A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Köszi Dandi az infókat, Te sem beszélsz könnyen, mert megküzdöttél a piciért

Bocs, de a férjem egész otthonosan érzi magát köztetek a saját loginommal, nem is gondoltam volna, hogy a kispapákat is ennyire foglalkoztatja a "fórumozás" kérdése

Ani a szorítás nagyon elindult, hívjál!!!!
nicolebaby

Sziasztok!  Újra a munkahelyen. Huh, bejöttem a HÉV-vel. Rendesen szétrázott. Nagyon gáz volt

Most viszont itt ülök az asztalom mögött és olyan szinten szédülök, hogy nem merek felállni.
banya00

Sziasztok, én tök új vagyok itt. egy másik fórumon keresztül találtalak meg Titeket. Most fogjuk kezdeni a lombikot a Dévaiban. Holnap megyünk az előadásra, aztán következő mensinél kezdjük a dolgot. Nálunk a páromnak kevés a spermaszáma, nekem szerencsére semmi bajom. Kicsit félek a méhszondázástól (na jó, nem kicsit, nagyon)... :( de úgy tudom hogy azt muszáj megcsinálnia...
renci82

Hello Renci üdv a csapatban!

Hú ez nagyon izgi lesz Nálatok is! A szondázást minden esetben megcsinálja Dévisz mindenkinek, hogy a transzfernél a legjobb helyre és a leggyorsabban tudja visszahelyezni a babócákat.

Nekem egy nagyon erős mensis görcsre hasonlított az egész, de van olyan csajszi, akiben kifejezetten szörnyű emlékeket hagyott.
Összességében túlélhető, de az egész folyamatot megkönnyíti, hogyha nagyon laza vagy!!
nicolebaby

@nicolebaby:

hát igen ezt már hallottam, de ki tud olyankor nagyon laza lenni ? :D
renci82

Ja és még annyit szeretnék kérdezni, hogy el kell mennem a 4D méhultrahangra. Ti hova mentetek? nekem megadta Dévisz a Rózsakert Medical Centerben, Dr Elekes Tibor kontaktját, de egyszerűen nincs nála szabad időpont....
renci82

miért kell a 4D UH???? Nekünk nem kellett!!!  Nem értem...
pipus75

Szia renci a polusban is végeznek 4d de az oktogonnál is van. adok egy számot 06/30 464-3904
8-20ig hívhatod én is ott voltam és elég hamar kaptam időpontot.
cim:vi ker.teréz krt.18 fsz.4. mond meg mire kell és ha meg kapod az eredményt legyen rajta pecsét alá írás a dokitól mert dévisz nem fogadja el és akkor mehetsz vissza.
zsuzso2119

Nem mindenkinek kell nekem is kellett, hogy minden rendben van e.
zsuzso2119

Este visszaolvasok mindent.Csak rohanok meloba,de megírom mi volt. 2db 14-es van ezek a jok....és még 8-10-ek vannak.5 db tüszöt akar a doki még behozni.Én már azzal a 2-vel is beérem:) Azt mondja h jo beindultak és a nyh 9-es lett:) szerdán uh,ha minden igaz péntek leszívás.
ani8603

ani, ez jó hír! csak hasznos volt a futás

Szia renci. Nekem is mondta Dévisz a 4d-t, de mondtam neki, hogy van HSG-m. (petevezeték átjárhatósági). Ez azért kell, hogy lássa, milyen nagy és formájú a méh. Nekem elfogadta a HSG-t.
Nekem az nagyon fájt, végigordítottam az egészet. A méhcsatorna nagyon szűk volt, tágítani kellett, ráadásul nagyon hátrahajló a méhem, ezért nehezen tették fel a katétert.
Dévisz szondázása is épp ezért fájt, hiszen állítólag tiszta seb és heg volt a vezeték a HSG miatt. De ez legalább rövid ideig tartott.
banya00

nekem azt mondta, hogy a lombik előtt kell mindenkinek... ez mitől függ?

renci82

Helló!

Én nem tudom mi ez a 4d, nekem ilyent nem kellett csináltatnom, az átjárhatóságimat Dévisz csinálta!
Ani ügyes voltál a 7végén, csak így tovább!!!!

Zsuzso mi a helyzet veled???
nicolebaby

@nicolebaby:

ez az átjárhatósági helyett van. Nem tudom miért ez, de ez :)
renci82

banya te mikor tesztelsz?Renci hamar tul leszel a szondázáson.Nekem kicsit fájt de tuléltem.Ez a 4d-s uh izé nekem is volt.Én a Kosztolányi Dezső térnél csináltam.
ani8603

ani, szerintem én a hétvégén. Nekem általában 28-29 napra jön meg, előző 2 hónapban 25 és 26 napra. De a 28-29 a jellemző. Most a hétvégén már a 31-32 napomon leszek. Amikor Dévisz szerint tesztelnem kell, az már a 37. napom lenne.
Szóval hétvége....

Renci, az hogy nekem fájt a dolog, nem jelenti azt, hogy mindenkinek fáj a szondázás. Én Dévisz szerint is speciális eset voltam, ritka az ennyire hátrahajló méh. A leszívás napján beszélgettem egy beültissel, neki például egyáltalán nem fájt. Neki olyan volt, mintha egy rákszűrésen lenne... Szóval ez csak akkor derül ki, ha már Te ülsz (fekszel) ott a székben...
banya00

talán nekem volt a legmeglepőbb a szondázáson. Ugyanis lemaradtunk az előadás első fél órájáról és állítólag akkor mesélt a szondázásról.

Tehát én gyanútlanul bementem Déviszhez mikor megjött, és az UH után akartam felöltözni, mikor mondta, hogy fáradjak át a vizsgálóra. Mondom miért??????   Hát aki elkésett, az nem tudja miért.

Most megszondáz, azt mondta, és hogy ha megugrok, akkor átszúrja a méhem. Nagyon féltem, mert nem készültem ilyenre, azt sem tudtam, mi ez az egész.

Kapaszkodtam a vizsgálóasztalba, és láttam azt a fém kütyüt, amivel közelített felém és meg sem mertem moccanni.
Aztán iszonyat fájt, de csak 4 másodperc volt és én kapaszkodtam a hajamba és hangosan mondtam, hogy JAJ, EZ NAGYON FÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJ!!!!!

Ennyi volt :(
pipus75

túl lehet élni. Próbáld magad ellazítani, úgy könnyebben betalál azzal a fém kütyüvel a méhszájadba
pipus75

Banya nem tesztelsz pénteken?Az a beülti utáni 14.nap.
ani8603

nem-nem... inkább hétvégén. tiszta para vagyok.
Bár ez azért csoda lenne, ha sikerülne... első alkalom, túlstimuláció, fagyasztott hereszövet, s ráadásul csak 1 sejtecske visszaültetve......

Ráadásul 15%-os esélyt mondott Dévisz az elején.....
Szóval..... nem élem bele magam.
banya00

Feladni nem szabad,ezt SOHA ne felejtsd el!!!!Akkor szombaton:))) Banya....nekünk is hereszövet volt,söt duplán lett fagyasztva,mert az embriot is fagyasztották,felébredt és elindult.Az már más kérdés,h sajnos nem maradt meg.Jó Dévisz meg tudod nem biztat,mert ő sem tudja meg mise ez a biologia.Minket sem biztat.Ha meg beleéjük magunk rosszabb a csalódás.Nem kell beleélni,hanem csak bízni és reméleni!!!Nekem ez lesz amugy a 4.lombikom.Az első volt az igazi csalódás mikor egy db embrio sem maradt meg.de a végsőkig küzdöttem,hátha.De aztán jött a kövi és nem adtam fel.Egyszer ugyis sikerül!

Csajok fel a fejjel nem szontyolodni!!!
ani8603

Na lanyok ma voltunka az eloadason.nagyon durva volt,de erre szamitottam.ugyebar elmondta hogy mi lehet rossz dolog a lombikban.igazabol csak a rossz dolgokat mondta el,de jokat mosolyogtunk rajta.nyilvan el kell mondania a kockazatokat,de nem erdekel. Ugy allok hozza hogy elsore sikerul es kesz!!!
renci82

Szia banyus.
írtátok ezt a hereszövetet mi ez nekünk nem vettek ilyet? mire kell az??
zsuzso2119

Renci nagyon jól beszélsz és szívből kívánom, hogy sikerüljön!
Attól függetlenül egy csomó mindent komolyan kell venni, mert ez egy "komoly üzem"!!!

De veled leszünk és ha bármilyen kérdésed van írj nyugodtan!!!

Ani a holnapi UH miatt nagyon szorítok, majd a jövő héten küldöm a babaragacsot és meglesznek azok a kiscsajok!!!! Ügyes légy és írj!!!!
nicolebaby

Szia renci legyen szerencsék de nagyon ritka ha valakinek sikerül az első beült, mert el kell, hogy találja az adagot és az elsőre nehéz. de azért szorítunk neked is hátha nagyobb szerencsével jársz mint mi.
zsuzso2119

banyus, nicolebaby mi van veletek éreztek már valamit?? én csak a mensis fájásokat de remélem csak emlékeztető sejtek.
zsuzso2119

Helló Zsuzso!

Én az égvilágon semmit, néha-néha egy-két nyilalás a petefészkekbe, egy kis tompa mensis fájdalom az alhasamba, ezenkívül semmi!!!
Nincs hányinger, nincs szagérzékenység, cicifájás!!! Összefoglalva semmi!!!
nicolebaby

Zsuzso, örülj neki, hogy nem vettek.
Ez azért kell, mert nincs sperma az ondóban. Lehet gyerekkori gyulladástól, mûtéttõl...
A hereszövetbôl nyerhetõ spermium.
banya00

Én annyit érzek, mintha megcsináltam volna száz felülést.
Izomlázat érzek a hasam alján, s estére bekeményedik.
Ja és délelõttönként pár órát szédülök. De ezen kívül semmi
banya00

@zsuzso2119:

Vegulis nalam semmi gond nincsen, a ferjemnek keves a spermaszama.szoval remelem hogy elsore meglesz  De persze komolyan veszem amiket mondott!
renci82

Szia nicolebaby. Meg lehet, hogy pont az a jó ha nem érzel semmit pont akkor lesz talán baba. nekem fáj a cici de az sem jó szerintem mert az lehet a mensi miatt. de ne legyen semmi gond tudod sok sok babaragacs.
zsuzso2119

Szia banyus!
Na talán jó hír az meg lehet, hogy a baba jelei, hogy feszül a pocid én a tapadásnál szédültem és hányingerem vilt akkor most ezeket nem érzem csak néha hasszurka én most nagyon bizakodom, jó lenne mert nagyon sok már ez a stimu fáj már azért megvisel.
Neked is sok sok babaragacsot.
zsuzso2119

Hát Zsuzso szerintem senki nem tudja a tutit. Nem tudom mi a jó, ha van valami, vagy ha nincs.

De rövidesen kiderül, Banyusznál 7végén én meg jövő héten pénteken tesztelek UH előtt.
Te mikor szánod rá magad????
nicolebaby

Az is igaz nehéz megmondani, hogy melyik a jobb de legyen jó mindenkinek erre azt mondom. nekem csak 3.án kell vissza menni utánnatok hétfőn. 
Mikor kell neked megjönnie amúgy?? mikorra nem várod meg banyus is??
zsuzso2119

Hát az én menzeszem kiszámíthatatlan. 27-36 napos!!!
Sajnos sárgatestelégtelenségem van és ezt is okozza...
Elvileg az utolsó 3 hónapban mindig 24-én jött meg, úgyhogy most ez a kiindulópont
nicolebaby

És Te mikor tesztelsz Zsuzso?
nicolebaby

Szia zsuzso! Köszi a babaragacsot! Na, mára elmúlt a "hasizomláz" is.
Reggel tök puha volt a hasam

Szombaton teszt. Ha pozi, örülünk, ha negatív, legalább a husit nem kell enni....
Akkor megyek tornázni, ledobom magamról ezt a sok husit

(mindenképp pozitívan kell felfogni)

Ani, feltétlenül írd meg, mit mond ma Dévisz! Pénteken leszívás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
banya00

banya, mikor nekem sikerült a második lombik, akkor nekem is elég izomláz volt a pocimban, és talán még akkor is, mikor vissza kellett mennem :)
pipus75

Csajok, már megint szédülök, ráadásul sápadt is vagyok a kollégák szerint. Viszont ma elkezdett szivárogni a betétre egy kis vér...ma vagyok a 28. napon. Ma kellene megjönnie....
Úgy néz ki, meg is fog jönni.....
Ettől szédelgek???
banya00

basszus :(    De mennyi az a vér??? Ne már :(
pipus75

még csak szivárog..... nagyon minimális, elszínezte a betétet halvány rózsaszínre... (most gusztustalan leszek: felnyúltam az ujjammal, először semmi, csak a kúp...aztán már az ujjam vége is véres volt kicsit)
banya00

így várjam ki a hétvégét a teszttel? van értelme??? mit csináljak?
banya00

Az a baj, hogy már be kellett ágyazódnia a babának, ha megmaradt. Ha csak rózsaszínes ami belőled jön, az akár lehet az is, hogy emlékezik a szervezeted a mensi idejére.

Én a helyedben mindenképpen csinálnék tesztet, hogy láthassam, egyáltalán elindult-e a baba és miről van szó.
Mert nagyon sokat jelentene tudni, hogy mondjuk beágyazódott csak valamiért megállt a fejlődésben (mint nálam az első lombiknál...), vagy be sem tudott ágyazódni.

Ha lenne egy halványka pozitív teszted, már okosabbak lennénk.

Viszont ha full negatív, akkor bizony sajnos nem sikerült a baba. TE kértél hatchinget??????   Mert sokszor van, hogy nem tud az embrió kibújni a petesejt burkából és emiatt nem jön létre beágyazódás.

Ha rendesen vérzel, akkor sajnos nincs baba :(

pipus75

igen, volt AHA. mivel kúp van bennem, nem tudom megállapítani, hogy rendesen vérzek-e....

csak mitől szédelgeKKKK így megviselte ez az egész a szervezetem? amikor megvan, nem szoktam szédülni
banya00

remélem, hogy nem jön meg rendesen!!!!!
pipus75

Hát eljött az én időm is!4 szép tüszőcském érett be mára,17-18 mm-ek.Nyálkahártya 9-es,hát jó lenne ha vastagodna.Péntek punkcíó.Egyedül leszek,de nem baj.Melikém majd meglátogat.
Banya ne már!!!!!Teztelj már egy 10-el!!!!Írj mi van!
ani8603

Most dolgozom, nem tudok tesztelni. Nincs is 10-es tesztem. Nem tudom, hogy este kapok-e a gyógyszertárban
banya00

Banya,nekem van 10-em ha eljössz érte adok egyet.(én felkészültem)
ani8603

nagyon aranyos vagy ani, de sokáig dolgozom, aztán irány haza. nem nagyon tudok itt futkosni Budán. Hiszen nem is itt lakom, tömegközizni kell.....
Majd meglátom a patikában. Ha nincs 10-es, 20-asaim vannak
banya00

Jolvan,de este írj mindenképpen!!Szorítunk!!!!Azota megállt a maszatolás?
ani8603

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?