! Fura ez. Ahogy a Szani is írta, nálunk is úgy pörögtek az események, hogy alig bírtam követni. Én augusztusban mentem hozzá és szeptemberben megvolt az első inszem, majd még kettő és most meg már túl vagyunk az első lombikon. Itt a Dia, akinek inszemes a babája és persze a Gigi és ők esküsznek a Dévaira. És hát több száz más lombikos, inszemes anyuka.
Rám sem emlékszik mindig, de minden kérdésemre válaszol és semmibe nem kezd amíg nem nézi át az addigi leleteket. Ritka az a doki aki arcról vagy névről azonosít. Viszont elég,, hogy belenézzen a papírjaidba. Távol álljon tőlem, hogy bárkit is meg akarjak győzni, mondhatni, nekem aztán tök mindegy.
A szakmai tudását sosem kérdőjelezném meg. Talán a lombikra vannak ráállva jobban (mondjuk én megbántam az átjárhatóságit is, de ezt már írtam). Az tuti, hogy innentől jobban fog rám emlékezni. Kevesen vagyunk a fórumon, de én nagyon sok dévais inszemes anyukát ismerek, a lombikosokról nem is beszélve. Biztos többen mennek el tőle, de már nem egy olyannal találkoztam akik máshonnan jöttek, a Nyírőből is (ugye Szani?)... És nincs is ezzel baj.
Hidd el, hogy mindenhol kell várakozni. Én vártam már 3 órát is és 5 percet is. Kiszámíthatatlan. Sajnos nálunk csak a lombik jöhet szóba és ehhez iszonyú bizalom kell mind a doki, mind a team, mind pedig az intézet felé. Nekem ez megvan. Biztos rengeteg helyen meg tudnák ezt csinálni, én ezt választottam. Csak ismételni tudom önmagam. Itt nem a várakozás a lényeg - ha nem bízol benne és a szaktudásában, mindenképp válts. Anélkül nem fog menni.
Most volt a híradóban: egészséges hármas ikrek Pécsen. Ez a lényeg!! Szívből kívánom mindannyiunknak, hogy idén sikerüljön

Úgy megérdemelnénk már.

! 
Asszem kész vagyok, pedig még csak 3 nap telt el