Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kisbabám 3és fél hónapos és még mindig sokat fáj a pocakja.Jelenleg 6,73 kg a súlya és 61 cm jól fejlõdõ baba.Szereti a pocakját is azért még 6-7 alkalommal szopik egy nap.
A könyvek szerint a hasfájós idõszak 3 hónapos korig tart. Balázsnak amúgy nem csak esténként hanem néha napközben is sokat fáj a hasa. Pedig már nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszem.
Egy pár napja széklete is egész nehezen jön. Pedig nem sûrû, de látszik rajta , hogy szenved amikor nyomnia kell. Egynelõre csak anyatejet kap ezen kívül semmit.
Mivel lehetne segíteni rajta, hogy könnyebben túl legyünk ezen az idõszakon?
Talán rítkitíni kellene az etetéseken is?
Várom a segítségeteket!
Üdvözlettel:
Bökönyi Judit
Judit
 


Szia Judit!
Annak idején a fiam is nagyon hasfájós volt, szegénykémnek hasmenése is volt. Báremikor és bármennyit evett (szopott) volna. Így két-három óránként etettem. A helyzet akkor változott meg, amikor 3-4 óránkéntire csökkentettem a szopások számát. A pocakfájás varázsütésre elmúlt, a hasmenése is megszûnt. Nem lehet, hogy a picid is túl gyakran eszik?
Most a kislányom is nagyon hasfájós volt az elsõ másfél hónapban (most két és fél hónapos), és a pofija is tiszta pötty lett, plusz nagyon hasmenléses volt. A gyerekorvos szerint a tehéntejtõl van (amit én ittam meg, persze), így most tilos tejet innom. A lurkónak elmúltak a pöttyei, és a hasmenéseis elmúlt. Nem lehet, hogy esetleg nálatok is ez a baj?
Ezek jutottak eszembe - meg persze a felfújós ételek (káposzta, kel, bab stb.) De azért az a bizonyos három hónap sem szentírás, lehet, nálatok kicsit tovább tart.
Ja, és biztos, hogy azért sír sokat, mert a hasa fáj? Nem lehet, hogy csak szeretne kézben lenni?
Az egyik barátnõm babája egyébként nagyon hasfájós volt (nem akarlak riogatni, kívánom, hogy nálatok ne legyen így), de vmi másféléves koráig az anyja állandóan magával cipelte, mert abgyerek állandóan üvöltött, szegény lány a vacsorát is úgy fõzte, hogy a gyerek a karján volt...
üdv
Zsóka
zsóka (zsók
 


Az én elsõ kisfiam is hasfájós volt.
Én édeskömény teát adtam neki + a párom büfiztette. Az is fontos, mert attól is fájhat a hasa, hogy nem tud büfizni. Ha nem tud kakilni segíthet egy kis kamilla tea is.
Bigacsiga
 

 
 

Nekem a két nagyobb fiam hasfájós volt. Nálunk a hordozókendõtõl múlt el. Azután rájöttünk, hogy a béltartalom ürüléséhez, a bélmozgás elõsegítéséhez mozgás kell. A felnõtteknél is gond ez, ha valaki sokáig fekszik. Hát ugyanez van a babáknál is, ahogy a kiságyban vannak. A természeti népeknél, ahol hordják a babát, nincs hasfájás. Olvastam kutatást, hogy már napi egy-két óra testen hordozás is nagy mértékben csökkenti a sírásos idõket. Szerintem a masszázs is jó, naponta akár többször. Bár én élveztem, ahogy rajtam szuszogtak.
liesel (liesel)
 


Sziasztok!
Köszönöm a tippeket. Most autókázunk Balázs fiammal, ami nagyon jól bevált, csakhát nem lehetünk állandóan úton. Bár az már sokat jelent ha naponta legalább egyszer elmegyünk valahová. A fennt javasolt dolgok nagyrészét kipróbáltuk. Büfizni sajnos nem mindig akar. Van úgy , hogy csak egy óra múlva büfög . Addig viszont nem lehet mindig kézben tartani.Sajnos nálunk is néha 2-3 óránként van szoptatás. Amikor 3-4 óránként eszik akkor tényleg kevesebbet fáj a hasa. De ez akkor van ha utazunk valahová. Mert az autóban kibírja 4 óráig itthon ritkán.
Káposztát ,babot , borsót, karalábét stb. már régen nem eszek, mert azoktól tényleg nagyon szenvedett. Kipróbáltam a WOODWARDS Gripe Water hascsikarás elleni készítményt is. Általában segít , de ha nagyon fáj neki akkor ez sem használ.
Remélem amúgy már tényleg nem tart sokáig ez az idõszak és nem kell semmi egyebet adni az anyatej mellé.
Amúgy vasárnap amikor már nem birtuk tovább elmagyaráztuk neki , hogy hétfõn megyünk a doktornénihez ha nem javul a dolog. Erre ma minden pelenka tele volt kakival ,jöttek a durrogtatások is és nagyjából helyreálllt a rend.
Köszönettel: Bökönyi Judit
Judit
 


Sziasztok
Kedves Judit: biztos, hogy a hasa fáj a babádnak? Az én lányom 4 hónapos korig volt olyan, amit hasfájósnak mondanak. Én nem vagyok biztos benne, hogy a hasa fájt. Az, hogy masszirozástól megnyugszik, vagy tornáztatástól pukizik, kakil, nem bizonyit semmit. A folyékony kaki egyébként tényleg rosszabb, mint a szilárd, mert nem fejt ki olyan ingert a bélfalra, ezért okozhat gondot. Patricia is folyékonyat kakilt.
Utólag visszagondolva, szerintem csak unatkozott, vagy nem tudott elaludni, azért volt nyûgös. Amikor kezdett beállni a rendszer a napirendjébe, helyreállt a dolog.
Lencsi
Lencsi
 


Sziasztok!
Kösz a tippet, de már a hónapok elteltével rendezõdött a dolog. Sajnos tényleg hasfájós volt egészen 8 hónapos koráig. Most is elõfordul , de már aránylag ritkán. Így utólag visszagondolva elég rossz dolog volt. Még mindig szopik Balázs. Ma volt 10 hónapos.Most már nagyokat rottyant a pelenkába sokszor anélkül , hogy észrevennénk.Most a legfõbb problémánk , hogy szoptatáskor harap. Pedig már egy hónapja kibújt az elsõ két foga és akkor nem csinálta ezt. VAn valami tippetetek?
Köszönettel: Bökönyi Judit
Judit
 


Judit!

Épp a minap írt valaki szintén a harapásról valamelyik másik topicban.
Amit javasolni tudok: amikor harap, rögtön vedd el a melledet tõle. Nem tudom hogyan és miért, de tény, megtanulják, megértik az összefüggést. A fontos a következetesség, és hogy egybõl amikor bekövetkezik.
Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi
 


Sziasztok!

Nekem azt javasolták, hogy beszéljem meg vele akkor, amikor épp harapott és elvettem a cicit, hogy nem szabad, mert ez anyának fáj, és kértem, hogy úgy szopizzon, ahogy azt elötte tette. Ennél a "beszélgetésnél" ott volt az apa is, ö is mondta, s szerintem mindent megértett a kicsifiam.
Nem tudom hogyan müködik, de ezek a cseppségek tényleg mindent értenek. Kicsit az az érzésem néha, mintha a "Nicsak ki beszélben" élnénk.

Piroska
Piroska
 


Sziasztok!
Köszönöm a tanácsokat. Én is - mivel nagyon fájt , a harapás egybõl elvettem a mellemet és mondtam is neki . Valószínüleg megértette és egy pár alkalom után abahagyta. Remélem végleg. Bár most jön a felsõ két foga és most megint mindent rág. Remélem a cicimet többé nem használja rágókának.
Bökönyi Judit
Judit
 


Sziasztok!

Szeretnék hozzászólni a témához, mert az én kisfiam is nagyon hasfájós volt. Õ most három hónapos és rengeteget fájt a pocija, volt idõ, amikor már-már azt hittem, hogy teljesen mindegy, hogy mit eszem, mindentõl kemény és fájós a hasa. A tornáztatáson (kipukiztatás) nekünk az egyetlen, ami bevát az a Grippe Wather nevû gyógyszertárban kapható készítmény. Valóban egy-két perc alatt megnyugtatja a fájós pocakot.
Amúgy nekem egyszer a védõnõ mondta, hogy nem biztos, hogy attól fáj a hasa, amit ettem, hanem lehet, hogy a szoptatós teától amit ittam, mert ezek puffasztó hatással vannak a gyerekekre. Amióta nem iszom a teát, valóban ritkábban fáj a hasa, de persze az is lehet, hogy egyszerûen csak túljutottunk azon a bizonyos kritikus "három hónapon."

Üdvözlettel:
Kata
 
 


Sziasztok!

Nekem is hsfájós a lányom, most múlt egy hónapos. Eddig sok mindent kipróbáltunk és aGripe Water + masszázs és torna+ büfiztetés segít.Én még iszom tejet, de lehet hogy attól pöttyös. Különben szigorú diétát tartok. De már nagyon szenvedek a zöldségek és gyümölcsök hiányától, illitve hogy mennyire egyhangú így az evés. Ti hasfájós baba mellett mikor, mivel és hogyan kezdtétek a próbálkozást? Nem akarom hogy megint fájjon sokat a hasa, csak hátha van valami változtatási lehetõség!

Bubu
 
 


Szia Bubu!

Szerintem még egy kicsit várj. Mondjuk 6 hetes koráig. Akkor egyenként kezdheted kóstolgatni, és megfigyelni a babád, hogyan reagál az egyes ételekre. Én pl. mai napig a káposztával csak nagyon óvatosan bánok, borsót, kukoricát pl. sokx szoktam enni. HA gondolod, küldök egy szoptatós étrendet, amiben benne vannak az ajánlott és nem anyukáknak. De, ha nagyon-nagyon ki vagy már éhezve, bár tudom nem teljesen olyan, befõttet és savanyúságot ehetsz nyugodtan, mert azok nincsenek kizárva. Ezt még a klinikai védõnéni mondta.

Ágci

Kép
 
 


Sziasztok

Mi is kinlódunk.% hetes lányom félig tápszeres mert nincs elég tejem, pedig már mindent kipróbáltam.nagyon nehezen kakil kétnaponta, de minden nap folyamatosan nyögdécsel. Mindegy, hogy 3 vagy 4 óránként eszik és mennyit.A gripe water sem jött be, sõt a papaverini sem. Nem is nagyon alszik két etetés között, folyton kézben van, de akkor is nyafog. Az egyetlen megoldás a séta, amíg gurul a kocsi nincs baj. Csak hát nem sétáltathatom egész nap, el kellene látni a háztartást és a nagyobb tesót is. Nem tudom mi lenne a megoldás. Az biztos, hogy az anyatejtõl is szenved, már ezt is kipróbáltam: lefejtem a tejet és csak azt adtam neki, de ugyanúgy szenvedett a pocival.A kamillát is isszuk, de hiába. Ráadásul bukós is és a kamilla csak még jobban felzaklatja, mert kibukja.
rea
 


Szia Rea!

Csemetém is ebben szenvedett, bár õ anyatejes volt, viszont egyik "csodaszer" sem segített. A kakilás kínszenvedés volt, tejallergiás (nem ihattam tejet, mert kiütéses is lett), stb. Aztán az egyik anyuka mesélte, hogy létezik egy pici gumicsõ, a neve szélcsõ. Gyógyászati segédeszköz boltban kapható (kb. 1000 Ft), csak feldugod 1-1,5 cm-re, kijön a puki és a kaki is. Ne ijedj meg, az orvos és a védõnõ is azt mondta, hogy nem árt meg, csak kend be a csövet popsikrémmel, hogy csússzon. Azért egy nap én csak 1-2-szer alkalmaztam, viszont jött ott minden, és a hasfájás meg ment. Kicsit drasztikus, de nem terheltem a szervezetét olyan szerekkel, amik elõtte úgysem váltak be.
Kati
 
 


Sziasztok!

A szélcsövet, amit Kati is említ, mi is használtuk a kisfiamnál. Eleinte én is idegenkedtem tõle, de aztán beláttam, hogy segítség volt. Van aki azzal ellen érvel, hogy ugyanezt tudod elérni a lázmérõvel, vagy egy kis szappannal. Ez azonban szerintem nem így van, mert ott csak az ingert váltod ki, így viszont segíted is a csõvel a szelek távozását. Természetesen mi sem vittük túlzásba a használatát.A cseppekben és szirupokban a fene tudja mi van. Igaz mi is próbáltuk némelyiket, de nem használt semelyik sem.
Ja, és nálunk sem tünt el varázsütésre a hasfájás, a 3. hónapnál. Kb. fél évig tartott.

Prü
prü (prü)
 


Sziasztok PRÜ és KATI

köszi a tippeket.Valóban jobb,mint a lázmérõ!
Közben sajnos kiderült, hogy Tami refluxbetegségben is szenved, ezért kaptunk tápszersûrítõ szentjánoskenyér kivonatot.Nem tudom,ettõl van-e, de az elmúlt napokban esténként ÖNÁLLÓAN varázsolt székletet a pelusba, nem is nagy szenvedéssel.És végre nem spenótszinût.
Közben másfél hónaposak lettünk, és sokat van ébren, ilyenkor jár keze-lába és jobban kidolgozza a pukikat.
JA!És szedünk egy Espumisan nevû oldatot, amirõl szintén itt a csevegõben olvastam elõször.
Hát ennyit változtunk, persze tudom, hogy minden nap más, és gyakran visszatérnek régi állapotok így az elsõ hónapokban.
rea
 
 


Sziasztok!
3 hetes kisfiam hétfő óta szenved(ma péntek van).Hasfájós,mert evés után kb fél órával erősen sír,lábait mozgatja,kifeszíti magát és keze ökölbe szorítva.Kevés a tejem így egynegyed rész szopás és háromnegyed Beba- Ha- Start tápszer.Kapott Mecsek teát(kömény +kamilla),de amíg sima teát kapott ez nem volt.3 naponta van normális széklete(akkor nagyon sok)....de úgy látom,hogy a gázok távozása kínozza(sírás,rugdalózás után 1-2 puki).
A sima kamilla teát milyen arányban kell készíteni? és mennyi adható belőle neki naponta?( a sima teából 24 óra alatt 5 dl elfogy)..tegnap este visszatértem erre,hátha segít.
3 óránként eszik..néha közben felsír és keres...olyankor teát kap,mert az se jó,ha túl gyakran etetik(állítólag).
Légyszi írjatok,mert nagyon sajnálom szegényt.
Előre is köszi.
 


Szia!
A kisfiam, aki már két éves szerencsére nem volt hasfájós, persze néha nálunk is előfordultak hasonló tünetek, mint amit leírtál. Én ilyenkor babamasszázst alkalmaztam, jól megtornáztattam, majdhogynem "kinyomtam" belőle a bántó szeleket. Míg szopizott széklete csak 5-6 naponta volt. Ettől én nagyon megijedtem ,rohantam orvoshoz. Most már tudom, hogy semmi baj nincs ilyenkor, a most 8 hónapos kislányom is az első hónapban hetente 2-3 alkalommal kakilt. Fiamnak még adtam a köménymagos teát, ami okozta nála szerintem a szeleket, kislányom aloe teát iszik, és ezzel sokkal elégedettebb vagyok. 11 féle gyógynövényt tartalmaz, és nagyon kellemes, fajéh ízű. Szoptatós anyáknak is ajánlják, sőt még nagyon jó termékek vannak kifejezetten szoptatós kismamáknak. Kisfiam csak 4 hónapig szopizott, sajnos a tápszer átvette a hatalmat, halgattam másokra, hogy kevés, meg gyenge a tejem. Kislányom 8 hónapos és még mindig szopizik igény szerint. Iszom az aloe teát, a gélt és szedek vitaminokat! A gyakori etetés szerintem nem árt, a baba tudja, hogy mikor mennyire van szüksége. Én akár félóránként is szoptattam, ha a lányom úgy akarta!!
Üdv. Anita
 
 


Sziasztok!
A párom hugának dec. 22-én született babája és nagyon sokat sír. Állítólag hasfájós. Nagyon szeretnék nekik valahogy segíteni, de akkor pontosan mivel is lehetne??
Az oldalon Aloe teát olvastam, meg Édesköményeset. Melyik használ?? És egyáltalán szabad 1hónapos babának ilyet adni? Vagy vegyük inkább azt a Grippe Watert??
A babamasszázst érdemes megpróbálni?
Egy másik oldalon azt olvastam, hogy: "Próbáljuk a babát gyakrabban hasra tenni, esetleg alkarunkra fektetve enyhe nyomást gyakorolhatunk a hasára, ami segíti a béltartalom távozását. Lehet a hasát maszíroznunk, lábát a hasára húzva tornáztatnunk úgy, hogy közben levesszük a pelenkát, mert így a szelek és a széklet könnyebben távozhat." Ez tényleg így van?
Várom válaszotokat! Előre is köszönöm a pici baba nevében is... Kép
Üdv: Viki
 
 


Szia Viki!
Megkérdeztem egy kedves orvos-természetgyógyász ismerősömet és azt javasolta, hogy az aloe teát jól felhigítva ihatja a picibaba, segít neki megszüntetni a bántó görcsöket. A gélből pedig egy kis mokkáskanálnyival javasolt. Valamint a babamasszázs sokat segíthet!
Üdv. Anita
 
 


Sziasztok!Az én Lacikám elmúlt 3 hónapos,még szopik.Nem kapott sem kamilla sem más teákat.Viszont tudnám ajánlani aloétól az "activator" címen szereplő készítményt.Nekem bevált.Szerintetek ha tojást eszem a picurkám alergiás lehet rá?
 
 


Sasa1: igen, a tojástól lehet allergiás!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.


Sziasztok!

Az én kisfiam nagyon hasfájós volt, úgyhogy mi kipróbáltunk elég sok mindent. Én még a szélcsövet tudnám ajánlani. Elég jó nem kellemetlen a babának, és tényleg van hatása.

Egy kérdés: Hol tudnék erről az aloe teáról megtudni többet?
 


sziasztok,,segitsegeteket szeretnem kerni,..1-honapos a kislanyom,3-napja olyan zold a szeklete es olyan vizes,.szerintetek ez normalis,.es en ugy vettem eszere a kilanyon ,hogy a pocija is faj..kerlek irjatok ,egy agodo anyuka,,,..ja es a baba szopik..elore is koszike,,
 


Sziasztok.Kezdo anya vagyok igy nem sok mindent tudtam a cscsemokrol.Van egy 7 hetes kisfiam,es szornyu hasi gorcsokkel szenved.mindent kiprobaltam,a teatol kezdve minden szirupos gyogyszert irt fel az orvos...semmi nem hasznalt igazabol.Amig elmentem egy masik orvoshoz aki azt tanacsolta hogy a legjobb terapia ha a parom elviszi az autoval 2 korre,vagy bekapcsolom a mosogepet es rafektetem(persze ne hagyatok egyedul),vagy akarmilyen dolog ami vibral..En csak neztem ra es azt gondoltam,ennek elment az esze..de amikor mar elviselhetetlenul sirt a pici fiam a fajdalomtol,mondtam kiprobalom.akar hiszitek akar nem...mukodott.nem telt el 5 perc es a fiam megnyugodott es elaludt.es alszik 6-7 orakat egesz este.az ember mindig tanul valamit meg ha hulyesegnek is hallatszik.
 
 


Sziasztok,

a hasfájás letöbbször a sok lenyelt levegő miatt van. Hasfájás ellen a Dr Brown's cumisüveg vált be nekünk. Ezzel a kisfiam nem tud levegőt nyelni és a lefejt anyatejet így adom neki, meg tápszert is vegyesen.

Próbáljátok kis a Dr brown's cumisüveget, szerintem szuper! Én a Brendonban vettem, de már láttam a Mini Manóban is.

www.drbrown.hu
Kép
 
 


Sziasztok!
A Kislányom Fanni nagyon szenved a hasfájásától. Kerestem rá orvosságot, de annyi a választék, hogy nem is tudom melyik lenne a legjobb! Tudtok valamit javasolni? A Colief cseppről sok jót olvastam! Van tapasztalat ezzel kapcsolatban?
 


Egy oldalon azt írták, hogy a Colief cseppet lehet tejbe és tápszerbe is tenni! Ez tényleg így van? Mennyit kell várni használat előtt?
 


szia Annamargo, ezen az oldalon megjelent egy jó cikk a hasfájásról, belinkelem neked, hátha találsz benn hasznos infókat. Ezt a tejcukor problémát kellene szerintem megoldani.
http://www.babanet.hu/gyerek/ujszulott/ ... /#comments


Sziasztok!

Egy másik lehetséges megoldás hasfájásra a babamasszázs.
http://sangita-babamasszazs.hu/#hasfajas

Innen le tudtok tölteni egy kis cikket is ezzel kapcsolatban:
pdf formátumban

üdv,
Sangita
csiguszi
Dunakeszi
 
 


A Protexin restore-t próbáltátok már? Babás fórumokon sokat írnak róla, hogy segít. 
http://www.vitaminkosar.hu/webshop/12,p ... e-(5-tasak).html

baba585
Budapest I. kerület
 
 


sziasztok! sajnos nálunk is eljött a hasfájós időszak... utána olvastam az interneten, és írtak páran a Gripe Water Baby-ről. ti használtátok már? mi most kipróbáltuk, pár napja kezdtük, és hatásosnak tűnik Vigyor
lara03
Budapest III. kerület
 
 


@lara03:


szia! mi használtuk a gripe watert, és használt. Hamar megnyugodott a babánk. Szerintem egy kiváló termék hasfájásra:))
 
 


@nusi04:


jelentem nálunk si bevált. azóta hogy használjuk, sokkal kevesebbet sír és a pocakja sem kemény. azt hiszem megtaláltuk a csodaszert
lara03
Budapest III. kerület
 
 


@lara03:


igen:) annyira jól meg tudja nyugtatni a babákat:))
 
 


@lara03:


igen:) annyira jól meg tudja nyugtatni a babákat:))
 
 


Sziasztok! Épp a napokban gondolkoztam, hogy leírom a tapasztalatinkat. Kislányomról hamar kiderült, hogy kólikás hasfájással küzd. Próbáltuk az espumisant, infacolt, de egyik sem vált be, sőt szinte nem hatott semmit. nagyon elvoltam keseredve, hogy nem tudtok segíteni a gyerekemen. És akkor az egyik barátnőm, akinek a gyereke szintén ebben szenvedett Ő ajánlotta, hogy próbáljam ki a Gripe water Babyt, csak a lelkünkre kötötte, hogy a régi recept alapján kaphatót vegyük meg, mert az adható 1 hónapos babának. Mondtam vezsteni, már nem vesztek vele semmit, kipróbáltuk és használt. mintha kicserélték volna a kislányomat.
anna0726
Budapest III. kerület
 
 


Sírás, hasfájás, kólika vagy valami más? cikket ajánlom: http://protexin.hu/gyermekek/siras-hasfajas-kolika-vagy-valami-mas

baba585
Budapest I. kerület
 
 


Görcsös hasfájásra a gripe water baby segít a babának:)
 
 


mi colief cseppet használtunk hasfájásra. Teljesen jól működött és segített a babának elmualsztani a görcsös hasfájását:)
 
 


Ez is érdekes lehet: http://protexin.hu/gyermekek/gyerekkori-kolikas-fajdalom-csokkentese-probiotikummal
Van valakinek tapasztalata a Resotre-ral?

klara11
Budapest XI. kerület
 
 


@klara11:


Ne haragudj, hogy ezt írom, de kólikás hasfájásra a probiotikum, nem igazán a legjobb megoldás.. ezt tapasztalatból mondom. Mi próbáltuk, de semmi hatása nem volt. Aztán utána colief-et próbáltuk és láss csodát teljesen jól működött. Főleg hogy a fő alkotója a szervezetben is megtalálható természetes laktáz enzim.
 
 


Hasfájásra nekünk a coilef csepp és babywind típusú szélcső vált be. Szélcsőre azért volt szükségünk, mert ennek volt azonnali hatása, míg a coliefnek kellett pár nap, de utána aztán nem volt gond. Egyszerű használata volt és a hasfájós problémánkat megoldotta
kincsu26
Budapest II. kerület
 
 


@klara11:


Szia! Én azért is ajánlottam a cikket mert nekünk a Restore bevált. Nem sokáig használtuk és aztán már nem kellett semmi. Nagyon örülem neki gondolhatod mikor vége lett a macerának :) és csak simán ettünk és kész. Én féltem hogy laktózérzékeny lesz mert az apukája is az, de szerencsére minden rendben van.
baba585
Budapest I. kerület
 
 


Az én kisfiamnál a probiotikum nem sokat ért... Aztán próbálkoztunk infacollal, espumisannal szintén semmi hatás nem volt érezhető. Aztán a patikus ajánlotta a clief cseppet. Harmadik nap után mintha kicserélték volna a gyermekem.
 
 


Colief csepp nálunk is bevált, 3-4 hónapos koráig kellett adnom neki, aztán már nem kellett.Túl voltunk a hasfájós korszakon.
kamellus
Budapest VII. kerület
 
 


Ksilányomnál a kólikás hasfájást a colief csepp mulasztotta el.
lilike2015
Budapest XXII. kerület
 
 


Mi a gripe water babyt és a colief cseppet alkalzmatuk, hogy a kislánymonak elmúljon a hasfájása. Bevált:)
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

cron