Sziasztok!
Kezdem elölről. Jajj de utálom, amikor rossz gombot nyomok meg és előtte egy kisregényt írtam meg...
Csalexandra szuper, hogy minden gyümölcsöt ehetsz, Hannának jó a pocakja. Na és, hogy átaludta az éjszakát az egyszerűen csúcs!!!! Ügyesek vagytok!!
A tej pedig be fog indulni, nekem is kezd a baloska beindulni.
Picur köszönöm a köszöntésedet. Gyümölcstorta volt, Anya sütötte és mellé még volt nosztalgia krémes, nyammiiiii!!!!
De jó lehetett, ahogy Picur kacagott! Bátor még nem mosolyog, bármint még nem jelent meg nála az első szociális mosoly, pedig mindent megteszek az ügy érdekében, mindenféle gügyögést, éneklést, dúdolást, csikizést próbálok meg bevetni, bár lehet, hogy ezek miatt nem mosolyog rám.
Veronika jó étvágya van Adrinak, ha két óránként ennyit eszik!! Bátor változó mennyiségeket eszik, van hogy 170-et és van, hogy 90-et. De az tényleg igaz, hogy mi felnőttek sem eszünk mindig ugyanannyi mennyiséget.
Mi jól vagyunk, Bátor nagyon édes, igazából csak akkor lehet hallani a hangját ha éhes és ha fürdik. Általában végigordítja a pancsolást, pedig gyorsan végzünk, és énekelek dúdolok neki, beszélek hozzá. Nálatok hogy megy a fürdetés?
Holnap megyek a 6 hetes kontrollra. Anya jön majd velünk, Bátort is viszem, mert ha várni kell a dokira, akkor nem érnék vissza az etetésre, és ugye a kaja nálam van.

Fejni nem tudok, és nem is szeretném ha cumisüvegből kapna anyatejet. De már most aggódom, hogy lesz, hogy fogja bírni, még csak a kertben voltunk, meg a csípőszűrésen. Le kéne győznöm a félelmemet ezzel kapcsolatban, de valahogy úgy érzem, hogy ha itthon vagyunk, akkor nem történhet baj. Ezért is örülök, hogy végül belevágtunk az építkezésbe és itt ez a nagy kert, így minden nap egy hosszút alszik kint Bátor, én pedig kiülök mellé és olvasgatok, sőt olyan is volt már, hogy a nyugágyban alukáltam mellette. (ez egyszer sikerült, de hűűű de jó volt

)
Nekem alig volt vérzésem a 6 hét alatt, császárosoknál ez így szokott lenni? max 6 nap volt, de az is éppen hogy valami. Nővérem felkészített, hogy 6 hét vérzés várható és lesz hogy elég erős, de mondjuk ő természetes úton szült, gondolom ezért.
És itt a várva várt mellbeszámolóm: jobboska és baloska is kezd egyre jobb lenni, már csak az első 15mp a rossz. A baloska (rosszabb) is kezd beindulni, de vajon lesz olyan, hogy mindkettőben ugyanannyi tej lesz? Szoptatási tanácsadó szerint mindenkinek van egy jobban preferált melle

.
Hát akkor nekem a jobboska a nyerő.
Na de megpróbálok leakadni a melltémáról... de hát nem megy.
Most mennem kell, Bátor kezd éhes lenni, már 1 órája ébredezik.
Szép napot mindenkinek!!