A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Halihó!

Mi is nagy takarításban vagyunk. Ma elég sűrű napunk volt, bár ebéd után bealudtam Bercó mellett a szivacson. Az Alvin és a mókusokat nézte, én meg elaludtam mellette.
Még reggel eszembe jutott néhány fontos dolog. Pl. tegnap nem vettem sütőtököt. Nagyika azt tanította nekünk, hogy szenteste azt kell ennünk (ha csak egy falatot is), hogy a köv. évben rendben legyenek a pénztügyeink.

Közben a Kedves még akart Bercónak egy ajándékot. A müllerben meg is találtuk, akciós is volt, no, meg be is csomagolták. Így azt már nem kell.

A Kedves éppen most hozta fel a fát, lassan díszítik is majd a fiúk.

Vindokám, biztosan nem én voltam, háromtól kezdődött a karácsonyi műsor, abban az időben éppen gyereket öltöztettem az osztályon. Most jutott eszembe, ha egyszer nagyon érdekelne az intézet, akkor bejöhetsz szétnézni. Bár tudom, a fogy. ügy nem a te területed.
Örülök, hogy elégedettek vagytok Rugóval. Minden esetben kérjétek tőle a helyes ejtést, hogy minél hamarabb rögzüljön.

De én is megnézem bármikor szívesen, de ha elfogad téged, akkor akár interneten is lehet, Gyarmati Évának van egy teszteje, ami eléggé jól feltérképezi a kül. területeket: kognitív profil tesztnek hívják, ez az oldal címe is. Regisztrálni kell, aztán hadd szóljon.
dmaggie

Mi tegnap óta Petivel a Szent Lászlóban vagyunk. Jó ez a bárányhimlő :(

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Hahó.
Panndi, jobbulást Petinek!
Remélem, hamar hazakerültök a kórházból.

Mi nagy házimunkában vagyunk. Leporoltam mindent, aztán egy asztalt áthúztam Rugó segítségével az egész lakáson (kb. húsz méter volt). Így Rugónak is lett asztala székkel a szobájában. Az asztal helyére egyelőre a karácsonyfa kerül (jabuárban egy nagy dolgozóasztalt csináltatunk egy fateleppel a mappáknak,  notebookoknak stb.).
Most kiporszívózunk mindehol.

Maggie, akkor nem Te voltál
Folyamatosan tesztelik a gyerekeket, és a feledatlapokat látom én is, szépen megold mindent hiba nélkül.
De kösz a tippet.

Kép
vindolanda

Sziasztok, lányok!

Panndi, nagyon sajnálom, remélem, mielőbb meggyógyul Petike és hazakerültök a kórházból! Addig is szorítunk és nagyon gondolunk Rátok!!!

Maggie, ezt a sütőtök-dolgot nem ismertem, de jó tudni :-) 
Személy szerint örülök, h bealudtál filmnézés közben, legalább pihensz is néha, drága!

Vindo, szerintem is tök jól fejlődik Rugó, csak így tovább! Saját asztal, az igen. :-)

Tegnap nálunk is takarítás + bevásárlás, ma is bevásárlás a csarnokban, tanulság: alig kaptam csibehúst, előbb kell menni. Nálunk nincs hal, mert csak én szeretem, de csak a halászlét, bármi mást csak tengeri halakból, így halászlét anyu csinál, mert kb. ketten-hárman esszük csak, a többség nem, Nálunk kacsa van karácsonykor. S-nak ma van a szülinapja, fel is köszöntöttük, most a tortája a nassolgatnivaló.
Holnap főzök majd, levest kétfélét, mert egy ide lesz, egy meg a közös családi ünneplésre. Meg utána is jönnek hozzánk, akkora is kell kaja. 
Épp átmentek a gyerekorvoshoz, mert Ádinak (miért is lenne nyugalom végre :-(() húgyúti tünetei vannak, meg valami herpeszféle is a száján. Mindenre rá kell kérdezniük, mert a húgomat sem akarnánk megfertőzni.
Rajtam és a kicsin még mindig keletkeznek a kézlábszáj-fertőzéshez kapcsolódó piros ragyák (ha ez /még/az). Rondák és viszketnek. Nem tudom, miért tart el eddig, a bőrgyógyásztól talán okosabb leszek, de nekem soha életemben nem voltak ilyen bőrnyavalyáim (az aknét leszámítva). Zavar, na.  
Megyek, megírok egy csomó virtuális karácsonyi üdvözletet, ezekkel el vagyok maradva.

Kép
Kép
irina

Csak röviden:
ma kétszer is kimosott a mosógépünk magától
Ez egy nagy ajándék, nem kell venni újat

Kép
vindolanda

Halihó!

Panndikám, mi történt? Remélem, nem kell sorkáig ott maradnotok. Gyors gyógyulást kívánok!

Vindo, értem, szerintem is rendben van Rugó. De ezt már többször is kinyilvánítottam.  Huhú, nagy lakberendezésben vagytok akkor.  Éljen a működő mosógép.

Irinám, jajjjjj! Igen, rémálmaimban nekem is az jön elő, hogy karácsonykor megbetegszik a gyerek. Volt már rá példa.

Milyen levest főzöl? A halról engem is lebeszéltek a többiek, pedig én nagyon szeretem. Nem baj, majd holnap jól behalászlézek. Meghívásunk van.

Én tegnap nagyon elfáradtam. De a sütés-főzés nagyját letudtam. Mára már apróbb dolgok maradtak. Most éppen vasalási szünetben vagyok. De már megyek is.

dmaggie

Drága Lányok,
boldog, békés karácsonyt mindenkinek!!!

Maggie-m: tyúkhúslevest és tárkonyos csirkeragulevest, előbbi megy holnap a közös ünneplésre.

Kép
Kép
irina

Kedveseim, áldott, szép ünnepet kívánunk mi is!!!

Irinám, azok a kedvenceim.  Nálunk már kezd elcsendesedni minden. Amikor anyukámék megérkeztek, már mindenki rendesen éhes is volt. Szerencsére most eléggé jól osztottam a kaja mennyiségét, nem maradt ki nagyon sok.

Én meg közben kezdek betaknyosodni.

dmaggie

Na, ez nem úgy ment el, ahogyan szerettem volna. Bocsi.
dmaggie

Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Jövök még este, kb. olyan két óra múlva.
Rugó még ébren.

Kép
vindolanda

Köszi, lányok!

Maggie, jobbulást!

Vindo, én is próbálok lenni, de nem csak rajtam múlik.

Napi helyzetjelentés: minden meglett, kész lett, finom lett, de legközelebb nem 24-én kezdek el főzni, mert minden mást rohamtempóban kellett nyomni (fadíszítés stb.). A kacsa nem fért el egy tepsiben, nem főtt el a leve, szóval volt pepecs. 
Srácok örültek, Ádi főleg a legótársasának, Árminnak a búgócsiga jött be főleg, de ezt sejtettem is. Képeket majd hozok vmelyik nap, bár közös családi sztárfotókat még mindig nem lőttünk (tudjátok, amiken együtt mosolygunk a fa alól: szeretnék ilyeneket is). 

Kép
Kép
irina

Sziasztok Lányok!

Békés, boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Itt szuper volt minden, a főzést nem bonyolítottam túl, a gyerekek kedvence volt a vacsi (rántott hús, krumplipürével) annyi, hogy ma sajt+ sonka tölteléket kapott a hús.
Az ajándékok nálunk is taroltak Gergőnek egy hatalmas lego daru Grétinek meg lego kávézó+az áhított hógömb és még szemüvegtok.
De a leg-leg az egy családi belépő a Budapesti nagycirkuszba a Fesztivál csillagai előadásra, húúú, már nagyon várom.....

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hahó.
Mi az ajándékozást meg a faépítést még tegnap megtartottuk az előttünk álló végeláthatatlan rokonlátogatások miatt.
Ma a kisebbik bátyám volt itt.
Rugó egész nap játszott, tényleg, és nagyon bejött neki a Forma egyes lego szett, meg a szobája átrendezésének is örül.

Az jó, ha mindenhol jól mentek a dolgok.

Nálunk még volt mára házimunka is, de azt csak módjával csináltuk.

És olyan meleg volt, hogy ebéd után pulóverben kávéztunk a teraszon a tűző napon

Most vár ránk egy keleti kardozós film.

És ezt eddig nem írtam le, de az a határidős munka, amiről beszéltem, hogy karácsonyra szeretnék vele végezni, és ami miatt egész ősszel éjszakáztam, az a habilitációs dolgozatom megírása volt. És tíz perccel ezelőtt beütöttem az utolsó karaktert is. Igaz, most javítani jell, átnézni, ami még vagy két hét. De írni már nem.

Most boldog vagyok.

Kép
vindolanda

Hazaengedtek minket ma. Felülfertőzödött a bárányhimlő, pluszban gennyes középfül-gyulladása van. Azt mondták, a karácsonyra való tekintettel hazajöhetünk, de még kilenc napig kap AB-t, és vissza kell vinni kontrollra.
Szóval boldog karácsonyt :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Móni, örülök, h jól sikerült az ünneplés! A cirkuszi belépő tényleg nagyon klassz. 

Panndi, nagyon sajnálom :-(( de örülök, h már otthon vagytok! remélem,  nem bántak veletek rosszul a Lászlóban, én kétszer is kifogtam az egyik pokróc dr.nőt...

Vindo, fantasztikusan jó vagy, gratulálok a kézirat befejezéséhez! Magadnak szabtad ezt a határidőt vagy vmiért hajtott is a dolog? (Az eljárási díj elég sok errefelé, szívom is a fogamat miatta, de 150e? komolyan? próbálok majd rákérdezni az egyetemen, lehet-e erre majd támogatást kérni.)
Itt azért hűvösebb volt, olyan 6-7 fok.

Mindjárt áttöltöm a képeket és hozok. Hozzatok ti is! :-)

Kép
Kép
irina

Kép
Kép
irina

eElsőosztályú volt a kórház, az osztályvezető bejött, leült, mindent átbeszéltünk, és mindenki nagyon kedves volt!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Halihó!

Panndikám, húúúú, ez bizony kemény lehet. Remélem, az otthoni légkör is segít a gyógyulásban. Továbbra is +++++.

Irinám, fantasztikusak a képek. Hihetetlenül édes mind a két manó. Főzés: én is ezért igyekeztem tegnapelőtt.

Vindo, nagy-nagy gratula. Belevaló csajszi vagy.

Mónikám, azta micsoda ajándékok.  Nem is csodálom, hogy élvezitek a karácsonyt.

Nálunk alakul a dolog. Bercónak folyamatosan hőemelkedése van, köhög, nem eszik, viszont hányingere is van. Én is begyogyózva, most kibírható a dolog. Éppen várakozó állásponton vagyunk.
dmaggie

Minden betegnek jobbulást!

Panndi, örülök, hogy hazaengedtek benneteket! Mindent bele

Irina, Ármin nagyon nagyot nőtt És nagyon kis csinos
Hát, ez a karácsonyfadísz mindent visz

Nekünk egy malactáncosnőnk van. Mikor kicsi voltam, eltört egy malac és egy táncosnő is. Összekombináltam tíz évesen a táncosnő testéből és a malac fejéből. Azóta is minden évben felrakjuk a fára

Igen, a díj sajna itt is 160 ezer körül van, hogy elkezdd az eljárást (örülnék, ha a felét kifizetné a kar, de ez sok dolgon múlik).
Magamnak szabtam a határidőt, mert januárban már más teendőim lesznek.
Meg az egy dolog, hogy lassan kész, de hogy milyen lett, azt nem tudom.

A többit amoda

Kép
vindolanda

Hahó, lányok!

Maggie, hogy vagytok? Bercó??? Te??? Remélem, jól!

Vindo, köszi szépen! :-) Remélem, ad az egyetemetek támogatást. Kéne neki. Ha már elvárás is, h az ember habilitáljon. 
Malactáncosnőről egy képet nagyon látnék!

Panndi, örülök, h a kórházban jól bántak veletek! És hogy hamar hazakerültetek :-)

Gyorsan elment a karácsony, talán nekem szubjektíve még ilyen gyorsan nem is. Talán a kétgyerekesség teszi, nem tudom.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Nincsenek jó híreim. Mi még mindig rosszul. Bár Bercónak ma még nem volt láza, de hőemelkedést már mértem nála. Köhög nagyon, egyébként semmi más tünet.
Én tiszta takony vagyok, fáj a torkom. Tegnap hőemelkedésem is volt, pedig rám ez nem jellemző. Tegnap mondta Vicuska, hogy Johanna is uilyen beteg.  Szerintem az oviból kaptuk ezt az ajándékot.
dmaggie

Ó, Maggie, sajnálom! Remélem, hogy a hőemelkedés nem megy egyikőtöknél sem feljebb! Gyorsan gyógyuljatok meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
irina

Karácsonyra való tekintettel engedtek ki minket, de azóta is beteg Peti is, és már mindenki :( Lényok hánynak és megy a hasuk,  hőemelkedésük van, Gábor bárányhimlős, Peti meg még mindig nem az igazi :(

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Halihó!

Panndikám, sok-sok erőt kívánok Nektek. No, meg gyors gyógyulást. Nálunk is áll még a bál. Bercónak ma már a füle is fájt. Én is még tiszta takony vagyok. De ma már rá tudtam venni magam némi munkára. Szóval leszek még, mert most mikulásig nyomom majd.

Irinám köszönöm.
dmaggie

Sziasztok Lányok!
Bocsánat az eltűnésért...

Panndi!
Jaj, még olvasni is rossz volt a soraidat. Te hogy bírod? Remélem minél hamarabb rendbejöttök!

Maggie!
Jobbulást nektek is! Azért óvatosan a munkával!

Irina!
Tündériek a fiúk a képeken! Elhiszem, hogy Ádi örült a játéknak. A gyerekek is ilyen lego társast kaptak még szülinapjukra a keresztapjuktól. :)

A karácsonyunk jól telt, szerencsére Gergő akkorra helyrejött, bár meg voltunk ijedve, mert ő is fájlalta a fülét. Zsuzsu tegnap kezdett taknyolni, de mintha alakulna....

Kép
gica1

Halihó,

Panndi, remélem, napról napra jobban vannak a gyerekek, majd írd meg, mi újság Nálatok! Nagyon szorítok (szövődmények már ne legyenek stb.)!!!

Maggie, jobbulást, drága, Nektek! Fülsapkázni szoktatok? Hátha segít Bercón...

Gica, Zsuzsunak jobbulást a náthával! Fülhelyzet már jobb?

Vindo, Gatsbyt láttuk, jó volt, bár sztorira teljesen a rendező másik filmje, a Moulin Rouge (vagy az volt ez, elvégre a Gatsbyt már más megírta ;-))

Itt a szokásos, Ármin fogzik (de fog még sehol). Voltam orvosnál a ronda kiütésekkel (kb. stigmáknak néznek ki kézen-lábon), aszonta, hogy vírus, több is lehet valszeg, ami elkapott, és mivel nem csak kézlábszájon jött ki, ez nálam nem az (S-nál sem az volt, Ádinal valszeg igen), meg keverednek is más bacikkal, vírusokkal. És hogy figyeljünk a gyerekekre, szívre húzódhat. Meg kaptam gyógyszert (antihisztamint) és kenőcsöt. De hosszú hetekig eltart. Hát igen, az első folt már 1,5 hónapja megvan, kb. 50 forintos nagyságú (a többi kisebb). Nyomi vírusok.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Végre le tudtam ülni. A fiúk kb. délután közölték velem, hogy holnap kinek milyen programja lesz. Elkezdtem kaját gyártani. Holnapra néhány simítás maradt. Hozzánk érkezik majd anyukám és az öcsém. Szegények, valószínűleg elkapták Bercótól és tőlem a nyavalyát.

Bercó ma antibiotikumot kapott. Gyorsan hatni is kezdett, már éhes is volt. Én továbbra is taknyosan, közben meg a Kedvesnek is elkezdett fájni a torka.

Szuper, hogy mostanában mindenki szenved valamilyen kórságtól.  Jobbulást kívánok mindenkinek!!!!!
Gica, remélem Zsuzsu már jobban is van!

Panndikám, veletek mizu?

Irinám, ez is hihetetlen. Jól benyaltátok ezt a valamit Ti is. A fene vigye el! De ez az időjárás sem kedvez a gyógyulásnak. Akárhogy is van, nem normális ez a langyi idő.
dmaggie

Hahó,
itt vagyunk.
Igyekszem majd jönni.
Mindenki gyógyuljon meg!

Kép
vindolanda

A malactáncosnő:

Kép
vindolanda

dísz

Végre sikerült.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Boldog új évet kívánok Nektek :)

Karácsony jól telt,mindent megkaptak amire vágytak (nem volt hosszú a lista :) ) :) Szenteste beszélgettünk és mondtam milyen jók voltak,hogy mindent megkaptak :) erre Bálint így szólt: Anya mi rosszak voltunk az Angyalok voltak jó fejek :)
Ma befejeztema  westendben a munkát.Nagyon jó volt ,a kolleginák tündérek, jövőre megyek újra :) :) Hiányozni fognak nagyon :( .

betegeknek jobbulást kívánok!!!

pusz

KépKép
viranka

B.Ú.É.K.   

Mindenkinek legyen olyan a következő éve amilyet igazán szeretne
Betegeknek jobbulást.

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

BUÉK

Most jöttünk a főtérről.
Tüzijátékozás közben tanyáltam egy nagyot, felbuktam az udvaron egy rönkben
Igyekszünk Rugót minél hamarabb elaltatni

Kép
vindolanda

BÚÉK, LÁNYOK!

Vindo, szuper ez a malactáncosnő

Mi is megjártunk egy vendégséget, Ármin nagyon jól elvolt, kis tünemény. Nekem sajna egész nap fájt a fejem. 

Minden kis és nagy betegnek gyors gyógyulást!!!

Kép
Kép
irina

Nagyon boldog új évet kívánunk mi is! 

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Heni, nektek is búék! Jó nagyok már a fiúk!

Vindo, remélem, nem ütötted meg nagyon magad a rönkáteséskor!

Elárasztotta a víz a fürdőszobát (dugulás), szuper program újévre napközbenre
Megkezdtem a fogyózást/diétázást (ésszel persze, l. szoptatás), nagy megkönnyebbülés volt elrakni a maradék édességeket, csokihegyeket. 
Újévi fogadalmakat is összeírtam (szoktam). 

Knél mi újság? Nagy itt a csend...

Kép
Kép
irina

Szép napot mindenkinek :)

Tegnap mind a két mini megvárta az éjfélt, majd 1 óra volt, hogy lefeküdtünk aludni. Gergőke meg 7 előtt indította a napot tudtam volna még egy kicsit aludni

Újévi fogadalom :) Én is tettem
Dugulás

Vindo nagyon megütötted magad?

Heni nagyok már a fiúk nagyon, lassan jöhetne egy kislány

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hahó, én is itt.

Köszönöm, azért nem vészes. Kicsit bedagadt az a rész, meg van egy horzsolás a tetején, fájogat, de tényleg nem annyira gáz.
Rugó eléggé lefoglal mostanában, valahogy nem jutok a géphez

Éljen a fogyókúra

Móni, jól bírták a gyerekek. Gergő aludt napközben?

Nálunk annyi volt, hogy kimentünk a térre, mint minden évben. Rugó kapott egy lufit - most egy Sikoly-lufit választott. Szép feketét
Evett egy kürtős kalácsot, a férfiak teát kapták, én meg forralt bort. Nézelődött a téren, belehallgatott a koncertbe, nézte a rendőröket. Itthon tüzijátékoztunk, és 11 körül el is aludt.

Irina, mostanában két jó kínai filmet is néztünk, és egyiknek sem lett hagyományos keleti, "mindenki meghal" vége:
http://www.imdb.com/title/tt0374330/
http://www.imdb.com/title/tt1460743/

Rugó közben javul, már megszűnt az a hülye hörgős légzése éjszakánként. Az orra folyik még valamennyire, de nem vészes.

Az otthonlét komolyabb konfilktus nélkül zajlott. De azért jó volt hazajönni, öt nap nekem már kicsit sok, pláne net nélkül:)

Karácsonyra otthon jáva játékot kapott, és nagyon tetszik neki. Folyton dirigál is, miket rakjunk össze. Lánchidat, sorompót stb.

Két nap múlva jönnek az unokatesók, itt is alszanak, már nagyon izgatott.

Heni, esetleg bővebben?

Maggie, veletek mizu?

Kép
vindolanda

Halihó!

Lányok, mi is a legjobbakat kívánjuk mindenkinek erre az évre. Teljesüljön minden kívánságotok, fogadalmatok!

Heni, köszönet a gyönyörű képért, tényleg jöhetnél bővebben is.

Mónikám, akkor jó kis buli lehetett. Na, a korai kelés valahogy a vérükben van. Bercó is éjfél körül dőlt ki. Ő 8 körül tért magához, azóta pörög megint.

Irinám, ez nem hangzik jól. Nagyon ügyesen csinálod már egyből. Sok sikert.

Vindokám, bocsánat, de csak ma vettem észre az sms-t.  Itt voltak anyukámék, így nem mentünk sehova. Közben még a kis szomszédunk is átjött, beszélgettünk darts-oztunk, meg ilyenek. No, meg Bercó is köhög még nagyon, nem hiányzott volna neki ez a nyálkás, mocsodék idő.

Jobbulást!

Én tisztára kóma vagyok. Kettő után feküdtünk le, jó sokára sikerült elaludnom, nem aludtam sokat, így csak tengek-lengek egész nap.
dmaggie

Móni, ú, Gergőke aztán fent tud lenni 

Vindo, Sikoly-lufi :-)
Nekem net nélkül 1 nap is sok...
Köszi, ezeket a filmeket nem ismerem, de a Jianyu-ról hallottam, M. Yeoht is nagyon bírom. 
Mi mostanában (elmúlt hetek-hónapok) ezeket láttuk: The Great Gatsby (szépséges, de én vmiért jobbra számítottam), After Earth (elmegy, jobb, mint amit írnak róla), Iron man 3 (csak Ben Kingsley miatt érte meg, az ő backstage jelenete mindent vitt), The Europa Riport (erről írtam szerintem, scifi, de belső terekben játszódik szinte az egész, nagyon bírtam), The last days on mars (szokásos, csak most a zombik vannak a scifi műfajra ráeresztve... a főszereplő pasas jó színész, amúgy kihagyható darab), Kick ass 2 (azt ti láttátok, emlékszem, az 1. jobb volt, mert az viccesebb volt, mint amennyire erőszakos, a 2 meg erőszakosabb annál, mint amennyire vicces). 

Én tegnap 11-kor lefeküdtem aludni, annyira fájt a fejem. És üdén ébredtem reggel. Nem először alszom át a szilvesztert, persze koccintások-köszöntések-telefonok már korábban megvoltak. 

Hát én lassan elkezdem a gyerekruhákat kiválogatni. Egy része megy a húgomékhoz, a többit eladományozzuk szerintem (vagy majd megvárjuk, h a húgomék is elhasználják, amit tudnak -- csak ott ugye kislány lesz --, és aztán viszem el vmi helyre). Nem tervezünk több babát. 

Kép
Kép
irina

Maggie, Vindo, a fiúknak jobbulást a köhögéssel, és Nektek is!
Hát az ésszel fogyózás azért is kell, mert ha rögtön nagyon komolyan csinálom, egy hét múlva feladom, annyira egysíkú. Most máshonnan foogm meg a dolgot.

Kép
Kép
irina

Irina fogyókúra jó dolog ám, én a cukrot és a fehér lisztet hagytam el, minden mást lehet enni. 15 kiló ment le eddig....

Vindo igen aludt Gergő napközben, kicsit több mnt 2 órát
mi az a jáva játék?

Maggie jobbulást Bercónak.
pihenj le egy kicsit, én is aludtam napközben, egyszerűen kidőltem

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, fantasztikus vag a 15 kiló mínusszal, gratulálok!
Nálam fehérliszt már jó ideje nincs, cukorból sincs a finomított -- próbálom persze elhagyni, de ugye a világon mindenben van (ketchup, müzli, felvágottak stb.). De az ilyenekkel nem tudok mit tenni, teljes cukormentességet nem is bírnék, meg kell is a szoptatás miatt. Inkább fruktózra állok át. A xilit nagyon drága. Nekem a csokizással volt főleg bajom és újabban már a mennyiségi kajálással is, ezeket  azonnal leállítottam. Meglátjuk, így mire jutok. Reményeim szerint fogyás lesz, mert eddig a sok evéssel-sok csokival + szopi maradt a súlyom, ergo ha kiiktatom az első felét, akkor fogynom kell, nem?

Kép
Kép
irina

Irina én édesítőt használok és xilitet.
Nem fogy belőle túl sok ám. Azzal, hogy elhagytam a cukrot, a többi ételbe is jóval kevesebb édes íz kerül. A család is teljesen átállt. Vettem 2 kiló cukrot az ünnepekre a sütkérezésekhez de ott van bontatlanul. Valahogy nem kérik.
A Te módszered is tuti leszhipp-hopp eltünnek majd a plusz kilók

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, köszi, az édesítő be fog jönni szerintem. 
Nálam mindig azon bukott el eddig a dolog, hogy a csokihiányt nem bírtam. Most majd kieszelek rá vmit. Meg néha fogok enni, mert pont a tiltás a siker akadálya.

Kép
Kép
irina

Irina, a Marsos filmért kösz, ezt nem ismertük, és G.nek gyengéi a zombik.

Móni, tuti, hogy ismered, már gyerekkori emlékeim is vannak róla.
http://fakopancs.hu/java-epitojatekok?g ... 3godsFMAew

Kép
vindolanda

Irina,
amúgy tudtad, hogy Michelle Yeoh 52 éves?
És a linkelt filmben romantikus szál is épül rá.

Maggie, semmi gond. Gondoltam, hogy Bercó is beteg még.
Próbálj pihenni.

Mi olyan kettő utánig voltunk fenn, de reggel szerencsére fél tízig aludtunk.

Kép
vindolanda

Vindo jó játéknak tűnik, nem ismertem

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tényleg jó játék, nagyon jól kombinálható
Ha jól emlékszem, tavaly Ádi is ezt kapott valamikor.
Rugóéknál az óvodában van, ott tetszett meg neki.

Ma megpórbáljuk hamarabb ágyba dugni Rugót, és este filmet nézni

Kép
vindolanda

Kidőlt végre Gergő. Bírta eddig reggel óta, de már nagyon nyűgös volt.
Remélem Gréti is beájul hamarosan, jó volna csendben olvasni
Ja, nem is írtam. Kicsi lánynak levágattuk a haját. Most igazi nagylányos a frizurája :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?