell, hogy mit adjak, lehetőleg ne legyen savas.
Nincs ételallergiás a családunkban.

Nyitottam valamelyik nap Arninak egy blogot. :) Majd meglátom, mennyi időm lesz írkálni bele. :lol: A tegnapi napunk nagyon nem volt jó. Szegény Arnit nagyon kínozta a hasfájás. Bármit csináltam, üvöltött. :( Hiába a kamillatea, az Infacol, a masszázs, nem használt. Húzgálta fel a lábait, a kezei ökölben... és csak sírt. Végül kimerült és elaludt. Jó lenne, ha már kinőné, mert rossz nézni, amikor így szenved.

 


Szia!

Nem lesz remélhetőleg semmi gond az út alatt :) Majd kíváncsi leszek a tapasztalatokra,hogy bírta a repülőt :)

Zoénak is van tojásfehérje allergiája ő sem kaphat semmi tojásost, ezért Alex már nem fog csak 2 évesen tojást kapni, nehogy gond legyen vele.

Én is gondoltam erre hogy blogot nyitni, de nem lenne időm vezetni néha annak örülök,hogy néha bekerülök estére az ágyba és csak nézni a tévét, pihenni :)

Én is azt tapasztaltam,hogy a pasi jobban hasfájós volt mit a csajok, illetve a hozzá táplálásnál a székrekedés miatt volt ezzel problémánk nagyon, de lekopogom egy ideje nincsen :) nálunk is csak az vált be hogy infacolt és tornáztattam masszíroztam a hasát :)
Bukása,hogy alakul,jót tesz neki a sinlac??
Nem szeretem ha valami bajuk van akár ilyen formába akár hogy betegek, annyira tehetetlenek érzi magát a szülő így kívül állóként :) és sajnálja őket de nem nagyon tud mit csinálni de a legjobb dolog hogy a közelünkbe vannak és érzik hogy jó nekik :) és nekünk is :)

Megkaptátok a három hónapos oltást?
 


Szia!

Remélem, hogy nem fog sírni útközben. :P

Szegény Zoé is. :? Remélhetőleg Alex nem lesz allergiás, hogyha 2 éves koráig vártok a tojással.

Megértem, hogy nem nagyon lenne időd, energiát blogot vezetni, azért Neked mégiscsak 3 törpéd van. :D Én sem tudok minden nap írni, pedig Arni elég kicsi még és sokat alszik, de én is fáradt vagyok az éjszakák miatt is, meg egyebek.

Örülök, hogy már megszűnt a hasfájás! Remélhetőleg már nem fog visszajönni. Én is adogatom az Infacolt és tornáztatom. Remélhetőleg hamarosan elmúlik.
A bukás csökkent valamelyest, igen.
Igen, rossz, mikor betegek. ...de ha mellettük vagyunk, az nekik is, nekünk is jó.

Igen, megvolt az oltás. Ügyes volt, nem sírt! :D Nyöszörgött, mikor lefogták, de nem sírt aztán. Csak meglepődött. :lol: Nőtt 3 cm-t és hízott is, majdnem 5 kg már. Örülök!

A gép furcsa hangon zúg, szóval lehet, hogy vége lesz. :( Azért szóltam, hogy ha egyszercsak eltűnnék egy időre, akkor tudd, hogy miért. Azért remélem, hogy nem lesz vége a gépnek...

Szép idő van ma is! Nagyon meleg van. Gondolom kint vagytok az udvaron. :D

 


<A><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-36-1-2013_08_20-K3ra_0Vikt4ria.jpg"></A>

Sziasztok :)
 


Szia Starshine!

Üdv köztünk! :)

 


Szia!


Szép nagy Baba lett Arni nem semmi :) semmi panaszod nem lehet rá :) és az oltásnál is jó volt igazi minta gyerek mit akarsz :)
Igen egyfolytában homokozóba vagyunk, Pasinak kiraktunk egy plédet nem akart túl sokáig ott lenni,de édes volt :)

Ma meg kint voltunk a Rendőr és tűzoltó napon nagyon élvezték :) A tűzoltó azért jobb volt hisz rendőr autóba ülhettek már máskor is Apával :) Nagyon jól viselték ezen én is meglepődtem senki nem aludt 10 tól csak most tettük le most viszont fél perc alatt csend volt :)Voltatok a hétvégén Arnival a jó időbe? Belázasodott az oltástól Arni ? Fáj a lábacskája?


Szia Starshine!

Gratulálok a kis pocaklakó kisasszonyhoz :)
Üdv itt :)

<A><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/2-54-14-2009_12_11-Zo2.jpg"></A>

<A><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/2-30-14-2011_05_08-Nik2.jpg"></A>

<A><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/2-39-70-2012_09_12-Alex.jpg"></A>
 


Szia!

Tényleg nem panaszkodhatom Arnira. :)

Aranyos lehetett Alex a pléden. :) Gondolom ment volna homokozni Ő is :lol:

De jó! Akkor egy újabb jó élménnyel gazdagodhattak a gyerkőcök! Biztos élvezték a tűzoltóautót és gondolom a rendőrautót is, mikor még először ültek bele. :) Elhiszem, hogy gyorsan elaludtak. Meleg is volt ma megint, bár eléggé fújt a szél.

Igen, voltunk ma is sétálni. Elég nyűgös volt ma, talán az időtől is és sajnos fáj a combja. :( Volt egy kis láza is.

Nagyon jók a vonalzók! :wink:

 


Szia!

Nagyon aranyosak voltak, igen kipróbálták beleültek rámásztak mindenre, kutyás bemutatót néztek Apa nyakába :P
és anya tetézte a dolgot Pasira adtam van egy cuki body-nk az van ráírva ha nagy leszek rendőr leszek :) nagyon szeretjük és mindenkinek nagyon tetszett főleg egy rendőr napon :)
Apával közös képük is nagy nagyon édesek :)

Szegény lehet, hogy picit fáj a lába az oltástól..
Hogy bírja ezt a jó időt? Május 1 -én is nagyon sok program van, mentek valamerre Arnival ?

<A><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/2-54-14-2009_12_11-Zo2.jpg"></A>


<A><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/2-30-14-2011_05_08-Nik2.jpg"></A>

<A><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/2-39-70-2012_09_12-Alex_0.jpg"></A>
 


Szia!

Aranyosak lehettek! :) De jó, kutyás bemutató is volt?
Haha, milyen ötletes az a body! :wink: Jó ötlet volt azt ráadni a Kispasira. :)
Aranyos lehet a közös kép is! :wink:

Igen, még fáj egy kicsit a lába. Borogattam Neki.

Még nem tudom, hogy merre megyünk, de szerintem fogunk menni valamerre 1.- én.

A jó időt így bírja. :lol: :lol:

Kép

Kép

Te gyerkőceid hogy bírják?

 


Szia!

Hatalmas Arni :) tényleg nem mondanám meg, hogy 3 hónapos :P
Nagyon édes :)

Sok program volt a gyerekeknek, és sokan is voltak:)

Apuci felvette a nyakába a csajokat :)
Itt fényképeztem őket közösen :) Itt Pasi baba 10 hetes még nagyon nagy volt rá egy kép erejéig adtam rá ebbe volt a hétvégén :)

Szenvedünk a fogzással még mindig nincs foga, de nyálban úszik minden és érzékeny az ínye és így nehezen akar enni .... csak meglesz az a fogacska végr, lassan 8 hónaposan :)
Cica tortánk lesz, Niké nagyon azt szeretné, így olyan lesz csak más fajta, mint Zoénak volt :)

Az ajándék terén már rosszabbul állunk :P Ki kéne találni valami nagyon jót :)

Arninak szoktál énekelni,mesét mondani ? Van kedvence ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pocakocska 2013.07.02 12:52-kor.
 


Szia!

Tényleg elég nagy Arni, mindenki rácsodálkozik. :) Kíváncsi vagyok, hogy a Tesó is nagy lesz-e. :P Persze még odébb van...

Nagyon jók a képek! Aranyosak így együtt! :) Lánykák is jól néznek ki az egyforma szerelésben!
Alex baba is nagyon aranyos, milyen pici még... és jól látom, Supermenes zoknija volt? :lol:

Na, akkor már nagyon jönni akar az a fogacska, ha annyira nyálzik és ha érzékeny az ínye. Szegényke. :?

Örülök, hogy megvan már a torta ötlete. Még ha újra cicás is lesz. :D
Elhiszem, hogy ajándék terén nehéz dolgotok van, hiszen én is láttam a játékparadicsomot... :lol: :lol:

Szoktam Arninak dúdolni, énekelni is, de aminél észrevettem, hogy tetszik neki az a Csondor Kata: Fényből szőtt új világ című száma. Karácsonyi ugyan, de a dallama miatt egyszer beraktam Arninak és el is aludt rá. Azóta is mindig megnyugtatja. :shock: :lol:

 


Szia!


Általában nagyobb a kis teso :P Nálunk is egyre nagyobbak lettek :)
Persze ez csak akkor igaz ha kb ugyanannyi időre születnek a gyerkőcök :) Hetek különbségek rengeteget számítanak ilyenkor :)

Nincs sok különbség köztük és nagyon szeretem ha megtetszik egy ruha egyszerűen ugyan olyat venni csak más méretben, mint egy teljesen más ruhát találni ami tetszik :P Rengetegszer jegyzik meg, hogy milyen aranyos ikerek :)
Engem ez egyáltalán nem zavar, Apuka már az ötödik környékén be sokkal és közli,hogy nem ikrek :)

Igen, Pasi nagyon vagány volt a zokniba és mindenkinek aki látta bele szeretett, ebbe a zokniba hoztuk haza a kórházból :P

Az szép szám :) Nálunk is nagyon szeretik, Csajszik is meg Pasi baba ha éneklek neki :P Zoé és Niké is most már szeret velem együtt énekelni :) Vagy még úgy szoktunk Nikével, hogy énekelek és kihagyok szavakat és folytatja vagy kívánság msort tartanak Zoéval, hogy Anya most ezt énekeld :P

Olyan szépen lebarnultunk már annyit voltunk az udvaron:)
Gondolkoztunk kéne egy kerti medence, csak nem tudjuk ha sikerül eladni a házat érdemes-e belevágni az építésbe:)

Gondolkoztok esetleg Arnival baba úszásra vinni? Az nagyon népszerű mostanság :)
 


Szia!

Na, akkor van esély, hogy nagyobb lesz a tesó... :P Arni kereken 3 kg-mal született.

Tényleg hirtelen olyanok az egyforma ruhában, mint az ikrek! :D Hirtelen én is nagyot néztem, pedig tudtam, hogy nem ikrek. Vicces lehet, mikor a Férjed már besokall és mondja, hogy nem ikrek... :D

Az a zokni nagyon aranyos! :lol:

Aranyosak lehettek, ahogy együtt énekeltek. ...meg amikor folytatják, ahol kihagytad a szót. :)

Jó lenne nekünk is egy udvar. Na, de hamarosan megyünk ki Bulgáriába, majd ott lebarnulunk. :P :)
...hát igen, ha lenne medencétek és aztán kiderül, hogy megveszik a házat... :roll:

Igen, már párszor megfordult a fejemben a babaúszás. Biztosan élvezné, mert a kiskádban is szeret pancsolni.

 


Szia!

Igen nagyobbak :) Nálunk Zoé 2940g, Niké 3750g, Alex 4010g :P
Így alakult a születési súly :P

Gondolkoztok, majd a későbbiekben költözésen,vagy olyan a lakás hogy elfér benne egy nagyobb család ? Ha jön néhány tesó Arninak :lol:

Most, hogy itt a jó idő és lekerült Pasiról a hálózsák igen izgalmasak az éjszakáink egyfolytában költözködik a kiságyba úgy alszik mint egy zsák bolha és természetesen a takarót maga alá gyűri és a tetején fekszik, imád az oldalán aludni :) Nálunk a lányok még mindig vagy háton vagy hason alszanak ő az első aki oldalán alszik :)

Nálatok Arni baba háton vagy hason szeret inkább?
Még az oldalra fordulás kicsit odébb van :) Repülőzik azóta is ? emelgeti a fejecskéjét megtartja már??
 


Szia!

Azta, szépen sorban lettek egyre nagyobbak a gyerkőceid. :)

Igen, már beszéltünk költözésről, mert valószínű, hogy Arninak lesz majd tesója és itt már nem nagyon férnénk el négyen. Apával vagyunk egyszobában, Arninak van külön szobája, de ez elég kicsi ahhoz, hogy tesó is jól elférjen.

Épp' kérdezni akartam, hogy hogyan viselik a meleget és hogy hogyan alszanak. Én még adok hálózsákot Arnira, de alatta csak egy body van, meleg van nagyon itt fent a 10.-en. Aranyos lehet Alex, ahogy felfekszik a takarókupacra. :lol:

Arni legtöbbször háton alszik, de néha hasal. Van, hogy hason maga alá húzza a lábait és akkor égnek áll a popója. :) Oldalán nem szokott aludni.

Igen, még mindig repülőzik. A fejét kezdi tartogatni, úgyhogy kezdek megnyugodni, mert eddig nem nagyon tartotta. Erősödik már.

 


Szia!

Költözés terén maradtok panel lakásba ? vagy kerteset kerestek,hogy kert legyen ?
A környéken maradtok vagy messzebb néztek ?

Mi is úgy költöznénk, hogy nagyobb kéne, meg Apa szeretne közelebb lenni a munkahelyéhez :)

Az éjszakáink még mindig forgolódósak, aranyos éjszakai is igényt tart rám,de megbeszéltünk vele hogy nappal éjszaka pihi van :P
Hiába a harmadikat kényeztetem el a legjobban :P

Édes lehet, olyan gyorsan végig megy a mozgás fejlődés nem kell siettetni, annyira gyorsan nőnek :)
Hétvégén szülinapozunk Anyósomékkal, jövőhéten meg Anyumékkal ünneplünk :) jó lesz :)
Ezek a hétvégék sem a pihenésről szólnak :)
 


Szia!

Nem, mindenképp kertes házba szeretnénk menni. A panelből már elegünk van, főleg a szomszédokból. Állandóan zajonganak, a fölöttünk lakó meg állandóan dübörög, van, hogy Arni felriad miatta. Ez akkor a legjobb, mikor 2 órás ordítás után végre elalszik... :roll:
Valószínűleg nem maradunk a környéken. Sok a hülye errefelé és nagyon zajos is, mert itt a villamos végállomása.

Biztos jobb lenne a férjednek is, ha közelebb lenne a munkahelyéhez. Remélhetőleg találtok majd Ti is olyat, ami minden szempontból megfelel. :)

Biztos azért is ilyen anyás most Alex, mert kínozza a foga. Szegény. :( Mostmár csak meglesz... :)

Nem siettetem, mostmár nyugodtabb vagyok, hogy kezdi szépen tartani a fejét. A repülőzés sem aggaszt már.

De jó, akkor jól fog telni a hétvégétek. :)

Fú, ez a gép nagyon durván zúg... :oops: Remélem, hogy tudok majd még írni.

 


Szia!

Szegény át tudom érezni a problémád mikor felkelnek olyan nehezen alszanak vissza, egyébként nincs baj velük :)
A szilvesztert úgy átaludták, meg se kottyant nekik a tűzijáték :)

Merre felé mennétek vannak elképzelések?
Apuka közel dolgozik a mostani lakáshoz?

Milyen házba laktok, azt hittem, de lehet hogy tévedek nem laktam még panelba :P hogy nincs a 10 fölött lakás, van a 10 fölött is még lakás??
Azt hittem ti vagytok a teteje :)

Remélem mi is már nagyon szeretnénk elköltözni, bár nagyon szeretünk itt lakni ez a ház a tökéletes meg otthonossá rendeztünk be, nehéz lesz itt hagyni, kár hogy nem bővíthető az elképzeléseink szerint :)

Én nem tudom semmi, néztem az ínyét nincs bedagadva semmi :P
nincs mit tenni várunk türelmesen :P és Anya turmixol mindent :)

A melegben ment tönkre nekünk is nekünk a gép tavaly :) Szerencsére ha nem gépen a nagyon okos telefonnal is lehet netezni :)
 


Szia!

Hogy telt a Május 1 ? Voltatok valahova programon??
Készültök már az utazásra?
 


Szia!

Bocs, hogy csak most írok, de már a halálán van a gép. :( Egy darabig nem fogok tudni írni, de jövő hónapra talán összejön egy új gépre és akkor veszünk. Akkor majd írok.

Tényleg nem ébredtek fel a tűzijátékra? :) Az nem semmi!

Ivacson van telkünk és azt tervezzük, hogy megcsináljuk a házat olyanra, hogy jól elférjünk majd és oda leköltöznénk. Egyelőre ez a terv. Nem mondanám, hogy közel van a férjem munkahelye, de azért annyira messze sincsen. Főleg kocsival.

Panelban lakunk, a 10.-en. Ennek ez a teteje, de szemben velünk van egy 12 emeletes és néhány buszmegállóval lejjebb van egy 16 emeletes ház is. :D

Megértem, hogy nem szeretnétek a mostani házat itthagyni. A sok emlék, meg hogy ez már tényleg az otthonotok... Remélhetőleg az új ház is nagyon kényelmes lesz! :)

Akkor ezek szerint még nem jön a fogacska? :shock:

Nálunk nem a meleg a baj, hanem már régi a gép. Az a baj, hogy nekem nem lehet netezni a telefonomon. Majd a következő már olyan lesz. Mindegy, júniusban már lesz másik gép, úgyhogy csak egy hónapot kell kb. gép nélkül lennünk.

A május 1. jól telt, voltunk sétálni, a Városligetben. Arni jókat aludt a babakocsiban. Bár, kicsit sírt délután, mert nagyon melege volt és nyűgös volt. Úgy néztek rám, mint valami rossz emberre, hogy nem nyugtatom meg... De mit csináljak, ha melege van??
Igen, már készülünk az utazásra. 6.-án fogunk menni és néhány napig ott maradunk. Majd biztos csinálunk képeket is. :) Ha lesz másik gép és tudok majd újra írni, akkor majd elmesélem az élményeket.

Most mennem kell, a gép már nagyon zúg, de amíg nem beszélünk, vigyázzatok Magatokra! Júniusban majd tudok írni!

Szia

 


Szia!

Találtunk részletre megvehető gépet, szóval nem kell júniusig várni, amíg beszélni tudunk. :) Még a régiről írok - de már le kell kapcsolnom, a végét járja -, de nemsokára meglesz az új. Már holnap elhozhatnánk, de ugye holnap utazunk Bulgáriába.
Ha hazajöttünk, majd akkor hozzuk el a gépet és fogok tudni írni. Kb. egy hetet leszünk odakint.
Kicsit izgulok, hogy Arni hogyan fogja viselni az utat... :roll:

Minden rendben Veletek? :)

Hamarosan írok!

Szia!

 


Szia!

Pasi lassan 8 hónapos de még egy darab foga sincsen :)

Nagyon örülök neki :)
Hogy hamarabb tudsz majd írni ! Nagyon várjuk a beszámolót a nyaralási élményekről :)

Velünk minden rendben majd beszámolok a szülinapozásról jövő héten lesz :)

Jó pihenést és utat kívánunk nektek !

szia!
 


Szia!

Pasi lassan 8 hónapos de még egy darab foga sincsen :)

Nagyon örülök neki :)
Hogy hamarabb tudsz majd írni ! Nagyon várjuk a beszámolót a nyaralási élményekről :)

Velünk minden rendben majd beszámolok a szülinapozásról jövő héten lesz :)

Jó pihenést és utat kívánunk nektek !

szia!
 


Szia!

A másik topicba már írtam, bár nem volt élménybeszámoló, mert fáradt vagyok... Egyébként nagyon jól éreztük magunkat! Sokat fürödtünk, sétáltunk, napoztunk. A repülés is jó volt, Arni jó kisfiú volt, nem sírdogált. Hol nézelődött, hol pedig elaludt. Pedig hogy féltem, hogy nehogy sírjon. :lol:

Majd hozok fényképeket, készült néhány a parton.

Kíváncsi vagyok, milyen volt a buli. :)

Köszönjük, tényleg jól pihentünk. Maradtunk volna még, csak sajnos Arnold Anyukája beteg lett és haza kellett jönnünk. ...de majd megyünk még hamarosan.

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: