Vindo, köszi, kedves vagy, ez valami nyelvészpara is nálam. No de aztán szétszakítottságilag Te sem panaszkodhatsz! Nem is értem, hogy bírsz ennyi mindent csinálni...
Őszintén: én már nem is akarnék annyi mindent csinálni egyszerre, mint Ármin előtt, nekem egy lassabb tempó (már csak az ép ész és a minőségi munka miatt is) jót tenne -- a félelmem viszont az, hogy kéne, mert elvárás lesz (l. mhely), és közben szét fogom idegeskedni magam, mert a fiúk még kicsik, és teljesen nyilvánvaló, hogy ha majd Ármin is elmúlt 4-5 éves, sokkal jobban oda tudom tenni magam, de az elvárások addig is jönnek, mindenki letojja, hogy valakinek kicsi gyereke van-e és hová teszi. Akinek van állandó segítsége, annak ez kisebb gond. Nálunk a tsz-en senkinek nincs kicsi gyereke, csak nekem, a legtöbbnek már minimum felső tagozatos vagy középiskolás. Plusz csak nők vagyunk szinte, a fiatalok közül (a legfiatalabb húgom korabeli, tehát 33 éves) még senkinek nincs gyereke, és kevesen vagyunk, ha visszamegyek, a kiesők munkája is megtalál. Gica, köszi, az oviban Ármin általában felébred, most is ez volt, másodpercre fél órákat alszik (vagy kevesebbet), akárhol is van.
Ádi szeret nagyizni, 3 éves koráig ugye együtt laktunk a szülőkkel, úgyhogy teljesen összenőtt velük.
Óó, bevallom, én titokban pusztítom az édességhalmokat, mert annyi csoki gyűlt most is össze, amennyit Édesszájú Ádi is egy évig enne, és ugye addig is jönnek még be további csokik. De nagyon vigyázni kell, mert mindent számon tart, csak ha vmiről elfelejtkezett (ezt hosszas aknamunkával kell kivitelezni, először csak elrakni vhová, ahol nem látja és sokáig várni, h eszébe jut-e). Most pl. még az ádventi naptárba érkező kiscsokik alakjára is emlékszik (idézem: Ez a hóember tegnap nem így nézett ki!)!!!!!!!
Tettem egy bevásárlókört a plázában. Egyedül az gáz, hogy az összes hely foglalt, ahol kabátokat lehetne babáról és magamról leszedni, ill. felrakni, úgyhogy most a mozi kávézójában öltöztettem fel. Ott volt kanapé. Meg legalább ittam egy jó lattét.

Elmentem végre a brit boltba is (
http://www.britishshop.hu/), ez itt van pár percre tőlünk. Már égő volt, h még sosem néztem meg, amikor anglomán (britomán?) vagyok és itt lakom 3,5 éve. Itt elsősorban italokat és ételeket árulnak, tök jó ötlet, h van ilyen, kár, h nem nekem jutott eszembe. Mindegy, amúgy sem értek az üzlethez. Vettem a fiúknak apróságokat innen karácsonyra, Ádinak pl. narancs alakú csokit meg Pringles chipset, az utóbbit már hetek óta leste egy másik bolt kirakatában.

Egyébként semmit nem tudok szinte a brit kulináriáról, de teljesen nyitott vagyok. A skót teákon pl. az áll, h skót vízzel készítsék, mert az baromi tiszta.

(Jut eszembe, életem legszürreálisabb jeleneteinek egyike az volt, amikor egy skót dombon két indiai megkérdezte tőlem, tudom-e, hogy hol a legközelebbi tesco - és tudtam és elmondtam.

)