Új privát üzeneted érkezett!

Szasztok ,kismamák!

Nekünk itt Miskolcon nem is mondják hogy hány kiló a baba és az uh leleten sincs kiló amit a gép mér az adatai alapján, lehet akkor nekem jobb mert így nem idegesítenek ezzel.
Amúgy én az  uh leleten lévő adatokat  szoktam  hasonlítani a kisfiaméval és ahhoz képest a kislányom méretei kissebbek, de gondolom a kislányok kissebbek mint a fiúk, mondtam is a páromnak hogy a kislányomnak nem szabad hamarabb születnie , mert a fiam 4 héttel hamarabb jött és így lett, 2,60 kiló .
Ha az orvos azt mondja minden rendben van akkor , nem szabad aggódni , bár ilyenkor a kismamák úgy sem tudják ezt a tanácsot megfogadni köztük én is :):)

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Sziasztok!

Ha már a súlynál járunk...
Nekem egyszersem mondtak semmit a súlyáról!Legutóbb a 20. heti genetikán volt uhom, azóta csak a szívhangját nézi a doktornőm.Állítólag van egy 30. heti ellenőrző uh, majd megkérdezem az orvosom, hogy szerinte igénybe vegyem-e.Persze én is nagyon kiváncsi vagyok a fiamra, de tudom hogy minden rendben van vele, mert állandóan pörög mint a ringlispír , de most komolyan, nem viccelek.Én is eleven gyerek voltam, de Zéti...., bár a védőnő szerint a méhen belüli viselkedés, nem mindig meghatározó a születés után. Amúgy pont most lesz nála jelenésem egy jó óra múlva, hatalamas listát viszek hozzá, ami a kérdéseimet illeti, remélem állja a sarat, ahogy eddig is.
Tényleg jók ezek a fürdetős videók, de én előre rettegek.Van egy 9 éves testvérem, szóval még nem volt olyan rég, hogy csecsemőt fürdettem, de most kicsit görcsbe ugrik a gyomrom a gondolatára is
Ma vagyunk 26 hetesek!!!!!El sem hiszem, hogy milyen gyorsan repül az idő!Eddig mindig olvasgattam fent a neten minden héten, hogy éppen aktuális korban mi fejlődik, mi történik a babámmal.Na ezt igen gyorsan abbahagytam múlt héten.Mindegyik azt latolgatta, hogy ha most születne akkor....Ehhez meg semmi kedvem nem nincs, az én Babócám majd februárban bújik ki, persze makkegészségesen.
Ha hallok valami okosságot a védőnőtől, majd megírom!
Remélem a mérlege nem mutat túl sokat, nem akarok kiselőadást hallgatni senkitől!
Mindenkinek szép napot!


Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Na sziasztok csajok!
Jól elmaradtam az írással, mert új főnököt kaptam, aki mellett nem nagyon lehet magán szórakozásokkal tölteni az időt, otthon meg a felújítási munkák veszik el minden időmet! 9-kor már úgy ájulok be az ágyba! De legalább tudom, hogy Karácsonyra készen leszünk és utána tényleg magamra és a Babócánkra összpontosíthatok. :-)

Hú, itt aztán mindenki rá van pörögve nagyon a szülésre magára!  Én még nem merem paráztatni magam előre, mindig is ilyen voltam mindenben! Majd ha itt lesz az idő, na akkor majd rágörcsölök én is! Szó szerint! :-) Olvasgatni sem nagyon akarok róla, mert 95 %-ban horror történetek vannak inkább fent a neten, erre meg nagyon nem vagyok kíváncsi! Tudom, hogy fájni fog, hogy nehéz lesz, de ennyi negatívummal amiket olvasni lehet, egyenlőre nem idegesítem magam! 

Most már tuti, hogy csak november végéig dolgozom! :-) Annyira várom, hogy ne kelljen mással foglakoznom, csak magunkkal! Remélem nem fogok befásulni az otthonülésbe! Tényleg ez nem fordul meg a fejetekben, hogy mennyire fogjátok bírni az otthon létet, a gyerektársaságot, azt, hogy nem csak ti irányítotok ezentúl? Tudom, most még várjuk nagyon ezt a helyzetet, de meddig terveztek otthon maradni?

Lilypie Pregnancy tickers
 
 

 
 

Sziasztok! Csatlakoznèk a fòrumhoz ha nem bànjàtok. Tudom, hogy màr jò elore haladott a terhessèg, az elso babàmmal az elejètol babaneteztem, a màsodiknàl minden màs...szabad ido màr nincs mert van az elso  Noel 3 èves lesz a kovetkezo hèten, A'ron (90%) febr 13.-àn èrkezik. Ossejt megorzèsrol kèrdeznètek titeket, valakinek van kozvetlen tapasztalata vagy esetleg ismerostol hallottatok ròla valamit? Neten pròbàlgatok keresgèlni minèl tobb infòt.
Koszi ha vàlaszoltok

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Üdv. itt nenu, ha egy kicsit belenézel az előző hozzászólásokba akkor találsz róla írást ,mert volt már róla szó nálunk  nem olyan rég,de biztos írnak is neked róla :)

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Sziasztok!

nenu:Nálunk lesz őssejtlevétel, már megvan a kiválasztott sejtbank is, ha érdekel bővebben, írok neked privátban róla!

Szóval a védőnőt sikeresen lebombáztam mindennel, fel is adta, két hét múlva jön fel hozzánk folytatni!
De a babámnak 158cal dolgozik a kis szíve, még mindig a jobb oldolra szeret bepocolni és fejjel lefelé ven, amit nem bánnék, ha így is maradna!De ezt majd ő érzi!Egyre nehezebben viselem amúgy a dolgokat, estére teljesen le vagyok amortizálva.Valószínűleg már nyomja felfelé a tüdőmet, mert néha szó szerint lihegni szeretnék!
Nektek van légszomjatok?!

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Andrix de van ám. Főleg lépcsőzés után, vagy lehajolok, vagy ilyenek. Szó szerint úgy veszem a levegőt mint ha maratont futottam volna :) de jó hìr,hogy el fog múlni,amint beillleszkedik a babó és "leszäll" a pocak :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzska88
Üllő
 
 


Sziasztok

andzs:koszi szèpen igyexem elolvasni az elozo hozzaszolàsokat...Noel alszik igy talàn sikerul
andrix: vàrom a privit, de jo koszonom szèpen  Lègszomjal èn màr jo ideje kuzdom, utoljàra a 4D-s UH-n a dokimnak mondtam , hogy bocs de hagyjuk abba mert elàjulok, fekve + a dr. nyomta a hasam..minden elhomàlyosodott elottem. Aztan szerencsere ulve tudtuk folytatni. Amugy ha a baloldalamra fekszem hamar helyre jovok.

Bocs a szovegemèrt amit hiànyos èkezettel làttok, nem règen koltoztunk haza Olaszo.-bol ès a PC olasz.

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Sziasztok!

Üdv Nenu!

Hm...hm...ez hülyén hangzik majd!De nekem csak álom a nehéz levegővétel!Persze ha hirtelen sokat mozgok szoktam én is pihegni.De egy kis jövés-menéstől nálam még minden oké.De ez is Noel faros fekvésére fogható szerintem. :)

Jobban aggaszt az ami most van...
Tegnap délután óta megy a hasam...Utánna olvasgattam a neten,hogy mennyire lehet e ez veszélyes...és a legtöbb helyen azt írják,hogy ha 3 nap alatt nem szünik meg ill napi 2-3 alkalomnál többször látogatjuk meg a mellékhelységet,orvoshoz kell fordúlni!!!
Nálam tegnap délután kezdődött,tehát csak egyszer voltam.Ma 1x déleőtt,meg most nemrég még 1x...úgy döntöttem megkockáztatom a hétvégét orvos nélkül.
Nagyon hülye vagyok???
Ti mit tennétek?
Azt tervezem,hogy enyhén sós vízben főtt krumplin és répán,banánon,és pirítoson fogok élni a kövi napokon,sok-sok tea kiséretében!

