Új privát üzeneted érkezett!

Köszi! Tudom, hogy sikerülnie KELL!
Ha csak a laptetőn múlna... Nézd meg az előző 3at :lol: :lol:

Évi
Kép
Kép
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


Hugika: nagyon sajnálom! ;( viszont nagyon pozitív a hozzáállásod, hogy hajrá tovább! Így is kell! :)
Laptető, laptető... :)

Kép
noeeka1978
Budapest
 
 


Köszi lányok, igen próbálok pozitív lenni, mert máshogy nem megy :) Szerintem volt valaki ebben a hónapban, csak nem maradt velünk. Szokatlanul erős a vérzésem, és iszonyatosan darabos is (bocsi, de máshogy nem tudom mondani :oops: ) Bár ez a hónap nem sikerült, de mostmár tényleg kezdem elhinni, hogy sikerülhet nekünk is!!! Inszem után második héten furcsán fájt a hasam, olyan, mintha egy kavics húzta volna lefelé. Sőt egyszer szex után be is görcsöltem(na nem is próbálkoztunk többet :lol: ). Akkor azt hittem, hogy csak bebeszélem magamnak, hogy ilyen tüneteim még nem voltak, de a mensimet látva valószínűleg ezek tényleg más érzések voltak! Holnap kezdem a Clostit megint, szóval kérném a tüsző növelő drukkokat!

Kissedi? Ti nekiindultok a 4.nek?

Vicky?Olvastam egy másik topikban, hogy megjött a mensid. Hogyan tovább? Mentek dokihoz?

Kismamák? Hogy bírjátok ezt a hirtelen meleget? Babócák nem mutogatták még, hogy mi lapul a lábuk között?
:lol: :lol:

Évi
Kép
Kép
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 

 
 

ahugika: Most vizsgáltatom a hormonjaimat. Nem a legjobbak, de nem is olyan rosszak. Megyek majd a 20. napon is megnézetni, hogy volt-e peteérésem. Még most is mensizek egyébként, de már jóval kevesebb. Viszont ma kaptam vérnyomás csökkentőt, mert a 24 órás mérésemnek nem lett a legjobb az eredménye. Dokihoz most nem megyünk, szeptemberben talán beleugrunk egy inszembe, ha addig nincs bébi.



 
 


Ahugika nagyon sajnálom, de hajrá nagyon szorítok nektek! Sikerülni fog, mindnyájunknak, érzem!!!!Nekünk az inszem sztem elmarad, mert háztető csere lesz és most arra idő se anyagi nem telik. Csütörtökön megyünk a lombikos megbeszélésre. ahogy beszélik talán ősszel lesz belőle valami, mert annyi a várólistás. Kíváncsi vagyok milyen vizsgálatok kellenek hozzá, és mit mond majd a doki. :S

Kép
 
 


Ma voltam uhn, van egy gyönyörű 17mmes tüszöcském :) Most viszont a méhnyálkahártyám nem olyan vastag, mint szokott lenni, sajna ez a clostil mellékhatása. Kaptam rá gyógyszert, szombaton uh. Ha minden rendben lesz, akkor hétfőn inszem!

Kissedi voltatok lombikmegbeszélésen?

Évi
Kép
Kép
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


Ma volt az inszem, méhnyálkahártyát felhízlaltuk, tüszöcske is megrepedt. De hogy ne legyen minden tökéletes... Reggel alig akart sikerülni a mintaadás, na mondom ez is jól indul. Aztán míg vártam a soromra, megjelent a doki, és a laborosnőcivel beszélgetett, 1-2 szót elkaptam: morfológia, előző eredmények... Na rögtön belémállt az ideg, és nem is véletlenül. Kiderült, hogy páromnak olyan eredményei lettek, amivel az inszemet már meg sem szokták csinálni. Szar morfológia, rossz mozgás,kevesebb, mint 10millió/ml spermaszám. De mivel stimulálva voltam, írtak a leletre valami kamu számot és megcsinálták. Felhívták rá a figyelmem, hogy 1 kisfickó is elég, de ugye nagyon csökkentek az esélyeink. Nem tudtam mi hiányzott az életünkből! Eddig soha nem volt vele gond, sőt mondta is a doki, hogy bárcsak mindenkinek ilyen lenne az eredménye. Szóval, most az esélytelenek nyugalmával várom a 2 hét végét,aztán irány az andrológia. Reméljük, hogy csak valami átmeneti zavar, de ki kell vizsgálni. Addig ugye nincs értelme továbbmenni.

Remélem Ti pozitívabb dolgokról tudtok beszámolni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ahugika 2013.05.06 17:17-kor.

Évi
Kép
Kép
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


Ahugika: nekünk úgy jött össze, hogy páromnak a rendelőben nem sikerült, haza lettünk küldve itthoni próbálkozásra, és másfél óra múlva mentünk vissza a tégellyel :oops: :oops: :oops:
Neki is rosszabbak voltak az eredményei, igaz csak kicsit.
Viszont ismerek olyan lombikost, akinek kb. 1 szem spermából lett 7. lombikra baba, aki már másfél éves :wink:

Úgyhogy ne az esélytelenek nyugalmával indulj neki, hanem csak pozitív dolgokra gondolj! Igaza volt a dokinak, egy is elég :wink:
Szorítok értetek!

Kép
Kép
szanita084
Budapest IV. kerület
 
 
 


Ahugika reméljük azért az az egy célbatalál. Nekem is ezt csinálja clostilbegyt. :?
Megvolt a lombikos megbeszélés. Kiírta a doki a vizsgálatokat. Időpont novemberre van, DE ha leteszünk 95 ezret ( a beavatkozás költségét) akkor ha kész vannak a vizsgálatok akkor mehetünk. Hát nekem nyáron lenne jó, mert lombik után javasolt az ágynyugalom azt mondták, és nekem úgyis nyári szünet. Úgyhogy most osztunk-szorzunk :roll: Elég szar ügy, ha fizetsz mehetsz, nem :twisted:

Kép
 
 


Bocsi a 95 ezer nem a beavatkozás költsége, hiszen az sokkal több. Van egy megállapodás Káli professzorral és most "csak" ennyit kell fizetni érte.

Kép
 
 


kissedi: Gondolom ez ugyanaz az összeg, mint amikor a fagyasztott embriókat nem tb támogatottam ültetik vissza. Bár azt hiszem arra pont 100.000-et szoktak írni a csajok.



 
 


Sziasztok!a segítségeteket szeretném kérni,nem tudom hol tudom megnézni,hogy a sperma vizsgálat eredményünk jónak számít e.sajnos évek óta hiába várunk a picire.most rászedte magát a férjem egy sperma vizsgálatra,de nem magyarázták el nekünk az értékeit.tudnátok segíteni?itt a lelet:
V: 3 ml
N:10 milló/ml (30 millió/ejakulátum)
Progresszív mozgás(A+B):50%,C:10%,D(nem mozgó) 40%
Morfológia:deformitás:fej 3%,nyak 3%, farok 3%
kerkesejt nem látható
agglut és aggreg nem látható
Oligzoosperma

ez mit jelent?lombik kell nekünk is?kérlek segítsetek kiértékelni!nagyon szépen köszönöm!!!!!
 


Szisza:

A miénket tudom mondani, de nekünk nem rövidítések voltak, mindenesetre ki lehet következtetni. Kétszer voltunk, inszem előtt is kellett, írom mind a kettőt. (Mind a kétszer jó volt)

Térfogat (szerintem a V)
határérték: >- 1,5 ml nekünk 2 ml és 1,6 ml

koncentráció (sztem ez az N)
határérték: >- 15 millió/ ml nekünk 80 millió és 26 millió

progresszív mozgás:
határérték: >- 32% nekünk 50% és 34%

morfológiát nem néztek

kereksejt nekünk sem volt

utolsó kettőt nem nézték

Miért nem hívod fel őket? Biztos elmondják, hogy mi a helyzet. Vagy menj a dokidhoz, ő is ért hozzá (legalábbis kellene).

Kép
Kép
szanita084
Budapest IV. kerület
 
 
 


Köszi a segítséget!
 


Szisza! Az én páromnak is volt Oligozospermia eredménye. nekünk elég volt a mennyiség inszemhez. a számát nézve, sztem a tiétek is elég inszemhez, de sajnos nem tudom mit jelentenek a deformitás értékek. nekünk ilyen nem volt benne. Sok sikert nektek!

Kép
 
 


Sziasztok!
Régen nem jelentkeztem, azóta sem tudok jó dolgokról beszámolni. Azt írtam utoljára, hogy inszemkor rossz lett apa eredménye. Bejelentkeztünk vizsgálatra a várható mensi utánra. Nekem megjött máj23án csütörtökön, vizsgálat pedig hétfőn. Mivel előtte 3-4 nappal "rendszerfrissítés" kell, apa magában tette a dolgát. Hétfő délután minta ismét levesz, és akkor látjuk hogy véres :!: a sperma. Kocsiba be, irány a doki. Mondani sem kell szar eredmények 3M spermaszám, rossz mozgékonyság, és akut mellékhere gyulladás. Valszeg ez lehetett az oka a rossz eredménynek is. Valami fertőzés bujkált ott, és a mintaadás előtti 2 nappal történt felfázás jól kihozta az egészet.Ráadásul évek óta véralvadásgátlót szed, ami miatt könnyebben bevérzik. Kérdi a doki és nem fáj? Párom: Talán érzékeny kicsit... Na erre jó ha a férfiembernek hatalmas a fájdalomküszöbe. Szóval szigorú pihi, antibiotikum és jegelés... Volt 2x kontrollon, duzzanat lelohadt, látható jele már nincs a gyulladásnak, de eddig házasélet tilalom volt. Most fog megjönni nekem, utána már mehet a doki szerint "laza" sex, de csak óvszerrel(v. egyéb módon). Ha mindent rendben találunk, akkor 2-3 hét múlva(csak,h. biztos legyen), lehet újra élvezni egymást ahogy szeretnénk :oops:
Így nyáron mindenképp pihi, addig nekem is kéne rákszűrés, friss hormonpanel. Aug végén apának kontroll, ha fiúk magukhoz tértek akkor újabb inszem, ha meg nem akkor irány a lombik, de ugye erre nem is gondolunk....

Évi
Kép
Kép
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


sziasztok!
Uj vagyok itt a topikon :)Örulnek ha megoszthatnank egymas kozott a torteneteinket :)
En az elso inszeminaciora keszulok,valakinek siekrult elsore?
Kedden lesz az elso beavatkotas szoritsatok !
:D
 
 


Szia Baby5!
Üdv köztünk!Kicsit haldoklik ez a topik, de hátha ismét beindul(igaz mi már nem az első inszemre készülünk...)
Inszem ma volt? Mennek a drukkok :!: :!: :!: :)
Mesélj magadról, miért van szükségetek inszemre? Kérdésedre válaszolva, Igen van akinek elsőre sikerült nem is olyan rég:)

Évi
Kép
Kép
ahugika
Budapest XIV. kerület
 
 
 


Szia Baby5!

Jelentkezem, elsőre sikerült, és a 26. héten járunk. Minden a legnagyobb rendben. Óriási kopp-kopp-kopp.
Nekünk az én IR- em miatt nem jött össze, peteérésem nem volt, gyógyszertől sem, illetve alig. Gonal300 egyhetes injekciótól lett.
Továbbra is drukkolok mindenkinek, és csak POZITÍVAN!!!!

Kép
Kép
szanita084
Budapest IV. kerület
 
 
 


Annyi jótanácsot tudok adni inszem utánra, hogy egy hétig táppénzen voltam, utána dolgoztam. De munka után egyből feküdtem, sokat pihentem.
És palástfű teát ittam 4 hónapig folyamatosan, napi 4 dl-t. Most is iszom még elvétve. Illetve Utrogestant írt fel a doki, napi 2 hüvelygolyó. Azt azóta is használom, úgy tűnik végig :? :lol:

Kép
Kép
szanita084
Budapest IV. kerület
 
 
 


Kissedi!
Jól látom, sikerült a lombik és már a finishben vagytok?! Nagyon gratulálok!!!!

Kép
Kép
szanita084
Budapest IV. kerület
 
 
 


Sziasztok! Látom nem nagyon jár erre senki, de azért leírom:
Első babánk inszemmel sikerült, lassan próbálkozunk a tesóval Ma voltam a nőgyógyásznál megbeszélni, hogy mi legyen, kivizsgálás, uh, hormonokat nézzük majd augusztusban. Inzulinrezisztenciám van, nem volt peteérésem, clostys kúra sem segített, de az első inszem sikerült :) Most nem tudni hogy állt vissza a szervezetem, de ajánlott egy új "csodaszert". Nagyon bízom benne, ismerem a dokimat, soha semmit nem ajánlott pénzéhes módon, magándokim, de amit lehetett tb-re csináltunk a kórházban terhesgondozás alatt is.
Szóval ez a csodaszer az Inofolic, most olvastam utána a neten, nagyon jókat írnak róla. Ősztől lehet kapni Magyarországon, eddig külföldről szerezték be a szerencsésebbek.

Hátha segítettem valakinek, aki erre jár sok sikert Mindenkinek! :)

Kép
Kép
szanita084
Budapest IV. kerület
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron