Új privát üzeneted érkezett!

Most utána néztem és mégis adtam mail címet..



 
 


blancone: fog-baja nem lehet? Sajnalom, remelem, gyorsan megtalaljatok v. elmulik magatol

irdab: haaat, az uh nagyon fura volt. A szonografus egyertelmuen kijelentette, hogy serv, de vmi furcsa rajta, ezert behivott egy dokit, hogy konzultaljon vele. Aztan vagy 20 percig vizsgaltak, ossze-vissza nyomorgattak a hasam, sokat beszeltek, de nem jutottak dontesre. Nem tudtak meghatarozni az alakjat, a meretet, az elhelyezkedeset ... gyakorlatilag semmit. A doki benyogte, hogy elkuldene CT-re, a de a terhesseg miatt nem lehet. Majd a vegen kijelentette, hogy mivel nem tuok menni Ct-re, igy minden rendben :shock: :? :roll: Szoval enyhen szolva sem gyozott meg, kivancsi vagyok, mi lesz a hivatalos allaspontja. De elhataroztam, hogy elmegyek majd egy masik dokihoz is egy masik ultrahangra, mert ezek utan hallani akarom, hogy egy masik doki mit lat.

KépKép
Kép
 
 
 
 
 


csim: nem biztos am, hogy Ketteske is nagy lesz! Mi meg nalatok is magasabbak vagyunk, en 180, a parom 200 kereken. Az elso gyerek hatalmas, mindig nagyobb volt, mint az atlag, mindenhonnan kimagaslik. A kicsi nagyon sokaig kisebb (!!!) volt, mint az atlag, most nagy nehezem feltornazta magat egy atlag szintre, de meg most sem magas. Szoval azert erre is kezult fel :) Magamrol tudom, hogy nagyon meglepodtem, foleg egy orias-gyerek utan, de megtortenhet :) Kifejezetten kivancsi leszek, hogy nalunk Harmaska milyen meret-katergoria lesz ;)
 
 
 
 
 

 
 

Csim: én is nagyon megszenvedtem a császár után. Tökre nehezen épültem fel :roll:
Most pont tegnap, hogy feljött ez a téma, azon gondolkodtam, hogy vannak nők akik a szülésre termettek, és vannak akik nem. Én szerintem az utobbi kategóriába tartozom. Én nekem nagyon nagy volt a hasam, most mégnagyobb. Parázom is, hogy a sebem bírja majd. Nekem a hasizmom is szétvan szakadva, és olvastam, hogy így elég esélytelen a kinyomás is....
A hétvégén szült meg a barátnőm, a kórházban csak 5 perces kismamának hívták, mert olyan gyorsan ment minden. Na én nem ez a kategória vagyok. Pedig mindig is ábrándoztam róla, hogy majd így szülök egyszer.

Humanka, akkor nem jutottál előrébb :cry: . Mondjuk, ha majd a köldököd kidudorodik akkor tuti sérved van : :roll:
De azzal úgy is csak szülés után tudnak kezdeni valamit nem?

Bejelentkeztem jövő hét péntekre 4Dre :lol:

Adri

Kép

Kép
 
 


hu humanka, hat ez nemvalami biztato. menj masik dokihoz mindenkepp. ha nem mehetsz ct-re minden rendben....pfffff :shock:

lanyok!

kaptam egy fulest melohelyrol, h julius 1-tol ujra valtoznak a tappenz szamitas szabalyai (ertsd meg kevesebb lesz mint most) szoval aki fontolgatja,h tappenzre menjen-e vagy sem, az meg julius 1 elott dontson, mert utana rosszabbul jar!

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


bixi....ööö és ezt honnan, és mennyi? Mert most ugye 60%, Zorával még 70 % volt. Ennek hol lehet utánna nézni? Mert szerintem ennek nagyobb vízhangja lenne nem, én nem hallottam semmit :roll:
Én a szabadság kivételének a változtatásáról hallottam, hogy az van most a parlament elött.

Adri

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Humanka, hát ez elég fura, hogy ha nem tudnak megvizsgálni, akkor minden rendben. Ezzel aztán jól megnyugtatnak. Te is látod, hogy valami ott nincs rendben?

Irdab, igazából én is attól is parázok, hogy a seb hogy bírja majd. Meg is kérdeztem a dokimat, hogy lehet-e baj, közölte, hogy baj mindig lehet (vicces), de emiatt ne aggódjak, azért járok havonta kontrollra, hogy ha gond van, időben lépjen. Sokan szülnek több gyereket is császárral. Mondjuk nem bánnám, ha kistesó inkább a normál méretet célozná meg...:)

A másik parám, hogy állandóan magas vérnyomást mérnek nekem, én otthon naponta mérem és otthon jó. Dokinál már 150/90-et is mértek. Jövő héten kedden megyek a belgyógyászatra, hogy kivizsgáljanak. Apukám is belgyógyász és mondta, hogy lehet hogy egy idő után vérnyomáscsökkentő kell majd, de ez nem olyan nagy probléma. Sok anyukának van terhesség alatt vérnyomás problémája, ami mint a terhességi cukor majd szülés után helyre áll. Nekem világ életemben alacsony volt a vérnyomásom, nem is értem ezt...

Táppénz: én úgy tervezem, hogy szeptember végéig dolgozom, utána szabi és majd szülésig betegszabi. Na persze az élet majd eldönti, hogy hogy lesz ez...

Üdv, Csilla



 
 


irdab: azt mondtak a HRen nekem,hogy a ceg berszafejto kulsos cege ennyit mondott, tobb infot nem tudnak, de ha tudnanak sem adhatnanak. en arra kerdeztem ra, h jol jarnek-e ha GYED helyett most tappenzen lennek, es arra mondtak ezt.
ennyit tudok.

hat ez a terheseket nem tudjuk vizsgalni dolog......errol tudnek irni. felhaborito! :twisted:

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Nekünk is külsős cég csinálja, majd ott rákérdzek, de azóta a netet böngészem, és nem találok semmit róla.
De azért köszi.
Amúgy ha nincs gond és nem írnak ki én is végig terveztem a melózást, csak még nálam az is kérdőjeles meddig férek be a kormány mögé.

Csim én most ilyen hastartatót is szeretnék majd venni, lányomnál nem használtam, mert a végén dög meleg volt, de most ősszel felraknám.

Adri

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Ma eléggé szúr a méhem, szal szigorúan fekszem és pihenek. De olvaslak Titeket!
A táppénz engem is érdekelne, mert júniusban szeretnék elmenni táppénzre.

Hát ezen a vizsgálaton kiakadtam! Mi az, hogy nem tudunk CT-t csinálni, akkor minden ok??? Pfffff.... Felháborító komolyan!!!! :evil:

Én nem kaptam mailt a zárt fórumról.... Mindenhol megnéztem, spam-et is.

Legyetek jók :)

Kép
eruska82
Szolnok
 
 


nekem aug végétől kell a tp, de lehet hogy kiveszem a bent lévő szabikat és majd csak utána tp amennyi időre kell mert én aug végéig gyed-en vagyok.

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Adri, humanka: Nem fáj semmije... :/ Megnéztem mindent amit lehetett! Pelus, fog, pocak, hideg, meleg, éhség, szomj, cumi, fény, mellettünk vagy a saját ágyában... és mivel egy két hete volt egy ilyen éjszakánk és akkor egy nyűves szúnyog volt a gond (reggel jöttünk rá, mert tiszta csípés volt csórikám...:S) ezért még a szúnyogot is ellenőrzöm... Semmi! De még csak a sírása se olyan h fájna vmije.. Ez a bosszantó h fogalmam sincs mi lehet :S és nappal sincs semmi baja.

humanka: milyen profik a dokik... :S

Zsú :)

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
blancone
Budapest X. kerület
 
 


Eruska, pihizz sokat. Én is itthon maradtam végül és jól is esik nagyon a pihi. Talán javul is a gondom, legalábbis reménykedem.
blancone: jobbulást kívánok Hannának!!! velem is volt úgy, hogy nem tudtam egyszerűen kideríteni miért sírdogálós. Lehet, hogy érzi ezt a frontot esetleg?

Ti amúgy mit szólnátok, ha egy jó ismerősötökkel, ugyanazt a nevet választanátok a pocaklakótoknak? Tegnap beszéltem a szomszédunkkal, aki augusztusban fog szülni és kiderült, ha lány lesz, náluk is Anna lesz a pici. Jót mosolyogtunk rajta, hogy nagy lenne, ha mindkettőnknek lánya lenne, de azért így utólag már nem is tudom...Nem lenne furi, hogy napi szinten találkozunk és ugyanúgy hívnák a kicsiket? Lehet, tök hülyeség, meg persze még ki tudja milyen neműek a pocaklakók.
Furi is nekem, hogy nekik még mindig nem tudták biztosra megmondani, pedig már 6. hónapban van.
Mondjuk én nem is bírnám ki addig, meg 4D-n úgyis látszani fog tutira.

Era
 
 


Én hülyét kapnék! Azért se szeretem elmondani a név ötletemet, mert amikor a lányomat vártam, sok netes ismerősöm fogta és Emmának nevezte el a lányát! Ilyen kreatív emberek vannak!

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


valaki: en is gyeden vagyok most, es lennek egesz novemberig, de a tappenz jobban megeri, es en a betegsegem miatt mehetek veszelyeztetettkent tappenzre, szoval azt valasztom ;)

era: engem zavarna, de ezert lemondani a kivalasztott nevrol??nehez kerdes.

mukodik a zart forum!!!!
aki kapott emailt, jojjon, aki nem, az jelezze nekem.
a lap tetejen ahol az oldalszamok vannak bal oldalt kattintsatok a Babanet Társalgóra es ott a lap aljan van a 2013 novemberi babak cimmel.
ha nem talaljatok kialtsatok ;)

tali ott!!

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Én is mehetek, mert a lányommal is itthon voltam a 16. héttől tp-n! De nekem azt mondták nem járok semmivel se jobban!

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Én is mehetek, mert a lányommal is itthon voltam a 16. héttől tp-n! De nekem azt mondták nem járok semmivel se jobban!

fizu fuggo!

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


mukodik a zart forum!!!!
aki kapott emailt, jojjon, aki nem, az jelezze nekem.
a lap tetejen ahol az oldalszamok vannak bal oldalt kattintsatok a Babanet Társalgóra es ott a lap aljan van a 2013 novemberi babak cimmel.
ha nem talaljatok kialtsatok ;)

tali ott!!


Én nem kaptam mailt! :( De a zárt topikot sem látom még :(

Kép
eruska82
Szolnok
 
 


hát bixi, bocsi, biztos én vagyok a béna, de nekem nem jelenik meg... :S mailt kaptam, rá is kattintottam a linkre, elvileg benne vagyok, de nem találom magát a zárt topicot. se a társalgó fő oldalán, se a várandósság fül alatt :S help me plíz! :(

Név kérdés: nálunk a szomszédban 6 héttel idősebb kislány van, mint Hanna, őt Pannának hívják... :D Nem beszéltünk össze, miután megszületett akkor derült ki :) Ugyan nem egyforma nevek, de ha együtt vannak a lányok gyakran van keveredés :)

Zsú :)

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
blancone
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok Lanyok!
Most csak egy gyors bekukk, majd holnap igyekszem bovebben jonni, mozgalmas ket napom volt, tegnap a manommal itthon maradtam, mert valami extra gyors lefolyasu nyavalya atszaladt rajta, delutanra mar kutya baja sem volt, este meg francia vizsgam volt. Ma pedig melo utan a fogorvosnal volt jelenesem...
Szep estet/ejszakat mindenkinek! :)

Kép

Kép
borika2222
Belgium
 
 
 


En sem kaptam semmit a zart forumrol :(

KépKép
Kép
 
 
 
 
 


Gyorsan jelentkezem, hogy jól vagyunk! Du jövök képekkel és beszámolóval.

MEGYÜNK VÉGRE 4D-RE! :D

Be vagyok zsongva! :D

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Sziasztok Csajok!

A zárt fórumos link nem működik amit bixi küldött :(

Nézzétek csak ezt a videót:

[url]http://www.szuloklapja.hu/9-honap/1974/gyonyoru-szules-video-apas-szules.html?fb_action_ids=376335085819864&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={%22376335085819864%22%3A371060829670298}&action_type_map={%22376335085819864%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[][/url]

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
eruska82
Szolnok
 
 


Sziasztok Csajok!

A zárt fórumos link nem működik amit bixi küldött :(

Nézzétek csak ezt a videót:

[url]http://www.szuloklapja.hu/9-honap/1974/gyonyoru-szules-video-apas-szules.html?fb_action_ids=376335085819864&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={%22376335085819864%22%3A371060829670298}&action_type_map={%22376335085819864%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[][/url]

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
eruska82
Szolnok
 
 


Most miért nem jelenik meg amit írtam??? :shock: :shock: :shock:

Kép
eruska82
Szolnok
 
 


az 9.58-ast látni! :D

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Egy videónak a linkjét szerettem volna beilleszteni, és üresen jelent meg :(

Akkor beteszem simán így. Ha tudjátok nézzétek meg, nagyon szép.

Nekem továbbra sem működik a zárt fórum. A linkre azt írja nem létező fórum. E-mailt sem kaptam.

http://www.szuloklapja.hu/9-honap/1974/ ... bject_map={%22376335085819864%22%3A371060829670298}&action_type_map={%22376335085819864%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]

Kép
eruska82
Szolnok
 
 


Úristen!!! Egy csomag zsepit elhasználtam... Ez gyönyörűűű!!!!! :)
Én is, én is, én is ilyet akarok!!!

Zsú :)

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
blancone
Budapest X. kerület
 
 


Én is kétszer láttam, mert hát apának kötelező volt megnéznie, és mindkétszer bőgtem!!! :) Nagyon szép. Látszik, hogy nem itthon van.
Bár azért nem mernék otthon szülni. Nekem ez a köldökzsinór égetés is fura. Nem hallottam még róla.

Kép
eruska82
Szolnok
 
 


Sziasztok!

Én túl egy víruson vagy gyomorrontáson, magam sem tudom...iszonyat két nap görcsökkel zuborgással. Ennek következében babóca úgy lapít, h két napja se híre se hamva. Eddig bírtuk, vett apa egy szívhangfigyelőt! És meg van a kis csibész. Na persze az a 10 perc mire megtaláltam életem egyik leghosszabb 10 perce volt... De meg van, és hallottam ahogy kalapál a kis szíve.
Eddig nem akartam venni, de én idegösszeomlást kaptam volna most nélküle...kicsit ki vannak az idegeim... :-(

Mindenkinek kellemes hétvégét!

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 


Kép

Lányok bemutatom Ilkát! :D Ő az én kis drága 2. kicsi lányom! :D

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Dia: szepseges, gratula a csoppseghez ! Nouralom lesz, Apa mit szol? :D

Netty: nagyon ratok jar a rud mostansag :( Kivanom, hogy gyertek mar ki ebbol a godorbol, es legyen megint minden rozsaszinu !!!

KépKép
Kép
 
 
 
 
 


Apa el van olvadva! :D Már most imádja a kicsi lányt! :D

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Netty: Jobbulást! Odaföntről nem hagyják, hogy egy percig is unatkozz... :S

Dia: Jeee! :) Gratula! :) Egy ilyen felállásnak az én uram is örülne ;)

Zsú :)

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
blancone
Budapest X. kerület
 
 


Még lehet!: D

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Képzeljétek, ma fürdettem a lánykámat és épp lenéztem a hasamra, amikor megállapítottam, h nahát milyen nagy most. Felhúzom a pólóm és hullámzott a hasam :D Gyorsan szóltam is apának h nézze meg! Először jobbra kucorodott be, majd átmászott a másik oldalra, aztán még ficergett egy kicsit. Apa megfogta és azt mondta h érzi! :) És ami a legdurvább számomra: attól függetlenül h ilyen látványosan mozgott, én nem éreztem belőle semmit! :O Ez hogy lehet???
Mindenesetre azóta is a hasamat lesem :D

Zsú :)

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
blancone
Budapest X. kerület
 
 


Jaj az tök jó lehetett! Nekem mozog sokat, de ennyire még nem látványos, de már érezhető kívülről, sőt ő is szeret mindenhova bekucorodni és kitolni magát! :D

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Dia gratulálok Ilkához! :)

Kriszta

Védőnő: 12.05.; 4D: 12.09., Nőgyógyász: 12.10.; 32. heti UH: 01.29.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie First Birthday tickers
 


Sziasztok!

Dia hatalmas gratula Ilkához!! Szuper érzés lehetett!! :)

Van valami fejlemény a zárt topiccal kapcsolatban?

Kicsit aggódom, de lehet, hogy ez azért van, mert első baba, és talán Ti tudtok segíteni nekem, vagy tanácsot adni. Pénteken ugye inkább feküdtem egész nap, mert ha felkeltem és mászkáltam hát szurkált a méhem, hol itt hol ott. Délutánra pogit sütöttem, addigra már elmúlt. Tegnap egész nap semmi gond nem volt. Azonban este elkezdett megint durván sajogni és nem tudtam rögtön leülni, mert épp a kaját vettem ki a sütőből és még jobban elkezdett fájni. Ledőltem úgy 20 percre, utána elmúlt, ha felkeltem sem fájt. Éjjel mikor kimentem pisilni, utána lefeküdtem és megint elkezdte a fájást. Úgy 4-5 belenyilallás után hagyta abba. Hasonló érzés, mint a terhesség elején a has szurkálás, de sokkal intenzívebb, erősebb, és tovább tart. Nem túl sokáig, de 1-2 szúrás helyett nem áll meg 5-6ig. UH csak 5-én lesz. De azon gondolkozom, hogy elmenjek-e előtte a dokimhoz. Ez normális, és a méhem növekedése okozza? Ti mint tapasztalat anyukák mit mondtok?

Ki mit csinál ma a gyereknap alkalmából? :)

Szép napot!

Kép
eruska82
Szolnok
 
 


Szedsz Magnéziumot?

Nekem az szokott segíteni!

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


hol szurkál? ha pl mindig a hólyag körül akkor lehet h felfáztál... :S Ha inkább két oldalt, vagy változó akkor valószínűbb h a méhed növekszik. De ha nagyon bizonytalan vagy inkább menj el dokihoz, h megnézzen. Illetve magnézium ezerrel!

Zsú :)

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
blancone
Budapest X. kerület
 
 


Mindig változó helyen sajog, vagy szurkál. Jelenleg magneB6-ot szedek, de veszek akkor inkább sima mg-ot. Hány mg-osat és milyen rendszerességgel?

Kép
eruska82
Szolnok
 
 


Ezt most muszaj feltennem :) Dani gitart kapott gyereknapra ...

http://www.youtube.com/watch?v=zsbnlIqq ... e=youtu.be

KépKép
Kép
 
 
 
 
 


Magnerotot vegyél! Én már csak azt szedem!


Ez a mai pocak! :D Kép

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 


Én még csak itt tartok... :) (Ez pár napja készült)

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára blancone 2013.05.30 19:57-kor.

Zsú :)

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
blancone
Budapest X. kerület
 
 


Szép pocakok!! :) Nálam még nem annyira látványos. Főleg, hogy eleve is volt belem :D

Kép

Kép
eruska82
Szolnok
 
 


humanka: Dani nagyon édes! :) Amikor mondtad neki h "Dani, táncoljál" tök olyan volt mint amikor anyukám mondta régen az öcsémnek :) Ő is Dani :)

Eruska: azért ott is gömbölyödik már vmi és nem a gombóc ;) Amúgy meg, ahhoz képest h nekem 2. terhesség, csak nem akar nagyobb hasam lenni... :D

Zsú :)

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
blancone
Budapest X. kerület
 
 


Lehet visszasírjuk még ezt az időt amikor még nem zavar mindenben a nagy has :D :lol:

Jut eszembe csajok. Nagyon keresek ilyen Tatty Teddy macis szalvétát. Ha esetleg láttok valahol kiabáljatok nekem légyszi. Majd a baba szobába szeretnék ilyen képeket dekupázsolni.
Köszi :wink:

Kép Tatty Teddy Maci

Kép
eruska82
Szolnok
 
 


Pocak 16+5! :)

Kép

Kriszta

Védőnő: 12.05.; 4D: 12.09., Nőgyógyász: 12.10.; 32. heti UH: 01.29.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie First Birthday tickers
 


Micsoda pocik csajok! :D

Kriszta25, eddig mi nem egy napra voltunk kiírva?

Dia

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
valaki1985
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: