Új privát üzeneted érkezett!

Óóóó cintia, nagyon sajnálom az ikertesót, és nagyon-de-nagyon szorítok nektek, hogy a tesója kitartson odabent és még bent is maradjon augusztusig!!!!
Nagy tesók, de nagyon édesek, hogy így figyelnek rád! Biztos lesz nagy öröm, mikor megmondjátok nekik

makkmarci, én is több topikba jelentkeztem, mert annyira a hónap elején vagyok, hogy ki tudja, mikor akar kijönni majd a pici. Emiatt ne izgasd magad, jó, hogy itt vagy te is!

Anyuka, üdv a csapatban!

Szly, hihetetlen, hogy így érzed a picit, persze, neked már nem az első baba. Én nagyon figyeltem, de én még semmit sem érzek, jó még nincs is itt az ideje első babásként…


picibaba.hu vonalzó
 


ki hogy áll a reggelizéssel? nekem egy falat nem megy le a torkomon, még a jól bevált joghurt sem :S
nem soká indulunk a védőnőhöz, kíváncsi vagyok mennyit nőtt a kislányunk :) na meg arra is hogy mit fog szólni a kistesóhoz, bár szerintem érzi! esténként fürdetés után mindig rárakja a kis fejét a pocakomra és mondja hogy tente, meg valamelyik nap megsímogatta :) annyira cuki!

Szly, sok szerencsét a fogorvoshoz! ;)

Kép
Kép
 


Sziasztok!
Első szabadnapom.Azt mondta reggel a Doroti hogy ma ottalszik az oviban.Izgatottan várom a délutánt.Apa hozza majd!
Már érzed a mozgást?Tök jó!
Ma találkoztam egy barátnőmmel és teljesen elképedt a hasamtól.Szerinte már tök nagy ahhoz képest hogy még csak 11 hetes.
Nagyon várom már a mozgást én is.Még nem teljesen tudotosul amíg nem mozog.
Cintia:Nagyon vigyázz magadra!Tényleg pihenj!
A Doroti is beszél a hasamhoz.nagyon cuki olyankor!

picibaba.hu vonalzópicibaba.hu vonalzóop" />picibaba.hu vonalzó
 
 
 

 
 

nem kaptam meg a kiskönyvem :S majd csak jövőhét csütörtökön... elmehetne már nyugdíjba a védőnőnk :@ :/

Kép
Kép
 


Sziasztok! 

Voltam Uh-on, minden rendben a babával. Bpd 20 mm (13 hét), crl 62 mm, Nt: 1.2 mm. Sokat mozgolódott, cuki volt. 

A fogamat elkezdték gyökérkezelni, nem húzta ki az orvos. Most járhatok szenvedni! Tegnap már egész jó volt, de most megint jobban fáj, hogy meggyötörték. 

Cintia! Kitartás, nem lesz semmi gond! ++++++



Kép
 
 


Sziasztok,
Szabad csatlakozni még?
Dóri vagyok, budapesti és 3. gyermekemet várom.
December 21-én teszteltem pozitívat, de mivel elutaztunk az ünnepekre, így kibírtam és megfogadtam, hogy csak januárban hívom fel a dokimat és kérek időpontot. Tegnap volt a nagy nap, szépen dobog a picur szíve, úgyhogy jöhet a "társasági élet" és a fórumozás. Papíron 7+6, a tegnapi UH szerint viszont kb. 8+4-nél járunk. 
A páromon (és egyéb prózai okok miatt a főnökömön) kívül senki sem tudja még az én pici titkom, de azt hiszem, lassacskán megkezdem az érdekeltek beavatását.

Tegnap visszaolvastalak Benneteket a kezdetektől, de bevallom veszettül kavarog minden(KI) a fejemben, úgyhogy kérek kis időt, amíg képbe kerülök!

Azt látom, hogy jópáran szenvedtek rókakoma látogatásaitól. Én a korábbi két terhességem alatt megúsztam ezt és nem is sejtettem, hogy mekkora mákom volt. Most pótolom kamatostul, kb. nonstop hányingerem van úgy 2-3 hete.
Egyébként is nagyon más most minden, mint a két korábbi terhességnél. Kicsit félek, hogy ez most nem a boldog várandósság lesz, hanem terhesség a szó "legterhesebb" értelmében, mert már most hihetetlen hicomat vagyok néha.

Upsz, mennem kell, elvégre dolgozom éppen...


 
 


Dóri
Kép
Kép
Kép
d76
 
 


Szia Dóri! Ezt a harmadik terhesség teljesen más dolgot mintha csak én írtam volna. Detto, mint te, nekem 5-6 hétig volt non-stop hányinger. De most kezd jobb lenni!

Kép
 
 


Dóri! a kislányunknál én se szenvedtem így a hányingertől, de most... reggel enni nem bírok :( tegnap már kezdtem örülni hogy nem volt hányingerem, erre rámtámadott este :S
Szly! kitartás a fogad miatt!

Kép
Kép
 


Jó reggelt pocakosodók!:)

A szerdán hivatalossá lett hírre való tekintettel apa tegnap kimenőt kapott. Élt is a lehetőséggel, hajnal 2-kor mentem érte a belvárosba. Ennek örömére most jó kipihent vagyok (kb. mint a mosott x@r), mert ráadásul lefekvés után még legalább egy órán keresztül nem bírta befogni a száját (hát nem volt szomjas a lelkem :DDDDDDDDDDD).  

Szly! Mekkora már a babád:)! Hihetetlen, hogy pár hét alatt mekkorát nőnek:)
Örülök, hogy jobb már a rókahelyzet! (...kis reménysugár ez nekem/ünk is, hogy talán nem tart már soká...)
Fogadat sajnálom. Kitartás!

Anyuka! Hogyhogy nem adja ki a védőnő a kiskönyvedet? Nem semmi...
Mondjuk a mi védőnőnk is katasztrófa (szétszórt, kelekótya és amolyan fantom, akit alig lehet elérni - na nem mintha nagyon hiányozna, nade most már lassan nekem is muszáj lesz becserkésznem).
Reggeli hányingert nagyon sajnálom. A gyömbéres cuccokat (keksz, tea, etc.) ajánlják erre, próbáltad már?

A főnököm mára lebetegedett, aminek persze nem örülök (alapvetően jó arc), de azért lássuk be, jobb hogy nincs itt:DDDDDDDDDDDD

Kéne vonalzókat gyártanom...



Dóri
Kép
Kép
Kép
d76
 
 


d76, tegnap ahogy bent voltam nála, megmérte a kislányt aztán mondta neki hogy felöltöztet anya és aztán mehettek haza (kicsit nyűgös volt Laura) aztán mondtam neki hogy még nem megyünk mert mást is intéznem kell, kérdezte hogy mit? mondtam neki hogy úton a ksitesó is, és bejelentette hogy ő most arra nem ér rá, fontos dolga van és el kell mennie! hozzáteszem, csak csütörtökön van bent, 11-ig, és mi fél 10-kor voltunk nála! majd menjünk vissza jövő héten... a gyömbéres dolgokat nem próbáltam, a kislány babapiskótája meg joghurtja eddig bevált :)

Szly, hogy áll a fogad?

Kép
Kép
 


Sziasztok! 

Anyuka! köszönöm az érdeklődést! Tegnap majd meghaltam, annyira fájt, még akkor is, amikor bevettem az Algopyrint. Aztán kiszedtem a vattát és jobb lett. Ma már egészen jó volt, most éppen kicsit érzem, de már nem kell gyógyszer. 

Szép kis védőnő, nem ér rá! 

Ma végre nagy kő esett le a szívemről. Nem a terehességgel kapcsolatos. De soha többet nem futtatok két ekkora projekteket egyszerre az életünkben........... Elég egyszerre egy 

Ma is jelentkezett a baby. :)

Többiek hogy vagytok? 


Ja és ma töltöttem be a 12. hetet! Hurrá! 





Kép
 
 


Sziasztok!

Szly: nagyon sajnálom a fogadat... De majdcsak rendben lesz. Ami a hányingert illeti, már nem egész napos, hanem mondjuk reggel nem nagyon van és délutánra lesz erősebb, általában ha fáradtabb vagyok vagy régebben ettem. Remélem lassan, de biztosan egyre rövidebbek lesznek az émelygéssel töltött órák... Gratulálok a 12. héthez!!!! 


Anyuka: nem semmi védőnő... Végülis nem azért fizetik, hogy megtartsa a fogadóóráját... és végülis nem azért van csak heti két órája, hogy a többi dolgát máskor intézze... De sebaj, nem lehet minden tökéletes és ez még a kisebb gond :-) Nálunk fiatal lányok vannak védőnőkként, rájuk meg azért hallottam panaszt, mert nincs gyerekük és csak a tankönyvekben olvasottakat tudják mondani, de legalább tájékozottak a modern szakirodalomban.


Dóri: Üdv köztünk! Legalább nem kellett gondolkodnod, mikor mondd el a főnöknek a helyzetet ;)

Edit: mi volt az ottalvással az oviban? A munkatársaim nekem is hajtogatják, h már látszik, mert formásodik a pocakom és váltig bizonygatják, h nem a természetes szigetelést látják... Hát nem tudom, a párom szerint még nem látszik, én meg örülök, h nem kell behúznom a hasamat... Viszont érzem h feszül és szó ami szó a farmerjeimet már nem tudom begombolni, a pizsamanadrágom sem kényelmes mert szűk a gumija. Szóval lehet mégis van benne valami. Azt hiszem fényképeznem kellene hetente. :-D

Eszter

picibaba.hu vonalzó
istar
Cegléd
 
 


hát tökéletes ember sincs, így tökéletes védőnő sem! :/ hátha jövőhéten már sikerül, akkor már jó lenne mert addigra 8 és fél hetes leszek és jó lenne túl lenni az első vérvételen EKG stb :)

Szly, örülök hogy már nem fáj annyira a fogad :) irígyellek hogy már érzed a picúrkát mozogni, én annyira szerettem a kislányomnál is mikor rugdosott :) persze az utolsó hónapba már nem mindig :D

Istar, 7+4 hétnél tartok de már nekem is említették hogy kezd látszani :) a farmerok kezdenek szűkösek lenni, lassan lehet menni nagyobb nadrágokat venni... :)

2-3 hét múlva megyek a dokimhoz, megbeszélem vele a dolgokat. szeretnék megint nála szülni! és jó lenne ha már a 12 hetes UH-t is ő csinálná majd :) nagyon várom már hogy bekukkanthassak a kis pocaklakóhoz :)

Kép
Kép
 


Hahó, aranyoska, még mindig semmi hír a szerkesztőktől?

picibaba.hu vonalzó
 


Sziasztok!!
Nagyon jól ment az ottalvás az oviban.Már pénteken is ott maradt.Mikor megálltunk az ovi előtt úgy kiabált!-Végre itt az ovikám!!Imádom!!
Úgyhogy nem aggódom.De egész nap a telefont lestem mikor hívnak.Én hívtam Őket fél 2-kor.Azt mondták már alszik.

Valaki írta hogy már mocorog a baba.Hát én is rendesen odafigyeltem és tényleg!Már aŐ is jelzi hogy itt van.Nem is figyeltem eddig Rá.Kis pukkanásokat érzek.Örülök neki.

A pizsi már engem is szorít.Elővettem jó régi kinyúltakat.Fene bánja hogy néz ki.Csak kényelmes legyen.De lassan beruházok egy újra.is.Az előzőknél sokat voltam kórházba.Sajna.Úgyhogy jobb felkészülni.Nem szeretnék be,menni de előkészítem a dolgokat ne akkor kelljen kapkodni mikor menni kell.

már csak 9 nap és uh!!Nagyon várom.
Most a fizetős vérvétellel vagyunk kicsit bajba.Lehet hogy nem kérem.Nincs a családban ilyenfajta beteg.szerencsére.De majd még addig átbeszéljük.
Kíváncsiságból megnéztem a kínai fogantatási naptárban milyen nemű babát várhatunk.Lány jött ki.
Az első kettőnél bejött:=))

picibaba.hu vonalzópicibaba.hu vonalzóop" />picibaba.hu vonalzó
 
 
 


Bableves: Sajna...semmi...nem is értem,h miért van ennyire túlszarozva ez az egész....Megpróbálhatna valaki csinálni egyet..és csatlakoznék én is oda..lehet én csesztem el valamit,nem tudom.

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy belekottyogok...

Aranyoska
Hol akadtál el a tagfelvétellel? A júliusi topikosokkal ezt simán meg tudtuk csinálni... Biztos, hogy nálatok is valami pici gubanc van esetleg...


Kép
Kép
 


No, megcsináltam a zárt topikot, remélem, ez működni fog, ide lehet jelentkezni:
2014 augusztusára Várunk :) - ZÁRT topik!


picibaba.hu vonalzó
 


Jelentkeztem!

Kép
 
 


szly, fel is vettelek, remélem, ez már működik!
aranyoska, próbakép téged is felvettelek, remélem, te is be tudsz lépni :

picibaba.hu vonalzó
 


Én is jelentkeztem, meglátjuk be tudok-e lépni. :-)



Eszter

picibaba.hu vonalzó
istar
Cegléd
 
 


én is jelentkeztem! :)

Kép
Kép
 


jelentkeztem

 
 


Hahó, működik rendesen az új zárt topik!
Akik eddig jelentkeztek, már be is regisztráltam mindenkit!
Várjuk a többieket is!

picibaba.hu vonalzó
 


Sziasztok.
Jelentkeznék .
orchidea999
szepsiszetgyörgy
 
 


Sziasztok!
Én is szeretnék jelentkezni

Kép
 
 


Sziasztok,
Csatlakozhatom hozzátok?
cathy82
Bicske
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron