Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Érdekes Eszti hogy ugyanabban a pózban volt most is :)

Akkor most jobb volt az élmény:)

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Sziasztok!
Aztamindenit de megszaladt a sok hozzászólás! Káprázott a szemem mire végig olvastam őket! Szuper, hogy ilyen aktívak vagytok! 
Nagyon jó nektek, hogy megtaláltátok a hőn áhított nevet a picikéteknek, nálunk még megy a harc sajnos! Ami nekem tetszik a páromnak nem, ami neki, az nekem nem! Olyan kár, hogy nem dönthetek egyedül! Hát én nem én szenvedek meg érte???? Az én privilégiumom kéne, hogy legyen a névadás! 6 szótagú a vezetéknevünk, ehhez szeretnék valami rövidebb keresztnevet. Nekem a Lora, Lola, Lili, Hanna, Panna, Adél, Abigél, Noémi nevek tetszenek nagyon, de a párom már szinte dacból ellenzi őket!  Pedig a fiúnevünk elsőre megvolt, amikor gondolkoztunk rajta, akkor a Benjamin mindkettőnknek tetszett! Csak aztán az UH átírta a gondolatmenetünket! 
Szóval nagyon irigyellek benneteket, hogy már nevén tudjátok becézni a Kicsit!

Nálam a védőnő mér vérnyomást, szívhangot, súlyt és vizeletet is ellenőriz minden alaklommal, szóval úgy néz ki jól állunk ellenőrzésekkel! 4D-re másfél hét múlva megyünk, nagyon kíváncsi vagyok, hogy megmutatja e magát a kisasszonykánk!

Egyébként lány létére nagy kung-fu tehetségnek bizonyul, ugyanis óriásiakat üt-rúg! :-) Apuka meg is kérdezte: "Úristen, te ezt hogy bírod?"  Háááát....elég érdekes érzés az tuti!

Takarónk már nekünk is van, nekem anyukám kötötte hófehér babafonalból!

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Timancs nevek terén átérzem a problémádat:)
Az a takaró is biztosan szép, ha gondolod megmutathatod:)

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 

 
 

:-) Köszi Andzs!
Még dolgozom, így képeket csak később tudok felrakni, bár a fehér kötött takaróból nem tudom mit tud átadni az általam készített fotó, de majd próbálkozom!
Mennyivel szebb lehetne, ha a nevet is bele hímezhetném! 

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Timancs!
Simán belehímezheted!Hacsak anyukád nem haragszik meg érte, hogy belerondítasz , de szerintem ez nem lehetséges!
Nekem könnyebb dolgom volt, mert én készítettem és eleve úgy indultam, hogy belekötöm a nevét!
De utólag is nagyon szép ha belehímzed!Szóval hajrá!

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


andzs: Hát igen érdekes, dehát ilyen kis lustika. :) Remélem azért majd megfordul mire kell. Kedden megyek a dokimhoz majd rákérdezek, hogy még mindig abban a pózban van-e. :)

timancs: pedig nagyon szép neveket soroltál fel, de közülük is nálam az Abigél az egyik toplistás. Kíváncsi leszek mikor fogtok dűlőre jutni és mi lesz a neve, drukkolok, hogy meg tudd "főzni" a párodat ebben. :)

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Sziasztok!
NAGY AZ ÖRÖM!!! :D
Nem is gondoltam volna!!!
Noel fejjel lefele van!!! :D :D :D
Beszélgettünk mi erről,hogy jó lenne ha mire születni kell,lent lenne a buksija!Hogy jobb ha én segítek megszületni és nem a doktorbácsi! (Lehet röhögni!)
De álmomban sem gondoltam volna,hogy az uh kezdetén nem a bigáját látom majd hanem a buksiját!!!
IMÁDOM!Nagyon okos fiam van! 
Ja megint jót röhögtünk!Már kazdettől fogva együtt járunk a dokihoz a Párommal,és a második alkalommal mikor meglátta a már baba alakú babánkat,csak annyit bírt kinyögni,hogy "Jó nagy feje van..." :D
Tegnap meg elkezdte méregetni a doki.Lemérte a fejecskéjét majd közölte,hogy 29hét 4nap...
Mire az asszisztense,hogy de még csak 28hetes és 2napos a terhesség!
Erre a doki "Jó,de a feje nagyobb!"
:D
Elvileg am nem gond...nem kóros,szerencsére ez a méret különbség.Szóval nálunk minden oké!
Beszélgettünk a dokival a szülésről.A klinikán ahol majd világra jön Noel most alakítottak ki 1 ágyas szobákat.Úgyhogy nagyon intim,és meghitt környezetbe fog érkezni!Nem egy olyan szobába ahol még ketten ordítanak mellettem.
Megbeszéltük,hogy szülésznőt is fogadunk,hogy csak ránk figyeljen majd.Kaptunk is egy névjegykártyát.Úgy tervezem a 30.héten hívom fel a hölgyet.
Most nagyon nyugodt és elégedett vagyok!Csodálatosan érzem magam!!! :D
És a méhszájam teljesen zárt!!!Szóval úgynéz ki a kiváltott tüdőérlelő szuri sorozatot otthagyom majd a kórházban jótékonyságból! :)

Andrix!
Szóval Újfalu!Azt hiszem jobb neked Pesten!Már ne érts félre kérlek!!!
Úgy értem,hogy én nem szűlnék a Gróf Tiszában...Pedig feküdtem már bent,és kedvesek is voltak...csak hát elég szegényes kórház sajnos...

Kristályvíz!
Nekem tetszik a Zita! :)

Eszti!
Szerintem ne aggódj!Simán befordúl majd!
Sőt...szerintem könnyebb befordúlniuk mint átfordúlniuk...nem?

Timancs!
Én is szurkolok a mielőbbi megegyezéshez! :)

Kép
 
 
 


Bogi: állítólag a feje mindig nagyobb, nálunk is ez volt az UH-n! :) Majd utoléri a többi testrésze! :)

Lilypie Pregnancy tickers
 


Bogi:Sajnos igazad van a kórházzal kapcsolatban, ha otthon szülnék is Debrecent választanám, van ott egy nagyon jó szülészorvos!Te hol fogsz szülni?

Kristályvíz:A videókat a Szent Istvánba forgatták ugye, mert nekem ismerősnek tűnt a hely, meg Siklósi doki is, de nem voltam benne biztos...

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Timancs, ne aggódj, hogy még nincs név! Nekem is nagy megkönnyebülés volt mondjuk, amikor meglett. Nekünk két név volt a tarsolyunkban, és a férjemre bíztam, hogy a kettő közül melyik legyen. Azt hiszem, nagyon hálás, hogy végülis ő dönthetett, pedig a két lehetőség közös megállapodás volt. Szóval szerintem válassz ki a fenti nevekből 2-3-at, és azok közül hagyd, hogy ő döntsön... Csak egy tipp, hátha belemegy, és jobban a sajátjának érzi majd ezeket a neveket! ;-) 
Ha fiút várnánk, szerintem még nekünk sem lenne nevünk, mert időnként felvetődik, hogy ha mégis fiú, csak elnézték, akkor hogyan hívnánk, és eddig nincs kompromisszum... Amúgy nem hiszem, hogy elnézték volna... :-) 
Bogi, tényleg ügyes Noel! Biztosan azért nagyobb kicsit a feje is, mert már most olyan kis okos... ;-) 
Andrix, bizony, Szent István. Siklós Pál a főorvos, vagyis az itt elhangzó elvek alapján alakítja a szülészetet. A szülésznő a vezető szülésznőjük, és a doktornő és a neonatológus is ott dolgozik... Szóval mindenki, aki beszél... Egyre több a bizalmam a kórház felé is, nem csak a doktornőm felé... :-) 

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én minden nap megszámolom, hogy hány hét van még karácsonyig... Addig dolgozok, és utána már csak a babázásra készülök majd... ;-) Pedig korábban de idegesített a novemberi karácsonyi láz... :-D Most meg már én is díszíteném a fát... Nagyon várom, hogy teljen az idő... :-) 


Lilypie Pregnancy tickers


Na, ma reggel megvolt az első hányás is...
A 28. hét végén, érdekes...

Lilypie Pregnancy tickers
 


Sziasztok!
Csiripori a kisfiammal nekem sem az elején volt az első hányás ,és vele csak vagy 3 szor hánytam, akkor is inkább a fogmosásánál az ingerelt,mondtam is egy munkatársamnak és meglepődött rajta mintha nem mondanék igazat. Nem hiszek a babonákban de a fiammal alig hánytam , a lányommal sokkal többet bár mondjuk még így sem minden nap. nekem a lányommal valamivel nehezebb a várandósság, a tünetek, ezt tapasztaltam.

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


csiripori: Az egyik kismama ismerősömnek is sajnos pont ezen a héten jött vissza a hányás, ő most a 35-dik hétben van sajnos még mindig tart, nagyon meg kell néznie mit eszik és mennyit, de szerencsére amúgy gondot nem okoz a babára nézve. Reméljük nálad elmúlik majd minél előbb, gondolom az okozhatja, hogy rendesen fel van nyomódva a gyomor.

Épp most olvastam, hogy a legtöbb kisbaba általában a 28.-dik héten fordul be:)  Bogi nálatok akkor ez bejött!, szuper! :) Kíváncsi leszek, hogy nálunk mikor lesz.
Ki az, aki még szintén várja eme "nagy" eseményt? :)

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Eszti: nem ettem semmit / nem éreztem kellemetlen szagot sem, egyszerűen felkeltem reggel és még reggeli előtt szaladtam... Ami azért fura, mert az elején semmilyen rosszullétem nem volt. Utána teljesen jól voltam, megreggeliztem, totál érthetetlen.

Én ezen nem aggódom, szerintem Nektek sem kéne, a legvégén is befordulhat meg. Ha most befordul, akkor meg még bármikor visszafordulhat, mert még sok helye van.

Lilypie Pregnancy tickers
 


Csajok egy kis bìztatás:én anyukámban a szülőágyon fordultam meg. Fejről farosra :D szóval semmi sem lehetetlen!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzska88
Üllő
 
 


Zsuzska: az nem semmi, jól kiszúrtál mindenkivel :DDD És megszült Anyud farosan gond nélkül, vagy császár lett?

Lilypie Pregnancy tickers
 


Sziasztok!

Csiripori:A doki se mondta,hogy baj lenne a nagyobb fejméret.Csak,hogy vegyek visszább a csokiból...mert a picit több magzatvíz valószínüleg a több szénhidráttól van!
Mondtam neki,hogy jó lett a terhelésesem!De azt mondta az nemszámít!
Ezért kicsit szomi vagyok!53kg-val azt hittem amit megkívánok meg is ehetem. :(
Mellesleg egy pár napja nagyon éhesen ébredek(5:30kor,mert akkor kel fel a Párom is.Elteszem neki a kajcsit aznapra,majd elengedem dolgozni.)!De mindíg csak egy kis kekszet eszek,teával,tejjel vagy kakaóval.Nem sokat,mégis azt tapasztalom,hogy hányingerem van utánna.Én viszont még nem hánytam...habár nem lepődnék meg rajta...végül is az első 14hetet is végig hánytam :S
7körül mindíg vissza alszom úgy 9ig :) A második ébredésnél viszont már semmi bajom. :D

Andrix:Kire gondolsz aki nagyon jó doki???
Én a klinikán (DEOEC) szülök majd.Dr Zatik János az orvosunk.

Kristályvíz:Nálunk is így volt!
8 toplistás név volt,amiből (némi terelgetéssel... :)) de Apa választotta ki a Noel nevet! :)
Így mindenki nagyon elégedett! :D



Kép
 
 
 


csiripori nem mondom,h minden gond nélkül,de végülis megszült anyum. Igaz 3.gyereke vagyok. Meg ma már nem biztos,h ezt hagynák az orvosok :/

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzska88
Üllő
 
 


Bogi:Édesanyám lassan 10 éve szült szintén a Klinikákon, Dr Juhász Alpár Gábornál, azóta is mindenkitől csak a legjobbakat hallom róla.

Nálunk Zéti átlósan feküdt legutóbb, de szerintem neki ez a kedvenc poziciója, mert jobb oldalon mindig jobban kidomborodok ha hanyatt fekszek.A védőnő úgy magyarázta a szívhang alapján, és persze az éppen akkor pattogó hasam alapján, hogy a feje balra lent van, a feneke jobb oldaltm, a lábai pedig a fent középtájon.Szerintem ezt a pozícíót tartja mióta érzem és látom a mozgását, mert mindig ugyanonnan, ugyanolyan mozdulatok érkeznek.Van, hogy a kis fejét tolja neki a hasfalamnak, van, hogy a fenekével helyezkedik, és persze keze lába is jár, de az teljesen más érzés.A feje és a feneke olyan, mintha egy követ nagyon lassan goretnének és nyomnának a hasamnak, a keze lába pedig sokkal gyorsabban és erősebben jár
Szóval a fekvése miatt nem stresszelem magam, majd akkor kiderül, ha nem tudnék esetleg természetes úton szülni farosság miatt, akkor majd megpróbálom meglátni a pozítív oldalát a császárnak is.Mindenesetre egyre jobban "stresszelem" magam a szülés miatt.Nem tervezek semmilyen tanfolyamon való részvételt, de azért remélem észreveszem majd ha elkezdődik...

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Bogi én is korán kelek:) 5 körül, csinálok kávét a páromnak,és reggelit , beveszem a gyógyszerem és reggeleziek, a kisfiam 6.30és 8 között szokott kellni és akkor is eszek:)

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Andrix: én úgy vagyok vele, hogy előbb-utóbb úgyis észreveszem, mert egyre erősebb és gyakoribb fájások lesznek. A kórházba meg szerintem nem kell sietni, ha nincs baj, eleinte úgyis jobb otthon vajúdni. Végülis hosszú órákról beszélünk, nem percekről.

Lilypie Pregnancy tickers
 


csiripori jó a hozzáállásod :D sajnos nem sajnos én rohanhatok az első fájásnál,különben itthon szülök :) azt meg ne adja Isten , h elfolyjon a magzatvizem, mert utána tényleg pár percem van :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzska88
Üllő
 
 


Zsuzska: na ne már! :D Mondjuk ez tök irigylésre méltó. Én mindenhol azt olvasom, hogy első szülésnél 10-12 óra vajúdásra és gátmetszésre számítsak...

Lilypie Pregnancy tickers
 


Barátnőm az első babával 4 órát vajúdott, a másodikkal 2-t....
Mondtam is neki, hogy nagyon utálom !Remélem nekem is hasonló szerencsém lesz, és szeretném nagyon elkerülni a gátmetszést

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Én elsőnél 2,5 ha jól emlékszem gátmetszés, a második 4 óra gátvádelem,mindkettőnél otthon folyt el a magzatvíz, kiváncsi leszek most.
Andrix legyen szerencséd :)
Zsuzska neked nagyon megy már :)
Az egyik testvérem egy gyerek 4 óra alatt, másik testvérem egy gyerek 13 óra , statisztika:)

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Jah,aztán nehogy meglepődjek :D de amúgy nem olyan jó a villámszülés, elhihetitek! Percek alatt megy végbe az,aminek órak kellenek. Az első nekem is 4 óra volt,sajnos gátmetszéssel :/ de a többieknél gátvédelem volt,meg előtte masszázsolajjal tréningeztem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzska88
Üllő
 
 


Zsuzska: miért nem jó? Jobban fáj emiatt, vagy mire gondolsz...?

Lilypie Pregnancy tickers
 


Nekün azt mondta a doki,hogy manapság nem engedik a kismamákat faros gyereket szűlni...császár és csá! :)
Csajok!!!
Nekem így nézne ki az álom szülés!
A fájások kezdete után,én még kényelmesen letusolnék,ellenőrizném a kis csomagom,felhívnám a dokim,be kocsikáznánk a kórházba.Fájdogálhatna 4órát,addig olvasgatnék,vagy ilyesmi. :)
Fájjon vagy fél órát nagyon-nagyon aminek következtében meglesz Noel,és mindenki BOLDOG! :D
Ahhhhhwww...Tuti kinlódok vagy tizen órát... :S

Kép
 
 
 


Zsuzska nálatok hogy megy a fürdetés, mi vált be? Azért kérdem mert mi együtt fürdetjük , és úgy gondoltuk először majd a kicsit utána  a nagyobbat , csak aztán bele gondoltam hiába fogom mondani a nagynak hogy ne jöjjön oda úgy sem hagyná hogy fürdesssük, így az egyikünknek vele kell lennie, kicsit egyikünk a nagyot a másik.

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Bogi: tetszik, én is egy ilyen szülést kérnék! :)

Lilypie Pregnancy tickers
 


Andzs nálunk is együtt fürdenek a fiúk, de a picit külön fogom fürdetni,kiskádban. Persze a nagyobbak mindig ott sündörögnek,de nem is lehet kihagyni őket. Azt még nem tudom kit fürdetek előbb. A nagyok 7 körül szoktak fürdeni, aztan meglátjuk,hogy ehhez képest Ádi majd mikor ébred. Bár az lenne a legjobb, ha a nagyokat el tudnám intézni előbb, mert akkor gyors fürcsi a kicsivel, aztán mìg ő szopizik,a nagyoknak mesélek. Andrisnál ez működött,remélem most is fog. Amìg apa itthon lesz nyilván egyszerűbben fog menni.
Erről jut eszembe, mondtam apának,h úgy készüljön 2-3 hétig itthon lesz. Én meg csak a kicsivel szeretnék foglalkozni,meg a pihenéssel. Most úgyis rám hárul minden,főleg mikor délutános :/ és hát egész nap pörgök, reggel ovi,haza,főzni takarìtani,megint ovi,alvás ,du.foglald le őket,este fürdés vacsi, ja és már ugye fűteni kell, tehát egész nap le fel a pincébe,rakni a tüzet. Nem is tudom miért csodálkozik este,ha már csak aludni van energiám . Szóval úgy döntöttem,ennyi jár majd nekem. 2 hét...utána úgyis megint én csinálok majd mindent :/


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzska88
Üllő
 
 


Húha, nem semmi, Anzs és Zsuzska, hogy ilyen korán keltek! Ráadásul utána egy perc nyugtotok sincs. Zsuzska, el sem tudom hinni, milyen lehet ennyi virgonc kisgyereket terelgetni! Komolyan minden elismerésem!

Lilypie Pregnancy tickers


Egy idő után tök jó lesz, majd lekötik és terelgetik egymást. Csak addig kell túlélni valahogy! :D

Lilypie Pregnancy tickers
 


Lányok!
Lehet a rossz időre fogni, hogy csendesebb a babám???
Mozgolódik, de közesem annyit mint mondjuk egy hete.Már ezt csinálja 2-3 napja...

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Nekem is kevesebbet mozog, én is aggódom miatta. De azzal nyugtatgatom magam, hogy ahogy egyre kevesebb a hely, egyre többet alszanak állítólag, és már nem rugdosnak, csak mocogornak...

Lilypie Pregnancy tickers
 


Sziasztok!
Zsuzska és megteheti a két hetet? ha igen akkor szerencsés vagy:)
Andrix nem tudom hogy arra lehet e fogni, nekem szerencsére ugyan úgy mozog most, de szerintem mindenkinek van hogy kevesebbet mint máskor nekem is volt már olyan. A kislányom annyira aktív nagyon sokat fent van és mozog , néha olyan mintha a hasamat kétoldalról egyszerre ráznák.
A kisfiamnál is volt olyan amikor számolni kellett a mozgását és egyszer nem mozgott már sírtam a páromnak hogy mi van egy óra múlva mozdult meg aludt biztos csak megijedtem.

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Nekem is volt olyan,hogy kevesebbet mozgott egy pár napig.
Ráadásul nem is most hanem még a 25.hét körül...akkor még nagyobb volt neki a hely.
Megemlítettem a védőnőnek,és azt mondta,hogy ha egy teljes napig meg sem moccan irány a kórház!
De a kevesebb moci (elvileg) teljesen normális. :)
Ha mégis nagyon aggódtok jelentkezzetek be dokihoz.
Jobb félni,mint megilyedni! :)

Kép
 
 
 


Nyugalom van lányok. Hidegfront van ma, ezt érzik a kicsik,és ezért nem mozognak annyit.  Nálam meg fejfájás volt tegnap,jó kis kiborulással :/ de holnap már havazni fog,es nemsoká jön a Mikuläs :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzska88
Üllő
 
 


Csak ha sírni akartok, mert nagyon megható:

http://m.life.hu/anyaskodj/20131122-egy ... verol.html

Lilypie Pregnancy tickers
 


Nagyon megható tényleg, szívmelengető a jó vég, sírtam.
A múltkor szülés videót néztem azon is sírtam mert arra gondoltam nem sokára én is a kezemben tartom a harmadik szerelmemet, és átálem azt a fantasztikus érzést újra:)

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Kellemes hétkezdés mindenkinek!
Épp a védóőnőt várom, most lesz az amikor összeírjuk, mire van/lesz szükségünk...
A hétvégén megint bűnöztem, 3 új felsővel gazdagodott a ruhatáram, habár ezeket a ruhadarabokat már nem nevezném felsőnek.Most valahogy úgy vagyok, mint egy kisgyereknél...Mindenből nagyobbat, mert ebbe még februárba is bele kell férnem.Aztán maximum majd hálóingnek használom őket A baránőm, aki 2 héttel van lemaradva, egyszerűen csak zsáknak hívja őket.De baromi kényelmesek, azt azért bevallom.Viszont pulóvert nem bírok hordani, egyszerűen megőrülök tőle.Tudom, hogy hideg van már, de csak rövidujjúban érzem jól magam.Persze, ezt ne úgy értsétek, hogy abban rohangálok, de a kabát alatt nincs pulcsi, csak rövidujjú.Meg persze alatta atláte, mert azért mégsem akarok teljesen felelőtlennnek tűnni.
MOst ennyi, mennem kell, itt a védőnő!

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


csiripori: Na én ezt most végigbőgtem! Amúgy is meghatódok már minden babás videón, még akkor is ha pozitív! :) Ilyenkor úgy örülök, hogy már szépen haladunk a vége felé! :)

Hát nem tudom, hogy a hidegfront, vagy a hormonok miatt, de a hetem nagyon gáz volt, mindenen kiborultam. Nem szoktam ilyet, de rendesen hisztiztem, meg rossz kedvem volt. Pedig  hát olyan boldog vagyok és mégis máshogy viselkedtem :) Na remélem most már túl vagyok rajta.
Most meg az erős szél miatt alig aludtam éjjel pár órát és még mindig fúj, de majd próbálozok most még bepótolni.
Holnap megyünk dokihoz a szokásos havi vizsgálatra! :)

Nem tudom ti hogy vagytok ezzel az énekesnővel, én nagyon szeretem, ezt a válogatást már többször végighallgattam, nagyon nyugtató és kellemes! :)
http://www.youtube.com/watch?v=6MBhqtneZ6g

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Sziasztok!
Én ma voltam tanácsadáson,jó lett a terheléses cukor , és vérszegény sem vagyok , érdemes volt szedni már az elejétől a vasat:)
4 hét alatt 1.5 kilót híztam ,már 57.5 kiló vagyok, pedig eszek édességet is rendesen, de hát ez van .
A múltkor írtam a 24. hetes uh után hogy csak 8 hét múlva lesz uh a papíron ez volt, csodálkoztam is, erre ma a doki kérdezte mikor voltam utóljára és jövő héten hívjam fel azt mondta:) tehát még sem 8 hét az lesz a 5 hete hogy voltam:)
És ami a legfontosabb ,kijöttem a tanácsadásról és elestem , szerencsére csak térdre,hívtam a védőnőt de nem veszi fel a telefont, el is mentem a rendelőbe ahol több védőnő is van és senki nem volt ott szívhangot akartam hallgatni az esés miatt, úgy hogy ma még elmegyek a védőnőhöz remélem akkor sikerül szívhangot nézni.
Közben meg a párom beteg lett tegnap volt az ügyeleten az orvos azt mondta neki ne legyen velünk egy légtérbe ne hogy elkapjuk ,úgy hogy teljes elkülönítés van , át ment a másik szobába aludni is meg nappal is ott van ,és szájmaszkot vettem neki:(

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


Andrix: a pulcsikat én sem bírom, állandóan melegem van.

Eszti: szerintem ezt mindenki végigbőgi, de néha olyan jót tud tenni egy kiadós bőgés :)

Andzs: remélem minden rendben, majd írj!!

Lilypie Pregnancy tickers
 


Andzs nem semmi a napod!
Ne izgulj, a babócáddal minden rendben van, egy térdreesés az nem komoly, de azért figyelj jobban a ábad elé!
És még csak most jönnek a fagyok!Én is félek tőle, hogy elpuffanok valahol majd, de amjd megpróbálok nagyon lassú és óvatos lenni
Pont ma mondta a védőnő, hogy ha esetleg nem érezném a fiamat mozogni, gyanúsan hosszú ideig, akkor nyugodtan hívjam és menjek be szívhangot nézni!

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Köszönöm lányok! Voltam szívhangot hallgatni és rendben van,jövőhéten megyek uh-ra remélem ott is rendben lesz minden ,mármint az esés miatt.
Andrix igen szerencsére nem hasra estem, de tudod ilyenkor milyen egy kismama így nyugodtam meg hogy hallottam a kicsi szivecskéjét verni Izinek:)
Annyira néztem az eredményeimet hogy nem figyeltem hová lépek.
Eredményes volt a védőnő látogatás?

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 


andzs: Vigyázz magatokra, ne ijesztegess minket! :)

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Na halljátok!
Sikerült belefutnom egy hatalmas fekvőrendőrbe vagy 60-nal....
Persze, hogy egy óriásit ugrott az egész autó, és persze hogy most nagyon meg vagyok ijedve...
De azóta is mozgolódik, de holnap reggel 8kor én is szívhangvizsgálatra megyek!
Azonnal hívtam a védőnőt, mondta hogy reggel menjek, de ne izguljak, jól ki van párnázva, a lepényem pedig rendesen oda van "ragasztva".
Persze azért izgulok....

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Lányok,kismamik!nagyon vigyázzatok magatokra! Én vmelyik nap a pincelépcsőn akartam legurulni. Túlbuzgó kiscicánk  lábam alá futott :/

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzska88
Üllő
 
 


Sziasztok!
Andrix utánzol? :)
Zsuzska az nagyon rosszul jött volna ki ,még jó hogy nem történt meg:)

href="http://lilypie.com/">Lilypie Kids Birthday tickersLilypie Second Birthday tickersLilypie Fourth Birthday tickers
andzs
Miskolc
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron