Mi is nagy takarításban vagyunk. Ma elég sűrű napunk volt, bár ebéd után bealudtam Bercó mellett a szivacson. Az Alvin és a mókusokat nézte, én meg elaludtam mellette.
Még reggel eszembe jutott néhány fontos dolog. Pl. tegnap nem vettem sütőtököt. Nagyika azt tanította nekünk, hogy szenteste azt kell ennünk (ha csak egy falatot is), hogy a köv. évben rendben legyenek a pénztügyeink.
Közben a Kedves még akart Bercónak egy ajándékot. A müllerben meg is találtuk, akciós is volt, no, meg be is csomagolták. Így azt már nem kell.
A Kedves éppen most hozta fel a fát, lassan díszítik is majd a fiúk.
Vindokám, biztosan nem én voltam, háromtól kezdődött a karácsonyi műsor, abban az időben éppen gyereket öltöztettem az osztályon. Most jutott eszembe, ha egyszer nagyon érdekelne az intézet, akkor bejöhetsz szétnézni. Bár tudom, a fogy. ügy nem a te területed.
Örülök, hogy elégedettek vagytok Rugóval. Minden esetben kérjétek tőle a helyes ejtést, hogy minél hamarabb rögzüljön.
De én is megnézem bármikor szívesen, de ha elfogad téged, akkor akár interneten is lehet, Gyarmati Évának van egy teszteje, ami eléggé jól feltérképezi a kül. területeket: kognitív profil tesztnek hívják, ez az oldal címe is. Regisztrálni kell, aztán hadd szóljon.