Új privát üzeneted érkezett!

Még egyben, nyugi :D Apa tett fel facbookot a telefonomra, ha sikerül használnom is, sztem ott lesz először hír Emiliről. De magamat, a lányaimat, meg a pénteki ctg eredményt ismerve, majd a 20-i szülésindítás után lesz aktuális a dolog  Pedig már nagyon szenvedek, meg unatkozok :oops: mert képtelen vagyok értelmes tevékenységeket véegzni :evil:. Már az alvás se megy :( Jó lenne szülni végre!!!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Kitartás, még durván egy hét és babázhatsz. Azért remélem nem kell megvárni az indítást, mert az nem olyan buli. viszont másodszorra én nem oxitocint hanem hüvelykúpot kaptam és tényleg nagyon jó volt és gyors. Különben meg a haradik már úgy jön mint a rakéta. Azért majd november végén emlékeztess ezekre a sorokra.

Szomszédoknak ismerősöknek feltűnt, hogy nagyobb a hasam. A bátrabbjai megkérdezik, hogy terhes vagyok e, majd közlik, nem baj ne keseredjek el, ahol két gyerek felnő ott felnő a haramdik is. És ha már így sikerült örüljek neki. És ezt úgy, hogy örömmel mondom nekik, hogy igen babát várok. Lassan kiakadok. Legutóbb már hozzátettem, hogy várt baba és nagyon örülünk neki. Viszont ez sem meggyőző láttam az csaj arcán, mert hogy ebben a világban három gyereket szülni.

Lili

Kép


Kép

Kép
 
 


Lilli, és még nem is zaklatnak téged, a lesajnáló "ó, hát megint lány, nem baj, csak egészséges legyen!" kijelentésekkel :evil:
Ezt láttad? http://www.scarymommy.com/having-a-third-child/#sthash.BvKX9Utu.gbpl
Pocakfotót nem hozol lassan?
Emili iszonyat mennyit helyezkedik, már mondtam neki, hogy ha nem fér el talán induljon már el kifelé, de hallgatnak rám a lányaim?! :roll:

Többiek? lesz vkinél újabb stimu-próbálkozás a nyáron?

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 

 
 

Hajrá Emili, gyere ki!


Én augusztusban megyek a kettes próbára Leskó dokinál. Nagy nehezen, hosszú és keserves kínlódás után kaptam tőle egy behívót :) Egy személyes beszélgetésre kell elmennünk a közeljövőben.
Méhpempőt elkezdtem, 10. ciklusnap körül sántikálok. 28 napig eszem, 28 nap szünet és megint szedem.
Emellett júliustól elkezdem a Gravidát felszedni, de másra nem gondoltam. Majd tőle is megkérdem, hogy ajánl-e még valami elő-turbót :)


"Ember: küzdj és bìzva bìzzál!" (Vagy, ha nem, legalább engem hagyjál!)
 
 


Rekuja,
ott még nem tartunk, csak annyit mondanak "óóóó hátha kislány lesz, ha már így alakult..." no comment.

helenka,
akkor ti is haladtok szépen lassan. szerintem egyelőre ennyi elég amit szedsz, de a doki majd megmondja, hogy esetleg kellene szedni még valamit. drukkolok.

lois,
hogy vagytok? Nagyon jók lettek a képek láttam az fb-n. nagyon csini vagy!

Én hétfőn megyek afp-re, júliustól amúgy megszűnik. Eddig fogytam 1 kilót, ami a védőnőnek nem tetszik, de én örülök neki, elég jó a súlyom így is. van még 3 vizsgám de most elég nehezen viselem várom már a júliust, hogy vége legyen.

Lili

Kép


Kép

Kép
 
 


Helenka Sztem jó ötlet a „szabad nyár”, feltöltődve kezdeni bele a következő stimuba :wink:.


Lili AFP :lol: :lol: :lol:. Tekintve, hogy volt genetikai uh nem sok értelme van :roll:. Én most először blicceltem el decemberben :roll:. Pont a két ünnep közt kellett volna mennem, amikor kb. 2 nap volt vérvétel a kórházban, de akkor meg nem voltunk itthon :roll:.
Vizsgák miatt részvét és tisztelet egyaránt, fogalmam sincs, hogy fogom megírni a szakdolit az ősszel :oops: pedig jó lenne decemberben államvizsgázni :roll:.


Én természetesen még mindig 2in1 :evil:. Hiperhisztis vagyok ettől :evil:


KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Lili,
köszi Még én is csak ezt a két képet láttam, készültek családik is, remélem lesz benne jó
Afp-t én nem blicceltem, Hajdú Kriszta szoktam kérni a 18.-ik heti UH-n (én akkor is el szoktam menni hozzá)
Én részemről már vagy 2 hónapja nem híztam semmit sem

Vizsgákhoz nagy ríszpekt

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Rekuja hírek!

Ma 15 óra 14 perckor megszületett Emília Sára Baba. 3640 grammal, 58 centivel és rengeteg barna hajjal.  Baba és anyukája jól vannak. Gratulálunk!!! Sok boldogságot és tejcsit kívánunk!!!

Lili

Kép


Kép

Kép
 
 


nagyon jó egészséget és kistesót kìvánok nektek! juhhhéé! emelem poharam Emiliára és anyukájára, ünnepeljük az új életet, legyen nagyon boldog mindig és szülei egészségben szeressék egymást!

"Ember: küzdj és bìzva bìzzál!" (Vagy, ha nem, legalább engem hagyjál!)
 
 


Lili,
köszi a híradózást, másik topikban már nagyon vártuk a híreket Rékáékról

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Köszönjük a gratulációkat – meg a híradást is, Lilli :wink:. Be kell valljam, mindig azt hittem, milyen jó annak, aki gyorsan szül… hát most kaptam egy gyors szülést, és a helyzet az, hogy nincs királyi út, az is qrvára fáj :roll:. Viszont sikerült a gátvédelem és ez a gyógyulás szempontjából király 8). Kórház megint szipi-szupi volt (István), rögtön rám tették, szülőszobán szagolgattuk egymást még 2 órán át, egész nap velem lehetett, segítettek mindenben és sugárzott mindenkiből, hogy imádják a munkájukat, de tényleg, még a takarítónőből is, és ez remek volt. Szaffi nagyon édes nagytesó, Mesó azért eléggé meg van zakkanva :( de nem annyira, mint Szaffi volt az ő születésekor. Tegnap kicsit rohanós napunk volt, délelőtt jöttünk haza a kórházból, apának délután be kellett mennie a céghez munka ügyben (ő az itteni főnök és jött a német főnök egész hétre, így erre a 4 órára muszáj volt vmikor bemennie a héten…). De anyám átjött segíteni. Ma meg szállították a kádat meg a csempét, pár hét múlva fürdőfelújítás lesz (mi a lányokkal lemegyünk a telekre). Hát tudunk szervezni, az biztos :D


Emili egyelőre eszik-alszik demó üzemmódban van, így még könnyű vele :D Nagyon cukker és szívem szerint egész nap rajtam lenne, de hát a nagyokra is gondolnom kell, meg elkapatni se lenne praktikus, így amikor elalszik, lerakom :roll:. Mesó amúgy is azonnal rámcuppan, ha Emili kézben van (remek úgy szoptatni, hogy a 1,5 éves ugrálósat játszik a lábadon :D).


Furcsa belegondolni, hogy többet nem leszek terhes, nem fogok szülni :roll: (nem tervezünk több gyereket). Kicsit nosztalgikusan hagytam el a kórházat tegnap. Bár a dokim aranyos volt, mikor bejött a szülés után 2 nappal megnézni, mondta Emilit látva, hogy a következő lányt már copffal szülöm meg, mert ezeknek egyre több hajuk van :)


És tényleg, itt egy kép, amin Szaffi-Mesó úgy 1 hetes, Emili „másnapos”:




Most ti jöttök, Lois, Lili, Helenka a sorrend, ha már én nem szülök többet, legalább titeket olvashatlak majd :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


rekuja! szuper, szuper, szuper! Sok tejecskét és hasfájásmentes éjszakalialvós kisbabát kívánok Emili személyében neked ;) Azt hiszem, ezek szerencsés dolgok :)


Én szedem ugye a cuccosokat, méhpenpő mostanában jár le, inofolicot szedek, hétfőtől pedig megkezdem a gravidát. Lassan ránk kerül a sor, júli közepe felé ciklus félidőben csekkolunk, aztán aug közepe-vége start :)


"Ember: küzdj és bìzva bìzzál!" (Vagy, ha nem, legalább engem hagyjál!)
 
 


Rekuja,
jó hogy jelenkeztél. Gyönyörű Emili baba, és tényleg nagyon hasonlítanak egymásra. Gyors szülés jó, de intenzívebb az tuti. Domi 6 órán belül Martin a burokrepesztéstől számított 2 órán belül már cicin lógott. Most azért egy kicsit parázok azt mondják a haramdik nagyon gyorsan jön és nagyon intenzív, remélem bejutok a kórházba, ha esetleg itthon indul el valami. Próbálom én is kiélvezni utolsó terhességemet, de nem megy. A két kispasim tesz róla, hogy csak este tudjak foglalkozni a babával. Most meg a kicsivel vannak problémák, mert szerintem valami baj van a hallásával. Nem figyel ha a nevén szólítom. Amúgy halandzsázik, meg mondja, hogy apa, baba, mama, aja, megérteti magát, de mégsem olyan mint Domi volt. Szóval be kell méretni a fülét. Kész ideg vagyok ez miatt.

Helenka,
drukkolok nagyon!!!!!

Lili

Kép


Kép

Kép
 
 


lili, nyugì! azért, mert nem mindig hallgat a nevére, még nem biztos, hogy nem is hallja. Hidd el, az én ovisaim se süketek. csak néha nem figyelnek oda.
szurkolok a könnyű hármaskához!
mi úgy állunk, hogy a doki most megy nyaralni. aug 11én jön haza, aznapra holnap beférkőzök, ha lehet. ma megjött, 36 nap után. a mostani ciklusnak is ki kellene tartania eddig, hogy ne legyen több csúszás. alapból ekörüli a rövid ciklus nekem, de tavaly is becsúszott egy 28 napos. nagyon reménykedek, hogy most nem fog. ìgy is, jövő héten nyaralunk, legalább addigra letudom :D AAAnnyira izgulok, hogy kibìrjam 34 napig :D

"Ember: küzdj és bìzva bìzzál!" (Vagy, ha nem, legalább engem hagyjál!)
 
 


Helenka,
Köszi, néha úgy látom, hogy minden rendben, utána meg elbizonytalanodom. Remélem gyorsan kapunk időpontot. Jó pihenést nektek! augusztus már itt van nem kell sokat várni és utána jöhet a baba. Addig is pihenjetek sokat.

LOIS!! Életjelet kérünk!!!

Lili

Kép


Kép

Kép
 
 


Lili,
még 2 in1, részemről itt megállt az idő....

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Épp akartam írni, hogy Lois adott életjelet a másikon, hogy még egyben van, de látom, itt is :D Így kell koraszülni :wink:.

Lilli, minden okés lesz 8) középsőnek is kell a figyelem (enyém középsőmnek 2 napja hőemelkedése van, gondolom a nagy is elkapja, és őt totál ledönti a lábáról, mindig ez van :()

Helenka, hajrá augusztus! májusi szülésére koncentrálj akkor! Én elég bizti vagyok benne, hogy Mesó azért jött össze minden orvosi érv ellenére, mert tök erősen benne volt a fejemben, hogy novemberben szülni fogok és pont. Minden vizsgálatnál, mikor jöttek az így nem jó - úgy nem stimmel eredmények, csk ráztam a fejem, hogy novemberben szülni fogok és pont. Mesó pedig meghallotta :wink:. (arról fogalmam sincs, Emili hogy lett... mert ő aztán nem volt ott a fejemben  csak valami távoli ködös jövőben, hogy majd fél év múlva rákoncentrálunk)

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Lois,
jön a hidegfront. Kitartás!!!

Rekuja,
ez tényleg így van, hogy a fejben nagyon sok minden eldől.  Persze vannak napok a kezelés alatt mikor nehezebb de fontos, hogy elhidd terhes vagy és sikerül. Emili már egy hónapos. tényleg rohan az idő.

Lili

Kép


Kép

Kép
 
 


Hú, most látom, hogy Lois ide nem írta meg :oops: Bocsi, hogy nem szóltam rögtön, de Zétény 5. szülinapján megszületett kicsi Zia :). Részleteket még nem írt, gondolom, majd otthonról :)

Ó igen, holnap lesz 1 hónapos és már sokkal könnyebb a 3 csirkével, mint pár hete volt. Pedig Emili (Szaffihoz hasonlóan) kézben-baba. Ennyit arról, hogy az elsőt elkényeztettük, mert már annyit vártunk rá... mert hát a 3.ra ez nem mondható el, meg az sem, hogy a másik kettő mellett "ráérünk" egész nap vele foglalkozni :roll:. Másrészt mivel többet nem tervezünk, jól esik nézni, ahogy cuppog, vagy csak bőg mert mért ne :) (erre mondják, hogy hasfájós baba, pedig nem sokat fáj a hasa, csak úgy bőgni kell valamin mindig, pl. mert orrba veri magát :D)
Lili, te is túl vagy a félidőn 8) Meleget hogy bírod? Én azt rüheltem Mesónál (oké, az egy ritka meleg nyár volt, a mostani kis lightos szerencsédre :wink:)

Helenka, hogy állsz? Nyaralásnak vége? Dokinál jártál, vagy az lesz augusztus elején?

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Rekuja,
Köszi az infót!! Oh ez a nyár sokkal jobb mint 12-ben volt. Az tényleg egy nagyon szörnyű meleg nyár volt. Most a front és a hőmérsékletingadozás készít ki. Folyamatosan keményedek.

Lois,
Gratulálok Zia babához!! Sok egészséget, boldogságot és tejcsit kívánok!! Majd gyere a részletekkel.

Lili

Kép


Kép

Kép
 
 


Helenka, mi a helyze? Lassan vége az augusztusnak... gondolok rád, drukkolok!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Lilli, hogy vagy?

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Rekuja,
még egyben. visszaszámlálás kezdődik ugyan, de szerencsére nem érzem tehernek, tudok aludni és még pörgök. Na lehet, hogy holnap már nem így vélekedek. Ilyenkor tudod gyorsan változnak a dolgok. Nálatok minden rendben?

Lois? Ti jól vagytok?

Lili

Kép


Kép

Kép
 
 


Lili, Még egyben vagy?  Bocsi, ez a legszemetebb kérdés, amit 39. héten (főleg a harmadiknál) fel lehet tenni :)

Mi élünk, néha virulunk is :) Az elmúlt két hétben már többször volt olyan, hogy nem csak túléltem a napot, hanem élveztem is... (most nem bíztatni akarlak a 3 kicsi témában, csak tényeket közlök ). Mindezt úgy, hogy van háttérország segítségnek. A legjobb, hogy Mesó nem akar délelőtt sétálni, így Mici végre tud aludni olyankor is, így nem hisztizsák estére. Szaffiért szinte sose kell mind2 kicsivel mennem, valaki mindig besegít (apa, nagyi, bébiszitter). Ha valaki 5 éve a sorra sikertelen lombikok közt azzal szivat, hogy most itt tartunk... na de ezt már sokat írtam  Furcsa véglet azért, hogy jelen állapotomban kifejezetten rettegek egy spontán becsúszott terhesség lehetőségétől, apát halálba zaklatom a védekezés-témával, és alig várom a klímaxot  (persze lehet, hogy amint megint csak 1 pelusos lesz itthon, hiányolni fogom azt a kis lila csomagot, aki kicsúszik belőlem, de majd apa lesz olyan okos, hogy elnyomja az anya-ösztönt).

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Lili,
++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lili, holnapra egy kalappal!!!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Indítás lesz Lilinél?? Ojjéé...
Lili Megadrukk!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Kedves fórumozók!
A Semmelweis Egyetem végzős dietetikus hallgatója vagyok, és szeretném a segítségeteket kérni a szakdolgozatomhoz. Toxémiás kismamák/anyukák táplálkozási szokásait vizsgálom! Kérlek Titeket, töltsétek ki! Köszönöm!

https://docs.google.com/forms/d/1A8nA-n ... =send_form
 
 


hátha idetéved valaki: http://www.babadoktor.hu/amit-csak-kevesen-tudnak-a-lombikprogramrol/ nekem jól esett volna 7 éve ennyi információ egy helyen!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: