Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Egy gyors körkérdést szeretnék feltenni! Mit gondoltok az influenza elleni védőoltásról várandósan? Beadatjátok?
Mi itt mindannyian vastagon beleesünk ebbe az időszakba, úgyhogy a kérdés időszerű. Én bizonytalan vagyok még, bár ha  azt a tényt veszem alapul, hogy a magzat is védetté válik fél éves koráig az oltástól, inkább arra hajlok, hogy beadatom. A Férjem elutasította, mondván majd Ő oltatja magát és így megóv minket, de szerintem ez nem elég...
Ki hogy áll ehhez a témához?


Szia!

Én nem. Pont múlt héten jutott eszembe a dolog, mert a háziorvos még a nyáron mondta, hogy adassam majd be ősszel, mielőbb. Aztán szépen elfelejtettem, nem is kértem ki se a védőnő, se a nőgyógyász véleményét. Sosem szoktam beadatni, nem is tudom, mit váltana ki belőlem... A babát az anyatej védi, én pedig úgysem járok majd sehová. Aztán nem is tudom, hogy az oltás véd-e mindenféle típusú influenza ellen...

Egyedül a H1N1 ellen oltattam be magam 2009 decemberében, amikor a lányom egy hónapos volt, de akkor nagy volt a riadalom, háziorvos, nőgyógyász, gyerekorvos stb. mindenki ajánlotta.


Szia! Én sem adatm be,első babámmal se kértük,és most sem! Amennyi érv,annyi ellenérv is van mellette.Valójában egy legyengített vírust kapnék.
Persze nehéz ügy,mert még orvosok is más-más véleményen vannak.

De mi nem kérjük,az biztos :)
Kellemes napot nektek!
baba1984
Nyíregyháza
 
 

 
 

Sziasztok! ma megvolt a 32 hetes uh is :) Ádámka már 2000-2100 gramm között van :)
Nagyon aranyos volt. olyan hihetetlen hogy már csak 8 hét és végre a kezeimben tarthatom!!
Nagyon várom már!!
baba1984
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok,
Baba1984, de jó hír! Szép nagy babának ígérkezik. Bizony, lassan eljön az idő...

Nekünk is megvolt a 30. heti kötelező uh. Minden rendben, a kicsi maszatka egyszerűen gyönyörű és tiszta nővére :-) 1400 g körüli és a feje lefelé, de még bal oldalra. Reméljük, innen már befordul és nem elfelé. Bár nem tudom, hogy akkor a múlt héten miért mondta a másik orvos, hogy befordult... Dupla uh volt, egy soproni orvos volt gyakorolni az uh gép használatát és a végén megkérdezték, hogy megengedem-e, hogy ő is megnézzen.

Vigyázzatok magatokra!


Sziasztok!

Először is köszi a válaszokat az oltással kapcsolatban, beszéltem a Védőnővel és Ő sem feltétlenül támogatja. Úgyhogy marad az a verzió, hogy a környezet oltassa be magát.
Baba 1984! Ez aztán a szép súly!   Jó nagy Ádám babád, ez megnyugtató szerintem! (Én 1800 grammal születtem egy hónappal korábban, nálam ez a lélektani súlyhatár..) Valahol olvastam, hogy ebben a korban már 200-250 grammot híznak hetente a pociban.
Tegnap engem egy kicsit irányba állított a Védőnő, mert mint mondta kezeljem a Jan.20-át erős fenntartással, tekinve, hogy az első babák kb. a fele a 38-ik héten születik, és a Marci eleve nagyobb  a koránál egy héttel..
Úgyhogy azzal váltunk el biztos ami biztos az ünnepekre már mindenhova vigyem a kórházi cuccokat. Egy kicsit megszeppentem mit ne mondjak. Véleménye szerint kb Jan.első két hete lesz a befutó időszak.
Mindezek fényében,a hátralévő hetek száma kicsit más megvilágításba kerültek nálam...


sziasztok! lilapereszke,na látod én ebbe nem hiszek :) Annak idején az első fiammal ugyanezt kaptam,hamarabb megszülök majd,mert nagy baba,nagy a hasam,lent a hasam nagyon.......
Aztán persze még ráhúztunk 6 napot,végül úgy inditották be :D
Akkor a fiam 3780 grammal született. Most megint mondják nagy baba,nagy poci,lent a poci,tuti hamarabb meglesz. Én meg csak mosolygok. Bár őszinte legyek örülnék ha 1 héttel most hamarabb jönne,minthogy egy héttel később :)
De hála,még zárt vagyok,jól vagyunk,szerintem kihúzzuk januárig
Kellemes napot mindenkinek!!!
baba1984
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok,
Lilapereszke, szerintem se vedd a védőnőt olyan komolyan, ez nem szentírás. Ismerősöm már a 36. héten nyílt, aztán majd a 42. héten szült. A barátnőm olyan zárt volt  a 37. héten, hogy maga a szülésznő mondta neki, hogy tuti a túlhordás, pár nap múlva pár óra alatt megszül. Alkati kérdés. De tényleg készülj lelkileg ara, hogy korábban jön!
Én is 1800 g-mal születtem! Nálam a két kiló a lélektani határ. Na, de ez nem most volt, már kiderülne szerintem, ha lassabban fejlődnének. Az én időm még uh sem volt...

Én úgy január 15 utánra teszem magamban a szülés időpontját, aztán majd meglátjuk. Bár a 20-át jó lenne megvárni, a férjem könyvelő :-) a Húgom pedig, az egyetlen közeli segítségünk 25-éig vizsgázik...

Elkezdtétek már a pakolást, mosást, csomag-összeállítást, kiságy-szerelést?


sziasztok!
Pacsirta én a héten kezdem összeállítani csomagot és szerintem mosáshoz is nekikezdek így 33 hetesen már :)(szerdán töltjük)
Te? Elkezdzed már?
Igen,engem amugy nagyon megnyugtatott multhéten az uh hogy már a két kiló-2100 között van Ádám
Csak a derekem fáj nagyon hatalmas pocitól,meg lent már minden,úgy nyomja,az alvás is művészet már. de már csak pár hét és kezemben tarthatom a második kisfiam :)
Kellemes napot,jó babavárást mindenkinek!!!
baba1984
Nyíregyháza
 
 


Á, dehogy! A héten még nagyon dolgozom, aztán egyre kevesebbet, de szinte minden napra jut majd valami intéznivaló decemberben.
Azt tervezem, hogy a héten összerakom egy halomba legalább a kórházi cuccaimat, hogy ne a férjemnek kelljen keresgetnie, ha hirtelen menni kellene. Táskába még nem tudom berakni, mert a hétvégén hazautazunk a szüleimhez az utazótáskával :-)
A kiságyunkért, pelenkázónkért még el kell menni, mert rokonok tárolják. Aztán jöhet a mosás, vasalás, olyan gyorsan telnek a napok... Ma vagyok 31. hetes.
De Karácsony előtt mindennel elkészülök :-)


Sziasztok!

Jó olvasni hogy mindenki készülődik valamilyen szinten a csomag összeállításában. Nekem is van még néhány dolog amit meg kell vennem, és aztán jöhet a mosás. Én most szerdán voltam, azaz tegnap a nődokimnál, 32 hetes vagyok de a gép szerint 33, na de sebaj, valószinüleg azért mert elég nagy babám van 2230 gr így 32 hetesen. Gondoltam hogy szép nagy, mert eléggé sokat nőtt a pocim az utóbbi hetekben, és egyre kényelmetlenebb. Az alvás elég érdekes már, derékfájás, gyomorfájás, és légszomj kerülget amikor fekszek. Próbálom a fejemet feljebb helyezni hogy ne nyomjon annyira a baba. Nekem nem mondta senki hogy jöhet hamarabb a baba, mert nagyobb a korától, és súlyra se kicsi, viszont én tartok attól hogy 38-ik hét tájékán megszülök. Egyébként nem is bánnám talán mert elég nagy terhem van már most is. Azt tervezem én is hogy karácsonyra mindent bepakolok az utazóba, magamnak is babának is és aztán bármikor jöhet a szülés. Van még 3 hetem hogy mindent bekészítsek, és kb 7 hetem a szülésig. Nekem borzasztóan telnek a napok, hihetetlen hogy már pár nap és decembertt írunk.
Az influenza elleni védőoltást én soha nem adattam be magamnak és most sem fogom, viszont a H1N1 ellen én beoltattam magam amikor volt az a nagy járvány.
Mindenkinek egésséges babavárást kivánok!
simkrisz
Dévaványa
 
 


Sziasztok :)
Nekem a babának 33 hetesen 35 hetes adatai vannak már
Nekem tegnap még a gyerekdoki is megjegyezte hogy ez a baba nem  várja meg januárt,levan szállva,totál lent a poci és jó hatalmas :)
Na azért még csak hadd maradjon bent,szerintem.
38 héttől már persze én is azt mondom  jöhet,sőt jöjjön inkább 1 héttel hamarabb,mint egy héttel később,mint a nagyfiam... Na az kész szenvedés volt.
Na meg hogy második baba,ezért is mondták h biztos hamarabb jön,de én ezekre sosem adok!
Tudja a baba h mikor kell jönnie :) legkésőbb 6és fél hét múlva már ugyis a kezemben lesz!
Kellemes napot mindenkinek,mi már a Mikulásra készülünk a fiammal,kezd ünnepi hangultaunk lenni.
baba1984
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!
baba1984, jól elbeszélgetünk :-)
Ejha, szép nagy baba lesz akkor! (Bár ki tudja, ezeknek az uh-oknak sem tudom, mennyire lehet hinni...)
Jaj, bírom ezeket az okoskodásokat, népi bölcsességeket :-)

Simkrisz, majd jön, amikor jónak látja.

BArátnőmnek azt mondta a szülésznője, amikor megnézte, a 37. héten, hogy zárt méhszáj, ebből inkább túlhordás lesz, 4 nap múlva megszült. Egy másik barátnőmek a 34. héttől 2 ujjnyi nyitott méhszája volt, iszonyúan lent volt a pocakja, mégis már a betöltött 41. héten szült...

Engem azzal készítenek ki, hogy biztosan lány-e, mert olyan fiús a hasam. A magzati DNS vizsgálatnak talán lehet hinni... és egyébként képünk is van 3D-ben a bizonyítékról :-)

Mi is kezdünk ünnepi hangulatba kerülni.


Pacsirta nekem is végig aztmondták az ismerősök, hogy fiam lesz, mert fiús hasam van. Pedig bizonyított hogy kislány, azért a 4D már csak nem téved, mindent lehet látni rajta. Szóval én is megcáfolom a fiús has kérdést. Kinek milyen testalkata van, szerintem a pocakról nem lehet megítélni a baba nemét. :)
Vigyázzatok magatokra az utolsó hetekben, pihenjetek sokat. Jó egésséget mindenkinek.
simkrisz
Dévaványa
 
 


Sziaztok, mi is megvolnánk, remélem legalább évvégéig egyben :) Luca gyomorbetegsége miatt sok a magzatvíz, így fenáll a 27 héttől a koraszülés veszélye, de egyre közelítünk a varázslatos 37.héthez, ami után biztosan nem lenne már baja. Most a legutóbbi UH-n 2080grammra saccolták és 33/1-nek felelt meg! Drukkoljatok, hogy a BUÉKot kivárja!!! ( Persze az ideális az lenne ha a január20-át kivárná..... )

bdana
Budapest VIII. kerület
 
 
 
 


Sziasztok!

Mi is jelentkezünk! Örülök, hogy mindenki jól van!
Nekem is a fixa ideálom, hogy idén még szépen egyben érjük meg az Újévet. Nagyon szeretném, hogy így legyen. Súlykolom a kisfiamba, de nekem úgy tűnik, hogy jól érzi benn magát. Jó kis csucskos hasam van, még jó fenn, úgyhogy bízom benne ez még sokáig így lesz.
Lassan eljutottunk a ház kifestésének a végére, már rettenetes volt ez a hetekig tartó ingyen cirkusz és rumli. Talán látom már a lehetőségét, hogy egyszer rend legyen és tisztaság, és végre berendezhetjük a babaszobát. Már szeretném a ruhácskákat mosni, rendezni, összerakni a kórházi csomagot stb. Én nagyon elvagyok maradva.
JA és a lényeg! Most így a 8. hónapban kiderült, hogy végül nyugdíjba küldik idén a választott orvosom, ezért másnál fogok szülni Már olyan rezignált vagyok mindenre, hogy meg se lepődtem, csak tudomásul vettem. Szimpatikus egyébként akinek átadott, és dícsérik Őt is. Megtörtént az első NST-m, ami roppant uncsi volt, mert a Marci baba úgy megszeppent valamiért, hogy csak lapított végig a pociba, meg se moccant. Pedig tudom, hogy ébren volt. Kis huncut!  1 óráig ott trónoltam mire sikerült valami kiértékelhetőt összehozni, de rendben volt minden. Szombaton megyünk ultrahangra, nagyon kiváncsi vagyok mekkorának mérik, már várom nagyon.
Kb. arra számítok mint neked Baba1984, mert úgy tűnik a babáink egyformán nővik túl a korukat hetekkel, de majd meglátjuk! Majd beszámolok mi volt.
Voltunk szülésfelkészítőn is a kórházban ami nagyon megnyugtató volt számomra. Egyrészt, hogy legalább már van elképzelésem a szülőszobáról, másrészt, mert nagyon szimpatikus a szülési és újszülött ellátási filozofiája a Szülészetnek. Teljesen baba-(és mama)barát minden tekintetben a hozzáállásuk. Pártolják a természetes folyamatokat, de az ésszerűség határain belül. Nekem való. Hihetetlen, hogy már csak pár hét és megszületik a kisbabánk!
Vigyázzatok magatokra!


Sziasztok! Örülök hogy mindenki jól van! Jó titeket olvasni így a véghajrában :) Szorítok mindenkinek hogy legalább a bűvös 37. hétig huzza ki mindenki,de biztos hogy kifogjuk mindannyian :)
B.Dana ügyesek vagytok akkor nagyon! Nagyon szép napot és jó babavárást kívánok mindenkinek!
baba1984
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok! Kellemes ünnepeket kivánok mindenkinek, igaz a karácsony elmúlt de még a szilveszter előttünk van.
Én most 37+2 hetes vagyok, hétfőn megyünk NST-re, és megnézzük a szülészetet. Én is remélem hogy legalább januárt 20-ig bent marad a pici Lilien. Most karácsonykor döntöttük el a nevét.
Nos egyenlőre még nem költöztünk de már csak kb 1 hét és lehet pakolni, és berendezni a kicsi lakhelyét. Bekészítettem a csomagomat és a babáét, 2 utazóval lett, mivel szinte mindent vinnem kell a szüléshez. A kisruhákat is elkezdtem kimosni, vasalni, hogy a költözés napján tényleg csak be keljen pakolni mindent a helyére.
Az utóbbi héten már minden nap fáj a lábam,csipőm lábamtöve,derekam, és dagadnak a végtagjaim is. A 36-ik héttől lent van a hasam, és már most elég nehéz is. Hihetetlen milyen formákat fel tud venni a pocakom amikor mozgólódik Lilien, nekem legtöbbször bal oldalra elcsúszik az egész hasam, :) . Nos remélem mindenki egyben marad még ebben az évben! Boldog új évet kivánok mindenkinek!
Egésséges babavárást az utolsó 3 hétre.
simkrisz
Dévaványa
 
 


Sziasztok!  noooh örülök, hogy mindenki egyben vam :D én sajnos dec12 óta ágyban kell feküdjek.... aa sok magzatvíz miatt.

Ekkora a hasam :


holnap megyünk CTG-re, há remélem kihúzzúk most már januárig ....

bdana
Budapest VIII. kerület
 
 
 
 


jaahhh ez volt a dec.23 CTG-m.... a doki szerint szép szabályos fájásokkal, azóta nap 5*2 Magnerotot kell szedjek....

bdana
Budapest VIII. kerület
 
 
 
 


Sziasztok!

Úúú BDana ezek a fájások már nem semmik... Én ma voltam CTG-n és egy erősebb 70-80 as szabályos hosszú fájásom volt fél óra alatt, de nekem már attól is kikerekedett a szemem mert semmit sem éreztem belőle. 
Nagyon szorítok, hogy az Újévet még egyben köszöntsétek Lucával, (óriási a hasad)! Nekem Jan.1 a betöltött 37. hét kezdete úgyhogy nekem is mágikus a 2014-es év. Utána már nem bánom bármikor jöhet a babám ha úgy érzi jobb lenne már kint.
Simkisz! örülök, hogy Ti is alakultok és rendben vagytok. Nagyon szép nevet találtatok a Kislányotoknak. Mi is bepakoltuk a kórházi pakkot, és teljesen elképedtem mennyi cuccot kell bevinni, mint egy két hetes nyaralásra komolyan...
Remélem a Többiek is jól vannak, és hamarosan jelentkeznek.
BUÉK, és vigyázzatok magatokra!


Sziasztok!

Boldog új évet kívánok mindenkinek!

Mi is megvagyunk, még egyben, a hasam szerintem még fent, alig kapok néha levegőt. Annyi az izgalom, hogy a baba Karácsony előtt majd két héttel volt kisebb az átlagosnál, de mivel minden rendben volt és én is alacsony vagyok, egyelőre nincs gond. (A lányomnál azért indították meg a szülést 38+1 naposan, mert 3 héttel kisebb volt és a magzatvíz is kevesebb volt). Sokat kell ennem-innom és pihennem. Ez utóbbi nem nagyon ment eddig, mert a család hullámokban jött minket meglátogatni az ünnepek alatt, mindenki 2 éjszakát maradt és jöttek anyukámék, anyósomék és a sógoromék... Képzelhetitek!

Én 36+2 vagyok ma, még nem voltam CTG-n. Nálunk betöltött 37. héttől szokás újabban. Ma mentem volna az orvoshoz, már készülődtem, amikor hívtak, hogy az orvost szüléshez hívták.

A csomagom már kb. kész, a gyerekszoba is, kisruhák kimosva-kivasalva, még az ágyneműjét kell felhúzni, kicsit csinosítani. Két nagy táskám van nekem is. Szerintem hazazavarnak, ha meglátnak ezzel :-)

Jövő pénteken találkozom a szülésznővel, megnézem a szülőszobát is.

Én január 20 után szeretnék szülni!


Bdana, sajnálom a fekvést, de már nincs sok hátra! Tényleg nagy a pocakod!

Simkrisz, jaj, így a finishre maradt a költözés? Remélem, sikerül még átköltöznötök szülés előtt!

Lilapereszke, sajnálom az orvos körüli bonyodalmakat :-(

Vigyázzatok Magatokra!



Sziasztok! :-)

Buék Nektek! Örülök, hogy azért mindenki jól van!
Még mi is egyben vagyunk, bár én jan 1-ére voltam kiírva, szóval már tényleg bármikor jöhet. Én már állandóan orvoshoz járok, kb. minden másnap megyek NST-re, áramlás vizsgálatra, méhszájvizsgálatra... szóval egy kicsit már felgyorsultak az események. Mondjuk a babóckám mostanában direkt az NST-ken alszik a legjobban és csak utánna ébred fel. 
Megmondom őszintén én már nem bánnám, ha a kezemben tarthatnám!! A méhszájam még teljesen zárt, a doki szerint megvárja a 41 hetet.

Bdana, ténylek hatalmas a hasad! Kitartás a sok fekvéshez!

Pacsirta0219, nekem is volt a 35.héten, hogy túl kicsi volt a baba, az orvos már azzal rémisztgetett, hogy befektet a kórházba. De nem vettem komolyan és most már minden rendben van. Mondjuk lehet, hogy egy kicsit jobban odafigyeltem, hogy gyakrabban egyek, mindig legyen tízórai és uzsonna. És ha lehet az fehérjében gazdag legyen. Ne izgulj ezen, szerintem nem lesz gond! Egyébként sem tudják szerintem olyan pontosan kiszámolni a baba súlyát!

Mindenkinek kitartást és könnyű szülést kívánok! Vigyázzatok magatokra!!
mosolybaba
Eger
 
 


BUÉK Lányok, még egyben Ki lett ma tűzve a császár időpontja.....január 14.  ( 39/2 lesz akkor), ha addig nem indul el. Ma lehívták a fő-fő-főorvost, hogy nézze már meg a CTG-t, meg az előzőeket amik készültek az utóbbi 3 hétben.....hát kikerekedett a szeme, azt mondja nekem, nem érti mi tart egyben, nagyon-nagyon ritka eset, hogy 10-15 perces fájásokkal ne nyíljon a méhszáj, főleg 3-4 héten keresztül....

Örülök, hogy mindenki jól van! Ha valaki lebabázik, írjjjaaaatok!!!!!!

bdana
Budapest VIII. kerület
 
 
 
 


Sziasztok! Boldog új évet kivánok mindenkinek!
Én is egyben maradtam, nem is szeretnék még megszülni legalább 20-ig. Január 5-én töltöm a 38 hetet. Írtam előzőleg hogy megyünk NST-re, nos voltunk is, csak éppen nem csinálták meg a vizsgálatot, csak egy sima ultrahangot, szóval egy kicsit mérges is lettem az orvosra. Legközelebb 8-án megyek vizsgálatra, meglátjuk akkor mi lesz.
Mi párommal nem vagyunk házasok, így ma sor került az apasági nyilatkozat elkészítésére is, szóval mostmár jöhet a pici Lilien, nincs semmi akadálya.
Bdana kitartást kivánok neked, tényleg hatalmas pocid van.
A pihenés nekem se nagyon jut ki, de azért igyekszem figyelni magamra, amikor ugy érzem lefekszem egy órácskára.
Napok óta készülök venni málnalevél teát, állítólag jó hatással van a tágulásra, de már el kellett volna kezdeni a 36-ik héten. Van-e tapasztalatotok a teával kapcsolatban? Nekem a védőnőm ajánlotta.
Várom az első babafotókat, de azért még ráértek. Én személy szerint már szeretnék túlleni az egész ceremónián, kicsit már beindult bennem a para. Na de gondolom ez természetes már az utolsó két hétben.
Könnyű szülést kivánok nektek!
:)
simkrisz
Dévaványa
 
 


Sziasztok!

Bdana, érdekes dolog ez a természet! A lényeg, hogy egyben vagy és most már tulajdonképpen bármikor jöhet Luca!

Simkrisz, sajnálom, hogy elmaradt az NST. UH-n mit mondtak?

Mosolybaba, igent, a bentfekvést, illetve a szülésindítást nekem is pedzegették. Igyekszem én is sokat pihenni, nem egyformák a babák és hát van genetika is. Remélem, kedden az uh-n minden rendben lesz és akkor várunk tovább "türelmesen".
Akkor valószínű, Te leszel az első újdonsült Anyuka közöttünk!

Én még húznám, ha lehet. Lehet, hogy soha többé nem leszek kismama és olyan jó érzés egy apróság a pocakomban!
Bár tegnapelőtt éjjel nagyon megijedtünk, iszonyúan fájt a derekam, hánytam, ment a hasam. Aztán elmúlt. Simán lehet egy tisztulási folyamat a szülés előtt, vagy egy vírus is. A férjemnek is volt hasmenése két napig még december legvégén.

Jók legyetek!


Kedves Kismamák!


Ne haragudjanak, hogy ezzel zavarom Önöket.


A Debreceni Egyetem Egészségügyi Karának végzős szülésznő hallgatója vagyok.


Diplomamunkám elkészítéséhez kérném a segítségüket egy kérdőív kitöltésével. Témája az alternatív vajúdásra / szülésre irányuló ismeretek és igények felmérése.

Körülbelül 5 percet vesz igénybe, teljesen anonim, az adatokat összesítve mutatom be szakdolgozatomban.


Köszönöm, hogy a kérdőív kitöltésével hozzájárulnak munkámhoz! :)

https://docs.google.com/forms/d/1yH9JHe ... 4/viewform

 


Sziasztok, 
régebben irtam ide, bdana még biztos emlékszik rám, csak szeretném bejelenteni, hogy január 2-án megszületett a kisfiunk, Pali. :) 
Mindenkinek boldog babavárást még, úgy látom, még egy topicbaba sem született meg. :)

 
 


Sziasztok! 2014.01.08-án éjjel 01.39 megszületett kislányunk Luca 3400g 52cm! Rögtön elvitték az I.Gyermekklinikára, ahol ma délelőtt megműtötték a kis gyomrát, most kaptuk a híreket, hogy a műtét jól sikerült, minden rendben van, most alszik még, de semmi komplikáció nem lépett fel. Ha minden jól megy akkor kb egy hónap és haza jöhet.



bdana
Budapest VIII. kerület
 
 
 
 


Sziasztok,

Hibernia és Bdana! Nagyon sok szeretettel gratulálok Nektek! Minden jót kívánok!

Mi még egyben, igaz, én még csak 37+2 vagyok. Kedden voltam uh-n, minden rendben, szépen fejlődik a baba, 2600 g körül saccolták. Holnap lesz az utolsó labor, az első CTG és találkozom a választott szülésznővel is.

Ki hogy van?


Sziasztok!
Gratulálok az első babákhoz! Én is minden szépet és jót kívánok Nektek és babáitoknak, Lucának és Palinak!!
Végül sikerült mindenkinek a januárt szépen kivárni.
Mi is még egyben, ma vagyunk 38+2 naposak. Már nagyon várom, hogy elkezdődjön valami, szeretnék már túllenni a szülésen.
Most úgy érzem sosem lesz vége, semmi bajom ugyanis se jóslófájás, se görcs se semmi, a hasam teljesen fent van..
Marci baba jól van, kedden Őt 3150 g-ra mérték. Várunk és izgulunk kicsit türelmetlenül.


Sziasztok!

2014.01.05-én megszületett Lili Róza baba! :-) Minden rendben van, bár volt egy kis fertőzése ami miatt, csak pénteken engedtek ki a kórházból.
Nektek is hasonló jókat és ugyanennyi boldogságot kívánok a babákhoz! Lili Róza
mosolybaba
Eger
 
 


Szia Mosolybaba! Szeretettel gratulálok, nagyon édes a kislányod, sok bolgogságot és egészséget Nektek is!


Sziasztok!

Elősször is gatulálok azoknak akik megszültek és jó egésséget kivánok az anyukának, a babának és a családnak egyaránt.
Én is megszültem 2014 január 04-én 12:15 perckor, hajnal 3-kor kezdődtek a fájások és délre már meg is lett a mi kis picurkánk. A szüléssel kapcsolatban pozitív élményem van, mert én roszabbra számítottam, számomra olyan volt mint egy fájdalmasabb menses, azthiszem szerencsés vagyok emiatt, nem szenvedtem vele sokat, 09:30-ra értünk be a kórházba, és olyan gyorsan történt minden hogy fel se fogtam, amikor meglett a pici, nevettem és sírtam egyben. Barta Lilien 2850 gr. és 48 cm. A kórházból 3 naposan hazaengedtek, volt néhány álmatlan éjszakánk, de minden rendben van. Holnap leszünk 1 hónaposak és már sokat híztunk és nőttünk. Sajnos nincs annyi tejem hogy elég legyen neki, ezért pótolom tápszerrel.
Jó egésséget kivánok mindenkinek!
simkrisz
Dévaványa
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: