Új privát üzeneted érkezett!

Csak benéztem, örülök, h mindenki jól van.

Barbi: mennyire volt jó az Istenhegyi 3D-je 23 hetesen?

Zúzós napom volt ma nekem is. Reggel szépen megnyugtattam magam, h semmi baj, görcsölés normális - tök jó fórumot találtam rá - erre kimegyek wc-re és véres a bugyim. Délben voltam dokibácsinál, már megint méhszájsebem van. Szóval semmi vigéckedés és a köv. barnázásnál nem tudom magam haza könyörögni, mert infúzióra rak...

Holnap farsangi bálja lesz a gyereknek, jelmezgyártás volt, most pedig k fáradt vagyok.


Dóra Regina június 22-én született. Na, így már jó? :-DDD


Krampa, ne már! Legyen végre mindenkinek jó! Tudom, ez tök butuskán hangzik, nyilván az is... Épp hiperérzelmes hangulatban vagyok... De tényleg, nem lehetne mindenki nyugiban egészséges és fejlődhetnének "papÍrforma" szerint a bébik?


Nekem egyébként régóta van méhszájsebem, épp a teherbeesés előtt gondolkodtam rajta, hogy a mindenféle alternatÍv módszerek, kencék stb. nem segÍtenek, talán fagyasztani/vágni kéne, de ugye babával ez nem Így műkszik. Talán utána, ha szükséges. Szerencsére mióta bébi van, azóta nincs vele gondom (és most le is kopogtam, hogy Így is marajdon, pedig nem vagyok valami babonás)


KITARTÁS.


Lilypie First Birthday tickers
 


GABI
Mexikó sztori Na lesz mit titkolnimesélni a csajoknak
Neeem, én nem szeretnék mentővel szülni menni, hanem itthon megszülni úgy, hogy itt a mentőVagy mindjárt itt lesz. Mentőben szülni rosszabb lehet, mint maga a kórház Nem félek a komplikációktól Kétszer szültem úgy, belepofáztak, jobban tudták, megmondták. Nem is lett jó vége egyiknek sem Lucánál békén hagytak. Semmi, de semmi bajunk nem volt! Tudom, de sose lehet tudni.....Ezért kell, hogy ott legyen a mentő Meg azért, hogy ellássanak minket. Igen, talán szülhetnék hivatalosan is itthon, de azt hiszem nem válallnának. Túl nagy kockázat, hogy ide sem érnének a bábák.

KRAMPA
 Mi a frász van mááááár? Méhszájseb talán megoldódik, ha Tüptürüptü kint lesz éppen, egészségesen. Amilyen előzményeid voltak Nem csoda, hogy van méhszájsebed.
Mi lesz Patrik?
Mázlim van. Iván közölte, hogy ő smemi kénylemetlen zét nem vesz fel Elég az álarc, amit szinezett magának (van ilyen füzet...8 kivehető szinezhető álarc van benne). VAlami olyan ruháját veszi fel hozzá, ami passzol és kész. Linda meg közölte, hogy ő az ovis farsangra be sem megy Akármik nem lehetnek Témakörök lesznek idén. Még nem tudom mi, de félfüllel azt hallottam, hogy hercegek, hercegnők, tündérek, lovagok. És mivel ő embernek tuti nem öltözik be....Majom szeretne lenni. Majd lesz itthon Tavaly az egész csoport pöttyös túrórudinak öltözött. Utálta Iván is és Linda is. Nincs is kapcsolatuk ezzel a termékkel. Úgy 2-3 db-ot esznek meg évente....Meg egyáltalán....Mást álmodtak maguknak. 
BLANKA
Méhszájsebre neked is azt gondolom, mint Krampának. Kezd megoldódni az anyaság, nőiség kérdésed és nyugiban van a méhszájseb. 
A hízás-súly témában én sem értem mit szeretne a védőnőd HA kellene is fogynod, hát nem most, HA nem hízol legalább 6-7 kilót a végéig az már fogyás! Mármint az eredeti súlyodból, mert ennyi egy 3 kilós baba+méh-méhlepény-magzatvíz és vízvisszatartás össz súlya szülésre.

Kép
Kép
Kép
Kép
 
 

 
 

GABI
Egy bizonyos korig nekem is elalszik vendégségben, babakocsiban meg Luca még most is. ÉN, ÉN  nem adom azt a szabadságomat, ami az alvásidő alatt jár A csendet, a varrást, a hímzést, a szabást...ilyeneket. Nincs az a vendégség, ami ennél többet nyújthat nekem
Kőbevésett napirend nincs, de amit a gyerek kialakít azt nem szeretem eltolni. Mondjuk nem is vagyunk nagy társasági lények, így nincs is miért tologatni :)

Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Krampa: na igen, én még nem tudok egyedül elugrani igazolásért, 3 gyereket nem igazán tudom még itthon hagyni. Férjem meg a doki rendelési ideje előtt indul dolgozni, és utána ér haza...
Paramamiság ügyben (jajcsaknelegyenkoraszulott, jajcsaklegyenmindenrendben) simán kezet foghatunk, ráadásul minél többedik terhesség, én annál nyűgösebb és parásabb vagyok. Majd ha kezemben van a szuszogó csomag (na jó, ráfektették a hasamra), akkor majd megnyugszom.
Drukk, hogy most már ne legyen több vérezgetés, barnázás!

Közös szoba-alapítványi szoba: én eddig mindig közösben voltam az Isvánban. Mikor Zalán született, akkor még 6 ágyasban, a zuhanyzó a folyosón volt. Csengével már nagyrészt felújított szobák voltak, de nekem sikerült kifogni az egy nem felújított 5 ágyast, így fürdőszoba ismét a folyosón. Bencével 4 ágyasban voltam, annak már volt saját zuhanyzója/WC-je. Mondjuk ha lenne rá pénzünk, lehet bepróbálkoznék most így negyedjére az alapítványival, de állítólag elég nehéz bejutni, és nem is túl olcsó.

Zene: nálunk nagyon ritkán megy gyerek zene, de még nem panaszkodott egyik sem.

Blankanyu: szerintem a Kriston torna jó. Mi szülés kapcsán abban egyeztünk meg a férjemmel, hogy 1. ő bármikor úgy dönthet, hogy kimegy, és én nem sértődök meg. 2. én bármikor úgy döntehtek, hogy kiküldöm, és ő nem sértődik meg. Egyébként mind a háromnál bent volt végig.

Era: a vízben szülős szoba, meg a sima szoba az tök jó, a szülőszoba képtől engem is kirázott a hideg. Zalánt még több órára elvitték, pont nem volt ideje megvizsgálni a gyerekorvosnak, és addig nem hozták vissza. Csengéért kb 1 órával azután, hogy lekerültem az osztályra elmentünk, Bencéért meg amint kipakoltuk a cuccaimat az osztályon elmentünk, tehát szerintem ő összesen fél órát töltött ott.

Gátmetszés/repedés: az elsőnél nagyon picit végül vágtak, így is nagyon sokáig tartott a kitolás, a másik kettőnél csak minimálisat repedtem. A gátmetszés kellemetlen volt egy darabig (talán 2 hét), a repedést én meg sem éreztem, gyógyulni is könnyebben gyógyult.

Réka: én múltkor a két nagyot hagytam az IKEA játszóházban, tényleg isteni élmény volt az egy kicsivel nyugiban nézelődni :D Húú, ez a fotel nagyon tetszik, az ára mondjuk sajnos kevésbé.
Én Csengét nyáron szültem az Istvánban, és keleti fekvés ide vagy oda, nagyon melegek a szobák. Mindennap többször bejöttek, és ránkszóltak, hogy gyereken max egy body legyen, és minél többet szoptatni. Sőt még sima forralt vizes fecskendőt is hoztak annak, akinek nem igazán volt még teje. Jó lenne, ha most nem lenne olyan meleg.
Párodnak jobbulást! Örülök, hogy TSH ügyben megnyugtatott a dokid.

Tolófájás: Zalánnal közel 2 órás kitolásom volt, na az biza fájt. Csengénél az oxitocin miatt egybe folyt minden, hogy a tolófájás jobban fájt-e, arra nem emlékszem. Bencénél igazi tolófájás talán 2 volt, de akkor már éreztem, hogy jön kifelé, úgyhogy nagyon nem érdekelt, hogy fáj-e, csak legyen már kint. :D Bence egyébként annyira gyorsan bújt végül ki, hogy a szülésznőnek nem volt ideje felvenni a steril kesztyűt.

Alexa: kitartás a tanuláshoz!
Én negyedszerre fogok szülni, és egy kicsit (nagyon) így is tartok tőle, eddig 3 teljesen eltérő szülésem volt, szóval tudom, hogy bármi lehet. Szerintem mindenki tart egy kicsit főleg az első gyerek előtt mind a szülétől, mind az anyaságtól. De hidd el, a szülésen túlleszel, remélhetőleg simán, az anyaságba meg belefogsz jönni :) Ami szerintem nagyon fontos, hogy próbáld meg az elején meghúzni a határokat, főleg ha valamelyik rokon extrán beleszólogatós. A te gyereked, és úgy neveled ahogy te szeretnéd. Tanácsot meghallgatni persze érdemes, de megfogadni már nem kötelező.

Ducky: uhh,mielőbbi gyógyulást Katának! Sajnálom, hogy nem jött össze a ház :( Leírod, hogy csinálod a folyékny mosószert?

Trixi06: üdv itt, én az István kórházban.

Barbi:Nagyon örülök, hogy mindent rendben találtak ma! Én a legnagyobb előtt csináltattam TORCH tesztet, egyszer.

Szobatársak-látogatók: én nagyon szeretem, hogy az Istvánba többé-kevésbé szabad bejárás van. Nagyon ritka volt, hogy valamelyik szobatárs látogatói zavaróak lettek volna, talán 2 ilyen alkalom volt. Bencénél meg már volt kötelező csendes pihenő, déltől háromig, na az nagyon tuti. Nálunk egyébként nem jöttek be a gyerekek, kistesót először otthon látták.

Hreni: ez a körömkefés máz levakarás nagyon durva. Zalánra már nem emlékszem, de Csengét és Bencét tuti nem fürdették meg alaposan. Bencét kicsit lemosdatták, mert már a szülőszobán bekakilt, és még nem volt rajta pelenka, de ennyi.
Plusz fejek növesztését ne is mondd, én is hajlamos vagyk kivetkőzni magamból, minél inkább közelítünk a vége felé, annál jobban. És még éppen csak, hogy túl vagyok a félidőn.

Evicat: gratula a kislányhoz!

Hellokitty: üdv itt :) Még bőven megfordulhat a babás :) Hangulatváltozások nálam nem múltak el rögtön a szülés után, de szépen lassan eltűnt mind a háromszor. Csak csendben és halkan írom le, hogy nálunk az újszülött meleg vízben fürdik, és pont. Mi a fenétől lenne komolyan koszos egy újszülött?

Cukorterhelés: Istvánban csak zsemle+tej van, én a cukros lötty gondolatától is rosszul vagyok.

Rólunk: Én jól vagyok éppen, mintha a rókák is kevésbé kerülgetnének (na azért teljesen nem költöztek el) Bébi is egyre többet mocorog. :)
Az imént kértem meg a páromat, hogy hozzon nekem az éjjel-nappaliból egy csomag pilóta kekszet, mert megpusztulok nélküle. Ugyan vigyorogva megjegyezte, hogy az első 3 hónap már elmúlt, de szó nélkül lement érte.

Kép

Kép

Kép

Kép
 
 
 
 
 


Gabi,

Elrettentő példának mesélheted majd a gyereknek a mexikó sztorit. Én 15 évesen találtam ki, hogy elköltözök:) A szomszéd faluig jutottam, és utána hazamentem:D:D:D Már akkor is ilyen határozott voltam.

Krampi, nyugi!! Ezt a kis időt féllábon is kibíjuk:) Pihenj, van otthon két srác, majd ők minden ellátnak:) Gondolom Patrik csak önálló annyira, hogy ne kelljen mindent megcsinálni helyette.

Zsiri nem irigyellek a rókák miatt. Lekopogom, nekem egyszer volt csak a terhesség alatt. Az is szörnyű volt, remélem azért nem az a kóros verzió amivel infúzióra kötnek. Pilótakeksz, hmm én inkább sósat kívánós vagyok. Vagyis este, napközbe meg mindig édeset.  Múlt hétvégén megőrültem volna egy kis paradicsom levesét, aztán a hét elején csalamádés hamburgerért. Most jól vagyok:) Éppen semmi nem kell.

Valaki irta a befordulást. Hát nekem az elejétől vizszintesbe van a baba, feje jobb oldalon, lábai balon.Max annyi változik hogy hol kifelé fordul hogy befelé.:) Szóval a bal oldalam néha úgy hullámzik:) Sőt mostanába már nyújtózkodik is:) Egyszerre érzem mind a két oldalom:)

Krampa, nagyon jó a gépük, nagyon tiszta a kép.Csatolom a tegnapi képeinket. Elég csúnya szegénykém, mert pont a hasfalamon elől tapadt meg a lepény ezért sose látszik szegénykém arca rendesen. Szóval úgy döntöttünk hogy megspórolunk 10e ftot a babamozival és kihagyjuk.

Lilypie First Birthday tickers
bbarbika
Budapest III. kerület
 
 


rekuja:legalább beismerem, hogy félek a szüléstől.

krampa:megy a tanulás.csak nagyn sok a tétel.

zsiráfcápa:én attól tartok, hogy ne kelljen császárral szülnöm, de ezt majd a sors dönti el.Anyaásgtól kicsit félek.De azt mondják minden nőbe benne van az anyai ösztön.Amúgy kb 1-2 év bébiszitterkedtem és mindig jól el voltam a gyerekekkel.

Lányok amúgy most már úgy mozog a törpém, hogy párom is szokta érezni amikor a hasamhoz nyúl. Tegnap összeírtunk pár lány és fiú nevet.

alexa029
Budapest XIV. kerület
 
 


Barbi: nagyon cuki a babád :)

alexa029
Budapest XIV. kerület
 
 


Lenne egy kérdésem. Nektek is kiszoktok puklisod a pocitok? Mert mostanába elég sűrűn nyomja ki magát és ott puklis a pocim.Főleg a jobb oldalamon csinálja.

alexa029
Budapest XIV. kerület
 
 


Követhetetlenek vagytok :oops:. Nem ígérem, hogy mindenre sikerül reagálnom, annyit azért nem alszanak a csajok :). Ma egyetemen kéne lennem, de SZaffi reggel annyira köhögött, hogy itthon tartottam és én se mentem be :( hát nem a legjobb félévkezdés, ráadásul ma derülne ki, mit kéne csinálnom a mentoráltammal, akivel meg nem tudok még 2 hétig találkozni, mert jövő héten meg mi nem leszünk itthon. Szaffim egész nap tök jól volt, de sztem nem elmúlt a köhögősség, csak elterelte róla a figyelmet Mesó. Kis törpe vihogva ölelgette a nővérét, aki ettől a halálba rohanna, amúgy is elég sok Aspergeres tünete van a nagynak (mondjuk logikus egy ilyen apa után, de legalább SZaffin látom, hogy egy csomót már kinőtt, sztem 4-5 éves korára átlag-gyerek lesz :roll:).


Férjekről: amit egy férj megígér, azt meg is csinálja!!! Nem kell minden évben emlékeztetni rá, jó?! :lol: Az enyém ilyen. Én nagyon jól bánok a fúróval (apám nem bírta leküzdeni, hogy nem fia született…) meg remek kis szerszámos-ládám van (bár kedves férjem folyton lenyúlja az imbuszkulcsaim és kicsi csillagcsavarhúzóim, úgyhogy tavaly karácsonyra kapott egy saját készletet). De teszek fel egy képet nektek, hogy oldottam meg a légkondi légterelőlemez-problémát a nyáron :lol:. Igen, már második nyár óta ilyen :lol:.


Cukorterhelés nekem is csak tej-zsömle páros lesz, Zsiráfcápához hasonlóan István kórházas vagyok 8) yeeeee 8)


Csajok, én vállalom a felelősséget, terhesség nélkül is sárkány vagyok :lol:. De nálunk apa az, akire a terhesség szarul hat nagyon, tiszta türelmetlen lesz a lányokkal. Szülés után még rosszabb, komoly pszichoszomatikus tünetei voltak Mesó születése után, és hát ő nem az a kibeszélős :roll:.


Barbi, örülök, hogy minden rendben odabent 8) Meg annak is, hogy ilyen hamar orvoshoz jutottál és nem kellett 2 hétig feleslegesen idegeskedni!!


Krampa, neked muszáj vérezgetned, hogy végre nyugton ülj a seggeden. Lányod így kommunikál veled :wink: Gap-os oldalon én nem találtam az olcsó cuccokat, de a bébiruhákba beleszerettem. Azért nem fogok venni a mai euró árfolyam mellett :evil:


Alexa Mesóval volt nagyon béna csúcsos pocim néha :evil: Azon kívül, hogy idegesített, semmi más gond nincs vele :roll:. De idétlennek éreztem. Én mondjuk „visszanyomtam” a gyereket :oops: (oké, ez a végén volt ő meg egy 4 kg körüli gyerek, hát nem fért el és folyton mindenembe belemászott :evil: )


Zsiráf Én voltam Istvánban alapítványiban Szaffival, akkor (2011 január) 10e/nap volt az ára. Szüléskor szóltunk, hogy oda szeretnénk kerülni, így az utsó két éjjelre jutottunk be. Nálunk apa akkor beköltözött hozzánk. Mondjuk vele sokat voltam bent, és a beérkezési dátummal „álltunk sorba” a listán a szobáért, így a péntek délután 2 órás időpontommal kedd délelőtt mehettünk át (szombaton született a csaj, csütörtökön mentünk haza, mert 20% fogyás után megvárták, amíg hízni kezd).


REni Alvásidő tekintetében én is rohadt rugalmatlan vagyok, nekem is kell az az 1-3 óra nyugi. Nagy ritkán van, ha anyáméknál vagyunk itt a szomszédban, hogy apa hazahozza MEsót aludni, én meg maradok még SZaffival. Ilyenkor a nagy kihagyja az alvást és megy lovagolni az uncsitesóval, de estére általában már elviselhetetlen. Mindegy, ingyen lovaglás megér ennyit :roll:.
Gyerek cipelését én nagyon megértem. Mondjuk én bekötöm Mesót a babakocsiba és ordítson ugye, de hát így „könnyű” (sose ordít 15 mp-nél tovább).
Hívj mentőt! Totál indokolt egészségügyileg. Mentőorvos pedig nem fog aktívan beavatkozni, mert valószínűleg kevesebb szülést látott még, mint te :wink:. Anyám mentővel vitték, mikor én születtem és az orvosnak az volt élete első fuvarja, hát anyám nyugtatta végig, hogy nyugi, én már szültem :lol:. Jó, mondjuk vicces volt, mert anyám azt gondolta, majd az első vonattal felmegy Pestre Balatongyörökről, de fél órával később már megvoltam… utólag csak egy jó sztori :roll:.


Ducky Mexikói sztorid :o wow! Én meg azt hittem bátor voltam, mert egyedül mentem végig a Caminon :oops:. Azért gondolkozom rajta, hogy mekkora lányaimat engedném el ugyanígy :roll:.


Balnka Barátnőm 25 kg-t hízott a másodikkal és folyton azzal b..tatta a védőnő, hogy nem kéne híznia :roll:. Ott mondjuk éreztem, mért, nálad nem annyira. Én már végre híztam 2 kg-t és nagyon örülök neki, mert a csajokkal sokkal többet szedtem fel és engem aggasztott, hogy most nem :roll:. És igen, a gyerek + kiszolgáló létesítményei 6-8 kg-t tesznek ki, plusz a végén feltöltődsz vízzel mint egy teve. Én 3 hét alatt 10-10 kg-t adtam le a szülések után, a többit viszont :evil:. Na igen… Én úgy számoltam, hogy amennyi a gyerek x2 az indokolt volt, + kb. 2 l víz. A többi a tartalékképzésem. Hiába, háborús túlélő típus vagyok genetikailag :lol:.
SZekszpóz semmi extra, csak te legyél felül… á, mégse bírom nyitottba leírni, majd küldök privit, ha nem kellnek fel addig a törpék.


Alattunk itthon van a 4 éves Gergő fülgyulladással. Múlt héten feljött az anyja, hogy a lányaim hangosan tologatják a kocsikat, nem tud aludni a gyerek (délután5kor). Erre egy hete azt hallgatom, hogy dél és 4 közt valami szar zenei csatornát övültetnek :evil: :evil: :evil:. Amúgy is idegesít a csaj, mert én nem érzem indokoltnak, hogy a 4 éves gyerekének a babakocsiját, kismotorját, kisbiciklijét, felnőtt biciklit gyereküléssel, nagy dömpert és egy homokozó készletet kerülgessek a babakocsi tárolóban, miközben vannak más gyerekesek is :evil:. Oké, babakocsisok most csak mi vagyunk még, bár a szomszéd is beteszi lassan, ma hozzák haza a picit a kórházból :) Pedig bírtam volna, hogy a házban a 3 legkisebb gyerek az enyém, de belepiszkoltak itt a képbe :lol:. Gergőhöz visszatérve, ő is egy olyan pont, ahol bajban vagyok, hogy válaszolja SZaffinak ítélkezés nélkül :roll:. „Anya, a Gejgővel valami baj van, hogy még mindig cumizik/ronygyizik/babakocsiban viszi az anyukája?” Mert azért sok eset van, amikor indokolt még 4 évesen is a nyugi-helyzet, de valahogy mi csak ilyen esetekben találkozunk vele, és tényleg elég fura lehet ez SZaffinak, aki azt látja, hogy a kicsi baba húga viselkedik így :roll:.


KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


AMikor az idei csoportba bevittem Lindát az első héten -középső csoportról, azaz 4-5 éveskeről van szó- azt hittem, hogy véletlenül a bölcsibe tévedtem Elmúlt 5, mindjár 5 éves fiúk cumiznak non-stop. Az egyik még pluszban folyton az anyja után sír, és elmúlt 5. Tényleg olyan látvány, mint egy 2 éves Linda kérdezte is, hogy "mivaaaaaaan?" Mivel nálunk nincs cumi,alapból érdeklődve nézi az 1 évesem is, de az értelmes 4 éves már totál nem érti ezt a helyzetet.
Hihi, új kép van Mesóról :) Hát tiszta anyja ez a lány
Hát én is bekötöm Lucát ha kell, de azért már 2 elmúlt, nem viszek mindenhová babakocsit. Főleg az oviig nem, amit az ablakból látok és még Luca-Linda gyalogos párossal is 3 perc az út. Persze, ha elfut ellenkező irányba, pláne futóbringával...és eldobja magát, akkor "picit" lassabban érünk haza.


Imádom a felező diétát :D Sosem éhezem, hasznosakat eszem és fogyok :D Pedig az eredeti tervem arról szólt, hogy ne hízzak, semmi több. De ha éhezés nélkül elegendő hasznos tápanyaggal még fogyok is, hát bánja a franc A minimum 10 kilós hízásom meglegyen. De az már most megvan Azt se bánom, ha bébi sem hízik a "normál" ütemben, mert már 3 hete is akkora volt, amekkorának még csak most kéne lennie...Mmint nem hosszra, hanem pocakra Sörhas A 30 hetes uh-ig tuti tartom a laza diétát. Ha ott minden rendben továbbra is a babával, akkor mehet tovább. Bár nem gondolom, hogy összecsoffadna. HA valaki látja mit és mennyit eszem eszébe nem jutna, hogy fogyózom ;) CSak, hogy valami hülye ok miatt időre eszem és mindemellett vigyázok a vonalaimra és ezért utasítom vissza azt az ellenálhatatlan habos-kérmes-csoki nyammmm sütit :D

Én férjem amúgy soh anem szaladt le este 11-kor se csokiért, se fagyiért. Nem baj, mert csak megettem volna :) Másnapra meg elmúlik. De olyan is volt, hogy majd megvesztem a lángosért, megvettem, hazahoztam és már addigra nem kellett, sőőőőőőőőőőőt undinak éreztem Viszont olyan azért volt, hogy ha nyomban nem is, másnap útba ejtett egy közértet és hozta, amit annyira kértem előző este.

Szexpóz azért sztem van más is, mint kismama felül 

Tényleg mehetnénk zártba....Ha megnyitom jöttök?

Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


Réka: Állandóan kinyomja magát és azon a részen nagyon kellemtlen.
Renáta:én szívesen csatlakozok ha nyitsz egy zárt csoportot.De csak ha nem gond?

alexa029
Budapest XIV. kerület
 
 


ALEXA
Miért lenne gond? Nem magammal szeretnék bezsélgetni

Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


Krampa, nagyon sajnálom a vérzést, lényeg, hogy a baba jól van! Vigyázz magatokra, pihenj sokat!

Gabi, ez a Mexico story zseniális! Nagyon kalandos fiatalkorod volt, nem unatkoztál  

Zsirafcapa, férjed nagyon jó fej, hogy hoz neked finiségeket. Én nem voltam nagyon kívánós, de a férjem próbál a kedvemre tenni, minden nap elmondja, hogy én egy hős vagyok, hogy kihordom a gyerekét, és megszülöm  
Néha valóban úgy érzem, hogy egy hős vagyok, de amikor benneteket többgyerekes anyukákat olvaslak, rájövök, hogy mégsem 


 


Reniii,nem tudok csatlakozni:(

Holnap akkor végül kint leszel a börzén?:)

Lilypie First Birthday tickers
bbarbika
Budapest III. kerület
 
 


Íme a zárt topik:


http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 0&t=443567


Remélem mindenkit felvettem. Ha valaki kimaradt volna, akkor bocsi és itt jelezze, nyomban beteszem a listára!


Barbi
Csak most este vettem fel a tagokat, mert Luca 1xcsak jött, nyomott és közölte, hogy kajavacsi Szóval csoport megvolt, csak a tagok felvétele közepette jött az éhező szerencsétlen kölköcském
Igen, kint leszünk holnap! Anyuval megyek. NAgyon hasonlítunk, szóval ha látsz egy 2 hasonló nőt csupa lánycucc között, akkor mi vagyunk

Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


Hello Lányok,
szomorkodva látom hogy bezárkóztatok Bár nem júniusi vagyok, hanem júliusi de kezdetektől olvaslak Titeket, plusz pár napja Rekuja kedvesen invitált hogy csatlakozzam. Lekéstem???

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Engedjétek be Loist létszi :)

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Lois, sajna csak a topicgazda tud beengedni. Sztem ma már lesznek.

Dóra Regina június 22-én született. Na, így már jó? :-DDD


Szia Lois! Megjöttem, felvettelek a zártba, várunk 
Bocsi, ilyen sűrű hétvégém is rég volt Még olvasni sem kukkantottam be

Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


Na ezt akkor most nem értem Én felvettelek, de akkor most újra. És látod, ha valaki szeretne jelentkezhet


Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


Hátttő, azt írta, hogy már tag vagy :D Próbálj belépni!

Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


Szasztok!

Vagy ezer éve nem jártam erre és olvasni is csak ritkán tudtam... Én személy szerint nem vagyok zárt párti és még eddig sosem voltam zárt topikban mert eddig nem merült fel és nem látom értelmét mert olyan nagy titkokat nem ír az ember amit szégyelne szerintem... Meg még utolsó hónapban is szoktak csatlakozni...

Egyébként én se tudok belépni ebből gondolom nem vettél fel Renáta mert azt hitted már nem is jővők többet...

Mi jól vagyunk igaz volt megint hányós betegség itthon, meg valaki majdnem mindig beteg, de jól birjuk azt hiszem

Nekünk az oviban múlt hét szerdán volt farsang amit elég olcsón megúsztunk!  Ákoson az a dinós jelmez volt amit még tavaj vettünk Alexandernek Alexandere meg még jó volt az amit 3 évesen hordott az első farsangján lovag jelmez (igaz az akkor még nagy volt rá kicsit...) egyedül a fej része nem volt jó rá de későn vettük észre így maszk nékül volt...
A bölcsiben meg 21.-én lesz farsang, de Zsombornak még nincs jelmeze és nem is találunk ilyen kicsit (80-86-os kéne) Valami állatra gondoltunk, de mindegy csak bohoc ne legyen...

Én is nagyon érzékeny vagyok lekileg olyan december közepe óta képes vagyok sírni egy reklámon, de néhány hete lapoztam az auchan újságot és elpityeregtem tőle... Igaz megbántani nem tudnak 1 könnyen, mert az lepereg rólam, de csak úgy sírni az meg... Nekem szerencsére problémamentes a terheségem és szerencsére még a pocim se nagy annyira, hogy bármiben korlátozna komolyabban igaz pár hete már nem tudok hason aludni, de ez legyen a legkevesebb gond! Az oldalfekvés a nyerő mostanság...

A szüléstől egy kicsit szerintem mindenki tart, de nekem is csak annyi, hogy nem legyen túlzottan koraszülött, meg ne legyen császár! De úgy egyébként a többi részével nincs gondom. A két nagyott gátmetszéssel szültem mondván magas a gátam... Akármit is jelentsen ez, de szerintem egyáltalán nem vészes, vagy csak nagyon jól csinálták, mert nagyon észre se vettem... (Mondjuk fájás közben vágnak direkt, hogy elnyomja a fájdalmat...) A varrás utána kicsit kellemetlenebb mondjuk az elsőnél rosszabb volt a másodiknál már alig volt kellemetlen (vagy jobb dokit fogtam ki) Zsombornál már gátvédelem volt és nagyon nem is repedtem igaz itt annyi maradt meg, hogy lassabb volt a kitolási szakasz e miatt... De ez se volt vészes, csak úgy érezrtem tóvább tart...

Üdv mindenki nek újjaknak, régieknek és remélem azért felvesztek majd az újba is... Szép napokat!


Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=http://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)
 
 
 
 
 
 


Szia KINGA!!!!!!!!!
Felvettelek a listára, de kell egy kis idő, mire a rendszer megemészti Holnap már tuti be tudsz oda lépni. Tényleg olyan rég voltál, hogy nem vettelek fel automatikusan, de tudtam, hogy később is megtehetem ezt ;)

Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


Renáta még mindig nem tudok belépni Pedig direkt csak ma reggel probáltam, hogy legyen ideje a rendszernek...

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=http://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)
 
 
 
 
 
 


Sziasztok kedves júniusi babavárók!

Elég régóta nézegetem az írásaitokat, de sajnos mindig csak halogattam a csatlakozást. Most, hogy zárt csoportba mentetek, remélem még nem késő csatlakozni Hozzátok! Nagyon szeretnék bekerülni közétek, vidám kis társaság vagytok, és jó látni, hogy Titeket is hasonló dolgok foglalkoztatnak, mint engem, és ezek szerint nem vagyok kettyós.

Első babánkat várjuk június közepére, így még hasznos is a sok tapasztalt anyuka hozzászólása.
A genetikai vizsgálat szerint pici lányunk lesz!

Szóval, bevennétek, lányok??? Nagyon szeretnék közétek tartozni!

Szilva
 
 


Kinga, Szilva

Elvileg bent vagytok! Próbáljatok belépni!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok! Csatlakozhatnék még hozzátok esetleg?? :) juni 13ra várjuk a babát :))
barby2009
Alattyán
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!

BBarbika: Remélem minden rendben van veletek?!

Ritkán sajnos, de azért olvasgatom az írásaitokat

Alexa: én is hasonló érzek, bár én kicsit inkább beparáztam, hogy miért kemény helyenként, ami ráadásul néha mintha átvándorna egyik helyről a másikra. Remélem ez normális így 21 héten

Ha nem gond én is szeretnék csatlakozni a zárt csoportba. Remélhetőleg most majd

Lilypie Pregnancy tickers
 


Ildi, gyere át a zártba.

Dóra Regina június 22-én született. Na, így már jó? :-DDD


Szia! Nem enged be :(

Lilypie Pregnancy tickers
 


Szia! Nem enged be :(

Lilypie Pregnancy tickers
 


Sziasztok!

Krampampuli még mindig nem tudok belépni!

Lilypie Pregnancy tickers
 


Sziasztok!
Június közepére várom az 5. babámat.
Csatlakozhatok?
laber111
Németország
 
 


sziasztok! néha zug-olvastalak benneteket, most már rég jártam erre és szomorúan látom hogy zártba mentetek :( azért a zug-olvasás, mert én áprilisra várom az első babánkat, viszont nálatok annyi tapasztalt anyuka van hogy rengeteget tanultam a zugolvasásból is :))  ha van még tagfelvétel, akkor esetleg beférhetek még...?

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!

Látom, lemaradtam...

Hozzánk a 4. gyerek érkezik valamikor június végén-július elején. Olyan 7-10 napos időintervallumot tudtunk kikalkulálni a doktorral...
A lánykám is és az ikreim is lombikbabák... ez a picur meg csak úgy sikeredett... PCOS, trombophilia, szoptatás mellett.
Most már túlvagyunk a félidőn, úgy tűnik, hogy ksfiúnk lesz és teljesen egészséges...


Rekuja

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
 


Lombikbaba, imádlak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 :D :D :D :D :D
BAsszus, én meg itt sajnálom magam a kis korkülömbséggel, nálatok kb. ugyanannyi lesz, csak az ikrekkel :O Lobbizok érted a zártban!!!
 De jó hallani rólad, szoktam nézegetni a blogod, de ahogy néztem, ennyi gyerek mellett nem sokszor jutsz oda :)
És igen, nálunk is termékeny volt az ősz - lombik nélkül is :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Rekuja

Kiskorkülönbség nekem bejött
És a családban is erre látok példát... a tesóimmal mi is úgy 2 évente születtünk, és szinte mindenhol olyan 2, max. 3 év van a gyerekek között.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy belekontárkodok, de most látom csak:

 Ircsi! Hatalmas nagy gratuláció teljes szívemből!!!! És látod, Nektek is kijár a csoda, hogy spontán fogant kisbabátok!!!!  Úúúúgy örülök, gyere írj majd a decemberiekhez vagy az augusztusiakhoz is, hogy vagytok! 

Kép

Kép
 
 
 
 


Ircsi, de jó, gratulálok :) Nagyon örülök! :)

Kis korkülönbség nagyon jó ;)

KépKép

KépKép

Kép
 
 


Ilcsi, nálunk is a kis korkülönbség a divat, de ettől még félek tőle :wink:. Bár, Mesónál is féltem aztán nagyon jól működött/működik :roll:. Irigylem tőled a 2 napos munkaheteket! Egyetem miatt néha bemegyek a régi munka helyemre gyakorlatra, és úgy dolgoznék heti 1-2 napot :roll:. De tanárként ugye legalább 1 tanév és legalább heti 3 nap kell (heti 3-4 órás tárgy a matek). Más meg még mindig nem érdekel, mint a tanítás :roll:.
Mesélj, hogy reagáltál, mikor rájöttél, hogy jön Négyeske? Hány hetesen tűnt fel egyáltalán? Én heteken át hárítottam a tüneteket, mire végre teszteltem :roll:. A fene se gondolt pont a terhességre a terhességi tünetek alapján :lol:.


Pandi, nálatok nem jön még az ötödik? Mi ez a szokatlanul nagy szünet? :wink: (oké, csak vicceltem :))


KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


;)

KépKép

KépKép

Kép
 
 


Barbcsi

Írnék én, csak hát a csapat átköltözött a FB-re, az meg nekem nem jön be.

Panndi


Rekuja
Már majdnem 12 hetesen tudatosult bennem, hogy tényleg ez nem a PCOS, nem a szoptatás, hanem négyeske
Heti 2 munkanap nálam azért könnyen megoldható, beteg mindennapra jut és meg lehet csinálni úgy a beosztást. Hát igen, pedagógusként ez annyira nem megoldható, max. ha magántanárként tevékenykedsz

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
 


Panndi - De jó, hogy végre hallok felőled!
Remélem jól vagytok meg tuti nem künnyű neked a 4 gyerekkel + gondolom most is jártok valamilyen külön órákra a lányokkal... Olyan sokat gondolok rád mostanába, hogy mi lehet veletek, meg jönn e 5. baba, mert tényleg olyan hamar el szokott nálatok jönni ez idő... És Peti is már milyen nagy lehet elmúlt 1 éves! Hogy rohan az idő!
Zsófi most Szeptemberben kezdi majd a sulit? vagy hogy alakul a dolog?



Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=http://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)
 
 
 
 
 
 


Köszönöm az érdeklődést :) Írok majd a másik fórumra, ha odajutok, nem offolnám szét a topicotokat! :)

KépKép

KépKép

Kép
 
 


Oké lesni fogom a kissé kihalt topikot...

Kedves csatlakozni vágyók!
Mindenképpen kérjetek valamilyen úton módón meghívót a babanettől a tagfelvételhez aztán megszavazás dönti el ki csatlakozhat majd a zárt csoporthoz!

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=http://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)
 
 
 
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron