Új privát üzeneted érkezett!

Végre itthon!!! Minden oké, de még feküdnöm kell minimum két hetet. Segítség lesz, így majd eltelik valahogy.

Bdana gratulálok. Vigyázz magatokra !

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 


Csajok akinek Angelsound-ja van. Szokott olyan gerjedős sípolást csinálni? Nekünk főként két fülhallgatóval csinálja. De nagyon bosszant, semmit nem lehet tőle hallani. Ha halkítok jobb, de akkor meg túl halk....Normális a gerjedés?

Kép
eruska82
Szolnok
 
 


Eruska nekem is van Angelsound-om, de nálunk nem csinálja, pedig mi is 2 hallgatót használunk hozzá!

Era, Dia nagyon jók a képek!

Dia neked már szép nagy pocakod van! :)

Kriszta

Védőnő: 12.05.; 4D: 12.09., Nőgyógyász: 12.10.; 32. heti UH: 01.29.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie First Birthday tickers
 

 
 

Netty: Szuper hírek! :) Nem nehéz megállni h ne játssz a picikkel? :)

Csajok, ne vegyétek kárörvendésnek, de egy picit "örülök", hogy nem én vagyok egyedül bajban ezzel a felnőtt témával... :S Mert eddig "természetesen" a környezetemben mindenki szexistennő volt terhesség alatt... (Állításuk szerint...)

Zsú :)

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
blancone
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!
Titkosítást én is támogatom.
Köszi a fejésről és a légzésfigyelőről az infókat, szinte iszom a szavaitokat, nekem minden új :) Egy kicsit tartok azért ettől a szoptatás dologtól, sikerül-e, milyen lesz, és amiket írtatok is hogy elönt a tej... jujj.. :)
Netty: Örülök, hogy minden rendben és otthon vagy.
Bdana: Gratula a picihez, írj ide is majd.
Örülök, hogy jól telt a hétvégétek! Mi is bográcsoztunk, meglátogattuk mindkét leendő nagyit :)
Összebújás ügyben nálam is hasonló a helyzet. Féltem az első trimeszterben, csak 1x voltunk együtt, de már jó lenne. Kedv az nálam is kevés van...
timeya
Hatvan
 
 


sziasztok.

kerelmeztem a titkositat, orulok, h nem banjatok, en le is vettem az eddig ide feltoltott fotoimat.

netty: szuper!!!de tessek pihenni tenyleg!

eruska: milyen az a gerjedos hang? nekem nem csinal semmi extrat.

blancone: neeeeeem vagy egyedul, en izguj :roll: :oops:

huhh Dia, mekkora pocak.....
era: szepek vagytok nagyon :)

timeya: nekem egy dolog volt, amikor hazahoztam a babat es azt mondtam, h na errol soha senki nem beszelt nekem, pedig nagyon fontos lett volna: hogy HOGYAN KELL SZOPTATNI? hogyan kell mellre tenni a babat?
merthogy ahol en szultem pl, ott nem az volt a csecsemosok legfobb dolga, h ott alljanak mellettem es megmutassak hogy kell. ok, a szuloszoban mellre tette a szuleszno, dehat arra en nem emlekeztem hogy hogyan. es ennek en nem olvastam utana, es nem is beszelt rola nekem senki, szenvedtem is miatta, a bal mellbimbom 3 hetig verzett! na azt senkinek nem kivanom.
szoval ajanlom neked, hogy olvasgass etemaban a neten vagy van a kismamanak asszem egy konyve szoptatas cimmel, nagyon jo lehet elso babaval ilyen tudassal bemenni szulni!

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Sziasztok!

Már most egyre dühösebb vagyok erre az angelsounds-ra, mert használtan vettük a neten egy csajtól. Ezek szerint rosszat sóztak ránk :evil:
Bixi: nem tudom megmondani milyen hang. Gerjedős sípolás. Nem állandóan, itt-ott. De van, hogy annyira erősen, hogy arrébb kell húznom. Nem folyamatos gerjedés, hanem szakaszos, és van mikor folyamatos. Ha merül az elem annál rosszabb. Most megpróbáljuk azt, hogy megint elemet cserélünk, hogy úgy milyen. Nem tudom mennyi idő alatt kell, hogy lemerüljön egy 9v-os elem.

Kép
eruska82
Szolnok
 
 


Köszi csajok! Hát most sokat nőtt a pocak, és ami a furi 3 héttel ezelőtt 88 kg voltam, ma 86 ez -1 a kezdéshez képest! :D Ha így haladok akkor nem nagyon kell aggódnom most! :D Lányommal már +5nél tartottam ilyenkor.

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Bixi: hogy lehet levenni a fotókat?
azt hittem az eddigiek is titkosakká válnak.
Dia: nagyon cukik vagytok Emmával!

Eruska: mi nem használtunk ilyet, a védőnőd nem tud segíteni?

Adri: meggyógyult a kislányod füle? Nem voltatok hétvégén a tóparti majálison? Mi igen :) Tök jó lett az a strandos rész, Dóri jó sokat pancsikolt.


Era

Era
 
 


szoptatás ügyben csatlakozom bixihez :) Nem árt előtte utánanézni a dolgoknak. Bár én mondjuk utánanéztem, de a gyakorlat az mégis más... Amikor frissen szülten, fájú gátsebbel azt se tudod hogy ülj/feküdj és tedd mellre a babát, mert sehogy se passzol a dolog. Meg, amit én még nem tudtam, h ez az elején ennyire fáj :S Nekem is hetekig sebes volt és fájt, aztán szerencsére beállt, de az eleje borzalmas volt :S (Bocsi, senkinek a kedvét nem akartam elvenni, csak én pl örültem volna, ha nem mindenkitől azt hallom a környezetemben, h a szoptatás mennyire csodálatos dolog és milyen jó érzés... Tényleg az! De csak később...)

Zsú :)

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
blancone
Budapest X. kerület
 
 


Era ott éppen nem voltunk....
Csak kicsiket vittem ki a nagy szél miatt. Férjem holnap reggel viszi vissza a dokihoz, de már jól van, vagyis a fülét nem fájlalja, de még mindig taknyos.
Most az egyik mama vett ki szabit, vele van otthon.

Én nekem ma telt be a pohár itt bennt.
Ugye a lányom múlt héten is otthon volt, anyummal. Csütörtökre vettem ki egy nap szabit, mert anyukám is dolgozik csak nem minden nap. Férjem is volt vele otthon szabin. Ugye péntekre virradó éjjel 2x kellett neki adnom nurofent a fülfájás miatt. Betelefonáltam h pénteken sem jövök, hát a fönököm hangján hallottam, hogy nagyon nem tetszik neki, ma meg ugye itt vagyok már bennt, otthon a beteg gyerekem, és ma meg hozzám sem szólt, meg állítólag kaptam meleget-hideget pénteken, hogy nem jöttem be.....

Szóval 60% a táppénz, de nagyon gondolkodom, h kiiratoma magam, mert nagyon elegem van már. Itt mindig is probléma volt, ha otthon mertem maradni a beteg gyerekkel. Volt, hogy a lányom 1 hónapot nem volt böliben, én abban a hónapban 2 napot voltam vele otthon, és e miatt nem kaptam mozgóbért.....

Bocs a kitörésemért :roll:

Netty nagyon örülök, hogy otthon vagy, és hogy minden ok veletek. Próbálj tényleg pihenni....

Én nekem felborult a nehéz dolgom is :cry: , most hogy otthon voltam nem tudtam tartani a diétámat annyira szigorúan, és csaltam párszor :roll: :oops: :cry: , aminek az eredménye, hogy 4 napja nem sikerült, úgyhogy ma kellett laeovolakot is bevennem, attól meg most úgy émelygek....

Vasárnap sem tudom mi volt velem, mindenkivel összevesztem, vagyis a férjemmel vagy 4x, és egész nap bőgtem, úgyhogy nem vagyok túl jó paszban.

Most kicsit lenyugszom, aztán írok a szopis, és alvásos tapasztalataimról is.
Bocs, hogy így kiírtam magam....

Adri

Kép

Kép
 
 


Jól tetted irdab! Ne mentegetőzz. Van ilyen néha, én tök megértelek. Vagy a levegőben van valami, vagy az ember nem olyan türelmes..... Legalább kiírtad magadból.

A melóhelyed is tök megértem! Pff....mindig húzzák a szájukat, hiába tesz meg az ember mindent....

Kép
eruska82
Szolnok
 
 


Sziasztok!

Ha még lehet, akkor szeretnék csatlakozni a topic-hoz. Egy ideje már olvaslak Titeket...

Én az "érettebb" korosztályt képviselem, 37 éves vagyok és a második gyermekemet várom. Van egy 5,5 éves kisfiam.

A kistesó ma 13 hetes és 2 napos.

Üdv, Csim
 
 


Üdv köztünk Csim! :)

Mesélj kicsit magadról :)

Kép
eruska82
Szolnok
 
 


Üdvözlet Csim! :)

Kriszta

Védőnő: 12.05.; 4D: 12.09., Nőgyógyász: 12.10.; 32. heti UH: 01.29.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie First Birthday tickers
 


Szia Csim :) Ha van idod, kedved, gyere meselj magatokrol ;)

Adri: csatlakozom, jol tetted, hogy kiirtad magadbol, neha mar ez onmagaban segit. Fel a fejjel, lesz ez meg igy se!

Dia: ugyes vagy a sulyoddal! Most en is fogytam kicsit, de meg igy is plusszban vagyok az elejhez kepest (is!). A pocak mar tenyleg szep nagy, hogy viseled, nem zavar meg? Bar azok alapjan, amit irtal, hogy mennyit mentek, programoztok, nem hiszem ;)

Eruska: az Angelsound-dal en sem vagyok elegedett. Mondjuk nekem nem sipol, meg ilyenek, de egy csomoszor nem talalom a baba szivhangjat. Danival egy masik tipusu volt, sokkal dragabb, de valoszinuleg sokkal jobb minoseg is, mert mindig megtalaltam a szivhangot !

bixi: itt engem rendesen megtanitottak szoptatni. Volt egy szoba, ahol mindig volt egy nover, meg persze mindig voltak anyukak is, de o korbejart, magyarazott, mutogatott, javitgatott. Tok jo volt, mindig odamentunk aztan kesobb is, mert kozben jokat beszelgettunk. De mindent jol elmondtak, figyeltek a helyes tartasra, stb. Es itt a korhazban a teven is volt egy csatorna (tudom, otthon ez luxus, de itt minden agyhoz van teve), ahol csak szoptatasrol volt szo. Szoval ott is lehetett sokat tanulni!

Netty: orulok, hogy ujra otthon es minden rendben. Pihenj, amennyit tudsz, es neha gyere azert hirt adni! :)

En ma megint extra rosszul voltam, hanytam, szedultem, stb. Babo viszont ezerrel mocorog, szoval o jol van ... csak engem szadizik. De nem baj, amig o jol van, johet barmi ;) Holnap este megyek ultrahangra (nem babasra!), ahol megnezik a hasfalamat. Majd jovok a hirekkel. Es igen, a serv faj is, bar nem folymatosan, csak neha-neha, viszont akkor nagyon :(

KépKép
Kép
 
 
 
 
 


eruska: passz, nemtom mi lehet az angelsounddal

humanka: ez nem semmi, jo lehet ott szulni ;)

era: a titkositas egy uj forumot fog inditani ugyanilyen neven, az eddigi hozzaszolasok itt maradnak ugyanigy. a masikhoz majd emailben lesz meghivo.

irdab: ha penzugyileg belefer nektek, sztem maradj tappenzen, nem er annyit egy melo/ fonok sem.

a kepeket ugy toroltem,h szerkesztesre mentem bele a hozzaszolasba, es siman kitoroltem oket.

itt a tabla ismet :) ha vmi nem jo/ hianyzik, szoljatok!

csim: udv, ha van kedved kuldj nekem ilyen adatokat priviben!

Kép

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


irdab: Jó is az ha az ember néha kicsit panaszkodhat ;) És ha most nem mész táppénzre, akkor meddig tervezed a munkát?
Ez az összeveszős dolog is ismerős :D Vasárnap én is mondtam az uramnak, h akkor inkább én most nem akarom látni egy darabig :D

a képeket akkor én is törlöm, bár pont ma csináltam pocakos fotót, lehet h azt még feltöltöm és akkor ha meg van a zárt csoport, azt is leszedem.. :)

Zsú :)

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
blancone
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!

Köszönöm, hogy ilyen kedvesen fogadtatok. Régi Babanetes vagyok én is, kisfiamat a "2007. októberi" fórumosokkal vártam. Nagyon jó kapcsolat alakult ki, még évekig tartottuk a kapcsolatot. Szóval abszolút pozitív élmény nekem is a fórumozás.

Eleinte azért nem írtam nektek, mert meg akartam várni a 12. hetet, szerencsére nem volt soha rossz tapasztalatom, de azért aggódtam. A korom miatt csináltattam kombinált tesztet (bár fiamat 32 évesen vártam és akkor is csináltattunk), ami teljesen jó lett. Szóval megnyugodva, boldogan várjuk a tesót.

A kisfiam eleinte nem volt túl lelkes a kistesóra, de az utóbbi napokban kezdi megszokni a gondolatot és egyre többet kérdez. Egyik nap rákérdezett, hogy azért olyan nagy a hasam, mert ott van a kistesó? Hú nagyon meglepődtem... Ti mit mondtatok a gyerkőcöknek, nálatok is észrevették, hogy nagy a hasatok?

Hasról annyit, hogy a fiammal kb. 16 hetes koromig nem látszódott semmi a terhességből, most meg már 8 hetesen óriási volt, azóta is nőtt, kilóban nem vészes a hízás, de ránézésre... Sajnos a fiam után nem fogytam teljesen vissza, így plusz 10 kilóval indultam...:(

Bixi, egy kicsit fura a kérdésem, de hogy is tudok neked privit írni, most újra tanulom a Babanetet..

Üdv, Csim
 
 


köszi Bixi!

nálunk a szopi meg úgy volt, hogy amíg kórházban voltam alig volt, aztán amikor hazaértünk indult meg rendesen. Első időkben emlékszem nekem is fájt, amikor elkezdett Dóri szopizni, mintha tűszúrások lettek volna, aztán ez teljen elmúlt. utána egyszer volt, hogy begyulladt a cici, na az még nehéz volt.
Nálunk sem mutatták meg a kórházban, de lehet, hogy máshol jobban fognak figyelni ilyen téren.
Ma délután megyek vizsgálatra, már nagyon izgulok.

Adri: hát nagyon durva amit írtál, nagyon szenyó lehet a főnököd, hogy még ezek után is elégedetlen volt veled. Annyira utálom, ahogy általában nálunk hozzáállnak ehhez az egészhez!!!!!! :x :x :x
Mintha az ember jókedvéből maradna otthon.
Mintha őket nem anya nevelte, ápolta volna............
A franc essen beléjük.
Elhiszem, hogy nagyon rosszul esett, szval ne csodálkozz, hogy hétvégén idegesebb voltál. Ilyenkor amúgy is érzékenyebb az ember, pláne, ha még okot is adnak rá....

Era
 
 


el is felejtettem: üdv köztünk Csim! :D

És hát a lényeg lemaradt... Ma ismételten elmentem a házidokihoz a vérvétel eredményemért (igen, már a 15. héten vagyok, de még mindig nincs a kezemben az 1. (!) vérvételem eredménye...)
Szóval elmentem, mert múlt héten kedden a vérvételen azt mondták h csütire már ott lesz. Na lehet tippelni, h megérkezett-e az eredmény... Király, mert holnap megyek védőnőhöz, akinek kb alig tudok majd a kezébe nyomni vmit, tehát vagy csak bambán fog nézni rám, h mért nincs még meg a papír, vagy még le is csesz...

Zsú :)

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
blancone
Budapest X. kerület
 
 


Egyáltalán nem zavar! Sőt! Imádok sétálni és imádom fentről nézni ahogy kerekedik! :D
Lányommal is sokat mentünk! :D Szinte minden hétvégén kirándultunk! :D Kellenek most is a 3asban eltöltött programok!

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


programajánló, ha valakit érdekel:

http://zo-fi.hu/tataipatara/

Adri

Kép

Kép
 
 


Sziasztok,

Szeretnek en is csatlakozni, ha nem banjatok. Visszaolvastalak titeket az elejetol, nagyon jo kis csapat jott ossze, es szivesen veletek tartanek a tovabbiakban. Eleg kezdo vagyok forumozas teren, szoval lehet, hogy fogok benazni az elejen. :)
Roviden magamrol: Bori vagyok, 32 leszek juniusban, masodik babamat varom, van egy ket eves kisfiam, Vili. Par eve mar Belgiumban elunk, o is itt szuletett. Ketteskevel november 6-ra vagyok kiirva, eddig minden a legnagyobb rendben (kopp-kopp).

Csinaltam vonalzokat, remelem, fog latszodni. :)

Szep napot!
Bori

Kép

Kép
borika2222
Belgium
 
 
 


Üdvözlet közöttünk Borika! :)

Kriszta

Védőnő: 12.05.; 4D: 12.09., Nőgyógyász: 12.10.; 32. heti UH: 01.29.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie First Birthday tickers
 


Üdv az újaknak! :D Gratulálok nektek is! :D

Zárt csoport, hol és mikor lesz? Hol gondoltátok?

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Kriszta, Dia,

Koszonom a kedves fogadtatast!

Kép

Kép
borika2222
Belgium
 
 
 


Üdv Neked is Bori! :) Gratula a picihez :)

Csajok! Én most feltévedtem az Ebay-re és nem tudok onnan lekattanni. Annyi szép babacuccot látok, hogy csak ámulok és bámulok! :shock:

Legalább ötletet is nyerek :)

Függönyben valami ilyesmiben gondolkozom:

Kép

Ez a szoba.......bár így egy kicsit sok, de nagyon szép

Kép

Kép
eruska82
Szolnok
 
 


A függöny csoda szép! A baba kellékek a szobában tényleg túlzás, de az is nagyon szép! :D

Én semleges színeket vettem a lányomnak, hogy a tesó is tudja használni! Egyedül a kókusz pólya ami lila, de aludni a kicsi is tud benne! :D

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Alapvetően én is semleges színeket szoktam nézni, sárga, zöldes, narancs....de most ezeken ragadt meg a szemem :D

Kép
eruska82
Szolnok
 
 


:D

Nálam most indult be a csajos cucc vásárlás a lányomra! :D Még a sport cipője is csajos! Rózsaszín Adidas! :D

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Fúúú de csini lehet Dia!!! Olyan jók ezek a cuccok!! :)

Kép
eruska82
Szolnok
 
 


Fb tele van képekkel róla! :D

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Nagyon jó a babaszoba kép, bár tény, hogy azért egy kicsit tömény..

Pólyát érdemes venni?Ezen gondolkodom már jó ideje, hogy vegyek e..

Kriszta

Védőnő: 12.05.; 4D: 12.09., Nőgyógyász: 12.10.; 32. heti UH: 01.29.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie First Birthday tickers
 


Nekem a lányom 4 hós koráig csak abba aludt! Ha nem abba tettem le aludni akkor nem is aludt csak sírt. Pedig aug végén született és nagyon meleg volt!

Most a tesónak is fogom használni, mert ügye most novemberi lesz és hideg is!

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


borika: üdv köztünk! :) ahhoz képest h kezdő vagy egész gyorsan rájöttél a vonalzós témára... :D

eruska: cuki a szoba, pláne ha külön nézem az egyes darabokat :) Mi anno sárga macis anyagot vettünk és abból lett megvarrva minden. Ugyan picit a lányos felé hajlik, de elmegy fiúnak is, ha esetleg... :)

kriszta: nekünk Hannánál nem volt pólyánk, viszont az első hetekben csak úgy aludt ha jó szorosan belecsavartam a takarójába :) Most láttam egy kókuszpólyát a börzén, igaz használt, de jó állapotban van és sikerült 1200ért megszerezni :) Szóval most nekünk is lesz. Azért gondolom h most pláne jó lesz, mivel jön a tél, éjjelre belerakom, nem fog belőle kificeregni és ha éjszaka kiveszem szoptatni, akkor csak ezzel együtt megfogom és nem kell ki-be takargatni. :)

Zsú :)

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
blancone
Budapest X. kerület
 
 


csim: ugy tudsz privit kuldeni pl, hogy a hozzaszolasom aljan ott van h pü,arra kattintasz.
en is a lanyommal irogattam/meg mindig ide egy forumba, mar tobb talink is volt, tenyleg jo dolog sztem :)

borika, udv: na milyen jo nagy csapat leszunk :) ahhoz kepest h uj forumozo vagy maris csinaltal szep kis vonlalzokat, szoval en nem aggodok :wink:

dia: szerkeztosegtl kell kerni a zart forumot (mar kertem), ok megcsinaljak ugyanitt a babaneten es majd emailcimekre megy a link ahol be lehet lepni, kvazi meghivo.


kriszta: en sosem hasznaltam polyat, lanyom nem birta a becsavarast. ez is gyerek fuggo.

uhh, nekem ez a szoba kicsit sok ha nem haragszotok meg, ez nem az en stilusom foleg a baldachin vagy mi a neve :roll:

mi is igyekeztunk a semleges szinekre hajtani, de a ruhaknal lehetetlen, pedig se en se prom nem birjuk a rozsaszint. mondjuk teny, hogy Luának jol all :P

voltunk ma euromedicben, egy csoda volt, Lua folyamatosan mondta h baba baba :)
megvan az osszes ujja, ilyen alapos vizsgalatot "csak" 9000ert, le a kalappal! majd egy hettel nagyobbnak tunik a mensibol szamitott koranal. edes kis manocskam. :D

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


bixi: ki vizsgált? minket a főorvosnő, Bács Éva. Egy tünemény az a nő! :) Velünk mindig nagyon rendes volt!

Zsú :)

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
blancone
Budapest X. kerület
 
 


Koszonom az udvozleseket! :)

Igazabol mar eleg regota olvasgatok itt a babaneten, miota a kisfiammal voltam pocakos, csak az irasra valahogy soha nem szantam ra magam, de most kedvet kaptam. A vonalzok mindig is nagyon tetszettek, szeretek ilyesmivel bibelodni. :)

Ami a szineket illeti en is mindig megprobaltam inkabb semleges szineket venni Vilinek, hogyha majd a teso esetleg lany lesz, de rengeteg fius ruhank is van, mert az unokatesotol orokoltunk, ugyanabban a honapban szulettek, csak 3 ev kulonbseggel, szoval ezzel szerencsenk volt. :) Mondjuk nehany dolgot be kell majd szereznem, mert Vili marciusi, a picur meg ugye novemberi lesz, de babaszoba es egyeb kellekek szempontjabol minden van. A szoba egyebkent halvanykek es sarga kominacio, kicsit fiusabb, de lanyosnak is elmegy. :)

A polyat nekem sem birta, mi baratoktol kaptunk, nem is igazan polya volt, de olyasmi, termo anyagbol, es be lehetett bugyolalni, de utalta, ha keze-laba nem mozoghatott szabadon.

Kép

Kép
borika2222
Belgium
 
 
 


Sziasztok!

Szépek a babaszoba ötletek. Mi nem igazán fogunk semmit venni, mert a kisfiamnak vettünk annak idején kiságyat, pelenkázót, etetőszéket, két babakocsit, kádat és egy csomó mindent. A kisruhái is mind újak és szépek voltak, amiket alig használtuk. A fiam októberi, babóca novemberi, így nagyjából tudja majd ugyanazokat hordani. Na persze ha kislány lesz, aminek nagyon örülnénk, akkor veszünk majd csajos cuccokat. A 12. heti UH-n a genetikus dokinő kisfiúnak tippelte, de mondta, hogy csak tipp....

Tényleg ennyire jó a Mammutban ez a Euromedic? Én az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központba járok, ott is nagyon jók, de egy Uh 15 eFt.:) Ti a genetikai UH-kat is ott csináltatjátok?

Szia Bori, látom egyszerre döntöttünk a fórum mellett..:)

Üdv, Csilla
 
 


Sziasztok!

Szia Csilla, igen egyszerre jelentkeztunk. :) Nalatok akkor tenyleg konnyu lesz a ruhazkodas, ugyanaz az evszak. :) Persze, ha fiu utan lany erkezik, szerintem elkerulhetetlen, hogy beszerezzunk nehany csajos cuccot, en legalabbis nem tudnam megallni. ;)

Tenyleg jo szep babaszoba kepeket nezegetni, otletelni, elso babasoknak ez kulon izgi, hogy legyen berendezve a babaszoba/babasarok, en elveztem nagyon annak idejen.

Egy kisagyat mi szeretnenk venni az uj bebinek, a fiam agya a nagyobb fajta, atalakithatos, szoval mar racsok nelkul hasznaljuk egy ideje, igy a pici kapna ujat, es en el is dontottem nagy boldogan, hogy majd kap szep ikeas turkizkek kisagyat, mert az nagyon jol illene a szobaba....hat erre nem kivontak a forgalombol azt a szint? Mar csak zold van...A ferjem persze csak rohog a hatalmas nagy problemamon. :D

Na, epp csak most erkeztem es mar omlik belolem a szo, lojjetek le, ha tul sok belolem! :D

Kép

Kép
borika2222
Belgium
 
 
 


Sziasztok!

Szia Csilla, igen egyszerre jelentkeztunk. :) Nalatok akkor tenyleg konnyu lesz a ruhazkodas, ugyanaz az evszak. :) Persze, ha fiu utan lany erkezik, szerintem elkerulhetetlen, hogy beszerezzunk nehany csajos cuccot, en legalabbis nem tudnam megallni. ;)

Tenyleg jo szep babaszoba kepeket nezegetni, otletelni, elso babasoknak ez kulon izgi, hogy legyen berendezve a babaszoba/babasarok, en elveztem nagyon annak idejen.

Egy kisagyat mi szeretnenk venni az uj bebinek, a fiam agya a nagyobb fajta, atalakithatos, szoval mar racsok nelkul hasznaljuk egy ideje, igy a pici kapna ujat, es en el is dontottem nagy boldogan, hogy majd kap szep ikeas turkizkek kisagyat, mert az nagyon jol illene a szobaba....hat erre nem kivontak a forgalombol azt a szint? Mar csak zold van...A ferjem persze csak rohog a hatalmas nagy problemamon. :D

Na, epp csak most erkeztem es mar omlik belolem a szo, lojjetek le, ha tul sok belolem! :D

Kép

Kép
borika2222
Belgium
 
 
 


Bocsi a duplazasert, ugy tunik melobol nem tul jo az osszekottetes a babanet szerverrel, bar nem csodalom, mert eleg sok minden le is van tiltva...

Kép

Kép
borika2222
Belgium
 
 
 


Csilla, Bori, de jó, hogy csatlakoztatok :)
Voltunk tegnap vizsgálaton, minden oké a picivel és a doki is nagyon szimpi, úgy örülök!!!
Jövő héten megyek AFP-re.
Nálunk is úgy van, hogy pont eltérő évszakra fog születni a kistesó, ha még a fiú is lesz, akkor pláne majdnem minden ruhát vehetünk újra.
Mondjuk van azért több olyan rucink, ami uniszex.

Mi 4D-re a babavízióba fogunk menni, mert a védőnőtől kapott kuponfüzetben találtam egy beváltható kupont, ami 13000 Ft helyett 6500 Ft-ba fog kerülni, szóval nem mindegy. Majd a 22. hét körül akarunk menni.

Most nagyon küzdök, mert sajna megint kijött az aranyerem (mint az első terhességem alatt). Bocsi, hogy leírom...Remélem pár nap kenegetés után jobb lesz, mert elég fájdalmas. Sajnos az ülő munka a gép elött nem tesz jót :(

Kriszta: mi kaptunk pólyát, bár nem jött be, de biztos baba válogatja. Hálózsákot használtunk, de abból kilógtak a kezecskék.
Ha majd kipróbáljátok biztos hamar kiderül, bejön-e a piciteknek.

szép napot mindenkinek!
Era

Era
 
 


Üdv az újaknak ! Mik a befutó nevek?

Mi jól vagyunk, anyám meg anyósom felváltva vannak itt. Én fekve játszom Zentával, Zéti oviba. Lassan felfekvéses leszek ;-) de persze jobb itthon mint a kórházban . Két hét múlva kontroll. Kész könyvmoly lettem, és a sok pihenéstől totál gyengültem, szerintem 100 métert nem tudnék elbotorkálni. Na persze nem is mernék, ha szabad lenne se :-)

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 


Netty: De örülök, hogy jelentkeztél! Ügyesen betartod a pihit, és jó, hogy van segítséged!! :) Így tovább!

Era: Mi is a babavízióba megyünk majd, szóval extrán várom az élmény beszámolód. Mi is a kuponnal megyünk. Azt írták, hogy jó pár héttel előtte le kell foglalni az időpontot. Mi csak július 20 körül megyünk. Alig bírom már kivárni, pedig még odébb van :?
Örülök, hogy minden szuper volt a vizsgálaton! Olyan jó érzés, és megnyugtató. :)
Az aranyér nekem is ismerős, csak nekem sajnos a fizikai munkától jött ki úgy 7éve már.

Örülök az újaknak! Jó kis társaság jött össze. :)

Kép
eruska82
Szolnok
 
 


Csilla: Én nagyon ajánlom az euromedicet, sztem nagyon jó és alapos munkát végeznek és egyáltalán nem vészes áron (ahhoz képest h máshol mennyi...) Nekem ugye volt rossz tapasztalatom máshol (ezt régebben leírtam), de bennük még nem csalódtam (3x voltunk összesen). Én a genetikai uh-kat is ott fogom csináltatni, de sztem most már csak úgy, h megcsinálják a kórházban aztán kérek másodvéleményt náluk :) Elég volt a tévedésekből :S
Tavaly, amikor a lányommal voltunk a 28. héten babamozizni (akkor mondták meg h kislány, tehát totál sokkban voltunk) nem sikerült az arcáról képet csinálni, mert folyton takarta magát. És az akkori dokinő (ő nem a főorvos volt) mondta, h menjünk vissza másnap és INGYEN csinálnak még egy uh-t h kaphassunk képet! :O Másnap a főorvosnő volt és ő is nagyon alapos vizsgálatot tartott, pedig csak pár képet kellett volna lőnie. Szóval nekem akkor a szívemhez nőttek ;)

Netty, le a kalappal, akkor jól bírod! :) Nekem ez a legnagyobb félelmem, h csak nehogy ágyba kényszerüljek :S

Voltam ma védődőnél, minden okés, gyorsan végeztünk. -1 kg az ő mérlege szerint (jeee, ennek örülök! :) ), viszont szívhangot csak a következő alkalomtól fogunk hallgatni :(

Zsú :)

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
blancone
Budapest X. kerület
 
 


Ti kaptatok a védőnőtől valamit? Én csak egy mappát kaptam, amit a lányom 20 perc alatt szét tépett! Semmi mást!

De hát nem is várok mást!

Én most a BabaMama tudakozótól kaptam kuponokat legközelebb azt használjuk fel, csak itt már le volt foglalva az időpont és nem akartam variálni, mert mi van ha oda csak jóval később van időpont!

De most nézem, hogy ez is a babavizió :D NA meg is nézem magamnak! :D

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Most nézem lehet a neten is időpontot foglalni náluk, na azt hiszem nézek is egyet úgy a 30. hét környékére!

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Én csak pár újságot, meg szórólapot kaptam (azok is kb ugyanazok mint Hannánál volt), még mappát se... És a kiskönyvem is tök gagyi, fehér, másnak meg olyan szép van... Hát mindegy, ez van ;)

Zsú :)

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
blancone
Budapest X. kerület
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron