Sziasztok,
bocsánat az eltûnésért, de egyrészt idõhiányban szenvedek, mert a segítségeim mind nyaralni mentek (hurrá

), másrészt volt egy kis házassági hullámvölgyünk, de ebbõl talán a hétvégi esküvõi évfordulós vacsink alkalmából sikerült kikecmeregnünk
Sajnálom a szoptatásos mizériákat, nekem sajna Olival sem volt részem a kellemes oldalában, mert Nála egy évig fejnem kellett, mivel nem tudta megtanulni...
Lénárdnál pedig ahogy kiderült hogy ismét esélytelen, tápizni kezdtünk, mert mégegyszer nem tudtam bevállalni a kizárólagos fejést, de ezt már meséltem párszor...
Tejem volt dögivel, úgyhogy a melles szenvedések sem kerültek el, mint pl. a tejbenfürdõs ébredés, feszülés és a bimbisebek, csupán az örömmel való "hálás" szoptatási rész maradt ki
Nade, ugye tudjuk, hogy tápival is felnõnek a gyerekek, Lénárdom 2,5 hónaposan 6,5 kg, annyi mint Oli 5 hónaposan volt, és már a 68-as rucikat növi ki
Úgyhogy mégiscsak tud valamit ez a "turbó cucc", ahogy Picúr írta, hála neked Milumil gyár
Napi tej/tápi igény számolása: testsúlykg x 150 ml. Ha ezt osztjuk az evések számával, kijön az egyszeri átlagos mennyiség.
Pár napja a reggel 9 órás etetés nálunk is tekergõzõs, sírós, nem tudom miért, és a mennyiségek is lecsökkentek, amitõl teljesen megzavarodom, hogy ha kicsit evett, akkor mikor adjak újra Neki?
Pénteken pl. reggel 8-kor 120-at evett, majd 10-kor reklamált, akkor még 100-at, ezután délben 120 ml teát ivott, és bealudt, délután 5-kor már én ébresztettem, hogy hahó, nem felejtettünk-e el valamit, pl. kajcsizni????
Mára talán javul a helyzet, de hajnalban így is kevesebbet evett, lehet hogy leszoktatja magát az éjjeli evésrõl??
Amúgy örök hála mmc-nek a késõ esti fürdis trükkért, ugyanis ha este 10 körül fürdetünk, akkor az utána lévõ etetéssel hajnali 5-ig bírja Kajamalac, és nem kell mégegyszer etetnem 2 körül, mint korábban amikor 8-9-kor bealudt...
Hasonalvósokat irigylem, mert egyszer-egyszer én is megpróbálnám felügyelettel és légzésfigyelõvel, hogy ne laposodjon el a Nudli tarkója a hátonalvástól, de nálunk esélytelen...
Egyrészt totál beleszoktattuk a babakocsiba, a kiságyban max. nézelõdik, de nem alszik, ha otthagyjuk ordibál, másrészt amint hasra rakom, izomból kinyomja magát, és nézelõdik, akármilyen fáradt. Ha már nem bírja, akkor sírni kezd, de aludni eddig csak egyetlen egyszer sikerült véletlenül, mert már annyira el volt fáradva.
A védõnõ szerint nem szeret hason aludni és kész...
Viszont ha ébren van, gyakran hasra teszem, hogy erõsödjön, és ne járjunk úgy, mint Olival, aki szintén utálta a hasazást, ezért akkor nem erõltettem, és a végén Dévényeznünk kellett, mert 8 hónaposan még nem akart forogni, illetve ha hasra tettem, akkor visszafordult hátra és kész...
Ja, és a lényeg, kb. 2 hete beindult a mamimosolygyár, bármikor fölé hajolok, mosollyal jutalmaz az én Édesem!!!
Annyira boldoggá tesz ez a kis falat ember, ilyenkor totál odavagyok!!!
És már másokra is mosolyog!!!
[b:4ade38596a]Picúr[/b:4ade38596a], nagyon cuki Picúrod képe
Ilyenkor még gyakran "összecsúsznak" a szemecskék, mert azt is meg kell tanulni használni, de ez nem kancsalság!
Szerintem elzáródhatott a tejcsatornád, azért durranhatott be, jó hogy kimasszíroztátok, ügyes Apa

[b:4ade38596a]Veronika[/b:4ade38596a], szuper kép Szuperadriról, egyem a szívét
A súlya miatt látom hogy feleslegesen aggódtál, jól hasznosítja az "anyagot" ha ilyen husinyuszi!
Esetleg mérleg kölcsönzésen nem gondolkodtál?
Nálunk még a védõnõtõl is lehet...
Szerinted hogyan szoktassuk ki a Kicsiket a mózesbõl?
Te hogyan tervezed?
[b:4ade38596a]Amidaalah[/b:4ade38596a], Marcid is tündéri, és már forog??? Azannya!!
Lénó is próbálkozik, meg is lepõdtem rajta, hogy ha hasra teszem, idõnként próbál oldalra dõlni, már nem sok hiányzik, és sikerül
Boldog "szüszinapot" Neked Savariával együtt (ahogy Olim mondaná)!
[b:4ade38596a]Savaria[/b:4ade38596a], gratu Bátor elsõ Neked szóló mosolyához, ha tudod, tegyél Róla képet, mert amiket feltettél, azokon is írtó édes!
Ezt a másik fajta tornát én nem ismerem, de jó Nektek, hogy Anyukád ezzel kényezteti Bátort!!!
Ha lesz kedved, mesélnél róla?
A napló nagyon okos ötlet, én is vezetem, Olinál kezdtem.
Elõször csak az evés-fejés mennyiségeket írtam, aztán elkezdtem minden naphoz egy-egy mondatot is írni, hogy maradjon emlék ezekrõl a napokról, amit utána könnyen elfelejt az ember a fáradtság miatt...
Most gyakran elõveszem, és olvasgatom, hogy Olimmal hogyan is volt annak idején...
[b:4ade38596a]mmc[/b:4ade38596a], milyen volt a VOLT fesztivál?
Hogy bírod a két Babócával?
Liza pocija rendezõdött már?
[b:4ade38596a]Alexandra[/b:4ade38596a], Hanna képe is csúcsszuper!
Olvastam, hogy Ti is belekerültetek a "kákócsapdába", jobb már a helyzet?
Nálunk az emésztéskönnyítõ tápi segített...
[b:4ade38596a]Csicsi[/b:4ade38596a], hát Lucád is gyártja a hurkákat rendesen, annyira aranyos!!! És az a mosoly...
[b:4ade38596a]Ildi[/b:4ade38596a], a szopibajnok kisfiadnak milyen jól megy, hogy kidobjátok a plázában a fisifosis bodyt, amindenit
Milyen volt a strandolás?
Mi is kipróbáltuk 2 gyerekkel + segítséggel, hát nem egy sétagalopp, de Olim rettentõen élvezte
Juj, és vigyázat, Lénót nem kentem le naptejjel, és az árnyékban megpirult a pofija, annyira hüle vagyok!
[b:4ade38596a]Kat[/b:4ade38596a], milyen okosakat írtál Savariának, és nagyon kedveset is!
A szoptatási cikk ötleteden nagyon jót nevettem, hát én is szívesen hozzászólnék, persze csak a fejés részéig...
Jöhetne nyaralós kép Rólatok
Köszi a Kikás mobil játékhíd tippet, a hétvégén vettünk egyet Lénónak, azóta annak is szórja a mosolyokat, nagyon tetszik Neki
[b:4ade38596a]Bozza[/b:4ade38596a], Elinek már személyije van, húha
Hogy vagytok mostanában???
[b:4ade38596a]Sandie[/b:4ade38596a], le a kalappal elõtted és a 3 gyerekesek elõtt, én néha a kettõtõl is kikészülök
Olim is elkezdett rosszalkodni, makacskodik, visszabeszél, csúnyán beszél, kész vagyok...
Szerencsére a Kicsit szereti, énekel Neki, puszilgatja, mondja hogy szereti, annyira jó ezt látni...
Jó hogy már szeretgetik Nálatok a Fiúk egymást, gondolom semmi más nem hiányzik még Neked a szoptatás mellé, csak egy kis "balhé"
Kiütésre mi a Cremort használjuk.
Azt nem értettem, hogy Zozót miért kell gyakrabban etetni, ha nagy a súlya?? Tényleg, most mekkora?
[b:4ade38596a]Ether[/b:4ade38596a], üdvözöllek közöttünk, gratu Fannihoz!
Ha tudsz, majd tegyél képet Róla