Kép
 
 
 


Bogi,ez a legjobb amit tehetsz! Szerintem ez alapján annyira nem vészes a dolog! Ha le sem tudnál szállni a wcről,az gáz lenne.plusz hányás... De ìgy nyugi van :) mondtam,Normaflor

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzska88
Üllő
 
 


Bogi szerintem sem kell aggódnod, mondjuk én a banánt kihagynám!
Nekem majd 2 hónapig ment a hasam, mire rájöttünk az orvossal, hogy a Béres MagneB6 az oka.
Nekes sem volt súlyos, napi 1-2-3, de azért jobb így.Mostmár tudom, ha nem megy a dolog, 2 napi megint szedem a Béres vitamint és minden megoldódik
A Normaflor mellé én még ajánlanám a széntablettát is, azt is szedheted nyugodtan!
Jobbulást

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Köszi,Köszi!

A banánt is írta a net,bélflóra visszaállító jótékony hatása van...vagy lenne...elvileg. :)
Én magnerotot szedek.Napi 3 db-ot.Nem hiszem,hogy attól lenne.
Gondoltam optimistán közelítem meg a dolgot,így ma pl nem ittam tejet,hátha attól lett volna.De nyílván nem.
A széntablettát azért hagyom ki,mert ha véletlenűl valami bacit nyaltam be,had távozzon csak minél hamarabb! :) 


Kép
 
 
 


Néha nekem is megy a hasam, de csak nagyon ritkán, 1x-1x, és soha nem lesz "súlyosabb".
Mondjuk a székrekedésnél jobb :)

Lilypie Pregnancy tickers
 


Nekem hol ez hol az ,én úgy gondolom a vastabletta miatt.
A kisfimamnak ment a hasa pár hónapja, de más tünet nem volt voltunk orvosnál is vele, nem akart elmúlni és az orvos sem akart gyógyszert felírni először , aztán vissza mentünk adott gyógyszert ,meg a szomszéd néni banánt ajánlott étcsoki reszelékkel azt is adtuk neki meg a gógyszert és elmúlt most hogy melyiktől nem tudom.

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Na szép éjszakát Mindenkinek!!!
Bizonyára csak én virrasztok!!!
A héten ez a 6.nap!!!És egyben az utolsó,hogy még ilyenkor is fent vagyok...Normál heteken éjfélkor dőlök ki. :)
A Páromnak idén ez az utólsó éjszakás hete,és abból is ez az utolsó éjszaka!
Borzalmas itthon egyedűl!Ilyenkor délután fél6ra megy dolgozni,és majd csak reggel fél7kor jön haza.Általában letusolunk együtt és én vissza Ő pedig be bújunk az ágyba!
Szerencsés vagyok,hogy még összebújva alhatok vele akár 10ig 11ig is!Általában akkor felkelek,takarítgatok,illetve főzök valamit mire Ő felkel délután...majd megint elmegy dolgozni.
Persze holnap majd csak délután fél egyre ér haza,a vasárnapot váltás miatt felezik.
De én már alig várom!!!

Szóval most unalmamba gondoltam leírom...sok értelme nincs mondjuk... :)

Tegnap döbbentem rá,hogy nekem már csak 12 hetem van hátra (vagy még kevesebb!) és hivatalosan is ANYA leszek!Nagyon furcsa lesz (jó értelemben!),hogy itt lesz majd a kisfiam,és maximálisan rám lesz majd utalva!!!Kicsit félek!De jobban várom már!

Még mindíg nem vagyok álmos...azt hiszem megyek levízkőoldózom a fürdőt.
:D
Mióta terhes vagyok tartózkodom a vegyszerektől!Ennek köszönhetően tudtam meg pl azt,hogy a 20%-os ecet milyen kiváló vízkőoldő! :D



Kép
 
 
 


Sziasztok!
Bogi te jól bírod az éjszakázást,így felkészülsz az éjjeli szoptatásokra :)
Igen én is nézegettem itt a vonalzókat igen fogynak a napok,olyan hamar eltelnek , én is várom a már a lányomat az elsőnapok hetek izgalmát ,azt a nagyon jó boldog érzést, de még ne teljen gyorsan az idő ,nekem ez az utólsó várandósságom és át kell élni minden egyes pillanatát ,elraktározni, meg majd az első napok hetek hónapok emlékét , hogy jól emlékezzek rájuk.
A takarítás megvolt?
Én tegnap céges buliban voltam de csak páróra hosszat, de jó volt kicsit társaságban lenni.

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Hááát ahogy egyre telnek a napok,én egyre biztosabb vagyok benne,hogy nem Ádi lesz a legkisebb a családban :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzska88
Üllő
 
 


Zsuzska :)

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Érdekes, én meg azt mondogatom a férjemnek, hogy elég lesz nekem egy is... :D

Lilypie Pregnancy tickers
 


Sziasztok!

Szóval túl vagyunk egy újabb héten , szerencsésen természetesen.
Megvolt a Babamama Expo, akkora duuranás volt, amennyire számítotttam... semekkora
Annyi haszna van/volt, hogy még 10% kedvezményt kapok az őssejtlevételnél!Amúgy tegnap elkészült a nagy mű, kötöttem egy takarót a fiamnak!Még persze hivatalosan nem fejeztem be, babona miatt, de már csak a szálakat kell eldolgozni, amit januárra hagyok!

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Sziasztok!

Szóval túl vagyunk egy újabb héten , szerencsésen természetesen.
Megvolt a Babamama Expo, akkora duuranás volt, amennyire számítotttam... semekkora
Annyi haszna van/volt, hogy még 10% kedvezményt kapok az őssejtlevételnél!Amúgy tegnap elkészült a nagy mű, kötöttem egy takarót a fiamnak!Még persze hivatalosan nem fejeztem be, babona miatt, de már csak a szálakat kell eldolgozni, amit januárra hagyok! Zéti takaró

Minden elfogultság nélkül, nagyon ügyes vagyok
Szép hetet kívánok mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


nenu: Üdv a csoiban!

bogi: Jobban vagy már? Jobbulást, ha még nem. Nekem most 2 napig nem volt székletem, szerintem a vastabletta miatt.

andrix: Nagyon ügyes vagy! Nagyon cuki és szép a takaró!!!!

Csodálatos 3. trimesztert Mindenkinek! :)

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Sziasztok!
Tényleg ügyes vagy Andrix.

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Sziasztok

Koszi az udvoket mindenkinek!

Bogi422: nekem nagyon nagy lègszomjam van, az èn A'ron manòm is farfekvèses...viszont Noel manòm is az volt, de nàla lèlegeztem gond nèlkul :) Egyutt èrzek veled az èjszakàzàs miatt meg mindenkivel aki èjszakàzik. Az èn 3 èves fiam mèg èjjelente kèri egyszer a kakaòt, vàltozò idopontban, de egyszer 100% hogy kell neki. Na ès mindjàrt itt a màsik, nagyon remèlem, hogy A'ron Noel ellentètje lesz, vele nem alszom normàlisan amiòta megszuletett.
eszti33: egèsz kozel vagyunk egymàshoz :) tulajdonkèppen tolunk Pècsre kell menni akàrmit intèzni kell, bàrmire szuksègunk van. Szerdàn is oda van beutalom, Szigetvàron fogok szulni de csak azèrt mert csak 27kmre van, Pècs meg 50 kb.
andrix: Gratula a takarohoz, szerintem is nagyon szèp!

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Hasznos videók szülés témakörben:

http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... qmgeym5W6F

;)

Lilypie Pregnancy tickers
 


Mi nem rég ezt a takrót kaptuk anyukámtól. Tényleg hasznos  ez a link mindenről van szó benne.

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 



href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


csiripori: majdnem végignéztem, hát azért vannak benne kemény részek :) most még nehéz kicsit elképzelni az egészet, de majd úgyis adja magát gondolom! :)

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Andrix amúgy az előbb  lemaradt hogy jó a névválasztásod.

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Sziasztok!
Imádom mikor ilyen aktív a topik!!!

Andzs!
Elterveztem!Meg is csináltam!Ki is dőltem...lehet a 20%os ecet szagtól! :D :D :D
Érdekes amúgy,hogy nálam is az a helyzet,mint Csiriporinál,hogy jó lesz nekem egy gyerek is!Másrészt mégsem úgy élem meg a perceket,hogy nem lesz több terhességem!Jó,igyekszem megfogni minden pillanatot,ezért is csinálok fotós,szöveges Baba Apa Anya naplót! :) De eddig még eszembe sem jutott az,hogy úgy nézzem a dolgokat,hogy 1szeri és megismételhetetlen...Szóval lesz még itt baba :)

Andrix!
Nálunk is listás volt a Zétény név! :) De végül kihúztuk,mert itt ahol mi lakunk van már vagy két Zéti baba.
Noelt viszont nem ismerünk...habár sógornőm állítja,hogy van itt Derecskén Noel...De már ezt akkor mondta mikor eldöntöttük.12hetes volt mikor megtudtuk,hogy úgy néz ki fütyis :) Illetve nekem az előző terhességemnél tetszett meg nagyon,még decemberben...csak az a baba sajnos elment...

Zsuzska!
Kicsit irígy vagyok,hogy ilyen szemmel nézed a világot!Imádnám a sok gyereket!De kihordani...megszűlni... :/ Bizti az tart vissza (még most) ennyire,hogy szinte minden negatív dologba bele estünk a terhességem kapcsán amibe csak lehetett...

Eszti!
Köszi!!!Itt helyre állt minden! :D Ja a vas nekem is megszokta fogni a hasam,ezért csak két naponta egyet veszek be belőle,mert SZERENCSÉRE még nincs aranyerem,de nem is karaok!!!! 

Nenu!
Köszi!De már vége!Majd a pici ha meg lesz akkor éjszakázok megint,a Páromnak meg majd jövő júniusba indul az éjszakázási szezon a munkahelyén.Úgy tervezem majd én addig edzésben tartom itthon a gyerekkel! :)



Kép
 
 
 


nenu: Szigetvárról nagyon jókat lehet hallani, tényleg nem lehetünk messze egymástól! :)

A Zétény nálunk is toplistás volt, annyira hogy nem is tudtam másik fiúnevet, csak aztán rengeteg Zétény született a baráti körben az elmúlt 1-2 év alatt, szóval ezt kilőttük, és akkor jött be a Máté nagy nehezen, tudom, hogy az sem túl ritka név, de spec. ilyen épp nincs a közeli ismeretségi körben és mindkettőnknek tetszik! :)
Áron, Ábel is sok van a közelben.
A Noel is nagyon szép név csajok, jól hangzik és divatos, fiúnevekben viszont én előnyben részesítem valamiért a magyarosabbakat! :) Nekünk a vezetéknevünk sem igazán magyar valószínű ezért is!

Többiek hogy állnak a nevekkel?

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


bogi442:Derecske???Most a Debrecen mellettiről beszélsz, mert akkor szinte szomszédok vagyunk

A Zétény név, az én köreimben nagyon ritka, ismerek olyat, aki ismer olyat akit Zéténynek hívnak!
Sőt az egyik ismerősöm még le is b*szott, h miért nem magyar nevet adok a gyereknek...
A kiválasztása nem volt nehéz, mert kb 8 hetes voltam amikor álmodtam a babámmal.Onnan tudtam, hogy kisfiú lesz és a neve is onnan van, álmomban így hívták és ki vagyok én, hogy ellenkezek
Amúgy nehezen ment volna a névválasztás, mert minden névről eszembe jut valaki... és nem akarok senki másra asszociálni, ha a gyermekemre gondolok!

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Eszti nálunk nehezen met a névválasztás ,már írtam és végre tegnap meg lett a név , nekem az Elena vagy a Bella tetszett meg pár még a páromnak ezekből egy sem , és vita tárgya volt mert most én akartam választani ,tegnap a párom mondta hogy tegnapelőtt hallotta a tv-ben az Izabella nevet legyen az és mivel nekem  Bella tetszik így becézhetem annak, mondtam hogy a kompromisszum miatt én is néztem az Izabellát de mivel nem annyira ritka elvetettem , de tegnap ahogy a párom kimondta tetszett , úgy hogy már nem is baj hogy ismét nem én választottam ,( a kisfiunk András ahogy a párom hívják csak ez a név lehetett)szóval a kislányunk Izabella Zsüliett:):):). Annyira boldog vagyok hogy megvan és tetszik mind a kettőnknek. Úgy hogy pont jókor kérdezted:)

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


andzs: Nekem is tetszik az Izabella, szerintem nagyon szép név és ritka, én csak egyet ismerek még gyerekkoromból. :) Szóval jó választás! Én is megkönnyebbültem, mikor meglett a nevünk! :) Nálunk is szóba jött apa neve, náluk a családban már régóta mindenki László, ezért kértem, hogy lécci szakítsuk meg ezt a vonalat, ha lehet és szerencsére beleegyezett, igaz iszonyat mennyiségű Laci van mindenfelé a közelünkben, szóval még jó hogy tudtunk kompromisszumot kötni! :)

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Nálunk monopol helyzetet teremtettem:én szülök,én adom a nevet :) illetve annyi volt csak,hogy a mi a férjemnek nem tetszett,azt nem erőltettem. De az ötlet az enyém volt, mindnél. Mondjuk nagy szìvfájdalma,h az első fia nem viszi a nevét,na de nálunk meg mindenki  Gábor,apukám,bátyám,az ő fia,és sok barát... Szóval én ennek nagyon nem vok hìve. Valahogy jött mindig egy név, jóval a születesük előtt,szinte még csak gondolat szinten volt baba :)


Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem Ádi már ugyancsak sok helyet foglalés irtó nagyokat tud rugni :)


Bogi, amúgy nekem sem volt mindig igy betervezve a sok gyerek. Az első kettőt közösen akartuk, a2. és 3.at én, most meg inkább a férjem. Persze nem volt ellenemre nekem se ;)


Én már csak a 32.héten megyek dokihoz,karácsony előtt. Ti?


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzska88
Üllő
 
 


Én jövőhéten hétfőn tanácsadásra és 32 hetesen uh-ra, a következő tanácsadás dec. 23 lenne de nem tudom akkor lesz e vagy elteszik máskorra.

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Köszi Eszti

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Nekem is nagyon tetszik az Izabella és a Zétény is! :)

Én a 30. héten megyek legközelebb dokihoz, és a 31. héten védőnőhöz.

Lilypie Pregnancy tickers
 


Nekem jövő csütörtökön lesz legközelebb doki, akkor leszek pont 28 hetes
Egyelőre 4 hetente hív be a doki, gondol a vége felé majd sűrűbb lesz a dolog...
A védőnőt mindig rá két hétre teszem, mert ugye ott is nézik a szívhangot, így kéthetente meg tudok nyugodni, hogy minden rendben!

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Nekem a védőnő csak vérnyomást mér :-/

Lilypie Pregnancy tickers
 


Nekem vérnyomást, súlyt és a szívhangot is megnézi.
Elmagyarázza hogy fekszik most éppen Zéti, melyik a szívhangja, melyik a köldökzsinor véráramlásának hangja, szóval nagyon jól jártam vele 
Míg ezt írom, a hasam szó szerint hullámzik és beleremeg magzatom mutatványaiba, el sem tudom képzelni mit tud majd később!
Egyszerűen imádom nézni, de amikor elkezdem figyelni, persze azonnal abbahagyja...

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Jó reggelet!
Na eddig dicsértem a védőnőmet , de idáig egyszer hallgatunk szívhangot akkor is én kértem hogy hozza és egyszer mért meg de nem is jó a mérlegük mondta,és egyszer mért vérnyomást, pedig nálam volt már jó párszor és én voltam azt hiszem kétszer nála ,és közben eszembe jutott hogy Andriskánál más védőnő volt és minden alkalommal szívhangot nézett és vérnyomást mért, szóval a szívhang figyelést meg fogom neki említeni hogy legyen.

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Andrix!!!
:D :D :D :D 
IGEN,az a derecske!!!
Mégis mennyire vagyunk "szomszédok"?
Hova jársz dokihoz?Meg kihez?Bizti írtad már!De nem olvasnám vissza ezt a 9 oldalt,ha nem gond. :)
Egyébként teljesen egyet értek azzal,hogy olyan neve legyen már a gyereknek,ami nem emlékeztet másra...vagy ha mégis az abszolult pozitív legyen!!!
Nálam/nálunk nem volt szempont a magyar név.A Nolel francia eredetű,és a karácsonykor született gyerekeknek adták leginkább ezt a nevet,így a jelentése is ilyesmi.
Születés,ajándék.
Azért is tetszik mert ugyebár szülinapja februárban lesz.Noel nap május 13.-a,így nem esik egybe semilyen alkalommal!Utálnám,ha egyszerre lenne vagy a névnapja vagy a szülinapja mondjuk a karácsonnyal...
Mondjuk viszi Apa nevét is,így lesz Sándor Noel.De a Noelt használjuk majd!Nem volt szivem megszakítani ezt a hagyományt!Párom a 3.generációs Sándor,így Noel lesz a 4.,még ha csak papíron is. :)

Andzs!
Különleges név a Zsüliett!DE gondolom majd az Izabellát használjátok.
Nekem mondjuk az Elena jobban tetszik.
Lánynevek nálunk a Lara,Léna,Szeréna volt. :)

Eszti!
Nekem  a Máté most teljesen pozitív!Ismerősöm 5hónapos kisfia Máté!És zabálni való! :D

Tegnap volt nálunk a védőnő megnézni,hogy hol lesz majd a baba.
Mondtam neki,hogy ha gáz,ha nem,hiába van lehetőségünk gyerekszobára,én nem teszem külön minimum fél éves koráig!De teljesen egyetértett velem.
Azt mondta első gyerekes anyukáknak azt szokta javasolni,hogy a babyt fél és egy éves kora között tegyék másik szobába.

A doki gépe szerint vasárnap töltöttük a 28.hetet,mondjuk ez mindenhol más nekem.
Itt ma vagyunk 28 hetesek.A kismama könyvben lávő táblázat szerint meg feb.14.én telik le a 40 hét.
Na mindegy.4hete voltam am dokinál,szóval tegnap bejelentkeztem mára!Nagyon kiváncsi vagyok,hogy,hogy van?Mekkora?Fordúlt e valamerre? :)
A klinikára majd 32 hetesen kell mennünk.

Kép
 
 
 


Bogi442:Berettyóújfaluról beszélek
Ám jelenleg Budapesten élek, itt is fogok szülni, haza csak látogatóba járok.Sok ismerősöm van/volt Derecskén anno fiatalabb korszakomban...

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Bogi Köszönöm így hívnak :) nekem is tetszik szeretem, csak én nem akartam azt hogy a lányomnak is az legyen az első neve, mint anyukájának,nekem is tetszik az Elena de párom annyira nem akarta, így nem akartam hogy ne szólítsa a nevén vagy utálja a nevet, mivel a Bella is nagyon tetszett, amikor párom kimondta az Izabellát nekem is megtetszett,nekem még tetszik a Kendra és a Berill is csak mindkettő a munkatársam lányainak neve,elsősorban nem akartam hogy azt mondják utánzok, de ez a kettő sem tetszett volna  a páromnak. Mi idáig vitatkoztunk veszekedtünk a neveken ,pedig nem is szoktunk,úgy hogy nehéz volt, De most már boldog vagyok a 27. hétre meglett:)
A fiú névben eggyeztünk Vajk lett volna vagy Vazul, most hogy hallottam Andrixtól  a Zétényt az is megtetszett nagyon:)

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Andrix valami változás állt be? Ha érted mire gondolok.

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Andzs, írtam priviben!

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Bár mindannyiunknak sima, komplikációmentes szülésünk lesz, azért ezt belinkelem, csak úgy érdekesség képpen:
http://www.medicalonline.hu/gyogyitas/c ... eg_dugojat

Most kaptam a barátnőmtől a linket!

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Sziasztok! 
Csodaszép neveket válaszottatok mindannyian! Nekem mind nagyon tetszik! :-) Nálunk Zita lesz a kicsi lány! :-) 
Andrix: nagyon szép és kedves ez a takaró! :-) 
Csiripori: köszi a videókat! Végignéztem mindet, és nekem sokat segített! Ráadásul abban a kórházban készítették, ahol szülni fogok, szóval legalább láttam a szülőszobákat is... ;-) 
Nekem a védőnő mindig néz szívhangot, vérnyomást, súlyt és haskörfogatot is mér. Ami vicces, hogy engem szokott megkérdezni, hogy hogyan fekszik a baba. Ami részben jogos, hogy akkor kb. tudja, hol keresse a kis szívét, de amikor még kisebb volt a baba, olyan hülyén érzem magam, mert bizonytalan voltam, és inkább csak tippeltem, valójában nem voltam biztos abban, hogy hogyan van... :-D 
Az elmúlt héten egyébként elég keveset éreztem mocorogni, vagyis inkább nem olyan intenzíven, mert egészen befelé fordult. Tehát befelé mocorgott a kezeivel és lábaival. Kicsit meg is ijedtem, bár éreztem, hogy mindennek rendben kell lennie, de a védőnő a szívhang alapján mondta, hogy a kis háta van kifelé, szóval akkor megnyugodtam, hogy csak ennyi az oka, hogy kivételesen nem hullámzik folyamatosan a pocakom. Ma elkezdett megint kicsit kifelé is mocorogni, talán kifordul lassan... Vagy jól érzi magát befelé... :-) 
Ti hogyan álltok mocorgással? Van még helye a babátoknak? Mondta a doktornő, hogy ahogyan egyre kevesebb helye lesz, kevesebbet fog mocorogni... Ti éreztek különbséget?

Lilypie Pregnancy tickers


Ma ismét voltunk 4D-n kicsivel jobban sikerült, mint múltkor, végre van egy-két képünk az édes kis pofinkról! :)

Ja, ugyanabban a pózban volt dettó, mint múltkor, a pofiját befúrja a méhlepénybe, keze-lába fenn felhúzva. :)

kristályvíz: Én pl. amíg nem kérdztem rá, azt hittem, hogy pont fordítva van a baba, de most már tudom, hogy a feje van bal oldalon és jobbra a lába, persze még tud forogni, ugye még kéne is neki a végére lefelé. :) Egyébként még változatlan mennyiségben mocorog, bár Ő alapban nem egy nagy mocorgó, inkább lustika. :) Három Zitát ismerek, mindhárom nagyon hasonló, nagy hangú, kemény nőci. :)

Nekem mindig négyhetente van jelenésem a dokinál, most épp jövő kedden megyek  a következőre. Gondolom decemberben lesz még egy, aztán utána nem tudom mikor, vagy hogyan sűrűsödik majd a dolog.

Lilypie Pregnancy tickers
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: