Új privát üzeneted érkezett!

:cry: :cry:
 


Sziasztok!

Nem is tudom hogy hogyan vágjak bele, mert eléggé kényes a téma. Idestova 2 éve született meg a kisfiam, és a szülés után volt némi pisi tartási problémám, de intimtornával sikerült helyrehozni a dolgokat.

Botor módon azt gondoltam hogy már nagyon fitt vagyok odalent, így elkezdtem kocogni járni. Na ez most alaposan betett ..... Valami elromlott odalent mert folyamatosan úgy érzem hogy pisilni kell..... sőt mintha nem is zárna tökéletesen. És úgy érzem hogy odbent nincsenek helyükön a dolgok.. sajnos ahogy kitapintottam a hólyagom szépen érzékelhető a hüvelyben. Nagyon úgy tűnik hogy hólyagsérvem lett. Elvagyok nagyon keseredve, mert ahogy nézegettem a neten csak műtéti megoldások vannak. Szeretnénk még egy kistestvérkét de így jelen állapotomban teljesen reménytelen a téma :cry:

Van/volt esetleg valakinek hasonló problémája?

Köszönöm előre is a válaszokat, tapasztalatokat!

Edit
 


Szerintem nagy segítség lehet, ha megnézitek egy helyi tv által készített műsort az inkontinenciával , hólyag-, végbélsérvvel, méhsüllyedéssel, hüvelysüllyedéssel, egyszóval a gátizomgyengeséggel kapcsolatos műsort, ahol Németh Zoltán doktor úr és két gyógyult beteg is nyilatkozik. A doktor úrnak most volt egy fantasztikus előadása egy hazai nagyvárosban - én is ott voltam-, ennek nyomán készült a műsor a tv-ben. Ez elérhető:
http://minap.hu/mivid.php?ext.a25361

Nekem is kijutott bőven szülésem után a fenti problémákból, de Németh doktor segítségével teljesen helyrejöttem, persze nem egyik napról a másikra, hanem hosszú hónapok alatt.

sztrawi
 
 

 
 

Én Gubás Péter doktor Úrnak szeretnék köszönetet mondani, amiért segített megoldanom több éves problémámat. Doktor úrhoz a neten betegek történeteit olvasgatva jutottam el. Méhsüllyedésem és hólyagsérvem lett szüléseim után.Sokáig csináltam az intim tornát, sajnos nem segített.A házaséletem rettenetesen elromlott. Hihetetlen változáson sikerült keresztül mennem Gubás doktor segítségével, akinek külön szeretnék köszönetet mondani emberségéért, megnyugtató szavaiért, türelméért! Tanácsára használtam a hüvelysúlyt, a kocka pesszáriumot és a Németh doktor által javasolt elektro stimulátort. Magam sem hittem volna, de pár hónap alatt látványos fejlődésen mentem keresztül. Ezt a párom is megerősíti minden nap! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy míg csak a súlyt és a kockát használtam, addig nem volt olyan látványos a javulás és picit bosszankodtam is, de ez lehet , hogy csak nálam van így, akkor döntöttem az elektro stimulátor melllett és a három eszköz együttes használata tényleg megtette a hatását.
Még egyszer köszönöm szépen Doktor Úrnak és mindenkinek, aki feltette a netre a történetét, külön Macibabának, mert nélkülük én ma is egy beteg ember lennék!
almiab
Nagyvisnyó
 
 


Köszönöm, közben végigjártam több oldalt is ezzel kapcsolatban, és hasznos tanácsokra leltem, de a legtöbben szintén a meleg jótékony hatását ajánlották... Úgyhogy most már az utcára is úgy megyek ki, mint egy michelin-baba. :D

 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet: